Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel De L'Empereur Valkenburg 3-sterren

Grotestraat Centrum 32, 6301 CX Valkenburg, Nederland

#33 van de 52 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 628 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,8
    Toplocatie in hartje Valkenburg in een gezellige buurt met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Spabad
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets.

    Toplocatie in hartje Valkenburg in een gezellige buurt met cafeetjes, terrasjes en restaurants. Goed bereikbare en tamelijk ruime hotelparking waarvoor niet extra hoeft bijbetaald te worden. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    10
    Goed hotel superligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige minpunt was het vasttapijt op de kamer. Voor de rest, niets dan lof

    De ligging is super. Je komt zo in het bruisende Valkenburg. De bar en de eetruimte zijn rustig en ruim. Het terras is groot en je kan er van een lekker drankje genieten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    Voor een weekendje Valkenburg, heerlijk hotel !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt niet veel keuze, beetje karig, wel goede/aardige bediening. Het was ons niet bekend(via Booking) misschien? , dat het hotel je kenteken nodig heeft om bij hotel te parkeren, in centrum paaltjes, waardoor we eerst op openbare parking hebben moeten parkeren.

    Perfecte lokatie in hartje Valkenburg, waar je de auto goed kunt parkeren achter het hotel. Hotelkamer was zeer schoon en goede bedden. Een perfect hotel voor een weekendje Valkenburg. Ook personeel erg aardig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    de gezelligheid van de accommodatie.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    de kamer ,er zijn betere kamers. Konden geen raampje open doen i.v.m. geluidsoverlast in de nacht. Het was altijd beter dan op de camping. :-)

    de gezelligheid van de accommodatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,0
    Praktisch
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden zijn te klein, en het hele hotel is op alles toe aan renovatie, van de badkamers, hotelkamers, receptie, ontbijtruimte... Broodjes moeten echt beter, half afgebakken...

    De ligging in het centrum en de eigen bewaakte parking zijn perfect! Voldoende keuze bij ontbijt en vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Het wat oudere hotel met de verschillende niveaus vonden wij heel gezellig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haardroger op de kamer

    Het ontbijt was uitgebreid genoeg voor ons (5 volwassenen en 3 kleine kinderen tss 3 en 5 jaar) en lekker. Persineel super vriendelijk. Aan alle wensen werd voldaan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed. Ik kwam er om te gaan fietsen. Normaal ontbijt vanaf 08.00 maar ik wilde om 07.45 weg. Ik kon eerder ontbijten. Werd super mee gedacht!!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,3
    Een wat ouder hotel in het midden van het centrum in Valkenburg.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is hotel zonder trappen en treden lopen wat scheef.

    De locatie in het centrum van Valkenburg is fantastisch. Personeel is erg aardig. Ontbijtbuffet is goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,8
    Was te doen, maar zal niet herhaald worden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijtbuffet is nogal basic, bijv. geen mogelijkheid om brood te roosteren. Kamer (straatzijde) nog enkelglas, isoleert buitengeluid totaal niet. Geen mat of "floortowel" in douche, geen fohn.

    Brood, ei en vleeswaren bij ontbijt waren vers. Bed was prettig breed, en ook lang genoeg.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    week eindje weg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Spabad
    • Verbleef 2 nachten

    niks

    ligging personeel gratis parkeren kamer zeer netjes en zeer ruim ook et bubbelbad beviel prima jammer dat er geen lift aanwezig is wel trapjes in de gangen naar de kamers parkeren is een heel groot pluspunt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Eenvoudig en net, jammer van de geluidsoverlast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast café waardoor toch té veel overlast 's nachts. Verouderd gebouw/ruimtes.

    In het centrum met parkeerplaats. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Ruime en nette kamer/badkamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Redelijk,, blijft oze 2e keus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt

    Het hotel is enigszins gedateerd. Maar redelijk onderhouden en schoon. Voor mensen die slecht ter been zijn is dit hotel beslist niet ideaal. Er zijn veel op- en afstapjes die beter aangegeven kunnen worden. Het ontbijt is goed, maar wel heel eenvoudig en saai Is een aandachtspunt. Personeel is erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,8
    We hebben het leuk gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    De ontbijtzaal vonden wij oud en versleten, wel schoon. Het ontbijt was redelijk. Tip voor het hotel: laat de gasten ontbijten in het zonnetje voor de deur (dat trekt ook andere klanten) of in het restaurant gedeelte, dat is veel gezelliger.

    De locatie is prima, het personeel erg vriendelijk en behulpzaam, de kamers en de rest van het hotel schoon. De kamer was ruim en comfortabel. De trap vonden wij heel mooi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    6,3
    Verder een prima verblijf gehad, personeel was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was niet geheel schoon, stoffig en de boven rand van de douchecabine was schimmelig. Verder is het hotel gelegen naast de kroeg die tot 3 uur 's nachts open is en als je aan de straatkant slaapt kan het raam daardoor ( geluiden tot laat) niet open. Bedden waren niet slecht maar wij hadden beide wel een beetje stijve rug bij het opstaan.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,3
    De streek is mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs is te duur volgens, wij betaalden.

    Het ontbijt was heel sober ,geen kaas meer, moeten vragen voor nog wat kaas. Geen youhurt ,geen eitjes gebakken .Er was een kind bij moeten vragen voor chocolademelk s'morgens.Een kleine kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,8
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging middenin Valkenburg is perfect als uitvalsbasis, maar niet als slaapplaats als je een kamer aan de voorkant hebt. Met warm weer moeten de ramen open, maar dan is het een ongelooflijke herrie op straat.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Helaas hadden we geluidsoverlast van het feit dat de kamer...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Spabad
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas hadden we geluidsoverlast van het feit dat de kamer naast ons de kraan van de douche /bad aanzette waardoor een erg storend geluid op onze kamer hoorbaar was. Ook na hardzetten tv nog hoorbaar en storend. Jammer want de kamer was prima maar dit geluid mag niet voorkomen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,3
    ouderwets en goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    iets meer steunen in de badkamer, doordat wij wat ouder zijn en een plankje voor tandenborstel enz

    Het schoon maken en de vriendelijke sfeer, de fijne hulp s ochend bij het ontbijt, niets was te veel bedankt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    goed ontbijt, gezellig hotel, zeer schoon, personeel zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    misschien een scherm in het bad om je te douchen,verder helemaal niets, top locatie en zeer goede mensen hier achter die hun vak verstaan

    goed ontbijt, gezellig hotel, zeer schoon, personeel zeer vriendelijk en hulpzaam

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    Het verblijf in Valkenburg zelf was heel gezellig en mooi weer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is erg verouderd, de badkamer was heel klein en erg oud, je kon niet rechtop staan onder de douche, het ontbijt was minimaal, er wordt nog op sommige kamers gerookt en aangezien in longpatiënt ben is dat niet prettig en het wordt ook niet vermeld. voor mensen die moeilijk ter been zijn is dit een zeer slecht hotel er is namelijk geen lift naar boven.

    De eigenaar was heel vriendelijk,

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    3,8
    Viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Liep een hond bij het ontbijt rond,terwijl er duidelijk was vermeld dat er geen huisdieren waren. speciaal daarvoor geboekt ,wegens huisdieren allergie.Toen we daar over klaagde ,kregen we als onbevredigend antwoord dat ze voor die mensen een uitzondering maakte ,Dus er werd nog onderscheid gemaakt ook!

    hotel centraal gelegen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Heerlijk in het centrum van de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel zit naast een nachtclub en dat was helaas goed te horen snachts (tot een uur of 2 op vrijdag).

    De locatie ligt midden in het centrum, in de straat met alle restaurants.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,1
    Erg genoten en gezellig gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden de kamer wat tegenvallen douche en wc klein , de wasbak tamelijk groot voor de accommodatie waardoor het krap werd , wel goede bedden ,wij hadden liever een groot dekbed gehad inplaats van 2 kleine ,en het bedmeubel oubollig ,en de verlichting was even zoeken als je in donker binnen kom ,restaurant en bar en waar je ochtend ontbijt eet daar was het erg gezellig aangekleed top , alleen 1 avond te kort parkeer plek jammer .mocht dubbel parkeren .

    Het ontbijt was goed en s'avonds een keer gefonduet was ook goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,9
    De ligging is superb!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wat last gehad van nachtlawaai. Discotheek in de buurt?! Oordopjes meenemen en het is perfect.

    De ligging is superb!!!!!!! Bal in het centrum van Valkenburg. Resto ook mogelijk. Op de eerste rij voor de Xmas parade. Ontbijt ook OK: keuze genoeg...

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Allemaal erg oud kamers zijn heel simpel ingericht. Lichtknopjes die het niet doen ipv daarvoor een hele oude schemerlamp, zachte bedden je ko letterlijm verstaan wat ze op de kamer naast je zeiden zo gehorig en een heel sumier ontbijt

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,1
    We hebben heerlijk genoten in Valkenburg
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt had iets uitgebreider gekund. Veel krakende trapjes, geen lift.

    Mooie grote kamer en ideale ligging, midden in het centrum. Vriendelijk personeel. Bedden lagen goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    8,3
    mooi uitzicht vanuit de kamer keken zo de straat in met de...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    douche ruimte was krap kon bijna niet normaal in de douche komen. geen planchet boven de wastafel, kon de spullen niet kwijt.

    mooi uitzicht vanuit de kamer keken zo de straat in met de terrassen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,7
    Leuke 3 dagen gehad ..
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Spabad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is wat aan de oudbollige kant , het ontbijt vond ik echt een enorme tegenvaller .ik had aangezien het een behoorlijk prijzig hotel was, iets meer keuze verwacht

    De plek van het hotel! Was top !

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Ontbijt was voldoende.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Spabad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen lift was. Misschien tip: nog een leuning bij de trap en betere verlichting.

    Ontbijt was voldoende. Heb liever douche dan bad. Voor oudere mensen moeilijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,1
    Naar verwachting op enkele minpunten na.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pover ontbijt en zeer zeer luidruchtige kamers en buurt.Vooral in het weekend.En het was voor eind november gewoonweg te koud in de ontbijtruimte en bar..

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    8,3
    Leuke locatie, midden in de stad met goede parkeermogelijkheid. Helemaal TOP!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou wel handig zijn om een douchegordijn op te hangen. Scheelt een hoop nattigheid.

    We zijn erg gastvrij ontvangen. Kamer was netjes en schoon. Perfecte locatie in het centrum met goede parkeergelegenheid.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    8,8
    het is altijd gezellig om in valkenburg te verblijven rond kerst
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    minpunt is wel dat er geen lift is maar personen die het moeilijk hebben kunnen geholpen worden

    gezellige ruime kamer en mooie versiering in het hotel voor kerstmis

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,1
    Oud hotel maar met uitstekende ligging en nette kamers. Prima voor een kort verblijf in Valkenburg
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een heel oud gebouw zonder dubbel glas in de kamers vooraan, dus niet geluidsdicht. Geen lift maar we wisten dat allemaal vooraf. Het is inderdaad heel verouderd maar de parking, ligging, vriendelijkheid, netheid, lekker eten enz. maken heel veel goed.

    De ligging van het hotel, de netheid van de kamers en het vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    6,3
    Een beetje teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Te kleine kamers, Simpel ontbijt, had wel iet meer keuze mogen zijn. Geen liften, dus niet goed voor slecht ter beende mensen.

    Dat wij precies in het centrum zaten, de lichtjesparade konden wij mooi volgen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,6
    Zeer goed Hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Goede afgesloten parking, lekker ontbijt, drankjes bar voor een zeer schappelijke prijs. We komen hier zeker 3-4 keer per jaar, dit is ons vaste hotel geworden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Prima hotel in Valkenburg. Super goede ligging. Kamer was schoon en netjes. De inrichting lijkt wat gedateerd, maar dat is smaak. Ontbijt is basic, maar prima. Fijn verblijf gehad!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    al met al een goede keus en heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was eenvoudig badkamer verouderd/douchen in het ligbad

    ligging van het hotel midden in het centrum en parkeerplaats achter het hotel leuk terras

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Prima! Personeel was vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was simpel.. op zich prima maar miste toch echt wel een croissantje of een cracker ..

    We hadden een 4 persoonskamer terwijl we maar met z'n 2- en waren! Luxe!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Hotel op perfecte lokatie om te genieten van het gezellige Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Dat er geen douchecabine / gordijn aanwezig is. De gehele douche is na een douche helemaal nat. Parkeergelegenheid krap

    Parkeerplaats zonder moeite te bereiken na eerst doorgeven kenteken. Systeem werkt goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    midden in de horecastraat, parkeergelegenheid achter hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    lawaai van horecastraat was te verwachtten maar hotel zelf is ook supergehorig. als er iemand boven je in zn kamer loopt schud je bed :)

    midden in de horecastraat, parkeergelegenheid achter hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,3
    Valkenburg is erg leuk en locatie van hotel is prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    hotel moet nodig gerenoveerd worden.

    hotel ligt op prima locatie in valkenburg en Eigen parkeerterrein is erg handig. Alleen is het hotel wel erg gedateerd. inrichting is oud. Kamers zijn ook ouderwets en een renovatie is geen overbodige luxe. personeel is erg vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,3
    Aardig voor 1 overnachting, leuk doorreis hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Qua vriendelijkheid met de ontvangst viel het tegen. Beetje kortaf vond ik de dame in kwestie. Stonden ook vrij lang te wachten aan een lege bali voor we geholpen werden.

    Parkeren op de binnenplaats. Super locatie! Goed werkende WiFi. Goede matrassen. Alles netjes schoon. Geen heel uitgebreid ontbijt maar zeker voldoende aanwezig EN lekker vers!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf gehad en zeer zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ons is niets tegengevallen.

    Gelegen midden in het gezellige centrum, prima familiekamer aan de achterzijde van het hotel en een plekje op de privéparking.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    matig hotel
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het ontbijt dus - en de fietsenstalling - rookstank op de gang - deur klemde ontzettend

    Het ontbijt was erg summier - weinig keuze in broodjes - geen rozijnenbrood-of roggebrood- geen gebakken eitje met of zonder spekjes - geen lift aanwezig - ook stonk het op de gang erg naar rook - vloerbedekking is niet meer van deze tijd - laminaat is veel hygiënischer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,0
    Voor twee nachten goed maar hotel is wel gedateerd.
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Sobere aankleding/inrichting. Gordijnen kapot, weinig ruimte bij de wastafel om spullen neer te zetten. Geen fohn aanwezig. Ontbijt was goed maar geen luxe broodjes.

    Ligging, in het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,4
    Ik zou dit hotel niet voor de volgende keer uitzoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen lift wij zaten op de bovenste verdieping .dat viel voor mijn vrouw zwaar .een andere kamer was niet beschikbaar.de kamer was ook benauwd .voor 3 overnachtingen was het te doen.maar niet langeri

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,2
    Goed hotel voor een vriendelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Eenvoudig maar goed ontbijt. Afgesloten parking voor de motoren. Hotel ligt in de hoofdstraat van Valkenburg met zeer veel uitgaansgelegenheden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    4,2
    Een ongezellig Hotel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    We voelde ons niet welkom. Alles was oud en niet meer van deze tijd! Wasbak lekte! Matig ontbijt!

    Alleen het parkeren middenin Valkenburg is top! De bedden waren schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,5
    Goed hotel voor een kort verblijf in Valkenburg.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers kunnen wel een update gebruiken en de badkamer is toch wel wat gedateerd. Het ontbijt kan wel wat meer fantasie gebruiken.

    Ligging van het hotel in het centrum. Behulpzaamheid van het personeel. Gratis parkeren op het terrein van het hotel. De kamers zijn echt schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,1
    Goed hotel voor een kort verblijf in Valkenburg.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers kunnen wel een update gebruiken en de badkamer is ook wat gedateerd.

    Het hotel heeft een uitstekende ligging in Valkenburg. Personeel erg behulpzaam zowel voor als tijdens ons verblijf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,1
    Super gelegen met ruime hotelkamers!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen lift en de kamers waren vrij warm om te slapen. Door de ongelijke ondergrond op de tweede verdieping heb ik een val gedaan met een geschaafde knie en elleboog tot gevolg... Er lag overal tapijt, wat voor mij minder hygiënisch lijkt.

    Vooral de locatie was super! Vlak in het centrum!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De matrassen van de bedden zijn te hard, ik heb problemen gehad om in slaap te komen, maar het is misschien maar net wat je gewend bent.

    het ontbijt is goed, ruime keuze, personeel vriendelijk, kamers schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    Prijs - kwaliteit verhouding en de ligging in het centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt - wat magertjes - had wat meer keuzes verwacht. Rookbeleid op de terrassen. Met mooi weer is het of binnen dineren of de rook van andermans sigaretten in ademen. Met zo'n groot terras zou het een goeie geste zijn een deel tot rookvrije zone te maken. Doet u een hoop mensen veel plezier mee.

    Prijs - kwaliteit verhouding en de ligging in het centrum van Valkenburg

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    3,3
    Badkamer en meubilair anno 1980, gescheurde vitrage, oude...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en meubilair anno 1980, gescheurde vitrage, oude stoffige overgordijnen, veel geluidsoverlast. Geen shampoo of douche gel in de badkamer. Ontbijtbuffet zeer basis. Personeel doet routinematig hun ding, geen vriendelijkheid of interesse naar gast.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    9,2
    Zeer ruimte hotelkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was een beetje karig. Slechts 1 soort yoghurt. Meer soorten boor en fruit Geen salade, Roerei en de mogelijkheid om je brood te roosteren. De trap was zeer slecht.

    Zeer ruimte hotelkamer. De ligging van het hotel. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    We hebben genoten van het pinkster weekend mooi weer gehad en het hotel was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was erg warm er was geen airco wel een ventilator maar die verplaats alleen de warmte. De ramen kon je niet open zetten vanwege het geluid van de bars we zaten echt in het centrum maar wel heel gezellig.

    Ontbijt was goed de badden waren ook goed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Leuk weekend gehad in dit hotel maar is wel gedateerd,kan wel een opknap beurt gebruiken,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden een ruime kamer geboekt, nou dit viel tegen[202] was wat bekrompen. Even stukje nieuwe vitrage zou ook niet misstaan, was helemaal gescheurd. Best veel trappen op, vooral met zware koffer, geen lift.

    Eigen parkeerplaats dit was gratis, goede locatie midden in het centrum voor wie van gezellige drukte houd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    6,7
    Voor de overnachting was het prima, maar voor de gezelligheid bleef je daar niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was erg oppervlakkig. We moesten erg lang wachten bij de balie, terwijl verschillende personeelsleden voorbij liepen, maar niemand die wat zei. Waren niet echt op de gasten gericht, maar deden hun werk. (Beetje onpersoonlijk)

    Het ontbijt was wel goed, maar eenvoudig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,3
    De kamer was goed en schoon, met minibar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer (aan straatkant) was goed, maar jammer dat het er zo warm was omdat de zon er de hele dag op had staan branden. Met een open raam komt dan het lawaai van de straat (uitgangsgebied) wel erg naar binnen. Badkamer had z'n langste tijd gehad.

    De kamer was goed en schoon, met minibar. Bed was erg goed, met voor ons de juist hardheid. Ontbijt was goed, maar niet bijzonder. Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    Perfecte locatie in het centrum van Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zachte douchestraal. Zaten bovenin, wellicht daardoor duurde het ook vrij lang voor er warm water was en het redelijk warm was op de kamer (geen airco). Ontbijt was goed maar had iets uitgebreider gekund (bijv. croissant, youghurt/kwark).

    Ligging, parkeergelegenheid, correctheid, gastvrijheid, ruime en schone kamer, prima bedden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    6,7
    Prima verblijf voor een kort weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel erg gedateerd en de kamer was ontzettend gehorig. Als de buurman naar het toilet ging konden wij het horen.

    De ligging.... het was midden ik het centrum en netjes geregeld om te parkeren bij het hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    Lekker dagje Valkenburg daarna een dagje Maastricht .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn gedateerd echter wel schoon en netjes .

    Lekker midden in het centrum ,parkeren bij de hotelaccommodatie is prima geregeld daarna alles lopend kunnen doen heerlijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    6,7
    goed voor een overnachting
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    we zijn in dit hotel reeds vaker geweest maar het was nu 2 jaar geleden. We zien in het hotel geen veranderingen omtrent de kamers worden doorgevoerd. Het zijn schone kamers maar met gedateerde spullen. Een opknapbeurt betreffende de kamers zou een frisse wind in het hotel kunnen zijn. Jammer is wel dat de drinkglas voor bij de wastafel niet aanwezig was.

    het onbijt was standaard maar goed verzorgd

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,5
    Top locatie en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ons tegen viel van ons hotel dat het een rokers kamer was. We hadden ook niet specifiek doorgegeven dat we geen rokers zijn.

    De locatie was geweldig. Het hotel zat midden in het centrum. Alles kon je op loopafstand bereiken. Verst wat we hebben gelopen was 8 minuten naar de kolenmijn. Dit was natuurlijk heel fijn en hoefde je ook geen zorgen meer te maken over parkeergelegenheid. Ook terrassen aan overvloed beneden het hotel. Bij het hotel is het gratis parkeren!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,3
    Heel goede ligging, vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs - kwaliteit ok. Het restaurant binnen is vrij donker. Het is een oud hotel, interieur ook, maar wel heel netjes.

    Heel goede ligging, vriendelijke ontvangst. Ontbijt was ok, geen uitgebreid buffet, maar wel voldoende.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,2
    Eenvoudig maar fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden in de avond niet echt warm water(douche).de volgende ichtend heerlijk warm kunnen badderen.

    De kwaliteit/prijsverhouding beviel mij prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    6,3
    Op zich een redelijk verblijf zonder luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Spabad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden de hotel kamers vrij oudbollig. Tevens moesten wij om elf uur uitchecken, dit wisten wij en even voor half elf werd er al op de deur geklopt door de schoonmakers, tevens lagen er op de gangen allemaal handboeken en lakens dit kwam ontzettend rommelig over bij ons. Wij vonden dit niet echt klantvriendelijk als je de tijd heb tot elf uur, je voelde je bijna weggekeken.

    De locatie was top, midden in het centrum dus overal dichtbij.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    8,8
    Ons verblijf was naar wens!
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat vind ik moeilijk te beantwoorden. Het was een prettig hotel en ja, ik neem de dingen graag zoals ze zijn.

    Mooi gelegen. Vlakbij Maastricht, Houthem St. Gerlach, buitenplaats Kasteel Wijlre etc. Gezellige bar. Behulpzame mensen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    5,8
    De kamer was proper en er was gratis parking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was simpel. Weinig keuze uit broodbeleg en yoghurt. Veel lawaai in de kamer van naast liggend cafe. Ookal hadden we een stille kamer gevraagd. Kleine oude kamer.

    De kamer was proper en er was gratis parking. De liging is geweldig recht in het centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    7,1
    Kerstinkopen gedaan, de sfeer kon je wel goed opsnuiven heel mooi en gezellig in de straatjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    meer personeel, en een beetje vriendelijker ook wel langs de binnenkant veroudert en geen lift wel een nadeel voor oudere mensen

    Het hotel was mooi gelegen in de verkeers vrije zone en met parking achteraan die gratis was.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    7,1
    gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    kamer kunnen voor zien van enige warmte was steen koud toen we op de kamer kwamen. Bed was wat aan de korte kant

    ontbijt was zeer goed verzorgt, vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,5
    Ervaring verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was gewoon Warme broodjes en gekookte eieren Koffie thee melk sinaasappelsap Geen gebakken ei of iets dergelijks

    Het ontbijt kan uitgebreider De kamer was goed en schoon Bedden en handdoeken dagelijks verschoont Prima

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    4,6
    Locatie was geweldig, maar hotel is voor 2017 sterk verouderd en toe aan een vernieuwing.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Spabad
    • Verbleef 2 nachten

    Schoonmaak/onderhoud van de bad, je kan op de houder van de douche schimmel vinden. Dunne tussenmuur, je kan letterlijk andere gasten horen praten/snurken, geluid isolatie kan beter. Geen airco, waardoor het raam open moet, maar dan werd je steeds wakker van de kerkbel. Er is geen slippers, neem dus je eigen, anders moet je lopen op een oude vloerbedekking.

    Locatie was geweldig, voldoende parkeergelegenheid achter de hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,1
    Locatie top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heel basic geen croissantjes of geroerd ei met spek. Wat er aan keuze was was wel prima en werd goed aangevuld.

    Gratis parkeren midden in de hoofdstraat van Valkenburg!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    5,8
    Oudbollig, uit de tijd? Prima voor 1 nacht in Valkenburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Oudbollig interieur (jaren 70/80). Gehorig gebouw. Er mocht gerookt worden op kamers (stond asbak op tafel) waardoor er een muffe/vieze lucht hangt. Terwijl ik zelf roker ben, en dit dus niet als prettig ervaar.

    Prima verzorgd ontbijt. Prima bedden. Midden in centrum van Valkenburg.

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: