Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Guesthouse Fleur De Lis

Loudelsweg 33, 1861 TC Bergen, Nederland

#18 van de 30 hotels in Bergen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 254 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,8
    Hebben een heerlijke 3daagse gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De afspraak met het booking.com. De ontvangst was afgesproken tussen 12 en 13 uur, maar de eigenaresse wist hier niet van. Was niet doorgegeven. Gelukkig kwam ze toevallig net langs.

    De hartelijke sfeer, het prima ontbijt, op loopafstand van het centrum, prachtige omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,4
    Oké als je er alleen moet slapen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg verouderd. Basisontbijt goed maar niets bijzonders. Auto parkeren is gratis en had mazzel dat ik tegenover ingang die kwijt kon. Eigenaresse geeft je geen ‘klant is koning gevoel ‘ (beetje snibbig). Zeker niet geschikt voor mensen die moeilijk trap kunnen lopen (erg steile trap). Handdoeken waren verwassen, tv slecht beeld.

    De goede ligging tov de kern is het meest positief

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,8
    Leuk hotel maar heeft een update nodig naar de eisen van deze tijd.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine badkamer. Luidruchtige kamer. Kamerprijs is veel te hoog (115 euro). Moest daarbovenop nog extra betalen voor kleine hond (15 euro per nacht) en ontbijt (2x 9,50 euro) terwijl dit bij booking.com inclusief stond aangegeven. Alles wat u aangeeft tijdens het boeken van uw reservering bij booking.com komt niet door! U dient vooraf contact op te nemen met het hotel.

    De ligging van het hotel. Vrij parkeren. Gratis WiFi. Accepteert huisdieren (wel in overleg).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,1
    sfeervolle locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel tegen (wat rommelig qua presentatie). Er zaten nogal wat haren op de deken op het bed. TV scherm klein, afstandsbediening werkte niet goed.

    De locatie is prima, op loopafstand van het centrum. De eetzaal is mooi ingericht. De entree is gezellig, zeker als je van honden houdt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,8
    B&B was gezellig, rustig, mooi ingericht, op loopafstand van het centrum en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet heel lux en kleiner dan ik mij had voorgesteld. De bedden waren goed, maar wel smal.

    De B&B heeft een huiselijke sfeer, dichtbij het centrum van Bergen en mooi ingericht. Ook heel erg rustig. Vriendelijk personeel en leuk dat huisdieren welkom zijn.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,5
    Het was een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond het best prijzig maar heb niet veel ervaring met het logeren in een B&B. 75 euro per nacht inclusief ontbijt zou ik beter hebben gevonden.H

    Locatie was mooi en heeft een gunstige ligging.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het was geen warm welkom. Het was ook niet mogelijk om eerder dan 9.00 te ontbijten. Helaas stonden de ontbijt-tijden niet op de booking.com site. Omdat wij als groep om 9.00 een afspraak hadden konden we niet van het ontbijt gebruik maken. We hebben hier ook niet voor hoeven betalen maar enige flexibiliteit hadden we op prijs gesteld.

    Ruime kamers, mooie inrichting. Goede locatie, vlakbij het centrum van Bergen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,4
    Leuk om gezien te hebben, maar wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was helaas klein en simpel qua inrichting. Zeer gehorig pand. Badkamer heel klein, zonder comfort.

    Aparte belevenis met bijzondere en creatieve Frans - Mediterrane aankleding in kleinschalig complex waar men duidelijk een bijzondere sfeer weet neer te zetten. Sfeervol buitenplaatsje erbij en buitenkant staat er fris en goed in de verf bij, dit hebben de starters goed onder controle. De bedden zijn in orde, niet onbelangrijk! Het geheel past wel goed bij Bergen als kunstenaarsdorp.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,3
    Prima verblijf qua ligging en accommodatie voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best gehorig, geluid vanuit algemene ruimte. En we werden niet heel gastvrij ontvangen. We waren 3 minuten te laat.

    Kamer was netjes zo ook douche en toilet

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Vriendelijke, gastvrije ambiance.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de eenpersoonskamer stonden 2 bedden. Voor 1 persoon bleef er wat weinig ruimte over. .Liever had ik bijvoorbeeld een tafeltje kunnen gebruiken. Het uitzicht was matig. Geen balkon (eerste verdieping), maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door gebruik van de tuin/ binnenplaats.

    Vriendelijke, toegankelijke gastvrouw/-heer. Gastvrij adres, waar ik rustig mijn gang kon gaan. Behulpzaam, waar nodig (ervaren bij het kwijtraken van mijn autosleutel )Geen ontbijt gebruikt. Prettig, dat die mogelijkheid werd geboden. Mogelijkheid ter plaatse een (goede) fiets te huren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    leuk hotel als je iets anders dan anders zoekt en boek een kamer op de eerste verdieping
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel bestaat uit een hoofd en bijgebouw, bijna aan elkaar. Een buitenruimte met zitje onder een afdak staat hiertussen. Wat tegenviel was de gehorigheid. Onze kamer was op de begane grond. Gasten boven ons waren zeer duidelijk te horen door krakende vloerplanken, niet prettig vooral s'nachts. Vreemd waren ook de ongestreken lakens en het niet opmaken van het bed.

    Het ontbijt was goed, uitgebreid en verzorgt met oa eigengemaakte jam en pindakaas , lekker. De uitstraling van de accomodatie is bijzonder en erg leuk. Ook fijn dat je zelf je drankje kon pakken na t invullen van je kamernummer. Op de kamer is een waterkoker aanwezig om zelf koffie thee of chocomelk te maken. Handdoeken worden vervangen als je dit s'ochtens bij t onbijt aangeeft.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    6,7
    Prima verblijf; dichtbij het centrum van Bergen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen voor de prijs/kwalitiet verhouding.

    Het was fijn dat er een tuin bij zat; daar kon je chillen. Heel makkelijk dat je fietsen kon huren; centrale ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    6,3
    Nette schone badkamer, een rustige mooie omgeving.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontvangst was niet erg vriendelijk omdat ik een halfuur later aankwam dan gepland. Als ik had geweten dat dat een probleem zou zijn, had ik het wel doorgegeven. Verder was het gebouw vreselijk gehorig. Ik kon de buren door de muren verstaan en sliep slecht door slaande deuren en gestamp op de trap. Daar kan nog wat aan verbeterd worden.

    Nette schone badkamer, een rustige mooie omgeving. Bergen is een leuk dorp met genoeg uitgaansgelegenheid en het strand vlakbij.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De krakende verdiepingsvloer van de bovenburen.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt met vriendelijk personeel. Fantastische ligging t.o.v. het centrum van Bergen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    Wij hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als er iets tegen zou vallen was het de ruimte om je heen. Alle ruimtes waren klein aan de maat.

    Het ontbijtbuffet was echt super. Bedden lagen heerlijk. Vriendelijk ontvangst

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    6,7
    Prijs/kwaliteit verhouding klopt niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 95 euro p/n voor een balkonkamer en 9,50 voor ontbijt verwacht je wel wat meer luxe. De kamer is compleet maar basic. Kleine tv en simpele witte tegeltjes met een verwassen matje in de badkamer bijvoorbeeld en ontbijt verwacht je bijvoorbeeld ook gerookte zalm, scrambled eggs ipv alleen gekookt. Kamer is prima, maar ik zou er 20 euro minder voor betalen.

    Rustig maar toch centraal gelegen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    6,3
    Sfeervolle locatie, verder niet veel bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi deed het niet zo goed onze kamer en de tv werkte niet goed (deze worden vervangen begrepen we). Verder beetje gehorig

    prima sfeer en goede locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    5,4
    Jammer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht geslapen. Zeer gehorige kamer door houten vloer. Ontvangst was niet hartelijk. Wij kwamen vroeger aan dan de inchecktijd. Inchecken kon pas vanaf 15.30 uur, dat werd ook het eerste aan ons medegedeeld in plaats van 'welkom'. Voelden ons toen even geen gast, terwijl wij best begrip voor de situatie hadden, maar je kunt het op verschillende manieren zeggen. Gastvrouw zijn is een vak apart. Het zit in je of niet. Er werd geen gezellig praatje met ons aangeknoopt. Niet 's middags, niet 's ochtends. Jammer. Je kunt er zoveel meer uithalen. Gemiste kans. Ontbijt was prima. Kostte maar 7,50 pp. Geen luxe ontbijt, maar dat mag je ook niet verwachten voor die prijs. Prima prijs/kwaliteit.

    De inrichting van de kamer was leuk en knus.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    6,7
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht

    De eigenaresse was niet heel toegankelijk. Het pand werd geverfd en in de ochtend klopte de schilder op ons raam terwijl wij nog in bed lagen.

    Het ontbijt was goed. De auto kon kosteloos geparkeerd worden en vervolgens was alles lopend te doen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Een heerlijk gemoedelijk weekend, het is als thuiskomen, maar dan even weg!!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer van het hotel, het is heel gemoedelijk en super gezellig ingericht! De gastvrouw en heer zijn heel vriendelijk en onze kleine buddy heeft zich geweldig vermaakt met puppy cheffie! We hebben een heerlijke nacht gehad en komen zeker terug

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,3
    Gezellig weekend in Bergen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons was het perfect!

    Een leuke familie die je erg welkom laat voelen, persoonlijk, zonder poeha, gewoon gezellig! Ze kennen het dorp en de omgeving en hebben ons goed op weg geholpen. Ontbijt was lekker en de service goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    Prima ontbijt, gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt, gevarieerd. Sfeervolle ontbijtruimte. Gezellige slaapkamer. Vooral de prettige sfeer beviel me: mooie meubels, zachte kleuren. En de locatie is super-rustig!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    5,4
    Vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Kamerinrichting enorm basic. Met de beoogde sfeer (vintage/retro) wordt net de plank misgeslagen. Raam + verwarming (deels) kapot. Badkamer minder dan basic. Geen oog voor details.

    Vriendelijke ontvangst. Op loopafstand van centrum dorp.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    5,0
    Het bed was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs kwaliteit is niet in balans. Het is niet luxe, ontbijt eenvoudig, gehorig, kleine douche/toilet,licht niet handig niet fel genoeg, lichtknopjes onhandig, miste ook een peertje.

    Het bed was uitstekend.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,2
    Heerlijk geslapen en een welkom gevoel gehad.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Een nacht is te kort om er achter te komen of iets tegenvalt. Wij waren erg tevreden.

    Gastvrije ontvangst en sfeervolle locatie. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,5
    Fijne korte vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiesuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen vielen wat tegen, maar de nieuwe eigenaren hebben al aangegeven in de nabije toekomst wat te gaan investeren. Voor een kort verblijf was het nog ok.

    Het is een klein knus hotel en heeft een familiar karakter. De badkamer in de familiekamer is erg trendy. Leuk gedaan.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    5,4
    Iet wat te kneuterig voor de prijs die we hebben betaald.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg zacht. Daarnaast had ik verwacht dat er voor de prijs die we hebben betaald in de herfstvakantie elke dag wel gepoetst zou worden en we midden in de week nog wel wat nieuwe handdoeken zouden krijgen. Het ontbijt was oké maar wel minimaal. Broodjes waren verbrand op een dag en deze stonden gewoon op tafel. Er was geen mogelijkheid om nog wat broodjes af te bakken voor ons. Erg gehorig. Konden letterlijk horen wat er op de gang beneden en in de kamer naast ons gebeurde.

    De locatie was prettig en de kleine accommodatie was leuk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    5,0
    Leuk dorp vlakbij zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was niet schoon, er liepen spinnen. Kamer was erg basic, matras viel tegen, waterdruk was soms slecht. Geen schoonmaak tijdens verblijf van 4 nachten. Geen mogelijkheid lekker te zitten op kamer. Kamer was vrij duur voor hetgeen er geboden wordt.

    Locatie was prima. 5 minuten lopen van het centrum. Ontbijt was goed, behalve de broodjes die soms niet goed gebakken waren. Gratis parkeren. Wifi was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,5
    Leuke, originele kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht

    Wat kleine afwerkpunten in de (nieuw gerenoveerde) kamers (voorbeeld: de spiegel in badkamer is niet te bereiken voor kleine gasten/kinderen) Schuifdeur voor toilet of voor de douche (beide ruimtes tegelijk dicht kan niet) We misten bij het ontbijt wat gastheerschap je werd een beetje aan je lot over gelaten.

    Leuke, originele kamers Schoon Familiesuite ruim genoeg voor 4 personen Fijne eet/ontbijtruimte

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    10
    Zeker komen we terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tip: boek via de eigen Fleur de Lis-website. Dit is goedkoper en inclusief ontbijt. Via Booking.com niet

    De rust in de buurt. Op 5 min wandelen van het centrum van Bergen. Gemoedelijke sfeer, de heerlijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,5
    Prima en gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiesuite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche bleef erg vochtig,geen goede ventilatie.

    Het ontbijt was goed en ook voor onze dochter die glutenvrij moet eten. En hoe ze dit konden verbeteren!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,9
    Het was top, precies wat we als gezin even nodig hadden om een uitstapje te maken en te genieten !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiesuite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na vertrek was ik mijn schoenen vergeten doordat die onder een bankje waren geschoven. Ik had het niet vreemd gevonden als ik was gebeld daarover ipv dat ik er zelf voor moest nabellen. It happens, het is niet een echte tegenvaller

    De huiselijke sfeer en de inspirerende energie van nieuw ondernemerschap. Leuke en relaxede andere gasten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    4,2
    Zelden zo'n slechte prijs/kwaliteitverhouding ervaren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    - Hygiëne: volle asbak van vorige gasten, bedden niet opgemaakt + geen schoonmaak de volgende dag, spinnenraggen in de balken. - Afwerking: badkamerdeur kon niet dicht, losse plinten, balkonstoelen met losse arm- en rugleuning die bijna afbreekt, parasol die niet blijft staan en waar ze twee bistrostoelen als leuning tegenaan hebben geplaatst. - Kwaliteit: drankjes in de bar komen uit grote petflessen ipv losse blikjes of flesjes, broodjes ontbijt zijn niet vers. Overal zie je duckttape terug: om de gordijnketting, de brandinstallatie etc. - Gehorig: werden om 7 uur gewekt door iemand die in de keuken de afwasmachine uitruimde, werden 's nachts wakker door een amoureus stel in een kamer verderop - Service: geen onvriendelijke mensen, maar duidelijk geen focus op gastvrijheid en klantgerichtheid. Doen weinig moeite en de passie/vakmanschap straalt er niet vanaf. Lijkt meer een hobby te zijn. - Prijs/kwaliteit: zelfs voor een uitstekend hotel zou de prijs die we hebben betaald fors zijn. Dat zouden we er graag voor hebben gehad, ware het niet dat het guesthouse beter omschreven had kan worden als een studentenhostel.

    Rustige locatie Drankje uit de bar kregen we bij uitchecken aangeboden Wifi-signaal

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    6,7
    gastvrij authentiek, vintage en duurzaam. mooi concept.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    weinig ruimte.

    leuk concept, ouder huis, oude spullen/vintage, goeie sfeer, ontspannen, prima ontbijt, eigen identiteit, authentiek, groen en duurzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    4,2
    Bijzonder verblijf maar niets voor ons
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer karig, 2 soorten brood, en verder niets. Ontbijt was van 9 tot 11, maar om 9:30 werd er al niet meer aangevuld. Ook nog 30 euro voor moeten betalen. Voor ons niet weer. Kamers erg gehorig, ventilator wc ook erg lawaaiig, s nachts geen plan om naar de wc te gaan. Weinig goed meubilair om even lekker te zitten, zowel buiten als op de kamer. De prijs is veel te hoog voor hetgeen geboden wordt.

    locatie dicht bij het centrum

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,6
    Supermooi, bijzonder ingericht, leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ???

    Het is een superknus....ontzettend leuk ingericht hotel. Wij vonden het heel bijzonder, huiselijk en knus. Prima ontbijt. Vriendelijke mensen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    10
    Erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    prima hotel, eenvoudig maar goed.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    prima hotel, eenvoudig maar goed. Heerlijke bedden, goed ontvangst, geen ontbijt genomen maar dat schijnt prima te zijn

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    9,6
    Fijn verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ???

    Gezellig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    Heerlijk er even tussen uit.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Vriendelijk en attent. Midden in Bergen en toch goed en vrij parkeren. Hele mooie locatie en sfeervol.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Helemaal top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan ik zo niet bedenken

    Gemoedelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,0
    Leuk ingerichte b&b maar prijs-kwaliteitverhouding is zoek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv-ontvangst niet goed, douche niet heel warm, heel erg gehorig.

    Bedden waren goed, theefaciliteiten aanwezig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Het sfeertje.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het sfeertje.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,5
    leuk en gezellig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    niets, naar verwachting.

    gezellig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    Een prima adres.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De accomodatie was eenvoudig, maar voor het doel van onze trip, een uitgebreide sight-seeing, zeker voldoende

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Gastvrije begroeting, leuke binnenplaats , niet te duur en dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein

    Creatieve inrichting, erg gezellig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    HEERLIJK
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was klein, maar alles was er, en zat erin.

    het ontbijt was heel uniek, de mensen heel lief en beleefd

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,6
    Persoonlijk, eigen sfeer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk, eigen sfeer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    Heel sfeervol en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ramen sloten niet goed en het vroor HARD

    Superleuk ingericht, mooie tuin, persoonlijke benadering

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    10
    Super
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeeeeeeeer vriendelijke eigenaren ! Gezellig, informeel . Prachtige smaakvolle accommodatie en heerlijk ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak toilet

    Gastvrijheid

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Raam in kamer kon niet goed open. Hier en daar wat rommelig.

    Gezellige kamer. Goede locatie. Aardige beheerder. Lekker ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    prima verblijf voor 1 nacht. centrum goed bereikbaar.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijn wat stuk.

    Gezellige accommodatie en prima ontbijt!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,8
    voor 1/2 nachtjes prima ,maar ben je er meedere dagen zal ik dit niet gauw boeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    helaas zijn de kamers gehorig en bij ons was echt alleen maar te slapen dus binnen geen echt zitje

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,1
    tevreden naar verwachting
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was gehorig in de kamer

    Vriendelijkheid en ontspannen sfeer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Sfeervol Bergen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet inclusief Fietshuur na 17 uur hele dag berekend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    Loop afstand dorp
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kostbare tijd met dierbare

    Loop afstand dorp

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,0
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje simpel ingericht

    Het was schoon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,9
    Heerlijk relaxt sfeertje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk relaxt sfeertje

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,8
    Gastvrij ontvangst een hele mooie kamer met prima douche en...
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Gastvrij ontvangst een hele mooie kamer met prima douche en een uitstekend ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,5
    rustige omgeving, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    rustige omgeving, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,8
    Mooie b&b met goede voorzieningen in de mooie plaats bergen, jammer van de twee eenpersoonsbedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In een romantische kamer verwacht je geen twee eenpersoonsbedden die uit elkaar schuiven....

    Leuke locatie, vrij parkeren, dichtbij het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,8
    gastvrijheid en exclusief ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    gastvrijheid en exclusief ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,4
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Het comfort, beetje oud en versleten

    De ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Heel hartelijk ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Heel hartelijk ontvangst. De eigenaren zorgden voor een fijne sfeer. Niets was te veel voor het personeel. Wij hebben fijne dagen gehad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Een grote verwennerij
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De vriendelijkheid van Fleur en Rob

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,5
    het was heel gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was goed en de kamer was ook goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,8
    Sfeervol!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat gehorig

    Ontbijt lekker! Leuke sfeer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Lekker naar het strand, fietsen en gezellig eten in het dorp
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Super vriendelijk, pesoomlijk en gastvrij

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Het was een heeeerlijk verblijf, echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een heeeerlijk verblijf, echte aanrader!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    4,6
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 4 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Douche

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    10
    Is voor herhaling
    • Met huisdier
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Super vriendelijk en alles was ok

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    8,8
    Heerlijk!!Lekker dakterras!!Gezellige sfeer en i richting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet ik niet

    Leuke inrichting,vriendelijk personeel,lekker ontbijt,goede inrichting ,prima service

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    Zeer gastvrije ontvangst in een huiselijke sfeer, precies...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer gastvrije ontvangst in een huiselijke sfeer, precies wat wij zochten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    6,7
    Prettige bejegening.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Brandalarm en ontbijt viel iets tegen

    Prettige bejegening.

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: