Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel De Rustende Jager 4-sterren

Venneperweg 471, 2153 AD Nieuw-Vennep, Nederland

#1 van de 1 hotels in Nieuw-Vennep

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 594 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,1
    Prima maar let op
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor 1 persoon was hetzelfde als voor 4. Bekijk je rekening voor je betaalt, ze hadden er een extra ontbijt bijgezet. De klant voor ons kreeg zelfs een extra rekening van de bar voorgeschoteld: ze wisten niet van welke kamer die was en hebben het maar bij de mensen gezet.

    Mooi hotel, rustig gelegen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    6,7
    Verder geen klachten
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De cominucatie,telefonisch was ons medegedeeld dat het ontbijt bij de prijs in zat bleek later niet het geval.Is achterafgoed gekomen met heel veel gepraat personeel beter inlichten.

    Was prima

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    4,6
    Kamer geboekt voor 4.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer geboekt voor 4. Gevraagd om een extra bed tegen betaling, kon niet. Komen we zondag in de kamer staan er ineens 6 bedden. Beetje jammer... hierdoor hadden we ons geld kunnen besparen maar goed. Geen goeie service vind ik.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    5,0
    Het had beter gekund, de receptie in de eetzaal was niet leuk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zoals ik al schreef hierboven!

    Wat ons tegenviel was dat er geen airco was. En het feest lawaai ging door tot diep in de nacht. Was zeer luid. Kon er niet van slapen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    5,8
    neutraal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was heerlijk. Supervriendelijk personeel.

    Wifi is traag Geen airco op de kamer, waardoor, mede door het weer, het extreem warm was in de kamer. Weinig te beleven in de buurt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,5
    Prima hotel voor een aantrekkelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was nogal warm in onze hotelkamer. We hebben een tijdje de ramen opengezet, maar veel koeler werd het er niet van.

    Voor onze vroege vlucht vanaf Schiphol boekten we een kamer in dit hotel. Vanaf hier is het ongeveer een kwartiertje rijden naar de luchthaven. Het hotel heeft prima faciliteiten, waaronder een restaurant en een gezellige hotelbar. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    6,7
    prima verblijf voor een redelijke prijs maar verwacht niet te veel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op de site zie je foto's met een sportaccomodatie en sauna. Dit is behoorlijk misleidend. ik dacht nog even 's avonds de sauna in te gaan, maar die sportaccomodatie en sauna is niet van het hotel. het is een sportcentrum in het dorp waarvan je gebruik mag maken. Dus daarvoor moet je weer in je auto stappen. Dat is op zich te doen, maar vermeld dit op de site. De reden dat ik dit hotel heb geboekt is mede om deze faciliteiten, en die zijn er dan niet. Dat was wel een deceptie. Ook was het tapijt in de hotelkamer goor. En niet een beetje vies..gewoon grote gore vlekken. Niet te lang over nadenken als je daar overheen moet lopen met je blote voeten.

    De prijs was prima en de locatie redelijk. niets te doen in de buurt maar wel redelijk dichtbij de snuifas. Het personeel was supervriendelijk en gratis parkeren voor de deur was ook erg lekker. De bar is ook wel gezellig druk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    3,8
    Gastgerichtigheid heb ik niet ervaren!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Management niet flexibel. Door een spijtige vergissing een verkeerde boeking gemaakt. Ondanks dat er op later tijdstip nog kamers beschikbaar waren, NUL flexibiliteit. Ik boek hier nooit meer!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel, stilte!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb alleen voor mijn partner ontbijt genomen, omdat hij na negenen pas ging reizen. Voor mezelf vind ik zoiets te duur: ik heb op m'n werk brood en kaas. Jammer, als het een eurootje of zeven was geweest had ik het wel gedaan. Meer eet een mens toch niet in de ochtend.

    Vriendelijk personeel, stilte!, schone kamers & sanitair. Heerlijk breed tweepersoonsbed als vervanging voor 2 aparte bedden. Mooi binnenkomen in sfeervolle zwart/witaccenten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Alles was goed, behalve het matras.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen waren wat hard. Zou een topdekmatras een goede oplossing zijn.

    Het ontbijt was goed en het personeel was heel vriendelijk. De ligging perfect bijna naast het winkelcentrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    leuk gezellig
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs van ontbijt vonden wij aan de prijs geziende hoeveel heid die er was. ook waren wij met zijn 3e en moest ik voor 4 personen ontbijt betalen !

    de bar was erg leuk, en niet absurt duur. wat ook fijn was dat toen wij om 22:00 aan kwam dat er nog genoeg tentjes open waren om wat te eten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,5
    redelijk door geen ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    er was om 06.45 geen ontbijt mogelijk daar men om 08.00 uur pas kon ontbijten, ik checkte uit om 07.00 uur en tot mijn verbazing waren er zeker een 10 tal gasten aan het ontbijten.

    kamer was goed en diner ook.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,5
    In de basis een prima hotel voor kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Details in het hotel mogen aandacht krijgen. Gebroken en missende tegeltjes in badkamer, douchegrodijnen met bruine randen, wasbakken die niet meer schoon te krijgen zijn. Ik ben in 4 weken tijd meerdere keren geweest en daarbij viel op dat consistentie niet in orde is. Overal ander servies op de kamer. Goede tot slechte waterkokers. Perfect tot zeer slecht bereikbare stopcontacten. Ook in het restaurant lijken de koks niet te communiceren. De ene dag liggen er zongedroogde tomaten bij het gerecht en de andere dag (gelukkig) niet. Ene keer perfect gegaard en andere dag veel te ver. Veel te zout tot zoutloos. Prima hotel om te slapen en eten, maar verwacht niet meer dan dat. Genoeg voor de zakenreiziger die wil slapen en eten. Men doet wel panisch over eerder inchecken. Is de kamer klaar, maar 2 uur te vroeg dan wenst men 20 euro extra. Dit is het enige hotel van de 21 die ik heb bezocht in 5 weken die deze regel stelt.

    Als basic kamers prima. Ontbijt compleet en goed verzorgd. Bedden zijn goed. Personeel wisselend. Er is een norse dame die uitstraling en gedrag van een cipier heeft en een zeer klantgerichte en vriendelijke dame genaamd Charlotte. Die snapt hoe je klanten behandeld.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,1
    Prima kamer maar zelfs met de cv uit was het er erg warm.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De matrassen vielen dit keer erg tegen. Je kon de veren door de matras heen voelen.

    Prima kamer maar zelfs met de cv uit was het er erg warm. Gelukkig kon het raam wijd open.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,9
    Handig voor overnachting bij vroege vlucht vanaf Schiphol!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een 2-persoonskamer aan de voorkant (die was ouder ingericht, en op een mooi zomeravond ook wel warm) en een kamer aan de achterkant (die mooi modern was ingericht en ook koel). Prima optie om te overnachten als je een vroege vlucht vanaf Schiphol hebt! 1 km lopen vanaf het station en dan in 9 min met de trein op schiphol (elke 15 min).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,1
    we hebben goed geslapen, wij vonden de bedden goed, we...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm in het hotel en ook de kamers. Ontbijt vonden we erg duur en hebben dat buiten de deur gedaan.

    we hebben goed geslapen, wij vonden de bedden goed, we houden niet van harde bedden. De badkamer was prima, met toilet, wastafel douche, fijne handdoeken en een fohn. Wat ook fijn was dat we pas om 12 uur uitgecheckt moesten zijn. We hebben ook de fietsen in het hotel gehuurd, prima verzorgd, ook na een lekke band, de fiets omgeruild voor een andere .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    4,2
    Voor ons dit hotel nooit weer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie wist niet dat we al betaald hadden via ideal via booking.com hier moest eerst nog achteraan worden gebeld, willen we uitchecken zeggen ze dat de gehele betaling niet was voldaan terwijl dit wel het geval was. Volgens de receptie stond er nog 0,36 cent open. Heel appart! Dit is natuurlijk niet betaald. Hele smerige douchegordijn! Bah die zijn snel aan vervanging toe ook daarom niet gedoucht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    5,0
    het was een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    er was geen fitnessruimte in het hotel . de kelner dacht ons in t zak te zetten met de betaling ,,twee maal .maar dat is hem niet gelukt .hij gaf twee maal te weinig geld terug .

    het was een goed ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,9
    Ideaal hotel als je via Schiphol reist
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur in de kamer. Kamers zuid-west georiënteerd, veel glas en zware verduisterende gordijnen maar geen airco (wel een ventilator) --》heel warm na een zonnige dag; ramen openen is geen optie want dan lawaai van vliegtuigen Formaat 2p bed op 3p kamer (twijfelaar)

    Geluids-isolatie: je merkt niet dat je vlak bij de luchthaven zit Ligging tov luchthaven Gratis en ruime parking

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    6,3
    Kamers waren keurig.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur in de kamers was vreselijk. Veel te warm om aangenaam te zijn. Dat bedierf het slaapplezier enorm. Ontbijt was het net niet. Leek niet vers, koffieautomaat stuk, broodrooster dat er uit zag of het in 1978 voor het laatst gebruikt was, etc.

    Kamers waren keurig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    5,4
    tegenvallend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De toegang tot de kamer (zeer steile trap en ongemarkeerde opstap/afstap). Kamer was niet schoon en achterhaald qua sanitaire uitrusting ( wc en wastafel in dezelfde ruimte). Kamer veel te warm, aanwezige airco werkte niet.

    Entree/ontvangstruimte. Sanitair was schoon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    7,1
    Op zich prima accommodatie, maar toch oogde het wat onprofessioneel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst van receptie was chaotisch en rommelig. Kreeg andere prijs dan afgesproken die daarna weer recht gezet werd.

    Prima 4 persoonskamer, fijn dat die ook zo te boeken zijn!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    6,7
    Proper maar niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was 'muffig', er waren enkele (kleine) technische gebreken die deels door personeel konden worden opgelost. Het tweepersoons bed was relatief klein en kussen was (te) zacht; ondanks inspanning van personeel heb ik er slecht kunnen slapen.

    Personeel was vriendelijk en zeer hulpvaardig. Hotel en kamers proper. Ontbijt was uitgebreid en goed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,1
    prima 4 persoons-kamer, ideaal voor met kleine kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we kregen bij incheck te horen dat bar en restaurant om 20.30 gingen sluiten ivm personeelsfeest. Als we dit bij boeking hadden geweten (2 weken ervoor) dan hadden we zeker een ander hotel gekozen

    prima 4 persoons-kamer, ideaal voor met kleine kinderen. Goed ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    7,9
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen minibar en geen koffie- en/ of thee faciliteiten op de kamer. Althans op onze kamer niet.

    Comfortabel en gezellig hotel. Vriendelijk personeel. Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,5
    Prima om te slapen en te eten. Niet meer, niet minder.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tapijt ziet er niet erg netjes uit: veel vlekken. Deur van de kamer is zwaar en een douchegordin..... ja, dat kan niet. Personeel in restaurant iets te amicaal. Ik ben niet je vriend, ik ben een gast.

    Personeel aan de receptie erg vriendelijk en herkende mij een week later nog. Wist ook zelfs mijn naam.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    4,6
    Matig, wij zullen niet nog eens terug gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren erg vies. Er lag veel stof onder het bed en een vieze broek van een vorige klant. Er zaten vliegen in de lampen, gaten in de plafond platen en in het geheel leek het alsof er geen onderhoud wordt gepleegd in de kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,5
    relaxed kort en snel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer oudbollig maar is een mening

    gastvrijheid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    Leuk hotel, propere simpele kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi was niet echt top.

    Leuk hotel, propere simpele kamers. Het personeel was ontzettend vriendelijk!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    5,4
    Goede locatie tov Schiphol
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super warm op kamer, zeer onprettig

    Goede locatie tov Schiphol

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    5,8
    Laatste keer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Dat we terug wilde gaan in December en onze hondjes niet...
    • Zakenreis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we terug wilde gaan in December en onze hondjes niet meer binnen mogen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Wij komen beslist terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, gebruik van de vriezer, schone kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    6,3
    Perfect gelegen bij Schiphol als doorreis hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet opgeruimd bij betreding,wel onmiddelijk recht gezet (foutje)

    De faciliteiten /resto vlakbij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,9
    Zeer gastvrij, prima kamer en ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gastvrij, prima kamer en ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,9
    heerlijk ontbijt, alles prima alleen veel te warm op de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    heerlijk ontbijt, alles prima alleen veel te warm op de kamer...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Erg weinig ruimte om in de kamer met een rolstoel te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg weinig ruimte om in de kamer met een rolstoel te manouvreren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Prima geslapen; bediening in de bar was uitstekend.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    tevreden

    Mooie kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    3,8
    Prijs kwaliteit is ver onder de maat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit is ver onder de maat

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    kamer en badkamer uitmuntend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dat het ontbijt voor die 147 € er niet bij inbegrepen is (was)!!!

    kamer en badkamer uitmuntend

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    8,3
    Prima verblijf op korte afstand van Schiphol
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had absoluut geen uitzicht.

    Prima plek voor een goede hap, goede bediening

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,5
    s een fijn en goede overnachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    s een fijn en goede overnachting

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche gordijn

    Rust, ligging grote kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Gaten in het hoeslaken
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gaten in het hoeslaken

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Fijn hotel, een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het douchegordijn niet fijn .

    Schoon! Ontbijt prima en betaalbaar!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    3,8
    Geen Goede ervaring.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kramer stinkt!

    Ontbijt was ok

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,2
    Het was heel goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,5
    Prima overnachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Douchen in bad Douchegordijn (niet meer van deze tijd)

    Ruime kamer Prima bedden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    6,7
    Muffe kamers. Tijd voor een renovatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Perfect
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Kamer goed, ontbijt op de kamer goed, leuke bar en restaurant. Gratis parkeren voor de deur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,6
    Top !!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,0
    goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In bad douchen.

    Ontbijt gewoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    7,1
    Prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles on het personeel heen

    De het personeel was uitmuntend goed aardig en gezellig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    We komen zeker terug
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    9,6
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heel gezellig, hartelijk personeel, schone en goed kamer, lekker ontbijt. (Ook glutenvrij brood)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    6,7
    Redelijk
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gelegenheid voor koffie of thee op de kamer. Mis water koker. Gehorig

    Genoeg parkeerplaatsen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,1
    Voldeed aan ons korte verblijf.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was eenvoudig. Verse broodjes?

    Kamer was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    9,2
    Prima, volgende keer weer
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen azijn verhalen. Goed en degelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,9
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje vieze vloerbedekking

    Aardig personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Geen bijzonderheden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet uitbundig

    Geen bijzonderheden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,2
    Prima verblijf, voor herhaling vatbaar!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    douchegordijn in bad is zeer uit de tijd en onhygiënisch

    Locatie, parkeergelegenheid, ongedwongenheid, vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Goede kamer voor deze prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kopjes stonden op een blad in de kast. Dat had ik niet verwacht en ik kon er amper bij.

    Gordijnen die de kamer superdonker maken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    10 euro extra omdat we uurtje eerder waren.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    Prijs kwaliteit goef
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed

    ligging en gratis P

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Te heet op de kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Te heet op de kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,0
    Vriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid... kortaf

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Goed voor 1 rustige nacht te verblijven.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm op de kamer.

    Dicht bij luchthaven Schiphol en toch rustig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Prijs-kwaliteit oké
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is heel basic

    Goed voor 1 nachtje vlakbij luchthaven schiphol

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,7
    Dicht bij schiphol. Ideaal om iemand s morgens vroeg weg te brengen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee hebben er alleen overnacht zonder ontbijt.

    Kamer zag er goed uit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,7
    het ontbijt was erg goed met verse sinasappelsap en rosbief
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamer is veel te warm geen airco

    het ontbijt was erg goed met verse sinasappelsap en rosbief

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,7
    Warm de kamer
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer, en we hadden vier 1 persoons bedden geboekt

    De lokatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Leuke familiekamer en toch privacy
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloer niet heel schoon

    Leuke familiekamer en toch privacy

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,8
    Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eetruimte te duister

    Goed en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    3,8
    Kamers sterk verouderd, niet schoon, te hoge prijs voor de...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers sterk verouderd, niet schoon, te hoge prijs voor de geleverde kwaliteit

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,0
    Vriendelijke mensen, goed eten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Door het vliegtuiglawaai kan het raam niet open; bij de hitte is het dan zeer benauwd (geen airco)

    Vriendelijke mensen, goed eten

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel De Rustende Jager