Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gasthof Euverem 2-sterren

Euverem 30, 6271 PK Gulpen, Nederland

#4 van de 13 hotels in Gulpen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 177 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    9,2
    Fijn verblijf op een prettige plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen idee.

    Gemoedelijk hotel, fijne lokatie, vriendelijk personeel. Goed eten voor een zeer vriendelijke prijs. Prima ontbijt. Uitstekende gastvrije accommodatie. Kom zeker terug want er is veel leuks in de omgeving te ontdekken.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2018

    7,5
    Ik heb genoten en hoef geen overdadige luxe en daar voldeed dit hotel uitstekend aan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toilet was niet goed schoon. Rest van de badkamer zag er netjes uit.

    Aardig personeel en de kamers waren heel eenvoudig. Prima bed en het ontbijt was goed verzorgd.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    8,3
    We hebben het naar onze zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel kruip door sluip door. Gangen met een treedje hier en trapje daar. Ook in de kamer weer een paar treden. Voor oudere mensen kan dit een probleem zijn. Maar er zijn ook kamers op de begane grond en die hebben dat "probleem" waarschijnlijk niet.

    Het avond eten was voortreffelijk. Lekker tong gegeten voor een schappelijke prijs. Ook het ontbijt was goed. Fijn dat er voor glutenvrij brood was gezorgd.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,9
    Mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer in het hotel geboekt maar kregen bij aankomst een kamer in de dependance. Eigenlijk een heel huis met 4 kamers en badkamer voor ons alleen. Totaal geen sfeer in het huis en wij wisten de sfeer van het gasthof. Simpel ingericht en ongezellig. Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Misschien een idee als je met vrienden of familie daar bent, anders niet.

    De omgeving is heel mooi en ligt heel centraal. Ontbijt is simpel maar goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,2
    aangenaam verblijf.
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets !

    De ontvangst, het verblijf en het ontbijt was goed. Het aanbod van de hotel-eigenaar om ons om kwart over een in de nacht op te halen , vonden wij geweldig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    5,0
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg warm. Een half uur voor het einde van het ontbijt waren voor ons de broodjes en op en dit wilde de dame van het ontbijt niet aanvullen want dan moesten wij maar sneetjes brood nemen.

    Niets

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,3
    we hebben genoten van ons verbijf .mooie omgeving om met de fiets te verkennen..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het verschil van de kamers is wel groot als je met een bongo reserveert ,wij waren daar samen met een ander koppel , en die hadden geen balkon ,en de venster kon alleen op kiep ,slechte verluchting

    algemeen was er wel de basis , je moest niet met honger van tafel ,doch een zoete koek en vers fruit was er niet .een tip voor de uitbaters ,zet de broodrooster ergens apart ,hindert bij aanschuiven

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Vriendelijk, schoon hotel met goede bedden en stil gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk, schoon hotel, prima ontbijt, avondeten ook prima. De familie kamer bleek een verdieping in een apart privé huis naast het hotel te zijn, erg prettig, veel privacy. Lekker stil en wandelen vanuit de accommodatie is goed mogelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,9
    Goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er ook personeelsleden zijn die veel minder klantgericht zijn en t broodmandje vooraf aan de soep zo op tafel zetten en met de ogen en heel hun houding ergens anders mee bezig zijn.

    De serveerster die zo klantgericht was met humor. De eigenaar die de tas naar boven bracht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,8
    Heerlijk en ontspannend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Om iets te zeggen want ik eet graag fruit bij het ontbijt : misschien een fruitsalade bij het ontbijt ?

    De gastheer en -vrouw en het personeel zijn heel vriendelijk en gastvrij . Het ontbijt was goed. Kamer was goed. Gezellige ongedwongen sfeer van een gasthof. Er zijn reeds mooie wandelingen te doen vanuit het gasthof. In Gulpen elektrische fietsen gehuurd en zo de mooie steek verkend. Het driegangen-diner voor 20 euro is geen geld voor al dat lekkers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    We hebben heerlijk genoten en zijn tot rust gekomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn rokers. Savonds was het best donker. Een lampje (desnoods met sensor) zou wel fijn zijn. Ook als je laat terug komt en je moet via de achteringang is het best een donkere hoek.

    Personeel was heel vriendelijk. Kamer was ruim, netjes en schoon. Fijn achterterras waar je zo op kunt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,2
    Een heerlijk verblijf in een gezellig hotel voor een mooie prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Het ontbijt was lekker, alles wat er nodig is, was er. De kamer was mooi, netjes , schoon en de grote badkamer was super. Het hotel ligt erg rustig, zodat wij goed geslapen hebben. De bedden waren prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    8,3
    Wij hebben genoten van ons verblijf en omgeving van het Gasthof Euverem! Top!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het was allemaal goed, maar als er toch iets opgemerkt moet worden, kleine minpuntjes schoonmaak kamer.

    Locatie en gastvrijheid! Mooie wandelingen kunnen maken, het leuke gezellige plaatsje Gulpen op loopafstand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    Prima hotel voor een weekend/weekje weg,mooie uitval voor wandelingen. 👌
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is prima! 👍 Alles is aanwezig voor een lekker ontbijtje. Ook hebben we heerlijk gedineerd s'avonds. Hoefden niet lang te wachten, ondanks dat het restaurant behoorlijk bezet was.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,2
    Weekendje weg met schoonouders om enkele kerstmarkten te bekijken , alles dichtbij .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Gezellig interieur met vriendelijke mensen , kan rustig iets drinken terwijl Je op de anderen zit te wachten . Gelegen aan de straat maar toch geen last van lawaai . Overal dichtbij . Gaan zeker nog eens terug .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,8
    het ontbijt was in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was 's avonds na het diner geen mogelijkheid om nog ergens te zitten en iets te gebruiken. Om 10:00 was alles opgeruimd en vertrokken. Er zat een dikke laag stof op het rooster van de ventilatie. De bedden waren erg zacht. Jammer.

    het ontbijt was in orde. het was een rustige gelegenheid.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    9,6
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douchestraal was niet heel krachtig, het was een straaltje. Moest heen en weer lopen om helemaal nat te worden maar daarvoor was de ruimte te klein.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Leuke rustige, landelijk en centraal gelegen hotel, met een prima prijs kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We kwamen pas later erachter dat er vers gebakken broodjes onder een theedoek lagen. We misten wel een lekker croissantje bij het ontbijt. Voor de rest prima. We vonden de verlichting in het restaurant n tikkeltje te fel, maar wij houden van wat knussigheid.

    Ontbijt was goed, voldoende aanbod. Ook het 3 gangenmenu in de avond was prima. Heerlijke vers gemaakte vegetarische lasagne en zelfgemaakte mayonaise. Prima prijs kwaliteit. Nette en gastvrije bediening en je hoefde niet lang op je eten te wachten. Kamers waren ook netjes verzorgd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Goede uitvalbasis voor een verblijf in Zuid Limburg, centraal gelegen en direct aan wandelgebied.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer gelegenheid, als je s'avonds terugkwam was er geen parkeer gelegenheid en moet dan langs de weg parkeren.

    Klantvriendelijk en het ontbijt. Menukaart ziet er ook goed maar hebben hier geen gebruik van gemaakt omdat we steeds te laat terug waren.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    8,3
    Gezellig en fijn!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, we zijn snel tevreden. Als het maar schoon is en goede bedden.

    Goed ontbijt, fijne kamers, behulpzaam en vriendelijk personeel. Prachtig wandel en fietsgebied. Ligt centraal, dus Aken, Maastricht enz. snel te bereiken. Ook per bus via Gulpen. Daar centraal busstation!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    9,2
    Fantastisch
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik dan toch één punt moet noemen: de kamers waren wat gehorig. Toch heb ik alweer geboekt.

    Het diner was van grote klasse voor een zeer aantrekkelijke prijs. De kamer schoon. Geweldig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,2
    goed, al aanbevolen bij vrienden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    steile houten trap naar de kamer, handig als je dit van te voren weet. Kun je overleggen of het wel handig is voor de gast.

    Diner was heerlijk, prima keuken. Elke avond in het hotel gegeten, gezellig, heerlijk gemoedelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    10
    ja, het ontbijt was heerlijk en ook het diner.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Van het diner ben ik ziek geworden; diarree en overgeven. Toch was het heerlijk. Raar maar waar.

    ja, het ontbijt was heerlijk en ook het diner. De slaapkamer lekker ruim en de badkamer geweldig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    10
    Heerlijk genoten van de rust en de maaltijden
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou het prettig vinden als de keuken tot later op de avond geopend blijft. En misschien ontbijt vanaf 7.00 ipv na 8.00

    De ontvangst is super en in overleg kon de ontbijttafel al vroeger geopend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,7
    Tegenvallend verblijf met vriendengroep
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden gedwongen tijdens kaartspel om 22:30 te stoppen wegens sluiting Daardoor moesten wij met auto voor drankje naar Gulpen s morgen voor dichte deur tot 08:00. Mochten pas na dit tijdstip naar binnen

    Prijs / kwaliteit

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,2
    Kan het aan een ieder aanbevelen. Mooie omgeving en de prijsverhouding van het hotel is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet van toepassing

    Kamer was prima en ook het ontbijt mocht er zijn. Ruim voldoende en het assortiment scoorde een ruime voldoende. 's Avonds heerlijk gegeten, dus de keuken scoorde ook een 8,5. De hygiëne scoorde een 9. Wat mooi schoon allemaal zeg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nou, eigenlijk niets!

    Het ontbijt is altijd perfect. Schoon. Aardig en behulpzaam personeel. Perfect startpunt naar o.a. Maastricht en Aken en goed wandel en fietsgebied. Wifi vinden wij niet nodig!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,7
    Op doorreis hotel niet geschikt voor kinderen en mindervaliden.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel niet geschikt voor minder validen teveel op en af stapjes en geen lift en het parkeerterrein was niet velicht 's nachts. Kwamen 'snachts terug van Andre Rieu Maastricht parkeerterrein stikke donker met zaklantaarn aan naar de ingang moeten lopen samen met mindervalide en haar rollator.

    Ontbijt was voldoende kamers ook voldoende alleen slechte kussens.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    9,2
    Prettig en aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tegen? Een te groot woord! ,maar mijn familie had een beetje moeite met de trap.

    De vriendelijkheid en het rekening houden met mijn gluten-vrij-dieet! Dat alles zo schoon en goed onderhouden is.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    Het was een fijn gasthof, vriendelijke mensen, al was het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een fijn gasthof, vriendelijke mensen, al was het maar voor een nachtje, wij hebben er goed gewandeld, en alle wandelingen voor ons dames, echt goed te doen. Zeker voor herhaling te doen. ;t was allemaal dik OK, Hartelijke groet, Carine

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,6
    ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    als je avondmaal reserveert ook de tafel met goed weer ook buiten te kunnen zitten want dat viel tegen de hotel gasten moesten binnen gaan zitten als je iets later reserveerde dan was alles volzet door andere gasten die niet gereserveerd hadden

    ontbijt was goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    8,3
    Fijn, eenvoudig hotel op een prettige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is wat eenvoudig. Kleinere badkamer, geen bijzonder uitzicht. Geen enkel punt als je de hele dag op stap bent. Beneden in het restaurant kun je ook lekker zitten.

    Mooi plekje vlakbij Gulpen. Handig als je hier gaat hardlopen. Hotel is eenvoudig, schoon en prima. Aardig personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    vriendelijk personeel, heerlijk gedineerd, ongedwongen sfeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Trap naar boven is erg steil en heeft smalle treden. Er zijn overigens ook kamers beneden. Kamer is strak en zakelijk ingericht. Miste een beetje gezelligheid zoals een mandje met zeepjes of iets dergelijks om het wat huiselijker te maken.

    vriendelijk personeel, heerlijk gedineerd, ongedwongen sfeer, ligt heerlijk rustig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,2
    We komen zeker nog een keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ons verblijf was goed. De kamer en vooral de badkamer was erg mooi en zeer schoon. De ligging was ook perfect. s´morgens de vogels gehoort. Het eten was ook goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,2
    vakantie plannen in Limburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is een beetje simpel. Maar gezien prijs ruim voldoende.

    zeer vriendelijk personeel prima kamers. Goed diner. Lekkere accommodatie om te verblijven.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    9,6
    wij hebben een paar geweldige dagen gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niks eigenlijk...

    het ontbijt was prima, personeel erg vriendelijk. Wij hadden een kamer met balkon en een prachtig uitzicht. Het diner was erg lekker. De omgeving geweldig. Kortom wij komen vast nog eens terug!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    8,3
    Erg leuk en gastvrij hotel in een prachtige omgeving, gaan er zeker nog eens terug !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets !

    Ontbijt niet heel erg uitgebreid, maar alles was aanwezig. Prima dus ! Kamers sober en beetje ongezellig maar prima bed en dat vind ik toch het belangrijkste

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    8,8
    top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    aardige mensen erg behulpzaam

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,2
    mooie kamer ontbijt was goed vriendelijk personeel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    mooie kamer ontbijt was goed vriendelijk personeel we komen zeker nog een keer terug

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    8,8
    Vriendelijk, netjes en gezellig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    --

    Bedden en avondeten

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    8,3
    Prima last minute overnacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets speciaal. Gewoon goed geslapen en goed ontbijt genuttigd.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,9
    De eigenaar bracht ons zelf even naar onze afspraak ipv een...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaar bracht ons zelf even naar onze afspraak ipv een taxi te bellen!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,3
    heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    goed ontbijt, erg vriendelijk personeel , ligging van het hotel is prachtig, dicht bij Gulpen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,2
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer verwennerij bij het ontbijt op zondag ( vers fruit of n croissant bijvoorbeeld).

    De gastvrijheid en service van de hoteleigenaar.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    10
    De diner kaart was zeer uitgebreid en erg lekker.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De diner kaart was zeer uitgebreid en erg lekker. De prijs voor wat je kreeg was goed. Erg smakelijk gegeten voor relatief weinig geld.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    Prachtige omgeving en we mochten onze motoren in de garage...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige omgeving en we mochten onze motoren in de garage stallen!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    Rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rust.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    10
    ja
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niks

    ja

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    9,6
    Fijn begin van onze vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles wat je nodig hebt voor een kort verblijf is aanwezig. Goede bedden, nette badkamer. Toplokatie!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    5,0
    Redelij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was in verhouding met de prijs zeer slecht

    De kamer was schoon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,5
    Goed geslapen en gegeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon

    Goed ontbijt en de prijs

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,2
    Super verblijf gehad
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was mooi, rustig en een goede verzorging, wij gaan zeker een keertje terug, we hebben genoten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    Het personeel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, was een beetje karig.

    Het personeel De kamer was erg schoon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,5
    Uitzicht.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Plastic bekers ipv glas

    Uitzicht. Balkon en (die dag) het weer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relatief kleine bedden.

    Mooie locatie en supervriendelijk personeel!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Het voldeed aan onze verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Het voldeed aan onze verwachtingen. Goed ontbijt en ruime keuze en goede kwaliteit diner.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Ja alles was goed geregeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ja alles was goed geregeld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    gezellig hotel: echt waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    goed eten. fijn terras en goede ruime kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    10
    Genoten van een heerlijk verblijf en prachtige omgeving !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een ruime kamer en konden buiten zitten en genieten van een prachtig uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    6,7
    Voor de dagen dat wij er waren was het goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verhogingen om naar je kamer te kunnen

    De omgeving

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,2
    Het geheel was prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche, deze ging heel langzaam /traag

    Het geheel was prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,1
    prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    prima ontbijt. kamer goed, badkamer uitstekend.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    10
    prima
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    goede prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,8
    Gaan we vaker doen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Flatscreen geen geweldige kwaliteit.

    Schoon, prima bedden, kamer niet groot maar comfortabel, lekker ontbijt en diner.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    8,3
    voor ons was het in orde
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de badkamer een beetje vernieuwen

    was voldoende en het beleg was ook genoeg

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    10
    onbijt was simpel en goed .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets eigelijk.

    onbijt was simpel en goed . avond maal was uitstekend. prijs kwaliteit een 10 op 10 .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,3
    Prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige omgeving. Heerlijk eten! Voor goede prijs Prima prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    10
    Goede restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede restaurant

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Goed maar ik heb steeds koud gehad dus dat was een minpunt, verder zeker ok, ook de maaltijden waren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de warmte

    Het was koud op de kamer dat hebben we ook gemeld, en in de badkamer geen verwarming dus nog kouder.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,6
    Een prima gasthof op een prachtige plek in het Limburgse...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een prima gasthof op een prachtige plek in het Limburgse heuvelland. Extra complimenten voor de keuken!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    10
    verblijf was goed en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    alles was goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,2
    Lekker knus en autentiek
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker knus en autentiek

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    7,9
    De grootte, het was een huis
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het staat in een boeren gat, maar daar kunnen ze niks aan doen ;-)

    De grootte, het was een huis

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    9,6
    heel goedt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ntets

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    We komen zeker weer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Iets meer licht op de badkamer zou fijn zijn.

    Vriendelijkheid van de medewerkers. Ontbijt en diner zijn goed met veel keuze mogelijkheden.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: