Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel De Beurs 4-sterren

Kruisweg 1007, 2131 CR Hoofddorp, Nederland

#14 van de 17 hotels in Hoofddorp

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 613 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,3
    Prima verblijf in Hoofddorp.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Sanitair was functioneel maar wat simpel uitgerust; een normale douche en toilet.

    Mooie plek om te overnachten tijdens Mysteryland, maar ook buiten dan een prima verblijf in Hoofddorp. Hotel was in prima staat, echter deed de kamer ons voor de prijs wel iets gedateerd aan. Erg fijn dat er al rekening was gehouden met een iets eerdere incheck. Comfortable bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    10
    Grandioze locatie, supervriendelijk en behulpzaam personeel,...
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grandioze locatie, supervriendelijk en behulpzaam personeel, mooie ruime en schone kamer met een zalig warm en zacht bed waar we na mysteryland heerlijk in wegzakten en de volgende dag onder de geweldige regendouche weer tot leven werden gewekt! Met de shuttlebus van het hotel konden we zo weer bij het festival worden afgezet, echt top geregeld! Zeker volgend jaar weer :)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,4
    Is wel duidelijk denk
    • Stel
    • Luxe King Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs kwaliteit verhouding is slecht de kamer was niet schoon over al stof en de zij kant van het bed had iemand iets aan af geveegd wat ik niet fris vond heb ook de zelf de middag weer uit geboekt en ben naar een ander hotel gegaan dat leek de receptie beter na dat ik twee keer geklaagd had over de hygiëne dus erg jammer allemaal

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    5,0
    redelijk geprijsd hotel niet te gek ver van Schiphol,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen airconditioning op de kamer, interieur van de kamer zeer gedateerd

    redelijk geprijsd hotel niet te gek ver van Schiphol, geschikt om te overnachten maar verder niet bijzonder

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Comfort in de kamer en door lokatie.
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet heeft een glazen deur die is boven en onder open waardoor het ongemakkelijk kan zijn naar je partner om je behoefte te doen. De glazen deur van de douche is tegelijk dezelfe draai deur voor het toilet.

    Het hotel was boven verwachting,zo mooi gestyled vooral de kamer,ruim en van alles voorzien. Je steekt de straat over en je bent in het centrum met allerlei restaurants en winkels. De douche in de kamer is heel ruim en je kunt samen tegelijk douchen onder de rain shower of de ene onder de douche en de ander onder de rainshower. Naast het hotel is de ingang voor de auto te parkeren zodat je vanuit de auto zo weer het hotel in loopt. Vriendelijk personeel. Even op vakantie in eigen land.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Uitstekend hotel met ruime, mooie kamer dichtbij Schiphol. Aanrader!
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg zachte matras; te zacht en daarom oncomfortabel. Deur douche/badkamer ging voortdurend open. Niet zo erg maar wel in contrast met de zeer verzorgde kamer.

    Vriendelijke ontvangst, aparte parkeerplaats, ruime moderne kamer met uitstekende douche, een ruime kluis. Locatie t.o.v. (snel)wegen en Schiphol is prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    5,0
    Kamer was duidelijk moderner ingericht en gerenoveerd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stijl doet me denken aan de xenox, maar over smaak kun je twisten. Onduidelijk waar het ontbijt was. Het kookeilandje deed vermoeden dat er soms omeletten gemaakt worden. Echter niemand die me dat aanbood of in de buurt te vinden was. Brood was droog .

    Kamer was duidelijk moderner ingericht en gerenoveerd. Laatste keer dat ik er was 4 jaar geleden en het was toen echt aan renovatie toe.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    Het ontbijt vonden wij niet goed.
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt vonden wij niet goed. We moesten €15 pp betalen maar vonden het achteraf echt zonde. Broodjes en croissantjes waren niet vers, fruit was niet mooi, eieren veel te hard gekookt waardoor je van die vieze zwarte randen aan de binnenkant kreeg bij het eigeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    4,6
    Management dat geen enkel greintje klantvriendelijkheid of -begrip toont.
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een wat begripvollere reactie verwacht, dat gezien de situatie bijvoorbeeld het hotel had gezegd, u krijgt van ons een tegoedbon voor een volgende overnachting of zo. Maar geld in je zak steken steken zonder daar enige service voor verleend te hebben is schandalig, zeker gezien de omstandigheden.

    Niets, omdat we beiden met dokters attest geveld waren met een luchtweginfectie en de kamer om deze reden wilden annuleren, maar dat werd geweigerd door het Hotel. Triest als je bedenkt dat we een kamer gehuurd hadden voor een feest dat ook daar gehouden werd. Ditis wel heel makkelijk geld verdienen voor het hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    4,2
    Koud door open ramen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ramen stonden open bij aankomst ondanks het buiten onder nul graden was. Aangezien we laat zijn aangekomen hebben we helemaal niet kunnen genieten van een warme kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    5,8
    Slechtste overnachtingen , dan is een holiday expres beter.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kamer, badkamer beslist een opknap beurt nodig. Vooraf betalen, en moeten beslissen of jeeen ontbijt neemt of niet . Bij vertrek 7,5€ moeten betalen om parking te kunnen verlaten.

    Ligging, kort bij centrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Handig voor schiphol.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gaf aan dat traplopen moeilijk voor me was. Was geen probleem want we konden de lift nemen. Klopt allemaal, maar om bij de kamer te komen moesten er toch nog trapjes genomen worden. Niet erg attent van het receptie personeel. Ook zou ik het handig vinden waneer aangegeven zou worden hoe van de ingang bij de parkeerplaats bij de receptie te komen, Dan is het niet nodig dat je eerst de hele begane grond in kaart moet brengen alvorens in te kunnen checken.

    locatie met betrekking tot schiphol. Dat is niet zozeer een verdienste van het hotel alswel het dorp.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,2
    Heerlijk comfortabel met zn tweeen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe King Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hoeveel lichtknopjes kun je in een kamer kwijt? Lastig ook dat ze niet allemaal werken.

    De badkamer is fantastisch. Heerlijk bubbelbad, luxe douche en mooie dubbele badtafel. Daarnaast een prima comfortabel bed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,4
    Een halve nacht voor te veel geld in een gedateerde en niet schone kamer.
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamer en nog belangrijker: niet goed schoon! Er lag stof op plekken waar al minstens een half jaar geen doekje over is gehaald. Versleten bekleding op stoelen, deed gewoon niet fris aan. Slechte verlichting in badkamer, licht boven spiegel kapot. Kwam midden in de nacht aan en had gevraagd om stille kamer (die ik wel kreeg en dat was positief). Maar er werd om 8.00 op de gang voor mijn deur gestofzuigd, niet prettig als je om 5.30 bent aangekomen. Er is bij de receptie niet gevraagd of alles naar wens was. Ik was nog te moe om er zelf over te beginnen want moest natuurlijk om 12u weer weg uit de kamer. Prijs/kwaiteit € 94 exclusief ontbij € 15 vind ik voor deze kamer veel te veel.

    De lokatie, dicht bij Airport

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,0
    Geen aanrader!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voorbij de entree wordt alles minder. De kamers snakken na 30 jaar ( of meer?) duidelijk na een renovatie! Zeker geen €100 waard! Ontbijt is speurtocht "zoek het zelf maar uit" en matig in keuze; geen €15 waard! Een tweede/derde rangs hotel dat leeft van oud glorie en ligging bij Schiphol.

    Ligging tov mijn doel Hotel ziet er van buiten en bij de entree mooi uit Parkeren voor €2,50 per dag

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    Gezellige ontbijtruimte en gevarieerd ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De economy room is absoluut geen 129 euro waard. De kamer was inzake meubilair versleten, met oude gordijnen aan de ruiten die niet verduisterden, er was nauwelijks licht in de badkamer en het was erg warm op de kamer. Onze vrienden verbleven in 4 business kamers die wel mooi waren en slechts 10 euro meer bedroegen. Die verhouding klopt totaal niet. Als dit ook een business hotel is dan is 1 koffiemachine echt onvoldoende.

    Gezellige ontbijtruimte en gevarieerd ontbijtbuffet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    prima hoor! kwaliteit
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de duidelijkheid van het ontbijt, indeling onderdelen was wat onduidelijk en service qua eitjes en spek was niet zo uitnodigend, je moet assertief zijn om het te verkrijgen, er was soms niemand aanwezig om 8.15 uur

    de service en de rust

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    2,5
    Hoge Prijs voor geen kwaliteit
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duur voor wat je krijgt. 2 kamers geboekt en wegens fout Booking.com hadden wij er 4 die we niet konden annuleren. Zoetige receptie die niet hulpvaardig waren. Koffiezet aan het ontbijt was stuk. Vieze kamers. Onveilige badkamer (haardroger hing zo goed als in de lavabo) geen digitale tv programma's dus slecht beeld. Tafel in kamer kwam uit een café denk ik zo smerige kringen. Geen zakdoeken of een fles water op de kamer. Zal ik verder gaan!!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    2,5
    De bedden zijn slecht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bijna alles Het hotel is een ramp

    De bedden zijn slecht. de kamers zijn arm gemeubileerd. Er is geen ventilatie en de kamers stinken naar rook en zijn smerig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    10
    Dichtbij Schiphol, een gastvrij vertrek en ontvangst voor of na je vliegreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk en gastvrij personeel. Smaakvolle ingerichte kamers, 24 uur per dag kun je iets eten (ontbijt bijvoorbeeld). Parkeren van je auto tijdens je vliegreis

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,9
    Vanwege het feit dat ik andere kamer kreeg vanwege klachten is het uiteindelijk zeer goed bevallen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hebben een gedeelte met zeer moderne en super mooie kamersMaar ook zeer gedateerde kamers, afschuwelijk gewoon qua kleur niet meer van deze tijd, dat tapijt op een slaapkamer. Hygieëne !!! Lekkende kranen, niet werkende verwarming dat zeer snel een grondig nodig renovatie verdient.

    Mooie entree, zeer goede parkeerfaciliteiten. Zeer gemakkelijk bereikbaar. Zeer gevarieerd ontbijt, met live cooking. Hele gezellige ontbijtruimte

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    5,0
    De verwarming deed het niet.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De verwarming deed het niet. Alle kamers waren koud, en er werd ons in eerste instantie verteld, dat we de handleidig van de verwarming maar moesten lezen. Pas een dag later kwam er een monteur. We hadden 4 kamers geboekt, en hadden eigenlijk minstens een gratis kopje koffie als excuse verwacht na het ongemak van de koude kamers. Maar de volle kamerprijs werd voor iedereen in rekening gebracht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    5,4
    De foto's op website i.c.m. de prijs doen geloven dat het goed is maar de werkelijkheid is anders.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was ruim voldoende, twee aparte bedden. eerste ontdekking: haren op de deken. De douche is bijna niet te betreden, de deur gaat naar binnen open en daar is gewoonweg geen ruimte. Tevens liep het water niet af waardoor de badkamer in mum van tijd blank stond. Na verfrist te zijn ff een dubbele expresso halen bij de bar. De lieve som van 5 euro werd berekend! Dit betaalt men in 5 sterren zaken, als men dat daar al betaald.

    initeel de prijs

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    6,7
    Ontbijt was erg lekker , locatie was ook prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe King Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de luxe kamer was het constant superwarm , dit terwijl de verwarming niet eens aan stond. Vervelend met slapen !!Gebeld met receptie en geven aan omdat het monumentaal pand is en de leidingen boven plafond lopen ze hier niets aan kunnen doen. Dit was toch wel irritant constant 26 graden op de kamer.

    Ontbijt was erg lekker , locatie was ook prima. Bubbelbad op kamer ook erg fijn.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,1
    Voor de prijs en locatie prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was donker, had lekkage plekken, vloerbedekking in een donkere kleur waardoor ik altijd een vies gevoel krijg. Duidelijk toe aan renovatie

    Was er voor mijn werk en kon van daaruit gemakkelijk lopen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,5
    Personeel allemaal even vriendelijk !
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet te laag (kamer80) alleen goed voor chinezen ! Ontbijt €15 voor ouderen boven de 75 - te hoog-Tarief bepalen voor senioren. Eten toch al veel minder !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    6,7
    Om de ochtendfiles te vermijden dit hotel geboekt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te warm. En geen mogelijkheid gevonden om de temperatuur naar beneden te krijgen. Uiteindelijk een raam opengezet. Zonde van de energie.

    Bedden waren goed. En het ontbijt (extra betalen) was ook prima

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    De ligging t.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    - Het beddengoed: het onderlaken zat binnenste buiten en was niet schoon en strak zoals het van de wasserij komt, dit in tegenstelling tot wat de baliemedewerkster stellig beweerde zonder het gezien te hebben! - geen badkamer maar te weinig ruimte bij de wasbak om je toiletspullen op te bergen.

    De ligging t.a.v. het centrum Rustige kamers Het ontbijt met à la minute vers bereide omelet en dergelijke. Top! Afgesloten privé parkeerplaats.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    10
    Uitstekend !!!! Goeie ligging. Ruime kamers. Nette bediening.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tafels in de ontbijtcorner niet stabiel genoeg.(Voetje ontbrak). Afwerking van de lederen stoelen onderaan zat los) In de kamer ontbrak een rek om je badhanddoek te laten drogen.

    Ruime kamers.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    5,8
    Prima personeel, maar er valt nog wat te verbeteren aan de kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Kamer aan straatzijde: erg lawaaierig: - In beide kamers: het raam kan wel open, maar de radiatoren kunnen niet zelf worden gereguleerd. Het was in mijn beleving een sauna 's nachts. - verlichting op de kamer waar ik in eerste instantie was ingeboekt erg slecht: te weinig licht om fatsoenlijk te kunnen lezen. - aan mijn kousen te beoordelen: niet goed genoeg schoongemaakte vloeren.

    - vriendelijk en behulpzaam personeel. Zijn coulant geweest in de omboeking naar een kamer met goede verlichting zodat ik nog kon werken. - P-plek achter het hotel met makkelijke toegang naar de receptie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    7,5
    We hadden de pech, dat het licht uitviel ivm.
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ??

    We hadden de pech, dat het licht uitviel ivm. kortsluiting. Personeel en eigenaar alles geprobeerd, niks lukte. Om ons tegemoet te komen heeft het hotel onze taxi naar Schiphol betaald.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    6,7
    aangenaam hotel met vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    onduidelijkheid over de prijs. moest extra betalen voor ontbijt, terwijl er op de site "inclusief ontbijt" stond. Extra moeten betalen voor de parking!

    Alles was erg goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    8,8
    Voor die prijs ontbijt er bij
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor die prijs ontbijt er bij

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    10
    Prettig verblijf en prima uitvalsbasis voor een trip in de regio
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij uitchecken is er niet gevraagd of we een uitrijmunt nodig hadden, jammer.

    Vriendelijk personeel, verzorgd omgeving en prima ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    toppie
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    kamers picobello ontbijt lekker klasse hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,3
    Heerlijke kamer met een super bed en fijne badkamer
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke kamer met een super bed en fijne badkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,7
    Kamer inclusief bed schoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet veel .

    Kamer inclusief bed schoon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    9,2
    tof hotel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nihil

    alles was perfect, was niet de eerste keer in dat hotel en ook niet de laatse keer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,6
    Mooie schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Mooie schone kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    10
    Stijlvol
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kreeg een upgrade. Mooie kamer, schoon, comfortabel bed,grootbeeld tv

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    toppie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    nihil

    een tophotel met alles erop en eraan

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Kamers zijn geweldig, business room
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn geweldig, business room

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,7
    De locatie was prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was heel klein en ouderwets.

    De locatie was prima. Het hotel had best veel charme en de ontbijtruimte met terras was heel aangenaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,5
    Uitstekend
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving, niks te beleven. Saai

    hotel prima, niks mis mee😄

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,1
    Een klassieke hotel…
    • Zakenreis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    eindelijk niks

    Prijs-kwaliteitverhouding. Aanbeloven voor de liefhebbers van een klassieke hotels in Nederland :-)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,5
    Ik ga er nog terug maar vraag een betere kamer, zelfs iets duurder
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer 90 is oud en dringend aan vernieuwing toe!

    Het personeel, restaurant, locatie zijn top!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,5
    Ontbijt uit de kunst !
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt uit de kunst ! Eitjes op maat waren subliem.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,1
    authentiek en goed gelegen hotel!
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de een-persoonskamer, toch wel aan vernieuwing toe! .... klein in verhouding van de prijs....

    vriendelijk en gedienstig personeeel, lekker ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,5
    Eens maar nooit weer
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden, naast het raam rijdende auto’s, benauwd

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,8
    Goed leuk hotel
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het beviel goed

    het onbijt was keurig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    5,0
    Redelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was vies. Het stonk naar schimmel vlekken op de tapijt. Badkamer stonk was vies

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    6,3
    Het was oke
    • Zakenreis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer stoffig en gedateerd

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had iets modernere kamers verwacht.

    Heelijk ontbijt, eitjes, vers fruit,...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    7,5
    vt
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nvtnvt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,9
    Ruime kamer, en niet ver van schiphol
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer heft wel een update nodig, maar daar is de prijs ook na

    Ruime kamer, en niet ver van schiphol

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    5,8
    De locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De infrastructuur, schimmel in douche !

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    10
    Prima, maar als verwacht en beoogd, maar maar dit duurt (te) 3 lang
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gewoon prima. Ik heb Wij kenden de Beurs en haar reputatie. Kwamen er regelmatig. Huiselijk, maar gemoedelijk maar vooral goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    6,7
    Het was een mooi uitgebreid ontbijt met verse producten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dunne muren waardoor je echt alles hoort wat in de gang gebeurd

    Het was een mooi uitgebreid ontbijt met verse producten. Mooie ruime kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,8
    Goed hotel dichtbij Schiphol
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uiterst vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    10
    het was heerlijk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Luxe King Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niks op aan te merken

    Ontbijt was heel goed en verzorgt en de kamer was uitstekend

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,6
    Super naar ons zin gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe King Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het bed en het bubbelbad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    In orde
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkosten op eigen terrein

    Kamer was oke, maar niet super. Aardig personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    het was verder een redelijke kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    toen de kamer binnen kwam rook ik een riool lucht wat uit de badkamer kwam

    het was verder een redelijke kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,3
    Prima plaats en ontbijt , hygiene matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoel op kamer was vies Rest van de kamer net niet schoon

    Prima ontbijt , goede locatie Goed bed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,2
    Heerlijk hotel op prima locatie
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    15 euro voor een ontbijt vind ik veel. Heb er daarom niet voor gekozen

    Mooi en apart ingerichte kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Eitje werd vers gebakken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eitje werd vers gebakken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Fijn hotel met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe King Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning in de suite. Was wel wat warm. Enigszins achterstallig onderhoud, maar verder mooie grote kamer met super bed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Goede prijs/ kwaliteit verhouding
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging tov Mysteryland is perfect

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    ontbijt heel lekker en kamers picobello
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen mening

    ontbijt heel lekker en kamers picobello

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    4,6
    cursus hoofddorp
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers niet meer van deze tijd. Geen airco bij 35 graden buitentemperatuur. Kleine hokjes. Veel te duur hotel voor het gebodene.

    eten ok maar prijzig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,7
    De business rooms.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De economy rooms. Warm, rooklucht, slechte matrassen

    De business rooms. Heerlijk bedden , ruime kamer, airco

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    heel leuk ervaring ,wij komen zeker teurg
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    heel vriendelijke personeel ,heel hulpzaam ,zeer ardige mensen

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel De Beurs

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: