Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Wapen van Delden 3-sterren

Langestraat 242, 7491 AN Delden, Nederland

#8 van de 11 hotels in Delden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 613 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,7
    Redelijk geprijsd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen airconditioning in de kamers. Het hotel had ventilatoren neergezet, maar dat helpt maar matig. Dan maar raam open ‘s en geluid van de auto’s (dicht op de weg) voor lief nemen.

    Redelijk geprijsd. Kamers gedateerd, badkamer juist up-to-date. Prima voor nacht slapen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,9
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enigszins gedateerd. Kamers netjes, maar warm door de lange zon-periode (ventilator?). Geen mini-bar of koelkast. 's Morgens veel geluid van forensen verkeer. Vanwege de warmte moest het raam aan de wegzijde open.

    Prima ontbijt. Zelf eitjes bakken. Parkeren perfect.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    4,2
    Jammer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had via Booking.com dacht ik kamer met, bad gereserveerd, had daar echt op gelet, had nu een kamer met douche. Douche was klein en al het water kwam in de badkamer. Verder was er ernstige geluidsoverlast door een buurtfeest tot midden in de nacht.

    Bedden waren prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Mooi hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toegangsdeur tot de hal met kamers slaat erg hard dicht. Dit hoor je op de kamer goed.

    Prima hotel met mooie ruime kamer. Alles was schoon en in het restaurant kan men een prima hapje eten. Ze hebben zelfs een heuse rookkamer waar ik onder het genot van een drankje tevens een sigaretje kon roken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,1
    Super service en vriendelijk personeel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm in de kamer en bij ons was er geen ventilator aanwezig. Echter na dit gemeld te hebben zijn ze een nieuwe voor ons gaan kopen. Super service dus maar helaas nog steeds warm.

    We hebben heerlijk lang op het gezellige terras gezeten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel met hart voor...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel met hart voor de zaak en de gasten. Prima kamer met laminaat vloer uitstekende bedden, heerlijke (regen)douche en bubbelbad. Kamer aan de achterkant bleef op bg bleef goed koel ondanks 29 graden buiten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Uitstekend bevallen, en wanneer we in de buurt zijn voor herhaling vatbaar.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De deur naar de kamers dient het slot geolied te worden en de drang minder strak afgesteld te worden. Zeer hinderlijk als er gasten midden in de nacht naar hun kamer gaan en de deur met een klap dicht gaat. Geluidisolatie van de ramen mag ook een puntje van aandacht zijn met het drukke verkeer.

    Personeel was zeer vriendelijk ook voor de honden. Kamer ruim genoeg voor de twee benches van de honden. Heerlijk gegeten !!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,4
    Leuke locatie maar niemand heeft er zin in om het gasten naar de zin te maken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bediening in het restaurant. We hebben met een kind van acht jaar ruim een uur op ons eten moeten wachten. Geen excuses, geen uitleg, we werden genegeerd.

    Prijs/kwaliteit

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Centrale locatie,heel gastvrij,goed eten,prima bedden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige iets mindere was dat het ontbijtbuffet eerder bijgevuld kon worden,maar was verder prima in orde!

    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. goed ontvangst. Heel goed diner,ruim voldoende! Zwembad (klein maar voldoet prima voor een lekkere duik) en bowlingbanen is een pluspunt. Ruime parkeergelegenheid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Prima en voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt, maar jammer dat je zelf je eieren en spek moet bakken. Dat duurt veel te lang voor de tafelgenoten die dat niet nemen.

    Heerlijk gedineerd voor een prima prijs en goed geslapen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,7
    Hotel was wel netjes maar voldeed niet geheel aan de verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen bij de in- en uitgang waar werd gerookt en ‘s ochtends en ‘s avonds onze nachtrust werd verstoord. Zwembad viel ook tegen.

    Kamer en douche waren prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    Praktisch verblijf in nette omgeving
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was wat krap voor 2 personen, maar verder prima.

    De kamer was rustig. Geen overlast van auto-geluiden of andere gasten. Uitvalsbasis tov de doorgaande weg was goed. Ontbijt prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,3
    Het eten was heerlijk in het hotel en ontbijt was ook goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een vrij kleine kamer aan de kan van de keuken dus met het raam open dan kwamen de etensluchten je kamer binnen. Bedden verouderd en erg laag. Kamer was erg gehorig. Badkamer is vrij recent vernieuwd en is mooi groot.

    Het eten was heerlijk in het hotel en ontbijt was ook goed geregeld

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    10
    prettig en relax
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vind het erg vervelend dat bedden los van elkaar staan.Ze verschuiven gemakkelijk zodat je het risico loopt om tussen de twee bedden op de grond te belanden.

    alles was prima verzorgt.En het personeel was zeer attent

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    9,6
    Probleemloos goed verblijf gehad.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste alleen de gebakken eieren en spekkies bij het ontbijt. Deze kon ik wel zelf klaarmaken, maar dat doe ik thuis al zo vaak.

    De bedden waren zeer goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    we hebben het heel leuk en lekker gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige min puntje was in de badkamer dat er geen randje zat bij de douche dat het water verder de badkamer in kon lopen.

    Ik vond het een mooie kamer en het eten was heerlijk. Het ontbijt was ook heel goed verzorgd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    7,5
    Prima verblijf, leuke tijd gehad!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lekkere kaneelbroodjes konden niet aangevuld worden (was op) en ook de volgende dag waren ze er helaas niet. Gelukkig waren er wel andere lekkere broodjes!

    Goed bed om in te slapen, mooie zaal voor het ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    5,8
    goed, maar viel tegen
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ivm de kou waren er geen extra dekbedden verkrijgbaar. Via het dak en het raam tochtte het vreselijk; isolatie noodzakelijk!

    Het ontbijt was goed en divers. Mooie badkamer, de rest erg klein en onpraktisch ingedeeld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer, alles werd nat. zaterdagavond/nacht erg veel lawaai door muziek wat tot 02:30 uur duurde

    Diner erg lekker, ontbijt beetje simpel maar wel prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    6,7
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een kamer aan de straatzijde. Er was erg veel lawaai van het verkeer. de kamer was erg basic sober ingericht. De badkamer was vrij nieuw maar erg krap.Ook geen plek om toiletspullen neer te zetten. Na het douchen was alles nat.

    Het ontbijt was goed. Het personeel was vriendelijk. De bedden waren prima. Ondanks enige minpunten wel een prettig verblijf gehad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    9,2
    Prima, goed bereikbaar en gezellig hotel. Warm ontvangst
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een familiekamer direct naast de (houten) trapopgang naar de 1e etage. Dat was wat lawaaierig. Verder loopt de gehele badkamer onder water tijdens het douchen.

    De bereikbaarheid van dit hotel is prima. Vriendelijk personeel met hart voor de zaak. Prima bedden. Prima ontbijt. Kleine maar goed werkende (privé) sauna en lekker zwembad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,9
    Prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer lag aan de doorgaande weg.

    De kamer lag helaas aan de doorgaande weg maar omdat het kerstvakantie was hadden we er niet zoveel last van.Het ontbijt was goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,6
    Genoten! Warm en gezellig. Zou zeker weer terugkomen.
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift. En met zware tassen en twee hondjes was het best onhandig om de houten, gladde trap op te lopen. Tussen de treden is er open ruimte. Dus 1 van de honden gleed er bijna doorheen..

    Zeer vriendelijk personeel, snel gevoel alsof je bij familie op bezoek bent. Mooi hotel, gezellig restaurant.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,1
    Prima verblijf, wie weet komen we nog eens.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    We waren als gezin onderverdeeld in 2 afzonderlijke kamers. (niet erg) We waren even naar ze toe, dus onze jassen lagen nog in onze slaapkamer. Toen we terug kwamen was het schoonmaakteam al aan de gang terwijl het nog geen 11 uur was. Dit vonden wij erg ongemakkelijk, en zou graag als tip geven dit niet te doen. (in onze jassen zaten belangrijke zaken) Er is toch toeristenbelasting berekend terwijl dit al in het bedrag zat inbegrepen. Zag het helaas thuis pas.

    Prima ontvangst, de kamers voorzien van alle gemakken. Koffie, shampoo flesjes etc. Heerlijk normaal ontbijt. Kinderen vonden het erg leuk zelf een eitje te bakken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,6
    Prima hotel met personeel die het hotel op de kaart zet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er valt niks negatiefs op te merken.

    De kamer was prima en het ontbijt ook. Zeer vriendelijk personeel. Een ongedwongen en vriendelijk ontvangst. Geen poespas met formulieren. Nieuw sanitair. Gezien het korte verblijf geen gebruik gemaakt van zwembad en bowlingbaan.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,9
    wifi werkte niet heel goed op mij kamer maar bij eerder...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wifi werkte niet heel goed op mij kamer maar bij eerder bezoeken had ik daar geen problemen mee. Dus ik vermoed dat het de locatie vanaf de router was

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,1
    Prima hotel voor zakelijke doeleinden zonder al te veel speciale wensen.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer sober, gehorig en gedateerd, helaas gelegen aan drukke doorgaande weg. De badkamer tevens gedateerd maar netjes. Helaas onvoldoende douchegel aanwezig. De afvoer van de wasbak op de badkamer was nagenoeg verstopt. Dat verspreide een onaangename geur.

    Ontbijt: Uitgebreid en voldoende. Prima van kwaliteit. Diner: Maandmenu v/d chef zéér goed! Voldoende keuze en kwaliteit. Inrichting restaurant zeer sfeervol en gezellig. Personeel erg behulpzaam en aardig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,2
    Erg leuk hotel in prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Zeer vriendelijk personeel. Ook later op de avond nog graag bereid om wat warme en koude hapjes klaar te maken. Ontbijt is prima geregeld met alles erop en eraan.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,9
    Vanwege de locatie een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was wat gehorig. Wijnkaart ontbreekt. Eerst wijn proeven/ruiken is er niet bij. Glas wordt direct volgeschonken. Tafelbediening door drie medewerkers leidt tot verwarring,

    Ontbijt was uitstekend. Vers geperst sap. Personeel is vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,5
    Meer dan genoeg goede handdoeken voor drie personen!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De spiegel op de badkamer was erg slecht schoongemaakt, allemaal schoonmaakstrepen. Dat was jammer

    Meer dan genoeg goede handdoeken voor drie personen!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,3
    Prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk personeel, prima keuken en kamers. Gelegenheid gezellig een borrel te drinken. Je voelt je er thuis. Was hier voor de 3e keer met mijn wandelclub. In jan. moest ik op de dag zelf afzeggen vanwege ijzel. Prima opgelost. beloofde dat ik terug zou komen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    5,8
    ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ons bed zakte erg door. De kamer was klein, zeker vergeleken met de kamer van onze vrienden die veel meer comfort had en groter was. En de vleugel waar wij sliepen was erg gehorig.

    ontbijt was prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,8
    Was op zich een prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was karig. De kamer karig ingericht. De badkamer veel te klein en de douche veroorzaakte een waterballet. Dit was bekend bij het personeel, maar was niet te verhelpen.... Personeel bij ontbijtbuffet roddelde over de gasten.

    De bedden sliepen heerlijk. Het avondeten was goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,6
    Een heel aangenaam and uitstekend verblijf.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets tegen. Soms een beetje lawaai (van de straat).

    Alles: de kamer, het ontbijt, het restaurant andhet zwzembad ook. Ook de vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    9,6
    Super! Prima plek om met plezier weer naar terug te gaan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik lag aan de straat kant en daar hoor je het verkeer langskomen, maar niet zo veel of hard dat het vervelend is.

    Ruime parkeergelegenheid, goede ruime kamers met fijne douche. Een heerlijk warm zwembad en zeer gastvrij personeel. Absoluut een aanrader!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    6,7
    Diner was uitstekend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer 204 kwam niet overeen met foto's zoals deze op de website staan. Vieze gordijnen Veel dode muggen op muur en plafond Geen kapstok voor jassen Grote badkamer (modern ingericht); echter kleine douchehoek waardoor het water door de badkamer liep

    Diner was uitstekend

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,5
    gewoon goed en prettig met goede service.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geluidsoverlast van een kermis, circa 700 meter vanaf hotel, maar dat is niet aan het hotel te wijten, maar ja, raam open voor frisse lucht.

    ontbijt en diner prima, smaakvol en goede service

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    Rustig gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bed is beetje aan de zachte kant, kussen is juist beetje te stevig, maar ondanks dat toch wel prima geslapen.

    Ruime kamer en badkamer is recent vernieuwd waarschijnlijk. Uitstekend ontbijt en vriendelijke bediening.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    10
    De algehele sfeer in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De algehele sfeer in het hotel. Topservice hier overnacht omdat we het marskramerpad lopen,we zijn keurig afgezet waar we op de route gebleven waren de dag ervoor.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,2
    Erg tevreden over dit hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembadwater zag er niet oke uit (groen) en de badkamervoegen schimmelden.

    Mooi terras, ruim parkeren, kamers prima uitgerust en grote badkamer. Goede bedden. Omgeving ook erg mooi.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    pool / tafeltennistafel en dartbaan vallen erg tegen, deze faciliteiten en ruimte dienen aangepakt te worden of verwijderen te worden uit de faciliteitenlijst bij booking.com

    vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    heerlijk genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ruime kamer met goede douche, goed en volledig ontbijt, maar zeker de diners zijn hier overheerlijk, hebben dan ook de complimenten aan de kok over laten brengen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Prima gastvrij hotel met verzorgde kamer, vriendelijk personeel en genoten van een heerlijk diner
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gemis van een bordje "niet storen" op de deur, zodat schoonmaakpersoneel niet al bezig is met de kamer als je nog zit te ontbijten en je nog niet voor de dag je kamer hebt verlaten. Geen streekjam bij het ontbijt, maar standaard "massa" jamkuipjes. Geen toiletborstel Prijs ontbijt aan de hoge kant Slecht wegdek parkeerterrein

    Vriendelijk personeel en nette kamer / badkamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam ging naar binnen open en door het schuine stuk er boven kon dit maar enkele centimers open. Bedden zijn prima maar laag.

    Ontbijt zeer ruim. Kamers prima. Binnenzwembad leuk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was erg matig. De ligging van het hotel was tussen twee drukke wegen, niet echt rustig. De kamer op de begane grond was wel goed, maar lag naast de hoofdingang met zicht op parkeerterrein.

    Vriendelijk personeel. Ruim terras.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Het verblijf was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Eventueel de parkeerplaats zaten veel gaten in.... eventueel eens opnieuw asfalteren.

    Het ontbijt was goed voldoende aanwezig.. Het avondeten was ook zeer goed. Kamer was schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,3
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toiletten zijn nog op de gewone hoogte Er waren vrij veel senioren te gast. Wellicht is het goed om te overwegen om hogere potten te laten plaatsen.

    Ontbijt was goed De kamer ook en het personeel denkt positief mee als er vragen zijn. Mijn vrouw is moeilijk ter been en vond de bedden wat laag. We kregen prompt een extra matras zodat het bed (de bedden) hoger kwam We hopen er terug te komen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,3
    Mooi hotel met erg vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Meer ruimte voor het ontbijtbuffet, meer dan 1 koffie-apparaat.

    Erg aardig personeel, het avondeten was erg lekker, evenals het ontbijt. De ruimte voor het ontbijt-buffet was alleen een beetje te klein voor het aantal mensen dat er wilde ontbijten. Al met al een mooi hotel met een erg goede service

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,3
    Prima hotel voor één nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig en de badkamer had een schoonmaakbeurt nodig. Matrassen oud, zat een beginnende kuil in. Helaas geen koelkastje aanwezig op de kamer.

    Mooie omgeving en centrale ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De afstand van het station van Delden naar het hotel. Er rijdt geen bus en lopend is het een goed half uur

    Vriendelijk personeel. Goed bed, mooie ruime kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    het was 'n goede locatie om er te overnachten en zal deze zeker mijn kennissen aanbevelen.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kluis die wij wilden gebruiken in onze kamer was niet in orde.We waren afhankelijk van het personeel om deze open te krijgen

    Ontbijt was uitstekend met genoeg keus.Was zeker voldoende.Kamers sliepen fijn en waren schoon en ruim.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    Een mooie overnachtings locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad is nogal aan de kleine kant (5 bij 10 meter)

    Ruime nette kamers. Nette douche/toilet. Koffie/thee zetten op de kamer is mogelijk. Goed en ruim ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    Ideaal voor familieweekend!
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet al te grote maar prima kamers, heerlijk ontbijt, prima eten, mooi restaurant en prima terras. En voor de kinderen nog een zwembadje en trampoline.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Het personeel was bijzonder vriendelijk en alles zag er...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel een beetje tegen, niet veel keuze maar wel voldoende. De fietsen die we huurden waren erg oud en gammel maar we hebben de huurprijs uiteindelijk ook niet hoeven betalen dus die service was dan wel weer prima!

    Het personeel was bijzonder vriendelijk en alles zag er gezellig en goed verzorgd uit.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen airco. dus benauwd. was wel een ventilator maar viel na 120 min uit.

    lekker ontbijt. zelf ei en bacon bakken was grappig. zwembad lekker warm met veel speelgoed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,5
    Prettig hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was eenvoudig en er ontbrak regelmatig iets. Geen fruitmesje en de biologische yoghurt was van de drie dagen twee keer op. Wanneer het kamerraam open stond roken we etensgeuren vanuit de keuken die onder ons was.... Er stond een waterkoker op de kamer met zakjes thee en koffie en twee bekers. Deze bleken toen ik had ingeschonken niet helemaal schoon, er zaten opgedroogde druppels aan de zijkant. We hebben de inhoud weggegooid, vervolgens bleven de kopjes de volgende dag vies op het blad staan. Ook het toiletpapier werd niet tijdig aangevuld op de kamer. De huishoudelijke dienst liet dus te wensen over.

    Het diner was erg goed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    6,3
    Personeel vriendelijk en prima bedden.
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond het hotel erg gehorig. Ik kon letterlijk de buren horen praten. Ook hadden wij last van het feest dat die avond plaats vond in een deel van het hotel. Daarom met raam dicht geslapen wat niet fijn is. Zwembad was bedompt en niet schoon. Lag onderbroek nog bij omkleed hokjes In ochtend te weinig personeel. Moest lang wachten om uit te checken omdat personeelslid met ontbijt bezig was

    Personeel vriendelijk en prima bedden. Goede prijs

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,6
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was top maar ik eet bij het ontbijt graag een banaan dat was het enige wat er voor mij aan ontbrak.

    Heerlijke kamer lekker ruim voorzien van alle gemakken waterkoker met koffie en thee fijne grote baddoeken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    6,3
    Redelijk hotel op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zaten in de laatste kamer aan het zwembad, dit is er lawaaierig. Nu is dat op de dag niet erg maar de kinderen zaten op zondag ochtend al om 6uur in het zwembad. En daar werden we allemaal wakker van. Onze bedden waren wat doorgezakt waardoor we niet echt lekker hebben geslapen.

    Het ontbijt is heel goed. Ook uitgebreid. De kamers zijn op zich prima, ruim genoeg. De ontvangst was echt heel erg vriendelijk en oprecht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    6,3
    Prima hotel met veel potentie
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad voelde niet schoon aan, er lag zand op de bodem en deze was er ook de volgende dag. Geen lichten in het zwembad, hierdoor erg sombere sfeer in het zwembad

    Ontbijt was goed. Voldoende parkeer gelegenheid. Bedden zijn prima. Voldoende handdoeken in het zwembad

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,8
    Er was een goed ontbijt aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kon mijn lamp op het nachtkastje niet aan doen. Het bleek achteraf dat het stopcontact achter het matras zat. Niet handig. Ik miste een lamp op het bureau Ik lees graag 's morgens vroeg. Zonder mij vrouw te storen. Jammer. Jammer dat het bad een hoge instap heeft, niet bevorderlijk voor oudere.

    Er was een goed ontbijt aanwezig. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. 's avonds kun je tegen een redelijke prijs eten. Zeer goed klaar gemaakt. Rustige prettige omgeving.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,9
    We waren wel tevreden over ons verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. Wel raar bij vertrek dat ze ons nog de rekening gaven van overnachting en ontbijt. Gezegd dat de betaling al was gebeurd via boeking.com. Was direct ok maar wij vonden dat wel raar dat die mevr dit niet wist? was wel iemand anders dan bij het inchecken

    Het ontbijt was goed maar we misten wel een yoghourtje en om 9u was er ook allen nog maar 1 chocoladekoekje die er nog lag. Maar anders was ontbijt wel lekker hoor, verse fruitsap

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    10
    aanrader
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    personeel is uitmuntend. de kamers zijn netjes. leuke locatie. voor de rokers is er een gezellige rokersruimte. net restaurant met een goed en betaalbaar menu. Heb hier al heel vaak overnacht. echt een aanrader.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    Heerlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Erg klein zwembad, er mag iets beter gestoft worden in de kamer.

    Ontzettende vriendelijk personeel, lekker ontbijt en heerlijk 's avonds gegeten in het restaurant. En een goede prijs-kwaliteit-verhouding.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,9
    Vermits mijn reispartner een medium grote hond is vond ik...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onhandige trap naar het verdiep toe.

    Vermits mijn reispartner een medium grote hond is vond ik het handig dat je een afhaalschotel kan bestellen om in alle rust te eten op de kamer.Indien je in de buurt moet overnachten is dit zeker een aanrader.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    7,5
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembad was ontzettend vies. Het stinkt er in de gehele ruimte naar urine en het water lijkt wel alleen uit urine te bestaan.

    De kamer was prima, het restaurant uitstekend en het ontbijt dik in orde. Het personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    4,6
    Twee avonden in het hotel gedinerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Twee avonden in het hotel gedinerd. Het eten zelf was prima, de service slecht. Geen personeel te bekennen en het personeel dat sporadisch rondliep was nors en niet klantvriendelijk. We moesten lang op het eten wachten, brood/boter werd na het voorgerecht geserveerd. We hebben meerdere malen om een ober gevraagd, lege drankjes en borden werden niet afgeruimd. Jammer, want de kwaliteit van het eten was goed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    9,6
    Prima hotel echt een aanrader, om zeker terug te komen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Heerlijk hotel, mooi zwembad en prima sauna. 's Avonds heerlijk gegeten in het restaurant. Ontbijt was goed met vers sinaasappelsap. Attent personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    8,3
    Gastvrij
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak kamer, lag een waterfles onder het bed die niet van ons was

    Gastvrije ontvangst, vriendelijk personeel, fijne open haard, uitgebreid ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    8,8
    aanbeveling : reserveren en er genieten !!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is qua ligging zeer goed , maar ligt pal aan de rijksweg...dus aan de voorzijde wel wat verkeerslawaai vanaf de vroege ochtenduren...Aan de achterzijde zal je er zeker geen last van hebben.

    Zeer smaakvol en gezellig ingericht interieur !! Personeel uiterst vriendelijk ! Keuken van superieure kwaliteit !! We hebben er echt "genoten" en gaan zeker terug !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    9,6
    Voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ingang was in het donker moeilijk te vinden vanaf de grote parkeerplaats.

    De bitterballen 😀 We kwamen laat aan in de avond maar het ontvangst was er niet minder hartelijk om.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,1
    Goed verblijf voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Meer dan 1 drankje bij het diner was wel prettig geweest en het was overal best fris. Voor ouderen beslist TE koud. De 9 dames achter ons klaagden erover, maar er werd niets mee gedaan. Negeren is geen optie. Andere tafel, wat verder van het enorme raam was misschien al een soort van oplossing geweest.

    Prima diner en ontbijt, ruime keuze en met zorg bereid

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    8,3
    Fijn verblijf, lekker gegeten, ze zien mij hier terug !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk geen minpunt. Als ik toch iets moet aanmerken. Iets minder waren de gaten parkeerplaats -;)

    Kamer was heel netjes. Personeel was erg vriendelijk en deskundig. Eten was, hoewel het geen culinaire hoogstandjes zijn, Super ! Zeer lekker gegeten tegen een goede prijs.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,5
    goede kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    we vinden het niet fijn dat de receptie in het restaurant is gevestigd, zeker niet voor de eetgasten als er steeds nieuwe gasten door het restaurant moeten om zich in te checken.

    goede kamers. schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    10
    Geweldig hotel heerlijk genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het enige wat we misten was een balkon of terrasje aan onze kamer.

    Heel goed en uitgebreid ontbijt, veel keuze en heerlijk verse broodjes. Ook het diner was heerlijk en goed. De slaapkamer was ruim en netjes en een ruime badkamer was ook er prettig

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: