Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Château St. Gerlach 4-sterren

Joseph Corneli Allée 1, 6301 KK Valkenburg, Nederland

#3 van de 54 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 996 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    6,7
    Prima geslapen accomadatie was prima.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellens! Turks stoombad was buiten gebruik en het zwembad was zeer rumoerig op het moment dat wij er waren door de vele kinderen. De welness middag die wij gepland hadden verliep dus geheel anders en waren met een half uur weer terug.

    Prima geslapen accomadatie was prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    10
    Alles!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Senior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles!! Van de aankomst tot het vertrek, de vriendelijkheid van het personeel. De prachtige suite. Hoe klein en onbeduidend maar bij het uitchecken krijg je een tasje met twee flesjes water en een koek mee. Ook het ontbijy was super.... een wandeling op het domein ...eigenlijk dus alles

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    8,8
    Mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellness... netjes, maar erg beperkt. 1 kleine sauna en het stoombad was stuk. Zwembad was wel mooi.

    Mooie locatie! Sfeervolle kamers. Geweldig ontbijtbuffet!!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,1
    Slaapcomfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote Bloedvlek/wijnvlek op de tapijtvloer. Wc Bril beschadigd/vies en verouderd. Aan avond personeel gemeld zou doorgegeven worden.

    Slaapcomfort

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf in een super deluxe hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de prijs van de kamers had het ontbijt er best bij gekund. Hier wordt nu € 27,- pp voor gerekend. Dit is buitensporig hoog. Wij hebben er dus ook niet gebruik van gemaakt. In Valkenburg zelf is het een stuk goedkoper op de vele terrassen. Het kamerpersoneel maakte redelijk veel lawaai. Slaan met deuren en zo. De linnenkarren stonden direct voor onze kamerdeur geparkeerd. Dit was niet nodig geweest. Er was ruimte genoeg in de hal waar de karren konden staan zodat ze niet in de weg stonden. Verbeterpuntje

    Wij hadden de goedkoopste kamer (De Luxe kamer). Er ontbrak helemaal niks. Geweldig groot bed, gratis minibar, kluis, strijkijzer, Fohn, kledingpers, aan alles was gedacht. Leuk detail waren de speciale honden handdoeken in de hal van de receptie waarmee je je hond kon afdrogen mocht dit nodig zijn. Het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam. St. Gerlach is absoluut een aanrader om eens heen te gaan. Metname voor een romantische overnachting. Alles is perfect voor elkaar.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    10
    Enorm genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk 7 gangen diner gegeten. Zeer vriendelijk personeel. Kundig maar gelukkig niet stijf. Bijpassend wijnarrangement was erg goed en er werd niet zuinig of afgepast geschonken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    ruime kamer;
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In het zijgebouw hebben de kamers op de eerste etage geen airco (of ik kon het niet vinden) waardoor het zeer warm is. Daarnaast was de douche tegen een schuine wand gepositioneerd. Zeer matige straal! Fors minpunt!

    ruime kamer; zeer goed ontbijt en tevens zeer goede lunch binnen een mooi congrescentrum

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    6,3
    De fotos op de website laten het er mooier uitzien als het in werkelijkheid is
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude en relatief vuile tapis plein en gordijnen. Binnenafwerking veel minder als buitenafwerking, budgetaire keuze? Higiene in gemeenschappelijke toiletten ondermaats. De wellnes hebben we maar alleen aan de ingang bezocht, maar ook hier gebrek aan propere materialen.

    Locatie zeer mooi, uiterlijk mooi.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,8
    Appartement was erg comfortabel en perfect voor een gezin...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De lunch duurde wat lang (koffie met name).

    Appartement was erg comfortabel en perfect voor een gezin met kinderen. Uitzicht op de boomgaard was super.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamers zijn gedateerd en wij moesten in bad stappen om te kunnen douchen. Dit is ook echt het enige minpuntje wat er was!!

    De service. Het personeel is super vriendelijk. Niets is te veel. Overal wordt aan gedacht. Van honden handdoeken bij de entree tot luxe grote badjassen voor de Spa. Door mijn ziekte kan ik niet veel lopen en er werd een rolstoel geregeld. Ook iedere avond roomservice op de kamer waar we ook van de gewone kaart mochten bestellen. Super gegeten!!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,2
    Heerlijk verblijf op een top locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De slaapkamer in de nok was nog altijd erg warm na de warme periode. De ventilator hielp daar maar beperkt tegen.

    Heerlijk ruim appartement. De kinderen vonden het heerlijk om nog even lekker te kunnen zwemmen. Je bent zo in Valkenburg en ook op de fiets is het een mooi gebied om te verkennen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,3
    Prima maar aan de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Senior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt vond ik duur (€ 27,50 per persoon). Dat kan/mag goedkoper. Bij binnenkomst werd gevraagd om een creditkaart of een depotstorting in cash. Ik vond dit ongastvrij en ongepast, ik heb het dan ook geweigerd.

    De kamer was prima, de bedden uitstekend, net als de hygiëne.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,9
    Top hotel met aandacht voor gast en details, prima ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement is groot maar wel gedateerd en kleine sneeuwende TV kan echt niet meer.

    Top hotel met aandacht voor gast en details, prima ontbijt en uitstekende restaurants. We komen zeker weer terug!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    5,0
    Prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    We kregen een kamer waarin gerookt was de dagen ervoor en de kamer was nauwelijks schoon. Omdat we 2 slaapkamers hadden, was er geen goede vervanging. Men heeft de kamer alsnog voor ons schoongemaakt en de lucht geklaard. Uiteindelijk hebben we korting gekregen voor de 1e nacht, waarover we wel moesten onderhandelen, wat op zich natuurlijk heel raar is. Als het mijn hotel was, had ik de 1e nacht sowieso geen kosten in rekening durven brengen.

    Prachtige locatie!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig zwembad, helaas door de warmte van de afgelopen weken rook het water niet fris, en was het voor ons reden genoeg om er niet te lang te verblijven.

    Prachtige locatie, mooie appartementen van alle luxe voorzien.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,2
    Topkwaliteit
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden junior suites geboekt waarvan 2 in de zijvleugel en die waren niet voorzien van airco. Met de temperaturen op dat moment was dat haast niet te doen zo warm! Zeker de suite op de 2e etage was net een sauna.

    We hebben gedineerd in het restaurant. Echt helemaal geweldig! Fantastische bediening (nogmaals dank Rick) en heerlijk eten. Meer dan sterrenwaardig! De hele avond buiten gezeten op het terras. Ambiance echt geweldig!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Aanbevolen voor romantisch week-end
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad rumoerig omwille van kinderen Ligweide volzet omdat enkele Hollanders meenden hun handdoek te moeten leggen binnen in het zwembad EN buiten op de stoelen v/d ligweide Rot fruit niet opgeruimd , wat wespen aantrok Vrij duur wat eten & wijnen betreft Meerprijs van 25 euro omdat we appartement vroegen op begane grond

    Rustige ligging Mooi romantisch kader Mooie locatie om buiten te eten (zowel bistro als restaurant)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,8
    Heerlijke plaats om te relaxen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Suite zonder airco. Viel wat tegen in deze warme zomerperiode...

    Heerlijke plaats om te relaxen. Goede uitvalsbasis om streek te verkennen. Goede vertrekplaats om te fietsen. Heel goed ontbijt en goede keuken in restaurant. Mooi zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    10
    Chateau St. Gerlach is een top hotel om je heerlijk te laten verwennen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Een heel klein minpuntje: er was geen airco in het appartement. En dat is bij 30+ graden wel een gemis.

    Wat een fantastische plek om te zijn! Na een bijzonder hartelijk welkom hebben we de dag doorgebracht in de tuin bij het zwembad. En na een wandeling over het landgoed hebben we gedineerd op het terras van Bistrot Liège. Een sprookjesachtig mooie plek op zo'n warme zomeravond. Culinair topniveau. En het bedienend personeel was heel professioneel en tegelijkertijd relaxed en heel vriendelijk. De volgende ochtend wachtte ons een super uitgebreid ontbijt. We voelden ons echt welkom en komen zeker terug!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,9
    misschien beter als het koeler is !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was ontzettend warm in de kamer. En er waren slechts twee heel kleine raampjes dus wel een beetje claustrofobisch. We hebben echt geen oog dicht gedaan want de kleine ventilator heeft ook niet echt geholpen. Dus daarom vonden we de prijs echt te hoog. Ook het zwembad viel tegen. Wat verouderd.

    Het is een prachtig domein, het ontbijt was heerlijk en het personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,8
    Geweldige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    In de accomodatie (appartement met 2 slaapkamers) echter weinig mogelijkheden voor kinderen. Vrij gedateerd ingericht. Jammer dat je niet rechtstreeks naar je terras kan (langs buiten omgaan).

    Geweldige omgeving. Fantastische boomgaard en rozentuin. Zeer (kind)vriendelijk onthaal.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    We hebben heerlijk even kunnen ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets meer, betere plantenborders ( sorry ik ben hovenier). Viel een klein,klein beetje tegen

    de sfeer, de rust, prachtig gelegen. De kamers waren prima en er was ook een voortreffelijk heerlijk ontbijt. Het personeel is vriendelijk, je word goed geholpen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Wij maken het altijd gezellig, zeker in een prettige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik zat in een van de appartementjes, zoals de man die onze koffers droeg ze noemde. Suites stond er op de bordjes maar hier is van een kasteel allure niets terug te vinden. Dat werd versterkt doordat het zijraam boven ooghoogte zat en de andere twee kleinere ramen direct uitkeken op het kerkhof van de St Gerlachus. Dat je als hotelgast een dag van tevoren al geen plaats meer kan krijgen in het restaurant kan ik ook niet waarderen. Iets wat duidelijk vaker voorkomt want er kwam gelijk een hele lijst van restaurants in de buurt uit de balie.

    De locatie , de tuin, de ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,6
    Zeer prettige sfeer, vriendelijk en vlot personeel, mooie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In contrast tot het ontzettend vriendelijke en attente personeel staat het gedrag van sommige van de gasten. Daar kan het hotel weinig aan doen, maar voordringen en soortgelijk asociaal gedrag zou in deze kringen niet voor mogen komen... (en in de praktijk blijkt dat dit juist des te meer voorkomt)

    Zeer prettige sfeer, vriendelijk en vlot personeel, mooie aankleding, prima faciliteiten, het hondenkussen en de hondenkoekjes, etc...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Heerlijk toeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer zwakke wifi. Kunt nog geen youtube filmpje kijken en douchen in bad is ook niet meer zo van deze tijd

    Rust, zwembad, bistrot de liège terrasje bij de kamer, heel vriendelijk personeel, shuttle maastricht en nog zoveel meer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    Rustgevend verblijf in een klasse omgeving !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembad, het ontbijt, de ruimte in de mooie kamers, het schitterende park, het gehele Chateaux-complex, de ruime parking, de rust, de professionele staf, vlakbij het gezellige dorpje Valkenburg

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Prachtig natuurgebied rust ruimte
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die we kregen was anders als op foto. Overigens mochten we aanpassen naar prachtige kamer die we op foto hadden gezien.

    Heerlijk ontbijt. Mooie ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Kamer was kleiner en de liging was minder dan de afgelopen...
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was kleiner en de liging was minder dan de afgelopen keren! De prijs voor de kamer was nu zonder ontbijt bij de afgelopen keren was dat incl ontbijt,bedrag vondt ik iets te hoog! Gr Wil en Kitty

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,2
    Het diner was op zich prima, maar wij zijn voor deze prijs...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Senior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner was op zich prima, maar wij zijn voor deze prijs iets beter gewend. Het hoofdgerecht (vlees) had niet zoveel smaak. En het was jammer dat we niet a la carte konden eten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,5
    Heerlijke ontspannen sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer, dat je je alleen in bad kunt douchen! Helemaal als je niet meer zo goed ter been bent!

    Heerlijk ontbijt, heerlijk eten. En in de bistro, en in het restaurant👍

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    10
    Eigenlijk te kort, want we wilden nog langer genieten.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    heel attente en vriendelijke ontvangst. Geweldig mooie locatie in een prachtige omgeving. Gezellige en sfeervolle bar met heel lekkere cocktails... Prachtige kamer in het oude gedeelte, maar piekfijn in orde met alles er op en er aan.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf, aan alles was gedacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige minpunt was dat de kerkklok om 05.00 al luidt.

    Heerlijk verblijf, aan alles was gedacht. Het appartement was ruim en van alle gemakken voorzien. Het landgoed zelf is prachtig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    6,7
    heel erg tegenvallend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De service in de Spa was slecht. Een suite bestaat volgens mij uit slaapkamer en een aparte zitkamer. In een suite van 325,00 verwacht je niet dat je in het bad moet klimmen om te douchen, en dan nog een heel lullig douchekopje.

    Het ontbijt was heel goed, het park heel mooi

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    Een heerlijk hotel voor een kort of langer verblijf in een prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel is soms wat weinig professioneel en heeft iets provinciaals. Mag wat meer stijl hebben. Keuze op menukaart van bistro is enigszins beperkt. Prijs-kwaliteit verhouding is niet helemaal in balans.

    Ontbijt uitstekend met uitgebreide keuze en een schitterend uitzicht op de omgeving. Kamers zeer ruim, mooi ingericht met prachtig uitzicht. Park rondom hotel rustiek en heerlijk om te wandelen. Alles straalt rust en comfort uit. Heerlijke zitjes in kasteel zelf voor aperitief.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    10
    Heerlijk geslapen en genoten in een luxe sprookjesachtige omgeving!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De welness was kleiner dan wij verwacht hadden, met z'n viertjes zat het stoombad al vol. Omdat kinderen alleen op bepaalde tijd gebruik mogen maken, gingen wij in de avond naar het zwembad. Jammer was dat er toen duidelijk niet veel meer werd bijgehouden;Waterkan leeg, er lagen veel gebruikte handdoeken overal en nergens schone...toen hadden we dus een probleem! Gelukkig kwam er toevallig iemand de vuilemmertjes legen om ons te voorzien.

    Bijzondere omgeving, gebouwen in prachtige stijl net als de inrichting. Horeca op het terrein top, heerlijk en sfeervol. Appartement ideaal met oudere kinderen. Veel luxe en extraatjes, maken net even het verschil. Een verwennerij om hier een keer geslapen te hebben! Hopelijk keren we in de toekomst nog eens terug..

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Limburgse overvloed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bistrot is wat krapjes van opzet. Iets te dicht op elkaar gezeten.

    Het ontbijt. Ruime en lekkere keuze. In een mooi restaurant met prachtig uitzicht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,2
    Een schitterend verblijf voor een weekendje weg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is ruim en comfortabel, van alle gemakken voorzien, maar wel enigzins gedateerd.

    Een schitterend verblijf voor een weekendje weg! Dineren in mooie stijlkamer in het "Chateaux" is een aanrader. Mooie ambiance (beeldentuin, kerk enz.)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,5
    Het personeel bij de spa was heel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    We wilden graag in het restaurant dineren en we gingen er vanuit dat er plekken zouden zijn voor hotelgasten, of dat we tenminste geïnformeerd zouden worden op het moment dat het hotel op het punt stond om de laatste tafels vrij te geven, maar dit bleek niet zo te zijn. We hebben in de bistro gedineerd, wat uiteindelijk ook best lekker was, maar ze hadden beter vantevoren aan kunnen geven dat we het restaurant voldoende vantevoren moeten boeken.

    Het personeel bij de spa was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    7,1
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niet-professionele ober in bistro, veel te familiair, ging in discussie over bepaald drankje op de kaart, leek erop dat hij dacht dat het om hem draaide i.p.v. om de gasten. Paste niet bij hoge prijs/kwaliteitsniveau

    Lekker gegeten in bistro, lekker ontbijt, wellness echt prima!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    9,6
    Heerlijk relaxen in een geweldige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs ontbijt te hoog, is het wel 27 EUR p/p waard? Misschien ga ik dat de volgende keer eens proberen. Te weinig plek in de bar. Deze was helemaal vol en het duurde wat lang voor we onze drankjes kregen.

    Jammer dat ontbijt niet bij prijs is inbegrepen. Ik vind 27 EUR p/p toch behoorlijk fors. Wij hebben een leuk alternatief ergens anders op een mooie plek. De kamer is mooi en het bed is super. De badkamer is misschien een beetje gedateerd met douchen in bad, maar er ligt een bad matje klaar (echt top! ik neem die van mij altijd overal mee naar toe en hier hoeft dat dus niet) met het bericht dat men een opstapje kan vragen om in het bad te stappen. Ja zo hoort de service in een hotel ook te zijn. En het personeel is netjes/aardig en niet bang om te vragen hoe het verblijf is geweest, met het risico dat men natuurlijk enige negatieve zaken meldt. Echt een top hotel. Prijs is behoorlijk, maar dan heb je ook een heerlijke kamer in een super omgeving. De uitleg over het kogelgat in het restaurant (terwijl wij daar niet gegeten hebben). Echt top!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    8,8
    Wij zaten in 1 van de appartementen, deze was ruim, mooi en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen zijn hoog t.o.v. anders hotels in de omgeving.

    Wij zaten in 1 van de appartementen, deze was ruim, mooi en schoon. Locatie is mooi. Zwembad met kleine sauna was heerlijk. Wel erg prijzig tov andere hotels in de omgeving.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    9,6
    Wederom fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Senior Suite
    • Verbleef 4 nachten

    De locatie van de kamer. Je hebt er geen idee van dat je in een hotel verblijft. Mooi klassiek ingericht, openslaande deuren zodat je rechtstreeks de natuur in wandelt. Het personeel is geweldig, vriendelijk en behulpzaam. De behandelingen in het wellness gedeelte zijn heerlijk! Kortom: geweldige plek om jezelf eens goed te laten verwennen en te genieten van alle luxe, rust en comfort.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,8
    Heerlijk ontspannen in luxe resort met vriendelijk en gastvrije medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is prachtig, doch sauna faciliteiten vielen zwaar tegen. Gladde vloer, geen koud dompelbad of stortbak met koud water,. Oude inrichting van Finse sauna, met kapotte planken etc. Kortom is een dissonant in het verder voortreffelijke resort.

    Zeer ruime en luxe ingerichte appartement 505. Schoonmaak van lamp boven eettafel was achterstallig (spinrag) en 1 lamp bleef kapot, ook na melding bij de schoonmakers. 5 gangendiner met bijpassende wijnen was heel goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    10
    Zalig verblijf in een erg aangename omgeving!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg uitgebreid ontbijt! Veel aandacht voor kleine details: appels om mee te nemen, overal drinkwater voorzien, borstelmachine bij het binnenkomen om je wandelschoenen schoon te maken, paraplu's zijn overal aanwezig en te gebruiken door de gasten, de minibar op de kamers is erg compleet en volledig inbegrepen in de prijs, heel aangename badkamerproducten, ook in de wellness!...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,6
    Heerlijk, komen graag terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein puntje, mijn vriend kon niet rechtop staan onder de douche.

    Prachtig landgoed, comfortabel hotel, echt heerlijk ontbijt, er is overal aan gedacht. Heerlijke vlaai.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    6,3
    Fraai zakenhotel, niet de juiste sfeer en voorzieningen voor een familieweekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vooraf aan de boeking nog zó gevraagd naar voorzieningen voor mindervaliden. Maar dat viel tegen: ontbijtbuffet trapje af; diner in ander gebouw, bereikbaar via grindpaden, niet handig voor rolstoel of rollator; badkamer zonder gelijkvloerse douche; treetje hier, treetje daar.

    Het dinner in de Brasserie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    10
    Goede kamers, zeer goede bedden en faciliteiten (zelfs nog...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas viel het weer wat tegen, maar de wellness maakte dat probleem weer helemaal goed!

    Goede kamers, zeer goede bedden en faciliteiten (zelfs nog een Nespresso apparaat en waterkoker op de kamer) en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    5,4
    Teleurstellend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer viel enorm tegen. Misleidende foto’s op de site. Wij hadden een kamer die in ieder 3 sterren hotel te vinden is. Voor ons een enorme domper. Roemoerig door verkeer op de gang en slaan met deuren. Het is ver van wat je mag verwachten voor deze prijs. (250,- voor 1 nacht en €27,- ontbijt pp)

    Het landgoed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    10
    geweli
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een klein detail is dat de kamer te donker is

    het diner en zeker daar ik een zware voedselallergie heb en ze dit geweldig hebben opgelost ook het ontbijt was overheerlijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,3
    Ontbijt is geweldig, ambiance en kamers evenzo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De enige opmerking die wij hebben is de hoge frequentie waarmee telkens weer wordt aangeklopt om service te leveren. Hierdoor nooit het gevoel van helemaal vrij en ontspannen. De goed bedoelde service slaat hier door.

    Ontbijt is geweldig, ambiance en kamers evenzo

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    Alles was weer ( bijna ) perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was ( bijna ) perfect. Ik kom er al jaren met veel plezier. Wat mij wel opvalt is dat het ontbijt in kleine details ( begrijpelijk ) iets minder wordt. Voorheen waren er garnalen en paling en andere soorten vis. Deze zijn eruit. Wel staat er nu een kok in de ontbijtzaal die verse eitjes bakt.

    Alles was weer ( bijna ) perfect. Personeel is super vriendelijk. Alles klopt. Beetje retro design klassiek...

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    Je waant je in de wereld van kasteelheer/dame.
    • Stel
    • Senior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Absoluut helemaal niets

    Het was echt zo onwerkelijk mooi allemaal . Van personeel tot alles wat je verzinnen kan . Echt een super aanrader voor als je echt wat leuks wilt hebben.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,2
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Rond 8.30 uur waren de sauna en het turks stoombad nog koud. Jammer, had ik (en een paar ander gasten) wel gebruik van willen maken. Dat was de vorige keren beter geregeld.

    prima locatie, goed restaurant, vriendelijk personeel. Ruime kamer (2 kmr appartement), klein maar lekker zwembad. We komen hier graag (5e bezoek). Een nachtje bij St Gerlach incl. diner en een prima ontbijt in de combinatie met een bezoek aan Maastricht is altijd weer een feest voor ons gezin.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,3
    Een mooie omgeving, een sfeervolle tuin en het is er...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is zeer duister in de kamer en moeilijk om een boek te lezen. Er is geen airco en soms wel wat warm. Jammer dat er in de bistro een volledige week dezelfde lunch wordt voorgesteld.

    Een mooie omgeving, een sfeervolle tuin en het is er prachtig om te wandelen. Het was een heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    10
    St. Gerlach is feitelijk alles wat een hotel zou moeten zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    St. Gerlach is feitelijk alles wat een hotel zou moeten zijn. Van aankomst tot vertrek sta je als klant centraal. Fantastisch bed, prima badkamer, gezellige bar, een super-ontbijt met prachtig uitzicht. Voor het avondeten hebben wij ook nu weer gebruik gemaakt van de brasserie, waar je voortreffelijk kunt eten. Wij komen bij bezoeken aan Zuid-Limburg altijd weer hier terecht, want de geboden kwaliteit is zo heerlijk constant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk ff weg in het prachtige zuid Limburg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Soms vroeg ik me af of ik bij Hotel St. Gerlach logeerde of bij Camille Oostwegel... Zijn naam komt steeds terug en hij doet zelfs in zelfgamaakte jam en wijn. Beetje vreemd en commercieel op een niet fijne manier vond ik

    Heerlijk verblijf met fantastisch diner in het mooie restaurant en een heerlijke behandeling in de spa.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Genieten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt, Ruime kamer met elk eigen badkamer, dat was boven verwachting! Zelfs een kussen om de baby te verschonen op de kamer! Openingstijden van het zwembad ook idiaal voor de kinderen...

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niks. Ja het weer had wat beter gekund , maar ondanks dat hebben wij ons voortreffelijk vermaakt. Na de gelaat massages als herboren naar huis,dat de buren zeiden :jullie zien er nu jonger uit dan toen je ging.

    Buiten het ontbijt en de kamers om waren de bedden FANTASTISCH. Een geweldige uitstraling van rust en ruimte, en overal toch dichtbij om zo te genieten van de omgeving. En de rode wijn was voortreffelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Heerlijk genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant/bar rekening klopte niet. Dit is prima opgelost, maar het lijkt wel of tegenwoordig niets meer helemaal vlekkeloos verloopt.

    De kamer was ruim en sfeervol ingericht. Heerlijk groot en comfortabel bed. Het gratis kluisje en koffie/thee faciliteiten. Goede badkamer (douche in bad) met fijne douche en bad producten. Grote en zachte handdoeken! De tas die al klaar stond met badjassen, slippers en handdoeken voor het zwembad. Helaas maar 1 x van zwembad gebruik gemaakt op zondagochtend op tijdstip dat kinderen aanwezig waren, dit was voor ons te druk. Een ruimere openstelling zonder kinderen zou fijner zijn. Kleedruimte bij zwembad wat klein. Hotel en voorzieningen zeer sfeervol, mooie tuin en schitterende omgeving. Niet geheel onbelangrijk, personeel dat uiterst beleefd en servicegericht is. Kortom een heerlijk hotel met de juiste service.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,2
    Lekker relaxed zakendoen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer. Je moet douchen in het bad en er is maar weinig ruimte om erin te stappen. Schijnbaar werd er goed vastgehouden en getrokken aan de beugel want die had ik in mijn hand.

    Het ontbijt is fantastisch , alles is er, geheel compleet. Heerlijk zwembad waar je kunt relaxen met sauna en stoombad en eventueel kunt lunchen. De cuisine van de Bistro is om je vingers bij af te likken. al met al een geslaagd verblijf.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Ontbijt Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer is echt diep beschamend voor deze locatie en prijs!! Een gemiddelde man kan niet normaal douchen. Douche straal matig, je moet in bad staan met een te kleine douche scherm en een schuin plafond waardoor douche kop niet hoger op gehangen kan worden en je dus niet normaal onder een douche kan staan

    Ontbijt Super!! Voldoende en zeer vriendelijk personeel Ook andere personeel was zeer vriendelijk en attent!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,8
    We hebben genoten van en bijzondere omgeving met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bij aankomst kregen we in eerste instantie een kleinere kamer met twee heel kleine ramen. NA klacht werd dit door het aanbieden van andere kamer uitstekend opgelost. Niet goed is dat niet direct de beste vrijstaande kamer werd aangeboden. Spa arrangement was volgeboekt en we moesten uitwijken naar elders. Het bevreemde ons dat dit niet werd gemeld bij in checken of boeken. Echter ook dit probleem werd prima opgelost door vriendelijke mensen.

    Het vriendelijke en tegelijkertijd professionele , toegankelijke personeel. Kwaliteiten van het restaurant en Bistro zijn bijzonder goed. Restaurant is van aller hoogste niveau en blijft vriendelijke en toegankelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,3
    Altijd weer een fijne plek om terug te komen!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn mega warm, geen airco en dat hebben deze kamers zeker nodig!!

    De wellness is heerlijk, prachtig zwembad. Het hotel en de tuinen zijn zeer goed verzorgt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    6,3
    Vergane glorie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers mogen wel eens opgeknapt worden. (vloerbedekking, badkamer) Bistro viel tegen. Stoelen met vlekken en een tafel die plakt beloven niet veel goeds en dat klopte. Voorgerechten; portobello leek door een amateur gemaakt pompoensoep was 4 happen. Hoofdgerecht zeebaars lag op spizanie met omheen paksoi en asperges. Absoluut geen smaakcombinatie. Geen aardappetjes, niets er was er verder bij. Hierna zijn wij afgehaakt en terleurgesteld naar de kamer gegaan. Totale indruk St Gerlach : vergane glorie

    Kamers zijn sfeervol. Ambiance is plezierig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,2
    Rust in een prachtige accomodatie in Limburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is natuurlijk niet goedkoop en had misschien *iets* meer luxe verwacht van de kamer maar het was geen dealbreaker. Bij de Spa & Wellness waren volwassenen en kinderen hard aan het praten terwijl een van de regels is om rustig te zijn. Misschien had het personeel daar iets van kunnen zeggen om de rust te bewaren voor anderen.

    Prachtige locatie, vriendelijk personeel. De kamer en badkamer waren ruim en schoon. Het bed was heel comfortabel. De Spa & Wellness bevielen ook heel goed al was het niet heel groot. Mijn vriend had een voetmassage en hij heeft heel erg genoten hiervan. We hadden graag langer willen blijven om meer van de omgeving te genieten. Dus wij komen graag een keertje terug.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    6,7
    De omgeving en de ligging.
    • Stel
    • Senior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een seniorsuite geboekt, maar ik weet niet wat ze onder senioren verstaan. Opstapjes, hoge dorpels en geen inloop douche, maar een inklim bad , wat gevaarlijk is en zeker als je slecht ter been bent. Terwijl ik bij de boeking dit duidelijk had aangegeven er is wel keurig teruggemaild dat de kamer wel bereikbaar was via de lift. Het restaurant en de ontbijtzaal was vanuit onze kamer alleen maar via buiten te bereiken en zeker als het regent is dit erg ongemakkelijk, wat bij ons het geval was.

    De omgeving en de ligging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,3
    Heel sfeervolle locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer in onze kamer was een tikje gedateerd. Verder was er helaas geen airco aanwezig in onze kamer, en wij zaten er hoogzomer. De kamer was dus wel wat aan de warme kant. In deze prijscategorie zou ik wel een airco verwachten in de kamer.

    Prachtige locatie, heerlijk en uitgebreid ontbijt, mooie wellness. De kamers zijn heel sfeervol ingericht, het bed slaapt heerlijk. Daarnaast een hele goede ligging, net buiten Valkenburg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,0
    Eens maar gezien de gedateerde kamers niet meer voor herhaling vatbaar. Geen 4 sterren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Senior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Via de foto's van de website op het verkeerde been gezet vwb reserveren van de kamer. Moesten extra bijbetalen voor splitsen bedden.....extra bijbetalen voor terras.....extra betalen voor een ontbijt wat we niet bij de reservering hadden geboekt. Werd allemaal wel opgelost maar toch. Gedateerde kamers en vooral het sanitair, tjonge tjonge, ja als je van de jaren 70 houdt! En dat voor een senior kamer a260,-- euro.

    Locatie prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Senior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nauwelijks iets

    Heerlijk maar prijzig, zeker vergeleken met de prijs van vergelijkbare ontbijt- samenstellingen in Frankrijk waar de voorafgaande reis plaats had.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Het waren 4 heerlijke dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Senior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad met zonterras was erg klein. Niet elke medewerker was even enthousiast en aardig. Op sommige plekken in de kamer lag er een dikke laag stof! Er waren heel veel wespen op het terrein. Hierdoor moesten wij de deuren van onze kamer dicht houden.

    De locatie was geweldig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,6
    Genieten van luxe in een prachtig Limburgs landschap
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was zeer behulpzaam, maar omdat het redelijk chique is was het ook wat afstandeijk. Uitzonderingen daar gelaten.

    De kamer was mooi en zeer compleet. Vooral het bed was goed. Het ontbijt was heerlijk met heel veel keuze. We hebben in de bistro gegeten, dat was echt heerlijk. Een aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Prima verblijf, mooi kamers, mooie omgeving. Jammer van openingstijden tuinhuis en bistro
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij bestellen in tuinhuis en later en bistro werd ons beide keren verteld, we gaan over een uur / half uur sluiten dus u kunt beter op een ander locatie iets gaan bestellen. Dit vond ik erg klantonvriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,6
    Geweldig hotel in een prachtige omgeving.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Afzuiging badkamer, naar mijn idee defect.

    Kamers zijn prima, nostalgisch, ontbijt was heerlijk, ontbreekt aan niets. Prachtige rozen- en beeldentuin. Op afstand zie je de geul lopen, omging is prachtig, rustgevend. Ook een bezoek aan de kerk met zijn prachtige muurschilderingen is de moeite waard, er is een replica middels 3D technieken van de heilige St. Gerlachius gemaakt met financiële steun van de Rolling Stones. Indrukwekkend allemaal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,6
    Geweldig genoten.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    St. Gerlach is een prachtig hotel in een betoverende omgeving. De medewerkers doen er echt alles aan om het je naar de zin te maken. Het ontbijt is geweldig, vooral ook omdat we heerlijk op het terras konden zitten, met fantastisch uitzicht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Heerlijk oord, Je Komt helemaal tot rust
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was top

    Erg attent ontvangen, prachtige Kramer. Heel lekker gegeten in de Bistro. Uitgebreide uitleg over de wandelmogelijkheden. Mijn dochter had haar sjaal laten liggen. We zijn hier over gebeld en de shawl is per post naar ons gestuurd. Veel dank.

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Château St. Gerlach

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: