Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel De Zoete Inval Haarlemmerliede 4-sterren

Haarlemmerstraatweg 183, 2065 AE Haarlem, Nederland

#5 van de 16 hotels in Haarlem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 887 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,7
    Makkelijke locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren laag en erg zacht. Voor 4* verwacht je iets meer luxe. Zeker sen koelkastje.

    Lange bedden zeker pluspunt. Badkamer erg mooi. WC-bril bijzondere zit

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel, aan de receptie, op het terras,...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel, aan de receptie, op het terras, in het restaurant, in de bowling, bij het ontbijt....mensen verstaan hun vak en schrijven GASTVRIJHEID met hoofdletters.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,7
    de kamer was prima , netjes schoon ,was wel gerookt ,als...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was prima , netjes schoon ,was wel gerookt ,als niet roker ruik je dit maar dit terzijde , door het naast gelegen bowling centrum waar dus ook feestjes worden gegeven ,hadden we dus een halve nacht slaap vanwege het lawaai van muziek en feestende mensen ,verkeerde kamer qua ligging .dus we boeken hier niet weer in het weekend.de ontbijtzaal zat erg vol met mensen lange rijen ,1 koffieautomaat die erg langzaam was dus er mag nog wel een bij . Ontbijt zaal was niet gezellig lange tafels geen prive . ontijt zelf was perfekt , harde werkers in het hotel .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,2
    Tegen een redelijke meerprijs de suite genomen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tegen een redelijke meerprijs de suite genomen. Fijne yacuzzi, heerlijk kingsize bed en prima kamer. Goed ontbijt en diner. Geen overlast van vliegtuigen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,9
    Meer dan de moeite waard en we gaan er zeker nog een keer naar terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer is netjes maar ietwat gedateerd. Airco aanwezig maar s'nachts toch nog wel wat warm.

    Ontvangst was prettig en ongedwongen. Personeel zeer behulpzaam en service gericht. Onze eigen fietsen konden 's avonds in kelder worden geparkeerd. Prima ontbijt, uitgebreide keuze. Prima moderne badkamer. Ruime eigen parkeerplaats.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Ideale uitvalsbasis om te fietsen tussen Amsterdam en de natuurgebieden aan de Noordzee.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Degelijk en goed onderhouden hotel. Ontbijt en maaltijden in restaurant waren heel lekker. Een speciale vermelding voor de dames van de receptie die zeer vriendelijk en behulpzaam waren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    Groot hotel,goed voor grote groepen met correcte doch vrij onpersoonlijke service.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onpersoonlijke, meer zakelijke sfeer, goed voor 1 nacht, maar niet echt voor een vakantie. Goed op doorreis of overnachting voor of na vroege of late vlucht. Wij kwamen op citytrip naar Amsterdam en Haarlem, met het openbaar vervoer. Station was op 1 km, wat we tevoet deden. Shuttle bus was tegen betaling aanwezig wat wel 3 € per rit kostte ook treinticket 9 € voor een retourtje naar Amsterdam met de sprinter.

    Ontbijt is in buffetvorm en redelijk uitgebreid. Voldoende keuze. Kamer was netjes Restaurant best ok, voor 1 nacht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    3,3
    Spijtige ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren ronduit verschrikkelijk, ik had speciaal een dubbel bed geboekt om languit te liggen maar helaas... wanneer je te dicht naar het midden ging rolde het bed (dat op rolletjes stond) gewoon uit elkaar. Wanneer je te ver naar buiten ging liggen schoof ook de matras mee, het was niet enkel bij mij zo maar ook bij mijn mama waar ik ook een dubbel bed voor geboekt had was dat probleem aanwezig ik was dus allesbehalve uitgerust en ben ik noodgedwongen om 5h30 opgestaan!! Toen ik wilde douchen zag ik aan de douche een volledig vuile rand en was er opgedroogde douchegel in de douche aanwezig terwijl ik nog maar net daar was en ik nog geen douche genomen had, dus was ik genoodzaakt om bij mijn mama op de kamer te douchen!! Toen we dan s'morgens gingen uitchecken kregen we zelfs de vraag niet eens of alles naar wens was of dat het ontbijt ok was... vond ik beetje onprofessioneel. Ik ga vaak op hotel, en kom graag terug wanneer het goed is maar voor die prijs had het bed, de poets en de service zeker beter gekund.

    Het eten was erg lekker, en ook de inrichting in de lobbies waren mooi

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,2
    aangenaam hotel
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamers niet erg groot maar netjes en alle comfort Goede ligging voor omgeving te bezoeken waaronder Amsterdam

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    Rustgevend.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het inchecken, want ik ben er vaker geweest en dat was niet doorgekomen, dus moest ik alle gegevens weer invullen, terwijl bij het uitchecken bleek dat de gegevens in de computer zaten.

    Keurige kamer, heerlijk bed, rustige omgeving, gratis wifi en gratis parkeren. Prima accomodatie op een centrale ligging t.ov. Haarlem, Zandvoort, Amsterdam en Schiphol.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    10
    Ons verblijf in dit hotel was prettig. Vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. dikke 10
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Was een beetje koud toen we de kamer inkwamen. Wij houden wel een beetje van warmte.

    De kamer was gezellig ingericht. Er was tv en je kon er een kopje koffie of thee zetten. Dat was voor ons zeer prettig omdat wij al vroeg weg moesten en er nog geen ontbijttafel was. Prettig hotel, kom er zeker indien ik weer in de buurt moet zijn terug.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Het ontbijt was erg uitgebreid! De badkamer is vrij nieuw en de douche erg goed en ruim. Nette kamers. En we hebben fietsen gehuurd en dat was ook uitstekend voor elkaar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    9,2
    Correct hotel aan een correcte prijs dus een aanrader.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hier iets vermelden zou muggenziften zijn en daar begin ik niet aan.

    De kamers zijn gemakkelijk ingericht en zonder toeters en bellen. Badkamer, bedden, parking, personeel, ontbijt... alles correct tegen een correcte prijs.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,2
    Nette moderne kamers met goede bedden.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel doet wat sleets aan

    Nette moderne kamers met goede bedden. Fijne badkamer. Shittle service naar het station en makkelijker parkeren bij het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Heel goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs voor één nacht zou iets lager kunnen omdat het hotel niet heel nieuw is (maar, ze hebben er wel aan gewerkt. Moderne badkamers en ontbijtzaal modern, top!). De wat landelijkere look heeft ook wel iets. Bij het boeken deed de mobiele website het niet, waar ik informatie zocht over het bowlen en tarieven.

    Ontbijt uitgebreid en uitstekend! Personeel erg vriendelijk :) Hotel goed schoon! Kamers prima in orde! Hele leuke bowlingfacaliteit! Sport 1 op de televisie! Gratis parkeren. Vlakbij station Haarlem-spaarnwoude om naar Haarlem te gaan (gratis parkeren bij station).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    9,6
    Een goede ervaring en aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De wijnkeuze was heel erg beperkt en heel basic en qua gebodene te duur en het idee dat men er niet zoveel van kende. Prijs ontbijt aan hoge kant, € 12,50 p.p. maar hadden afspraak bij vrienden en daar ontbeten. Bar was bij de bowling en teveel lawaai. Er zou ook een andere rustige bar moeten zijn.

    Hotel rustig gelegen. Goed onderhouden en schoon. Grote gratis parking. Vriendelijk personeel. Schone rustige kamer en badkamer. Goed eten in restaurant.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,0
    Daar geen overnachting meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zodra je naar de kamers loopt, het idee dat je een verzorgshuis binnenstapt. Prijs viel enorm tegen. Veels te duur voor wat het hotel je bied.

    Prima ontbijt Mooie badkamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Uitzicht vanuit de kamer en aanzicht van het hotel (beetje grauw en kill).

    Ontbijt was goed verzorgd, tevens is er 24 uur per dag iemand aanwezig bij de receptie. Personeel is professioneel en vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    De zoete inval staat nu in mijn favorieten .
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    (winter?)dekbed was te warm - maar ik haalde het uit de overtrek en heb dan wel heerlijk geslapen

    uitstekend gegeten - hert perfect gebakken - heerlijk macaron dessert - mijn vrienden delen mijn enthousiasme

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Zeer goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Voor was de ligging prima. Het hotel is perfect ten opzichte van de zeer redelijke prijs. Het personeel was zeer vriendelijk. Kamers waren heel goed en de badkamer perfect. Al met al was onze keuze zeer geslaagd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,8
    Dames aan de receptie waren zeer gastvrij
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    HYGIENE !! Spetters op het schilderij, vlekken in de vloerbedekking. Badkamer was wel netjes overigens. Ook bij de automaat in de hal vies rooster erboven, verdient een opknapbeurt.

    Dames aan de receptie waren zeer gastvrij

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    10
    Het personeel is uiterst dienst verlenend ingesteld.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel is uiterst dienst verlenend ingesteld. Onze kamer was schoon, stil en comfortabel. Het hotel is een verademing. Wij komen beslist nog eens terug.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,7
    Prima voor een weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden pech met de kamer. 112 grenst aan de verwarmingsketel en dat geeft een zoemend geluid. Te laat om te reclameren als je in bed ligt, 's morgens wel gecompenseerd.

    Ontbijt was zeer compleet

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer schone en nette kamer met een fantastische doucheruimte. Heel vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Op een hele mooie afstand van Haarlem!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,8
    Het personeel wat geweldig: ook om tien uur 's avonds...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    zou het niet weten

    Het personeel wat geweldig: ook om tien uur 's avonds nog even stralend als in de ochtend. Plus ze hielden fantastisch rekening met mijn koemelk-allergie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,8
    Gastvrij en ontspannen verblijf in Haarlem
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Behalve de kamer en de overnachting en bowlen in de bar na, is er weinig te doen in het hotel. maar daarentegen genoeg in de omgeving. Helaas moet je daarvoor wel een stuk de deur uit omdat het meeste niet op loop afstand vanaf het hotel is. Het treinstation gelukkig wel. En dat scheelde een hoop.

    De ruime keus bij het ontbijt en het vriendelijke behulpzame personeel. Ik voelde mij erg gastvrij ontvangen. De kamer en de badkamer zagen er top en schoon uit. Iedere dag schone handdoeken .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Heerlijk uitgebreid ontbijt en een prachtige goedwerkende...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    Heerlijk uitgebreid ontbijt en een prachtige goedwerkende badkamer! Ligging van hotel is zeer geschikt voor zowel bezoek Haarlem als de omgeving van Haarlem.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik zou het niet weten.

    Op de eerste plaats zeer vriendelijke medewerkers die ook zeer behulp zijn. Heb gezien dat oudere mensen ondersteund werden en hun koffer in de auto werd gelegd. Zeer goed ontbijt. Rustig, grote parkeerplaats .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    9,6
    Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt wordt apart verrekend en is nogal prijzig.

    Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit! Zeer vriendelijk en behulpzaam onthaal. Nette kamer met voldoende stopcontacten. Prima airco. Park & Go in de nabijheid zodat je snel het centrum van Haarlem kan bereiken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,8
    Verblijf in een prima hotel met uitstekend ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel de Zoete Inval is een prima alternatief voor een hotel in Amsterdam. Het is gelegen op 10 minuten lopen van het treinstation waar je de trein naar Amsterdam neemt en daar dan binnen 15 minuten bent. Het is ook mogelijk om voor €3,- per rit gebruik te maken van de hotelshuttle naar het treinstation. Het is een goed hotel met heel vriendelijk personeel. De parkeerplaats is ruim. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Het ontbijt was voortreffelijk! Ruime keuze, alles vers en goed verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Lekker een paar dagen ertussenuit bij hotel De Zoete Inval, niet ver van Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De tv op de kamer was moeilijk aan te krijgen, er was vooraf niet bekend dat je de knop voor het aanzetten (ofwel uitzetten van de spaarbrander) niet te lang ingedrukt mocht houden. Meestal lukte het na vijf, zes pogingen om de tv aan te krijgen.

    Een mooie en praktische badkamer, goede bedden en een gezellig restaurant met een goede menukaart en goed bereide maaltijden. Ontbijtbuffet was erg goed ingericht en voorzien van uitgebreide keuze, lekker brood en heerlijke koffie, smoothies waren eveneens onovertroffen. Het hotel lag dicht bij NS station Spaarnwoude (Haarlem) zodat je vrij vlot en goedkoop naar Amsterdam kon reizen. Ikea-liefhebbers kunnen ook terecht bij de vestiging tegenover het NS station aldaar. Schiphol ligt op een klein kwartiertje rijden van het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Heerlijk en Gastvrij
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat hebben we hier een heerlijk verblijf gehad! Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam en we kregen bij inchecken te horen dat we een upgrade van onze kamer kregen. Helemaal super, mooie kamer met bubbelbad. We komen hier graag terug.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    Voor ons doel een prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De shuttle had ivm bagage en moeizaam lopen van mijn man en mij beter naar de andere kant van het station kunnen komen.

    Meer rust dan verwacht gezien de nabijheid van Schiphol. Ontbijt prima. Openbaar vervoer minder goed bereikbaar. Shuttle naar trein wel goed beschikbaar.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,2
    Gewoon genoten van de kamer en ontbijt.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De binnenkomst in de kamer is vrij smal. Deur sloeg telkens tegen de kleerkast.

    Ontbijt was super. Veel keuze, mooi gepresenteerd en vers ( inclusief fruitsap). Kamer was mooi en zeer net alsook de badkamer met prima douche.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    5,8
    Bereikbaarheid, vlakbij snelweg.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste kamer die we kregen rook sterk naar rook, erg smerig. Dankzij vriendelijk personeel gelukkig een andere kamer gekregen. Hotel oogt overall wat gedateerd.

    Bereikbaarheid, vlakbij snelweg. Badkamer. Netjes, onlangs gerenoveerd. Ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    9,2
    Uitstekende plaats om dicht bij Haarlem te overnachten
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als het druk is dan zijn er te weinig invaliden parkeerplaatsen bij de ingang.

    Alles was goed verzorgd en 's morgens was er een uitgebreid ontbijt buffet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,5
    .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras van het bed aan de raamzijde was slecht, of ik rolde naar het midden en lag een paar keer in de spleet tussen beide matrassen, of ik rolde er bijna uit. Vier keer wakker geweest door de matras. Mijn man heeft een paar dagen een zere rug gehad, hij lag aan de deurkant. Het betreft kamer 204

    Ontbijt was goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    ontbijt uitstekend,kamers heel proper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    we hadden een zwembad verwacht,maar dat is eigenlijk onze eigen fout,niet genoeg de folder van het hotel gelezen,sorry

    ontbijt uitstekend,kamers heel proper

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    Prima hotel, zalige douche, vriendelijk personeel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt gewoon niet zo mooi. Wel prima dichtbij Haarlem en Amsterdam, maar als je uit het raam kijkt of naar buiten stapt is het best troosteloos. Jammer, want binnen is het allemaal prima!

    Kamer was super, lekker bed, prachtige badkamer, zalige douche. Ook de bowlingbaan beneden was een topper voor mijn dochter (ik vond het zelf ook leuk ;-).

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Prachtige ligging, fijne kamer en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima bed. Fijn dat het raam gewoon open kan 's nachts. Prima badkamer. Geweldig ontbijt, meer keus dan je kunt eten. De shuttle van het hotel naar station Haarlem Spaarnwoude, is per direct beschikbaar! Prachtige natuur rondom, waaronder een kolonie lepelaars.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,6
    Waar de gast op nummer 1 staat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op 3e verdieping hoor je de band spelen van begane grond (indien er een feest is). Wel bijtijds gestopt.

    De gastvrijheid die het personeel uitstraalt, de kamers erg schoon, mooie badkamer en heerlijk uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    8,8
    met uitzonderong van de toegangstrap prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De toegangstrap is voor ouderen een regelrechte ramp. Ben ook flink gevallen door die rottrap ( geen leunig waar je je aan vast kunt houden.Geeft voor mij een reden of ik de volgende keer ook hier heen ga graag doorsturen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    10
    Gezellig, luxe uitstapje met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    dat we in de avond niet in de serre konden zitten. dat was rustiger geweest als in de bar bij de bowling. dit aangezien wij in de avond graag een potje wilden kaarten. Verder vond ik het personeel wat de eerste dag bij het ontbijt stond attenter als die van de tweede dag. De eerste ochtend kwam die man mijn gekookte eitje bij mij aan tafel verwisselen voor een verser exemplaar, omdat deze na een tijdje hard en blauw werden zo vertelde hij. De tweede waren de gekookte eieren idd harde droge blauwe ballen qua dooier.

    De faciliteiten waren erg goed. Badkamer was lekker ruim met fijne douche. Wat wij fijn vonden, was dat de deur gewoon met een sleutel op slot ging en niet met een kaart. Dit omdat wij mijn dementerende schoonvader bij hadden. Deur kon in de nacht fijn met de sleutel op slot, waardoor hij niet kon gaan dwalen door het hotel, bij het naar de badkamer willen. Het diner in het restaurant was ook van heeeel goede kwaliteit en echt een aanrader.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,5
    Rustig en landelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wastafel liep slecht door en toiletzitting was kapot. Je zou verwachten dat zoiets simpels door de kamermeisjes gemeld zou worden en onmiddellijk gefikst. Slechte beurt als een gast dit moet melden en er geen excuus of ander gebaar op volgt. Niet erg vertrouwenwekkend.

    Hotel ligt op een rustige locatie op een steenworp afstand van Haarlem. Beetje landelijke uitstraling. Gratis parkeren vlak voor de deur, ook nooit weg.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    10
    Ontspannend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Prima ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De binnnen stad Haarlem is goed bereikbaar per fiets. Mooie fietspaden. Dicht bij het station om bv een dag naar Amsterdam te gaan.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,6
    Goede accomodatie, schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt werd na 09.30 uur amper aangevuld. Yoghurt in vaste porties (alleen biologisch). Wij misten de brie.

    De gezellige sfeer in het hotel. De ligging. Er is een fietskelder. Ramen kunnen open en er zitten horren voor! Veel broodkeuze bij het ontbijt en lekkere koffie verkeerd. Gezellige bar/bowling. Overal vriendelijk personeel. Strakke, moderne badkamer. Groot flatscreen tv op de kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    9,6
    Buitengewoon goed hotel !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets.

    We werden op een keurig nette manier ontvangen. Personeel was zeer hulpvaardig en vriendelijk en de kamer was uitstekend. Ook de service achteraf was buitengewoon. Complimenten! !!!!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,3
    Hotel zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn en doen hiervoor hun uiterste best.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het ontbijt niet in de prijs was inbegrepen. Stond ook niet bij de boeking. Kosten ontbijt prijzig.

    Bij de boeking naar rustige kamer gevraagd. In eerste instantie niet gekregen, later hierover gereclameerd toen kregen we direct een upgrade naar suite. Receptioniste erg bereidwillig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,1
    Prima prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De algehele sfeer is nogal oubollig; beetje ziekenhuis/bejaardenhuis achtig

    Locatie tov Haarlemcentrum is prima, ontbijt is prima, kamers zijn prima

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    9,6
    de kamer op zich was prima maar omdat er geen invalide...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    invalide toilet op de kamer

    de kamer op zich was prima maar omdat er geen invalide toilet was dat was me wel vertelt en ik mij niet goed voelde zijn we eerder vertrokken

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    10
    Het was gewoon fantastisch !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het warme welkom en de verassing van een upgrade. Hebben wij genoten van een zeer aangenaam verblijf en komen zeker nog een keer terug. En daarbij niet te vergeten het super vriendelijk en behulpzame personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrachtwagen op parkeerplaats met draaiende motor die ons wekte maar we hadden de raam open vanwege de hitte!

    Eerder op de kamer,vriendelijk personeel,goede bedden,heerlijke douche,koffie en thee op de kamer!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    8,3
    leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De 2 aparte matrassen van het bed schoven makkelijk uit elkaar, anders geen opmerkingen

    Het ontbijt was uitgebreid. De ontbijtruimte was ruim en vuile tafels werden direct afgeruimd.De kamers ruim en proper.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    8,8
    comfortabel en aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen koelkastje op de kamer en niet onmiddellijk een hotelbar gevonden. Na boeking veranderd van datum (wegens wijziging van onze vlucht vanuit Schiphol) en daardoor meer moeten betalen

    heel vriendelijk personeel goede tips gekregen o.m. voor verplaatsing naar Amsterdam super ontbijt, kamer, badkamer gelegenheid om naast Amsterdam ook het gezellige Haarlem te ontdekken

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn wat gedateerd, misschien dat er ook vernieuwde kamers zijn maar waar wij in zaten was behoorlijk verouderd. MAAR alles werkte en was schoon en voor 100 euro moet je ook niet te veel verwachten.

    Vriendelijk personeel en schone kamer, prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    4,6
    Als u in de gelegenheid bent, kies dan een ander hotel in de omgeving van Haarlem.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onvriendelijk personeel (ontbijt). Ontvangstbalie: uitdrukkelijke waarschuwing, dat de rookmelder niet verwijderd mocht worden...(moest ondertekend worden)! Kamer rook naar sigarettenlucht. Beddengoed stonk. Locatie.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Entree trappenhuis beetje oudbollig

    Heerlijke douche

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,1
    Netjes en schoon
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan de kleine laat.

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,3
    Dikke prima!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De eenpersoonskamer is gezellig en mooi gelegen op de hoek van het hotel. Fijne lichtinval en een rustige slaapplaats

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Uitstekend en gastvrij hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, het was uitstekend.

    Hartelijke ontvangst, aardig en net personeel plus een uitstekend ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,5
    Perfecte uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, weinig variatie voor glutenvrij. Betere opties van brood op de markt.

    Super onthaal, shuttlebus en geweldige kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,0
    Een prettig hotel aan de rand van Haarlem
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ruime kamer met prachtige douche. Ook het ontbijt was super en je kunt er erg lekker eten voor een redelijke prijs. Voldoende parkeerplaatsen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,2
    Hygiëne en klantvriendelijkheid van het personeel
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    X

    Hygiëne en klantvriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,7
    De bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van de kamers en het ontbijt

    De bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,2
    Schoon fris helder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen sauna aanwezig

    Schoon fris helder

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,6
    Prima
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    uitzicht

    Prima kamers. Heerlijke douche. prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Heel vriendelijk personeel.
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zou het niet kunnen verzinnen

    kamer en badkamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,8
    Douche
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Koekast op kamer

    Douche

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,3
    Prima!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vliegtuigen vliegen over. Hoge ramen. Geen balkon

    Fijne kamer. Goed bed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Goed vertoeven in Haarlemmerliede
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets het is goed

    Het hotel voldeed aan de verwachting, alles was schoon, badkamer keurig netjes en s`ochtends een heerlijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Aangenaam hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er zijn te weinig kamers met een 2-persoonsbed, bijna allemaal twee 1-persoonsbedden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Mogelijkheid tot bijplaatsen van een bed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mogelijkheid tot bijplaatsen van een bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Kort verblijf en prima
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht uit kamer

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,6
    Heel prettig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    mooie badkamer, fijn bed

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: