Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fletcher Hotel Restaurant De Zon 3-sterren

Stationsstraat 1, 8431 ET Oosterwolde, Nederland

#2 van de 2 hotels in Oosterwolde

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 405 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    6,7
    Prima bed, ontbijt ok, prachtige locatie om fiets- e/o...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was op zich netjes en schoon maar schimmel in de kitnaden van de badkamer en een ventilatierooster dat al lange tijd geen sopje gezien had, gaf het een minder frisse indruk. Kamer was erg gehorig.

    Prima bed, ontbijt ok, prachtige locatie om fiets- e/o wandeltochten te maken evt op de goede huurfietsen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,2
    Prima hotel!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergelegenheid en achterstallig onderhoud aan de buitenkant, raamkozijnen waren afgebladerd.

    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid en werd op tijd aangevuld. De bedden lagen prima en de douche was ook goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    5,0
    Slapen, ontbijten en gedwongen wegwezen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer veel te klein voor 2 personen en sterk verouderd. Dit hebben wij nog nooit meegemaakt, met recht dus kamer nr. 13! Wc pot vergaan. Vloerbedekking vuil. Verlichting te slecht om te lezen.

    Ontbijt en locatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    5,8
    Het ontbijt was goed, het bed sliep uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geluidsisolatie, het is erg gehorig. Uitzicht op parkeerplaats en daken van winkels. Erg dun straaltje uit de douche.

    Het ontbijt was goed, het bed sliep uitstekend. 's Nachts stil buiten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,5
    Matig onderhouden hotel maar voor een uitstekende prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is oud. Kamers ook. Slecht onderhouden. Moet echt wat gaan gebeuren.

    Je kunt in Nederland nog een hotel krijgen voor €60 inclusief uitstekend ontbijt en douche en toilet op de kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    5,8
    Het ontbijt en de vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De uitermate kleine en badkamer. Verder stonk de kamer bij aankomst naar hond. Duidelijk was dat voor ons mensen met een hond in de kamer hadden verbleven. De klacht hierover bij het personeel werd vriendelijk aangehoord, maar er werd niets ondernomen.

    Het ontbijt en de vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,3
    Geen airco.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geen airco. Tweede verdieping en plat dak. Geen oog geslapen met 35 graden hitte. Slechte aanvulling ontbijt tafel. Steeds vragen om drank en eten aan te vullen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    locatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    vriendelijke bediening echter op het terras moesten we lang wachten tot er iemand kwam en het duurde even voordat je drankje kreeg. Verder een opmerking van algemene aard: De kamersleutels hangen binnen handbereik, ik weet niet of de camera alles kan zien. Mijn inziens diefstalgevoelig

    locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,3
    Voor een dag oké maar niet voor langer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren echt gehorig. De badkamer en wc konden ook wel een opknapbeurt gebruiken. Ze hadden ons voor de tijd gebeld voor een aanbieding op een 3 gangen menu en deze namen we maar het eten was niet echt goed en zou ik ook niet aanraden om te nemen.

    Het bed lag fijn, locatie is ook top.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Voor een overnachting was het goed
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel had er niet veel zin in . Het was een prachtige zomeravond maar om 10.30 werd alles gesloten en kon je geen consumptie meer bestellen .

    Superbed , ontbijt was prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,3
    Hezellig en net hotel en zeer vriendelijk en een goed en voldoemde ontbijt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg aan de kleine kant

    Vriendelijk personeel, er werd gereageerd op de verjaardag van de kleinzoon. Versierde stoel bij het ontbijt, werd gefeliciteed en een vlieger kado heel attend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    5,0
    Omgeving en ontbijt was ook wel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je iets op plankje badkamer zette ging t licht even uit. Als je de toilet doortrok waren je benen ook nat.

    Omgeving en ontbijt was ook wel goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    6,7
    Prima hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was dorpsfeest, wat lang in de nacht doorging. Het was fijn geweest als het hotel dit had gemeld bij de boeking, zodat ik zelf kon bepalen of ik de overlast oké vond. Nu moest ik er maar mee "dealen". Het getuigd van klantvriendelijkheid om door te melden. Het hotel kan zelf niets aan de overlast doen, maar wel informeren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    We hebben een goed onderdak gehad, met goede verzorging.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een betere controle van de bonnetjes bij de eindafrekening.... er stonden consumpties op, die we niet hadden gebruikt, en de logiesprijs werd nog een keer berekend

    Ontbijt was goed verzorgd, van alles was voldoende te krijgen; bedden waren oké, kamers waren basic, maar voor ons voldoende.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    2,5
    wc niet schoon.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden - Douche
    • Verbleef 1 nacht

    wc niet schoon. klep bleef niet staan. douche veel te krap. kamer maakte een smoezelige indruk. liever een hogere prijs dan een ontevreden herinnering. dit hotel zal ik niemand aanraden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel heeft ruime kamers met balkon en wat kleinere kamers zonder balkon. Wij hadden een van de kleinere kamers. Dit deel van het hotel kan wel een opknapbeurt gebruiken: likje verf aan de buitenkant, wat opfrissen van de binnenkant.

    Het ontbijt was goed en had voldoende keuze. De ontbijtzaal is ruim, ook als het hotel vol zit dan is er wel plek. Verder een prima bed, en in de kast ligt een ander of extra hoofdkussen voor gevoelige slapers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    6,7
    Verdient een upgrade.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer viel tegen. Van buiten ziet het hotel er aantrekkelijk uit. Op de binnenplaats lijkt het meer op een stapel containers. Wij sliepen op de bovenste etage. Aangezien het een warme dag was geweest was de temperatuur opgelopen tot ver in de 30 graden. Airco zou geen overdreven luxe geweest zijn. Verder was het sanitair uit de vorige eeuw. Douche afgeschermd met een niet heel recent douchegordijn. Kortom, werk aan de winkel om hier een aantrekkelijke bestemming van te maken.

    Ontbijt prima. Personeel vriendelijk. Ook de locatie is in orde.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Prima voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waten erg gedateerd. Erg kleine badkamer met erg oude inrichting. Daar blijf je niet voor je lol gezellig zitten. Echt puur om te slapen.

    Ontbijt. Fijne bedden. Fijne bediening. Afsluitbare ruimte voor fietsen. Vlakbij winkeltjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    5,8
    Leuk hotel maar onze kamer was zwaar onder de maat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer (43). Deze komt totaal niet overeen met wat er op de site (Booking) staat bij de info over de standaard tweepersoonskamer. Zeer summier, hanglamp die ingekort was door het snoer op een creatieve manier op te knopen en zeer, zeer gehorig. Ik kon letterlijk meeluisteren met de tv van de buren. En dan de badkamer.... Als ik mijn armen uitspreidde, kwam in bijna van muur tot muur aan de langste kant en ik ben 1.76...Dat is wastafel tegen de ene muur en douche tegen de andere muur. De badkamer wordt afgesloten met een harmonicadeur, de afzuiging van de stoom is heel karig, de douchecabine had wel een deurstijl, maar geen deur, dus is er maar een douchegordijn opgehangen. Daardoor wordt de doucheruimte nog kleiner. Wij blij dat we niet dik zijn, anders wordt het lastig omdraaien... Kortom de kamer is echt aan een opknapbeurt toe en aan de geluidsisolatie zou wat gedaan moeten worden. We konden naast het tv geluid namelijk ook precies horen wanneer de buren de wc doortrokken of onder de douche gingen. Ook gesprekken waren bijna woordelijk te horen.....

    Leuke bar, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede fietsen (verhuur), ligging, schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    10
    We hadden een fijne vakantie.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We zouden het niet weten.

    gastvrij, heel vriendelijk en voorkomend. Prima kamer en bedden. Wij komen vast terug als we gezond blijven en iedereen was vriendelijk voor ons hondje, dat maken we ook weleens anders mee.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,8
    Prima plek om in de zomer terug te komen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kleine puntjes: geen verse jus en geen rauwkost bij het ontbijt. Wel vers gesneden en vol fruit! Kamer was zo langzamerhand wel aan een update toe maar dit ging overigens niet ten koste van het comfort.

    Goed verzorgd ontbijt. Geen koffiezetapparaat maar de gezette koffie was, in tegenstelling tot veel andere onderkomens, hier wel lekker. We troffen het met de ruime rolstoelvriendelijke kamer hoewel we zelf nog goed ter been zijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    5,4
    Zeer teleurstellend .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was zeer gedateerd . Geen handzeep bij de wastafel . Douchestang los en een vouwdeur als afscheiding . Als bijboeking een 3 gangendiner voor €27.50 en gratis welkomstdrankje. Voor vele gerechten werdt een extra bijbetaling gevraagd . Er werdt ook geen welkomstdrankje aangeboden . Bij uitschecken werdt de rekening gepresenteerd . De boeking stond nogmaals op de rekening maar deze was door mij al met PayPal voldaan ! Als klapper werdt de 3 gangen diner 2x op de rekening gezet ! Zeer onprofessioneel ! en zal bij dit hotel nooit weer een boeking doen !

    Geen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,9
    Prima, goed gelegen hotelaccommodatie voor zakelijk gebruik
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden zijn voor mij wat te zacht

    Klassiek hotel-restaurant in het centrum van Oosterwolde. Eenvoudige kamers maar wel met alles er op en aan. Sfeervol restaurantgedeelte. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    4,2
    Ik zou hier niet weer een éénpersoonskamer boeken.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was ouderwets. In de douche geen mogelijkheid om iets neer te leggen, water werd niet warm. Het ontbijtbuffet was een tegenvaller, er was geen keuze van brood, mandjes leeg, koffie urn leeg, personeel onvindbaar.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    5,0
    netjes en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    verwarming was centraal geregeld en ging uit na 2300 uur. We hadden het heel erg koud. Na zes keer bellen kwam er dan iemand eindelijk extra dekens brengen. Ontbijt was uitgebreid, maar het brood was lang niet vers.

    netjes en schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    8,3
    Keurig verzorgd en goed van sfeer
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zaten wat vlekken op het tapijt en in de plafondplaten.De kit in dr douchebak is wat aamgeslagen (zwart)

    Keurige ontvangst naar een nette niet al te grote maar functionele kamer.Kamer was heel stil, heeft geen uitzicht. Prima bedden en kleine maar goede badkamer.Zeer verzorg en lekker ontbijt. Dat alles voor een heel lage prijs. Gratis en veilig parkeren op eigen grond

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    gewoon goed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    lastig te bereiken ,

    de kamer was iets gedateerd , maar schoon , het bed was goed , en het ontbijt was prima, prima hotel als je een dagje groningen , of zelfs giethoorn wil bezoeken

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,1
    Voor één nacht een prima pretentieloos verblijf.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste een waterkoker met thee/koffie op de kamer en je kon mensen horen praten als ze langs de kamer liepen.

    De kamer was lekker ruim en ontbijt had genoeg keus. De koffie was alleen niet om over naar huis te schrijven.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    4,6
    Voor één avond het oké, maar we komen niet terug.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Er is geen digitale tv -geen beveiliger vooral in de avond -weinig keuze voor ontbijt Tip: een feest tijdens oudejaarsavond. Dat trekt meer gasten.

    Gratis dranje voor de gasten Gratis ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    6,7
    Goed hotel voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Hotelkamers zijn gedateerd maar wel schoon. Badkamer was te klein. Ruimte om te ontbijten en te eten als ook de lounge waren wel ok.

    De receptie was niet altijd bezet maar het personeel was klantvriendelijk. Hotel is gunstig gelegen in het centrum; nabij winkels en horeca.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,8
    Kamer was ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden - Douche
    • Verbleef 1 nacht

    In de routevermelding graag dat een deel van de route die de navigatie aangeeft op koopavond tot 18 uur is afgesloten.

    Kamer was ruim. Ontbijt prima. Mensen erg vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,1
    Armoedige kamer en badkamer.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Armoedige kamer en badkamer. Ontbijt matig, al het brood /broodjes waren oud en uitgedroogd. Buitenkant hotel mag nodig opgeknapt worden, ziet er niet uit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    goede uitvlbasis om Friesland te ontdekken o.a. Leeuwaarden, Sneek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers in het gedeelte gelegen langs de stationsstraat wat klein. Aan de lavabo mag een stopcontact geplaats worden. Hotel-restaurant eten is wat sober, gelukkig was in de nabijheid een lekker Balkan restaurant aan een goede prijs/kwaliteit verhouding

    Ontbijt was goed en voldoende. + vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,8
    Heerlijke bedden, simpel maar schoon. Vriendelijk personeel, goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Is hier en daar wat oubollig en mag bijvoorbeeld de badkamer een opknapbeurt qua moderniteit. Verder is het wel schoon.

    De heerlijke bedden en het vriendelijke personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,5
    Kamer was goed, kleine badkamer. Het restaurant was matig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was zeer matig en naar verhouding tot het gebodene te duur. Het ontbijt was prima.

    Ontbijt prima. kamer goed maar met een kleine badkamer. De prijs voor de kamer was aantrekkelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    6,3
    Goede prijskwaliteitverhouding. Was niet duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein t.v. scherm. Hygiëne wat minder. Bij het afrekenen wilde men het reeds betaalde bedrag weer in rekening brengen. Personeel kwam niet zo vriendelijk over.

    Bereikbaarheid, parkeerruimte bij hotel gratis. Goede bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    4,6
    Zie boven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer welke ik kreeg toegewezen was slecht. Zwaar gedateerd en werkelijk alles versleten. De vloerbedekking was door de vele vlekken nog te vier om er met blote voeten te leveren. Het bed was doorgezakt. Schandalig en niet Fletcher waardig! Tevens was het personeel niet op de hoogte van jullie deals waaronder ik dit geboekt had, werd dik 20 euro teveel afgerekend. Manager moets gebeld worden en toen de deal prijs betaald. Achteraf is wel de juiste factuur gemailt. Ik ga er nooit meer boeken.

    Ontbijt was goed. Veel variatie en netjes verzorgd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Ontbijt was pas vanaf 8 uur terwijl wij voor ons werk al om...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Dit was de laatste keer dat wij via booking.com boekten, omdat het wel eens voorkomt dat personeel eerder weg kan als werk klaar is. Als het rechtstreeks via Hotel gaat kunnen we nog voor 12 uur annuleren.

    Ontbijt was pas vanaf 8 uur terwijl wij voor ons werk al om 7 uur weggingen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,5
    Perfecte locatie voor mijn doel.( TT circuit Assen )
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou 3 dagen op rij terug gebeld worden. Maar heb zelf 3 dagen op rij moeten bellen voor antwoord op een vraag. Werd wel vriendelijk te woord gestaan.

    Gastvrije medewerkers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    2,5
    Slechte bedrijfsleiding!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden - Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedrijfsleiding! Ze hebben mij dubbel laten betalen. Ik wacht nu al 3 weken opdat ik mijn teveel betaalde geld terug krijg! Na 5 telefoontjes en 3 mails. Bah!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,9
    de prijs in ogenschouw genomen was het vrij goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de kamer viel iets tegen marassen waren erg zacht en verschoven geregeld het bed was laag. vloerbedekking had zijn beste tijd wel gehad.

    het ontbijt was heerlijk er was voldoende te eten je kon pakken wat je wou en er waren voldoende soorten brood

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,2
    Lekker ontbijt en welkomstdrankje.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren gehorig. Dat leverde ons geen probleem op, de buren waren ook rustig.

    Lekker ontbijt en welkomstdrankje. Daarnaast was het er rustig. Personeel is vriendelijk en de omgeving prachtig. Leuk café ietsjes verder in de straat.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    3,3
    Teleurstellend hotel. Ge lukkig woonde familie dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veiligheid, met opstapjes en klemmende deuren. Slaapkamer te klein.

    De slaapkamer was Geen comfort kamer. 2 hokjes voor toilet ; het andere voor wastafel en spek- gladde douche. Geen handgrepen, voor ons erg gevaarlijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    6,7
    bezoek aan familie
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Zie het verslag hierboven.

    Jammer dat er op het balkon een lamp is geplaatst met een bewegingsmelder. De gehele nacht en zeer regelmatig sprong de lamp dus aan , en was het bij ons in de kamer volkomen dag op dat moment. Verder begon om 05. 30 uur is er al gerommel duidelijk te horen op de parkeerplaats. Om 06.00 uur is er vermoedelijk de eerste aanlevering al gaande, gewoon waardeloos. Wij hebben zoiets nog nooit eerder meegemaakt. Een aanbeveling zou zijn om op de kamer verduistering gordijnen aan te brengen zodat het regelmatig aanspringen van de lamp niet meer merkbaar is.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Het was prima
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zou het niet weten

    Kamer was klein, maar schoon en alles wat we nodig hadden was aanwezig Ontbijt was prima. Klein minpuntje, we hadden een bon voor een welkomstdrankje en dat hebben we niet gehad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    We hebben een prima verblijf gehad
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kussens niet zo fijn. Ik ben halverwege de nacht opzoek gegaan naar een dunner kussen en dat was er gelukkig wel.

    De kamers waren eenvoudig maar de bedden waren goed ,de badkamer was eenvoudig maar schoon. Het ontbijt was lekker.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,7
    het was prima, maar wat oud ogend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was op het oog schoon, maar wat smoetzelig door de donkere vloerbedekking met vlekken. Een vd handdoeken was versleten (zat een gaatje in) en de vloer van de badkamer was oud en oogde daardoor wat viezig. Het bestek bij het ontbijt; borden en theeglazen waren niet optisch schoon. Daarnaast bleek het café te sluiten om 23.00 uur. Nogal raar voor een zaterdagavond. Er werd ons door het personeel niet verteld dat de bar om 22.30 al sloot. Dus toen we na 22.30 iets wilden bestellen kon dat niet. Ik vind dat dit in de zomermaanden en in het weekend wat meer flexibel mag zijn. Niet erg klantvriendelijk. Als laatste vond ik de bedden te zacht.

    Het balkon was top en de ruimte op de kamer. Het personeel was aardig. De kamer was niet gehorig en er was WiFi en een tv (al hebben we die niet gebruikt), voldoende handdoeken. Het hotel ligt op een mooie rustige plek, maar toch midden in het centrumpje. Makkelijk te bereiken met de auto en voldoende parkeerplek. Alles wat je nodig hebt is er. Het ontbijt was niet superuitbundig qua keuze, maar er was wel voldoende keuze uit yoghurt, cracker, beschuit, brood etc.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,8
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de ober die ons 'smiddags te woord stond was verschrikkelijk negatief over Oosterwolde en het eten in de buurt. Dat stuitte ons tegen de borst en zijn we 'savonds niet in jullie restaurant blijven eten.

    het ontbijt was prima. de fietsen konden in een afgesloten ruimte staan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    We werden vriendelijk ontvangen ondanks late check in ,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg gehorig, en ik vond het vreemd dat er vloerbedekking lag op een kamer waar ook onze hond welkom was.

    We werden vriendelijk ontvangen ondanks late check in , voldoende parkeergelegenheid, en ontbijt was erg goed !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,8
    Wij hebben heerlijk in de schitterende omgeving gefietst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden - Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat booking.com verkeerde informatie heeft over de kamers! Wij hadden volgens booking.com een kamer met balkon geboekt alleen er was geen balkon? Het hotel heeft het netjes opgelost, de toeslag voor deze kamer is van de rekening afgetrokken.

    Het personeel was heel vriendelijk en servicegericht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    2,5
    staan we daar savond om 19.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    staan we daar savond om 19.30 geen plaats meer hotel overgeboekt ,, kan ik hiervoor iemand aansprakelijk om zo een schadevergoeding te krijgen ??? ge am haring

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,1
    Eenvoudige kamers met een simpele badkamer.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer

    Eenvoudige kamers met een simpele badkamer. Alles naar wens qua prijs/kwaliteit. Restaurant was boven verwachting , prima 3-gangen menu voor redelijke prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    Een leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is outdated en vooral de badkamer. Er kwam een riolgeur af en toe van de afvoer in de douce, maar het is ook een oud gebouw.

    Personeel waren erg vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    Prima hotel centraal gelegen voor uitstapjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer nr. 3 was gedateerd. De vloerbedekking echt goor. Ik begrijp niet dat er bijv. geen laminaat ingelegd wordt. Dat kost echt niet de hoofdprijs. Badkamer schoon maar simpel. Al met al waren we tevreden want de kamer was niet duur.

    De ligging van het hotel. Mooi centraal tov Appelscha wat een prachtige omgeving is. Eten en ontbijt is prima verzorgd en heel aardig personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Goed voor 1 of 2 nachten slapen en ontbijten voor een heel billijke prijs per persoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers vind ik echt wat aan de armoedige kant, maar voor 1 of 2 nachtjes slapen voldoet het.

    Eenvoudig hotel, enigszins gedateerd. Wel heel vriendelijk personeel en een prima ontbijt!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    6,3
    Had iets meer kwaliteit van Fletcher verwacht
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de prijs verwacht je geen top locatie, maar geluidsisolatie is minimaal. Je hoort buren letterlijk, ook mensen op gang. Verder douche heeft minimum aan warmwater.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,3
    Het ontbijt was prima en ook de locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij vonden de bedden te zacht. Als je je omdraaide moest je uitkijken dat je niet uit bed rolde. Ook heb ik veel pijn gehad aan mijn rechter knie. Die is versleten, maar door het doorzakken van het bed werd mijn been teveel gekromd, wat veel pijn veroorzaakte. En mijn vrouw kreeg pijn aan de heupen. Ook hebben de kamers geen vorm van koeling. En aangezien het buiten boven de 30°C was, was het binnen ook erg warm.

    Het ontbijt was prima en ook de locatie was perfect.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    6,3
    Goed bereikbaar hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is onzettend gedateerd, het leek net of je in een porto-cabine sliep. Dunne wandjes dus zeer gehorig. Kleine douche. Bedden zeer zacht ( is persoonlijk). Onbijt was voldoende niet super uitgebreid, koffie in grote ketel, niet van deze tijd. Personeel was vriendelijk, keuken kon het niet helemaal aan moesten lang wachten. prijs was redelijk meer is het ook niet waard.

    Kamer was schoon. Hotel is goed bereikbaar, ligt leuk in het kleine centrum van Oosterwold.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    5,4
    Als je echt van simpel houdt
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Kamer. Erg verouderd. Een badkamer met een schuifdeur. Geen airconditioning terwijl je niet je raam open kunt zetten, omdat je op de begane grond zit. . Geen mogelijkheid om zelf koffie of thee te kunnen zetten.

    Het restaurant en hetontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,1
    het ontbijt was goed, werd goed aangevuld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de accommodatie verdient een update buten de invloed van de accommodatie: het halve centrum was qua straten op de schop waardoor het hotel niet goed benaderbaar was ( je dreigde in een kringetje te rijden)

    het ontbijt was goed, werd goed aangevuld

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    6,3
    Voor één nachtje prima te doen
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is heel erg gehorig. Er was tot laat veel lawaai van over de gang lopende mensen. De kamer was wel een beetje verouderd, badkamer, wc, ramen. Ook stond er een felle lamp tegenover ons raam, die soms aan ging.

    Het ontbijt was lekker, dicht bij centrum. De bedden lagen erg lekker. Vriendelijk personeel. De eet en ontbijtzaal zagen er netjes uit.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    gewoon goede prijs kwaliteit verhouding. UItstekend vers ontbijt.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer, maar schoon. Goede prijs kwaliteit verhouding. Je moet voor de prijs geen grootsheden verwachten, Het is er gewoon goed. Reeds meer dan 20x de nacht doorgebracht. Erg goed, uitgebreid en vers ontbijt. Altijd vriendelijk, schoon en goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    7,5
    Ontbijt was heerlijk.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan zien dat het gebouw oud wordt. Sanitair is niet meer van deze tijd. Alles piept en kraakt. Maar het is er wel goed en schoon.

    Ontbijt was heerlijk. Bedden waren goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    6,7
    Prima voor een kleine uitstap van een aantal dagen maar niet voor bijvoorbeeld een week!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is gedateerd maar daar is de prijs dan ook naar.

    Diner was erg goed. Ontbijt was goed verzorgd maar niet luxe. Bijvoorbeeld geen cappuccino of zalmfilet.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    7,5
    Een goede plek voor een ontspannen verblijf!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijtbuffet werden de verschillende etenswaren niet tijdig asngevuld. Zo duurde het lang voordat de yoghurt werd gebracht en ook moesten we wachten op de kan met heet water voor de thee. Ik vond het jammer dat er alleen witte pistolets werden geserveerd en geen bruine.

    Het ontbijtbuffet was uitgebreid. De kamer was netjes en schoon. Het 3-gangendiner was prima en met verrassende gerechten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    10
    Het verblijf vinden we echt een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien zijn wij gauw tevreden, maar niets viel ons tegen.

    Het ontbijt was zeer gevarieerd en uitgebreid, erg lekker; als het beter had gekund, viel dat niet op. Parkeerplaats achter het hotel was ook erg handig. Rime kamer, geen straatgeluiden, heerlijk geslapen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    3,8
    Dramatsich slecht hotel boek het niet
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles. Kamers smerig, bloed op lakens! Vieze douche, niet schoon, zachte matras, kleine rot kamer, geen waterkoker, super gehorig, smerig eten, ontbijt super karig. Echt een dikke onvoldoende en veel te duur.

    Puur de locatie omdat ik daar voor zaken moest zijn

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    9,2
    Het diner was beter dan in een restaurant vlak erbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een koelkastje voor de zomermaanden. Iets meer info over musea in de buurt. Vooral de tentoonstelling in Drachten was fantastisch. Dit hoorden we toevallig van andere mensen uit Groningen.

    Het diner was beter dan in een restaurant vlak erbij. Aandacht voor groentes en opdiening.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    5,0
    Als je er moet zijn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gedateerd en vies. Bovendien kamer erg koud en gehorig. Hele avond kunnen genieten van een koor in de ruimte ernaast

    Locatie is prima. Parkeerplaats aanwezig.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer simpel .Afzuig ventilatoren badkamer en toilet maakte veel herrie. Tikkende waterleiding buizen.

    Ontbijt prima.personeel behulpzaam. Restaurant netjes,gezellig.Eten prima

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,3
    Rustig, vriendelijk en flexibel!!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat onze hond niet mee moch naar het ontbijtbuffet.. gelukkig heeft ze niet op de kamer geblaft..

    De flexibile houding van het personeel.. we moesten vroeg op pad.. dus werd het ontbijtbuffet eerder geopend!! Top!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    7,1
    Al met al een aardig hotel, goed bed, diner en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens ons diner hoorden wij dat er een kinderfilm aan de gang was boven, hetgeen ons niet stoorde, maar na afloop werden wij tijdens het eten gestoord door hordes kinderen en ouders die langs ons tafeltje liepen op weg naar buiten, wat veel onrust en kou veroorzaakte. Het personeel is over het algemeen heel vriendelijk, behalve de 'manager' (?) die de eindafrekening doet. De vraag of alles naar wens was en enig oogcontact bleef uit. De aandacht was slechts gericht op het printen van de rekening. Pas toen ik zei dat ik nog een opmerking wilde maken ( over de onrust tijdens het diner) keek en hoorde deze meneer mij aan. Hij gaf aan dat de oorzaak van de onrust gelegen was in het feit dat de achterdeur niet op de juiste wijze gerepareerd was, waardoor deze niet gebruikt kon worden.

    Heerlijk bed en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,1
    prima voor 2 nachten
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is aan renovatie toe, vooral de badkamervloer was erg beschadigd en daardoor niet hygiënisch.

    Verschillende dikke/dunne kussens om uit te kiezen en een gezellig café om even een kop koffie te drinken. Bedden waren prima. Ook met openbaar vervoer te bereiken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    4,6
    De prijskwaliteit verhouding is onder de maat. Met name door de faciliteiten in de kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie is zeer verouderd. Het is een gevoel of je in je oude studentenkamer slaapt. douche en toilet zijn gewoon onder de maat. ook de inrichting is zeer verouderd. parkeergelegenheid is krap aan.

    Bedden waren goed verder was ook het ontvangst goed. ontbijt was simpel maar oke.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    6,3
    Eenvoudige accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Erg gehorige kamers (je kan de "buren"bijna letterlijk verstaan). De sauna moet je van te voren (bij boeken???) al boeken anders kan het zo maar zijn dat deze vol staat met bv kerstspullen... Dit stond nergens aangegeven! Hadden we dit geweten dan hadden we ergens anders geboekt, we wilden namelijk wel graag in de sauna en solarium na een lange dag wandelen.

    Makkelijk bereikbaar, overzichtelijke indeling en over het algemeen vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: