Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Hotel Groningen Centre 3-sterren

Radesingel 50, 9711 EK Groningen, Nederland

#13 van de 23 hotels in Groningen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1626 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,0
    Het heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wat het hotel betreft niks.

    De ligging aan de voet van het centrum was ideaal. Het parkeren onder het hotel erg comfortabel. De kamer was ruim evenals de badkamer, de afzuiginstallatie was te sterk, dat werd gecompenseerd door het uitzicht.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond iedereen zeer vriendelijk. Het enige minpunt is dat je 17,00 euro per persoon aan een ontbijt moet betalen....Erg duur voor z'n tweeën. Erg jammer

    Ik vond iedereen zeer vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    locatie.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren voor de gasten zou goedkoper kunnen, zeker ook omdat je geen vaste pakeerplaats hebt en de sleutel moet achter laten bij de receptie. Iedereen rijdt in je auto maar het parkeren is op eigen risico.......beetje vreemd is het niet?

    locatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Prima met wat opmerkingen, zie hiervoor
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Vind het parkeren waardeloos. Personeel doet er alles aan om je te helpen maar vind € 17,- per dag belachelijk veel geld als je toch steeds rekening moet houden met je auto. En zo krap, dat vraagt om schade oplopen. Ik vond het geen geruststellend idee onze auto op deze manier geparkeerd. En vond de ontbijtruimte niks, echt zakelijke ruimte. Daarom elders ontbeten

    De kamers op zich en de vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,9
    Prima kamer voor 1 nachtje
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer had een oude uitstraling en was niet geheel schoon.

    Goede locatie m.b.t. het centrum van Groningen. Een nette kamer met alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,2
    Prima hotel voor een bezoek aan Groningen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De deuren van de kamers slaan nogal hard dicht, dus als je buren laat thuiskomen, word je wel wakker van de geluiden op de gang. En de kamers kunnen erg warm worden als de zon erop staat en hebben geen airco of mogelijkheden om het raam wijd open te zetten.

    Ontzettend vriendelijk personeel en op loopafstand van de stad en het station. Kamer was netjes (maar wel klein), erg leuk hotel met gezellig ontbijtrestaurant en ruime lobby met leestafel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,6
    Heerlijke kamer, aan de rand van het stadscentrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Deluxe kamer was lekker ruim en de kamer was schoon . Het ontbijt was uitgebreid, met zelfs gebakken courgette, naast de standaard komkommer en tomatenstukjes. Het personeel is ook erg behulpzaam bij het boeken van bijvoorbeeld een boottochtje. In het weekend is het valet parkeren, wat ik wel snap toen ik de parkeergarage zat. Ze kunnen enorm efficiënt heel veel auto's kwijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,8
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking is 17 euro per dag en zeer smal! Je moet je autosleutels afgeven gezien er achter en voor jou ook auto’s staan. Dit zou zelf gratis moeten zijn gezien de omstandigheden van de parking. We hebben ons dan ook maar 1 nacht in deze parking geplaatst gezien ik het niet vertrouwde dat personeel met mijn auto ging rijden voor andere auto’s te verplaatsen. 4 minuten van hotel was een ondergrondse grote parking voor Max 10 euro per dag.

    Kamers waren goed. We hebben comfort kamer genomen gezien het heel warm is en deze kamers airco hadden. Ontbijt was ook in orde! Heel vriendelijk personeel!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    leuk voor een weekendje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dat je moest betalen voor het parkeren en dat de prijs excl. ontbijt was Gezien de prijs van het ontbijt was het veel goedkoper dit elders in het centrum te doen

    De kamers waren goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Perfect, indien we in de buurt zijn komen we terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De ontvangst was zeer vriendelijk en open. Zodat we toch dit weekend een aparte band kregen met de receptioniste. Ze was heel vriendelijk en behulpzaam. Perfecte kamer. Goed verzorgd ontbijt. Een goede aanrader, die naar Groningen afreist.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    Ligging erg prettig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had geen airco en er waren ook geen voorzieningen getroffen om de hitte anders te bestrijden. Aangegeven ventilatoren waren niet beschikbaar.

    Ligging erg prettig. Op korte loopafstand van het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,1
    Prima verblijf voor een weekend
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers en sfeer zijn wel gedateerd.

    Locatie is perfect. Parkeren is geen probleem onder het Hotel. Parkeren dien je extra voor te betalen. Zou ik in het tarief verwerken. Ontbijt was zonder meer goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    Fijn verblijf om Groningen te ontdekken, overal dichtbij, en goede bedden.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was redelijk gehorig

    De locatie is geweldig. Overal dichtbij. De kamer vonden wij klein, maar was wel prima met een goed bed en een mooi uitzicht. We hadden onze elektrische fietsen meegenomen, die we konden stallen en opladen in de parkeergarage. Prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,6
    Een prima schoon hotel oploopafstand van de Oosterpoort.
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De luidruchtige feestvierende studenten die langs liepen en je nachtrust verstoorde. ( waarschijnlijk wel logisch in een stad als Groningen😉).

    Prima kamer en een zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,5
    Voor één nacht goed te doen, de ligging is geweldig.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden dit keer, in tegenstelling tot eerdere bezoeken, een inimini hotelkamer, zonder airco en ook geen ventilatie in de badkamer.

    Het personeel was aardig en behulpzaam, het ontbijt heel goed! Ook altijd fijn om koffie en thee op de eigen kamer te kunnen maken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    Hotel is een beetje saai, goeie locatie, warm !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is een glasbak..., met de zon erop worden de kamers erg warm. Als je airco's er dan moeite mee hebben om het koel te krijgen, zie je mij er niet meer terug..., helaas.

    Locatie..., strak hotel..., maar niet bijzonder. Parkeergarage tegen betaling onder het hotel. Zou toch eigenlijk gratis moeten zijn als service naar de klant toe.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,7
    Groningen 29/6 tot 1/7
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn vooruitbetaalde parkeerplaats in de parkeergarage was bij terugkomst om 23:30 vergeven. Met gevolg dat ik buiten het hotel een parkeerplaats moest zoeken, terwijl ik er voor betaald had.

    Locatie en kamer zijn goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,3
    Grote kamer, 3 persoonskamer
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer had geen airco, bij warm weer wel prettig Begreep dat er ook kamers met airco zijn. Badkamer wat gedateerd

    Grote kamer, 3 persoonskamer Goed ontbijt De hele dag door kan je ,goede, koffie en thee halen Vlakbij het centrum Vriendelijke ontvangst, vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    8,3
    Goed hotel en dicht bij het centrum
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel met een lekker ontbijt. In bar was gratis koffie en thee aanwezig. Hotel zit dicht bij het centrum op nog geen 5 minuten lopen van de Martinitoren. Tegen betaling kon er onder in het hotel geparkeerd worden. Schone kamers en badkamer met en goed bed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    8,3
    De kamer met airco was prima.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De keycard verliest zijn werking als hij te dicht bij een telefoon of tablet in de buurt komt.

    De kamer met airco was prima. De badkamer zag er netjes en schoon uit. Koffie en thee voorziening op de kamer. Er was ruime keuze bij het ontbijt, maar ik begreep dat de opzet van het ontbijt binnenkort aangepast gaat worden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Goede locatie, ruime schone kamer, goed ontbijtbuffet,...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doorgezakte matrassen, die waren echt aan vervanging toe. Maar dat is dan ook het enige minpunt.

    Goede locatie, ruime schone kamer, goed ontbijtbuffet, vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Een goed hotel op een perfecte plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet alle kamers zijn voorzien van airco. Gelukkig hadden wij die wel. Maar je moet er wel naar vragen. Er hingen geen vitrage oid dus de overburen kijken zo de kamer in en omgekeerd.

    Een goed hotel op een perfecte plek. Met een paar minuten sta je in het midden van de stad. Geweldig ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Zeker voor herhaling vatbaard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen niet echt verduisterend en geen koelkastje aanwezig. Ramen enkel-glas. Hierdoor wat mindere isolatie van zon en geluid.

    Zeer vriendelijke bediening. Mooie ruime kamer en goed sanitair. Prima ligging voor een bezoek aan de stad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Ligging, goed ontbijt
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was lawaai, hard gebrom, van de motor van de algehele airco vanhet gebouw te horen in de kamer. Bij aankomst zag het hotel er gesloten uit, vreemd dat de naam niet op de gevel stond. Jammer dat je geen parkeerplaats kan reserveren. Er waren er te weinig .wel netjes verwezen naar q park met speciaal tarief In de badkamer was er alleen zeep in een dispencer verder geen faciliteiten, bijv. Douchemuts. Met 4 sterren mag je dat wel verwachten.

    Ligging, goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Perfect hotel voor bezoek aan De Oosterpoort en centrum Groningen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was gewoon goed: de ontvangst aan de balie, de bedden, de badkamer, het ontbijt, de ligging. Wij waren in Groningen voor een concert in De Oosterpoort en dit ligt op een steenworp afstand van dit hotel. Perfect!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Voldeed aan verwachtingen. Dank !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1. Fietsverhuur voor meerdere dagen mag 'scherper' 2. Afstandsbediening tv was defect. Komt vaak voor in meerdere kamers. 3. Badkamer mag een opknapbeurt (gedateerd).

    Het uitzicht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Slechte nachtrust!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg lawaaierig op de kamer (3 hoog) Veel rondreidende/scheurende auto's in de straat en tot diep in de nacht veel overlast van schreeuwende (jonge) cafe-bezoekers op straat. Ramen zijn enkel glas en slecht (lawaai)geïsoleerd. Advies: Dubbele beglazing aanbrengen!!

    Kamer en badkamer waren prima Locatie dichtbij het centrum Goede parkeermogelijkheden en parking service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,6
    wij hebben het heerlijk gehad in een mooi fijn hotel dichtbij het centrum.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niks. misschien prijs verhouding ontbijt. voor wat je eet is 15 euro best wel veel.

    zeer vriendelijk personeel. fijne kamer die we mochten kiezen. mooi uitzicht op haven en kanaal. goed en ruim sanitair. schoon. fijn bed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ingang buiten beeyje armoedig en t hoge parkeergeld

    We konden kamers vlak naast elkaar krijgen. Mijn partner was er voor werk. Koffie en thee 24 uur per dag.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Prima naar ons zin gehad
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv kon alleen op Nederland 1, dat was jammer, maar ik begreep dat het komt doordat het hotel pas sinds 1 april Best Western Is (daarvoor Hampshire) en er nog eea gewijzigd wordt.

    Goede kamer, locatie prima in het centrum. Personeel vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Verblijf op loopafstand van centrum en station
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De grootte van de kamer. Te klein voor huidige maatstaven. Kun je kiezen voor een upgrade, maar dan gaat de prijs, die toch al redelijk hoog is, nog verder omhoog. De kwaliteit van het ontbijt kon ook beter.

    De centrale ligging ten opzichte van centrum en NS station. De kamers waren gerestyled.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    6,7
    Prima verblijf, weinig contact met personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte waar het onbijt was, was erg donker en somber. We hebben lang moeten zoeken naar het hotel, tot 2 maal toe zijn we de verkeerde kant opgestuurd. Handig zou zijn om de naam van het hotel op de donkerbruine bordjes te plaatsen. We waren met de trein gekomen, dan is het makkelijk dat je snel weet welke kant je uit moet.

    Ontbijt was goed; kamer netjes.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Doelmatig hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zon schijnt onbarmhartig op glasgevel. Airco kon er nauwelijks tegenop. Als gordijnen dicht zijn is de kamer slecht verlicht.

    Ruime kamer, uitzicht over stad, royale ontbijtzaal waar je elkaar niet in de weg loopt, keuze uit 3 soorten kussens. Leuk souveniraanbod. Wij hadden luxe kamer met waterkoker.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,9
    Volledigheid van faciliteiten, waaronder toiletartikelen,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er in standaardkamer geen ijskastje was. Schoonmakers lieten wat spullen achter op de kamer, maar de receptioniste heeft er direct een aantrkening gemaakt van deze melding.

    Volledigheid van faciliteiten, waaronder toiletartikelen, airco, strijkplank en gym.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    6,7
    prima hotel en lekker dichtbij het centrum
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het luchtverversingssysteem was vlak boven onze kamer. Zeer irritante brom. Over geklaagd en compensatiebedrag (gratis ontbijt) gekregen voor het ongemak. Er was geen andere kamer beschikbaar namelijk.

    kamers prima. ontbijt was goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    5,8
    matig verblijf, zie wat viel u tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij boekten bij Hampshire, bij aankomst bleek het een Best Western hotel te zijn. Geen enkele voorinformatie ontvangen. Hotel moeilijk te vinden, naam Hampshire van gevel verwijderd maar geen nieuwe naam aan de gevel aangebracht. Per rollator is de lift moeilijk bereikbaar, grote hoge drempel. Deur naar badkamer kan maar voor de helft open. Zeer slechte TV. Hier valt nog veel te verbeteren, een teleurstellende ervaring.

    Redelijk hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,9
    prima
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    hygiene in de badkamer en de televisie werkte niet super.

    Ontbijt was prima als altijd en het is heerlijk om tussendoor even wat koffie te kunnen nemen. Alles ligt dicht in de buurt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    9,6
    Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergarage is om de hoek, wel wat krapjes, gelukkig is onze auto niet zo groot. Je merkt wel dat het hotel wat ouder is, maar het was schoon.

    Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De locatie is prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    Great location, friendly staff
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergarage is heel krap

    Vriendelijk personeel Prima gelegen tov centrum van Groningen Wij konden voor heel weinig geld upgraden naar een comfort kamer ipv standard kamer en dat was het geld wel waard

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,2
    Prima lokatie voor bezoek aan Groningen
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast op de kamer. Papieren bekertjes en plastic bekertjes op de kamer, ipv fatsoenlijk glas en porcelein. Parkeergarage is een drama. Veel te klein waardoor het personeel graag zelf je auto erin wil plaatsen. Auto's worden voor elkaar gezet. Dus moet je je sleutel afgeven, zodat het personeel je auto kan verplaatsen als er iemand uit wil. Echt onhandig.

    Mooie grote kamer. Prima bed. Grote en schone badkamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    8,8
    Prima verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen koelkastje op de kamer (die had ik toevallig nodig).

    Ruime kamers, schoon, perfecte uitvalsbasis voor stad en ook vlakbij snelweg. Personeel uiterst vriendelijk. Voldoende keuze bij ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,3
    Tweede en mogelijk laatste keer in dit hotel...?
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afval en gebruikte handdoeken van vorige gasten lagen nog op kamer, geen schone aanwezig. De receptie (ca 23.30h) reageerde laconiek en zonder begrip of verontschuldiging. Slechte probleemoplossing en service op dit punt.

    Prima kamer en faciliteiten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    8,8
    Vraag naar een kamer op een hogere verdieping en je geniet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vraag naar een kamer op een hogere verdieping en je geniet van een prachtig uitzicht over Groningen door het panoramaraam. Centraal gelegen, hulpvaardig personeel. Prima hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,6
    perfecte ligging voor bezoek aan oude centrum van deze stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bar van hotel bezocht na dagje Groningen. Personeel hier wat minder professioneel. Bar ook tijdelijk onbemand.

    Heel vriendelijk personeel, fijne uitleg over things to do in Groningen-stad, zeer ruime kamer, centrale ligging, parking onder hotel (auto wordt door personeel geparkeerd)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,2
    Prima verblijf!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen keuken, dus geen restaurant of mogelijkheid tot wat eten in de bar. Parkeren onder het hotel is a) heel krap en b) belanchelijk duur

    Goede locatie, vriendelijk personeel, fijn bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,5
    Goed ontbijt, kamer was netjes en het bed was redelijk, maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieuwe vitrage?

    Goed ontbijt, kamer was netjes en het bed was redelijk, maar dat is natuurlijk peroonlijk. Hotel ligt mooi tegen het centrum aan, even parkeren in de oosterpoort!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,2
    Genoten van de stad Groningen en de bluestour voor het 5 de jaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterstraal in de ochtend,ws door vele personen tegelijk druk minder.

    Ontbijt was prima,van verantwoorde keuze tot spek/ kaas croissants. Personeel behulpzaam bij meedenken dieet. Koffie to go mag je zo meenemen,bij aankomst kun je een kopje koffie / chocomelk pakken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,3
    Goed verblijf, dichtbij station en centrum. Erg vriendelijk personeel!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens de nacht hoorden we in onze kamer (201) het geluid van de verwarmingsinstallatie of iets wat erop lijkt. Soms was het even weg, maar na verloop van tijd was het er weer.

    Heerlijk ontbijt. Mooie locatie, dichtbij het centrum en station.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    Het was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het zoeken van de zenders op de tv was ingewikkeld. Gewoon door kunnen zappen verdient écht de voorkeur !

    De kamers waren prima, het personeel vriendelijk en het ontbijt was ruim voldoende.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    Zeer OK als slaapplaats, maar verwacht geen gezelligheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel straalt de gezelligheid uit van een hospitaal. Opletten met parking. Je moet de sleutel achterlaten want auto's staan niet naast maar achter elkaar. Bij ons vertrek waren we geblokkeerd en de chauffeur moest ergens gezocht worden want ... geen sleutel. Ongeveer twintig minuten in de auto zitten wachten. Als je dan een trein moeten halen heb je pech.

    Prima, ruime kamers. hygiëne in orde. Locatie perfect, Vriendelijke bediening aan de balie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,5
    Goed kwaliteit bed, leuk uitzicht, ruime kamer en vrij stil.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Televisie had veel storingen, Was ook vrij klein ten opzichte van de kamer, badkamer Was verouderd, miste daarin net wat luxere uitstraling en beleving. Miste toch de koffie en thee faciliteiten in de kamer. Nu moet je ze beneden halen, terwijl er een conferentie bezig Is. Je voelt je dan wel aangekeken als gast zijnde.

    Goed kwaliteit bed, leuk uitzicht, ruime kamer en vrij stil. Goede service.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,3
    Prima verblijf, goed ontbijt, parkeergarage
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamers wat gehorig, ontbijtruimte donker (geen uitzicht naar buiten)

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, prima kamer met mooi uitzicht over de stad (7e verdieping), parkeergarage direct met lift bereikbaar

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    10
    Een leuk, hotel in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets.

    Door een misverstand bij het hotel was onze kamer niet op orde. We kregen meteen een andere (grotere) kamer aangeboden! Er was gratis koffie en thee in het restaurant, de hele dag.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    8,3
    Goed hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen winter dekbed. Extra dekbed zou handig zijn geweest. Het beste zou ook zijn dat men koffie-/ en theefaciliteiten op de kamer zou hebben i.p.v alleen beneden bij de bar.

    Thee-/en koffiefaciliteiten en het ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Goed degelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    TV deed het eerst niet. Je moet iets indrukken op kastje achter de TV; staat niet in de handleiding

    Gewoon een degelijk hotel op perfecte locatie. Mooi uitzicht vanaf de 5e etage.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    6,7
    Wij hadden concertkaarten geboekt bij De Oosterpoort en dan...
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden via Booking.com.com.com geboekt 1 kamer voor 80,- euro op de site stond inclusief ontbijt. Maar niet dus. Voor deze prijs geen ontbijt. En dan is dat een behoorlijke kater.

    Wij hadden concertkaarten geboekt bij De Oosterpoort en dan is dit de beste lokatie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,5
    Prima verblijf maar niet langer dan 1 nacht.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is heel onpersoonlijk. Straalt nul procent warmte uit. Kingsize bed was aan een kant doorgezakt. Handdoeken waren ruw en aan vervanging toe.

    Ontbijt was goed. Genoeg keuze. In tegenstelling tot de kamer is de eetruimte sfeervol. De hele dag door onbeperkt koffie en thee drinken. Vind ik een pluspunt. Hadden wij zelf niet nodig omdat wij een nespresso apparaat en waterkoker op de kamer hadden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    Prima ligging en fijne kamer
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij werden geholpen door de stagiaire en bij ons kwam zij ongeinteresseerd over. Haar collega daarin tegen wenste ons een fijne dag en deed wat meer aan klantenbinding.

    Locatie ivm ESNS en het bed was fijn!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    9,2
    Prima, leuk om een weekend in Groningen te zijn. Locatie perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv deed wat moeilijk, hadden we hulp bij nodig. Kraan badkamer gaf alleen warm water nadat ze een poosje had opengestaan.

    Uitzicht was mooiop vijfde verdieping, en het ontbijt uitstekend.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    8,3
    Geweldige locatie, rustig, maar toch midden in het centrum...
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eten en drinken ontbijtbuffet werden niet tijdig aangevuld. Dus op meerdere dingen moeten wachten

    Geweldige locatie, rustig, maar toch midden in het centrum met een mooi uitzicht

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,2
    Verblijf Groningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets en anders had het attente en behulpzame personeel het vast snel opgelost.

    Zoals altijd weer een plezierig verblijf in het Hampshire. We komen er regelmatig voor bezoek aan vrienden en elke keer weer is het fijn en handig dat het hotel precies op de rand van het stadscentrum staat. In minder dan vijf minuten lopen midden in de stad en na afloop net zo snel weer buiten de drukte. De auto kan tegen betaling onder het hotel worden geparkeerd. De kamers zijn prima in orde en vanaf de hogere verdiepingen is er een prachtig uitzicht over de gehele stad Groningen. Zeker een aanrader. Hou er overigens rekening mee dat Hampshire twee hotels vlak bij elkaar heeft staan, deze review gaat over het hotel aan de Radesingel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    Het was leuk en fijn kunnen rondkijken in Groningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het geluid van de stijgleiding van de verwarming die in een koker door de kamer ging.

    Prima ontbijt; nette kamer met uitzicht over het centrum; keurig sanitair.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    8,8
    Goede locatie en service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer zonder zijraam (enkel dakraampje). We mochten kostenloos naar een andere kamer met uitzicht op de mooie binnenstad.

    Ontbijt en service bij de receptie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,2
    Prima verblijf aan de rand van het op loopafstand bereikbare centrum.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vervelende bromtoon op de kamer. Waarschijnlijk door afzuiginstallatie in de keuken onder de kamer. Gecheckt door personeel en zij gaan kijken wat er aan te verhelpen is.

    Goed gelegen hotel op loopafstand van het centrum (Grote Markt) en in de buurt van diverse bushaltes. Prima verblijf voor een weekend shoppen in Groningen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,7
    Ontbijt en personeel was goed.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het comfort en de uitstraling van de kamer vielen tegen: niet echt een gezellige kamer (terwijl was omgeboekt naar een luxere kamer), geen koelkastje op de kamer, kleine TV, omslachtig kanaalzoeksysteem.

    Ontbijt en personeel was goed. Wifi was uitstekend. Het bed was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    Goede locatie voor een weekendje Groningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Foutje met toebedeling van de kamers. Was vervelend. Het was erg druk bij het ontbijt, waardoor het vinden van een plekje lastig was. De prijs van het ontbijt p.p. is goed betaald. Zeker als het druk is, is het goed als er snel wordt afgeruimd.

    Prima locatie om als uitvalsbasis te gebruiken voor een bezoek aan de stad Groningen. Het hotel ligt in het centrum, maar de ligging is rustig. Goede bedden. Fijn dat de auto onder het hotel geparkeerd kan worden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,3
    Prima uitgangspunt om Groningen stad te verkennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    (vaste) prijs van het ontbijt, dat is te duur voor kleine eters zoals wij dus niet gedaan.

    Rustige ligging maar heel centraal. Vriendelijke receptionistes en prettig dat er gratis koffie en thee is in de lobby.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,1
    Netjes Hotel, dichtbij het centrum en museums , lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden alleen parkeren als we onze sleutels afgaven of in de garage 2 straten verderop die was vol! dus nog verderop parkeren. Geen gratis water op de kamer vind ik altijd wel zo netjes zeker als je de duurste kamer hebt geboekt.

    We hadden de superior kamer groot en netjes helaas wel aan de straat. Het ontbijt was goed en lekker!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,1
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Verwarming in badkamer deed het niet, erg koud Bedden hadden gewone, te smalle lakens, geen hoeslakens. Receptioniste doet in de avond ook barbezetting. Bij binnenkomst bus met mensen dus geen bediening in de bar

    Prima ontbijt, mooie kamer, wel betaald voor een upgrade (10 euro per nacht)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Een top weekendje weg, met super fijn personeel en verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Er had wat meer hulp kunnen worden geboden bij het verlaten van de parkeergarage gezien het feit de parkeergarage wat lastig is.

    De klantgericht en klantvriendelijkheid was optimaal :)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    fijn
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik was te vroeg om in te checken maar wilde me wel omkleden. De wc op de begane grond was daarvoor wat krap. Iets ruimere ruimte daarvoor is handig.

    Warm welkom met pepernoten op de desk :-) Ontbijt was goed en vers. Kamer schoon en stil. Prachtig uitzicht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,1
    Het ontbijt was prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Het ontbijt was prima. Goed verzorgd. Het personeel erg vriendelijk. De kamer was eenvoudig, niet heel gezellig, maar het uitzicht over de stad maakte weer veel goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    9,2
    kregen een upgrade naar een geheel nieuw appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    slaapkamer lag aan de straatkant aan doorgaande route naar restaurants en bars. in het weekend was het wel gehorig door uitgaanspubliek.

    kregen een upgrade naar een geheel nieuw appartement. Voorzieningen waren prima met een mooi uitzicht op het kanaal en de haven. Fantastische locatie, vlakbij vele restaurants en op 5 min lopen van de binnenstad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    6,7
    Matig, maar denk vooral door ervaring met appartement. Hotel lijkt eigenlijk prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement op begane grond, met slaapkamer aan straatkrant. Veel last van verkeer en nachtelijke passanten. De elektriciteitsmeter in de meterkast die in de slaapkamer geplaatst is, tikte irritant, alsof er en ouderwetse klok in je kamer hing.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    4,2
    Niet alle personeel(balie) even nauwkeurig wn bekwaam.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming, vies intern verband bij radiator, niet gewekt, bril vergeten was er niet ;zelf gekeken en gevonden.alle niet vermelde extras,parkeren,ontbijt bij elkaar 50 euro op 79 euro(80%) drempels(rolstoelen?) 3maal chipkaart voor deur functioneerde niet.

    Kamer en uitzicht

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Best Western Hotel Groningen Centre

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: