Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel de Griffier 3-sterren

Broekhem 78, 6301 HK Valkenburg, Nederland

#22 van de 52 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 593 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    8,3
    Klein, knus familiehotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wastafel is erg klein

    Klein, knus familiehotel. Aardig personeel, kleine kamer maar zeker goed voor 2 nachten. Eigen gratis parkeerterrein wat heel fijn is!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Eenvoudig, maar goed familiehotel
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind het jammer dat bij het ontbijt de thee in de thermoskan al gezet was. Het zou fijner zijn als de thermoskan gevuld was met heet water en er verschillende theezakjes bij zouden liggen. Niet iedereen houdt immers van dezelfde smaak thee en van dezelfde sterkte.

    Tot 22.00 uur mochten we gratis koffie en thee halen en meenemen naar de kamer. Wat ook fijn was, was dat de eigenaar ons opwachtte op het parkeerterrein toen we 's avonds laat aankwamen. Hij stelde voor om maar dubbel te parkeren, omdat we de volgende morgen toch weer vroeg weg zouden gaan met de auto. Eenvoudig, maar goed ontbijt, zeer vriendelijk personeel, geen grote kamer, maar ruim genoeg, met comfortabele bedden, kleine, maar schone badkamer met een heerlijke douche!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen restaurant zat, want na een lange dag wandelen was het prettig geweest als je bij het hotel kan eten.

    Mooie locatie. Alles op loopafstand Ontbijt was erg lekker en was goed verzorgt. Kamer was erg netjes en goed schoon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,3
    De accommodatie had een goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was het s’nachts erg warm. De kamer had een ventilator maar dit hielp helaas niet genoeg om de warmte weg te krijgen.

    De accommodatie had een goede ligging. We hadden een kamer aan de weg kant. Echter had je hier geen last van. Het personeel was erg vriendelijk en heeft ons goed uitgelegd wat er mogelijk was. Een extra pluspunt is, dat er gratis koffie gepakt kon worden uit de automaat bij de receptie. Het ontbijt was eenvoudig maar goedverzorgd. De kamer was goed schoon en er is een mooie moderne badkamer bij de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,1
    Gastvrij en goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg warm.

    Het ontvangst was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik vond het een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het was fijn dat er een garagebox op het terrein stond om je fiets veilig te stallen. Het ontbijt was niet erg uitgebreid maar nog steeds meer dan voldoende.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,9
    Voor een weekendconcert bij Andre Rieu, voor een redelijke...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateerde en eenvoudige kamer maar voor de prijs goed te doen in het Rieu weekend waar alle hotels het driedubbele vragen.

    Voor een weekendconcert bij Andre Rieu, voor een redelijke prijs een onderkomen .Goede maar wel smalle bedden, een oude gedateerde badkamer maar wel netjes en schoon. Prima ontbijt en heel aardig personeel. Op loopafstand van Centrum en station.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    Rustig, mooie uitvalsbasis voor trips in Zuid-Limburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe badkamer.

    Rustig, toch op loopafstand van station en centrum Valkenburg. Goed ontbijtbuffet, gratis koffie en thee voor gasten, gratis parkeergelegenheid bij hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,1
    Heel aardige consierge,,bediening van ontbijt ook naar de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel aardige consierge,,bediening van ontbijt ook naar de wens.Parkeergelegenheid ideaal.Jammer van de voorziening van toilet/badkamer(mag iets mooier)Zitstoelen in de kamer mischien wat beter kunnen zij . Maar applause voor personeel meneer/mevrouw allerbei voor het avond en ochtend leuk te maken

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,8
    Zeer vriendelijke beheerders.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was behalve de bedden ronduit slecht..maar de eigenaar zei te gaan renoveren. Zeer kleine kamer. Geen kapstok haken. Vitrage kapot. Te klein en teveel lichtdoorlatend overgordijn. Badkamer is veel te klein..en rook niet fijn. Stoeltjes niet comfortabel.

    Zeer vriendelijke beheerders. Hygiene is prima. Ontbijt is vers en voldoende keus. Goede sfeer in eetzaal.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Prima prijs-kwaliteitverhouding voor iedereen die geen luxe zoekt, maar wel een prettig hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ‘S nachts gehorig door mensen die midden in de nacht terugkwamen (Pinkpop misschien?). Overigens van geluid van de gang, niet van de naastgelegen kamer. Na inchecken geen personeelslid meer gezien, dat had iets persoonlijker gekund.

    Fiets kon in afsluitbare bagagebox waarvan ik de sleutel meekreeg. Schone kamer, eenvoudig, maar netjes; ontbijt prima, voldoende keuze, zeker gezien de prijs. Eigenaar bij inchecken heel vriendelijk. Op loopafstand van winkels en horeca (ca 1-1,5 km)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Prima locatie, gratis parkeren bij het hotel, lekker zachte...
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was wat gedateerd, maar hij was schoon en alles deed het prima. De prijs/kwaliteitsverhouding was prima. De ontbijttijd van 08:00 - 10:00 op een zaterdag was was vroeg voor ons. Wel gehaald om 09:55, maar toen was er niet veel meer over in de ontbijtzaal. Gelukkig bakten ze nog wat broodjes voor ons af toen we er om vroegen, maar een eitje zat er niet meer in.

    Prima locatie, gratis parkeren bij het hotel, lekker zachte bedden en hoewel niet gebruikt de gratis koffie. Het personeel was ook vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de 3e etage onder het platte dak was het erg warm en ventileren ging maar matig. Evt een pladondventilator of airco zou voor meer comfort hebben gezorgd

    Prima ontbijt, nette kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    We hebben genoten van ons verblijf. Het was voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op het moment dat we wilden uitchecken, was het hek nog dicht. Maar misschien kwam dat doordat het Pinksteren was, dus dat kunnen we niet beoordelen. Was ook niet erg; we hebben onze sleutel in de keuken afgegeven. Eind goed, al goed.

    Het hotel was basic, maar prima in orde. Zeker niet duur. Vriendelijk prijsje, vriendelijke mensen. Comfortabele bedden (zacht en toch stevig), en een lekker ontbijtje met kraakverse broodjes. Meer moet dat niet zijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    goed hotel om vandaar 1 of meerdere nachten je ding te doen zoals fietsen en valkenburg te bezoeken
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    4 persoonskamer te weinig mogelijkheden om iets op te hangen in douche en kamer.

    goed ontbijt-goede douche en nog nooit meegemaakt, dit hotel gratis koffie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Prima hotel voor een paar dagen Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamers aan de voorkant hoor je het verkeer.

    Prima ontbijt, parkeren bij het hotel, vriendelijke eigenaar. Afsluitbare ruimte voor je fiets. Het hotel is erg schoon. Gemeenschappelijke ruimte waar je lekker kan zitten. Tuin met een zitje.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Prima hotel, met afgesloten parkeergarage, vlakbij het gezellige centrum van Valkenburg.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet iets speciaals. Gewoon goed.

    Gewoon een prima hotel. Kamer was goed, ontbijt was goed. Vriendelijke eigenaarsfamilie. Motor kon gestald worden in de afgesloten garage. Het gezellige centrum van Valkenburg is op 10 minuten loopafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Een prachtig weekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verschillende extra faciliteiten gratis. Gratis parkeren, Gratis garagebox voor de fietsen die afgesloten kon worden, gratis koffie tussendoor en op de laatste dag mocht de auto nog tot 's avonds gratis blijven staan. Een mooie geste!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,5
    Wij hebben ervan genoten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het pand is gedateerd maar daar wordt hard aan gewerkt. De kamers zijn gehorig. Doortrekken van het toilet en de ventilator in de douche zijn duidelijk hoorbaar.

    Het ontbijt was heerlijk. Personeel was heel vriendelijk. Kamer was schoon met comfortabele bedden. Het hotel staat op tien minuten loopafstand van het centrum van Valkenburg ideaal!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Centraal gelegen goed en schoon hotel gerund door zeer vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij kleine badkamer echter wel een goede douche. Apart toilet echt minimaal van afmeting.

    Uiterst vriendelijke mensen die echt hun best deden het ons naar de zin te maken. Motoren konden in de afgesloten garage worden gezet. Gratis koffie/thee tijdens openingsuren receptie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,1
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden/matrassen waren erg zacht, erg slecht geslapen. Verder was de kamer erg kaal en vind ik de benaming 'flatscreen' voor de erg kleine tv misplaatst.

    personeel erg vriendelijk, ontbijt prima.Goede ligging t.o.v. station/centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Het ontbijt was goed, gelukkig niet overdadig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer heel klein. Wastafel had wel groter gemogen.

    Het ontbijt was goed, gelukkig niet overdadig. Kamer klein, maar de prijs die wij betaalden was ook niet hoog.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,5
    Was maar een nachtje ,en was heel goed
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zou het niet weten ,voor ons niets

    de kamer was goed ,het was allemaal netjes ,en schoon ,zou het aanbevelen ,het ontbijt was zeer goed en verzorgd en voldoende was aandacht aan besteed,

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    6,7
    De locatie maakte het negatieve goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de kant van de weg was 's nachts niet te doen vanwege het verkeer. Raam was ook enkel glas. Kregen wel oordopjes van het personeel. Kamers wat klein en bedden rollen uit elkaar vanwege de wieltjes eronder die niet op de rem konden. Ontbijt was wat karig, pistoletje of gewoon brood , gekookt ei en paar soorten beleg.

    De locatie dicht bij het centrum en station. Beide 10 min. Hygiene was top.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,8
    Hotel is 'basic' en nogal gedateerd, maar de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb zelf geen moeite met een wat gedateerde kamer, maar een keertje sauzen zou toch wel schelen.

    Hotel is 'basic' en nogal gedateerd, maar de gastvrijheid maakt dat helemaal goed. Prettige, persoonlijke ontvangst, gratis koffie, en 's morgens staat op het afgesproken tijdstip een lekker ontbijt klaar. Kamer niet zo mooi, maar wel een goed bruikbaar bureau en fijne douche.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    5,4
    Personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren erg koud en bleven koud ondanks dat de verwarming aanstond. Badkamer erg koud. Geen bad, alleen douche. Douchel super koud!

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zitplaatsen bij ontbijt waren vrij te kiezen. Maar elke ochtend zaten er koppels aan een tafel die gedekt was voor 3 of 4 terwijl ze maar met 2 waren. Zo werden wij ik een hoekje geduwd op een onconfortabele plaats (2 banken). Als de persoon die tegen de muur zat eten wilde halen, moest de persoon ernaast altijd rechtstaan. Hier zou meer controle moeten gedaan worden.

    Het eten was lekker en voldoende. Kamers compact maar gezellig en zeer proper en verzorgd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,3
    Prima verblijf voor een weekendje Valkenburg
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was klein en zeker schoon, alleen jammer dat je de afvoer ruikt.

    De kamer was klein en eenvoudig maar schoon. Je kreeg iedere dag schone handdoeken. De kamer was goed genoeg voor een weekend weg. Het ontbijt was prima, heerlijke warme broodjes, en er werd voldoende aangevuld !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    4,2
    Niet voor herhaling !!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer omdat deze geen linnenkast had. Badkamer stond na het douchen vol met water. Douchecabine was te laag. Douchegordijn houdt het water niet tegen natuurlijk.

    Dat alles schoon was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Hotel met prima prijs/kwaliteitsverhouding en uitstekend onbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Conform verwachting op basis van eerdere beoordelingen. Gedateerd hotel maar voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De komende 2 maanden wordt het hotel weer verder gerenoveerd.

    Uitstekend en uitgebreid ontbijt, ligging, gratis parkeergelegenheid en koffie en thee faciliteiten. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    ontbijt was goed, personeel was heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer was klein te klein, omdat mijn koffer helemaal open geklapt moet worden moest dit op bed gebeuren anders ging het niet, denk wel dat dit de allerkleinste kamer is goed voor een persoon.

    ontbijt was goed, personeel was heel vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Voor 2 nachten een goed hotel .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets ,alleen iets opknappen !

    Het ontbijt was heerlijk, de bediening zeer vriendelijk en behulpzaam .Bedden waren ook goed Kamers wel verouderd ,ook de douche . Ook was de douche heel koud . Persoonlijk vonden wij het net iets te ver om te lopen naar het centrum. Bijna 15 minuten . Restaurant en de entree en de huiskamer zeer gezellig ingericht .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    Heel fijn, en uitgerust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen opmerkingen hierover.

    De service van het personeel, die zeer goed was. Het ontbijt was ruim voldoende en de kamers voldeden aan onze verwachtingen, schoon en rustig gelegen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,1
    gratis koffie en lift
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    we hadden eerst een standaardkamer, die was te klein(goed voor 1 pers) en we hebben een grotere gevraagd en een komfortkamer gekregen zonder meerprijs daar deze toch leegstond. matrassen en kopkussen zijn aan vernieuwing toe

    gratis koffie en lift

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,5
    Gezien de status van het hotel 3 sterren was het toch wel een aangename ervaring en gezellig !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals hier hierboven omschreven waren dit de facetten die beter zouden kunnen. Ook de kamer aan de straatzijde was gehorig.

    Ontbijt was wat sober doch wel goed. Kamer was wat verouderd maar de kamers worden vanaf Januari en Februari 2018 allemaal opgeknapt en verbeterd

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,7
    Het ontbijt was prima.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    De inrichting is ouderwets en niet modern. Rolgordijnen matig, douche niet modern, kitnaden op tegelwerk. Weinig sfeer.

    Het ontbijt was prima. De kamers waren schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    5,8
    Ontzettend vermoeiend, kon niet slapen van hetvgeluid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ongelooflijk gehorig, wij konden precies horen hoe de buren plasten en dit dag en nacht. Verder was de kamer en douche ongelooflijk klein. Met 2 personen 1 stoel, geen kast om spullen in te leggen.

    Het ontbijt en het personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,2
    Ondanks het mindere weer met veel regen een topper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is wat gehorig, ik veronderstel dat dit bij een volle bezetting wel een probleem zou kunnen vormen. in onze kamer was de kraan van de wastafel fout aangesloten, om warm water te bekomen moet men naar rechts draaien, maar dit is een mouter detail

    Alles was kraaknet, kamer was basic, wat we wisten vanaf de boeking, niettemin hebben we in het verleden bij de grotere hotels in Valkenburg, meer betaald, voor veel minder

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    7,9
    Prima'verblijf vanwege ligging en prijs/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer variatie in ontbijt. Bijv. ook zachte broodjes. Redelijk onverschillig (jong) personeel. Geluidsoverlast van verkeer door slecht geisoleerde ramen. Eénpersoonsbedden die voortdurend uit elkaar wegschoven.

    Goede ligging tov centrum. Loungeruimte met koffie / thee kosteloos.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,1
    Overnachting verblijf voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt met voldoende keuze. Kamers klein, badkamer gedemodeerd met weinig ruimte voor toiletartikelen. Ruime parking aan accomodatie. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,0
    eenvoudig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    douche zonder spatscherm ,maar een gordijn erg gehorig

    ontbijt is simpel ,maar genoeg gratis parkeren en op 15 lopen van het centrum heel de dag goeije koffie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    SUPER !!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Alles was geweldig geregeld. De mensen waren zeer vriendelijk en belangstellend. Alles was super schoon en vroeg je om iets extra's dan kon dat.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,8
    Prima basic kamer voor een mooie lage prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer had misschien iets groter gekund, maar voor 1 of een aantal nachten is het prima. Zeker voor de lage prijs.

    De kamer was basic, maar dat is ook wat we geboekt hadden. Voor mij was dit keer de lage prijs belangrijker dan een super mooie kamer. De kamer was netjes en had wat we nodig hadden. De badkamer was wat klein, vooral de wastafel, maar prima voor 1 nacht. We hadden fietsen meegenomen en konden alles in Valkenburg met de fiets bereiken. Zo spaarden we parkeerkosten, maar ook het lopen aangezien sommige bezienswaardigheden (gemeentegrot, kabelbaan) niet per auto te bereiken zijn terwijl je met de fiets tot aan de bezienswaardigheid kunt komen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,1
    Voor 1 nachtje goed te doen, langer verblijf zou ik hier niet aanraden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg gehorige kamers. De vloeren zijn volgens mij van hout waardoor iedere voetstap op de verdieping boven de kamer duidelijk hoorbaar is. Ook het geluid van de gang is duidelijk te horen in de kamer.

    Vriendelijk personeel en ontbijt is eenvoudig, maar meer dan prima voor deze prijs.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,6
    In een zin is heel moeilijk,want deze hoteleigenaar met dochters verdienen een dikke pluim
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.Prijs/ kwaliteit perfect

    Het ontbijt was prima,kamer was super schoon en zeker voor de prijs perfect.Parkeren was ook ideaal achter het hotel en kostte niets.Super!! Hele vriendelijke mensen en doen erg hun best om het naar je zin te maken.Ik ga er zeker weer terug en zal het ook anderen aanbevelen. Bushalte voor de deur,waarmee je zo naar Maastricht kan en dan kan je je auto fijn laten staan en in een kortdan ook geen parkeerkosten in Maastricht!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    8,3
    Service gericht en het is net of je thuis komt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvaller, gewoon een constatering. Het hotel is rolstoel toegankelijk. Je kunt via de zijdeur naar binnen. Met de lift kun je naar de verdiepingen. Alleen de kamer is krap voor een rolstoel. Het lukt allemaal wel. De badkamer is niet toegankelijk voor een rolstoel. Wij hebben niet naar rolstoel toegankelijk kamer gevraagd. Het is ons niet bekend of ze die hebben.

    Prima hotel. Goede uitval basis voor wandelen, fietsen en dicht bij het centrum van Valkenburg. Goed ontbijt. Eenvoudige zeer schone kamers. De service en vriendelijkheid van de eigenaars en hun dochters echt top. Daarvoor zou je alleen al terug komen. Ze Ijn bezig met het verder opknappen van de kamers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,8
    aangenaam verblijf in een familiare sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel, uiterst behulpzaam. Fiets kon veilig opgeborgen worden in de garagebox en de auto mocht de laatste dag blijven staan ook al waren we al uitgecheckt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 5 nachten

    tafeltje op de kamer

    vriendelijk zijn ze ..huiselijk gevoel .ontbijt was zeker goed overal schoon van de kamers vond ik de thoilet gang moeilijk zat constant in de donker mischien omdat ik klein bent buiten kon je ook gezellig zitten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    10
    Ideaal voor wandelvakantie en fietsvakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    NVT

    Het ontbijt was goed De kamers waren goed Het personeel was vriendelijk De mensen in de omgeving zijn vriendelijk Heel veel te doen in de omgeving voor stellen en gezinnen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Hartverwarmend, eenvoudig en charmant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eenvoud zit tegen verval aan.

    De persoonlijke aandacht was geweldig. We vierden het behaalde diploma van dochter en daar was geweldig op ingespeeld. Ontzettend aardige en attente mensen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Leuk hotel, bijna aan het Pieterpad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt aan drukke weg. Badkamer erg klein ( 2 m2 ). Ontbijtbuffet zou uitgebreider kunnen.

    Locatie: vlak buiten het centrum en dicht bij Pieterpad. Aardige eigenaren. Gemeenschappelijke ruimten leuk ingericht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,8
    Ontbijt is voldoende en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    lawaai van verkeer en gasten aan straatzijde, geen mogelijkheid om te dineren zonder reservering en de veel te kleine wastafel.

    Ontbijt is voldoende en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    fijn hotel om een nacht te zitten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt had uitgebreider kunnen zijn. geen eieren aanwezig.

    de Locatie was top. op 10 minuten loopafstand naar het centrum. Goed geholpen met uitleg ook qua waar overdag te kunnen fietsen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,5
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg gehorig. Dit kwam waarschijnlijk omdat wij een kamer hadden die grenste aan de trap. Snachts kon ik de meneer in de aangrensende kamer horen snurken. Dat was wat minder😔 ontbijt was prima miste alleen de crousantjes😔

    Geen poespas, gewoon lekker nederlands

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel qua prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel ligt aan een drukke weg en is erg gehorig. De badkamer is klein, zo ook de wastafel. Wanneer er in een andere kamer iemand naar het toilet ging of ging douchen, was het qua geluidsniveau net alsof het hard regende naast het bed. Er waren geen haakjes aanwezig in de badkamer om iets aan te hangen en er was ook geen linnenkastje of iets dergelijks aanwezig waar je iets in of op kon leggen. Enkel een paar kledinghouders en wat haakjes waren op de kamer voor het opbergen van je kleding.

    Het ontbijt was sober, maar wel prima van kwaliteit. De parkeergelegenheid bij de accommodatie was fijn. Het hotel lag op een kwartiertje lopen van het centrum. De kamer en badkamer waren netjes schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    9+
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet ik niet.

    Vader en dochter hele aardige mensen, electrisch fietsen gratis opladen in garage. Heerlijk ontbijt. Super de luxe gastvrijheid. Heerlijk slapen en lekker schoon. Prijs prima. Nieuwe eigenaar compliment.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Keurig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima!

    Keurig verblijf! Zeer vriendelijke eigenaar. Ontbijt erg goed! Kamer was perfect en schoon. Racefietsen mochten in garage en zelfs na uitchecken mochten ze nog even blijven staan! Zeer aan te bevelen zeker ik verhouding met de veel te dure opties in hartje centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,3
    geweldig leuk, vriendelijk, bijzonder gastvrij en netjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    de afwerking van de douche liet wat te wensen over maar ik denk dat dat nog met de overname van het hotel heeft te maken

    Bijzonder vriendelijke service, Geen enkele moeite was teveel. Compleet van gratis koffie en/of thee tot een krantje bij het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    3,8
    Het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer klantvriendelijkheid sfeer dat het hotel niet heel de dag open was waardoor je vaak voor een dichte deur stond De bedden geen eten in de middag kunnen krijgen het onderschatten van het runnen van een hotel

    De afstand naar het centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Voor een kort verblijf een prima hotel met zeer vriendelijke bediening.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat bij de reservering dat je bij aankomst identiteitsbewijs en creditcard moet overleggen. Je kan alleen niet met creditcard betalen.

    Kamers iets gedateerd maar keurig schoon en netjes. Ontbijt prima en werd goed aangevuld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    de service!
    • Individuele reiziger
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het toilette was erg verouderd en maakte dusdanig veel lawaai met doortrekken dat we afspraken anachts niet door te trekken omniet het hele hotel wakker te maken. We hadden 3p kamer 1.7 (geloof ik)

    de service!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,8
    Comfortabel en heel vriendelijk; voelt als thuis
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Er was niet iets wat mij echt tegenviel. Bed was iets te zacht voor mijn smaak maar daar raakte ik snel aan gewend.

    Bij het hotel werken hele lieve mensen. Ik overnachtte bij dit hotel omdat ik een week cursus had in Maastricht (waar de meeste accommodaties waren volgeboekt of te duur waren). Het personeel toonde interesse in de cursus en vroegen vaak of alles naar wens was. Daarnaast was de 1-persoonskamer comfortabel genoeg en was het ontbijt uitgebreid en lekker. Ook kan je gedurende de dag gratis koffie en thee pakken. Ik voelde mij erg thuis bij dit hotel en zou er zeker weer willen overnachten!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,8
    Gezellig persoonlijk familiehotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen koelkast op de kamer. familiekamer voor 4 personen gedateerd, maar ze zijn bezig met renoveren. Wel Tv op kamer en föhn in de douche.

    Gezellige binnenkomst. Koffie, thee, chocomel gratis. Personeel wat uit vader en dochters bestaat erg vriendelijk en belangstellend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Ons verblijf kunnen wij als heel prettig ervaren
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is aan de krappe kant maar ze zijn nog niet zo lang bezig na de overname wie weet word dat in de toekomst nog verandert

    Het ontbijt was netjes verzorgd wij werden heel hartelijk ontvangen de eigenaresse is uitermate vriendelijk niets anders dan lof

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,3
    voor 1 of 2 dagen ok , maar niet veel langer het verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    algemeen de kamer , kleine badkamer , kamer te klein in het algemeen . De vaste zonne rolluiken waren via de wind zeer lawaaierig en moeilijk slapen , drukke weg .

    Het ontbijt was goed . Parking van hotel is ook ok

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,1
    goed hotel om te overnachten, niet om een je overdag te vermaken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De loopafstand naar het centrum van Valkenburg ca. 25 min.

    Ontbijt prima verzorgd. Kamer met de nodige voorzieningen, toilet, douche, TV. Kamer is wel aan de krappe kant.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,8
    Genieten in ongedwongen sfeer
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    n.v.t. Er zijn wat details die ontbraken op de kamer, maar dit is besproken met de eigenaren... maar ik zou de volgende keer zo weer een kamer boeken.

    Verblijf was zeer aangenaam door: persoonlijke belangstelling, vriendelijkheid en het bieden van service op maat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    5,4
    het centrum is goed bereikbaar en al met al een goed hotelletje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het welkomst diner is geen aanrader voor het geld goed hotel voor fietsers kamers erg klein badkamer te klein de lift is reuze klein en traag als je gaat slapen moet je de raam dichtdoen anders heb je last van de autos die er langs razen want het is een drukke baan er is geen airco of andere ventilatie prijs verhouding met de kamer is te duur

    het ontbijt was perfect het personeel was vriendelijk goede parkeer gelegenheid koffie en thee zin gratis het hele verblijf door

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,2
    Uitstekend Hotel voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is prima wij hebben geen opmerkingen ga zo door

    We hebben het prima naar onze zin gehad in hotel Griffier we willen de gehele familie bedanken voor de hartelijke en vriendelijke ontvangst tijdens ons verblijf en wensen hen veel succes in de toekomst wij komen zeker terug.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    een aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De behulpzaamheid van de uitbaters, niets was teveel gevraagd, hartelijke ontvangst, kamer, ontbijt waren prijs / kwaliteit goed . Zeer rustige kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    Schone en goed verzorgde kamer, wel wat sober.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone en goed verzorgde kamer, wel wat sober. Zéér vriendelijk personeel, heel gezellig! Prima ontbijt, genoeg keus en goed vers! Al met al een prima verblijf!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,8
    Goede matrassen en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer gedateerd hotel. Geen aangepaste kamer gekregen, ook vooraf geen bericht gehad dat ze die niet hadden. Geen instructie gehad over hoe binnen te komen na 22 uur.

    Goede matrassen en vriendelijk personeel. Schoon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,8
    Gemoedelijk familie hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden 2 standaard kamers geboekt, eentje had een raampje in de badkamer waardoor alles goed gelucht kon worden. De badkamer in de andere kamer had geen raampje en de ventilatie was niet voldoende waardoor er een muffe lucht hing.

    Parkeren achterom het hotel op eigen terrein, perfect! Ontbijt goed en genoeg. Mogelijkheid om gratis koffie, thee, chocolademelk bij de receptie te halen. Als je geen luxe verwacht, prima familie hotel, schoon, netjes, gemoedelijk en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    8,8
    Gastvrijheid op en top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het gebouw is gehorig, wat je als lichte slaper vervelend kunt vinden. Het randje van het opstapje in de badkamer is wat scherp.

    De gastvrijheid is verwarmend!! Ik heb in een 1-persoonskamer geslapen aan de achterkant van het gebouw. De kamer is praktisch ingericht en alles wat je nodig bent, was aanwezig. Het ontbijt was uitstekend. En er was meer mogelijk. (alleen even naar vragen) Wanneer er iets niet naar wens was, werd er alles aan gedaan om dit te veranderen. Pluim voor jullie!!!!!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    4,2
    Jammer
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je met zo'n prima Website zo'n ouwe zooi vertegenwoordigd 😏

    Van het hotel weinig! Oud hotel, zijn aan het renoveren. Hadden ze beter mee kunnen beginnen. Lieve eigenaren dat wel!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,8
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een basic kamer verwacht, maar dit was ronduit shabby. Het is ontzettend gehorig: de vloer kraakt dus je hoort andere gasten lopen, ook hoor je de andere gasten praten (en andere nachtelijke activiteiten), je hoort de leidingen continu lopen, en dan is er ook nog het verkeer dat dag en nacht doorgaat. Van een goede nachtrust was dus niet te spreken. Ook is het douchegordijn met stang en al zomaar naar beneden gevallen. We hebben begrepen dat de eigenaren de kamers aan het renoveren zijn, dus we hopen dat het snel beter wordt! Wij vonden het te duur voor wat het nu is.

    De locatie was prima (alhoewel wel langs een drukke doorgaande weg die 's nachts niet rustiger wordt ), het ontbijt was goed, en de mensen vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: