Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel De Lange Jammer 3-sterren

Pioniersstraat 15, 8244 PD Lelystad, Nederland

#7 van de 11 hotels in Lelystad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 347 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,8
    een kamer om te overnachten. niet om de dag te verblijven.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is niet ruim. Als je nog wat op een laptop wil werken aan het bureautje heb je pech. Te klein om aan te zitten op een krukje.

    Sober doch doelmatig. Top is koelkastje op de kamer met een blikje fris of bier. Hoewel geen gebruik van gemaakt. Kan savonds heerlijk rustig langs waterkant aan de wandel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    5,0
    Bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de website van booking.com was het ontbijt inbegrepen, maar heb later email ontvangen dat ontbijt moet toegeven€7,50 pp. Tip: screenshots doen in booking.com om later kunnen bewegen.

    Bed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    Relaxed en heerlijk geslapen
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was voor mij prima.

    Vaker geweest en het bevalt uitstekend. Schoon en mooie omgeving. Ontbijt prima. Mensen zeer vriendelijk en gastvrij. Een aanrader. Ga er zeker terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    Na Een zeer hartelijke ontvangst werden we persoonlijk naar...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er niet een lekkere zitstoel in de kamer past.

    Na Een zeer hartelijke ontvangst werden we persoonlijk naar onze kamer gebracht. Kamer is niet ruim maar voldoet prima, hele fijne bedden. Rustige omgeving, goede service voor het ontbijt, ik had iemand met een voedselintollerantie en daar werd zeer fijn mee omgegaan.kortom.......wij komen zeker nog een keer!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    Zeer tevreden.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn aan de krappe kant. Met twee personen sta je elkaar wel vaker in de weg,

    Personeel is echt fantastisch, erg behulpzaam en vriendelijk. Dit voelt echt goed. Hygiëne was uitstekend, zeg er prima uit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,3
    Kamer prima hoewel aan de kleine kant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden onthaald op een chagrijnige ontvangst. Zo chagrijnig dat we eigenlijk meteen wel rechtsomkeert wilden maken. We waren op fietsvakantie zoals de gastvrouw kon zien en niet continu online of in de weer met mobieltjes. Kennelijk hadden we hierdoor een melding van het hotel gemist dat we 20 minuten voor aankomst moesten bellen. Dat deden we nu toen we voor een dichte deur stonden. Even 20 minuten wachten op de gastvrouw....voor ons geen probleem maar kennelijk en overduidelijk voor de gastvrouw wel.

    Kamer prima hoewel aan de kleine kant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    10
    Fijn!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen vriesvakje in het koelkastje zat...hoewel een koelkastje natuurlijk al heel plezierig is.

    Vriendelijk personeel,schone kamer en heerlijke bedden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,1
    Prettig verblijf op goede locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douchecabine lekt en heel weinig verlichting in de badkamer. De inchecktijd is veel te laat (17.00 uur)

    De locatie, voldoende parkeergelegenheid, het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Prima naar het zin gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Geen zitruimte als je met meerdere personen bent en even een spelletje wilt doen. Was niet bekent voor de tijd dat het een bed en breackfast was, we hadden het als hotel geboekt.

    De ligging van het hotel en de gastvrijheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,3
    Goed verblijf op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door een toevallige internetonderbreking zaten we een half uur te wachten aan de voordeur vooraleer we binnen konden na een lange fietsdag. We moesten namelijk een sms sturen bij aankomst. Gelukkig regende het niet. We kregen wel uitgebreide excuses maar het was toch niet leuk.

    Het zicht op de haven, veilige fietsenstalling en geen trappen te doen met de zware fietstassen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,0
    Bedden waren voor ons niet goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren voor ons niet goed. Een armoedige uitstraling. Voordeur verveloos. Vreemd dat er niemand opde locatie aanwezig is. En het is geen hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,1
    Mooie, rustige en recente historische omgeving
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Matras kan veel beter (matras is te zacht en ligt daardoor teveel door)

    Prima ontbijt! Prachtige locatie! De medewerkers zijn vriendelijk en gastvrij!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,3
    De gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche, maar dat zou veranderd worden, dus ok.

    De gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel. Heel goed bed en zeker een heel goed kussen. Was fris en schoon. En koffie en thee op de kamer!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    Prachtige historische lokalisatie "het oudste stukje...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige historische lokalisatie "het oudste stukje grond van Lelystad" uiterst vriendelijke gastvrouw. Prima gegeten in de tegen overliggende jachthaven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,3
    redelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Weinig professioneel,deed gelijk moeilijk omdat wij het ontbijt reeds betaald hadden, gelukkig had ik alle papieren bij me. S morgens ging ze ook tijdens het ontbijt bij de gasten brood afsnijden en achter de bali zitten eten. Geen place-mets op de tafels je moest het bestek zo op de kale tafel leggen. een klant liep tijdens t eten scheldend op haar ,weg en vertrok. Niet echt sfeer verhogend. De gastvrouw ,niet echt vriendelijk

    Bedden waren prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    2,5
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles viel tegen, de accommodatie, de prijs, de service, er zat ook nog een spin in de kamer, illegale gast? Wanneer voor het laatst schoongemaakt? Er was geen receptie bij aankomst, of we een nummer konden bellen (gelukkig hadden we telefoon) De vrouw aan de andere kant was duidelijk niet in haar rol van gastvrouw. Over 5 minuten zou ze er zijn. (nog een geluk dat het niet regende) Toen ze kwam, na ca 10 minuten, moest ze een kopie van pas of rijbewijs hebben. Dit kreeg ze niet. Dan kan ik niet controleren of u het wel bent was haar reactie. Enfin, het ijs was gebroken! Na de boeking bleek dat op zaterdag ontbijt pas vanaf 08:30 u geserveerd te worden, echter na een telefoontje met een vriendelijke medewerker zou dit in overleg goed voor die tijd kunnen. Wij moesten vroeg weer weg. Maar toen we na aankomst hierover begonnen zei de medewerkster dit dit niet mogelijk was. Echter, de volgende morgen op zaterdag bracht ik de sleutel terug rond 08:00 u , tot mijn verbazing zat men aan twee tafels te ontbijten. Erg vreemd!!!! en leugenachtig ook!!!! De kamer was voor de prijs eer sober, dat een ontbijt wat kost, oké. Maar bij een dergelijke kamer hoort een prijs van vele tientjes lager. Zeer slechte ervaring hier komen we nooit meer! Schrap dit adres uit uw bestand en laat op zijn minst de waardering van booking.com verwijderen Die was met 8,3 veel te hoog. Een 3 zou beter op zijn plaats zijn. Groeten, Rik Gielen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    Historische plek.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen receptie dus moet je een telefoonnummer bellen zodat iemand je de sleutels kan geven. Dat is niet echt handig bij sterke wind en regen of als je de Nederlandse taal niet helemaal beheerst.

    Historische plek nabij de jachthaven van Lelystad. kamers zijn basic maar ruim en schoon. het ontbijt is prima met lekker vers gebakken eitjes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,1
    ja hoor alles was prima, alleen als je in de avond aankomt...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    in de avond een glaasje voor het slapen gaan.

    ja hoor alles was prima, alleen als je in de avond aankomt kun je niets gebruiken dat vond ik erg jammer, maar verder erg vriendelijk en zeer netjes

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Uitstekende accommodatie met een uiterst vriendelijke hotelhoudster, die speciaal voor ons vroeger het ontbijt klaarmaakte omdat wij wedstrijden moesten zeilen. Fantastische service !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,5
    locatie bij de jachthaven;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de ontvangst bij het ontbijt was wat stuurs.

    locatie bij de jachthaven; de historiek van de werken . uitgebreid ontbijt. het sympathieke onthaal van jr

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    6,7
    Prima bij de haven gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    we waren er in november en het was wat stil, ze waren wel zo lief om ontbijt in de kamer te brengen.

    Prima bij de haven gelegen. lekkere bedden en een goede schone badkamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,8
    Rustige omgeving, vriendelijk onthaal, koffie en thee...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koelkast ventilator maakte veel lawaai, Vooral s'nachts hinderlijk , op mijn kamer althans.

    Rustige omgeving, vriendelijk onthaal, koffie en thee aanwezig op de kamer. Goede Wifi verbinding. Voor de liefhebbers, zachte matras.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,9
    een nachtje weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De losse bedden schoven uitelkaar waardoor er een 'gat' ontstond.

    De kamers waren een soort huisjes. Je had veel vrijheid en geen appartement gevoel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,9
    prima bevallen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vond ik de matras aan de zachte kant.

    Prima en vriendelijke ontvangst. Gratis parkeren. Goed ontbijt. Leuke jachthaven omgeving, maar ook gunstig gelegen voor 'next morning' industriegbied/werk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    8,8
    Fietsroute Ijsselmeer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden wat moeite de locatie te bereiken. Wegonderhoud en geen goede beschrijving in onze routeplanner. Dit ligt niet aan de Lange Jammer.

    Vriendelijk, gemoedelijk, netjes, behulpzaam

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,5
    Rustige plek aan de haven.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zit een afgesloten deur naar een andere kamer waardoor het vrij gehorig is. Gelukkig warendeze mensen stil rond 22:00 dus alsnog lekker geslapen.

    Zag er netjes en schoon uit. Goed bed, ietwat zacht.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    Een hotel om aan te raden in een gezellige omgevin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    voor een nachtje voor deze prijs was het prima. zullen er zeker nog een keer komen. Mensen die om 6 uur al op stap gaan en luidruchtig zijn. maar dat ligt niet aan het hotel, maar misschien kan het hotel de gasten er wel opmerkzaam op maken.

    het ontbijt was goed. geen enkele opmerking.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    10
    10
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Perfect volgend jaar weer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaar zo belangrijk hoe je word ontvangen zo vriendelijk en ontzettend schoon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    10
    Goed hotel
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Aardig personeel, schoon hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,3
    De netheid
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    De netheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,4
    Vrije accommodatie met veel privacy.
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was wat te zacht.

    Fijne rustige kamer. Van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,1
    Goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Ligging, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,5
    Het was een eenvoudig hotel, maar de kamer was schoon en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was een eenvoudig hotel, maar de kamer was schoon en ruim. Badkamer groot vergeleken bij kamer. Het was in orde.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,5
    Rustige ligging vlak bij de haven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen airco, dus erg warm als het 26 graden is

    Rustige ligging vlak bij de haven

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Leuk, relaxed uitje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel ruimte, goed wifi

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    Het Hotel is zeer centraal gelegen om de omgeving te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    propere kamers en prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Top plek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb niets te klagen of te verbeteren.

    De rust, de locatie, het huisje zelf. Helemaal top!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    9,6
    Heerlijk ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste de douchecreme...

    Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel. schone propere kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Het gesprek bij het ontbijt, waarbij de hoteleigenaar, ons vertelde over de geschiedenis van "Del lange jammer".

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Overheerlijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste persoonlijk de croissantjes bij het heerlijke ontbijt.

    Gastvrijheid

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    9,6
    eenvoudig maar comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    comfortabele kamer met alles erop en eraan. Heerlijk bed en koffievoorziening. Eenvoudig maar uiterst comfortabel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,1
    Losse kamers met eigen entree, en koffie/thee op de...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Losse kamers met eigen entree, en koffie/thee op de kamer!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,9
    Kom er zeker terug
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goed. Aardige mensen. Kamer netjes.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,5
    voldeet aan de verwachtingen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prima ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,8
    Lekker hotel om bij te komen van een flinke dag shoppen in Bataviastad ;)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt, meer dan genoeg keuze. Personeel is erg vriendelijk. Kamers zijn netjes en schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,1
    Kamer is in feite een zelfstandig "apartement"
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs is aan de hoge kant voor de lokatie

    Kamer is in feite een zelfstandig "apartement"

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Ik vond de kamer heel schoon met een goede douche en warm...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks.

    Ik vond de kamer heel schoon met een goede douche en warm water.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Ruime kamer, goed sanitair en goed schoon. Toplocatie aan het Markermeer. Ontbijt was erg lekker.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Fijn gastvrij hotel, we voelden ons er direct thuis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets viel me tegen.

    vriendelijk behulpzaam personeel. Goed ontbijt. Dicht bij de haven. Goede uitgangspositie zowel per fiets als per auto.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht, want dat had ik niet.

    prima, netjes niets bijzonder aan te merken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,9
    Nette kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette kamer. Storend geluid door probleem cv-ketel. Gemeld en binnen 15 minuten een andere kamer. Netjes geregeld.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    alles staat klaar om je te ontvangen ongeacht het tijdstip van aankomst
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    je voelt je er enorm welkom

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    10
    Gewoon goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede kamers en ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren te zacht.

    de ligging en het historische karakter

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    Fijn verblijf leuke sfeer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles oké

    De kleinschaligheid en de ontvangst

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,7
    Eenvoudig, maar goed.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel sober en eenvoudig, maar prima voorafgaand aan een fietstocht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    netjes en ontbijt goed, latere aankomst was geen probleem
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles is aanwezig maar basic

    netjes en ontbijt goed, latere aankomst was geen probleem

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden ook graag bij u gedineerd.

    Alles prima voor elkaar.En het fijt dat u ons naar de cruiseboot wilde brengen ,vonden wij heel charmant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    Zeer vriendelijke eigenaar!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel muggen in de omgeving. Kussens op de bedden mogen iets comfortabeler.

    Zeer vriendelijke eigenaar! Schone kamer, mooie omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    alles naar wens verlopen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niet zo netjes inde buurt van hotel

    alles was goed waren tevreden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,6
    Een prima plek om te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Een prima ontbijt en het was een vreemd idee dat je je begeeft op een plek waar eerst zee was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    De gastvrijheid en het ontbijt was prima.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb er maar 1 nacht geslapen maar kom zeker terug heb niks op jullie tegen.

    De gastvrijheid en het ontbijt was prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,3
    Ik ken de definitie van een hotel niet precies maar voor mij was het meer een goede B&B
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen Restaurant of café erbij en de ligging ver buiten het centrum

    Goede bedden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Heerlijk hotel familiair maar netjes schoon en vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was erg sober met oud brood

    Heerlijk hotel familiair maar netjes schoon en vriendelijke mama

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt miss een koffiemachine

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Xulke schone kamers en badkamers kom je niet vaak meertegen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Xulke schone kamers en badkamers kom je niet vaak meertegen!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,8
    rust en natuur vlakbij
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte lokatie om tot rust te komen na het u2 concert in Amsterdam!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hele fijne bedden,gastvrij personeel,vriendelijk ,alles goed verzorgd,heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Na een lange fietstocht een heerlijk verblijf om bij te komen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Persoonlijke ontvangst en prettige kamer; goede ruimte om fietsen te stallen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,5
    Goede locatie, leuke kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk warm op de kamer, gescheiden bedden.

    Locatie Service achteraf (ik was mijn ketting verloren, deze wordt opgestuurd)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,6
    ik ga terug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    uitermate vriendelijk en enorm servicegericht

    het ontbijt was prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,9
    Wij vonden het super leuk dat we een soort eigen mini-huisje...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vonden het super leuk dat we een soort eigen mini-huisje hadden. De bedden lagen heerlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    We hebben goede overnachtingen gehad in Lelystad-Haven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    goede bedden, alles goed schoon, gezellig ontbijt

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: