Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Groningen Hotel De Ville 4-sterren

Oude Boteringestraat 43, 9712 GD Groningen, Nederland

#8 van de 23 hotels in Groningen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1271 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,8
    Wat een heerlijke kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was voor ons wat hard maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak of gewenning.

    Wat een heerlijke kamer. Omdat we 30 jaar getrouwd waren, kregen we een gratis upgrade naar een suite. Was super groot. Bed beetje hart maar verder heerlijk comfortabel. Ontbijt was super! Nog niet vaak zo'n uitgebreid ontbijt tegengekomen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Logies perfect, ontbijt droevig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Slechte prijs/waarde verhouding. Ga de volgende keer voor de helft van t geld 2x zo lekker eten. Ik vond de ontbijtlocatie ook nog eens een ongezellige bunker.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,1
    Goed, maar enige belangrijke nadelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was te warm, de badkamer zelfs tropisch! Koelde ook niet af met open raam in de kamer. Maar 1 nachtkastje. Te weinig en onhandig geplaatste stopcontacten op de kamer. Kamers erg gehorig. Er werd ook niks gedaan aan luidruchtige gasten in de nacht.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede ligging in het centrum, maar niet in de drukte. Goed ontbijt. Fijne bedden, fijne douche.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,8
    Prijs kwaliteit matig.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt was geklutst ei koud. Geen mogelijkheid om brood te roosteren. Koffiekeuze kamer slecht en melkpoeder hard en koffieapparaat bevatte nog een cup. Slecht geluidsgeïsoleerde kamer tegen lawaai buiten.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf in het centrum van Groningen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid en lawaai van andere gasten, schoonmaakpersoneel en kinderdagverblijf buiten.

    Gastvrij welkom, sfeer en locatie. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Parkeren ook prima geregeld. Kamer schoon en functioneel ingericht.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,0
    Zeer vriendelijke receptie, uitgebreid en smaakvol ontbijt,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg gedateerd, douch was viezig, WiFi was prima voor mail en whatsapp, maar bestanden versturen lukte niet

    Zeer vriendelijke receptie, uitgebreid en smaakvol ontbijt, mooie binnenplaats

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    Heerlijk verblijf in hartje Groningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben overnacht in een gerenoveerde kamer; kamer was perfect schoongemaakt en beschikte over alles wat we nodig hadden. Ontzettend fijn dat we (zonder meerprijs) konden kiezen voor de Lazy Sunday-check out (tot 15.00 uur!). Ontbijt was perfect, ruime keuze! Personeel is professioneel en zeer vriendelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    Centraal gelegen hotel waar je prima kunt verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Superior Room geboekt begin Augustus en kregen bij aankomst een gratis downgrade naar een normale kamer met 2 persoonsbed i.v.m "overboekt". Dit zonder aankondiging en pas nadat het ons op het incheckform was opgevallen. Uiteindelijk netjes gesust met een drankje, ontbijtbon en correctie van het tarief, maar ik had liever de Superior Room gehad die geboekt was aangezien wij hier verbleven om een bijzondere aangelegenheid. Het is bloedwarm op de kamers maar steenkoud in de gangen. Dit opgelost door een tijd de kamerdeur open te zetten, binnen no-time was de warmte verdwenen.

    Hotel heeft een mooie ligging in het centrum dicht bij diverse parkeergarages. Het personeel is vriendelijk en alles is goed toegankelijk. Het ontbijt is overcompleet en van hoge kwaliteit. Het bed viel zeker niet tegen voor een hotelbed. De hotelkamer is voorzien van genoeg stopcontacten, bergruimten, ruime badkamer en tv met tig obscure niet Nederlandse tv-zenders.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,3
    Lekker bed en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het was erg benauwd. Er is geen airco in de kamer. Ook heeft de kamer van zichzelf een muffe lucht.

    Lekker bed en ontbijt. Grote douche cabine en badkamer. Locatie is supergoed! Je zit erg centraal, super! Het hotel ziet er van binnen en buiten mooi uit.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    Heerlijke stedentrip met alles op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets. Er was niets wat ons tegenviel.

    Er was een heerlijk ontbijt, kamers zijn heerlijk rustig, hoewel het hotel in de stad gelegen is. Veel activiteiten en bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Het personeel is heel erg vriendelijk en voorzienend. Prima verblijf!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    Goeie keus!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer vertoonde "slijtage". Douche in het bad niet ideaal.

    Uitstekend gelegen hotel, in het centrum van de stad. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ingerichte kamer, redelijk van afmeting. Entree, lounge, bar en ontbijtruimten zijn mooi ingericht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,9
    Perfecte accommodatie voor stadsbezoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt en ligging zeer goed. Kamer netjes en in orde. We misten wel een nachtkastje aan 1 kant van het bed. Personeel receptie over 't algemeen zeer vriendelijk en behulpzaam. 1 iemand vrij nors.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    5,4
    Zonder airco te warme kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en vooral tegenvallend : geen airco !!! Beetje achterhaald allemaal . Moet nodig gerenoveerd worden .

    Ontbijt was goed , personeel vriendelijk , valetparking prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,7
    Verblijf was van korte duur maar zeker voor
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    De lokatie in de binnenstad is super! Evenals de kamer zelf en het comfort van de bedden.. aanrader voor een ieder die een weekendje Groningen wil plannen.. medewerkers erg behulpzaam..

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,7
    Het ontbijt was heel erg goed en de ligging is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat schimmel in de douche, water blijft niet op temperatuur in de douche, gloeiend heet en dan weer koud wat erg vervelend was

    Het ontbijt was heel erg goed en de ligging is perfect

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Locatie is prima.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer. Douche wat omslachtig in gebruik. Geen info op de kamer over bistro-menu. Geen wifi-code op de kamer.

    Locatie is prima. Behulpzaamheid personeel. Hygiëne. Privé-parking.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,3
    heerlijk een aanrader zo midden in de stad Groningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen airco. Dit erbij vermelden op de site

    De heerlijke lounge en het ontbijt en het erg vriendelijke personeel. Een hotel zo midden in de stad en toch rustig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,2
    wij hebben een super leuke korte vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    oude ongelukjes op de vloerbedekking in de kamer waren (te zichtbaar

    Ontbijt is super goed, zeer veel keuze.Lokatie is ook super, fijn te voet de stad verkennen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Het was heerlijk rustig op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van het ontbijt vond ik absurd. We hebben op 100 meter afstand voor 7,50 een heerlijk lopend buffet in een broodjeszaak in de buurt gehad. Ik vond de prijs wel hoog voor een standaard kamer. We reizen veel en hebben normaal gesproken voor deze prijs en zelfde soort kamer in zelfde soort omgeving er een goed ontbijt bij. Voor mij een reden om hier niet weer te boeken als ik naar Groningen ga (wat ik regelmatig doe)

    Het was heerlijk rustig op de kamer. De kamer was niet groot, maar groot genoeg en goed schoon. Het bed was wat hard maar goed genoeg.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    9,2
    Fijn logeeradres in Groningen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is wat somber. Bad en tegels neigen naar 'vermoeid'. De douchekop was niet verstelbaar. Het bed iets te hard naar mijn smaak.

    Prima ontbijt, locatie natuurlijk geweldig. Uit eerdere ervaring weet ik dat de suites mooi zijn en romantisch. De gewone kamers zijn standaard, zoals de meeste hotelkamers. Ruim genoeg. Fijne grote spiegel en een groot tv-scherm. Thee, koffie, minibar allemaal prettig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Hartelijk,gastvrij,topplek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niks bedenken, Oh ja. Er ontbreekt een inpandige parkeergarage

    Hartelijk,gastvrij,topplek Naastgelegen restaurant is Michelin sterren nivo Onberispelijk, absolute top Kom graag terug

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,6
    Prima hotel in centrum Groningen
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed

    Goed gelegen hotel, mooi ingericht en schoon. Heerlijke douche. Goed ontbijtbuffet om de dag te starten! Vriendelijk personeel. Je kunt je auto voorrijden en parkeren bij ingang bij inchecken, personeel parkeert het tegen vergoeding dan op hun parkeerplaats in de buurt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,2
    reclame en styling
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer ...irritatie in gebruik badkamer dat toiletbril voortdurend open en dicht gaat. de douche waar je het water nog moet mengen ..geen thermostaat kranen dus,en douche kop klein zou bv regen douche mogen zijn.

    super vriendelijk ontvangst en sfeervolle kamer midden in het centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    5,0
    We hadden een bed.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was erg onGastvrij!! We hebben de nachtreceptie wakker gemaakt want die lag te slapen achter de receptie toen we kwamen inchecken, half 12. Vervolgens moest ik iets tekenen waar hij geen uitleg bij gaf, moest er een creditcard komen maar waarom was een raadsel. Uiteindelijk zei hij dat het voor authorisatie was.. waarvoor dan???’ Ja voor de minibar als ik iets ging gebruiken. Moest alles vragen. Bizar ongastvrij en bovendien onverzorgd.

    Valet parking

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    heerlijk en goed hotel in hartje Groningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets

    zeer vriendelijk personeel, onze auto werd door een van hen naar een parkeergarage gereden , geweldige locatie met leuk binnenplein waar je lekker kunt eten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,4
    Te veel geld voor wat je ervoor krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren erg hard. We hadden gevraagd om een rustige kamer maar er was veel rumoer. De douche was niet reguleerbaar, steeds of loeiheet of ijskoud. Persoonlijk vond ik de prijs van de kamer echt belachelijk hoog voor hoe de kamer eruit zag en er zat nog niet eens ontbijt bij, dan moest je nog €20 pp bijbetalen. Ik zou niet nog eens terug gaan.

    Het personeel was vriendelijk en er was een goede televisie aanwezig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    oke
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Oudbollig interieur van de kamers. Slappe douche. Wel super schoon. Geen scharrel / biologische producten bij het ontbijt.

    Overdadig veel ontbijt. zolas worstjes, spek, scrumble eggs, zoete broodjes, etcetra.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Lekker man.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote, ouderwetse sleutelhanger voor je kamer is niet altijd even praktisch maar voor de charme en nostalgie toch de moeite waard. Mooier dan een pasje.

    2 uur later uitchecken was geen probleem. Valet parking was TOP. Zeer comfortabele bedden. Uitstekende locatie in het centrum zonder de geluidsoverlast.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,5
    Top locatie en aardig personeel
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    € 400,- (2 nachten) voor een kamer zonder airco. Naast een straat, zodat we bij het openen van de ramen wakker werden van de dronkaards.

    Top locatie en aardig personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,7
    Prachtig hotel, mooi en stijlvol ingericht.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er waren maar twee handdoeken (1 grote en 1 kleine). Als je voor 2 personen boekt, ga je ervan uit dat er in ieder geval 2 grote handdoeken voor het douchen en 1 kleine handdoek bij de wasbak ligt. De douche was wat ouderwets, douche in bad. En voor mensen die slecht ter been zijn is dat moeilijk in- en uitstappen.

    Prachtig hotel, mooi en stijlvol ingericht. Ideale locatie, midden in de stad

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    Zeer aan te bevelen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische locatie, super bedden, overheerlijk ontbijt en zeer vriendelijk personeel. Gebruik gemaakt van valet parking wat goed bevallen is. We mochten op de dag van vertrek de auto en bagage bij het hotel tot het eind van de dag laten staan wat natuurlijk een super service is!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,1
    Gezellig hotel in het bruisende centrum van Groningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer van de kamer dat het zo gehorig is. En de andere gasten waren ontzettend luidruchtig op de gangen. Het ergste vonden wij het smijten van deuren. Waardoor wij een onrustige nachtrust hebben gehad!

    Ontbijt was verrukkelijk!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,1
    Goed gelegen hotel met vriendelijk personeel en een prima ontbijt maar met mindere kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was standaard, maar wij zouden het meer een basic kamer noemen. De foto’s op Booking.com waren duidelijk anders dan de werkelijke kamer er uit zag. Veel eenvoudiger dus. We kregen een kamer op de 3e verdieping vanwege de rustige ligging bij de zeer vriendelijke incheck. Gelukkig klopte dat wel. Echter de badkamer voldeed totaal niet aan onze verwachtingen: de deur was nogal aan het afbladderen door het vocht vanuit de douche en in de wastafel zat een enorme scheur die men geprobeerd had te repareren. Niet echt fraai. Gelukkig hoefden we bij het uitchecken als compensatie niet te betalen voor het parkeren van de auto (19,50 euro!). Erg attent!

    Het ontbijt was perfect. Het personeel was erg vriendelijk. Het hotel ligt midden in de stad, dus een perfecte ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,6
    Een prachtig verblijf in hartje Groningen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel staat op een prachtige locatie. Valid parking werkt uitstekend. Ontbijt zeer uitgebreid en vers! Personeel staat direct voor je klaar en we konden na het uitchecken de bagage laten staan en regelen dat de auto later opgehaald werd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,2
    Het was mede door dit hotel en gezellig Groningen een heerlijk weekend !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets !!

    Aller eerst wil ik laten weten dat het persooneel ontzettend vriendelijk was !!!! Het ontbijt heerlijk en uit gebreid alles was er !!!! En wij hadden kamer nr 203 die heerlijk ruim was !!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets..

    Super vriendelijk personeel, ze doen er alles aan om hun gasten te verwelkomen en een relaxt verblijf te bieden. Goed verzorgd ontbijtbuffet met kleine porties & veel keus!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Prima hotel vriendelijk personeel.Mocht ik weer in Groningen zijn kom ik zonder meer terug.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets viel mij tegen. Kamer was iets kleiner dan verwacht, maar dat was geen enkel probleem. Enigste min puntje kamer vrij donker door donkere muur buiten.

    Het ontbijt was uitstekend. Alles vers. Alles wat je maar kan bedenken voor een ontbijt was aanwezig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Unieke locatie in hartje centrum.
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiëne in de kamer en badkamer. Vies vlekkerig tapijt in de kamer en kleverige kranen en wasbak/plateau. De Douche straal was wat zwak en slecht op temperatuur te houden.

    Ruime kamer met een heel goed bed. Fantastisch ontbijt, zeer, zeer, zeer uitgebreid en super vers ook op zondag. Bijzonder vriendelijk en attent personeel. Uitstekende ligging in het centrum. Valet parking. Mooi oud stadspand met eigentijdse inrichting.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    9,2
    alles werkte, prima service, lekker bed, heerlijk ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    rooklucht in de kamer, maar ik had ook niet om een niet-roken kamer gevraagd. is wel opgeslagen in mijn boeking.com voorkeuren

    alles werkte, prima service, lekker bed, heerlijk ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Geweldige stad, geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nvt

    Eigenlijk zegt de score alles. Leuk hotel op een geweldige lokatie (heel dicht bij de Grote Markt). Zeer behulpzaam personeel. En ook nog valet parking; wat wil je nog meer!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,6
    Heerlijk ontspannen verblijf in een prachtige accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douchen in een bad; mooie grote twee persoons inloopdouche zou beter bij de kamer passen.

    Sfeervol hotel. Mooie bar om 's avonds iets te drinken. Prachtige, ruime kamer. Goede parkeerservice.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    een belevenis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een fantastisch en uitgebreid ontbijt. Mooie schone kamer en badkamer. zeer goede service en zeer vriendelijk personeel. de koffer kon voor het inboeken en na het uitboeken in depot , zodat we lekker zonder koffer dingen konden ondernemen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    7,5
    Wordt het volgende keer weer NH ? JA.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enkele beglazing maakt de kamer erg gehorig voor studentenlawaai van op straat. Ik schrok ervan dat hierin niet voorzien is. Moet absoluut op het lijstje voor volgende investering !

    Grote nette kamer met gordijnen die goed afschermden tegen buitenlicht. Heerlijk ontbijt en vriendelijk en attent personeel, zowel aan ontbijt als de receptie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    6,7
    Prima verblijf omdat de lokatie goed is maar niet voor herhaling omdat het veel te duur is.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer nogal klein. Geen kapstok om de jassen op te hangen en de deur in de badkamer was door vocht afgebladderd. Ook vervelend dat het water in de badkamer loopt tijdens het douchen en dat de beide douches na veel gehannes de goede temperatuur hebben. Op zichzelf niet heel erg maar gezien de prijs die we betaalden vind ik dit niet acceptabel.

    Geweldige locatie!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    7,9
    Prima
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was echt heerlijk en goed maar 19,50 eur ook aan de prijs

    Vond met name het Valet parking heel fijn. Midden in Groningen auto echt recht voor deur half op stoep zetten en sleutels inleveren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,8
    Goed uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer viel erg tegen. Donker en gedateerd. Scheuren in de muur. Vlekken in het tapijt. Douchen in bad. Warm water slecht af te stellen. Simpele meubels. Dure minibar.

    Goed uitgebreid ontbijt. Maar dat mag ook wel voor die prijs

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    4,6
    Toen ik aankwam na een lange dag waren de medewerkers niet erg toeschietelijk....
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De vloerbedekking zat vol vlekken. Er was thee gemorst in bed door mij, ik bleef drie dagen en het bed werd niet verschoond! De kamer zag er armoedig uit. Structuur van de muren, de kleur van de kamer was afschuwelijk, het meubilair karig en outdated. Eigenlijk was het hele hotel outdated. Jammer, t ligt op een toplocatie.

    De kamer was groot

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,1
    De locatie is FANTASTISCH.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was zeer gehorig(wij hadden een kamer op de 3e verd. achterin). Het was niet volledig en netjes afgestoft. De geur uit de keuken hangt in de gangen op begane grond.

    De locatie is FANTASTISCH.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    Dit hotel was een prettige uitvalsbasis voor ons lange weekend weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De gangen waar de kamers aan liggen zijn wat saai ingericht.

    Heerlijk ontbijt. Kamers prima en schoon. De lobby is licht en leuk ingericht met oudere meubels met verschillende stijlen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,0
    Misschien had ik te hoge verwachtingen van Hotel De Ville.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De vloerbedekking in de kamer zat vol vlekken. Kamer was kleiner dan gedacht.

    Nee kamer viel enigszins tegen ook erg gehorig. Er was ook lawaai vanaf de straat.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Gezellig in het centrum van Groningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer aan de straatkant. We sliepen er donderdagnacht; uitgaansnacht van de studenten. Er was de hele nacht lawaai op straat. We werden daardoor nog weleens wakker.

    We hadden een heerlijke kamer. Ontbijt was uitgebreid en heerlijk. We hebben niet veel tijd doorgebracht in het hotel. Het was slechts voor een nacht.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,6
    Prachtig hotel, midden in centrum.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsdichtheid van de ramen zijn matig. Parkeren in hotelgarage vind ik wat duur, het ontbijt vind ik erg duur, daar hebben we ook geen gebruik van gemaakt. De douche was niet goed in te stellen, gaf steeds warm, koud, warm, koud. Uiteindelijk wegen de voordelen zwaarder, dus toch een goede beoordeling.

    Kamers waren goed, bedden lekker, badkamer mooi, personeel zeer vriendelijk. Prachtig hotel, waar oud en modern comfort zeer mooi zijn gecombineerd. Dicht in het centrum. Gezellig mooi hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,8
    Goed gelegen in het centrum van Groningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is uitgebreid maar redelijk duur. Je kan in de buurt van het hotel ook lekker en goedkoper ontbijten. Slechte geluidsisolatie van de kamer. Wij hadden veel last van lawaai van andere (bad)kamers en van de straat.

    Goed gelegen in het centrum van Groningen. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    5,8
    Vermijdt kamer 100!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vermijdt kamer 100! Ernaast zit een opslag ruimte waar tot savonds laat herrie gemaakt werd. Men bood de nacht erna kamer 102 aan. Vermijdt ook deze kamer! Tegenover raam zit luidruchtige ontluchtings pijp. Met raam open doet men geen oog dicht. Slechte kwaliteit-prijs verhouding voor deze kamers. Wij gaan niet terug.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    10
    echte aanrader voor iedereen die een weekendje (of midweek) in Groningen wilt doorbrengen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Super ontbijtje, met vers fruit, lekkere broodjes, ei soorten en genoeg keuze aan beleg. Valet Parking is super geregeld voor een hele acceptabele prijs.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Goed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer ziet er mooi uit maar douchebak is laag met als gevolg stroomt in rest van badkamer en dubbele douchekoppen overbodig en 1 niet goed af te sluiten Dus mooi is niet altijd praktisch

    Nvt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,3
    Matig door slechte nachtrust.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de wegkant. Veel herrie van buiten snachts. Gehorige kamer en oude inrichting. Bank zat heel slecht en weinig lampen.

    Dichtbij het centrum. Bed was prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    10
    Lekkere city trip in heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Het ontbijtbuffet was uitgebreid. Het hotel heeft een hele prettige inrichting met verschillende lounge ruimtes en zit er dicht bij het centrum. Het personeel is erg vriendelijk, de ontvangst was erg prettig en het personeel staat echt voor je klaar. Restaurant 't Gerecht zit er naast en is prima qua kwaliteit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    5,4
    Ons weekend top.maar zouden niet meer voor NH kiezen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit geen ontbijt inbegrepen.bedden sliepen slecht.parkeerkosten hoog voor gasten.drinken presentje op de kamer kost in verhouding veel geld.niet neerzetten of bij de prijs inbegrepen,voelt meer welkom.

    Niet genomen.gegeten in bistro in de stad

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,8
    Groningen is een superstad en dit hotel een superuitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De instap in het bad om te douchen is een hele onderneming de bodem van het bad is veel hoger dan de vloer je moet dus een eind naar beneden stappen, houvast ontbreekt en een beugel zou een grote hulp zijn. Verder wordt parkeermogelijkheid opgegeven bij de hotelbeschrijving, dit is echter een parkeerservice, ze brengen de auto voor je naar een parkeergarage en halen hem ook weer op. Hiervoor worden stadse tarieven gerekend EUR 19,50/dag.

    De locatie is super, dicht bij de grote markt. De kamers zijn groot en praktisch en voorzien van koffiemachine (cups) en waterkoker.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,9
    Kamer was prima.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was prima. Bed naar mijn idee ietsjes te hard en een wat dikker kussen was ook welkom geweest. Of eventueel een extra kussen in de kast. Ontbijt was perfect. Staf was zeer vriendelijk en behulpzaam . WiFi mag sneller.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitleg over parkeerservice vooraf. Die ontbrak. Ook koffie en thee op de kamer was zeer sober. Een nespresso zou als voorziening beter passen bij dit hotel.

    Locatie was prima!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,8
    Ligging is perfect, je loopt zo het centrum in.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerde kamer met heel veel vlekken in het tapijt en schimmel in de badkamer. Absoluut 4 sterren onwaardig.

    Ligging is perfect, je loopt zo het centrum in. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, ontbijt was prima!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gewoon goed, niets viel tegen!

    De kamer was niet enorm groot, maar correct en verzorgd, ontbijt ook heel netjes. Receptie heel vriendelijk en behulpzaam, kortom een goed hotel!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    10
    Heerlijk
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ontvangst was erg vriendelijk. Het ontbijt was zeer uitgebreid, vers en overheerlijk. Mooie grote bedden. Toen we uiteindelijk onze oplader waren vergeten werd er direct contact met ons opgenomen en de oplader werd opgestuurd! Fantastische service.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,8
    Toplocatie voor een weekendje Grunn
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was redelijk donker

    Aangezien het hotel niet helemaal vol was, kregen we zomaar een suite! En mochten we gebruik maken van de lazy Sunday. (I.p.v. 12u uitchecken, om 17u). Heerlijke bedden en een schone kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    9,6
    Prima verblijf in Groningen centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer grensde aan het speelplein van een school of kinderopvang. Lastig uitslapen.

    Centrale ligging en de mogelijkheid tot valet parking. Fijne lobby met zeer luie stoelen en gezellige open haard

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    4,2
    Klantonvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 weken van te voren geboekt en per abuis dubbel geboekt. Direct aan booking.com gevraagd of dit oplosbaar is, waarop werd doorverwezen naar hotel. Receptiemedewerker stond mij vriendelijk en correct te woord, doch er was geen enkele coulance mogelijk. Weer teruggebeld naar booking.com en daar hetzelfde recept. Uiteindelijk, ook al ben je nog zo’n trouwe klant, men blijft slechts een nummer. Dit stuit mij zeer tegen de borst. Ik heb dus dubbel betaald en dat maakt de prijs/kwaliteitverhouding uitermate slecht en beïnvloedde deze klantonvriendelijke behandeling mijn gevoel van comfort uitermate negatief.

    Centraal gelegen Kamer prima, personeel voorkomend.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    5,0
    De locatie is goed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vloerbedekking in de kamers is ronduit smerig, vegen, vlekken, zo ook hert meubilair, allerlei vlekken met een onbestemde herkomst. Te goor voor woorden. Dat maak je niet goed met een flesje wijn en wat koekjes.

    De locatie is goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    prima hotel op gunstige locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    er zaten vlekken in het tapijt -- de decor mag wat aandacht!

    had een kamer aan de binnentuin waardoor je midden in de stad lekker met het raam open kan slapen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    Prima, maar de totale prijs doet ons volgende keer toch ok elders oriënteren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was klein en bedden idem. Prima, maar extra prijs voor ontbijt van € 20,- pp vonden wij fors, jammer. Maar de locatie in het centrum is gewild.

    Ontbijt was uitstekend en bediening erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,8
    Comfortabel en prettig en lekker harde bedden, dus heerlijk geslapen.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het ontbijt en op de tv kon ik Canvas (België) niet vinden, vreemd was dat.

    Alles was prima. Bij het ontbijt voor ieder wat wils. Waarschijnlijk is dat ook de reden waarom het ontbijt zo duur is. Leuke omgeving en ook stil s'nachts wat ik belangrijk vind.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Het ontbijt was bijzonder uitgebreid maar het meest beviel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen opmerkingen

    Het ontbijt was bijzonder uitgebreid maar het meest beviel de vriendelijkheid van het personeel. Parkeerservice is zo midden in de stad perfect!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk weekend weg!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het wifi bereik op de kamer was niet top

    De kamer en badkamer waren schoon en de bedden comfortabel. Ontbijt was uitgebreid en werd continu aangevuld. Personeel was behulpzaam en had leuke suggesties wat te doen in de stad en de locatie was absoluut top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,4
    CaVa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Sanitair was vuil, denk dat de kuisploeg een dagje ATV had? Jammer want als je heel laat aankomt is de wil om te klagen ver te vinden en dan doe je hetzelf maar...

    Het personeel was heel vriendelijk en de ligging midden in de stad is perfect voor de gasten maar niet om te parkeren en tijdens werkzaamheden.

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: