Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Van der Valk Hotel Emmen 4-sterren

Verlengde Herendijk 50, 7833 JD Nieuw-Amsterdam, Nederland

#2 van de 3 hotels in Nieuw-Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 548 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    7,9
    Perfecte ligging aan autosnelweg .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst om 20h45 geen roomservice meer na 20h00 . Ook restaurants sluiten om 21h00. Jammer want ik had grote honger. Hoe kan dit bij een dergelijk hotel ? Ongehoord.

    Perfecte ligging aan autosnelweg . Mooie kamers met goede bedden , WiFi , koffie op kamer en douche + bubbelbad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,1
    Goede locatie net aan Duitse grens.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan netter , ook een renovatie.

    Goede locatie net aan Duitse grens. Goed restaurant, koffie op kamer, WiFi , bad en douche. Ruime kamers. Parking inkluus.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,9
    verder was het prima.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een kamer aan de voorkant van het hotel heeft veel last van het verkeersgeluid van de grote weg. ook 's nachts.

    kamer was heerlijk ruim, bedden waren prima en ontbijt was zeer uitgebreid,

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,1
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het zwembad hing een onderwaterverlichting los. Dit gemeld bij de receptie dit kon geen kwaad het was al wat langer zo. Ik kan me voorstellen dat kleine kinderen nieuwsgierig zijn en er naar toe duiken. Het kan misschien helemaal geen kwaad maar vind het toch geen prettig idee.... Desondanks wel genoten in het zwembad.

    Eten was voortreffelijk. Zwembad heerlijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,1
    prima hotel met deze keer aandachtspuntjes
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We komen regelmatig in dit hotel. We hadden een kamer op de begane grond. Het was er erg warm. Stond wel een ventilator wat prima was maar daarmee krijg je de kamer niet op een comfortabele temperatuur. Ontbijt was wederom prima. Alleen deze keer kwamen we om 9.50u binnen en het leek of er een bom was gevallen. Alle tafels stonden vol en bij het buffet was er veel "op". Weinig medewerkers wat we hier zeker niet gewoon zijn. Na 10.15u kwamen er weer medewerkers en binnen 20 minuten zag het er weer redelijk uit. Zijn we niet gewoon van dit hotel. Ook waren de medewerkers niet zo vriendelijk als we gewoon zijn. Niet aangesproken tijdens het ontbijt ook niet binnenkomst en bij vertrek of ook niet gevraagd naar naam of kamernummer.

    Prima ontbijt. Heerlijk hotel. Altijd top alhoewel deze keer wel wat aandachtspunten. Vakanties....???

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    heb. het omgedraaid sorry
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ho nee hoor alles was prima .eten ontbijt buffet de gastvrijheid .het personeel.en alles zag er netjes verzorgd .en dat zwembad super in zo even te zwemmen .in 1 woord super gehad

    heb. het omgedraaid sorry Maar miste de airco een beetje en mischien zonneschermen aan buitenkant befaamde grond

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,5
    De kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden roomservice ontbijt besteld. Maar dat kwam 3 kwartier te laat. Waardoor wij het niet op konden eten omdat we weg moesten. Dan betaal je veel geld daarvoor en ze zijn het vergeten. ..krijg je alleen een excuus. Dat vond ik erg slecht.

    De kamer. En het zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    10
    Het was prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te temperatuur van de kranen bij het bad en bij de douche zijn niet goed af te stellen. Snel te heet of te koud

    Ik was er met mijn blinde dochter en ze kon er goed rond lopen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,6
    prima, mooi hoetel met alle voorzieningen bij elkaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ver van de plaats emmen, niet tevoet te doen om even rond te lopen. in de buurt is weinig te doen.

    mooi hotel, rustige ligging, goed eten. mooie en goed te berijken fietsenkelder met voldoende mogelijkheden voor opladen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,8
    Goed hotel met vriendelijk personeel, goed te bereiken met uitstekende kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was op zich prima, maar wel iets kleiner dan vanaf de foto's (en andere VdValk hotels) verwacht

    Heerlijk ruime kamer, met bad en douche. Bovendien zeer goed bereikbaar aan deA37

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    Heel aangenaam verblijf en eindelijk een fitnessruimte waar je wat mee kunt!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Je merkt dat het hotel al wat ouder is. Sommige zaken b.v in de badkamer en de kamer vertoonden wat slijtage. En in een Hollands hotel heb ik graag echte washandjes of kleine doekjes i.p.v. die papieren ondingen die meteen scheuren.

    Vriendelijk personeel. Ruime kamer en zeer goede bedden! Mooi zwembad met whirlpool en goede fitnessfaciliteiten. Prima verzorgd en uitgebreid ontbijt. Mooie, ruime entree die het gevoel geeft in iets van kwaliteit en grandeur te komen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,5
    Was verder prima heel aardige jongeman in de bar.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dame aan de balie had vast haar dag niet onvriendelijk en kort af. Tevens hadden we maandag 13 mei op booking gelezen dat het incl ontbijt was wat de dame in alle toonaarden ontkende.Volgens haar nooit ontbijt erbij.Wij zijn echter veel onderweg en weten beter beetje jammer deze ontvangst.

    Het bed heel goed maar liever een groot bed. Het bad was heerlijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,3
    Perfecte locatie aan autosnelweg en toch zeer rustig...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt in kamer kleeft onaangenaam. Ik was allergisch aan een schoonmaakproduct op de kamer. Niezen , loopneus en hoofdpijn. Kamer en badkamer waren trouwens niet netjes. Super kleine handdoekjes in badkamer.

    Perfecte locatie aan autosnelweg en toch zeer rustig landelijk. Lekker eten en vlotte bediening. Grote ruime deluxkamer met koffie op de kamer, terrasje en bubbelbad en douche. Gratis parkeren, tankstation net aan lange oprit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,9
    bar was niet toegankelijk op 6/3 omdat er een relatieve...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    bar was niet toegankelijk op 6/3 omdat er een relatieve kleine besloten groep er at. Dit had ook wel in een zaal gekund. Nu zijn meerdere keren gasten de toegang tot de bar ontzegd terwijl er geen alternatief was om Champions League wedstrijd elders te bekijken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,3
    Grote complete kamers met prima bedden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner is in tegenstelling tot het ontbijt zeer matig. Matige kwaliteit van product, bereiding en garnituur zijn ronduit teleurstellend. Ik heb al veel van de kaart op en buiten het stoofpotje valt alles erg tegen. De geserveerde garnituur is niet meer van deze tijd. De prijs/kwaliteit verhouding is hierdoor zwaar onvoldoende. Uitgaande van de ervaringen in andere vd Valks, moet dit veel beter kunnen....

    Grote complete kamers met prima bedden. Vriendelijke en kundige medewerkers. Mooi groot binnenzwembad voor de afwisseling. Ontbijt is uitstekend.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Ontbijt was goed praktisch ingedeeld buffet.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamertemperatuur bij binnenkomst erg warm

    Ontbijt was goed praktisch ingedeeld buffet. Airconditioning op de kamer gaf om de zoveel tijd een brommend geluid en lekte water. Dit uiteraard gemeld bij de receptie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    5,8
    Het diner & ontbijt waren zoals altijd erg goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer had wat achterstallig onderhoud. Personeel beneden achter de bar straalde weinig “gezelligheid” vanaf. Daar hoorden we meerdere echtparen over klagen. We zijn dus maar vroeg naar onze hotelkamer gegaan.

    Het diner & ontbijt waren zoals altijd erg goed. Bediening in het restaurant en bij de receptie erg netjes/vriendelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,5
    Rust.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Live Cooking werd bij afrekenen 17 euro duurder, maar kregen we na klagen terug. We zouden zondags tot 17 mogen blijven, maar bij aankomst was dit toch niet mogelijk. 4 uur in de ontvangsthal zitten wachten op ons vervoer. Jammer

    Rust..

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,6
    De Kerstdagen met partner zoon en kleinzoon doorbrengen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets op aan te merken

    Zeer uitgebreid ontbijt. Comfortabele kamers. Zwembad en hot whirepool heerlijk ontspannend. Kerstdiner bijzonder smakelijk met enthousiaste bediening. Brasserie voor de borrel. Kortom alles was ontspannend

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,8
    ontbijt erg goed en uitgebreid, bedden lang genoeg voor...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt erg goed en uitgebreid, bedden lang genoeg voor iemand van 2 meter, alleen dekbed helaas beetje te kort. personeel vriendelijk, accommodatie zeer gezellig aangekleed voor de kerst. perfecte uitvalsbasis voor centrum Emmen en Wildlands.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    6,7
    eens maar geen tweede keer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    aan de ontbijttafel vlogen de stof vlokken over het eten en het servet was gerafeld

    wij verwachten dat het ontbijt bij de prijs was inbegrepen maar we moesten er een fors bedrag voor betalen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    Prima hotel, kom graag terug.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zou het niet weten.

    Kregen een upgrade naar een zeer ruime suite. Badkamer is groot. Uitstekend diner met attente en snelle bediening. Zeer uitgebreid en voortreffelijk ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    5,0
    Koffieapparaat op de kamer gaf wel heeel weinig koffie.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffieapparaat op de kamer gaf wel heeel weinig koffie. Jammer dat, dat als je dit meld bij de receptie, er geen kopje koffie werd aangeboden. Alleen de opmerking: dan had je even moeten bellen... Wat kost van der Valk twee kopjes koffie... jammer..

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,6
    Naar volle tevredenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We kregen bij aankomst een upgrade naar een suite. Deze was perfect!!, zelfs met bubbelbad en eigen sauna. Het ontbijt was prima, ruime keus. Het buffet op zaterdagavond was geweldig. Een aanrader.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Met 10 pers.
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met 10 pers. Kregen we een gezellige ronde tafel,voor diner en ontbijt, mooi gedekt, wat feestelijk aandoet. de 5 kamers naast elkaar, heel gezellig, en mooie , prima bedden, schone kamers! dus voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk verblijf voor paar dagen er tussenuit in mooie omgeving, gezinsvriendelijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Heerlijk zwembad. Prima verblijf voor paar dagen er tussen uit en genoeg te zien en te beleven in de directe omgeving!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,5
    Het waren 3 heerlijke dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren doorgezakt waardoor het niet lekker lag en het leek of je eruit gleed aan de zij kant. Verder was het erg gehorig. Vooral vanaf de gang. Daardoor niet zo lekker geslapen.

    Heerlijk ontbijt, super schone kamer. Vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    3,8
    Geen representatieve ervaring voor het van der Valk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamervloer was vies, er lag een opengemaakte zak oude snoepjes in de kast van vorige logees. In de minibar lag oude beschimmelde kaas en een half flesje vitaminewater, handdoeken waren gerafeld, gordijnen waren kapot waardoor ik deze niet volledig kon sluiten en geen privacy genoeg had bij het slapen en omkleden. Ik sliep op de BG. Bij de fitnessruimte waren drie apparaten kapot waardoor het fitnessen ook niet echt een prettige faciliteit was. Ik had specifiek het van der Valk hotel geboekt om de mogelijkheid tot fitness. De zakelijke factuur lag niet klaar terwijl ik al de avond tevoren had betaald, omdat ik op tijd weg moest. Thuis bleek dat de factuur verkeerd was opgemaakt en de later opnieuw gemailde factuur foutief gespeld. Ik heb tot heden geen juiste factuur gemaild gekregen. Bij het melden van van mijn klachten is hier niets mee gebeurd. Er werd mij gemeld dat de vorige klanten van de kamer geen klachten of mankementen hebben gemeld. Ik kreeg een kaartje mee om mijn klacht per mail in te dienen. Dit heb ik twee maal moeten doen alvorens respons te krijgen. Het respons was enkel een gemaild excuus en dat was het. Ik heb veel te veel geld betaald voor echt een slechte kamer en niet naar behoren functionerende faciliteiten. Ik ben altijd goede kwaliteit van het van der Valk gewend. Redelijk hotel voor families, niet als zakelijke klant om zaken in te doen.

    De ruimte in de kamer. Het restaurant en de service in het restaurant was uitstekend!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,3
    We voelden ons in de watten gelegd..
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer aan de voorkant. Hebben helaas de hele nacht geluidsoverlast van de snelweg gehad. Waardoor je toch minder goed slaapt. Tijdens het ontbijt werden de lege borden al weggepakt. We voelden ons een beetje teveel, zo van nu hebben jullie genoeg gehad....

    De kamers waren erg ruim, netjes verzorgd. Bedden waren oke. Ontbijt was heel goed verzorgd, heel veel keus. Goede kwaliteit..

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Goed verblijf, alles keurig schoon en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De temperatuur in de kamers was erg hoog en er was geen klimaatbeheersing/airco (was wel een warme dag geweest). In de informatiemap op de kamers stond dat er wifi beschikbaar was middels wifi-kaarten. Dit was niet nodig, er was gratis wifi beschikbaar. Tip op de informatiemap aan te passen.

    De ruime schone kamers, vriendelijke bediening.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    Genoten van de prachtige grote kamer en badkamer van de deluxe-kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De laatste nacht helaas moeten verhuizen naar een standaardkamer waar ik het heel benauwd kreeg vanwege de hitte én het ontbreken van een airconditioning (wat op deze kamer wel nodig is!).

    De eerste twee nachten op een de luxe kamer genoten van de rustige, grote kamer en prachtige badkamer met bubble bad én inloopdouche.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,3
    verblijf was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    voor de prijs hadden wij een betere kamer met meer uitzicht verwacht.

    het ontbijt was prima en de kamer was uitstekend, alleen uitzicht was moeilijk, omdat wij moesten gaan staan om iets te zien. Ramen waren erg hoog.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,4
    Ruimte voor verbetering
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De straal van de douche was erg magertjes en de temperatuur was lastig in te stellen. Het was te heet of te koud. Het interieur van de kamer mag wat moderner.

    De locatie was prima net als de grootte van de kamer. Gerenoveerde badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Ontbijt top, service super uitstekend kan booking.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het oplossen van problemen van booking.com, van der Valk(in Emmen)heeft het super opgelost.

    Ontbijt top, service super uitstekend kan booking.com nog wat van leren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Het verblijf is ,niettegenstaande de bovenstaande kleine ongemakken, ons
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De indeling van de kast voor de "hangende" kleding. De "knaapjes" hangen niet naast elkaar, maar achter elkaar. Niettegenstaande de uitschuifrail is het pakken van de kleding daardoor onhandig. Verder is de douchedeur niet sluibaar. ( niet goed afgehangen.) Ook het ontbreken van een telefoondoucheslang in de douche is jammer.

    De uitgebreide keuze uit het ontbijt en de vriendelijke personeel .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    Geweldig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen, behalve de koffie was dit keer wat minder. Over smaak valt niet te twisten.

    alles was eigenlijk geweldig, maar de mogelijkheid om even te kunnen zwemmen en eventueel fitnessen, is zeker een pluspunt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    4,6
    Matig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen licht in douche gedeelte, kamer was ergbenauwd. Stoelen in restaurant lagen vol kruim, mes naast tafelpoot op de grond. Ontbijt op zondag tot 10.00. Geen water in minibar(zijn we gewend in overige van der valk hotels) erg prijzig voor wat je kreeg. Ontbijt niet erg luxe voor €14.50 pp

    De omgeving, goede bedden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,6
    Diner een aanrader, lekkere wijn ook, tuin mooi met Annabella's
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen aan de straatkant, veel lawaai van auto's volgende keer aan de tuinkant vragen nu hebben 2 van de drie personen(3 kamers) zeer slecht geslapen, echt jammer

    Ontbijt super, diner trouwens ook

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    Ruime kamers met mooie badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt langs een doorgaande weg. Als je aan de verkeerde kant zit zou je hier last van kunnen hebben. Ons heeft het niet gestoord.

    Ruime kamers met mooie badkamer. Groot balkon. Lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    10
    Hotel van der Valk Emmen, een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Wij hadden een prachtige kamer met bubbelligbad. Het personeel was uiterst vriendelijk en het hotel ziet er zeer verzorgd uit. Het zwembad is super! We hebben er ook 's avonds gegeten, erg lekker. Het ontbijt is top.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,2
    Moderne en luxe hotel in Emmen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had geen badjas in mijn kamer, dat zou wel handig zijn ivm het zwembad

    Het hotel is top. Erg schoon, goede kamers, vriendelijk personeel en goed ontbijt. Leuk restaurant ook.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,9
    Goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van de kamer is inmiddels wel aan een up-date toe. Het bubbelbad maakte heel veel herrie. De deur van de douchecabine ging heel moeilijk open. Jammer dat het balkon doorliep, dus vreemde mensen liepen langs het raam.

    De kamer zag er netjes en schoon uit. Alles was aanwezig. Goede matrassen. Ontbijtbuffet was geweldig. Ook heerlijk in het restaurant gegeten. Dochter en haar vriend hebben ook gebruik gemaakt van het zwembad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,6
    heel fijn verblijfadres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    grotere TV, er hing een kleine flatscreen op een grote afstand

    alles prima geregeld van ontbijt tot diner of lopend buffet dit was echt goed, maar ook de kamers en accommodatie we komen zeker nog eens terug bij van der Valk Hotels.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    8,8
    Goed hotel, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We zaten er 2 nachten. Op de laatste avond kwamen we erachter dat er geen stop in het bad aanwezig was. Dus niet kunnen genieten van het bubbelbad. Daarnaast is er een inloopdouche. Heb tussendoor 2 keer de kraan uit moeten doen omdat het water zo langzaam wegliep. De andere ochtend gingen we naar huis. Had me dit eerder opgevallen had ik er zeker een melding van gemaakt.

    Eten was uitstekend! Veel keus. Wat omschreven staat is ook aanwezig qua faciliteiten. Vriendelijk personeel. Niks is teveel gevraagd. Kindvriendelijk hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,9
    Het was een kort verblijf maar daar is ook alles mee gezegd.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie aan snelweg, veel geruis van voorbij rijdend verkeer, met name 's nachts. Een paar lampen waren defect. 1 grote bad handdoek voor 2 personen. Dat was waarschijnlijk niet de bedoeling maar maak wel de kamer in orde. Kamer ziet er wat oubollig uit, verwacht je niet als je het hotel aan de buitenkant ziet.

    Goede bedden, fraaie douche, uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,5
    Goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de ochtend al vroeg wakker van herrie van dichtvallende deuren van andere hotelbezoekers. Dit dreunde helemaal door.

    Prijs kwaliteit Fijne kamer Lekker ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,8
    Super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren te zacht, waardoor we pijn in onze rug kregen. De deuren sluiten hard. Je kan niet zachtjes de deur sluiten.

    Het ontbijt en het bubbelbad in de kamer. Het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    9,2
    Goede voorbereiding op bezoek Wildland's Emmen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een balkon zou lekker zijn geweest, dat hadden we niet

    Overdadig ontbijt, een bubbelbad en regendouche, lekkere bedden, een tablet op de kamer met informatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    9,2
    aangenaam en comfortabel voor schappelijke prijs
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Horecapersoneel 's avonds kwam heel gereserveerd over. Leek weinig passie voor het werk te zin. Of ze waren heel strak geintrueerd

    Kamer was uitstekend, ontbijt ook maar daar betaal je wel 15 Euro pp voor.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    8,3
    Heerlijk geslapen en ontbeten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was vrij donker vanwege te weinig verlichting. Daarnaast had de kamer weinig stopcontacten (slechts 2: woonkamer, badkamer). Comfortabel je mobiele apparatuur opladen is lasting. Je telefoon/wekker opladen op je nachtkastje is er niet bij.

    Aan het uitgebreide ontbijt kun je zien dat dit niet het eerste de beste hotel is. Alles is ruim opgezet met een uitgebreide keuze. Zoiets zie je niet in een gemiddeld stads- of dorpshotel. Daarnaast had ik een upgrade en kreeg ik de family room. Het bed slaapt beter dan m'n eigen bed thuis.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    8,8
    Goede nachtrust voor een goede prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die ik kreeg toegewezen was een tikkeltje gedateerd. Ik zag ook kamers die recent waren verbouwd. Redelijk gehorig, personeel zou zich hiervan wat bewuster kunnen zijn.

    Prijs/kwaliteit verhouding. Prima bedden en grote badkamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,8
    Een relaxed verblijf en mooie kamers
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten mag minder zout,en een ruimte voor de kinderen in het restaurant zou wel fijn zijn,ze waren daar aan het verbouwen misschien komt t nog...

    De kamers waren super!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    8,3
    Lekker ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De menukaart in het restaurant (en dus de gerechten) stamt nog uit de 60er jaren. Eten viel tegen - thuis kook ik beter. Mag wel eens wat eigentijdser; zie de nieuwste Van der Valk vestigingen! De aparte whirlpool in het zwembad was net zo koel als het zwemwater, dus geen hottub waarop ik me had verheugd Vloer van doucheruimte: aangekleefd vuil rondom de afvoer. Maak eens een keer GOED schoon!

    Ontbijt is altijd top bij Van der Valk. Bedden ook uitstekend. Prettige sfeer. Geluid van snelweg voor de deur viel alleszins mee. Naar Emmen rijd je in 10 minuten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    10
    Prima, hotel, goede bediening, goede ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Soms heb ik de behoefte aan een betere leeslamp, omdat alle lampen zeer gedimd licht geven en ik stukken moet kunnen lezen. Bestek avondeten: de vorken met houten handvaten zijn niet te hanteren: dit is weer zo'n "mooi-zijn" product, maar over de handvaten van deze vorken is niet nagedacht. Die liggen verkeerd in de hand. Verder staat het telefoon / faxnummer op de welkom-kaart met kamersleutel, zodanig klein geschreven, dat ik een vergrootglas nodig heb om te zien welke cijfers er op staan. Niet handig voor toekomstige reserveringen. Dan wil je dat je cliënten snel je telefoonnummer weten te vinden.

    Ontbijt was, als altijd , prima. Ik kan prima in het hotel verblijven en tussen afspraken door mijn werk doen. Personeel begint mij te kennen en is altijd zeer voorkomend en vriendelijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    Helaas ontevreden en verbijsterd weggereden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Manager luistert niet naar ontevredenheid van klant, meermaals moeten wijzen op verkeerde berekening van factuur! Booking.com heeft helaas geen juiste of onduidelijk op de site staan dat de meerprijs voor een bed uiteindelijk 30 eur extra kost.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,7
    Het was redelijk normaal
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche de kraan waar je mee moet spelen werd soms gwn te heet terwijl je niks had aangeraakt. En het bed was minder het ligt en slaapt heerlijk alleen het nadeel was dat de matrassen van elkaar wegschuiven

    Zwembad en fitnessruimte de kamer was perfect het bubbelbad was heerlijk alles zag er goed en heel erg netjes uit

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,9
    Fijne fitnessruimte en heerlijk zwembad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik bestelde een rode wijn bij het eten, er werd toen gevraagd of ik een zoete rode wijn wilde. Ik kreeg toen een wel erg zoete rode wijn bij mijn hoofdgerecht. Meer een dessertwijn eigenlijk. Wijnkenners van de bediening is voor verbetering vatbaar.

    Fijne fitnessruimte en heerlijk zwembad.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    9,6
    Heerlijk....
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er veel stof was op en achter de nachtkastjes en dat kan echt niet voor een " Luxe kamer "...

    Bedden waren heerlijk en de locatie was top.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    5,8
    Prima hotel, jammer van de lawaaiige airco.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen compensatie nadat 's nachts de airco hard geluid begon te maken, we wel om 3 uur 's nachts een andere kamer kregen en een rotnacht hadden. 's Morgens alleen sorry en dat was het. Jammer!!

    Het ontbijt is heerlijk en zeer uitgebreid

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    7,1
    goede bedden en ruime kamers
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    er zit schimmel in de badkamer bij het hoofdeinde van het bad, en in de douche tussen de tegels. dit is niet nodig er zijn genoeg middeltjes die het snel en eenvoudig weghalen.

    goede bedden en ruime kamers

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2018

    7,1
    Goed en naar verwachting
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is wat gedateerd in uitvoering m.b.t. materialen en kleurstelling. Heeft echt een upgrading nodig.

    Ontbijt was goed, Eten ook zondermeer

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2018

    10
    Erg aangenaam, luxueus verblijf; voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen

    Hotel met zwembad, prima eten, vriendelijk personeel en als extra een eigen sauna op de kamer. We komen zeker nog eens terug!!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    6,3
    De ober in de bar maakte voor ons de avond een feestje
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te warm, wat oubollig allemaal. Zwembad geur op de kamer te ruiken

    De ober in de bar maakte voor ons de avond een feestje

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk diner en superontbijt!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,1
    Kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel.

    Kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,1
    Faciliteiten zoals restaurant, bar, ontbijt zijn uitstekend. Kamers aan de oude kant. Groot contrast
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamer en duidelijk toe aan vernieuwing (kamer aan snelwegzijde)

    Ontbijt, bar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    10
    Prima kamer, uistekend diner.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima kamer, uistekend diner. Plezierige bediening

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    Prima voor zakenreis
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede service

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    10
    HET ONBIJT WAS HEERLIJK HET ENIGE WAT VOOR ONS ONTBRAK WAS...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    HET ONBIJT WAS HEERLIJK HET ENIGE WAT VOOR ONS ONTBRAK WAS MEERGRANENBROOD, VERDER WAS HET UITSTEKEND.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer is heel groot!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Prima ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche met schimmel, erg warm in de kamer

    Prima ontbijt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    10
    Bedden en ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden en ruime kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    leuk
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    gemoedelijke uitstraling van gebouw en personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Mooie kamer en badkamer.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    n.v.t.

    Mooie kamer en badkamer. Prima diner en ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,8
    Luxe
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden de kamer een beetje duur.

    Het was super luxe. Mooi zwembad mooie luxe kamer. Ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 – 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: