Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over De Herberg

Vroenhof 148, 6301 KJ Valkenburg, Nederland

#5 van de 52 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 309 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,8
    Buitengewoon verblijf in gastvrij hotel
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van de snelweg aanwezig

    Prijs kwaliteit is uitstekend. Ron heeft t goed voor elkaar. Diner mogelijkheden en ontbijt is uitstekend. Niet overdreven luxe, maar genoeg voor elk wat wils. Top!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Heerlijke plek om te overnachten tijdens een tussenstop...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De herberg is geleden aan een drukke weg, gezien het warme weer hebben wij het raam open gehad ‘s nachts waardoor het verkeer goed hoorbaar was. Toch hebben wij er prima om kunnen slapen. Bij gesloten raam trouwens weinig geluid van het verkeer.

    Heerlijke plek om te overnachten tijdens een tussenstop richting het zuiden, dicht bij de snelweg. Prima kamers. ‘s Avonds goed gegeten in het restaurant. Aangezien ons zoontje vroeg wakker is mochten we al eerder gebruik maken van het heerlijk ontbijt, met een vers gebakken ei!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,5
    Overwegend goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsoverlast vanwege naastliggende snelweg. Zodra het raam open stond enorm kabaal. Dat is niet fijn als het 30 graden buiten en op de kamer is, geloof me

    Accommodatie en personeel goed. Locatie matig vanwege naastliggende snelweg

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Goed ontbijt , er werd gevraagd of je een gebakken eitje wilde. Wij ( vier vriendinnen) sliepen op de familiekamer, schoon , grote badkamer,apart toilet kortom top. Gezellig terras , Een uitstekend gastheer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    Een heerlijk verblijf in een mooi hotel, een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kan me voorstellen dat sommige mensen de locatie wat rumoerig kunnen vinden, gelegen tussen een snelweg en een provinciale weg, maar wij hebben er absoluut geen last van gehad. Gewoon met het raam open geslapen!

    We hadden een erg mooie kamer, met keurige badkamer. Het terras zag er heel aantrekkelijk uit, met mooie moderne meubels. Het hele hotel ziet er sfeervol uit. We hebben 's avonds gegeten op het terras, en de keuze op de kaart was ruim voldoende. Het ontbijt de volgende morgen was ook prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Fantastisch weekend
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat kan ik zo even niet bedenken, ik vond alles prima zoals het was.

    Een leuk hotel met een goede sfeer. Een heerlijk uitgebreid ontbijt waar de eigenaar een heerlijk eitje voor je bakt, de keuze is groot. We komen zeker nog een keer terug!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    GEWELDIG!
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone, ruime kamer, Ron is een super leuke uitbater die zijn vak verstaat. Ontbijt was heerlijk zo ook het diner! We hebben mede dankzij deze accomodatie heerlijk genoten van een weekendje Valkenburg, we komen zeker nog eens terug.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Een net en verzorgt hotel met up to date kamers.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette kamer met een verrassend grote badkamer. Uitgebreid ontbijt met verse brood. Had van tevoren gebeld dat ik helaas laat arriveerde maar was geen probleem.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,8
    Perfect voor ons doeleinde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen.

    Alles, mijn zus en ik sliepen met de kinderen op de familiekamer, heel gezellig. De kamer en het sanitair was schoon, het ontbijt lekker en de herbergier vriendelijke en gastvrij, locatie perfect om uitstapjes in de omgeving te maken, kortom een top verblijf!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Zeeer hulpvaardige en sympathieke eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeeer hulpvaardige en sympathieke eigenaar.regelde heel leuke taxi voor ons en beterkoop Zeer goede prijs Heel gezellige algemene ruimtes Afgesloten motor parking!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was super goed, vriendelijke personeel niets is teveel gevraagd. We waren met drie kleine kinderen daar werd ook ruim aandacht aan besteed ! Het ontbijt heel uitgebreid, avond eten geweldig en die lekkere ijsjes niet te vergeten ! Mooie en schone kamer! We komen hier zéér zeker nog een keer terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,8
    Na even een gemoedelijk praatje met de gastheer hebben we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na even een gemoedelijk praatje met de gastheer hebben we onze kamer in ontvangst genomen. De kamer en de douche waren brandschoon. Het ontbijt was goed en er werd zelfs nog even een eitje gebakken als extra. Kortom aan te bevelen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,8
    Was een heerlijk verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de afstand naar het centrum tegenviel

    Heerlijk ontbijt met lekker gebakken eitjes, hygiëne van de kamer en badkamer was heel goed en een leuke bar aanwezig .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    Een tweede thuis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er mag voor de badkamer iets minder bleek/chloor gebruikt worden. Het was super schoon, maar je rook het wel erg.

    Je voelt je meteen welkom. De Herberg is knus en je voelt je thuis. Ontbijt was lekker, precies wat wij nodig hadden. Badkamer super schoon! Gratis parkeren ideaal. Een hangt een heerlijke rust. Je hebt een woonkamer waar je spelletjes kunt spelen (bordspel). Eigenaar super aardig en grappig! Voor ons was alles perfect!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,6
    Is prima bevallen en voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was wel iets gehorig, mede door de krakende trappen.

    Een knus en niet groot hotel. Het ontbijt was heerlijk en de kamers niet groot maar netjes. Grote nette badkamer. Genoeg parkeergelegenheid en mooi tussen Valkenburg en Maastricht in.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    10
    Uitstekend verblijf tussen aangename mensen zowel de personeel als de gasten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks!

    Het ontbijt was heerlijk en de service was uitstekend. Wij hebben een gezellige avond gehad met de kids in de speelhoek. De bedden waren heerlijk om in te slapen en de verwelkoming geschenkje was een mooie touch. De herberg is een aanrader, ik weet zeker dat we volgend jaar terug naar daar gaan. Bedankt ''De Herberg"

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    Het ontbijt was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas waren er geen nachtlampjes in de kamer aanwezig.

    Het ontbijt was geweldig! De bedden sliepen heerlijk en alles was super schoon, het was in 1 woord; fantastisch!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    9,6
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verblijf van 1 nacht erg goed bevallen. Goede uitvalsbasis om de omgeving te bezoeken met eigen parkeerplaats. Kamer was schoon en gezellig, bedden sliepen heerlijk. Badkamer erg netjes en schoon. Toilet op de gang. In de avond kun je nog gezellig wat drinken in het café, meenemen naar je kamer of in de huiskamer zitten. Lekker ontbijt in de ochtend.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    9,2
    Erg prettig verblijf. Gezellige en comfortabel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen eigenlijk

    Ontbijt uitgebreid. En op vraag wordt er een ritje gebakken. Ruim assortiment broodjes. Eigenaar zeer klantvriendelijk. Rustig gelegen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Fijne verblijfplaats voor een verblijf in Zuid Limburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Gastvriendelijke eigenaar / gastheer Zeer smakelijke maaltijden in het eetcafe Alles zeer schoon Goede prijs-kwaliteitsverhouding Op loopafstand van het mooie Geuldal

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,2
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zit niet op iedere kamer een douche en wc. Deze zitten op de gang. Op zich wel prima.

    De kamers waren prima. De eigenaar aardig en behulpzaam. Ontbijt was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Perfecte uitvalsbasis voor wandel of fietstochten door Limburg. Je voelt je heel welkom.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De snelweg loopt vrij dicht achter het hotel langs. Daar heb je 's nachts verder geen last van, maar overdag hoor je die wel.

    De kamer was gezellig ingericht, sfeervol en zeer schoon. We hebben er 1 nacht geslapen. De eigenaar is super vriendelijk en gastvrij. We voelden ons zeer welkom. We kwamen met 2 zeer smerige mountainbikes. Geen probleem om deze op de binnenplaats af te spuiten. Er was een schuur aanwezig waar de fietsen veilig konden worden gestald. Het ontbijt was goed verzorgd. Echt warme broodjes, alles vers. De eigenaar kwam langs om te vragen of we misschien een gebakken eitje wilden. Echt perfect.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Heerlijke accommodatie om lekker te fietsen en te relaxen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan ik mij niet herinneren. Was gewoon goed.

    De eigenaar regelde de bar het inchecken het diner en het ontbijt. Prettige man en we hebben heerlijk gegeten en overnacht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    we dachten dat we in Valkenburg zelf terecht zouden komen, was eerst een teleurstelling, later waren we er zelfs blij mee. wel lawaaierige auto's 's,morgens voor het hotel langs. wij zijn dit totaal niet gewend, voor een ander misschien geen probleem !

    ontbijten in huiselijke sfeer, er ontbrak ons aan niets. er werd nog een lekker eitje gebakken voor ons. kamer besproken met gedeelde douche, wij kregen toch een privedouche bij de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,1
    Prima voor een overnachting in Valkenburg.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas wat gehorig want het is een oud pand. Ook de naast gelegen snelweg A79 zorgt voor geluidsoverlast dus met een raampje open slapen was voor mij onmogelijk.

    Bij de herberg zit het NUL43 eetcafé. Heerlijk Limburgs zuurvlees gegeten met een lekker Limburgs biertje. In NUL43 wordt ook het prima ontbijt geserveerd. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    9,2
    Wij waren er voor een fietstocht en de eigenaar had speciaal...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kussen was voor mij iets te zacht

    Wij waren er voor een fietstocht en de eigenaar had speciaal extra eitjes gebakken en een prima ontbijt gemaakt ....de fietsen konden gestald worden dus al met al prima

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,8
    Goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast

    Alles wAs goed verzorgt echter de eigenAar had O Ons vertelt of de rumoer vd heren en had ons achterin gezet zodat we er minder last van zouden hebben. Helaas niet gelukt echter wel eigen sanitaire voorziening gekregen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Het avondeten was heel lekker
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het avondeten was heel lekker De ventilator/ afzuiging in de wc op de kamer zou eigenlijk niet constant hoorbaar moeten zijn , spaart energie en is minder storend voor de nachtrust

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    10
    Wij komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige omgeving, uitzicht op de vallei, mooie schone nette lichte kamers. Fijne douche in de badkamer, ook erg schoon en fris! Prettige bedden. Uitstekend ontbijt. Ook lunchkaart erg compleet. Bovenal een vriendelijke klantgerichte gastheer!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,2
    Relaxed weekendje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je wilt gaan stappen zit je hier verkeerd. Wij zaten hier goed.

    Goed verzorgd, natuurlijke en rustige omgeving, gemoedelijk/ongedwongen sfeer, lekker eten met speciale biertjes, goede uitvalsbasis voor motor-toer-ritjes.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    Vriendelijkheid
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    niets.

    Vriendelijkheid. Het ging om 1 overnachtingen we moesten alweer om 7.00 uur weg. We kregen keurig een heerlijke lunch mee, daar we geen gebruik maakte van het ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,8
    voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    er viel niets tegen wij wisten niet dat de Amstel gold race was, wij konden dus niet lekker door Limburg met de auto rond rijden.

    ontbijt was zeer goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    8,8
    Rustig verblijf in het Geuldal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt prima, uitbater aardige vent en goede kok, kamer comfortabel, uitzicht en ligging mooi. Ook eigen parkeerplaats van de weg af. Ideaal voor motorrijders.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,2
    We waren te laat voor het avondeten en de kok was al weg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen stop voor in bad.

    We waren te laat voor het avondeten en de kok was al weg. Alsnog kregen we een prima maaltijd voorgeschoteld! Prima service!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    Zeer vriendelijk hotel op goede uitvalbasis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi bereik op (groeps)kamer, 2e etage Iets meer 'raam' verwacht in groepskamer

    Goed ontbijt Zéér vriendelijk personeel Goede uitvalbasis voor de omgeving Rustig

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,1
    Gemoedelijk, vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel kan zich meer op fietsers inrichten. Schaf wat simpel gereedschap, een goede pomp en plakspullen aan. Dat was nu niet voorhanden.

    Gemoedelijk, vriendelijk. Goede prijs kwaliteit

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,5
    Als we nog eens in de buurt van Maastricht willen overnachten, gaan we vast terug.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein puntje: de flacon doucheschuim was leeg.

    Het eten 's avonds was heerlijk. Het ontbijt was ook goed en kon op ons verzoek een half uur vroeger!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    10
    Topper!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Wat een goed ontvangst en wat een vriendelijke eigenaar! Kregen een plattegrond en info over de buurt. En bij het ontbijt was de tafel al gedekt en werd er een eitje gebakken. Kortom top hotel! Echt een aanrader voor als je naar valkenburg gaat!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    mooi net hotel was gewoon PERFECT
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Ontbijt was perfect meer dan genoeg uitbater bakte een lekker eitje voor me .uitbater zeer vriendelijk en behulpzame man doet het met hart en ziel werkt zeer hard kunnen hoop uibaters nog wat van leren kom hier zeker terug!!!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    10
    Een zeer prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het gehele verblijf is zeer goed bevallen. We zijn ten eerste zeer gastvrij ontvangen, ondanks we ruim (3 uur) voor de inchecktijd zijn gearriveerd. De gastheer was door onze vroege aankomst nog volop bezig met allerlei schoonmaakwerkzaamheden, maar maakte direct tijd vrij om voor ons een heerlijke lunch te maken. Na het nuttigen van de lunch konden we ook al direct onze kamer betrekken (ruim 2 uur voor de aangegeven inchecktijd) De kamer was netjes en heerlijk knus met een mooi uitzicht. De badkamer was ruim en zeer schoon en had een heerlijke dousch. Al met al een top verblijf en een prima uitvalsbasis voor een weekendje Zuid-Limburg. We zullen hier zeker nog een keer terugkomen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,8
    Heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. We kregen zelfs een eigen badkamer tot onze beschikking.

    Heerlijk ontbijt. Vriendelijke gastheer. Ook een prima eetcafé door de uitbater waar je heerlijk kan eten tegen redelijke prijzen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,2
    Gezellig en kleinschalig hotel waar je je thuis voelt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De deuren klappen hard dicht. Hierdoor helaas wakker geworden van een grote groep personen die het 's nachts erg gezellig hadden met een borrel op en die continue naar het toilet moesten die op de gang zat.

    De eigenaar is ontzettend vriendelijk en gastvrij. Hij doet er echt alles om het zijn gasten naar de zin te maken. Een comfortabelere kamer gekregen dan dat we geboekt hadden. Onze kamer was ook echt super schoon. Maar ook bakt de eigenaar even extra eitje bij het al redelijk uitgebreide ontbijt. Je voelt je hierdoor echt welkom. Het is een gezellig knus hotel, gewoon huiselijk. In het voorjaar komen we nog een keer terug!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    Ontbijt was lekker.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was lekker. Gezellig terrasje s avonds lekker gezeten met een bitterganituur

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    Een topverblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Heel gastvriendelijk, zeer welkom ontvangst, mooie kamers en een heerlijk ontbijt!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,5
    Gezellig en schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn niet groot

    ontbijt was goed!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,2
    Super en zeker een aanrader voor andere mensen , wij zouden zeker nog terug gaan
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    een uitgebreid ontbijt en s'avonds kan je daar lekker eten voor weinig geld

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Geweldige service, zeer behulpzaam personeel!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige service, zeer behulpzaam personeel!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer aardige eigenaren. Uitgebreid ontbijtbuffet. Schone kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,6
    Prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles naar tevredenheid

    Bedden en ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,2
    De eigenaar en het door hem gebakken eitje in de morgen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaar en het door hem gebakken eitje in de morgen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,6
    Een volgende keer komen we weer.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Nog geen 10 minuten afstand van het centrum van Maastricht. Aan een rustig doorgaande weg. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    6,7
    was maar voor 1 nacht, dus verder alles ok
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers vrij klein, geen airco.

    Goed ontbijt, goed personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,3
    gemoedelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Gast vrijheid van personeel eigenaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Super aardige eigenaar
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles top

    Super aardige eigenaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    6,7
    Normaal goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien eigen toilet.

    Prima ontbijt overigens en bediening / eigenaar was ook prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,2
    Prima voor het doel waar we voor geboekt hadden, 15 min van Maastricht !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid ontbijt. Lekker gebakken eitje erbij , prima !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    De gastvrijheid van de eigenaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunt

    De gastvrijheid van de eigenaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Mooi verblijf voor betaalbare prijs
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Ik heb genoten van een heerlijk weekend
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien mag de koffie iets minder sterk?

    Sfeer en ontvangst

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,8
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    De geluiden van andere gasten bv douchen kon je heel erg horen

    De gastheer was zeer vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bed zeer slecht voelde de veren in mijn rug

    lokatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Alles!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Knusse overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Linnengoed was niet echt schoon. Zaten hier en daar vlekken in.

    Knus Gezellig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,7
    Gezellig voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer wat aan de sobere kant.

    Compleet ontbijt. Goed diner. Huiselijke sfeer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Een mooi hotel voor een prima prijs!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen toilet op de kamer, maar een gedeeld toilet

    De locatie en het uitzicht van kamer 1

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het ontbijt was prima en verzorgd. De omgeving is er mooi

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,3
    Netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt tussen 2 wegen in Waarvan 1 snelweg

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerking

    Vriendelijke ontvangst en een persoonlijke benadering. Prima kamer en een heerlijk ontbijt. Gezellig dus voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,9
    Plezierig en gezellig. Ron Paans was zeer onderhoudend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Ontbijt was prima in orde met veel keuze en voldoende verse gerechten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,9
    De gastvriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De gastvriendelijkheid. Het ontbijt was heerlijk vooral het zelf gebakken eitje, erg attent!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Prima accomodatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    als je 2 meter lang bent, zijn de bedden iets te kort

    Bijzonder aardige herbergier, vriendelijke ontvangst

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,1
    Geen eigen Toilet op de kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen eigen Toilet op de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,5
    Prima verblijf, je hoort wel de snelweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenaar vroeg iets te snel en gehaast naar de sleutel bij t ontbijt. Hadden graag meer rust gekregen.

    De grote kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Goed ontbijt, erg vriendelijke eigenaar en een mooie kamer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt, erg vriendelijke eigenaar en een mooie kamer!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Een mooie plek om te ZIJN.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Rust, vriendelijk, goed verzorgd, op alle gebieden positief.

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: