Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Port of Moerdijk 3-sterren

Sebastiaansweg 1, 4781 PE Moerdijk, Nederland

#1 van de 1 hotels in Moerdijk

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 344 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    3,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    2,5
    Geboekt i.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geboekt i.v.m. OAD reis. Oad reis werd verplaatst . Ondanks op de nieuwe datum plaats was in het hotel wilde men de boeking niet omzetten. Reden ;Had je maar bij ons moeten boeken. Dus geld kwijt!! Niet boeken dus !!!

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    4,6
    Personeel / receptie was vriendelijk en gastvrij.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein, niet heel schoon, oud en de bedden waren afschuwelijk . De veren staken door het matras heen. Toen ik er was waren er veel vrachtwagen chauffeurs en deze gaven veel geluidsoverlast en voelde niet prettig als vrouw alleen

    Personeel / receptie was vriendelijk en gastvrij. Handige lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Goed maar hopelijk een volgende keer zonder het bezoek van een bus.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed had wat steviger en breder gekund. De rookgeur in de gang. Er was ook een bus en die mensen babbelden heel luid in de gang (er waren er die rookten aan de nooduitgang) en sloegen met de deuren, zowel 's avonds als 's morgens voor 7u00.

    Het ontbijt was super. De kamer was prima alsook de douche en het toilet.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    7,1
    Anno 2018 was er geen gratis wifi, hier moest je voor...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Anno 2018 was er geen gratis wifi, hier moest je voor betalen wilde je savonds nog even werken ging dit niet. Dit heb ik de afgelopen 2 jaar in alle verschillende hotels wereld wijdt niet meegemaakt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    6,7
    Temperatuur regeling op kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    Temperatuur regeling op kamer. Kamer was heel erg warm,maar nergens een knop,schakelaar of thermostaat. Radiator van verwarming was uit ,geen idee waar de warmte vandaan kwam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    3,8
    teleurstellend
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    schone kamer, beter ontbijt , hotel zichtbaar , te duur voor wat het is. ik zou mijn geld terug willen eingelijk Het hotel is slecht gelegen erg onduidelijk en iet goed zichtbaar in het donker. Bij aankomst was het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam. Dit hotel is wat gedateerd, en is toe aan renovaties. Receptie ruikt erg vreemd ( komt door de tapijt) De kamers ruiken naar sigaretten. Totaal niet schoon. Bedden zakken door , zeer slechte matrassen. Het hotel vraagt te veel voor het geen geboden wordt. Het ontbijt is triest, zelf een eigen ei bakken heb ik nog nooit meegemaakt in een hotel. Vieze pannen erg onhygiënisch. Zeer teleurstellend.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,9
    Verder alles goed bevallen
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen,weinig keuze lagen 2 broden wat bolletjes 5 gekookte eieren en wat spek wat plakjes vlees en verder jam Geen croissants of zo wat je wel zou verwachten voor €13 wat je in andere hotels wel krijgt

    Was lekker rustig daar 👍

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    3,8
    Niet goed maar ook niet heel slecht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, niet duidelijk waar alles staat. Afzuiging toilet vol met stof, schimmel rond kranen. Geen restaurant in hotel

    Personeel is bijzonder vriendelijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    7,5
    Heerlijk rustige omgeving.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk rustige omgeving. Goede prijs-kwaliteit verhouding. De jonge man bij de receptie had het druk bij uitchecken, maar nam toch even een paar minuten om mij en mijn man snel uit te checken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    5,8
    Vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op het oog een prima hotel en verder gewoon schoon, maar ik had misschien een kamer gekregen waar bepaalde dingen verouderd en versleten waren. De kraan van mijn wastafel zat alleen nog maar vast door middel van een flinke laag kit waardoor je voorzichtig moest zijn dat je het er niet per ongeluk lost trekt of duwt. Mijn douchegordijn rook helaas muf. Maar het geen dat ik het meest jammer vond is dat je een extra €10 moet betalen voor het gebruik van de WiFi. Maar moet je een simple overnachting nodig hebben zonder extra's dan is het verder prima.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    3,3
    tegenvallend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Niet goed schoon, erg karrig ontbijt. Geen hotel om zakelijke gasten onder te brengen- echt een gemiste kans van het hotel zo vlak bij een industrieterrein.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Gezzellig
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede route beschrijving

    Een trip naar Werkendam was ook leuk. Leuk restaurant bij Moerdijk. Kanters - zondag gesloten. Hele week geopend behalve op zondag. Vergeet niet bij het hotel te boeken. Een dame heeft de biesbosch. *

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    3,3
    Een dagje terug in grootmoeders tijd.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergane glorie, vies hotel, alles is afgeleefd. Sanitair vies, veel stof, en alles is toe aan een enorme opknapbeurt. Bovendien betaalde WiFi, en het gaat me niet om die paar centen, maar het is 2017, welkom op aarde.

    Ruime kamers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,7
    Redelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor Wifi en bepaalde tv zenders moest je 9.95 per dag extra betalen.Voor een kamer van 80 euro per nacht vind ik dit niet passend in deze tijd.

    Personeel vriendelijk, goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,8
    Ivm oplichting kom ik hier nooit meer
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had 2 kamers, met totaal 4 persoenen en 1 x ontbijt van 13,50 betaald. Andere 3 hebben niet ontbeten en zijn om 09.45 (buffet was gesloten) even bij mij aan tafel gaan zitten. Bij afrekenen hebben ze 3 x ontbijt aan € 13,50 in rekening gebracht. Heb uitgelegd dat deze 3 personen niet hebben ontbeten. Vrouwlijke manager erbij en op onvriendelijke arragante toon te horen gekregen dat gewoon via mijn creditcard de afrekening heeft plaatsgevonden en dat ze hier niets aan wil veranderen. Dus gewoon voor € 30,50 getillt/ opgelicht. Hier kom ik dus nooit meer !!!!!!

    Locatie in orde

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,4
    Goed dat het maar voor 2 overnachtingen was.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt duur tegenover kwalitatief zwak. De kamer was niet klaar bij aankomst. Niet alle personeel loopt over van vriendelijkheid en enthousiasme voor hun job. Tapijt op de kamer was absoluut niet netjes. Dagelijks grondig het tapijt stofzuigen gebeurt niet, zelfs niet tussen 2 gasten in... De stoel was vol smerige vlekken (ik wil niet weten van wat). Badkamer : kraan vd wastafel dient ontkalkt te worden. Schimmel en kalk in de voegen en hoeken van de douche. Lamp van een bedlichtje was stuk. Overal merk je slijtage en kleine defecten. Geen koelkastje op de kamer.

    gratis drankje omdat kamer niet klaar was de koffie was oké beddengoed en handdoeken zijn proper toilet was proper, kraanwerk douche ook Kamer is goed te verduisteren. Stille omgeving ondanks vlakbij grote weg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    De deur in de badkamer was tevens de deur van het toilet.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De deur in de badkamer was tevens de deur van het toilet. Ook was de doorzichtige douchewand tevens de muur van het toilet. Dat was niet zo comfortabel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,2
    Top verblijf gehad. Heerlijk geslapen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Geen.

    We hadden 1 nacht hier geslapen omdat we erg vroeg in Dordrecht diende te zijn. Dit was al voordat het ontbijt geserveerd zou worden. De receptioniste dacht super met ons mee en heeft gezorgd dat er lunchpakketjes waren gemaakt zodat we toch konden ontbijten. Kamer zag er goed en netjes uit. Zou zo weer terug gaan naar het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    3,8
    Zeer grote kost voor WIFI
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer grote kost voor WIFI Ontbijt is zeer basic. Je kan enkel s'avonds eten als je voor 14u besteld. Voor de eerste dag is dit dus niet mogelijk..

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,6
    Ik zal dit hotel niet snel meer boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht en klein bed. In de volksmond 'een twijfelaar'. Als ik of mijn partner zichzelf omdraaide bewoog de ander als van zelf mee. Behang zat los op de kamer, weinig personeel, bij aankomst 4 x op de bel bij de receptie moeten drukken. Beschadigde muren en tapijt trap met tape vastgeplakt.

    Hotel ligt nabij snelwegen, goede parkeergelegenheid voor het hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    goed voor een weekeindje in Nederland
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het feit dat je voor Wifi op de kamer dient te betalen. De lampekappen aan het bed dienen vervangen te worden alsook de bedden.

    goed ontbijt, goed kamer. gezellig, een glaasje drinken aan de bar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    5,0
    Matig dus
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi tegen betaling en de volgende dag gesteggel over betaalde tv zenders. Echt niet meer van deze tijd. Gratis WiFi is absoluut voorwaardelijk voor de zakenreiziger

    Goed bed en bad

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    3,8
    nee stonk kussen was verlost dun
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    toen ik moest betalen goed ontvangen toen ik weg ging leek wel dat ik gebeukt werd

    niks beviel mij moest nog 5 euro aan het eind betalen omdat ze zij dat ik internet heb gebruikt e het was niet zo slaat nergens op

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,1
    Goed, praktisch.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De klep van de toilette is stuk. Ook de handlle om te spoelen. Eerder controleren had een betere waardering gegeven Het is gewoon slordig en met weinig kosten te voorkomen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    3,3
    Goede lokatie ten opzichte van Rotterdam; voor de rest zeer matig. Geen aanrader.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is moeilijk te vinden: ligt achter een paarkeerplaats met trucks. Receptie is niet 24 uur open (je moet voor middernacht binnen zijn). Douchegordijn (!?) te vies om aan te raken. Op de kamer alleen wifi tegen extra kosten. Gratis wifi in de lounge werkt niet. Dat is toch niet meer van deze tijd. Ontbijt van € 13,- voor wat er geleverd wordt veel te duur.

    De ligging ten opzichte van Rotterdam is goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    4,6
    Eerste en de laatste keer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was slecht, zeker voor die prijs. Ventilatie in de kamer stond heel hard, ging 's avonds niet zachter en de deur naar de badkamer kon niet dicht waardoor je continu de ventilatie hoorde. WiFi kost geldt, niet meer van deze tijd. De geur in het hotel was enorm muf. Zonder twijfel het slechtste hotel waar ik de afgelopen 5 jaar geweest ben.

    Personeel was heel vriendelijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    5,4
    We moesten daar zijn ivm een feest in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt! Saai als de pieten, minimale kwaliteit, niet eens mogelijk om een eitje te bakken, onverschillig en niet lekker

    Bedden niet geweldig, slecht geslapen, wiebelend bed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Een goed alternatief voor oud en nieuwjaarsviering ivm geen vuurwerkoverlast.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De luidruchtigheid van de medegasten, m.n. van buitenlandse afkomst die meerdere kamers hadden geboekt en daardoor alleen maar heen en weer liepen naar elkaar met luidruchtig stemgeluid en hard bonken op elkaars deuren.

    Kamer, ontbijt en vriendelijkheid

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    6,7
    De ruim opgezette kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijsverhouding van het ontbijt. Viel tegen. Zelf je eieren bakken. Veelal alleen broden, geen croissant of harde bolletjes. Yoghurt zat nog in pak.

    De ruim opgezette kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    5,8
    Goeie prijs /kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was te zacht en een beetje doorgezakt, de WC bleef enigszins doorstromen, de wasbak was verroest en gebladderd, de deurknop zat los, de verlichting was matig (niet overal voldoende licht om te lezen) en de kamer was te warm, ondanks dat we alles hadden uitgedraaid. Verder stond in de informatie, dat je voor 14.00 uur moest aangeven of je wilde dineren, maar je kon pas vanaf 14.00 uur inchecken? In een restaurant op loopafstand hebben we echter goed kunnen eten.

    Goed geisoleerd qua geluid. De badkamer was ruim en praktisch ingericht en de kamer was voldoende ruim. Goede parkeergelegenheid bij het hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    8,8
    Goedkoop en luxe in 1!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was nog wel stof in t kamer en het kwam uit de handdoek ook nog!!

    We hadden paar uur eerder ingecheckt en we hoefden daarvoor geen extra geld voor te betalen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    4,6
    Kan veel beter
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant in het hotel, alleen een buffet Soms erg lang wachten aan de bar Redelijk duur voor wat het hotel te bieden heeft Inrit niet duidelijk aangegeven

    Dicht bij werkplek Rustige kamers Goed ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    7,5
    Ik heb er Italiaanse vrienden laten slapen.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb er Italiaanse vrienden laten slapen. Na het verblijf werd er nog 3 maal € 12,40 en 1 maal € 13,50 van mijn creditcard ingehouden. Ik heb gebeld maar men kon mij geen antwoord geven. Moet nu een mail sturen etc..

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,3
    Ok hotel om in de buurt (half uur rijden) van de Efteling te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Reservering was mis gegaan, ipv een kamer met twee enkele bedden bleek dit een tweepersoonsbed te zijn. En op de andere kamer was de slaapbank voor onze jongste nog niet gereed en werd pas later op de avond geregeld vanwege gebrek aan personeel. Hoofdkussens zijn te plat om lekker op te liggen. Badkamers zijn aan vernieuwing toe. Jammer (voor de kinderen) dat de wifi niet gratis is.

    Rustige omgeving. Vriendelijk, behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    5,8
    Buiten de hotelkamer was het ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was een echt rook kot de gordijnen en het meubilair was doordrongen van de sigaretegeur ik heb het wel vermeld aan de receptie ik had een rookvrije kamer gevraagd daar ik een probleem heb aan de stembanden

    Wij hebben geen ontbijt genomen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    7,5
    parking , ligging , fietsenstalling
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    mijn vrienden sliepen in tweepersoonsbedden en waren niet zo tevreden over de kwaliteit van de matrassen en de hoofdkussens

    parking , ligging , fietsenstalling

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,0
    Geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had een 2-persoons kamer geboekt maar er stonden 2 2-persoonsbedden in de kamer waardoor er amper vrije ruimte was. Verder zaten er roestplekken in de wastafel. Het zag er allemaal armoedig uit.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Overnachting als tussenstop, op weg naar huis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi hotel, met zeer ruime parking. Vriendelijk personeel. Mooie nette kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    Was niet de accommodatie maar de weg er naar toe
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was niet de accommodatie maar de weg er naar toe

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    4,6
    Er was te weinig personeel 1 dame voor de receptie en de bar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was te weinig personeel 1 dame voor de receptie en de bar. Niet van deze tijd en Booking.com onwaardig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,2
    netjes, schoon, zeer vriendelijk personeel, heerlijke bedden.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    NIETS

    netjes, schoon, zeer vriendelijk personeel, heerlijke bedden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Vriendelijk personeel
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    Moesten meer van deze hotels zijn met deze prijzen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moesten meer van deze hotels zijn met deze prijzen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    5,8
    Hotel is aan onderhoud / opfris toe lijkt mij
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaaierig

    Ontbijt was om 07.30 uur voor groot deel gewoon op.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    3,3
    Weekendje 😔
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    Bos rijke omgeving

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    8,8
    Was weer prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, ik logeer hier enkele keren per jaar.

    Hotel is prima geschikt als zakelijk overnachting als je in de buurt van Moerdijk moet zijn.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    Goed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv, het geluid kon niet harder en je kont het nauwelijks verstaan.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    8,3
    top
    • Met huisdier
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    uitzicht

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,7
    Stopcontact miste ik naast het bed.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stopcontact miste ik naast het bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,7
    vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen gratis wifi op de Kamer. karig ontbijt

    vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    3,8
    Slechte WiFi waar je nog voor moet betalen ook.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte WiFi waar je nog voor moet betalen ook. Geen mogelijkheid voor dinner. Lekkende kraan en ramen smerig en veel stof.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    Vriendelijk personeel goede locatie om hond uit te laten
    • Met huisdier
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht en klein bed

    Vriendelijk personeel goede locatie om hond uit te laten

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    6,3
    Ontbijt magertjes , voor dinner kan je beter naar Restaurant...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt magertjes , voor dinner kan je beter naar Restaurant Kanters gaan

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,1
    zaken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    onbijt beperkt en moet voor WIFI betalen

    kamers goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    6,3
    matig
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt mag wat uitgebreider

    Het ontbijt is karig

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    7,5
    lekker ruime kamers en goed douche
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt beperkt en betalen voor WIFI kan niet in 2018 slecht

    lekker ruime kamers en goed douche

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,1
    ontspannend
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    de locatie, rust

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,8
    Gedateerd hotel op een zeer afgelegen locatie.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Geen gratis WIFI op de kamer. Zeer smal 2-persoons bed en hoge kosten €19,50 voor late uitcheck

    geen opmerking

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    6,3
    De bedden zouden echt beter moeten lig echt op de veren van...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zouden echt beter moeten lig echt op de veren van het matras. Voor de rest eenvoudig hotel goed te doen voor 1 nacht te verblijven

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    aangekomen, geslapen en weer weg. was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoe kom je in het donker op het juiste parkeer terrein? Erg moeilijk te vinden in het donker.

    Kamers naast elkaar. Helaas geen tussendeur

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,7
    Locatie was goed
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen min punt

    Locatie was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Kwaliteit bedden erg slecht !
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kwaliteit bedden erg slecht !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel voor de geboden prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was wat karig.

    Prijs/kwaliteit was goed. Eenvoudig hotel dat goed is voor een overnachting. Personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,4
    Ontbijt was erg simpel voor de €13,50.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg simpel voor de €13,50. Restaurant is 100 meter lopen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,0
    Zeer beperkt ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Betalende WiFi

    Zeer beperkt ontbijt Wifi betalend op de kamers. We leven toch in 2017?

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    4,5
    viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt en badkamer.

    locatie en parkeergelegenheid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,4
    Kan beter, slechte service!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spinnen in kamer, 10€ voor 1 nacht wifi, achteraf kosten wifi en ontbijt, ontbijt beperkt, alarm deur vaak af.

    Ruime kamer met airco

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    5,4
    liever nooit meer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    ontvangst, schoonmaakpersoneel dat 's ochtends veel lawaai maakte en plotseling in de kamer stond!!!!!!!

    goed bereikbare locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    6,3
    Onduidelijk hoe je er moet komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Onduidelijk hoe je er moet komen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    4,6
    Goed te doen voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kraan badkamer zat los

    De prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,1
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Electricsche fietsen waren nt opgeladen.

    Goed ontbijt. Rustig om te slapen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    4,2
    Zonde vanje geld
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco gaf een heel slecht geur, bed was heel slecht je voelde de veringen, wifi was heel duur voor een dag en veel insecten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,5
    Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Housekeeping kwam zonder kloppen de kamer binnenvallen

    Hard werkend personeel bij receptie/bar

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,5
    In het restaurant kan je alleen eten als je het vooraf boekt...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    In het restaurant kan je alleen eten als je het vooraf boekt, (geen eigen keuken) optie is een truckstop op loopafstand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,1
    vond wat aan dure kant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    vond wat aan dure kant

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Port of Moerdijk

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: