Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over De Wallevis 3-sterren

Kade 2, 4651 BS Steenbergen, Nederland

#1 van de 3 hotels in Steenbergen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 229 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    6,7
    Het onbijt, er is tot 12.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onbijt, er is tot 12.00 in de ochtend niemand aanwezig er staat brood en beleg klaar maar je moet zelf je eitje koken koffie is 😝 dus je hebt eigenlijk n beetje slechte start van je gezellig dagje weg jammer terwijl je wel ruim € 80,00 betaalt voor 1 nachtje 😡😱

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,3
    Knus maar heel gezellig en prima kamer met alle faciliteiten voor als je met een baby reist.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden rolde elke keer van elkaar weg. En het ontbijt was heel simpel.

    De verschillende biersoorten in het restaurant en de tapasplank was fantastisch

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    Prijs, kwaliteit. Zeer aan te bevelen !!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bed was erg licht, schoof gemakkelijk alle kanten op, beetje te zachte matras.

    Wij hebben die avond aldaar gegeten. Dit was echt boven verwachting voor de locatie. Zeer culinair !!! Warm water voorziening (douche) en Airco op de kamer, uitstekend.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,3
    Eens maar nooit meer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt en service is slecht. Ontbijt kunnen ze beter niet aanbieden. Gewoon super slecht. voorbeeld : De hagenslag was gewoon zwaar overtijd ipv bruin een grijze kleur van ouderdom. Er was ook niemand aanwezig. Zoek het maar uit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,8
    De kamer en het bed waren goed maar gezien te weinig handoeken en een slecht ontbijt zullen wij hier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was gewoon slecht. Wij moesten zelf wat pakken op de overloop en vervolgens op de begane grond ontbijten in een hokje. Er was geen personeel aanwezig. Er waren te weinig borden en beleg.

    De kamer was prima, alleen was er maar een handdoek voor de badkamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    5,4
    Voor slechts 1 nacht was het prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was 's nachts niemand in de accommodatie! Ook niet tijdens het ontbijt. Dat was reeds de vorige avond op de vide geplaatst.

    Restaurant was prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Knus en ruimtelijk voor een schappelijke prijs!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen privé parkeerplaatsen, maar parkeren op openbare parkeerplaatsen tegenover het hotel

    De ligging en de extraatjes zoals gratis versnaperingen op de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    5,8
    Ligging hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    1 pakje friet voor 4 volwassenen is te weinig , wanneer men frietjes bijbestelde duurde het tergend lang vooraleer er een nieuwe portie werd gebracht .

    Ligging hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    5,8
    a. Alleen WiFi voor social media.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    a. Alleen WiFi voor social media. E-mail en zakelijk internet niet mogelijk. b. De gehele nacht geluid van een of andere generator die constant starte en weer stopte. Slechte nachtrust gehad. c. waardeloos ontbijt. Koffiezet apparaat weigerde, geen personeel aanwezig om dit te verhelpen. d. Gevraagd om een factuur met btw specificatie, tot op heden geen factuur met btw specificatie ontvangen. Eerste en laatste keer dat ik hier een verblijf geboekt heb.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,1
    heerlijk geslapen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks telefonisch contact erg koud aankomen, via sleutelkastje naar binnen. Niemand ook de volgende dag te bekennen. daar moet je van houden, voor ons wat onpersoonlijk. ontbijt moest je zelf regelen. dat verwacht ik niet voor de prijs en tja was gewoontjes.

    Prima Kamer, ruimte was mooi, mooi dat er en extra bed bij kon zetten. Douche was ook prima! Het ontbijt kon je ophalen en op de kamer eten. dit werd de dag ervoor klaargezet.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    9,6
    Aangenaam verrast!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aangezien er in de ochtend geen personeel aanwezig is, is er op de overloop een ontbijt te vinden dat je zelf kan pakken en eten op je kamer, of mee kan nemen voor onderweg. Hou er rekening mee dat het ontbijt niet uitgebreid is, maar heel simpel.

    Warm welkom, een hele nette kamer en een goed bed. Wilden nog even snel wat eten voordat we weggingen die avond, en werden daarin heel goed geholpen, met heerlijk eten in het ondergelegen restaurant.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    comfortabele herberg, zonder meer...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was beperkt. Zelfbediening. Alleen maar wit brood in een plastiek zakje. Koffiemachine was niet klaar. Praktisch alle ingrediënten voor het ontbijt zijn ingepakt.

    Omgeving. Ruime kamer. Restaurant : prijs/kwaliteit : goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    fijne kamer, maar ontbijtservice kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Viel tegen betreffend, het zelf ophalen en (wij waren van zaterdag tot maandag) op zondag gewoon sneetjes wit en bruinbrood en op maandag lag er slechts een half bruinbrood en deze was droog niet vers! En slechts als vers beleg: plakjes ham en plakjes jonge kaas. Wel kuipjes met zoet beleg. Eitje ontbrak, jammer. Wel cornflakes en yogurt en roggebrood, crackers... bovendien was het niet erg handig om het dienblad met warme thee of koffie mee te nemen de trap op naar de eigen kamer of de trap af naar het terras. Personeel was niet aanwezig.

    De kamers waren vrij nieuw, het was erg netjes en schoon. Niets op aan te merken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    6,3
    Houd u van een lekker ontbijtje zoek dan even verder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was inbegrepen, nooit eerder meegemaakt een oprot ontbijtje op de trap om mee te nemen in de auto geen vers broodje of een lekker eitje

    De kamer was prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,5
    Vriendelijk ontvnagts
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn ge- (ver) bouwd op een houten zolder/boven verdieping en daardoor erg gehorig. Erg vervelend midden in de nacht gasten over de gang lopen. Ontbijt is summier en dien je zelf van een tussen verdieping te halen.

    Vriendelijk ontvangst! Ruim opgezette kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    De kamer was net, groot genoeg en zeker een pluspunt wij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was net, groot genoeg en zeker een pluspunt wij mochten vroeger op de kamer en dat vonden we heel fijn.Hadden afgesproken met vrienden in Tholen en waren s'avonds dus heel laat terug maar de sleutel van de kamer hadden we dus al op zak.Wat betreft het ontbijt, het brood vonden wij niet lekker maar beleg was ruim voldoende,maar in vergelijking met de prijs kan je dit niet als negatief zien.Conclusie wij zijn tevreden!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel ons niets tegen want we waren op de hoogte dat het ontbijt niet gezamenlijk kon genomen worden

    De kamers waren heel goed en het ontbijt was gewoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,3
    Heb mij geamuseerd ondanks de mankementen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt liet te wensen over. Het ontbijt staat boven aan De trap uitgestald.De locatie was alles behalve ok en ook het ontbijt was minimaal. We hebben ons ontbijt op de kamer genomen omdat er geen ruimte voorzien is. Er waren zelfs geen verse broodjes. Bij binnenkomst van hotel gaf geen goeie indruk. Ook de kamer is aan vernieuwing toe. Alles is bruin geverfd. Was ook nie heel proper. De vloer was vuil en het geverfde tafeltje plakt.

    Het hotel is prima gelegen om van daaruit fietstochten te maken. Personeel was vriendelijk en in het restaurant hebben we goed gegeten. Ruime kamer en badkamer en goed bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    alles in orde op de kamer maar het ontbijt deed alles naar beneden halen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt niemand sorry aanwezig koffie uit een beker niet smakelijk en nog geen eitje sorry betaal liever 10 euro meer dit was er echt over

    de kamer was een topper maar ontbijt was een flop

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt vonden wij niet OK . Brood die er van de dag ervoor al in de brooddoos zit ??? niet vers. Veel lawaai 's avonds van de mensen die op het terras zitten , dus niet rustig gelegen .

    De kamer was Ok . Iedere dag iemand die langs kwam om te poetsen .DIK inorde !! Goed bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    10
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt,ik miste variatie in het brood (bolletjes,krentebrood) en gewone yoghurt.

    Prachtige ruime kamers van alle gemakken voorzien. Precies zoals de website deed vermoeden.Heerlijke bedden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,8
    Kamer waren schoon en een airco aanwezig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waarschijnlijk gebruikten we met een aantal gasten de douch zodat er weinig waterdruk was. De tweede dag was dit al beter

    Kamer waren schoon en een airco aanwezig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,5
    leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt stond klaar op de vide, dat was op zich wel goed ,maar het was leuker geweest als we dit van te voren hadden geweten. Al met al leek het meer op een pension.

    De airconditioning was geen overbodige luxe.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Mooie locatie, heel goede en comfortabele kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het systeem van het ontbijt dat klaar staat op de overloop. Als je met vrienden verschillende kamers boekt is er niets gezelligs aan om op je kamer te moeten ontbijten. Enkel als het goed weer is kan ja alles naar beneden brengen en samen buiten ontbijten.

    Mooie locatie, heel goede en comfortabele kamers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,5
    Vlakbij de mooie vernieuwde jachthaven van Steenbergen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijtprincipe was wat gewijzigd tov vorige keer. Je moet hiervoor nu naar de gang ipv op de kamer. We zijn van oordeel dat het dan beter een gezamenlijk ontbijt beneden wordt of terug gewoon op de kamer. Beide hebben voor- en nadelen voor anderen. Variatie qua broodkeuze/charcuterie per dag mag ook (dan denken we bv. aan mensen die een week er verblijven).

    Prijs/kwaliteit en locatie blijven we goed vinden. Vlak aan de jachthaven. Vlotte service.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt buffet was self-service buffetje, dus daarom wat beperkt en onpersoonlijk.

    Goede ligging. Mooie ruime kamer. Goede bedden. Goede geluids isolatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,9
    Als je geen last hebt van geluid is het een heerlijk en verzorgde overnachtingsplaats
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geluid was voor mij erg lastig. Hotel ligt aan drukke weg en terras was onder mijn raam. Hierdoor raam niet open kunnen doen. Op gang in hotel ook vrij gehorig geluid van andere gasten. Het onafgebroken zoemen van airco's en luchtafzuiging is erg verstorend.

    Ontbijt was zeer ruim en goed verzorgd en was zelfs voldoende ook voor lunch. Fijn dat het in de koelkast al klaar stond. Kamer is zeer ruim en comfortabel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,9
    prima voor een nachtje.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden een kamer aan de straat kant, erg last van straatlawaai en gillende jeugd voor de deur. daardoor slecht geslapen. ontbijt is erg eenvoudig.

    diner in het restaurant is prima

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,5
    Ontbijt was niet wat ik van had verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was minder niet omdat het op de kamer was maar de zondagmorgen was het toch wel karig vonden wij en wat bleek de volgende morgen we hadden maar voor 1 persoon ontbijt gehad wat dacht je van 1 mandarijn voor 2 en de vleeswaren enz. Was maar voor 1 persoon .jammer

    We zijn vriendelijk ontvangen en de kamer was ook prima in orde

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,1
    Netjes, kamer oké, locatie minpuntje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie/directe omgeving is matig. Als je 's zomers het raam open wil doen, zul je zeker autogeluid horen.

    Ontbijt is op de kamer omdat ze geen ontbijtbuffet hebben (klein hotel bij café-restaurant - in de ochtend dicht). Desondanks wel ruim gesorteerd ontbijt van te voren aangeleverd / in je koelkast. Allerlei toeristische folders aanwezig. Een keer in restaurant gegeten. Was oké.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    5,0
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel gesloten bij aankomst, internationale oproep per telefoon nodig om eigenaar te vinden. Kamer koud, verwarming stuk. Ontbijt in zak avond voordien op kamer geserveerd; bij op hotel gaan hoort voor ons rustig ontbijten in een ontbijtkamer.

    Heel leuk dorpje.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    9,6
    Ideaal voor business mensen (en ultralopers die naar Steenbergen afreizen).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn nu 5 padjes voorzien voor de koffie. Voor 's avonds en 's morgens is dat misschien net iets te weinig (als je enkel koffie neemt). Koffieautomaat zelf stopte niet, dus een kleine of grote tas maakte geen verschil. Je moest het apparaat manueel uitschakelen (misschien een defect aan het apparaat?). Aparte bedden durven wel te verschuiven op het parket.

    Ruime kamers, ontbijt staat 's avonds al klaar op je kamer en je kan dus zelf kiezen wanneer je zal ontbijten. Free mini bar (snacks, drank) en voldoende ontbijtkeuzes (jam, choco, kaas, hesp, salami, corn flakes, ...)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    8,8
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er loopt een drukke weg precies langs de kamer/s

    Gezellig hotel met mooie kamers, gezellige bar en uitstekend restaurant. Super vriendelijk personeel ook!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    8,8
    Prima kamer, voel je je thuis.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer, voel je je thuis. Omdat het boven een brasserie is, die in de ochtend niet open is, nuttig je ontbijt op de kamer: keurig in ijskast. en je zet even snel je koffie e.d. handig

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    ALLES Eerder geweest, toen ook zo geweldig.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De trap is een behoorlijke obstakel geworden (Zelf nu 5 jaren ouder!) Jammer dat er geen lift aanwezig is ( misschien een traplift?)

    ALLES Eerder geweest, toen ook zo geweldig. Voor ons geen punt ven discussie toen we weer naar Steenbergen gingen: overnachten in de Wallevis !!!!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,8
    Heerlijk bed, schone, comfortabele kamer en badkamer.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt op de kamer is minder gezellig en geeft minder keus dan een ontbijtbuffet, maar was wel OK.

    Heerlijk bed, schone, comfortabele kamer en badkamer. Gladde vloer, laminaat of zo; is veel prettiger dan stoffen vloerbedekking, wat je in de meeste hotels ziet, en zeker voor iemand met huisstofallergie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    Was voor een nacht een goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koelkast maakte geluid, hield mij wakker. Dacht dat er iemand aan de deur was. En s morgens was er geen personeel. Sleutelkaart in brievenbus doen. Vond ik zelf niet erg gastvrij.

    Ruime kamer, goed bed!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    7,1
    Het onthaal en de bedden waren super.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt op de kamer werd bij mijn aankomst reeds afgegeven. Verse broodjes waren dit dus 's morgens niet.

    Het onthaal en de bedden waren super. Qua uitrusting was allee aanwezig. Diner was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,5
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt op kamer ipv in restaurant. Meer B&B idee op deze manier. Kwaliteit ontbijt prima.

    Ruime kamer. Goede faciliteiten: ruime keus qua eten en drinken op kamer en sanitair prima.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    6,3
    Goede kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Aleen bij binnenkomst heb ik een personeelslid gezien en ben ik begroet. De resterende drie dagen heeft niemand mij begroet en bij het weggaan heb ik mijn kaartje maar op een tafel moeten leggen, er was niemand aanwezig.

    Goede kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,8
    Goeie hotelkamers op gezellige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was wel aanwezig maar heel zwak of geen signaal.

    Ontbijt op de kamer was heel goed verzorgd. Leuke kamer met heerlijke bedden. Heel gezellig en goed eetcafé op leuke locatie, aan de haven.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    10
    Zeer ruime kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    volgende keer aanduiding maken wat glutenvrij brood is.

    Zeer ruime kamer en badkamer. Airco was zeker een meerwaarde tijdens de warme periode. Lekker ontbijt Lunch was ook zeer goed; super vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    8,3
    goede bedden, mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    steile trap om naar kamer te gaan laat lawaai van het restaurant

    goede bedden, mooie kamer zeer vriendelijk personeel !! lekker eten in het restaurant ontbijt = op de kamer, viel best mee

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,8
    Zeer drukke weg
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt werd de avond tevoren al gebracht. De herrie van de weg was verschrikkelijk , extra geluidsdemping noodzakelijk. Kamer 1 was door vorm eigenlijk maar geschikt voor 1 bed.

    Bed comfy, douche lekker Gevuld mini-barretje

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,6
    Gezellig hotel in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De broodjes 's morgens.

    Een klein, gezellig hotel. Prima onthaal, nette kamer, airco, koelkast. Wij vonden het ontbijt heel gezellig. Alles was aanwezig in de koelkast. Alleen de broodjes vonden we wat minder. Maar voor de rest alles prima en 's avonds lekker eten op het terras van het restaurant. Een hotel om nog eens terug te keren !

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    3,8
    Blijkbaar hadden we pech met de kamer want we hadden kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Blijkbaar hadden we pech met de kamer want we hadden kamer nummer twee en die moet je niet hebben !! Heel veel overlast van de drukke doorgaande weg die echt letterlijk onder het raam loopt Voor de rest was het ontbijt redelijk maar niet echt uitgebreid.Het ontbijt wordt de avond ervoor op de kamer gebracht voor de volgende morgen.Niet echt iets om nog een keer te boeken wat ons betreft.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    Gastvrij en verzorgd verblijf !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kleine tip: peper en zout voor bij het ontbijt en de verlichting in de badkamer kan beter.

    De kamer was van alle gemakken voorzien, modern ingericht met goede bedden. De medewerkers zijn zeer gastvrij. Je kunt gratis parkeren, het centrum is dichtbij en de horeca is op loopafstand.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    9,6
    Het hotel ligt op een leuke, centrale plek, met twee...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Het hotel ligt op een leuke, centrale plek, met twee supermarkten en horeca op loopafstand. Het eten in het restaurant is heerlijk. Het ontbijt wordt de avond vooraf op de kamer neergezet en is uitgebreid en keurig verzorgd. De kamer was gezellig en comfortabel ingericht.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Leuke locatie zeer mooie ruime en propere kamers . Alle faciliteiten waren aanwezig . Koffie thee dranken . Ontbijt op de kamer in een bij keuken

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    8,3
    Onverwacht leuk adresje in een prachtige streek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een detail, maar wel belangrijk: het bakje van de toiletborstel was erg vies. Niet gecontroleerd en schoongemaakt na de vorige klant

    Mooie kamer, ruim en comfortabel. Nespresso en veel snacks op de kamer. En de superleuke ontvangst. Dan nog een goed restaurant met een gezellig terras.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Puik hotelletje met goed restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schuine dak maakte opstaan uit bed lastig

    Alles in minibar gratis. Goed internet. Zeer behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,6
    De kamer was heel goed, het personeel heel vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was matig en niet gezellig!

    De kamer was heel goed, het personeel heel vriendelijk en attent. Het eten was goed!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    Goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was heel netjes en mooi goed bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Geweldig en leuke locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De sfeer in se bar en de kamer was fantastich we gaan zeker een keer terug

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Alles
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Mijn volgende boeking in Steenbergen is weer De Wallevis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is goed zo.

    Mooie kamers, heerlijk bed. Lekker geslapen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,6
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen

    Kamer lekker ruim

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Gastvrij personeel, prima accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,9
    Zeer tevreden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    n.v.t

    Goed ontbijt, uitstekend lunchpakket meegekregen. 's avonds een zeer goed diner. Complimenten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbyt

    het terras

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,6
    Goede plaats
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lokatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,3
    De grote ruime kamer en de gratis drankjes en chips
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was minder

    De grote ruime kamer en de gratis drankjes en chips

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    ontbijt niet bijzonder
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen verwarming op de kamer met nachtvorst werd van de kou wakker .

    ontbijt niet bijzonder

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,2
    Het eten s'avonds was geweldig, heel lekker met een...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het eten s'avonds was geweldig, heel lekker met een perfecte hoeveelheid. Ik raad het aan gewoon om te gaan eten als je in de buurt bent.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,5
    was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen idee wij waren tevreden

    het ontbijt was goed. het zag er gezellig uit. we hebben ons prima vermaakt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    9,6
    Genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Etentje en overnachting

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    4,6
    Kom hier niet terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst zeer slecht erg onpersoonlijk alleen gericht op geld. Bij vertrek niemand aanwezig. Ontbijt zeer onpersoonlijk zeer karig.

    Lekkere douche

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    10
    Leuk en gezellig hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet heel uitgebreid

    Heel mooie en nette kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    Goede accomodatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel ontbijt

    De bedden

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Centaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centaal Lekkere keuken

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Vriendelijk onthaal, mooie grote en kraaknette kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk onthaal, mooie grote en kraaknette kamer. Alles is aanwezig voor een goede nachtrust.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    5,4
    Het restaurant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, kamer bleef koud

    Het restaurant

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    9,2
    Prima kamers!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is vrij beperkt.

    Mooie gerenoveerde kamer / badkamer. Comfortabel bed, fijne douche. Superschoon?

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    Is voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen vers brood en geen eitje

    Goed bed en lekker ruime kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,4
    aangenaam om te fietsen in regio
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt te nemen op kamer Te veel verkeerslawaai op kamer, bedden tegen raam aan straatzijde

    Verbleven in september 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: