Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel De Prins 3-sterren

Rijksweg Zuid 25, 6131 AL Sittard, Nederland

#5 van de 6 hotels in Sittard

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 471 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    10
    Fijn hotel
    • Reizigers met vrienden
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel ons niets tegen het was wat we ervan verwacht hadden

    De bedden waren comfortabel het ontbijt was prima de gastvrouw bleef alles goed aanvullen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,1
    Prima voor een overnachting. Prijs-kwaliteitverhouding is goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer. Ramen openzetten gaat niet in verband met druk verkeer. Kamers zijn gehorig. De inrichting van het hotel is allemaal wat gedateerd.

    Centrale ligging, vriendelijk ontvangst. Goede bedden en grote schone badkamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,1
    Goed voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was een aanfluiting. Bijna geen waterdruk.

    Goed voor een nachtje. Vriendelijke managers. Redelijke kamer (senior). Redelijk modern ingericht. Niet veel parkeerplaatsen voor de deur, in de omgeving betaald parkeren. Nabij centrum en station.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,3
    De badkamer met toilet heeft geen deur.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer met toilet heeft geen deur. Douchen doe je in het bad maar door het schuine dak kun je dan niet staan en douchen tegelijk. Er is in de nacht geen personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - kamer viel tegen, klein - badkamer met een vouwgordijn ervoor wat er niet echt fris uitzag - douche was niet goed in te stellen qua temperatuur - prijs voor kamer en ontbijt aan de te hoge kant - gordijn hing los aan weerskanten (zag ik al eerder in staan in beoordelingen, maar dat heeft mijn reisgenoot gefikst :-) , maar op het lichte gedeelte van gordijn ook erg vieze vlekken te zien

    - bed was goed - ontbijt was redelijk, niet supergoed maar ook niet slecht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,5
    al bij al meegevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamertje onder dak zou dringend geverfd moeten worden,zeer gehorig,ligt vlak aan druk kruispunt,stoppen en vertrekken autos.

    Ontbijt goed,vriendelijk personeel.Veilige fietsstalling.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    6,3
    schone kamers met goed ontbijt, centrum op loopafstand, veel terrasjes met heerlijk eten en drinken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen gelegenheid om te eten, wel wat te drinken tot 23.00 (zonder muziek),

    Het ontbijt is goed uitgebreid, de kamer groot en schoon, en aan te bevelen aan andere kijkers, de eigenaren zijn bescheiden en vriendelijk

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    8,8
    Dat het heel persoonlijk en gemoedelijk is.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van de straat kan voor sommigen hinderlijk zijn.

    Dat het heel persoonlijk en gemoedelijk is. Het voelt huiselijk. Het personeel weet waar het mee bezig is en is bijzonder behulpzaam en vriendelijk.Heel prettig om te verblijven en dichtbij het centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    5,4
    Een matig hotel zonder enige faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in het bad :-( Voor een enkele nacht stoppen ze hier ook op de derde verdieping ( geen lift ) Slecht advies voor restaurants in de buurt.

    Een matig hotel zonder enige faciliteiten. De fiets of motor kan in een afgesloten buiten ruimte.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,1
    Voor verblijf van een nacht goed te doen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed kan beter iets verder van de ramen worden gezet, bij uitstappen zit je met je benen in de gordijnen. Verder waren de schuifdeurtjes van de douche aan de binnenkant niet schoon te noemen.En de warmwatervoorziening van de douche is wel wat veroudert en toe aan verniewing thermostaat bijvoorveeld.

    De kamers zijn niet groot maar voldoende om de nacht door te brengen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,5
    Aanbevelendswaardig
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alles naar behoren. Oud pand in het centrum wat te merken is aan de ondervloer en van hout en de waterdoorstroom van etage 2 via etage 1 is bij douchen hoorbaar.

    De locatie vlakbij het station en het centrum. De vriendelijkheid vh personeel. Ontbijt uitstekend. En keurige inrichting van de kamer. Goed bed en uitgerust weer op.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Schone kamer, ruim, uitstekende bedden en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was matig, voor 10 euro afbakbroodjes die hard en taai waren, matige koffie, overrijpe bananen.

    Schone kamer, ruim, uitstekende bedden en badkamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Prima hotel voor een weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel voor een weekendje weg! Ruime kamer, goed bed. Enige nadeel(tje) was douchen in de badkuip... verder alles oké! En dat alles voor een schappelijke prijs!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    4,6
    6
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt had veel beter gekund, uitgedroogd brood. Airco was heel hard nodig, ontzettend benauwd. Raam kon i.v.m. druk verkeer niet open.

    Aardig personeel. redelijk te belopen naar centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Kamer en badkamer zijn van standaard grootte.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco op de kamer. Met deze warme (hete!) temperaturen was dit minder aangenaam. De uitbater had een waaier voorzien. Drankjes in de bar zijn misschien wat aan de hoge kant?

    Kamer en badkamer zijn van standaard grootte. Uitbater is behulpzaam en vriendelijk. Hij komt professioneel over. Het hotel is netjes en proper. Onze elektrische fietsen konden we langs het hotel, op een opgesloten plek veilig opbergen (overdekt en niet overdekt). Ontbijt was prima (eieren, geen spek, vers fruit). Locatie: hotel ligt op 5 à 10 min. wandelen van het centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,1
    OK voor één nacht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was oncomfortabel warm. De fan deed wel z'n werk maar het raam moest ik wel dicht laten ivm het lawaai van het verkeer. Ik kan niet zeggen dat ik uitgerust wakker ben geworden. Het croissantje dat ik 's ochtends had, was opgewarmd maar zeker niet vers. Dat was jammer.

    Dit hotel had ik last-minute geboekt. De ontvangst was vriendelijk en er werd gelijk gezegd dat, mocht het nodig zijn, er een fan geplaatst kon worden. Dit was meer dan nodig en nadat ik dit had aangegeven was er binnen een kwartier een fan op de kamer. Ik had een 1 pers. kamer op de 1ste verdieping (#20), met een 1 per. bed, bureau+stoel en tv. De badkamer had een bad/douche combinatie, wc en wastafel. Het ontbijt was ok. De ligging van het hotel tov het station is perfect. Binnen 5/10 minuten lopen ben je er.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    Alles wat schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was een bad met douche erbij in, maar geen douchegordijn. Ontbijt was minimaal aanbod. De kaiserbroodjes en croissants waren veel te droog (en wij waren er twee dagen). Wel werd alles goed bijgevuld zodra iets op was.

    Alles wat schoon en netjes. Mooie kamers. Goede bedden. Veel opbergruimte. Vriendelijk personeel. TV met veel zenders.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,3
    Vriendelijk personeel
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was wel heel erg krap allemaal. Badkamer had hoogte van 180(?) cm. De prijs voor deze kamer lag wel aardig laag, dus we klagen niet.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    Goede lokatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, douchen niet ideal en een beetje gehorig. Gezien de prijs en de andere review is dit echter binnen de verwachting. Prima hotel.

    Goede lokatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    10
    Fijne overnachting in een geweldig hotel !
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met douchen moet je in het bad staan, niet echt comfortabel.

    Ik had een eenpersoonskamer gereserveerd, maar door omstandigheden kreeg ik een juniorkamer met een tweepersoons bed!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,1
    Vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De ventilatie!!!!! Het was deze week BLOEDHEET op de kamer. De veel te kleine raampjes konden maar een heel klein beetje open.( 10cm) Het koelde totaal niet af, waardoor ik slecht geslapen heb!!!. En het was wennen aan het lawaai buiten tot ongeveer 02.00 uur. Om 04.00 begon het weer

    De douche ruimte beviel mij het beste. Elke dag waren er keurig nieuwe handdoeken. De prullenmand was elke dag geleegd. Alleen de douche IN het bad was wat onhandig en glibberig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    5,8
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was slecht schoongemaakt. Kamer was bloedheet zonder airco. Bij het onbijt zaten op alle vensterbanken vieze beestjes die ook over de tafels liepen. Achter de gordijnen lagen etensresten op de grond waar de beesten op af kwamen. In 1 keer mijn hele eetlust weg... gatver!

    Locatie is top. Je wandelt zo het centrum in en ook het station is slechts een paar minuten lopen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,3
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het hotel heeft maar een stuk of 6 eigen parkeerplaatsen. Houd er rekening mee dat er niet voldoende parkeerplaatsen zijn en dat je betaald moet parkeren (kosten: 5 euro per dag). Kamers zijn erg gehorig.

    Goede bedden, vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,2
    We kregen een duurdere kamer zonder bij te hoeven betalen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten!

    We kregen een duurdere kamer zonder bij te hoeven betalen. Omdat deze een verdieping lager lag, en hij zag dat ik niet zo goed ter been was. Dat noem ik nog eens mee denken, scheelde toch een trap. Er was nl. geen lift en er waren 2 verd.👍🏼

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    4,6
    Parking te klein
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de gratis privé parking was plaats voor 7 wagens (er zijn 30 kamers), dus het werd betalend parkeren een heel eind uit de buurt. Ontzettend veel nachtlawaai (druk kruispunt) en de kamer was bloedheet, dus ik moest het raam laten open staan. Weinig geslapen dus. Hotel kan ook opfrissing gebruiken (maar dat verklaart waarschijnlijk het lage prijskaartje)

    De vriendelijkheid van de mensen, goede WiFi

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    5,0
    Geluidsoverlast van verkeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsoverlast van verkeer. Slechte luchtkwaliteit. Benauwd. Vies luchtverfrisser luchtje. Geen deur voor de badkamer/toilet. Schimmeltegels in de badkamer. Versleten vloerbedekking. Zeer basic ontbijt. Weinig parkeerplaatsen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Prima overnachting in een charmant hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm en er was geen ventilator. Ramen konden wel open maar dan hoorde je gelijk geluid van de straat. De douchekop had beter aan het einde van het bad kunnen zitten dan in het midden vanwege water wat over het bad heen gaat en op de vloer terecht komt.

    Een mooie ruime kamer met een goed bed, fijne opbergruimte voor bagage en prettige verlichting.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,0
    Verouderd hotel met onpraktische badkamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer, douchen in bad, zonder gordijn/glas, waardoor hele badkamer nat. Veel te warm, raam kon niet open want dan zat je in de herrie van de afzuiging / centrum. Ontbijt was mager / niet bijzonder (ben beter gewend in hotels met gelijke prijs) . Te hoge waardering mijns inziens.

    Ligging, gratis parkeren in centrum. Gratis goede wifi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Voor een kort verblijf praktisch en goed.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was letterlijk tot 16 uur dicht, dus we konden niet alvast onze bagage daar neerzetten. Misschien stond dat op de website maar dat hadden we vooraf niet gezien. Parkeerplekken van hotel zijn wat schaars. Ondanks verzoek tot rustige kamer hoorde je door de enkele beglazing toch de auto's rijden. We kwamen echter zo laat naar het hotel dat er nauwelijks verkeer was. Dus we hebben er geen last van gehad in de nacht.

    De bedden lagen heerlijk. De ligging vlakbij het centrum. Personeel/eigenaar bij het inchecken was vriendelijk en behulpzaam. Bad in badkamer. Prijs/kwaliteit verhouding was ok (maar junior kamer is klein, dat wisten we echter van te voren dus kun je je er op instellen)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    Eenvoudig maar dik in orde
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad zonder douchegordijn. Kamer was wat klein.

    Eenvoudig hotel, maar het is schoon en hebben een prima ontbijt. Voor het geld echt meer dan goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Voor de prijs goede overnachtingsplek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine kamer aan voorzijde bij warm weer en raam dicht veel te warm/benauwd en bij raam open veel last van het drukke verkeer

    Ligging tov centrum, gratis parkeren, uiterst vriendelijke ontvangst, ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    Fijn hotel op steenworp afstand van het theater.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een airco op de kamer was fijn geweest, in de bar mag iets meer keuze zijn qua drankjes en snacks. Verder geen minpunten. Niet ontbeten dus geen oordeel over ontbijt.

    Schoon en vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,4
    Zeer matige accommodatie, vriendelijk personeel, makkelijk parkeren.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De "comfort" kamer 25 was zo ongeveer de kleinste die ik ooit in mijn leven heb gehad. 2 bij 4 meter, of zoiets.In de vloerbedekking zaten vlekken. Het was er erg benauwd, mede vanwege het mooie weer natuurlijk. Ook was er geen lift. Alles deed nogal gedateerd aan.

    Parkeren bij het hotel. Personeel was best vriendelijk. Douche en toilet waren OK. Ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    6,3
    Ik heb erg kort en onrustig geslapen vanwege de warmte en verder zittend in bad 'gedoucht'.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Grootste minpunt: de douche hangt boven het bad en er is geen gordijn of scherm. Het is dus onmogelijk om staand te douchen zonder de badkamer in een zwembad te veranderen. Verder was de kamer bloedheet, er was geen airco en het raam kon niet op de kantelstand (was defect). Heb het raam dus maar gewoon opengezet, wat geen prettige gedachte was vanwege het platte dak naast het raam.

    Ontbijt was prima, personeel vriendelijk - met name 's avonds.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,3
    Centraal gelegen, vlakbij binnenstad, vriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer echt verouderd, koud water was lauw, niet erg schoon (vuile voegen, veel oranje-bruine aanslag op douchedeur, langs voegen en randen). Kamer prima, maar erg gedateerd, oa met mededelingsbrieven uit 2006/2008 (over rookbeleid, renovatie). Ontbijt: keus genoeg, maar niet alles even vers/fris (fruit, kipfilet) en er liep een muis door de zaal.

    Centraal gelegen, vlakbij binnenstad, vriendelijk personeel, prima bed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Beetje oude kamer, maar kraakhelder en heel vriendelijke medewerkers. Uitgebreid ontbijt; werkelijk niets mis mee!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    4,2
    Kansloos hotel. SLECHT!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het plafond is 1.85 hoog, waardoor je niet rechtop kan lopen. Een eenpersoonsbed waar je bijna uit dondert. Hotelkamer aan de straatkant met veel verkeer en lawaai. Het is gewoon oude meuk waar veel te veel geld voor gevraagd word. Tover maar om in een studentenhotel voor twee tientjes per incl. ontbijt

    Het gratis parkeren voor de deur. Zijn slechts 8 plaatsen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    Ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer aan de straatkant en door de enkele glazen hoorden we natuurlijk alle geluiden op straat. Dat was wat minder.

    Kamer was redelijk goed. Prima voor een nachtje.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,9
    Prima adres voor één nachtje voorafgaand aan werk bij Hogeschool Zuyd!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De nacht dat ik hier verbleef was het erg warm op de kamer, en ramen bleven niet goed open staan.

    Prima bedden, uitstekende locatie nabij station (en Hogeschool Zuyd). Ontbijt redelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    6,7
    Goed ligging, maar service kan beter
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zwak ontbijt voor de gevraagde 10 euro extra. Ik probeerde mijn ontbijt nog te redden door een spiegeleitje te bestellen (ik wilde zelfs bijbetalen), maar dat was duidelijk geen optie. 'Ik heb niets om te bakken, meneer', klonk het kordaat. Jammer, het gaat over ocharme een eitje!! Zulke details verpesten op dat moment mijn humeur... Service is de basis van elke overnachting, maar dat hebben ze bij De Prins nog niet begrepen.

    degelijk hotelletje op wandelafstand van het mooie sittard. Mooie ruime kamer en -weliswaar beperkte- parking bij het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    Uitstekend!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt had wel iets uitgebreider gemogen. Helaas was er geen lift, dus als je 2 hoog zit is het best sjouwen met je spullen, dat is wel een minpunt!

    Personeel was erg vriendelijk en de prijs kwaliteit verhouding was uitstekend!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    De vriendelijkheid en de gastvrijheid van het personeel is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren lastig want overdag betaald parkeren en geen eigen parkeerterrein.

    De vriendelijkheid en de gastvrijheid van het personeel is bijzonder aangenaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    6,3
    prijs/kwaliteit niet ok
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt, oude broodjes, slechte koffie getik van de verkeerslichten Matrasveren staken uit Geen douche - geen douchescherm te weinig parking : 5 plaatsen voor een hotel met 34 kamers

    kussen was goed, genoeg spiegels, tapijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,5
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt wel gereserveerd en voldaan, maar op het moment dat ik weer weg moest voor werk ( 6:30) was er nog geen ontbijt

    Prima en professioneel ontvangst

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Goed en kort
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Der zat geen deur in de badkamer en de douche was een vaag ding

    Ontbijt was goed, lekker verse broodjes en genoeg keus, locatie was ook goed, niet ver van het centrum en gratis parkeren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    6,7
    Goed verblijf om reden van deelname aan evenement maar niet voor langer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn beperkt in ruimte en de badkamer was in een lage dakkapel waar wij niet rechtop in konden staan. De matrassen zijn aan het doorzakken en kunnen beter vernieuwd worden.

    De kamers zijn schoon en keurig onderhouden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Een bed op een prima locatie tegen een schappelijke prijs.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche had geen douchewand dus de vloer van de badkamer werd erg nat.

    De prijs en de ligging. Wij waren 1 nacht in Sittard vanwege een feestje. We hadden dan ook niet veel meer nodig dan een bed. Hiervoor was dit hotel (op loopafstand van de feest-locatie en een kleine kamer voor een schappelijke prijs) perfect.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    10
    De vriendelijkheid en hartelijkheid van de gastheer en de...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid en hartelijkheid van de gastheer en de dame die het ontbijt serveerde. Ik deed mee aan de kenndeymars (80km lopen). De start was om 05.00u en er werd speciaal voor die gelegenheid om 04.00u ontbijt geserveerd.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,2
    Voldeed aan de verwachtingen.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik moest al weer weg om 07:45 uur voor een reis naar het buitenland en kon daardoor niet ontbijten. Zelfs geen koffie kunnen drinken.

    De kamer was uitstekend: comfortabel en schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    Goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Krakende vloeren en piepende badkamerdeur was vervelend. Kamer op drukke hoek. 's Morgens gewekt met tikkend verkeerslicht. Douche in bad is geen probleem, maar een scherm tegen waterballet zou dan toch fijn zijn.

    Prima ontbijt, aardig ontvangst

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,1
    Prima op telefonische bereikbaarheid na
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Telefonische bereikbaarheid is erg slecht!!! Receptie was niet te bereiken, ook niet tijdens openingsuren.

    Gezellige en wat ouderswets, goede bedden, ruime en schone kamer. Mooi servies bij het ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,3
    Prima
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, ruime keuze maar vrij standaard. Ik geef de voorkeur aan minder keuze en dan wat luxer.

    Prima kamer, prima service en zeer gastvrij ontvangst

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,6
    Gezellig hotel met prima kwaliteit/prijs verhouding!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel er niets tegen. We waren verrast deze keer. Top hotel als u Sittard bezoekt of omgeving. Centrale ligging, gratis parkeren en fijn personeel.

    Hartelijk ontvangst en konden ondanks late checkin die dag nog rustig iets drinken in het bar gedeelte. Prima slaapkamer - mooie prijs kwaliteit verhouding. Heerlijke bedden. Temperatuur op kamer goed. In ochtend standaard goed Nederlands ontbijt met goede koffie of thee.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    Nette simpele kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had liever een douchecabine gehad dan staand douchen in bad zonder douchegordijn of scherm.

    Inchecken ging uiterst snel en we kregen een nette simpele kamer aan de achterkant.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,1
    We komen er nog wel een keertje terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douchen in het bad is heel vervelend. Het bad was spekglad. Je moest je continue stevig vasthouden. Ik heb dat maar niet gewaagd. Een handdoek in het bad was de oplossing. Er was geen capucino te krijgen in het hotel.

    Het ontbijt was goed en voldoende.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    9,2
    Een goed hotel met prima personeel en goed ontbijt.
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De receptie is tussen 10:00 uur en 16:00 uur gesloten. Vooral bij aankomst vind ik 16:00 uur vrij laat.

    Zeer vriendelijk personeel. Prima kamer en goed ontbijt. Dichtbij het centrum van Sittard.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    5,0
    Blij dat ik er maar 2 nachten hoefde te verblijven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel klein en stonk Het lage plafon in de badkamer maakte het benauwd Geen lift en geen hulp voor het help met dragen van de koffers bij het uichecken

    De ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,1
    Goed waar je voor je geld
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    naar de tweede verdieping met een wel erg steile trap

    Klein kamertje en een klein ontbijtje voor een klein prijsje. Zag er netjes maar een beetje gedateerd uit. Prijs-Prestatie verhouding is goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,5
    Hotel ligt een paar minuten van station Sittard af,geweldig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was jammer genoeg geluid ruchtig... alle straat verkeer is te horen. Had moeite om in slaap te vallen. Voor de rest hele fijne hotel

    Hotel ligt een paar minuten van station Sittard af,geweldig met openbaar vervoer.je kunt van daar alle kanten op, Maastricht,Heerlen,Valkenburg.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    10
    Voldoende prima
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had last van mijn nek gekregen van de kussens van het bed helaas... Dus dat was even een tegenvaller de hele dag last gehad.

    Goed ontbijt prima kamers.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,6
    Let op plafondhoogte 1.85cm op sommige kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pas op sommige kamers hebben geen stahoogte in de badkamer en grootste deel van de kamer ( nog geen 1.85cm plafondhoogte) stootte direct mijn hoofd. Er werd erg moeilijk gedaan over mijn eis voor een normale kamer. Uiteindelijk wel opgelost, vervangkamer was prima. (Geweigerd om daarvoor bij te betalen zoals eerder geeist.)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,2
    Uitstekende prijs-kwaliteit in het centrum van Sittard
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer met bad heeft geen afscheiding of gordijn tegen het spatten, dus je moet voorzichtig douchen wil je de badkamer niet kletsnat maken. De kraan drupte en over de föhn zat afplaktape. Lijkt me iets dat simpel verholpen kan worden. Het is een oud pand, vandaar waarschijnlijk dat er enkelglas is. Je hoort her en der wat kraakjes van mensen die een verdieping boven je lopen. Maar dat wordt goed gedempt door de vloerbedekking en is ook wel weer charmant.

    Heerlijk bed, zachte lakens, superzachte handdoeken, nette en mooie accommodatie. Goede verduisterende gordijnen. Ruimte om de wasbak om je spulletjes neer te zetten. Simpel maar goed ontbijt. Zachte vloerbedekking. Hartelijk en vriendelijk personeel. Gratis parkeerplaatsje voor de deur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    3,3
    waardeloos
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de douche was waardeloos , geen constante temperatuur ,ging van steenkoud naar loeiheet en geen douchegordijn dus alles zeiknat. de beloofde parkeergelegenheid was vol en ook alleen geschikt voor kleine auto's.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    Kamer aan de achterzijde heeft geen last van de drukke...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Persoonlijk heb ik voorkeur voor douchecabine (ipv douche in bad zonder scherm)

    Kamer aan de achterzijde heeft geen last van de drukke kruising waaraan het hotel ligt. Prima ontbijt en vriendelijke medewerker. Beperkt aantal parkeerplaatsen bij hotel - parkeerplaats dichtbij.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    8,8
    Traditioneel hotel in centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is overdag tijdelijk gesloten, dat is geen bezwaar maar wel handig om aankomsttijd bekend te maken.

    Het is een traditioneel hotel dat onlangs een nieuwe eigenaar heeft gekregen en wordt gerenoveerd. Ik had een fijne kamer met een uitstekende douche, goed internet en het personeel was zeer gastvrij en vriendelijk. Zeer divers en goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    4,6
    Eens maar nooit weer..
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg lawaaiig doordat mijn kamer aan een druk kruispunt grensde en het gebruik van de badkamer van de buurman klonk alsof hij in jouw badkamer stond, slecht bed wat schuin afliep en de lakens roken naar stomerijlucht..

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    6,7
    Ontbijt is eenvoudig maar prima.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc bril zat los, zeepbakje hing los, kitrand van het bad was beschimmeld, leidingen in badkamer over de muur en wand, 2 soorten vloerbedekking.

    Ontbijt is eenvoudig maar prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Behalve het douchen prima verblijf!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    plafond in slaapkamer is 1.85 m. Zelf ben ik 1.80. dat ging prima, maar wanneer je in bad moet douchen gaat dit niet. Ik moest door mijn knieën en met gebogen hoofd snel douchen. Ook geen douchescherm of douchegordijn waardoor alles nat wordt.

    Incheck verliep soepel en snel. Ontbijt goed, kamer schoon en goed bed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,6
    Vriendelijk, warm, en alles wat je nodig hebt, incl WIFI, is er. Dank
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had een stille kamer gevraagd maar hoorde het verkeer op de Rijksweg. Gelukkig vrij snel ingeslapen omdat ik vermoeid was en de matras uitstekend was.

    Het heerlijk ruikende beddengoed en de hygiëne. Kamer was klein maar efficiënt ingericht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,1
    Prima hotel voor 1 nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eenpersoonskamer is erg klein. Maar prima voor 1 nacht. Tv kijken is niet te doen op dit prehistorisch model, maar alle tv's worden deze week vervangen begreep ik.

    Goed bed, schone kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,3
    Een goed hotel op loopafstand van het historisch centrum van Sittard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het uitzicht op onze kamer. Doordat ik aan had gegeven dat wij een rustige kamer wilden, zaten wij niet aan de straat kant, maar aan de zijkant.

    Het bed was heel goed en de kamer was gezellig en ruim, met knusse verlichting en een grote opberg kast

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,1
    Vorstelijke bedden bij "de Prins"
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer is echt gedateerd. Douchen in een badkuip zonder wand of gordijn waardoor alles nat en glad is. Niet meer van deze tijd.

    Heerlijke bedden. Kamer was gezellig ingericht. Comfortabel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    5,8
    Prima voor 1 nachtje, niet langer.
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers hebben zeer laag plafond. Ik kon met mijn 2.02 lengte niet rechtop staan. Douchen was een ramp, ik moest gebocheld staan en zorgen dat niet alles nat werd. Water afwisselend warm en koud, afvoer traag en slecht. Gordijnen onder de vlekken, deurdranger van kamerdeur waardeloos. Kamer klein en benauwend (muren komen op je af) Spinnenwebben her en der (zelfs op centrale logo van hotel). E.a.heeft aandacht nodig.

    Goede locatie, parkeren voor de deur (beperkt plaats), hotel met geschiedenis! Prima voor 1 nachtje. Prima bedden. Bediening vriendelijk, (dame in restaurant en receptie personeel). Prachtige oude elementen uit de jaren 30.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    5,0
    Goed voor één nacht, maar zoek voor langere duur iets beters.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ook voor een éénpersoonskamer was dit echt te klein. Loopt zo over in de badkamer die beschikt over een bad waarin men kan douchen. Druk op het water matig. Inrichting is zeer ouderwets. Personeel is vriendelijk, doch niet alert. Bij aankomst de nota betaald, maar 's morgens nogmaals verzocht om te betalen. Administratief foutje. Het hotel is, zoals veel hotels in Limburg, niet meer in optimale staat. Dat maakt het verblijf draaglijk, zolang het maar voor korte duur is.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,4
    Vermoeiend
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De rioollucht in de kamer. Ongevraagd is er de volgende dag een luchtverfrisser geplaatst, waardoor ik het gevoel had op een toilet te slapen en waardoor ik benauwd werd. De ramen open gezet maar aangezien de kamer aan de straat kant lag was het zeer onrustig en veel te veel lawaai om te kunnen inslapen. Ook al zouden de ramen dicht zijn, het enorme verkeers lawaai blijft hoorbaar. Al met al hele onrustige en vermoeiende nachten.

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel De Prins

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: