Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over De Dames Van De Jonge Hotel Restaurant 4-sterren

Beulakerweg 30, 8355 AH Giethoorn, Nederland

#9 van de 21 hotels in Giethoorn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 747 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    5,0
    s'avonds de 4 gangenmenu
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer en de prijs . Voor dergelijke prijs heb ik geen goede accommodatie gekregen en dat kan niet . Ik heb ook gezien van andere klanten die via Booking com een kamer geboekt en die hebben maar 324 € betaald hebben en die mensen hebben een luxe kamer gekregen e ik heb 400 € betaald . Eerst kreeg ik een zeer vuile kamer en dan heb ik een andere kamer gekregen maar dat was ook geen goede kamer . Zeker geen aanrader voor andere personen en naar toekomst zal ik ook geen booking meer doen via Booking .com

    s'avonds de 4 gangenmenu

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    Het was een fijne ervaring.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer en de kamer in het algemeen naar de kleine kant.

    De service en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de dames Het ontbijt was uitgebreid en het avondeten was heel lekker

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    5,8
    Locaties is perfect in het oude gedeelte van Giethoorn, wij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het 4 gangen diner inclusief in het arrangement was niet best, alles was erg zoet gemaakt. De porties erg klein, zeker als je zag dat andere gasten dezelfde gerechten los veel groter kregen. Ontbijt slecht en ongekoeld. De eigenaar zat pontificaal in het restaurant achter zijn laptop zowel bij het ontbijt als bij het diner, ik vond dit erg storend.

    Locaties is perfect in het oude gedeelte van Giethoorn, wij hadden een kamer met terras en was prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Zeker de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekraan ging vrij stroef en de airco stond in foutmodus

    Parking bij de hotelkamer, goed ontbijt, vriendelijk personeel , gezellig, niet veraf van het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar , een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel niet tegen maar tegenover de rest was dit gewoon .

    De kamer was heel mooi . Met wat een uitzicht ! Geweldig Het personeel was supervriendelijk Het diner was heel lekker

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,3
    gastvrij hotel; zeker aan te raden, goede prijs-kwaliteitverhouding!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    van de 2 kamers was er een een stuk kleiner. de huiskamer was wel leuk met een welkomsdrankje en koffie en thee.

    zeer vriendelijk personeel, goed diner, ontbijt wat karig; alles was al opgegeten door de medegasten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    9,2
    De kamer met bedstede en het lekkere meer gangen menu.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Giethoorn op zich zelf was een zware teleurstelling. Omringende plaatsen zoals bijvoorbeeld Heerenveen ook zeer teleurstellend. Enige andere mooie locatie is Groningen stad.

    De kamer met bedstede en het lekkere meer gangen menu. Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,9
    Fijne vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne vriendelijke mensen. Jammer dat we de kamer naast de receptie hadden vroeg wakker door gerommel. Maar zo hadden we nog wat aan de dag. Heel lekker ontbijt en goed schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,8
    Genoten van het verrassingsdiner, klantvriendelijkheid super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer te klein en niet praktisch ingedeeld. Tevens nogal koud op kamer. Extra deken/dekbed gevraagd. Elektrische heater niet zo handig.

    Warme persoonlijke ontvangst met kopje koffie/thee

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,9
    Prijs/kwaliteit oké.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de goede recenties en goede kenmerken waren er ook enkele mindere punten: we vonden we de kamers erg klein (in de badkamer geen ruimte voor eigen spullen) en het hotel was erg gehorig dwz de kamers naast de onze (toiletgeluiden) en bv het sluiten vd deuren. Ontbijt was redelijk maar niet uitmuntend.

    De kamers waren super netjes en modern ingericht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    Zalig ontspannen, prima als uitvalsoord voor fietstochten in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Heel rustige ligging. Nieuwe kamer met uitzicht op het water. Bad en douche voorzien. Lekker 3-gangenmenu 's avonds. Zalig ontbijt 's ochtends. Heel vriendelijke en persoonlijke service.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    Een echte aanrader voor een verblijf in Giethoorn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets, behalve het weer, maar daar kon het Hotel niets aan doen ;-)

    We hadden een hele leuke romantische kamer met een bedstee, geweldig! Met alles erop en eraan. Verder hebben we 2 keer gedineerd in het restaurant, heerlijke gerechten met verse en biologische producten. Het vegetarische gerecht met Lupine was echt fantastisch. Kortom een echte aanrader!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    10
    uitstekend met een zeer vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    diner en ontbijt en de gastvrijheid en vriendelijkheid van eigenaar en personeel zijn uitstekend al met al een geweldige hotel met een mooie omgeving! !!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    Prima indien de rust bewaard blijft anders is het niet te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het feit dat er een groep was die tot diep in de nacht lawaai maakte . Indien wij dat hadden geweten waren wij naar 1 nacht vertrokken . Wij waren echt moe en dan is dit een afknapper

    De mooie ligging en het feit dat we er ook s'avonds konden eten

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    9,6
    Zeer geslaagd
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat we echt even rust wilden, mochten we voor dezelfde prijs ook in het boerderijtje op 700 meter van t hotel in idyllisch Giethoorn slapen. Dit hebben wij zeer gewaardeerd. Ontbijt waren we eigenlijk te laat, maar ook dat werd nog geregeld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    9,2
    Voor herhaling vatbaar !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen deur aan badkamer, alleen gordijn. Iets te weinig geïsoleerde kamer.

    Gezellige kamer. Lekker eten. Mooie idylische wandeling naar centrum. Heel vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,8
    Zeer goed gaan zeker nog eens terug.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontvangst is hartelijk personeel vriendelijk. Het ontbijt was meer dan voldoende en het diner was zeer lekker heel geslaagd.Mooie locatie zeker ook voor een wandelingetje in de natuur.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    6,7
    Fijn, maar beetje oubollig hotel te ver van het bekende Giethoorn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De afstand van het hotel naar het bekende toeristische Giethoorn, waar de grachtjes, het museum, de bootverhuur en rondvaarten en de restaurants zijn. Het blijkt dus dat er 2 soorten Giethoorn zijn n.l. het oude Giethoorn, waar het hotel zich bevindt en het Giethoorn dat bekendheid geniet. Deze 2 Giethoorn's liggen 5 km van elkaar. Op Booking wordt vermeld dat dit hotel 1.5 km van het centrum ligt, maar hier wordt mee bedoeld het centrum van het "Oude Giethoorn" waar dus helemaal niets gebeurt.

    Wij hadden een zeer kleine maar sfeervolle kamer op de begane grond met bedstee en een mooi verzorgd bandkamertje en koffie en thee voorziening, alles netjes geregeld en voor ons zeker als pre een terrasje voor de kamer. Het ontbijt was prima. In het hotel kun je voor € 10,- per dag fietsen huren wat ons zeer goed uitkwam. Wij hebben de avondmaaltijd niet in het hotel genuttigd, daar wij de eetzaal voor de ochtend prima vonden, maar voor de avond heel kantineachtig. Daarbij gaat de bar van het hotel vroeg in de avond al dicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,9
    Prima overnachtingsadres, dineren liever elders
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van het diner staat in geen verhouding tot de grootte vd porties. Onduidelijke uitleg over de menukaart (optie 3-gangenmenu niet aangeboden). Mengkraan douche (warm/koud) werkt zeer stroef.

    De bedstee in de kamer was origineel en sfeervol

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    10
    Lekker ontspannend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was te kort. We hadden langer moeten blijven :-)

    We waren met 3 personen, dus 2 kamers. We kregen 2 kamers schakeld d.m.v. een kleine woonkamer. Ideaal: gezellig met TV kijken / spelletjes doen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De inrichting van de kamer is zeer compact, waardoor weinig ruimte; toilet en badkamer zijn krap en ruimte naast het bed is krap. Meestal kan er alleen geboekt worden inclusief diner.

    Gastvrijheid. De ligging van de kamer met eigen aanlegsteiger en buitenzitje. De sfeer van het hotel en restaurant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    8,3
    Het was een fijne korte vakantie. We hadden een heel goeie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Vergelijking met prijs kwaliteit vonden we dat het ontbijtbuffet uitgebreiden mocht zijn. Het avondeten (4 gangen) was verzorgd maar te weinig variatie in b.v. soep en nagerecht, en we kregen elke dag frieten.

    Wij hadden een upgrade genomen omdat de oorspronkelijke kamer echt te klein was om daar 5 dagen te vertoeven. We kregen een luxekamer mits een opleg van 200€. Het personeel was supervriendelijk!!!!!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    Prachtige romantische locatie ideaal voor onze huwelijksdag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kraan van douche zat erg vast en thermostaat fungeerde niet goed

    Mooie romantische bedstee met sfeerverlichting. Personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig. Goed eten en mooie locatie. Bootjes gehuurd en onzettend goede WiFi !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,8
    Hadden meer verwacht van een 4-sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer : teveel op te klein ruimte willen plaatsen. Bed te breed voor beschikbare ruimte. Bad + douche is niet nodig - beter meer ruimte voor toilet zodat je niet met je neus tegen de deur zit en meer kastruimte. Diner : geen variatie (1e en 4e avond = zelfde soep + hoofdgerecht, groenten = 3x zuurkool) Personeel : mist nog ervaring

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    ligbad was voor ons overbodig , kasten of legborden plaatsen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    eerste 2 dagen geen chocomelk laatste morgen zuure melk , geen plaats voor kleding te leggen of te hangen

    ligbad was voor ons overbodig , kasten of legborden plaatsen I P V ligbad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    De kamer met bedstee en eigen terrasje en de lekkere koffie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets op te merken

    De kamer met bedstee en eigen terrasje en de lekkere koffie op de kamer en een lekker drankje bij aankomst....helemaal tevreden. En een heerlijk ontbijt!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,9
    Inrichting van de kamers wat gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting van de kamers wat gedateerd. personeel uitermate vriendelijk. Keuken van hoogstaande kwaliteit. Prachtige ligging, fraai terras. Prijs kwaliteit; dik in orde!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Een aanrader voor iedereen, ons verblijf was super!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ruime kamers met terras, veel keuze bij het ontbijtbuffet, avondeten heel verzorgd en van verfijnde kwaliteit, zeer degelijke huurfietsen, kortom zeker voor herhaling vatbaar !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    De eerste avond waren de frieten nogal hard gebakken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste avond hadden wij kamer 12, je moest wel een trapje afdalen om naar de badkamer en naar de W.C. te gaan. We betaalden voor die kamer 170,00€. de volgende dag moesten we de kamer verlaten. We moesten een ganse dag ons bagage in een kamer naast de receptie plaatsen. Die kamer ging niet op slot. 's Avonds moesten we naar kamer Gabriëla, een kamer van 220,00€. Het was een kamer met schuifdeuren. De deur van het W.C. werd gesloten door die van de badkamer te openen. In de badkamer stond wel een luxe douche, met stralen op het hoofd, het lichaam en de benen. Verder was er ook nog een ligbad, maar dat alles in een nogal krappe ruimte. Er was geen muur tussen de badkamer en de slaapkamer.

    De eerste avond waren de frieten nogal hard gebakken. De tweede avond waren ze iets minder hard gebakken, maar het kan nog beter.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,5
    Wij hebben ons prima vermaakt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was karig. Wij waren ruim op tijd voordat het ontbijt afgelopen zou zijn, roerei was al op, en werd tijdens ons ontbijt niet meer bijgevuld. Ook was de keus beperkt ten opzichte van de prijs.

    Tot onze verbazing kregen we een soort van eigen huisje waar een bedstee in was gemaakt. Ook hadden we een eigen terras

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel voor één of twee nachten. Heel vriendelijk personeel Ontbijt en diner zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer (gelijk naast de receptie en de ontbijtzaal) was erg gehorig. Langer slapen dan 08.00 uur was er dan ook niet bij.

    Prima ontbijt en erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,5
    Karakteristiek hotel in een prachtige, rustige omgeving. Heel mooi terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In weerwil van de moeite die men heeft ondernomen om met modern design van de kamer(s) een "nieuwe" sfeer te scheppen in een aloude omgeving is het toch teveel niet praktisch design, overdesigned, met name de badkamer zelf en ten opzichte van het toilet. Zeer onpraktisch!

    In de zin van een locatie in de prachtige natuur van Giethoorn en omgeving is het hotel een prima uitvalsbasis. Het terras is superdelux, de service klantvriendelijk en prettig. Degelijke keuken maakt het geheel zeer acceptabel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    prijs/kwaliteit is dit een meer dan degelijk hotel, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk kunnen wij niets negatief zeggen.

    het ontbijt was basic maar wel lekker en voldoende, de bediening was 's morgens en 's avonds supervriendelijk en stipt. De kwaliteit van het avondeten was zéér goed en voldoende, er was zelfs kans om nog bij te vragen voor de grote eters. De kamer en badkamer waren proper, geen super de luxe maar voor ons meer als degelijk, we waren in Giethoren om te varen en te fietsen en niet om op de kamer te zitten. De fietsen waren niet van de hoogste kwaliteit maar we werden geholpen om ze naar ons maat af te stellen. Het lunchpakket dat we besteld hadden voor onze boottocht was ruim voldoende en vers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Goed hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer in de kamer waren ze vergeten te stofzuigen. Heb het dan 's morgens gemeld en ze hebben het inorde gebracht. Enkel onder het bed mocht je nie echt gaan kijken 😳

    Super vriendelijk personneel, niets was hun teveel. Ontbijt standaard maar alles was er. lunch en diner heel lekker. Kamer aan de kleine kant maar wel hele goeie bedden en hoofdkussens.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Super, maar jammer van de airco.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De accommodatie vonden we tegenvallen. We logeerden in houten huisjes en daar was het behoorlijk warm. Er was geen airco en vanwege de vliegen en muggen wilden we eerst geen raam open zetten 's nachts. Uiteindelijk wel gedaan, want het was niet om uit te houden.

    Alles wat je voor een ontbijtje nodig hebt was aanwezig. Het diner bestond ieder avond uit 4 gangen en was in één woord geweldig. De bediening en het overige personeel is bijzonder vriendelijk. We hadden prachtig weer en hebben ook een keer op het mooie en gezellige terras gegeten. Het was voor ons ook het beginpunt voor heerlijke fietstochten door een waterrijke natuur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,8
    Bij De Dames word je als gast echt in de watten gelegd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We logeerden in één van de oudere kamers. De badkamer was niet erg praktisch zonder douchegordijn en degelijke verluchting. Het onderhoud van de kamer werd naar mijn mening wat haastig uitgevoerd (een keer een pyjama die nog op de grond lag, een keer onopgemaakte bedden). Een echte lounge met makkelijke sofa's zou voor mij zeker een meerwaarde betekenen

    De persoonlijke aandacht van het personeel (receptie, bar, restaurant) voor de gasten is echt hartverwarmend, ik zou er zo voor terug gaan. Het hotel is erg charmant en heel goed gelegen buiten de grote drukte, maar kortbij een deel van de kanaaltjes (zooooooooooo mooi) waar het nog zalig rustig is. Op het terras is het fijn vertoeven en bij inchecken werd ons daar al meteen koffie en thee aangeboden, heel prettig was dat. Onze auto konden we op de parking kwijt op een paar stappen van de voordeur. Fluisterbootjes en fietsen zijn in het hotel te huur, wat handig is. Ons ontbijt en diner was zeer verzorgd en smakelijk en er wordt desgewenst rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Dit is absoluut een adresje om naar terug te keren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien een stop in de wastafel en een douchegordijn?

    gastvrijheid, vriendelijkheid van het personeel, de dames Van De Jonge zelf. Op geen enkel punt hebben we een opmerking. Standaardkamer voldoet zeker in het geval van een kort verblijf. (zolas bij ons 2 nachten)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    8,8
    Een hele leuke locatie voor een lang weekend.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel, prijs/kwaliteit goed, leuke locatie, zeer vriendelijk personeel, begint al bij de ontvangst, met een kopje koffie of drankje, blijft zeer vriendelijk tot het eind, helemaal in orde.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,2
    Super leuk weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had het idee dat er meer personeel bij moest daar bij ontbijt alkes wat achter liep kwa bij vullen buffet en tafels opnieuw opruimen en dekken,

    Vriendelijk personeel , mooie locatie en ideaal met de haventje bij hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    3,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zie boven.

    De kamers zijn ontiegelijk klein, de trap naar de verdieping ( 5 kamers) is levensgevaarlijk, geen airco en venster dichtgenageld dus stikheet, geen badkamerdeur, wastafel goed voor een kabouter. Ontbijt gewoontjes en word t niet tijdig aangevuld. Keuken gewoon zonder meer. Als dit een 4sterren is!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    10
    Fantastische ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een unieke plaats, prachtig decor. Het hotel biedt eersteklasse accomodatie aan met een glimlach. Een keuken die lekkere kost aanbiedt en mooi gepresenteerd. Lekker gevarieerd ontbijtbuffet. Ideaal om even tot rust te komen en uitstappen te maken naar Zwolle of Leeuwarden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    5,8
    Viergangendiner was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers echt heel klein. Je had een pad van kleine 30 cm om bij de badkamer te komen langs het bed. Kamers ook heel gehorig. Hoorde buurman snurken, neus snuiten, toiletteren en normaal praten. Personeel weinig... inchecken was alles behalve gastvrij. Kort en zakelijk, net als uitchecken.

    Viergangendiner was prima. Mooi terras buiten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,8
    Vriendelijk en warme gezelligheid. Super!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij vonden het wel een beetje jammer dat het avondeten in dezelde ruimte werd opgediend als het ontbijt...

    Het ontbijt was zeer goed. Er was een ruime keuze aan voedsel en dat werd geregeld aangevuld. Ook was het personeel ontzettennd vriendelijk. Al uw wensen werden vervuld of er werd naar een volwaardig alternatief gezocht. Kortom: een aanrader!!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,6
    zeer vriendelijk personeel , ontbijt en dinner was zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer die we hadden was beneden naast de receptie en restaurant en daardoor wel veel geluidsoverlast . (betere isolatie zou dit probleem kunnen oplossen )

    zeer vriendelijk personeel , ontbijt en dinner was zeer verzorgt en heerlijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,4
    Het eten in het restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    weinig personeel op een vol huis vragen naar koffie of thee bij ontbijt duurt te lang kamers kunnen wel met wat minder meubels , veel te weinig plaats

    Het eten in het restaurant

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Schattig plekje om zeker nog eens terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een lade in de kast om wat kleine spulletjes op te bergen zou heel handig zijn.

    Geweldig leuke kamer met schuifpui en "eigen "terras aan het water. Super mooie badkamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    9,2
    Goed verblijf
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toen ik uit de bushalte stapte was de weg naar de ingang niet duidelijk. Ik kwam op een spekgladde (door vochtig mos) steiger terecht en gleed bijna uit.

    Er was een suite, zeer geschikt. Moest voor het ontbijt weg en kreeg een goed ontbijtpakket mee.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was, in ons geval, karig. We kwamen om 09.30 uur aan het ontbijt en er stonden veel lege schalen. Er kwam nog een stel om 9.55 uur ontbijten en zij hadden nog minder keuze. Ruim na 10.00 uur werd eea aangevuld. Was jammer en mijns inziens niet nodig. Ik ga er vanuit dat dit een ongelukkige samenloop van omstandigheden was.

    Kamer was luxe en had een mooi uitzicht. Bed was ook uitstekend en het bad nodigt uit om gelijk in te stappen. Dagmenu in het restaurant was prima. Bediening heel gastvrij en porties ruim voldoende.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,2
    Zalig verblijf in een heel mooie streek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het warme water was na een tijdje niet meer zo warm. Na een lange wandeling mocht het wat warmer zijn om een heerlijk bad te nemen.

    Het ontbijt was niet enorm uitgebreid maar wel voldoende! De kamers waren wel heel mooi en genoeg luxe.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    8,8
    Bijzonder vriendelijk personeel en uitstekend eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De wc had een schuifdeur, dit was niet zo praktisch en de wastafel was aan de kleine kant. Helaas voeren de bootjes nog niet, omdat we nog te vroeg in het seizoen waren.

    Bijzonder vriendelijk personeel en uitstekend eten. We voelden ons zeer welkom vanaf het moment van aankomst. Ruime en schone kamer. Rustige omgeving.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,6
    Voelt als een warm bad. Ondanks dat dit de eerste keer was dat we daar kwamen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kan werkelijk niets bedenken.

    Vanaf het moment van binnenkomst tot aan het moment van uitchecken voel je je meer dan welkom bij de dames van de Jonge. Ze stralen plezier uit in hun werk en brengen dat over. In 1 woord fantastisch!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    10
    Een perfect verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niet echt een minpunt, maar bij het douchen liep het water voorbij de watergoot. Een vloerwisser bij de douche zou handig zijn

    De kamer (nr 21) was voortreffelijk. Het ontbijt en diner smaakte voortreffelijk. Bediening uiterst vriendelijk en voorkomend.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    9,6
    Mooie kamer, mooi uitzicht en heerlijke bedden.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De uitstraling aan de buitenkant, dat kan nog wel wat aankleding gebruiken. Locatie ligt nog wel een eindje van het centrum van Giethoorn.

    Prachtige kamer aan het water met leuk terrasje. Moet met mooi weer heerlijk zijn om daar te zitten. De buitenkant van de kamer ziet er uit als een schuur, maar doe je de deur open dan bevind je je in een soort loft. Lekkere koffie op de kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    10
    Heerlijk gastvrij hotel met prachtige kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tegenvallen is een groot woord maar de ruimte naast het bed is wat beperkt en iets meer kastruimte was fijn geweest.

    Bijzonder sfeervolle kamer, mooi gelegen aan het water. Het personeel is bijzonder hartelijk en vriendelijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,1
    Het ontbijt was heel erg lekker en erg uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant van het hotel was niet open. Dit was niet duidelijk genoeg aangegeven. We hadden het hotel juist geboekt vanwege het restaurant. Daarnaast was er weinig alternatief in de buurt. We konden naar het hotel ertegenover maar door onze eigen schuld waren we daar te laat. Daarnaast was er nog restaurant de lindenhof, wat een beetje te duur was (59 euro voor een hoofdgerecht). Andere opties waren in giethoorn of steenwijk, wat op 5 km afstand lag en de bussen reden niet meer en het was erg koud. Dus een samenloop van omstandigheden die het een beetje deed tegenvallen. Ontbijt maakte wel veel goed!

    Het ontbijt was heel erg lekker en erg uitgebreid. De ontvangst was erg vriendelijk en je kon merken dat de vrouwen hun best deden om ons te doen thuisvoelen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    10
    Het ontbijt was heerlijk, de kamer was ontzettend gezellig;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk, de kamer was ontzettend gezellig; romantisch knus en van alle gemakken voorzien. Het personeel was meer dan vriendelijk en zorgde ervoor dat we ons direct thuisvoelden

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,5
    Giethoorn is alleen leuk in het hoofdseizoen, nu was alles gesloten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer leek nieuw en luxe, echter te kleine ruimte rondom het bed, een iets dikker persoon kon niet gewoon het bed instappen. Schuifdeur om toilet of badkamer mee af te sluiten geen succes.

    Ontbijt, lekker en vriendelijke bediening

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,8
    We komen er zeker nog een keer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Pfff we zouden zo niet weten, we hebben elders bij een grote concern wel eens anders mee gemaakt.

    Ontbijt was voldoende. Maaltijden waren ook heerlijk, zuurkool soep is echt een aanrader. Kamer was klein, maar schoon, wat wij toch wel het belangrijkste vinden. We kregen een upgrade naar een andere kamer wat perfect was, en dit helemaal van hun kant, we hadden er nog niet eens om gevraagd. Dit kamer nummer houden we voor ons, om overboeking te voorkomen, wanneer wij terug komen(lol). Personeel ook heel vriendelijk, geen vraag was hun teveel. Vooral zo doorgaan Dames en personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    10
    FANTASTISCH over de hele lijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Heel vriendelijk ontvangst en deze vriendelijkheid ging het hele verblijf door. Het avondeten was sterrenniveau. Het ontbijt was fantastisch, je kon je eitje kiezen er was vers fruitsap, lekkere broodjes in één woord TOP.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    5,8
    Mwah...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was klein. Vooral badkamer en en het toilet. de schuifdeur van het toilet hing los, was niet praktisch. De kamer rook niet fris, er hing een vreemde geur.

    Omdat we vroeg weg moesten werd de avond tevoren een otnbikt neergezet. Dat was attent en lekker.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    5,8
    Het diner was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg klein. WC was verstopt. Ook de kamer was onpraktisch. Waar bijvoorbeeld je koffers te plaatsen ? Verder was schriftelijk een tweepersoonsbed te kunnen bieden. In werkelijkheid was sprake van twee eenpersoonsbedden.

    Het diner was prima. Goede kok ! Prettige ambiance in alle eenvoud Goede bediening.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,2
    Perfecte sfeerproever
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had graag een broodrooster optie bij het ontbijt gezien.

    De kamer was van goede kwaliteit. Heerlijk bed. Mooie ligging. Ook perfecte vertalingen naar het chinees.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    9,2
    super gastvrij en heerlijk genoten, in een mooie bedstee geslapen met zeer goed bed!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    jammer dat je alleen op bed tv kon kijken en niet bij het zitje, ik zou de stoeltjes weghalen en er een klein bankje neerzetten met een bijzet tafeltje

    heerlijk ontbijt, jammer dat er geen croissantjes waren. verder Perfect en gastvrij

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecktijd 14.00 uur. Door drukte konden we nog niet inchecken. Dat was jammer.

    De hotel kamer was netjes en van alle gemakken voorzien. Heerlijk rustig balkonnetje aan het water.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,6
    Tevredenheid van klanten
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche in slaapkamer viel tegen was oud.

    Ontbijt was uitstekend.Personeel heel behulpzaam,eerste nacht slecht geslapen wegens getik bij het bedhoofdeind.Aan personeel door gegeven,we hebben toen een andere kamer gekregen de bruidssuite blokhut.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 september 2016

    4,6
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer : zeer kleine lavabo - kapotte douchedeur - tv staat bovenop een hoge kast - nog nooit zo'n kleine slaapkamer gehad

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    4,2
    Afgelegen hotel langs fietsknooppunten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op 3 km van Giethoorn centrum. Zeer ZEER kleine kamer, kan juist rond bed. Kan nergens uw handdoeken omhoog hangen in de kamer. Ze vroegen wat we niet eten. de viergangenmenu konden we NIET kiezen, ze brachten zelf zo maar wat, zonder dat eerst voorgesteld te hebben.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,5
    Het personeel was geweldig;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een kamer met een piepkleine badkamertje zonder deur, enkel een gordijn. Wassen zonder knoeien viel niet mee..

    Het personeel was geweldig; niets was hun teveel!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,2
    De vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    10
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    9,6
    Prima verblijf. Vriendelijk personeel. Ontvangst met n kopje koffie of thee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Accomodatie . Mooie ligging. Knus hotel. Mooi terras. Een prachtige kamer met een terras aan t water. Ontbijt was prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,2
    Zeer goed als je er de superkleine kamers bijneemt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine kamers

    Zeer lekkere keuken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,2
    Heel fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vrij gehorige kamer

    Zeer vriendelijk personeel, ook de Chinese studente

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Locatie prima, ontbijt goed, rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie prima, ontbijt goed, rustige omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,2
    Geweldig genoten op een fantastische lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat ik nogal groot en "breed" ben, viel de douche/wc een beetje tegenfantas

    Super ontbijt en de gastvrijheid van de dames van de Jong

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: