Verblijven Vluchten Autoverhuur Attracties Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Zuid-Holland
  4. Hotelbeoordelingen Scheveningen
  5. Beoordelingen van Hotel De Stern

Beoordelingen over Hotel De Stern

Gevers Deynootweg 68, 2586 BN Scheveningen, Nederland

#8 van de 26 hotels in Scheveningen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 281 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

  • Beoordeeld op: 12 juli 2020

    8,0
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer dicht bij strand en boulevard. Goed verzorgd ontbijt op de kamer. Vanuit Rotterdam met metro gekomen. Zeer goed bevallen. Tramhaltes op loopafstand van hotel

    Verbleven in juli 2020

  • Beoordeeld op: 11 juli 2020

    7,0
    Goed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg simpele kamer en outdated.

    Ontbijt maakte een hele hoop goed. Werd op kamer gebracht en was zeer uitgebreid en vers. Bed ook erg comfortabel.

    Verbleven in juli 2020

  • Beoordeeld op: 9 juli 2020

    7,0
    Een hotel zonder poespas, je krijgt wat je boekt en fantastisch dat je zo dicht bij het strand bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer is wat gedateerd, gelukkig wel netjes schoon, de badkamer had ietsje ruimer gemogen.

    Lekker ouderwets hotel heel dicht bij het strand. Ontbijt op de kamer is leuk, maar maakt wel een beperkte keus noodzakelijk, maar we hebben geen klachten. :) We werden hartelijk ontvangen, dat geeft gelijk al een fijne start aan een uitje.

    Verbleven in juli 2020

  • Beoordeeld op: 9 juli 2020

    10
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om de hoek bij het strand. Zeer vriendelijk. Goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2020

  • Beoordeeld op: 3 juli 2020

    8,0
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima eenvoudig hotel. Goede bedden, douche en ontbijt

    Verbleven in juni 2020

  • Beoordeeld op: 28 juni 2020

    8,0
    Super fijn hotelletje met zeer gastvrije eigenaren!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Heel dichtbij de zee/boulevard, vriendelijk en goede parkeerprijs

    Verbleven in juni 2020

  • Beoordeeld op: 25 juni 2020

    9,0
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ontvangst en persoonlijke aandacht. Chapeau.

    Verbleven in juni 2020

  • Beoordeeld op: 25 juni 2020

    8,0
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen koelkast op de kamer.

    Ontbijt werd naar de kamer gebracht, ook erg uitgebreid. Gastheer was erg vriendelijk en dacht mee met de vragen die we hadden. Parkeren kon, tegen betaling, voor het hotel een stuk goedkoper dan normaal.

    Verbleven in juni 2020

  • Beoordeeld op: 21 juni 2020

    8,0
    Heerlijk lokaal en gezellig verblijf naast het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was wel gehorig, vooral in de avond. Zelf heb ik met oordopjes in geslapen en dat ging prima. Mocht je zelf ook een lichte slaper zijn, dan raad ik het wel aan oordopjes mee te nemen!

    De locatie, was echt naast het strand, 2 minuten lopen en je bent op de boulevard met alle gezellige strandtentjes! Daarnaast het ontbijt ook erg goed geregeld, simpel maar heerlijk. Precies goed!

    Verbleven in juni 2020

  • Beoordeeld op: 7 juni 2020

    8,0
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deze beoordeling is verborgen omdat het niet voldoet aan onze richtlijnen.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2020

    7,0
    Herl fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed

    Het ontbijt was uitgebreid. De beddrn waren goed en alles was schoon.

    Verbleven in juni 2020

  • Beoordeeld op: 1 juni 2020

    9,0
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid

    Verbleven in juni 2020

  • Beoordeeld op: 14 maart 2020

    8,0
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede bedden Zitje met goede stoeltjes. In de ochtend ontbijt op de kamer

    Verbleven in maart 2020

  • Beoordeeld op: 9 maart 2020

    9,0
    ontspannen, rustig verblijf vlakbij het strand van Scheveningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk viel niets tegen, misschien zijn haakjes om je jas op te hangen nog een aanvulling.

    Vriendelijke ontvangst, ruime, schone rustige kamer. Goede douche en ook nog een wasbak op de kamer. Lekkere bedden, parkeren voor de deur. Heerlijk ontbijt dat op de kamer geserveerd werd, genoeg keuze en een lekker eitje.

    Verbleven in maart 2020

  • Beoordeeld op: 8 maart 2020

    10
    Erg fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Knus hotel waar je je heel erg thuis voelt

    Verbleven in maart 2020

  • Beoordeeld op: 8 maart 2020

    7,0
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs kwaliteit was prima

    Verbleven in maart 2020

  • Beoordeeld op: 7 maart 2020

    8,8
    Erg goed
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    nvt

    De vriendelijkheid, het ontbijt en de lokatie.

    Verbleven in maart 2020

  • Beoordeeld op: 2 maart 2020

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamertje was heel schoon ! Het ontbijt was geweldig, en de gastheer is echt een topper!

    Verbleven in maart 2020

  • Beoordeeld op: 1 maart 2020

    9,0
    Prima hotel op prima plek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke ontvangst, brandschoon, heerlijk ontbijtje op de kamer en lekker huiselijk.

    Verbleven in maart 2020

  • Beoordeeld op: 19 februari 2020

    10
    Voortreffelijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker dicht bij alles

    Verbleven in januari 2020

  • Beoordeeld op: 17 februari 2020

    9,2
    Super kleinschalig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kon niet naar buiten kijken omdat het raam op de zolderkamer tegen het plafond zat.

    Goede locatie met super vriendelijke eigenaar die alles doet om het je naar de zin te maken.

    Verbleven in februari 2020

  • Beoordeeld op: 11 februari 2020

    7,0
    Prima, kom zeker een keer terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Miste eigenlijk alleen een föhn op de kamer en de kussens vond ik wat dun maar dat is heel persoonlijk.

    Uitstekende locatie, keurig verzorgd ontbijt.Eigenaars heel vriendelijk en attent.Fijn dat je via de eigenaars je auto kon registreren zodat je in de buurt de auto kunt laten staan voor een redelijk bedrag.

    Verbleven in februari 2020

  • Beoordeeld op: 9 februari 2020

    9,0
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer op gelijkvloers gekregen zoals ik gevraagd had. Ruime kamer, voldoende en lekker ontbijt dat op de kamer gebracht wordt. Vriendelijke uitbaters.Dichtbij het Afastheater.

    Verbleven in februari 2020

  • Beoordeeld op: 25 januari 2020

    8,0
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was goed ,de kamer en het ontbijt!!!!!

    Verbleven in januari 2020

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: