Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over De Kruishoeve 's-Hertogenbosch-Vught 3-sterren

Kruishoeveweg 6, 5263 NM Vught, Nederland

#6 van de 7 hotels in Vught

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 954 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,1
    Lekker!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was iets te klein met een gordijn werd de ruimte snel nat. Verder viel er niets tegen hoor, allemaal prima, maar ja, het was ook maar één nachtje.

    We wilden eigenlijk in 's-Hertogenbosch gaan stappen, maar met OV haast niet te doen, de bus ging 1x per uur en we hadden hem net gemist. We zijn bij ons Hotel aan de bar blijven hangen, prima drankjes en gezellig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    De locatie zo dicht bij het bos was super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze badkamer stonk erg naar de urine ik had het idee dat de wc lekte. Ook was het op de Kamer erg warm, ondanks dat de raam open stond en de verwarming uit was

    De locatie zo dicht bij het bos was super

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    De prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De vriendelijkheid van de mevrouw des huizes. Ze heeft niets verkeerd gezegd hoor maar van een warm welkom was er ook niet echt sprake. Kon geen lachje van af. Dat was jammer. Overig personeel was prima/aardig.

    De prijs

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Uitstekende locatie als uitvalsbasis voor fietsen en wandelen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De gasten op de benedenverdieping en gasten in de kamers aan de kant van de parking hadden veel last van nachtlawaai. Beter opvolgen!

    Het ontbijt was redelijk uitgebreid. Voldoende keuze. De kamers zijn eenvoudig maar netjes. TV op de kamer. Fijn dat we ook 's avonds in het hotel een warme maaltijd konden gebruiken .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,8
    Locatie was prachtig , aan de rand van de Ijzeren Man.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer ongezellige kamer, behang was kapot, stoffig. Badkamer ook niet meer van deze tijd. Ontbijt zeer eenvoudig.

    Locatie was prachtig , aan de rand van de Ijzeren Man.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,5
    Gewoon simpel hotel goed voor een nachtje
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak kamer schimmel in badkamer vies douche gordijn veel onbeduidende vlekken op plafond en muren schamel meubilair

    Omgeving personeel heel attent wb aardig en hulpgevend

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,3
    De prijs was voor de klantvriendelijkheid en hygiëne van de accomodatie aan de hoge kant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij schoonmaken van de kamer is het aanvullen van wc-papier toch best een must Aantal personeelsleden waren erg vriendelijk, maar de (vermoedelijke) managers/eigenaren waren kortaf en onbeleefd.

    Locatie: heel rustig gelegen, vlakbij De IJzeren Man (leuk wandelen), maar toch dicht bij de stad. Ontbijt: er was voldoende keuze in producten. Jammer van de vele vliegen op het brood Matrassen: waren goed, lekker stevig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,7
    Speelgelegenheid voor de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was niet prettig, omdat het water niet goed wegliep. Gevolg was dat het water door de hele douche zich kon verspreiden.

    Speelgelegenheid voor de kinderen. Vlakbij een zwemplas.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,5
    Familie kamer 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche gordijn op de badkamer Wi-Fi was traag

    Heel kindvriendelijk Lief personeel Savonds ook warm gegeten.. was lekker en prijs viel goed mee Zeer aan te raden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,3
    Mede door de prachtige omgeving was het een prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is aan vernieuwing toe. Dat het cafe restaurant met zijn terras pas na 15.00 uur openging. (Terwijl het heet was)

    Het terras en de grote buiten ruimte

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,4
    Gedateerde accommodatie.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ruimte voor koffers, geen ruimte in douche om toilettassen neer te zetten, douchegordijn onhygiënisch, vieze vloeren, donkere eetruimte.

    De bedden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,0
    Prima hotel voor redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doucheputje liep niet goed door en zou een douchescherm nemen I.p.v. douchegordijn

    Dat je lekker op het terras kon zitten met 12 man en ze je lekker je gang lieten gaan ook al waren we af en toe wat druk. Leuk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    3,3
    Meer richting (jeugd)herberg dan hotel en erg gehorig.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, prijs-kwaliteit en hotelbezoekers. Het is meer een pension of herberg dan hotel. Veel groepen / bussen voetbalclub etc met veel rumoer en overlast. Kamers en hele gebouw is gehorig. Niet wat we gewend zijn zeker niet van Booking.com en met de beoordeling van een 7.4? Wij geven het een 3.

    Niets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    Prima overnachting
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    helemaal niets, of toch. in onze kamer was een douchegordijn die niet al het water tegenhoudt, waardoor de hele badkamer nat is. Het zou fijn zijn om een opstaand randje te hebben, zodat niet de gehele badkamer nat is.

    het ontbijt was basis en voor de prijs helemaal goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    9,2
    Wij vinden ons verblijf prima.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was 1 meisje in de bediening voor het restaurant die de benen uit het lijf liep. Zij moest ondertussen ook gasten helpen die een kamer hadden geboekt en de gasten op terras bedienen. Ander personeel bleef rustig zitten.

    Goed bed, lekker ontbijt en mooie lokatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,7
    Een zeer basic kamer met een basic maar prima ontbijt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche had nog een douchegordijn en kon niet goed opgehangen worden.

    Een zeer basic kamer met een basic maar prima ontbijt. Prijs-kwaliteit daarom voor ons prima in orde na een korte nacht slapen na een bruiloft in de buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    Voor ons doel: plek om te overnachten voldeed het goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers wat verouderd.alles kan wel een opknapbeurt gebruiken. Restaurant gedeelte was wel gezellig

    Ligging, prachtige omgeving. Prima uitvalsbasis voor fietsen/wandelen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Gezellig en ontspannen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv was met geen mogelijk aan te zetten. Er kwam direkt een hulpvaardige jongeman hem lukte het ook niet. Toen maar een pilsje gedronken op het terras.

    Ontbijt was voldoende. De sfeer was ontspannen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liever geen douchegordijn en de entree zou wat gezelliger kunnen.

    Wij kwamen laat aan dus de keuken was gesloten, maar de nog aanwezige kok vond het geen probleem om voor ons nog een kleine maaltijd te bereiden met bovendien nog een heerlijke witte chocolademousse als nagerecht. Geweldige service die we niet vaak tegenkomen. Hele aardige bediening bovendien. Kamer 39 met terras is basic maar prima. Het ontbijt was zeer oké. De ligging van het hotel is prachtig en rustig. Wij zouden zeker terugkomen al was het alleen al voor de goede prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    3,3
    Waardeloos.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Alles.

    Zeer basic ontbijt, en de kamers waren zeer zeer matig. Geen nachtkastjes, douchen achter een gordijntje. Hotel gesloten tussen 11 en 15 uur. Echt niet meer van deze tijd. Piepende deuren en een kast zonder deur. Het verblijf lijkt op een veredelde jeugdherberg.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    5,4
    basic hotel zeer slecht restaurant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het restaurant had bijna niets voorradig die op de kaart stond. De spagetti was enkel deeg met tomaten kethup zonder vlees, groeten of kaas echt niet te eten . bij alle gerechten enkel frieten Geen aanrader dit restaurant

    ontbijt ok maar beperkt ; kamers zeer basic

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    heel rustig en een gezellig restaurant en heerlijk gegeten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, De parkeer plaats was aan krappe kant.

    heel rustig en een gezellig restaurant en heerlijk gegeten en ontbeten en leuk personeel wij vonden het er prima toven

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    Smoezelig maar gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was echt vies. Kruimels van eten onder het bed. vieze muren. Haren op grond vd badkamer. bah.

    bed lag lekker. ontbijt was prima. en de omgeving is erg mooi.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    6,3
    Ik heb er prima geslapen, maar ver beneden verwachting.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren kil qua inrichting. Het leek wel een ziekenhuis kamer. En het stonk naar schoonmaakmiddel. Ook was het erg gehorig. Deuren stonden de hele nacht te klapperen een rookmelder was aan het piepen (zacht).

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    6,3
    De late aankomst.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geur in de kamer (noet prettg) en in de eetzaal. Stonk naar rook. Dat gold ook voor de zak die ik kreeg om mijn lunch in te vervoeren. Ook die stonk naar rook. Mijn kamer zeer gehorig.

    De late aankomst. Prettig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    6,7
    Heel erg basis hotel met matig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers heel erg basis, ontbijt stelt weinig voor. Badkamer is echt niks.

    Vriendelijkheid. Ik vroeg water bij het ontbijt en dat vond die dame blijkbaar heel vreemd, maar ze was wel heel vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,5
    om eens rust tehebben in een bosreizen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was weinig informatie over de omgeving, zoals wandelroutes of bezienswaardig heden in deze toch mooie omgeving

    Het ontbijt wasgoed verzorgd, diner was uitstekend

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,8
    Bij ontvangst lastig iemand te vinden die me kon inchecken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bij het ontbijt dat verder voor de prijs prima is, vond ik een koud eitje erg jammer.

    Bij ontvangst lastig iemand te vinden die me kon inchecken. Had niet de indruk dat zij blij was met mij als gast.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,5
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed wat aan de smalle kant en voelde niet heel stevig aan.

    Eenvoudig hotel. De uitstraling is wat gedateerd. Prijs-kwaliteit vind ik echter prima. Kamer was schoon. Douche uitstekend! Ontbijt niet zeer uitgebreid maar voldoende keus en vers. Voldoende parkeergelegenheid dichtbij de ingang.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,9
    Prima hotel voor een kort verblijf, lekker ontbijt, lekker bed, schone kamers.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De vorige keer had ik een kamer met een nieuwe badkamer, deze keer niet, maar het was schoon en de douche was prima, ondanks dat deze af en toe haperde.

    Prima ontbijt, lekker rustig, goed te bereiken vanaf waar ik moest zijn. Ik ben hier nu voor de tweede keer en het is me weer prima bevallen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    3,5
    Omgeving is goed .ontvangst was heel slecht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was gedateert douche kon je geen spullen kwijt .anders werd het nat .hing een douche gordijn die plakte aan je lichaam vast . douche hing 2,20 mt hoog ik had de sproeier in de hand...geen succes..

    Nee er waren helemaal geen bruine bollen veel wit brood ..beleg was verder goed ..

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,3
    Vriendelijke mensen en propere kamer.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was pas beschikbaar vanaf 8u, indien het vroeger was had ik er gebruik van gemaakt, nu moest ik reeds om 8u op locatie zijn en heb dus niet in het hotel kunnen ontbijten.

    Zeer propere eenvoudige kamer. Overal goed Wifi bereik dat gratis toegangkelijk is.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    9,2
    Vriendelijkheid ten top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoon had graag een gebakken eitje bij ontbijt maar dat deden ze niet. Nochtans niet zo veel werk zou ik denken, maar wij hebben niets tekort gehad. Integendeel, genoten van de gastvrijheid!

    Prijs - kwaliteit prima! Vooral de vriendelijkheid was top! Niets was teveel wat we vroegen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    Goed,
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg erheen vol hobbels en kuilen....gemeente doet daar niets aan.

    Rustige ligging en dat je als alleenreizende niet voor 2 personen hoefde te betalen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    9,2
    Mooie locatie voor een goede prijs!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb een heerlijk verblijf gehad, samen met mijn twee dochters van 9 en 12. Voor deze prijs had ik niet zoveel verwacht, maar de kamer was prima: De bedden zijn fijn en er hangt een grote tv. We hebben voor een zacht prijsje lekker gegeten, zowel 's avonds als 's ochtends. Na het ontbijt zijn we nog even het bos in gegaan, het ligt echt op een mooie locatie. Wij gaan zeker nog eens terug!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    6,7
    Prima hotel voor een zakelijk verblijf, goed ontbijt, schone kamers, lekkere douche!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Plavuizen op de vloer in de hotelkamer waren erg koud. Ook vonden we de bedden wat smal (het tweepersoons bed moest uit elkaar geschoven worden). De locatie van het hotel is wel mooi, maar de donkere hobbelige weg ernaartoe vonden we niet heel prettig. Dat is natuurlijk niet de schuld van het hotel.

    Het ontbijt was erg fijn en de kamers waren netjes en schoon. De douche was erg fijn en we hebben nog gezellig een drankje kunnen doen in de bar. De kamer was ook heel goedkoop dus over het algemeen waren we echt aangenaam verrast met de kwaliteit.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,1
    Jammer van de slechte nacht, verder goede locatie.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen kleedje op de vloer in de badkamer, dat is niet fijn, koude voeten, liever glazen wand, dan douchegordijn.

    Het is een prima hotel, mooie omgeving, wij zijn er nu 2 keer geweest voor 1 overnachting. Voor een langer verblijf heb ik geen ervaring.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    5,8
    Prijs is basic evenals de accommodatie.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer heeft plavuizen en voelden koud aan. De kamer is donker en de badkamer is wel erg primair. De weg naar de accommodatie was een modderige zandpad.

    Ligging is mooi, het ontbijt was eenvoudig maar goed. Het personeel is vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer stonk naar riool, was verdoezeld met Au Javel, niet proper, overal spinnenwebben, weinig keus ontbijt, vuile tapijten in gang, afgebladerde deuren, koude ingang

    Vriendelijke ontvangst, mooie omgeving, goed bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    6,3
    Ontvangst vriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zilvervisjes in bed Koude kamer - plavuizen zonder vloerkleedjes Erg kaal... er hing niets aan de muur behalve tv Er ontbrak gebruiksaanwijzing tv. had maar 1 zender In het donker moeilijk te vinden . Je rijdt tegen hek van huis aan en ziet dan pas dat je naar links moet afslaan weggetje op

    Ontvangst vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    5,4
    eenmalige actie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer zeer gedateerd onderhoud achterstallig Eigenaren ( Familie met opa oma zoon en kleine kinderen) niet geïnteresseerd in de gasten maar meer met hunzelf bezig wel duidelijk aanwezig.

    Het ontbijt was prima het avond eten ook .aangenomen personeel klantgericht en vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,8
    Fijne accommodatie, gastvrij en vriendelijk!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gangen zijn bij drukte gehorig op de kamer.

    Prima service, fijne locatie! Uitstekende prijs kwaliteitverhouding! Eten is wat simpel maar uitstekende kwaliteit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    de koffiemachine misschien op een andere plek plaatsen??
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de koffiemachine misschien op een andere plek plaatsen?? als je het ontbijt wil pakken kun je door de lange rij mensen die voor koffie of thee staan te wachten niet heen. en als je dan zelf een kopje koffie of thee nodig hebt moet je ook weer in die lange rij staan wachten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,8
    zalige kamer na ons uitstapje naar shertogenbosch
    • Groep
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    ik zou niet weten wat alles was perfect

    we waren op uitstap in shertogenbosch waren pas om drie uur terug konden perfect naar on ze kamer idealeplaats kort bij shertogenbosch en toch midden in de bossenheel mooie kamer en zalige bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,5
    Gezellig
    • Groep
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer klein voor 4 persoen

    Prima hotel fijn dat we met z;n vieren op 1 kamer konden. Douche was wat klein en dat douchegordijn was ook niet echt fijn maar verder prima verblijf!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,1
    Gedateerd maar prima prijs-kwaliteit voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde accommodatie, kamers mogen gerenoveerd worden, erg gehorig

    Prima ruime kamer op de begane grond, mooie ligging in de natuur nabij Den Bosch. Verwacht geen luxe maar voor een kort verblijf goed te doen. Ontbijt ook goed gezien de prijs kwaliteit verhouding niks te klagen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    5,4
    Viel al met al tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer (put verstopt) communicatie (Dit doorgegeven, eigenaar zou contact opnemen, dit is niet gebeurd) vliegen in restaurant brand lucht (van open haard in restaurant) in de kamer zilvervliesje op bed

    De bedden waren goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,9
    Prima prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had 2 kamers geboekt. De ene kamer had een net nieuwe badkamer, de andere kamer had een erg verouderde badkamer. Ook geen föhn in de badkamer, er is er 1 beschikbaar bij de receptie. Je moet een stukje over een zandweggetje rijden om hier te komen. Vanaf deze kant kan het hotel beter aangegeven worden (bord bij de afslag is enkel vanaf de andere kant verlicht).

    Gezellig restaurant waar 's avonds de open haard aan staat. Simpele, maar nette kamers. Tweepersoonsbed van 1.40 breed. Genoeg parkeergelegenheid aanwezig. WiFi werkte prima. Ook in het restaurant gegeten. Goede prijzen en prima eten en vriendelijke service. Ontbijt is ook goed, maar niet enorm uitgebreid. Hotel is ongeveer 30 minuten rijden vanaf vliegveld Eindhoven.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bed lag goed, beddengoed zag niet fris. Verouderd meubilair, erg jammer. De sfeer was nl wel goed. Grote open haard beneden. Voor één nachtje was het te doen. Prijs kwaliteit staat niet in verhouding. Vooral het eten was erg simpel in verhouding met de prijs.

    Het ontbijt was simpel, broodjes waren wel vers, koffie was lekker.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,5
    Al met al, was dit wel een geslaagde nacht! Voor de prijs en de kwaliteit die je krijgt, is dit goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De vliegen zaten nog binnen in de lampen kap. Kraan was kapot op de kamer. Bedden waren erg hard.

    Ontbijt was uitgebreid en lekker. Personeel aardig, en gastvrij!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    5,8
    Lekker weekend in een basic hotel op een geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de receptie pas om 15u aanwezig is en we daardoor in een koude hal moesten wachten Er gerookt mag worden voor de ingang en dat niet erg fris is! Dat er bij aankomst in de ontbijt ruimte zaterdag morgen te weinig ruimte was en er gewacht moest worden tot er weer een tafeltje vrij was Ook werd er niet opgeruimd wat van de vorige hotelgasten nog op tafel stond Ik zou het het geen hotel noemen maar een pension of herberg !

    De rust/locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,7
    Prima hotel, mooi gelegen, nette kamer, sober ontbijt, kan opfrisbeurt wel gebruiken, weinig sfeer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was sober. De douche overstroomde en het water liep de kamer in. Het hotel kan aan de binnenzijde wel een opfrisbeurt gebuiken. Met name de gangen, de ontvangsthal, het restaurant. De sfeer binnen het hotel is niet erg gezellig, de haard was bijvoorbeeld niet aan, de ontvangsthal oogt ongezellig en rommelig.

    Het hotel ligt heerlijk rustig en landelijk. Van buiten ziet het hotel er mooi uit.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    10
    Te kort heerlijk genoten van alles.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks. Alleen in donker de afslag wat lastiger te vinden. Maar een extra rondje gereden. Vonden wij niet erg.

    Eenvoudige accomodatie maar alles is aanwezig. Ontbijt was meer dan voldoende. Personeel heel vriendelijk. Bedden sliepen goed. Douche was heerlijk. Gewoon genoten in een mooie omgeving.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,5
    Voor de rest was het goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de bar om 23.00 sloot omdat personeel moest gaan stappen.En door de drukte met het ontbijt staat er 1 personeels lid als er dan iets op is en je vraag erin zijn ze niet echt vriendelijk

    Ontbijt was goed en de kamers prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    5,0
    ongast vrij en te duur
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles, erg onvriendelijk ontvangt en het hotel is zeer aan een verbouwing toe

    niks alles was ver beneden de maat en prijs voor 1 nachtje met 2 pers 74 euro echt veel te veel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    6,3
    Het kon voor 1 nachtje mooi locatie
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ,zeer achterstallig onderhoud. Overal was de verf beschadigd of eraf. Handdoeken dun en op zijn eind. Het bed had 2 enkele onderlakens? In de breedte

    Het rook schoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,1
    Dat er gasten waren die geen rekening met een ander hielden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er gasten waren die geen rekening met een ander hielden. Zij hadden bij thuis koms heel veel lawaai gedurende de hele nacht. Dit was niet zo prettig. Hier kan het hotel weinig aan doen het licht aan de gasten die zig neit kunnen gedragen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,1
    Mooie ligging naast natuurgebied.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is aangegeven dat de locatie aan een onverharde weg ligt, maar bewegwijzering is zeker in het donker niet heel duidelijk. Vrij harde bedden.

    Mooie ligging naast natuurgebied. Rustige locatie. Simpel, maar goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,5
    Voor 1 nacht prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn kil. Tegels op de vloer, douchegordijn Chloorruikend Veel pleisterwerk vd muren Eigenaar had zijn kantoor uitgestald in het restaurant en kon niet even groeten.

    Schoon, goed bed, prijverhouding prima Eenvoudig maar schoon. Grote open haard in het restaurant.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    8,8
    Voor het ontbijt vertrokken, er stond een prima lunchpakket...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen koffie apparaat op de kamer.

    Voor het ontbijt vertrokken, er stond een prima lunchpakket klaar in de koelkast. Kamer was schoon, plavuizen op de vloer, dus geen stof. Prima badkamer. Verwarming en draai/kiep raam. Restaurant/bar . Ander restaurant om de hoek.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,4
    de bedden zijn te smal en bijna 2 maal eruit gevallen , dit...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de bedden zijn te smal en bijna 2 maal eruit gevallen , dit is me nog nooit eerder gebeurd. Ik schat bedjes van 0.90 cm breed. En als je over het gewicht aan de zijkant ligt kan het gebeuren dat je bed omkanteld .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,0
    Heel teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was matig, weinig keuze. Kamer was heel triest, we kregen een hok-gevoel : geen decoratie aan de muur, geen minibar noch ijskastje, slechts 1 stoel en 1 zeteltje aanwezig, geen nachtkastjes, heel sobere, goedkope tegels op de vloer, heel kleine TV... We hadden extra betaald voor een terrasraam maar konden dit niet gebruiken : we zaten op het gelijkvloers en het raam gaf rechtstreeks uit op de parking. Bovendien konden we de gordijnen nooit opendoen wat dan kon iedereen op de parking zomaar bij ons binnenkijken (er hingen nl. ook geen 'stores'). Reeds van 's morgens vroeg was er ook al heel veel rumoer die je allemaal kon horen tot in onze kamer. Heel teleurstellend hotel, nog nooit meegemaakt...

    vriendelijke bediening van het avondpersoneel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,9
    Voor alleen een overnachting met vrienden perfect geschikt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    inrichting verouderd, het pand zelf is aan renovatie toem, heeft potentie gezien de landelijke ligging en mogelijkheden qua recreatie

    ligging schitterend, ruime kamers, schoon, vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Handig dicht bij Den Bosch , Mooie omgeving
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bereikbaarheid is eigenlijk op klaarlichte dag heel makkelijk, maar omdat het aan een zandweg ligt, was het savonds in het donker met Tomtom ( die zandwegen mijdt kennelijk) moeilijk te vinden. het zou handig zijn om dat ergens te vermelden. (misschien staat het ook wel op de site , maar niet gezien). Misschien bij afslag van N65 een duidelijker bord?

    Handig dicht bij Den Bosch , Mooie omgeving

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    3,3
    Een week in een sfeerloze kamer met een slecht (krakend) bed, sober ontbijt, matig diner.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Alles!

    Alles was zeer middelmatig tot sober. Ik heb, nog m.b.t. de kamer, het ontbijt, het diner iets te melden dat het minimale overstijgt. Zal er niet snel meer naar terugkeren.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    6,7
    Karig maar gelukkig wel schoon en absoluut vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te veel opgezette dieren. Te smalle bedden en lakens die daar weer te smal voor waren. Niet geïsoleerd tegen geluiden op de gang. We dachten dat iemand de kamer binnen kwam lopen, zo gehorig.

    Schoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    9,2
    Prima voor deze prijzen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve opmerkingen

    Vriendelijk personeel, goed bed, praktische badkamer en prima ontbijt met voldoende keuze. Het hotel ligt in een rustige, landelijke omgeving. Ruime parkeergelegenheid.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,4
    De prijs is laag maar daarvoor krijg je een goed bed én verder geen extra's.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn minimaal ingericht. Er staat een open garderobe kast van een kringloop winkel oid verder niets. Een klein tv-tje en geen faciliteiten qua thee of koffie. Er is een badkamer met douchegordijn en een oude kraan en losse wastafel. Veel condensvorming. Toilet is erg laag. Geen kastjes en geen goed licht om je ergens op te kunnen maken. Het ontbijt is minimaal. Vanuit Vught naar Den Bosch was een kleine 20 minuten met de auto.

    Prijs is laag en het bed sliep goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,2
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een haardroger mag aanwezig zijn op de kamer, anders is alles in orde.

    Kamers zijn zeer proper. Het ontbijt is een voltreffer....alles erop en eraan, zeer verzorgt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    Prima!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was ook een ruimte voor muziek (feestje). Die was bij onze overnachting in gebruik voor een feestje. Ondanks de muziek - dj (deze klonk erg goed) stopte rond 1.00 uur en was het daarna direct stil. Parkeren was rond dit tijdstip wat lastiger, want er stonden veel auto's maar toch weg kunnen zetten. We wisten niet dat er een feestje was, dus dan kun je wat geluidsoverlast ervaren.

    Alles netjes in orde. Mooie omgeving.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,1
    Prima ontbijt met heerlijke verse koffie van uitstekende...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er ontbrak een wieltje onder het bed waardoor het bed wipte. Is wel de volgende dag gerepareerd. Een onderlaken had een gat. Tegels rondom douche putje was zeer verkalk doordat de douchekop lek was. Zeer sobere kamers.

    Prima ontbijt met heerlijke verse koffie van uitstekende bonen. Alles werd direct aangevuld tot het einde toe. Zeer vriendelijk (jong) personeel. Prima avond menu kaart. Er kan heerlijk gewandeld worden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,8
    Prima verblijf in mooie omgeving,fijn personeel,goed ontbijt, goede boxsprings en goede douche.
    • Groep
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er op een 2persoonskamer een 3de bed was bij gezet(van slechte kwaliteit), we hadden een 3persoons kamer geboekt en daardoor tevens zeer beperkte overgebleven ruimte. Na klacht over het slechte bed is het matras en het kussen veranderd.

    Knus, prima ontbijt, heerlijk restaurant, zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    3,8
    Een tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed kraakte erg en de matrassen waren stukken kleiner dan het bed. Dat slaapt niet fijn want het schuift. In het restaurant gegeten. De sla bij het eten was matig aangemaakt en de sla vertoonde bruine randjes. Het vlees was prima maar aan de opmaak van de borden wordt geen aandacht besteed. 1 plukje kruiden is de opmaak voor alle borden (ook voor de kinderen) Slagroom komt uit een spuitbus. Ook bij het ontbijt is de sap niet vers geperst en waren de randen waar het eten koel in stond gewoon vies. Een tafel in het restaurant is een soort van kantoor van de eigenaar. Dit komt heel rommelig over. De lokatie is prachtig alleen het hotel zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Muren zijn beschadigd, het plafond mist plaatjes om de snoeren weg te werken. De kamers zijn erg gehorig. Er moest een groep mensen om half 6 naar Schiphol dus ons gezin heeft maar tot 5.15 uur geslapen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    4,6
    We hadden 2 kamers geboekt, maar er waren 3 kamers...
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden 2 kamers geboekt, maar er waren 3 kamers gereserveerd dacht men. Meerdere malen op de dag zelf over gebeld, maar medewerkster bood op geen enkele manier hulp. 79 euro in water gegooid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,9
    Prima prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De keuken sluit om 20.30 uur dus wij waren helaas net te laat voor een avondmaal.

    Het is eenvoudig, gezellig, laagdrempelig, schoon en ruim, voor de prijs die je betaalt. Prettig voor een zakenreis (doordeweeks) of grote groep (vrijgezellenfeest of voetbalteam oid). Goed bed en lekkere koffie bij het ontbijt!

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van De Kruishoeve 's-Hertogenbosch-Vught

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: