Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over De Rozenstruik 3-sterren

Denekamperstraat 15, 7631 AA Ootmarsum, Nederland

#2 van de 5 hotels in Ootmarsum

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 230 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    7,9
    We hebben het hotel als zeer goed ervaren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bed een beetje aan de smalle kant

    Het was een fijne zeer nette kamer. Badkamer keurig schoon. Personeel vriendelijk. Gunstig gelegen bij het centrum Goede bedden

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet wat beter had gekund maar een aanrader , een waterkomer en een paar bekers op de kamer. En misschien voor zomers een dunner dekbed.

    Mooie ruime kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,8
    Het hotel had een goede, centrale ligging (5 minuten lopen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De hotelkamer was niet schoon; er zaten spinnenwebben aan het plafond. De bedden waren erg hard. En daarnaast hadden wij uitzicht op het dak. Helaas was er ook geen airco met deze warmte.

    Het hotel had een goede, centrale ligging (5 minuten lopen van het centrum). Het personeel was vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,3
    schone kamer en schone douche.
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    de ontvangst, terwijl we inchecken wordt er telefoon opgenomen en afgehandeld. er kon helaas geen ontbijt klaar zijn om 7 uur. Dat had ik bij de opmerking gevraagd, maar dat wordt niet gelezen. Ik had dus beter kunnen bellen. de kamer was erg warm, ook het matras voelde erg warm.

    schone kamer en schone douche. de gastvrouw hielp met de koffer dragen de trap op. er is s avonds een lunchpakketje voor de volgende ochtend klaargezet in een koelbox omdat we om 7 uur nog niet konden ontbijten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,5
    Prima plekje voor 1 nacht met heerlijk ontbijt!
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking zag er niet al te fris meer uit.

    Kamers waren wat aan de kleine kant, maar voor 1 nacht prima. Bedden waren echt goed. Ontbijt was heerlijk, volop keuze.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Heerlijk ontspannend.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets.

    Het ontbijt was uitgebreid en lekker vers allemaal. Ook hebben we s,avonds heerlijk genoten van het diner in een gezellige ambiance. Het personeel was zeer professioneel,vriendelijk en behulpzaam. De straat was opengebroken wegens werkzaamheden aan de riolering,maar via een telefoontje aan ons werden we gedirigeerd naar een gratis parkeerplaats alwaar we opgepikt werden door de eigenaar van het hotel in een leuk golfwagentje. We hebben genoten van alle kunst in Ootmarsum,wat heeft geresulteerd in een aankoop van een kunstobject bij gallerij Yvonne Halema. Wil nog een extra compliment maken voor de kok. Groet Annelies en Marc. Doenrade.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,5
    Goed hotel aan de rand van het mooie stadje Ootmarsum met...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed hotel aan de rand van het mooie stadje Ootmarsum met veel kunst en horeca en goeie sfeer. (een bezoek waard).Goed/uitgebreid ontbijtbuffet,fietsenstalling achter het hotel.Een heel prettige prijs/kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas was de Denekamperweg opgebroken en was de toegang tot het parkeerterrein moeilijk toegankelijk. Het zou fijn zijn geweest als dat van tevoren aan ons was gemeld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.V.T.

    Alles is ons heel goed bevallen heerlijk ontbijt en diner, schoon verblijf en zeer gastvrij vriendelijk personeel!!! Fijne tuin om in te relaxen en keurige ruimte voor de fietsen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Het ontbijt was een lopend buffet en de koffie werd vers...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was een lopend buffet en de koffie werd vers geserveerd aan de tafel, top om de dag zo te beginnen en na het ontbijt genieten van de omgeving rondom Ootmarsum (of et stadje zelf).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    10
    Top gezellig !!! Erg leuk!!!
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We hebben een geweldig weekend gehad in het hotel, ontvangst, ontbijt, de bar, ons verassingsmenu in het restaurant !!! Top top toppunt van gastvrijheid 👍👍👍 we waren met 17 personen, niets teveel !!! Nogmaals geweldig leuk!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor 1 nacht een perfect Hotel, Aardige eigenaar en personeel, Prima ontbijt! Mooie en goede locatie, Ootmarsum is een mooie stad met veel cultuur Voor meer dagen was de kamer iets te klein en we misten een waterketel om thee of koffie te maken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    5,8
    Keurig net hotel. Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gemis aan waterkoker op de kamer voor thee of koffie.Trapgat: ik heb mn hoofd behoorlijk gestoten. Ontbijtbroodjes van slappe supermarktkwaliteit. Prijs-kwaliteit valt ietwat tegen.

    Parkeergelegenheid bij hotel. Hotel op loopafstand van centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    10
    voortreffelijk !!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Cappuccino bij het ontbijt had alles helemaal af gemaakt.

    zeer gastvrij ontvangst, wat een vriendelijkheid! Diner overtrof onze verwachting, super!!! En zeer leuk geprijsd.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    5,0
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ik en mijn partner boekte een kamer voor een weekendje, om de carnaval van brabant te ontvluchten maar daar aangekomen was ook daar volop carnaval. wat ons toch wel even met de boeking had kunnen vertellen, de zaterdagavond was er geen mogelijkheid om te eten in het hotel. groetjes Ton

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    7,1
    Kort maar toch gezellif
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen scherpe aanbieding , die ik automatisch verwacht had van u gebaseerd op eerdere ervaringen

    Het viel mij tegen, dat ik ter plaatse moest constateren , dat uw concurrent " Voordeeluitjes" alsmede een andere locale aanbieder t.w."Cityhotels Ootmarsum met beduidend lagere prijzen uit de bus kwamen incl 2 diners terwijl ons aanbod voor slechts 2 overnachtingen magertjes afstak ter info verschillen Voordeeluitjes € 75,00 per dag incl diner en Cityhotels € 115,00 terwijl uw organisatie € 150,00 aanbied voor 2 nachten incl ontbijt l

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,6
    Echt tot rust gekomen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niks bedenken!

    Heerlijk hotel! Mooie rustige kamer, gezellige no-nonsens sfeer. Lekker kleinschalig! Ontbijt goed verzorgd, lekker en ruim voldoende. En de omgeving is zo mooi! Ons zie je er echt wel terug!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,5
    Prima locatie voor een paar dagen te onthaasten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk viel er niets veel tegen.

    Rustig gelegen hotel op loopafstand van het gezellige centrum van Ootmarsum. Centraal gelegen in Dinkelland. Uitvalsweg in de buurt voor tripjes in de omgeving. Voor een ieder die van fietsen houdt zijn er een aantal leuke fietsroutes uitgezet, ook richting Nordhorn en Bad Bentheim net over de grens in Duitsland.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    10
    We hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste een haakje op de kamer om de jassen aan op te hangen. Waterkoker is handig. Een koelkastje op de kamer maar geen inhoud.

    De kamer was ruim evenals de badkamer. Prima ontbijt. Heel vriendelijk personeel. In het restaurant kun je van een heerlijk diner gebruik maken. Goede locatie, centrum op loopafstand. Parkeerruimte voor de deur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,6
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij kwamen iets later en toen was het parkeer terrein vol. We konden toen langs de weg parkeren, waar s 'nachts de spiegel van onze auto is vernield. Dat was erg jammer., en kost ons nu extra geld om dit te laten maken.

    de vriendelijke bediening van het personeel en het gevoel dat je er echt een welkome gast was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    9,6
    Heerlijk ontspannen! En lekker verwend met goede maaltijden. Een feestje.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    De gastvrijheid van de eigenaar, zijn echtgenote en het overige personeel is fantastisch. Het diner is aan al onze wensen voldaan, zelfs meer dan dat. Ondanks dat het restaurant 's avonds helemaal vol was geweest, daarna toch even tijd voor een gezellig praatje, bij de open haard. Zeer sfeervol ingericht . Komen graag terug.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    wij hebben er heerlijk gelogeerd is voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de douche was aan de kleine kant

    de bedden waren uitstekend de kamer was heel schoon er was een uitgebreid ontbijt en het diner(wij hadden een verrassingsmenu) was erg lekker

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,9
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een kamer (3) waar een rioolbuis door de kledingskast liep. Niet dat we daar zelf zo'n last van hebben, maar qua geluid zou ik als hoteleigenaar deze als eerste vreselijk isoleren. Hier en daar verfbeschadigingen, dus hier en daar een beetje bijwerken / opfrissen. Plankjes naast het bed als vervanging voor nachtkastjes mogen opnieuw gemonteerd, zodat de mobiel er niet afglijdt. De kamer zelf is prima, maar ietwat aan de kleine kant, maar voor ons wederom geen probleem

    Prima ontbijt. No nonsense bediening / personeel, waar wij van houden. Personeel heeft veel vertrouwen, zoals achteraf betalen, heel makkelijke omgang met de sleutel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel niets tegen. Alleen misschien een 'kleine' tip. De shampoo is verpakt in plastic scheurflacons, die praktisch niet open te scheuren zijn......laat staan met natte handen. gelukkig had ik een schaartje (hahaha)

    Het diner was voortreffelijk. Ontbijt ook niets om op aan te merken. Personeel vriendelijk en hulpvaardig. Wat wilt een mens nog meer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    5,4
    Als familiehotel was het zeker te doe; een kleine lift is wel noodzakelijk.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van het verrassingsmenu werd ons, ook op de laatste dag, miet verteld wat er zou worden opgediend. Dat ontnam ons de mogelijkheid uit te wijken maar een andere eetgelegenheid.

    Geen bekers voor bijv melk De sinaasappelsap was uit een pak Als je een glazenbakje wilde vullen was er geen ruimte om je bord neer te zetten; bovendien moest deze handeling verricht worden boven diverse schalen; niet hygienisch De temperatuur van de koffie was meestal al teveel afgekoeld. Als je niet vroeg uit de veren kwam om te ontbijten. Wij houden van roggenbrood, maar soms was het net karton, zo hard en uitgedroogd was het plakje.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,6
    heel goed voor twee dag Ootmarsum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We wilden daar dineren in het hotel echter, door omstandigheden was er enkel een menu en die begon al om 18 uur. Voor ons veel te vroeg, dus in het centrum gegeten.

    Kamers niet groot, maar prima ingericht. Ontbijt goed verzorgd. Hotel slechts enkele minuten lopen van het centrum van Ootmarsum. Komen zeker terug.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    matig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    douchegordijn vies aan onderzijde, geen koffie/thee op de kamer, ruim 90 euro per nacht ! voor water is ruim 3 euro gerekend...is niet verteld oubollig en niet in verhouding tot de prijs

    vriendelijkheid en bereikbaarheid centrum Ootmarsum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    10
    Gemoedelijk, je voelde je er thuis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heb hier geen antwoord op, er was niets wat tegen viel.

    Ontbijt was heerlijk. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Goede bedden. Alles was schoon en fris. Elke dag schone handdoeken! Bij terugkomst van een fietstocht waren we doorweekt en er werd aangeboden om de kleding in de droger te doen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk gezellig hotel met een prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was niet de hele week a la carte. Ondanks dat hadden ze wel alternatieven, dus ze losten het eigenlijk gelijk al weer op.

    Het was een echt familiehotel. Erg persoonlijke sfeer. Personeel kende je meteen en was heel vriendelijk en behulpzaam. het ontbijt was heerlijk en goed verzorgd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Het was heerlijk, en we konden ook nog in een heerlijke tuin zitten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Misschien lekkere harde broodjes en croissantjes maar dat is persoonlijk het ontbijt was goed.

    Vriendelijk personeel, schone kamer. Het eten was prima en met zorg bereid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De Denekamperstraat is een drukke weg, langsrazende auto's overdag kunnen hinderlijk zijn.

    Heerlijk ontbijtbuffet, lunchpakket goed verzorgd (met bijbetaling), s' avonds genoten van heerlijk a la carte diners, prettig geprijsd, zeer goede bediening, duidelijke uitleg van de menukaart, zodat we optimaal konden genieten. gemoedelijke sfeer, aardige mensen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    Het ontbijt perfect;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer erg klein en weinig faciliteiten Zoals extra haakjes. Of bankje omspellen o kwijt te k

    Het ontbijt perfect; de bediening goed en klantvriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    10
    Zeer nette kamer,zeer vriendelijk personeel.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    N.V.T

    prima kamer,bedden,uitstekende nieuwe douche,koelkast op kamer,zeergastvrij en vriendelijk personeel,aparte fietsen stalling met oplaad mogelijkheden voor E-Bikes totaal plaatje echt een aanrader ,keurig net hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden het diner moeten afspreken, dat was vol. Toen we Ootmarsum ingangen was er weinig meer open, het was pas half 7 !!!

    Ontbijt was goed en ligging ook.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Lekker rustig hotel, precies wat we zochten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er was vrijdagavond een hééél luidruchtige groep van 8 personen. Wat ik eigenlijk van een hotelleiding verwacht is dat ze zo'n groep manen tot minder gillen en overdadig onnodig hard lachen en dit alleen maar voor het lachen. Trouwns zo leuk waren de opmerkingen die ze naar elkaar brulden ook weer niet.

    Lekker rustig hotel, precies wat we zochten. We kwamen hier met vrienden die aan het herstellen zijn van lichamelijke ongemakken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    €4,50 extra voor de wifi / internet waar we niet om...
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    €4,50 extra voor de wifi / internet waar we niet om gevraagd hebben. Ontbijt is wat karig en de tafels waren niet schoon (kruimels van de vorige gasten)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,3
    Leuk klienschalig hotel op mooie plek.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer werd helemaal nar als je ging douchen. Er ontbrak een douchgordijn. Ook lagen er 2 karige zakjes shampoo/badschuim. In de meeste hotekls zijn dat tegenwoordig dispensers. Ontbijt iets aan de karige kant, maar genoeg.

    Heel leuk kleinschalig hotel, vriendelijk personeel. Keurige lijkt wel vernieuwde kamer. Alles netjes schoon en een grote kast om de pullen op te bergen. Op loopafstand van de binnetsad van Ootmarsum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    9,6
    Een ontspannend weekendje weg in een fijn hotel, fraai (kunstzinnig)dorp en prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Douche gordijn is niet meer van deze tijd. Ontbreken van douche/shampoo. (Hou je geen rekening meer mee omdat dit bijna overal klaar ligt)

    Prima ontbijt in een leuk ingerichte omgeving. met uitzicht op de tuin waar de vogels druk bezig waren.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    6,3
    Ootmarsum is een leuke plek om naar toe te gaan. Veel wandelmogelijkheden en het plaatsje is gezell
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bv waterkoker op de kamer. Iets ruimere badkamer was wenselijk. Koffie bij het ontbijt was matig Ik miste een balkon.

    Afstand tot centrum lekker kort Verder niet bijzonder,gewoon voldoende.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    10
    Mooi adres om te ontspannen en ligging in heel mpoi stadje
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Een nacht was te kort.

    DE kamer was heel schoon en naar onze smaak ingericht. Alles werd in 2 zinnen verteld en niets vergeten. Meestal moet je nogmaals terug km iets te vragen. Heel vriendelijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,3
    Leuk, kleinschalig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Heel erg jammer dat er niet gemeld werd vooraf, dat er kermis was in Ootmarsum, met veel geluidsoverlast ( dronken jongeren). Anders hadden wij een ander weekend geboekt.

    Fijne kamers, goed ontbijt.Prima diner.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    10
    Fijne overnachting met HEERLIJK diner
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets gehorig

    De locatie ligt op loopafstand van het centrum.Onze kamer was prima in orde. We hebben in het stijlvolle restaurant van het hotel gedineerd, dit was werkelijk heerlijk!!! Mede dankzij de keurige jonge gastheer hebben wij een heerlijk diner genoten. Het ontbijt was goed en lekker, met een stukje appelcake erbij, helemaal compleet

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    7,9
    Prima ontbijt , vriendelijk personeel cq .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    gehorigheid op de gang.

    Prima ontbijt , vriendelijk personeel cq .eigenaresse

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    9,6
    prima en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dat er geen verrassingsmenu te verkrijgen was op woensdagavond 18.15 terwijl dit wel was toegezegd.

    De ligging valk bij het centrum

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    10
    Fantastisch we komen graag terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fantastisch we komen graag terug.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,8
    Hartelijke ontvangst!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Hartelijke ontvangst! Oprechte gastvrijheid.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    9,2
    we hadden 3 heerlijke dagen, het weer speelde daarbij ook parten: prachtig nazomerweer en we konden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de doucheruimte is aan de kleine kant; ver prima kamer

    Ontbijt was prima, maar ook het diner: goede kwaliteit en een gezellige ambiance

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,3
    Vriendelijk personeel, goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige keuken.

    Vriendelijk personeel, goede ligging.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,8
    Heerlijk
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Heerlijk ontbijt. Uitstekende bedden. Goed sanitair. Vriendelijk personeel. Locatie is prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    10
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt en het diner ook super vriendeliujk

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    8,3
    eenvoudig maar goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de ruimte in de badkamer was beperkt .van kamer 10

    ontbijt was goed kon beter

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Hartelijke behandeling, goede kamer, goede ligging, goede parking

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,3
    Prima plek om te verblijven tijdens een bezoek aan Ootmarsum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misten knapperige broodjes bij het ontbijt.

    Vriendelijke ontvangst. Mooi terras. Goed restaurant.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,6
    Ontspannen en goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een lift zou fijn zijn.

    Gastvrijheid, ontbijt, heerlijk diner en gezellig terras bij de vissenvijver.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Goed hotel! Aanrader om vanuit hier omgeving Ootmarsum te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Loopafstand centrum Gezellige terrastuin Heerlijk gedineerd in hotel Zeer vriendelijk behulpzaam personeel!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,6
    Prima vakantieplek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was prima.kamers ruim genoeg.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    10
    Voldeed aan de verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee alles was goed

    Kleinschaligheid en klantvriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,3
    De hulpvaardigheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen lift was.

    De hulpvaardigheid van het personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    een zeer gemoedelijk hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    een zeer gemoedelijk hotel. ontbijt netjes verzorgd. personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vast tapijt in de kamer, erg stoffig

    Goede lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Ik verbleef samen met mijn dochter van 2 en we hadden een...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik verbleef samen met mijn dochter van 2 en we hadden een ruim bed (1,40) voor ons samen. Ontbijt was heel goed. Lekker gegeten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Fantastisch eten, gemoedelijke sfeer, goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke maaltijden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,9
    Zou ik zo weer doen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige kamer, erg schoon, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, heerlijk ontbijt en het eten was super lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was erg goed en gevarieerd. Bedden waren erg goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Hebben het prima naar ons zin gehad.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets......

    Hebben het prima naar ons zin gehad. Vriendelijke ontvangst en goed eten!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,2
    prima klein hotel met attent personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    prima ontbijt maar brood is allemaal wat slapjes

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    10
    Heerlijk !
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De sfeer ! De vriendelijkheid ! De ligging van het hotel ! Kamer met balkon voorkant !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,0
    het.mooie weer en een goed bed, met een goed diner, maakten het tot een genoegelijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 1 pers.kamer was klein en sober

    Standaard

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,8
    we komen graag terug
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    lastige trap, ik loop moeilijk

    de ontvangst, ruime schone kamer, ontbijt en de keuken, prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Genoten , tot de volgende keer !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt , genoten van het voortreffelijke ,culinaire avondmaal met de lekkere wijn en borrels .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,5
    Het a la carte diner
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het alarm wat zondagochtend afging en een half uur duurde voor het was uitgezet

    Het a la carte diner Perfecte kwaliteit en bediening

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn erg doorgezakt.

    Alles was volgens verwachting, dus uitstekend.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was goed. Alleen misten wij spek en gebakken eitjes.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,7
    Prima gelekenen heel relaxt
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was sober en spullen vielen van ‘nachtkastje’ omdat de plank niet goed gemonteerd was.

    De locatie!

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: