Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Droste's Herberg 4-sterren

Uelserweg 95, 7651 KV Tubbergen, Nederland

#1 van de 2 hotels in Tubbergen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 384 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,8
    Prima hotel in een prachtig landschap op een plek zols Nederland was, ook al verandert het mee.
    • Groep
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat de hele nacht (en dus ook overdag) de schijnwerpers blijven branden. De koffie was m.i. wat te sterk.

    Als rondom en in dit hotel is prima. Eén opmerking:jammer dat dag èn nacht de schijnwerpers blijven branden,ook al gebruik je groene energie: ik had gehoopt op een lekker donkere nacht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    geslaagd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    het groene image. met name de fonteintjes op de gemeenschappelijke wc te klein alles nat incl. mijn schoenen. het ontbreken van remplaatjes in de fonteinkoppen bij de wastafels. niagara falls . kan veel bescheidener.

    lekker ontbijt, goede sfeer, leuk terras en lekker weer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,2
    Wij hebben het hier erg naar ons zin gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Voldoende keuze bij het ontbijt , met verse kwaliteitsprodukten. Gezellig terras met goede attente bediening. Goed keuzemenu tegen een betaalbare prijs

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,6
    Geweldig en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ruime mooie kamer, uitstekende badkamer, uitermate vriendelijk personeel, de Volkskrant 's morgens op de mat voor de kamerdeur, goed ontbijt, mooie ligging, en een uitstekend restaurant. Mooie uitgangsbasis om te fietsen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    de stoelen in de ontbijtzaal en de stoelen buiten op het terras

    zeer attend en behulpzaam personeel de bedden waren prima kamer met airco ontbijt was goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Prima verblijf gehad en een aanrader voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje smal bedje, maar sliep verder prima.

    Omdat we afspraken hadden met vrienden die in Bruinhaar zaten, zijn we kort (slapen en ontbijt) in het hotel geweest. Was prima. Nummertje 8 was even zoeken ‘s avonds laat. 😊

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Leuk verblijf, maar helaas te veel verouderd, een gehorige kamer en een wel zeer oud bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is nodig aan renovatie toe. Alles was wat versleten. De kamer was heel erg gehorig. Het bed had een spiraalmatras uit de jaren zestig en was heel erg smal.

    Mooie locatie. Goed restaurant en fijn terras.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    We hebben genoten van de gemoedelijke sfeer in Droste's...
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben genoten van de gemoedelijke sfeer in Droste's Herberg. Het zonnige terras, het heerlijke eten, de prima kamer, de fietsen die we voor een uurtje mochten meenemen: alles maakte dat we ons voorgenomen hebben zeker terug te komen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    Kwaliteit en rust
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons waren de matrassen te zacht.

    Rustige locatie, zeer goed diner met lokale producten, locale wijn is aanrader! Vriendelijk en servicegericht personeel. Ontbijt kon voor ons vervroegd worden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Relaxed en rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer qua afwerking had iets luxer gekund. Hotel is niet 1 geheel maar verschillende stijlen en oud en nieuw door elkaar wat het rommelig maakt. Kies een grote kamer anders krijg je een klein bed en geen boxspring

    Vriendelijk personeel. Heerlijk eten in het restaurant. Lekker ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    10
    Ik had een hotelovernachting geboekt voor mijn schoonouders.
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een hotelovernachting geboekt voor mijn schoonouders. We kregen een gratis upgrade. Mijn schoonouders hebben hun verblijf als geweldig ervaren. Vooral de kamerklompjes vielen erg in de smaak! Mochten ze weer komen weet ik in ieder geval waar ik hun onderbreng.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Puntje van aandacht: qua design van de kamer ziet het er goed uit. Echter staat er een luie stoel midden in de kamer. Bij het nachtelijk toiletbezoek zijn we hier hard tegen aan gelopen.

    Ons bezoek aan dit hotel had helaas een wat minder leuke reden; begrafenis van een familie lid. Wij hadden om deze reden een hotel uitgezocht waar we tot rust konden komen na de avondwake. Het had een heerlijk bad en vooral mijn vriend was verkocht van de douche. De cabine sloot volledig af waardoor er geen tocht was tijdens het douchen. Ik heb genoten van het bad. Wel viel er op dat er aanzienlijk veel kalk was, in zowel het bad als de douchecabine. We kwamen na de avondwake vrij laat terug, we hadden nog niet gegeten maar konden zo laat toch nog een avondmaaltijd krijgen. De keuken heeft zelfs speciaal voor ons nog een dessert gemaakt. Niks was te gek. Het ontbijt was ook erg naar ons zin.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    6,7
    Het was erg rustig en een gashaard op de kamer.
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een waterkokertje op de kamer zou welkom geweest zijn. Het ontbijt : goed maar wat weinig keus

    Het was erg rustig en een gashaard op de kamer. Een GOED restaurant

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,8
    Een gezellig,warm en uitzonderlijk gastvrij hotel,heerlijk buiten...
    • Individuele reiziger
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zelf vond ik het bed heel erg zacht,bezwaarlijk,maar het blijkt dat ze bij Droste een hard en een zacht bed naast elkaar zetten..Ook tussen echtparen wordt daar nog wel eens verschillend over gedacht...Maar ja,als je dat niet communiceert.....

    het was allemaal goed en vooral het jonge vrouwelijk personeel was buitengewoon service-gericht.Alleraardigst. Kalfsvlees bij het avondeten had ik me wat malser voorgesteld,maar dat lag misschien aan mij.Waanzinnig lekker toetje,speciaal gemaakt. Ook het ontbijt in de mooie serre was perfect.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,8
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    het eten was super! Alleen na een dag op de mountainbike was het wel wat weinig... Gelukkig was er brood bij en konden we onze ergste trek stillen

    Eigenlijk is alles top aan deze locatie. Kamer was perfect. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam en het eten erg lekker

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,2
    uitstekend
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    drukke weg, avond eten was goed....misschien zelfs iets te luxe met kids. maar alles was mogelijk, ook wat niet op de kaart stondde biefstuk viel tegen.

    de kamer was uitstekend, ook zeker de badkamer. personeel was zeer vriendelijk. sfeer was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,6
    Ontspannen in prima hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden beetje last van onze nek na 1 nacht slapen. Kussens waren niet top.

    Het diner was voortreffelijk, wij zijn ervaren eters en er was niets op aan te merken. Goede wijn en drankjes. Helaas konden we het nagerecht niet meer op. We werden erg goed ontvangen, fijne mensen, heel klantvriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    10
    ontspannen sfeer en we voelden ons zeer welkom
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer was fantastisch, ontbijt goed, diner heerlijk en het personeel is heel erg vriendelijk en attent!! wij voelden ons erg welkom en komen graag terug.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,2
    Twee hele heerlijke ontspannen dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Indeling en meubilair kamer. (b.v. Douchekop viel herhaaldelijk uit de houder en het zou handig zijn als licht van het toilet (snachts) gedimd kon worden.

    De ontvangst, de service en de bediening.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    8,8
    Prima!
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijke en persoonlijke ontvangst, top gastheerschap! De ligging en omgeving, de inrichting en sfeer, het goed verzorgde ontbijt met speciale aandacht voor mijn glutenvrije dieet! Ideetjes op kunnen doen voor ons eigen terras :)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    een heerlijk relaxed weekend!
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    We werden zeer hartelijk ontvangen door Esther. Mooie patio kamer, van alles voorzien. Zeer vriendelijk / behulpzaam personeel en uitstekend eten met bijpassende wijnen. alles liep op rolletjes. Alles was mogelijk, we wilden graag buiten eten en dat was geen probleem. Esther een uitstekende gastvrouw, maar ook de jongen in de bar, zo vriendelijk en keurig en ook tijd voor een gezellig praatje. Een heel leuk team heeft ons een heerlijk weekend bezorgd!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Een erg fijn verblijf, gezellig restaurant en leuke bar om nog wat te drinken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinigheidje... Het make-up spiegeltje.. Het was er! Zat voor mij erg hoog!

    Heerlijk ontbijt. We kregen een up -grade naar grotere kamer. Ruime kamer en fijne bedden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,3
    Gastvrije ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niet alle stoelen zitten even lekker.

    Gastvrije ontvangst. De inrichting van het hotel bestaat uit een mengeling van stijlen. De sfeer is ongedwongen. Uitstekend diner.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Naar verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel last van muggen op de kamer. Een raamhor zou wenselijk zijn.

    Nette kamer met mooie grote badkamer en een eenvoudig zitje buiten. Het ontbijt was goed, de koffie bij het ontbijt was matig. Vriendelijk personeel en mooie ruime parkeergelegenheid en ruimte voor het stallen van de fiets met de aanwezigheid van een stopcontact.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Fijn gastvrij hotel/restaurant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt aan de rand van Tubbergen aan een autoweg. Dus wel goed bereikbaar (voor autobezitters) maar geeft ook herrie. Er rijden ook nogal wat vrachtwagens langs. De kamers zijn erg mooi maar voor mij te licht (geen gordijnen maar luikjes/luxaflex). Ik heb het graag donker s nachts.

    Heel fijn hotel, gastvrije mensen. Goede kamer, goede douche, goede wifi. En een heel goed restaurant met bijzonder lekkere wijnen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Compact en compleet personeel super vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lichtknopje bij wastafel zit bij de ingang en klein beetje verkeershinder kamer aan de weg

    Gastvrijheid vriendelijke ontvangst, heerlijk eten mooie kamers compact maar compleet,omgeving zeker een aanrader voor fietsers en wandelaars

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,9
    Gastvrij hotel
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren te zacht. Ook de stoelen op de kamer hadden te zachte zitkussens. Mensen met rugklachten zullen hier zeker hinder van ondervinden.

    Het team van Droste's Herberg weet echt wat gastvrijheid is. ' s morgens een krantje, heerlijk ontbijt, heerlijk diner.,veel aandacht voor de gasten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    De goedkoopste en veruit de beste van mijn boekingen voor deze reis!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Personeel heel aardig, meedenkend en vooruitziend. Ik kwam met de tong op de tenen aan na een wandeling van 24 km. Ik kreeg spontaan een gratis upgrade van mijn kamer omdat die kamer een bad en airconditioning had. Ik heb nog nooit een 10 gegeven, maar Droste's Herberg verdient echt een 10!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Samen comfortabel enkele dagen laten verwennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was niets om tegen te zijn.

    Uitstekende warme en persoonlijke medewerkers en eigenaar, ieder geeft persoonlijke aandacht met altijd iets extra's, uitstekende keuken met heerlijke gerechten. Voor ons TOP.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,8
    Leuk gastvrij hotel. Locatie zeer geschikt als uitvalsbasis voor wandelen, fietsen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Je kunt geen koffie of thee zetten op de kamer. Dat is jammer.

    Mooie locatie, prima hotel. 's Morgens een heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,3
    Het ontbijt is heerlijk, de kamers zijn ruim, personeel zeer...
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geluid. Het hotel ligt aan twee drukke wegen

    Het ontbijt is heerlijk, de kamers zijn ruim, personeel zeer behulpzaam en vriendelijk en vergeet niet het diner over te slaan. Er is een goed restautant met een leuke wijnkaart.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,9
    Gastvrij in prachtige omgeving.
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op geboekte kamer geen waterkoker, en/of koffie en thee zakjes.

    Heerlijk gegeten zowel diner als ontbijt. Bedden minder een te zacht matras. Dat is maar wat je voorkeur is. Thuis best hard. Personeel bijzonder aardig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,6
    gastvrij personeel, enthousiast, vriendelijk, je voelt je er...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Patio Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Onze badkamer was erg warm, doordat daar leidingen onderdoor liepen. Daardoor lauw kraanwater, maar we kregen flessen gekoeld kraanwater!

    gastvrij personeel, enthousiast, vriendelijk, je voelt je er welkom!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant is niet echt ingericht voor kinderen (dochter 11). Met name de kaart en de wachttijd tussen gerechten door.

    Professionele houding personeel, vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    9,6
    Prima hotel met oog voor de gasten en een prima ontbijt.
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtig hotel met alles er op en eraan. Vriendelijk personeel en voldoende parkeerplaatsen. In rustige, landelijke omgeving, waar je prima kunt wandelen en fietsen. Vanuit onze kamer keken we zo over de velden. Hoewel wij de avond tevoren duidelijk aan de receptie bij aankomst hadden gevraagd vanaf hoe laat we konden ontbijten in het weekend (7 uur vertelde ze ons) bleek dat om 8 uur te zijn. Omdat wij heel vroeg moesten vertrekken stonden we dus om 7 uur in de ontbijtzaal, waar bleek dat het vanaf 8 uur was. De dame die het ontbijt klaar zette en waar wij vertelden dat er een miscommunicatie was ontstaan, vertelde direct dat we welkom waren en dat het grootste deel van het ontbijt al klaar stond en de eieren bijna klaar waren en we gewoon konden ontbijten. Dat noem ik pas service, Klasse. Kamers waren schoon en groot genoeg voor ons voor een nacht. Kortom prima hotel met prima service.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    10
    we kwamen midden in de nacht aan en werden door de dames die net klaar waren met werken hartelijk we
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    ontzettend vriendelijk personeel en we hebben genoten van het ontbijt, een heerlijke douche met een fatsoenlijke straal water, eigenlijk was alles gewoon goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,9
    Super fijn hotel in een hele mooie gezellige omgeving.
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    De menu kaart voor het avond eten. Dat is natuurlijk ook wel erg persoonlijk, maar ons ding was het niet zo.

    De kamer was mooi groot, fijne badkamer met ligbad en douche.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,9
    Prettig verblijven in Droste's
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Patio Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk. Het is wel raadzaam om een auto tot je beschikking te hebben. De bus is wel voor de deur, maar toch.

    Eten in het restaurant is erg goed! En al het personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,3
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen haardroger op de kamer Ontbijt was prima, maar ik miste enkele zaken

    Fijne, landelijke ligging Uniek gebouw Erg gezellig Ontbijt in veranda Heel lekker diner ! Gezellig café Romantisch

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    9,6
    we komen terug en dat zegt wat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ietsje last van verkeerslawaai en geen kledingkast in de kamer

    Hoffelijkheid, attent, gastvrij, kwaliteit, goed gerund, eten veel aandacht aan besteed, alles vers en goed gemaakt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    8,3
    Genieten
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer had iets schoner gemogen. Hier en daar was wat stof te vinden.

    Al het personeel is zeer vriendelijk en klant gericht. Er werd leuk op onze hond gereageerd (wat wij ook wel eens anders meemaken). Het eten is van goede kwaliteit en de porties zijn royaal. Er is een uitstekende wijnkaart.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    7,9
    Goede uitvalsbasis voor omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zicht/inkijk toilet vanuit bed. Kamer is zeker nog ok/niet verkeerd maar heeft wel zijn beste tijd gehad.

    Goede uitvalsbasis voor omgeving. Comfortabel hotel met nostalgische 'touch' (herberg). Goed restaurant.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    10
    Nog beter dan de chocolade....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Heel bijzondere leuke moderne hotel en kamerinrichting. Goede ontvangst. Erg goed ontbijt, heerlijk in restaurant gegeten, beste heilbotfilet tot nog toe. Zeer verzorgd zowel ontbijt als diner. Vriendelijk en behulpzaam geheel. Kregen een ruimere kamer, ondanks dat met een "aanbieding" was geboekt. Komen zeker een keer terug.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    9,6
    Fijn verblijf in Twente
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De sfeervolle houthaarden die op diverse plaatsen branden hebben als nadeel dat de kamer soms naar de rook ruikt.

    De gemoedelijke, sfeervolle ambiance. We kregen een upgrade naar een grotere, mooi ingerichte kamer. Het ontbijt was prima, vooral de krentenwegge en het versgebakken brood bevielen ons goed! Vriendelijk en betrokken personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    10
    We kunnen zeggen een top verblijf
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De gastvrijheid, het ontvangst en ook na afloop alles netjes navragen hoe het is geweest. We zijn vol lof en zeker een aanrader. Mooie lokatie en gezellig ingericht. Twijfel niet dit hotel kan je zonder enige twijfel boeken.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    Fijn, dat we voor dezelfde prijs een betere kamer met ligbad...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fijn, dat we voor dezelfde prijs een betere kamer met ligbad kregen! Voor mij als roker ook heel prettig, dat er buiten een houtkacheltje stond, dat het in het koude vriesweer wat aangenamer maakte buiten te roken. Aardig gebaar, dat er binnen bij het haardvuur schaaltjes met nootjes klaar stonden voor iedereen, die daar zin in had. Ik was er voor de derde keer en opnieuw heel tevreden!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    9,2
    Maakt slogan waar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook naar open haard wat fijn was bij thuiskomen maar niet bij ontwaken.

    Een hotel waar andere hotels nog wat van kunnen leren op het gebied van gastvrijheid. Bijzonder geschikt voor een weekendje ontstressen. Uitstekende keuken en goed ontbijt. Tevens soepele uitcheck tijden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    9,6
    Heerlijk hotel in het mooie Twente
    • Individuele reiziger
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend comfortabel hotel op een mooie plek in Twente. Ruime loft-kamers, heeerlijk bed. Lekker eten in het gezellige restaurant. Uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,9
    Het diner is echt een aanrader om in het hotel te gebruiken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij biologisch eten denk ik toch aan meer kwaliteit bij het ontbijt:de kaas had totaal geen smaak,als je rond half 9 ging ontbijten was het fruit al op,er lag alleen maar ham bij de snijwaren.

    Het diner is overheerlijk,een aanrader om dit in het hotel te nuttigen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    10
    een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Zeer vriendelijke ontvangst. Uitstekend diner. Eten in cafe was ook uitstekend. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima kamer. In 1 woord een echte aanrader!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    10
    Verrassend verblijf in het mooie Twente!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles aan deze accommodatie was verrassend goed. Leuk, eigentijds concept, gebaseerd op gebruiken op de streek. Aardig en gastvrij; een echte aanrader! Heerlijk, 'frisse' kamer en mooie omgeving.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    9,6
    Fantastisch verblijf in eigentijds ingerichte herberg gelegen in prachtig Twente.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niets.

    De inrichting zowel binnen, ontbijtruimte in glazen serre en buiten is modern en comfortabel. Diverse zitjes en genoeg kussentjes. Erg leuk is wanneer je iets te drinken bestelt je er altijd iets bij krijgt. Zelfgebakken koekjes, bonbons of nootjes. Diner was echt super goed! Onze patiokamer was ruim met 2 comfortabele stoelen en een grote badkamer met een heerlijke douche en een ruim bad. In de ochtend lag er een krant en magazine voor de deur. Wat een service!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    10
    Heerlijk ontspannen en bijkomen na een mooie dag fietsen op een uniek plekje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Patio Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zou ik niet weten.

    Alles was voortreffelijk. Het hotel had een foutje gemaakt bij de aanbieding, waardoor we echt heel veel geluk hadden.(en anders misschien ook niet geboekt hadden). Wij hebben daarvan echt helemaal niets gemerkt. Super professioneel. Chapeau! Als ik weer eens een mooi hotel zoek, dan weet ik waar ik terecht kan. En dat geldt ook voor het restaurant bij het hotel. Zeker een aanrader, ook zonder verblijf in het hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,3
    .Ontbijt was prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Patio Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    .Vaste sproeier in de douche. .Weinig stopcontacten dus het was wat organiseren voor opladers. .Internet was wat traag.

    .Ontbijt was prima! .Restaurant uitstekend. .Accomodatie schoon en goed. .Personeel heel aardig en correct.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    9,2
    Wat is Twente mooi..
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst hartelijk ontvangen en onmiddellijk upgrade gekregen naar een prachtige loftkamer, gewoon, omdat het kon. Het hotel wordt gerund met een integriteit die je maar zelden ziet, je komt er tot rust, grotendeels ook door de fijne mensen die er werken. Het restaurant is een aanrader, zelfs als vegetariër kun je er heerlijk dineren. Ontbijtbuffet is uitgebreid met allemaal producten uit de streek, en vooral heel lekker brood. In de buurt kun je ook prachtige buitenritten te paard maken, ook bij zo'n (h)eerlijke mensen . Dit is een aanrader op alle vlakken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,9
    We hebben genoten!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kwam alleen warm/lauw water uit de kraan maar we kregen flessen koud water mee naar onze kamer. Balkon beschikte over één wrakke stoel en kan een opknapbeurt gebruiken.

    Het ontbijt was uitstekend, het diner trouwens ook! Airco op de kamer was 's nachts erg prettig. Zeer plezierige sfeer met behulpzame medewerkers! Veel kranten en goede boeken beschikbaar.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    6,7
    fijn verblijf in mooie omgeving; goede faciliteiten maar matige - loft kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer viel mij wat tegen - prijs - kwaliteit. Het was een verbouwde zolderkamer; met eigen sanitair maar met een 2 persoon ijzeren bed; in totaal 4 trappen op - geen lift.

    Het ontbijt was goed; het diner was uitstekend verzorgd;

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    7,9
    Voor logie en ontbijt was het prima .Zeker een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bed was wat te smal maar voor 1 nachtje prima. Om te dineren vond ik het nog wel wat prijzig . Hebben we dus niet gedaan.

    Ontbijt was heerlijk .Heel uit gebreid en prettige bediening .We konden daarna lekker buiten zitten met een kop koffie .Op de kamer heerlijke was douche creme met bodylotion heerlijk .

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,9
    Prima hotel in prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had graag koffie of thee willen kunnen zetten op de kamer.

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Restaurant heeft een goede kaart. Ontbijt uitstekend verzorgd.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    7,9
    Heerlijk ontspannend en goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    de lichtinval ,s nachts op de kamer en het geluid van het verkeer.

    de sfeer, makkelijke houding van het personeel, en vooral de airco op de kamer! goed restaurant en ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,2
    Prima verblijf bij Droste’s herberg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Patio Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt iets

    Persoonlijke benadering van het gehele personeel Ontbijt en diner waren erg goed, ook daar de personal touch, naast erg lekker eten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Mooie ruime kamers
    • Gezin met jonge kinderen
    • Patio Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel gehorig en ontbijtgedeelte mag wel een keer gerenoveerd worden

    Mooie ruime kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Personeel heel aardig en heerlijk ontbijt in gezellige ruimte

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Alles kan!
    • Groep
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles kan! Het personeel is heel relaxt naar de klanten toe. Heerlijke koffie. Wij waren er niet voor vakantie, maar zi voelde het wel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    Diner en ontbijt waren top!
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen degelijke wifi op de kamers.

    Diner en ontbijt waren top!!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    comfortabel en verwennerij ; heerlijk eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets.

    kamer, en eten in restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Mooie kamer, kleine loft echt ruim en comfortabel genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles prima!

    Mooie kamer, kleine loft echt ruim en comfortabel genoeg

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,3
    Erg lekker ontbijt, veel aandacht aan biologische producten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg lekker ontbijt, veel aandacht aan biologische producten van boerderijen uit de omgeving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,2
    zeer onstspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was zeer goed, met verse lokale produkten; ik kwam na zo'n 10 jaar terug en mijn verwachting werd helemaal waargemaakt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    vriendelijk personeel en de kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Patio Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    locatie en ontbijt kan uitgebreider

    vriendelijk personeel en de kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    We hebben het erg naar onze zin gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Small Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was prima voor elkaar

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    9,2
    Prettig verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het interieur zou een upgrade kunnen gebruiken.

    Fijn hotel, prettige sfeer en geode locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    5,8
    Aan de rotonde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Medium Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai door verkeer, beperkte verluchting van de kamer en onvoldoende verduistering.

    Goede keuken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    10
    Geweldig
    • Stel
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    8,3
    prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Loft Large Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    stoelen in de bar

    alles meer dan goed

    Verbleven in maart 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: