Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Resort Hotel Mill 4-sterren

Hoogveldseweg 1, 5451 AA Mill, Nederland

#1 van de 1 hotels in Mill

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 364 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    10
    ontspannen vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer werd gepoest en daar werd de venster open gelaten Dit was spijtig want toen we s avonds op de kamer kwamen was het er zeer koud.

    de kamer bevat zeer veel luxe en is zeer proper perfecte service en de aanpassingen die ik vroeg , werden zonder problemen toegepast.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    4,2
    De service van het personeel.
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is erg verouderd, de eerste kamer die ik kreeg was totaal niet wat ik had verwacht, erg gedateerd en geen fijne sfeer, ook hing er een oude lucht

    De service van het personeel. ik kreeg direct een andere kamer toegewezen, in een nieuw gedeelte van het hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    4,2
    De servicegerichtheid (of beter gezegd het gebrek daaraan)...
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De servicegerichtheid (of beter gezegd het gebrek daaraan) van het personeel viel tegen; weigeren om geld te wisselen, geen taxi willen bellen en ook de gehuurde fietsen niet uit een donker schuurtje willen halen (dat moesten we zelf maar doen)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    9,6
    Comfortabel hotel met goede voorzieningen
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone, moderne kamer met comfortabel bed en heerlijke regendouche. We hebben niets gehoord van andere kamers of de gang. Airco op de kamer dus heerlijk koel. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed, het hotel overtrof onze verwachtingen!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,3
    Prima verblijf waar kwaliteit/prijs goed in balans is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Airco.

    Het welkome, gastvrije ontvangst. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Nette kamer waar aanwezig is wat er moet zijn, Jammer dat een airco ontbreekt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Redelijk
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van de kamer is een beetje oudbollig, raam kun je niet open zetten ivm het kabaal dat je dan hoort, airco. Niet kunnen buiten zitten,een opgesloten gevoel.

    Het bed is ruim en lang. Personeel heel behulpzaam en vriendelijk. Een super ontbijtbuffet, ruime keuze

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    5,8
    Noodzakelijk, dus oké
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn kamer lag op het zuiden. Het was veel te warm. Er stond een ventilator, maar die maakte veel herrie dus kan ‘s nachts niet aanblijven. Naar mijn mening is een airconditioner onmisbaar in kamers die op het zuiden gelegen zijn.

    Ontbijt was prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    4,6
    Erg tegengevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In feb 2018 luxe kamer gereserveerd. Drie dagen voor aankomst een mail, waarin “door omstandigheden luxe kamer omgezet in standaard (incl compensatie prijsverschil)”, en vervolgens “excuses voor het ongemak”. Geen enkele nadere uitleg of enig ander compenserend aanbod. Op mijn mails werd niet gereageerd. Gebeld, er was een groep die een paar dagen langer bleef en o.m. in onze gereserveerde kamer verbleef. Ik kon wel evt gratis annuleren! Hoe brutaal kun je zijn. We waren machteloos en stonden met de rug tegen de muur! Bleek bij aankomst een voetbalploeg uit Quatar te zijn, hoe bedenk je het. Daar kon natuurlijk flink aan verdiend te worden. We konden een driegangenmenu menu krijgen (later bleek in feite maar voor een keer) voor €25 i.p.v. €29. Uiteindelijk na veel vijven en zessen aldaar vier keer, maar niet van harte. Moest steeds met de manager worden gebeld. Ik vind deze manier van omgaan met klanten met een reserveringsovereenkomst schandalig, ongehoord en onbehoorlijk. Nog nooit meegemaakt bij Booking.com., in heel de wereld niet. Personeel receptie en restaurant waren aardig en behulpzaam. Score personeel: slecht, betreft de manager. Voorts was de schoonmaak beneden peil, een paar keer alleen bed een beetje rechttrekken, kussens verfrommeld laten van de nacht, geen schone (plastic!) drinkbekertjes elke dag, niet stofzuigen, prullenmand niet geleegd,etc. Dit hotel nooit meer en zal ik ook nooit aanbevelen! Waar haal ik mijn recht, bij booking.com?, schandelijk!

    De grootte van de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    6,3
    Nette schone kamer
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn kamer keek uit over een dak vol bouwmateriaal van dakdekkers. Om half 7 in de ochtend werd hier al gretig gebruik van gemaakt voor het raam.

    Nette schone kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    Aangenaam verblijf zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco in de kamer . Zwembad pas 'smorgens na acht uur open. Ontbijt was lekker maar te weinig fruit. Lavabo in de badkamer is niet handig.

    De vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    3,8
    Personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne. Het is een redelijk gedateerd hotel qua inrichting. Het oogt allemaal wat smoezelig. De hotelkamer rook erg muf. We waren ook de afstandsbediening kwijt en na zoeken lag deze onder het bed. Helaas was dit niet het enige. Er lagen meerdere tissues beplakt en wel onder het bed. Na bellen met de receptie werd dit wel direct weggehaald maar echt fijn was het niet.

    Personeel was vriendelijk Late check out kregen we terug omdat we eerder vertrokken dan gepland ivm de buitenzwembaden die alleen voor de sauna klanten waren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Prima overnachting, ook voor zakelijke aangelegenheid.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dubbele boeking uitgevoerd en meteen van mijn rekening gehaald. Fout bij Booking.... Wel gratis annulatie gekregen maar wacht nog op terugbetaling....!!!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,1
    In combinatie met de welnessboot hebben wij genoten van ons verblijf !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    de hoofdkussens vond ik er niet zo netjes uitzien en een mini-bar/ijskast zou aanwezig mogen zijn vind ik, als ook een senseo-apparaat zou er mogen staan.

    De ontvangst aan de receptie verliep heel vlot en vriendelijk, wij hadden de luxe kamer en die was ruim genoeg en een zalig bed !. Wat het ontbijt,betreft, was er keuze genoeg. Ook daar waren ze heel vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,8
    Voor een enkele overnachting als je in de buurt moet zijn.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Er is ‘s nachts erg veel geluidsoverlast van luchtinstallaties op het dak waar de kamer aan grenst/op uitkijkt (ziet er ook heel ongezellig uit!) -Kamer zag er niet echt fris uit, oude vloerbedekking, ‘sier’kussens met vlekken op bed. -Badkamer (vooral wastafel) biedt weinig comfort. -Geen koffie of thee op kamer.

    Accommodatie is op loopafstand van waar wij moesten zijn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,3
    Wegens overlijden van onze moeder en schoonmoeder hebben we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afhandeling van de annulering

    Wegens overlijden van onze moeder en schoonmoeder hebben we moeten annuleren en dit online gedaan maar klaarblijkelijk niet goed over gekomen, waardoor we annuleringskosten van 100 euro betalen moeten. Dit valt ons ten zeerste tegen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,7
    Groot complex, niet super gezellig en redelijk comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een luxe 2 persoonskamer en de douche was echt fantastisch. Het bed was minder, helaas. We lagen op 1 groot matras, met kuil, en elke beweging die ik maakte werd nauwkeurig opgemerkt door mijn vrouw. Erg vervelend, aangezien ik nogal beweeglijk ben, schijnbaar. Verder liet het laken snel los, waardoor ik uiteindelijk rechtstreeks op het matras lag. Ook was er een feestje in het hotel, waarvan de bas duidelijk hoorbaar was in onze kamer.

    Ontbijt was goed en uitgebreid, de koffie ronduit smerig, maar het brood was heerlijk en het verse fruit was top! De badkamer was goed, en de douche zelfs excellent. Zelden zo fijn gedoucht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    4,6
    Enige hotel in Mill.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Medewerkers niet flexibel voor eventuele vervroegde incheck. Kamermeisjes komen vóór uitchecktijd zonder te kloppen de kamer op. Nachtportier is op een vervelende, brutale manier bijdehand. Parkeerkosten a €5,- staan standaard op de rekening terwijl we niet eens de auto bij het hotel parkeerden.

    Enige hotel in Mill. Kamer was ruim.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,0
    Enorm gebaald.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer veel te duur. Je kijkt uit op loodsen of naar particuliere huizen aan de overkant. €15 pp voor t ontbijt is erg veel als je weinig/ normaal eet. Afspraken worden niet nageleefd. Ik had een highwine gereserveerd. Dit kon om een of andere duistere reden niet doorgaan. Avondeten (ladyburger) niet te eten. Meteen betaald in t restaurant. Maar bij t afrekenen van de hotelkamer moest ik opeens ook voor de high wine betalen. Terwijl wij die niet eens gehad hadden. De dame achter de receptie geloofde mij niet. Ik moest mijn afrekening op mijn girorekening laten zien. Kan t nog gekker?! Behalve ( de fijne ) Wellnessboot was er Niks te doen in Mill. Wil je dan even biljarten in t hotel zeggen ze dat beide tafels stuk zijn. Ongelofelijk !

    Nette goede kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,0
    Aangenaam verblijf in een omgeving met veel wandel- en fietsmogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toegang van parking naar hotel met heel veel trappen. Ook in hotel nog niveau verschillen met trappen. In de gangen en kamer hing ook een lichte plastic geur.

    Ontbijt was zeer goed alsook het restaurant. De kamer en badkamer waren ruim.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    5,4
    Functioneel hotel, niet de plek voor een gezellig weekendje weg
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstraling doet denk aan de Bijlmerbajes, weinig charmant. De kamers die op een soort van binnenplaats uitkijken hebben last van lawaai van afzuiginstallatie en hier lijkt het bij een blik uit het raam alsof je in het gevang zit. Bij het diner discussie over een karafje kraanwater wat geweigerd werd. Kortom geen aanrader voor een mooi weekendje weg, wel functioneel als je in Mill moet overnachten

    Goed ontbijt en nette kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    Locatie was vlakbij de trouwlocatie
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchequen was blijkbaar een ingewikkeld en langdurig proces. Maar het meest vervelende vond ik: we hadden vier kamers geboekt en voor alle vier moesten we 5 euro voor parkeren bijbetalen (we waren met twee auto’s). In zo’n klein dorp stadse allures en kosten die nergens op slaan.

    Locatie was vlakbij de trouwlocatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    6,3
    Redelijk en geschikt voor mijn doeleinde
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal wat gedateerd. En fan is vloerbedekking niet echt fris. Bovendien was t n kamer waar ooit veel gerookt is. Die geur hangt er nog

    Dat het gelegen is naast de kliniek waar ik de volgende dag moest zijn

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    7,5
    Via mail kreeg ik een aanbieding om een upgrade te doen naar...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Via mail kreeg ik een aanbieding om een upgrade te doen naar een superior kamer voor € 4,-. Een no-brainer natuurlijk! Helaas stond er op de website niet dat dit per persoon was, en dat dit bij alleengebruik van de kamer verdubbeld wordt. Toen ik daarnaar vroeg, kreeg ik als reactie dat dat een fout in het systeem is. Geen vergoeding, geen excuses, niets. Niet netjes!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    5,4
    Anders dan verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Deluxe kamer geboekt, maar deze bleek minder luxe dan gedacht. Kamer leek meer geschikt voor een zakenreis voor 1 persoon. Douche en toilet staan in open verbinding met de rest van de kamer, enkel gescheiden door een semidoorzichtige schuifwand. Verder bleek onze kamer op het meest vergelegen punt ten opzichte van restaurant en receptie te liggen. Koffie- en theefaciliteiten op de kamer waren in dat opzicht prettig geweest, maar waren helaas afwezig. Entree van het hotel wordt gedeeld met een groot sportcomplex. De entree mist daarmee wat sfeer. Al met al niet echt de ambiance van een hotel voor een welness uitje.

    Aardig personeel. Ruime kamer. Welness om de hoek.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,3
    Mooie ruime hotelkamer met heerlijk bed.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie/thee faciliteiten. Kamer heeft vloerverwarming en duurt dus erg lang voordat de kamer warm wordt. Douchestraal is wat minder.

    Mooie grote kamer met zitje. Als de vloerverwarming draait is het heerlijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,5
    Prettig verblijf in prima deluxe kamer.
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de ietwat onpraktische wasbak in de badkamer zit een nog onpraktischer kraantje waar een zeer minuscuul straaltje water uit komt.

    De deluxe kamer is een ruime, nette kamer met een fijn bed en ruim voldoende mogelijkheden om bagage op te bergen. Daarnaast loop je elkaar niet in de weg en dankzij het hoge plafond krijgt het geheel een ruimtelijke indruk. Fijne badkamer met heerlijke douche.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    6,3
    Kamers zijn netjes en goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad is klein en ook voor Fitland gasten. Op de site wordt je lekker gemaakt met foto's van het zwembad van het welness gedeelte waar je geen toegang hebt als hotelgast.dit viel tegen omdat ik met 2 kinderen had geboekt vanwege de zwembaden

    Kamers zijn netjes en goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,3
    Prima, voor als je in mill moet zijn. Dit is volgens mij ook het enige hotel in Mill
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De checkin was echt slecht gedaan door de receptioniste. Ze rekende parkeerkosten terwijl we niet eens op hun terrein stonden. En ze gaf aan dat we ontbijt hadden de volgende ochtend. Wat later helemaal niet zo bleek te zijn. Eigenlijk wist ze ook helemaal niks als we iets vroegen.

    Wat mij aan het hotel beviel was de locatie, dichtbij het wellness resort.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    verblijf in hotel in combinatie met de wellnessboot is gewoon zalig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Verlichting boven de badkamerspiegel.

    We hebben voor een klein prijsje een upgrade naar een superior kamer genomen. Kamer prima in orde : ruime kamer, kitchenette met microgolf, koelkast en waterkoker. Ruime badkamer met douche en ligbad. Ontbijt was ook in orde.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Het is een spa-resort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een spa-resort. Kamers waren gewoon, standaard, niets meer en niets minder. Ontbijt was los bij te boeken, maar dan zou de kamer wel erg duur worden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,3
    Het gebouw van het hotel heeft nogal wat achterstallig...
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het gebouw van het hotel heeft nogal wat achterstallig onderhoud (behang, verf). De kamers zijn voldoende que functie, echter ouderwets (inrichting, vloerbedekking). Het ontbijt is prima. Het personeel is erg aardig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    voldoet grotendeels aan verwachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het wasbakje is onbruikbaar, afstand van kraan tot wasbak zo klein dat er met moeite 1 hand onder past. Geen koffie-/theefaciliteiten.

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt; schone kamers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,7
    Ontbijt uitstekend
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een de Luxe kamer. Daar verwacht je tenminste een waterkoker om koffie of thee te maken. Helaas niets. Douche/toilet niet echt schoon, haren! Voor beide ruimten zit èèn en dezelfde glazen schuifdeur. Maak je gebruik van het toilet met dichtgeschoven ruit dan kan de gebruiker van de douche niks meer afsluiten, en omgekeerd ook zo. Beetje vreemd. Mini kraantje boven onpraktische wastafel. Extra bijkomende kosten om te kunnen parkeren.

    Ontbijt uitstekend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,3
    Het personeel was vriendelijk en het ontbijt was ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er was maar een Duits Tv Programma beschikbaar. De kamer was niet schoon gemaakt na de eerste nacht.

    Het personeel was vriendelijk en het ontbijt was ok

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,3
    Prima kamer, mooie badkamer, super ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie/uitzicht viel tegen (uitzicht op platdak met installaties, waaraan ook andere kamers lagen) en deed af aan de sfeer

    Prima kamer, mooie badkamer, super ontbijt! Leuk dat er een zwembad bij was en er evt ook gebruik kan worden gemaakt van de wellness.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Prima, behalve het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik heb vorige week 4 nachten verbleven in het hotel i.v.m. het lopen van de Nijmeegse vierdaagse. Dat betekent vroeg op, en dus geen ontbijtbuffet, maar brood wat op voorhand door het hotel is klaargemaakt en ingepakt. Met alle respect, maar dit zogenaamde ontbijt is over het algemeen bagger. Oud, droog brood met vreemd beleg er op. Er zit ook geen enkele lijn in: de ene dag bruine puntjes, de volgende dag witte, de derde dag witte boterhammen, de volgende dag een allegaartje. Het beleg varieert van een plakje kaas waar je doorheen kunt kijken met een blaadjes sla tot rosbief die zwart is van ouderdom. Elke dag een paar sneden klef krentenbrood. Oude appel er bij. Een flesje water of energydrank i.p.v. verse jus 'd orange. Kortom: prut! Echt geen tien euro waard, en zeker geen pakket wat je meegeeft aan mensen die een fysieke inspanning moeten gaan leveren!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    8,8
    Prima hotel met goede service.
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets, het was goed !!

    Goede service en sfeer. Klantvriendelijkheid/gastvrijheid staat hoog in het vaandel. I.v.m. deelname aan de 4Daagse moesten wij dagelijks tussen 04.00 - 06.00 uur vertrekken, de ontbijtservice en lunchpakker werden hierop aangepast. Geweldig !! Het avondeten (3 gangenmenu) was ook dik voor elkaar en heel goed. Alles is voor herhaling vatbaar !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,9
    Kamer was ruim en netjes.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wastafel in de badkamer. Het is een rechthoekig metalen wastafel, schuinaflopend van voor naar achter. De kraan heeft kleine harde stralen. Als je die open draait, dan komt die straal zo hard tegen de schuine bodem van de wastafel aan, dat de spetters tegen jouw kleren aan komt.

    Kamer was ruim en netjes. Bedden lagen heerijk. Ontbijt goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,1
    Zou wel een keertje teruggaan om de accomodatie
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel tegen voor het hoge bedrag p.p en personeel wist niet dat er al was betaald en ook niet dat smorgens het ontbijt online was bijgeboekt

    Geweldige kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    Vriendelijk personeel, zeer nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanaf 1 juni is blijkbaar de wellness niet meer inbegrepen. Misschien deze even aanpassen op Booking.com want hier staat het met wellness na 17 uur.

    Vriendelijk personeel, zeer nette kamer. De wellnessboot was mooi ingericht. Ontbijt zeer lekker. In de avond hebben we een 3-gangenmaaltijd benuttigd die qua prijs-kwaliteit top was.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,5
    Service bij tijdelijke buitengebruikstelling van de lift.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service bij tijdelijke buitengebruikstelling van de lift. Gehandicapt, dus traplopen was erg zwaar. Vooraf niet bekend dat lift buitenwerking zou zijn. Geen verwijzing naar dienstlift.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    6,3
    Bedden prima! maar service niet flexibel en niet klantvriendelijk te noemen.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne in de badkamer met name bij de douchedeuren. De geboden service na het te laat zijn voor het ontbijt. Er werd niet servicegericht omgegaan met het aanbieden van een ontbijt. Betaling zou geen probleem geweest zijn maar als je vakantie hebt en je wilt na 10 nog iets eten is het verkrijgen van een tosti niet echt veel te noemen. in een donkere bar plaats moeten nemen is ook niet echt opbeurend te noemen. resultaat voor jullie :geen verdienste en ontevreden klanten

    het bed was prima

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,8
    Een heerlijke plek voor een ontspannend weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fouten bij het onthaal: onvolledige factuur, verkeerde toegangsbadge en geen sorry. Onprettig begin.

    Professionele houding schoonmaakpersoneel toen bleek dat er een misverstand was door onthaalpersoneel. Een dikke proficiat voor de dame die haar ploeg aanstuurde op zaterdag 11 maart!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    6,3
    Handig als je bij Diasana moet zijn.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer met onhandige wasbak, je kunt niets even neerleggen. Twee gebruikte wattenstaafjes in afvalbakje. Het hele hotel moet nodig opgeknapt worden; alles is oud.

    Omdat ik vroeg bij Diasana moest zijn was deze plek super, naast de deur. De kamers zijn groot.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    10
    Fantastisch hotel op een geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Deluxe Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Al personeel was erg vriendelijk. Er was een probleempje met de boeking, maar dat is naar volledige tevredenheid opgelost. Een mooie locatie voor een diversiteit aan uitstapjes in de buurt, zoals dierentuinen en mooie fietsroutes. Ook een bezoek aan de naastgelegen wellness boot is een must.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    10
    Het personeel dat super was om ons te helpen met het gebruik...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zou het niet weten

    Het personeel dat super was om ons te helpen met het gebruik van de lift van het ziekenhuis (lift hotel defect), en ook met de afspraak met de garage naar aanleiding van een lekke band

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    8,3
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was in twee verschillende matrassen. Dat was vervelend.

    Ontbijt was goed. Diverse keuze aan voedsel. Redelijk standaard wat je in een hotel kunt verwachten. Grote fitness gelegenheid die onbeperkt is te gebruiken. Onze kamer had een klein keukentje. We konden zelfs s'avonds gebruikmaken van de wellnessboot.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    6,7
    Goed verblijf / min punt de lift en dat vond men redelijk normaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ze hebben daar een zeer trage lift waar we normaal gesproken liever geen gebruik van maken. Deze keer was hij kapot en ik was deze keer zeer slecht ter been door ontstekingen in mijn voet. Het viel tegen dat het personeel niets deed en dit normaal vond.

    We komen daar wel vaker en combineren dat met de sauna boot. En alles is eigenlijk goed aan dit hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,9
    Beetje prijzig, maar wel erg goed
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaakster/wekservice die gewoon binnenloopt terwijl je staat te douchen is vrij vervelend

    Mooie kamer, fijne badkamer, schoon, comfortabel bed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Prima hotel en restaurant!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De Wellnessboot viel ons een beetje tegen, wij vonden het in Helmond iets beter, maar dat kan ook persoonlijk zijn.

    Goed hotel, goed restaurant (leuk concept met goed eten).

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    8,3
    Een fijne eerste kennismaking met de Brabantse gastvrijheid/gezelligheid!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het matras op mijn eenpersoonsbed was wat doorgezakt Lekkage bij de wastafel ( niet door de chiffon/zwanenhals, maar tussen de afwerking van het wastafelmeubel aan de rechterkant) De receptionist die nachtdienst had, was uiterst behulpzaam en vroeg of ik een andere kamer wou.Ik vond dat niet nodig en we kwamen overeen dat een stapel badlakens voldoende zou zijn, om het water op te vangen. De volgende ochtend zou de technische dienst ervan op de hoogte gesteld worden.Vertrouw erop dat het verholpen is. Ik checkte uit, om in een atelier in het dorp aan activiteiten deel te nemen en daarna ging ik terug naar huis.

    Een schone kamer Uitmuntend gedineerd in het restaurant Een heerlijk ontbijt Uiterst vriendelijk personeel in hotel en restaurant

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    8,8
    Wij gaan graag weer 's terug!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is niet ideaal als je er ook nog lekker op uit wil, maar dat was voor ons niet van toepassing.

    Wij hadden de Deluxe kamer. De kamer is heerlijk ruim voor 2 personen. Het bed sliep heerlijk! En omdat wij op een zondag incheckten, mochten we na 17.00u gratis gebruik maken van de Welnessboot. Ook hebben we kosteloos een nieuwe toegangspas van de kamer gekregen nadat we deze verloren hadden. Al met al een heerlijk verblijf gehad en we gaan er zeker weer 's heen!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    8,3
    Indien je kan gebruik maken van een promotie, zeker doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien een beetje de uitstraling van het hotel zelf die soms aanvoelt als een soort sportcomplex. Kamer was 15 graden toen we arriveerden. Pas laat op avond bereikte het ongeveer 20 graden. Dus was niet zo aangenaam om te douchen op de koude tegels.

    Volledig ontbijt en voordelige formule all-in a la carte. Als je komt voor de wellness boot is het zeker een aanrader. Ook de behandelingen zijn zeker niet prijzig.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,3
    Heerlijk relaxed verblijf na saunaboot en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft van de buitenkant / omgeving weinig uitstraling. In de buurt is weinig te beleven. De bedden waren erg zacht / doorgezakt.

    We hadden een mooie moderne kamers. Het hotel ligt bij de wellness boot dus heerlijk vanuit de sauna zo het hotel in lopen. Het restaurant in het hotel, Des Werelds, was erg lekker. Heel vriendelijk personeel! We vonden de wijn (per fles) wel aan de dure kant. Prima ontbijtbuffet tot 11 uur!! En pas uitchecken om 11.30 uur.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    8,3
    Voor een weekendje genieten..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt vonden we erg prijzig, 15 euro pp. Toch gebruik van gemaakt maar dit viel prijstechnisch nogal tegen. Er zat prosecco bij en er was brie en zalm maar de croissants waren droog en niet vers. Wel veel keus dus croissants lieten we dag erna staan.

    We hadden een deluxe kamer die erg mooi was en schoon. Wel op het zuiden waardoor ondanks de tijd van het jaar het erg warm werd op de kamer. Super mooie douche en verder prima bedden. Het waren ook geluidsdichte kamers. Ondanks wat "foutjes" wist personeel het op te lossen. Gratis gebruik van de welnessboot na 17 u zat erbij in. Dat was een verrassing en ook de boot op zich vonden we erg leuk als extraatje. Hebben 1 dag gegeten bij Des Werelds en dat was zo boven verwachting. Personeel verdiend pluim, kwamen precies op juiste momenten, super gast vrij en vriendelijk .. alles kon.. en als je dan 3 gangen onbeperkt kan eten voor 28,50 en de keus zo divers is en de presentatie van de gerechten zo netjes, chapeau!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    7,5
    Een fijn verblijf voor een zakelijke overnachting met heerlijke wellness als ontspannend tijdverdrij
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstraling is niet van een 4**** hotel maar van een sportcentrum met kamers

    Faciliteiten, mogelijkheid savonds gratis gebruik te maken van de Wellnessboot.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    8,3
    zakelijke overnachting zonder opsmuck
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik ben eerder in Fitland Sittard geweest en had hoge verwachtingen. Ik vind deze locatie erg rommelig opgezet. Zal daarom niet zo gauw meer terug komen.

    personeel was zeer behulpzaam en service gericht!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    9,2
    heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    mooie kamer met goede bedden en faciliteiten, zeer uitgebreid ontbijt, 24/7 receptie waardoor het geen probleem was om 's nachts te arriveren.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    6,7
    Ontbijt was goed, maar vast niet royaal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze kitrand van de douche, zwart van schimmel. Onder t ontbijt waren ze al bij mij op de kamer geweest, terwijl ik de kamer had tot 11.30 uur Prijs/ kwaliteit klopt niet.

    Ontbijt was goed, maar vast niet royaal. Geen lekkere koffie Fijne bedden!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,6
    Goed bed en prima ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed bed en prima ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    Verblijf City Resort Hotel Mill
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere ontbijruimte Gehorig voor buitengeluiden Kleine badkamer met onhandige wasbak

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,5
    -
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer. Klein en de wasbak onpraktisch . Veel spatwater door de vorm van de metalen wasbak. In de hoekjes ook niet echt schoon

    De welnessboot

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    10
    Heel luxe kamer, helaas ontdekyen we de volgende ochtend oas...
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel luxe kamer, helaas ontdekyen we de volgende ochtend oas de airco, niet geslapen van de hitte!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,2
    Verblijf in een comfortabele designkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie moderne designkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden geen ontbijtbuffet... ontbijt werd aan de tafel gebracht....

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,1
    Goed
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant heel goed, kamers groot en geen last gehad van andere bezoekers!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs onbijt te duur! €15 pppd dus voor 2 dagen alleen onbijt 60 euro belachelijk

    Comfort kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,0
    Goedemiddag. Maar de bar en tevens eetruimte Veel te doneer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen buitenzwembad bij het hotel. Op de foto leek dit wel.

    kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,1
    De kamer en de welnes boot waren perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant

    De kamer en de welnes boot waren perfect

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    airco veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    airco veel lawaai

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    .
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    .

    .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles onder één dak; perfect voor even ertussenuit te gaan

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Goed geregeld en prima geslapen.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Goede ontvangst ruime, rustige kamer. Prima ontbijtbuffet!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Afstand kliniek

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    Douche waterdruk te laag
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche waterdruk te laag

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: