Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Tulip Parkstad - Kerkrade- Heerlen - Aken 4-sterren

Roda JC Ring 59, 6466 NH Kerkrade, Nederland

#2 van de 5 hotels in Kerkrade

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 594 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,8
    Prima voor een zakelijke overnachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niet alle lampen op de kamer deden het. Beperkt bureaublad.

    Veel gratis parkeerruimte. Restaurants, bioscoop en winkels in de buurt. Ruime kamer en badkamer. Theefaciliteit op de kamer. Goede airco. Lekker en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,8
    Ruime, schone kamers.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. Voldeed aan de verwachtingen.

    Ruime, schone kamers. Rustig, geen geluidsoverlast van buiten of binnen. Grote parkeerplaats. Prima ontbijt , attente, vriendelijke bediening. Idem, bij de receptie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,2
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 een persoonsbedden tegen elkaar geschoven zodat ik telkens er tussen in viel, terwijl ik gebeld had op voorrand en gevraagd had voor een tweepersoonsbed en spijtig dat ik geen frisse lucht kon nemen want de schuiframen gingen niet open ... helaas !

    Mooie kamers vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    6,7
    Flexibel qua aankomst tijden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had gevraagd om een kamer waar de ramen op konden en kreeg een kamer met airco. Had niet het idee dat het hotel vol zat. Dus niet goed geslapen.

    Flexibel qua aankomst tijden Goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    Prima hotel met goede service voor goede prijs
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantgericht personeel. We moesten voor het ontbijt vertrekken. Personeel had lunchpakket klaar gemaakt en ons in de lobby alsnog voorzien van koffie. Dat is service!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,6
    Uitmuntend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Uitmuntend verblijf. Temeer omdat zonder meerprijs de zeer ruime, luxueuze suite beschikbaar werd gesteld. Uitstekend ontbijt, met verse jus en natuurlijk top service.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,3
    Zeer ruime kamer met zeer goede airco wat heerlijk was met...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kreeg im eerste instantie een keycard vam een kamer waar al gasten verbleven.

    Zeer ruime kamer met zeer goede airco wat heerlijk was met deze warme dagen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn steriel, iets aan de muur zou de boel opfleuren. De aanvulling bij het ontbijt zou beter kunnen.

    Eten was er prima, kamers schoon en verzrgd

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    Dat direct een andere kamer heb gekregen op een hoger...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rioollucht in de kamer op de 2e verdieping boven het restaurant. Het water vd waskraan id badkamer loopt slecht af. Misschien moet het systeem ontstopt worden

    Dat direct een andere kamer heb gekregen op een hoger gelegen verdieping de andere kant. Personeel denken mee met het welbevinden vd klanten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,6
    Geweldig hotel met heerlijk ontbijt. Top lokatie!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de buren die in de kamer ernaast waren

    Geweldig hotel! Heerlijk ontbijt met warme verse broodjes (en koffiebroodjes), versgeperste sinaasappelsap en lekkere koffie! Vriendelijk personeel. Top locatie. Veel winkels in de buurt, dichtbij de snelweg. Echt een aanrader.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,8
    De gigantische comfortabele kamer en het uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging was wat minder maar je had dan ook gratis parkeergelegenheid voor de deur

    De gigantische comfortabele kamer en het uitgebreid ontbijtnuffet

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    prima hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vorig jaar was ik hier ook al geweest, het fijne van dit hotel is dat er een mega grote parkeer plaats tegen over zit. Genoeg restaurants om te eten in de buurt en zeer goed vertoeven in het hotel, ontbijt was goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Prima en comfortabel hotel met ruime kamers en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    VOOR DE FIETSERS. 2-overnachtingen geboekt ivm. deelname aan Limburgs Mooiste. Helaas mocht mijn schone racefiets niet mee de kamer op, dit bleek niet uit de infromatie vooraf maar pas in het hotel. Er was wel een bewaakte fietsenstalling maar alleen voor de 1e nacht. Voor de 2e nacht is door het vriendelijke personeel een acceptabele oplossing gevonden maar het stallen van je racefiets is hier dus wel een aandachtspunt!

    Prima en comfortabel hotel met ruime kamers en vriendelijk personeel. Ontbijt en diner waren wat je er van kunt verwachten. Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Met de fiets ben je snel en eenvoudig in het centrum van Heerlen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Prima ,voor herhaling vatbaar .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was wat rumoerig snachts door de autos die er reden .Graag een dun kussen op bed . ik vond ze te dik .

    Goed ontbijt .Grote parkeergelegenheid .Hotel ligt tegenover een wereldrestaurant waar we heerlijk hebben gegeten . Receptie supersnel inchecken .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Zeer relaxed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen ijskastje op de kamer. Maar dat was ook niet voorzien in de beschrijving.

    Kamer was proper. Goede badkamer. Veel en warm water. Goede en gemakkelijk incheck. Balie is 24 uur bemand en dat maakt het mogelijk om zeer laat in te checken. Vriendelijk personeel. Zeer uitgebreid ontbijt. Veel parking.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    Prima hotel voor zakelijk verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitness is erg klein Parkeren op een verlaten industrieterrein Receptie kan geen factuur op naam bedrijf maken ?!?

    Ruime kamers Nieuw en net hotel Prima wifi

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Kamer supergroot, personeel ontzettend aardig.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden iets te zacht maar dat is wel heel persoonlijk. Ontbijtlocatie wat donker. Hotel is min of meer in het Roda JC Stadion

    Kamer supergroot, personeel ontzettend aardig. Schoon!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,7
    Op zich een prima verblijf voor twee nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De airco wordt bij de receptie bediend en als een gast aangeeft het te koud te vinden dan gooien ze de airco uit en dat betekent dan dat de airco op alle kamers uit gaat. Zeer vreemd, wat een rare constructie. Wij hadden bewust een kamer mét airco geboekt maar hebben (vanwege het bovenstaande) tot twee keer toe bij de receptie moeten vragen of de airco alsjeblieft weer aan mocht. Heel bizar dat je als gast niet je eigen airco kunt bedienen. Ook is het erg jammer dat het hotel geen verduisterende gordijnen heeft. Het was 's morgens vroeg al erg licht op de kamer. En ook 's nachts is er veel licht, door alle lichtzuilen e.d. op het aangrenzende parkeerterrein. De badkamer was niet goed schoon, de vloer was overduidelijk niet gedweild. Dat kan echt beter. De waterdruk van de douche is niet super op de vierde verdieping.

    De locatie van het hotel is ideaal. Je bent zo in Kerkrade, Heerlen, Sittard, etc. De kamer was ruim, licht en over het algemeen wel netjes (kamer 419).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    6,7
    En sich prima hotel, redelijk netjes en zakelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles is net niet wat je zou verwachten, net iets minder luxe. De fitness ruimte en ook ontbijt vielen tegen

    En sich prima hotel, redelijk netjes en zakelijk. In de basis dus een redelijk hotel en prima als je simpel ergens wilt overnachten

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    5,4
    Teleurstellend verblijf in gehorige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs die gevraagd wordt voor een kamer, mag je veel meer verwachten. De kamers zijn gehorig, slecht geïsoleerd. De douche maakte een luid piepende toon en er hing alleen een goedkope (slecht werkende) zeepdispenser (geen shampooflesjes, etc.). De sauna is aardig, er liggen handdoeken en er zijn een douche en wc bij. Jammer is dat het er niet goed schoon is, spinrag in de hoeken en de handdoeken ruiken naar sigarettenrook.

    Centraal gelegen bij restaurants en de bioscoop in de buurt. Er is een sauna. Het ontbijt was lekker, er is verse sinaasappelsap.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    8,3
    prima hotel voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ramen konden niet open. Het hotel ligt ver buiten de bebouwde kom.

    goed hotel, zeer vriendelijk personeel. Restaurant op de 1e verdieping is een aanrader.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,3
    Het verblijf viel tegen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Receptioniste lichtte bij aankomst verkeerd in over tijd ontbijt, de volgende dag op nieuwjaarsdag (tot 10.00 uur ipv tot 11.00 uur). Om die reden ontbijt op de kamer besteld. Dit ontbijt was extreem summier. Bovendien ontbraken de ontbijtborden.

    Locatie voor het doel was prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,8
    nachtje weg
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vriendelijke ontvangst en konden om 12.00 uur al inchecken. Ruime kamer , heerlijk bed en het ontbijt was prima, zeker voor de prijs die wij betaald hadden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    4,6
    Enigszins teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was te weinig, stond op een niet voor de hand liggende plek en er weinig keus, bij het aangeven hiervan ging het personeel in discussie en zich verdedigen. Het personeel en de gastvrijheid viel tegen. De prijs kwaliteit verhouding qua kamer viel tegen De hygiene in de badkamer was niet oke. Jammer voor zo'n toplocatie. Maar voor mij niet weer Tuliphotel. Helaas

    Het bed lag fantastisch

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,1
    Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren aan straat op een s'nachts verlaten stukje Kerkrade. Onprettig gevoel

    Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ruime kamers. Ontbijt was wel redelijk. Prijs kwaliteit verhouding was prima. 87 Euro betaald incl. ontbijt. De prijs schommelt nogal aldus de receptioniste.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    Wederom een prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat de Brasserie op zondag niet open was, we hadden graag 's avonds nog een hapje en een drankje willen nuttigen.

    Weer zoals gewoonlijk een uitstekend verzorgde kamer. Keurig onderhouden, goed schoongemaakt en met aandacht verzorgd. Zeer goede tv met een keur aan zenders. Prima bed zoals verwacht mag worden, redelijk ruime badkamer van alle gemakken voorzien waarbij voor de liefhebbers echter het bad ontbrak. Kamer 202. Voor de all-inn-prijs die wij hebben betaald van 82,00 euro inclusief een zeer goed verzorgd ontbijt is de prijs/prestatieverhouding goed. Kijk wel goed op Boocking.com hoe de prijzen zich verhouden want naargelang het aanbod kan dit 'ettelijke tientjes schelen'.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,3
    Lekker slapen, douchen en weer snel weg...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbreken van een minibar of koelkastje. De locatie is werkelijk vreselijk wanneer je niet van voetbal houdt.

    Kamer op zich is prima; goede bedden en badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Voor zakelijk is het handig dat het hotel makkelijk te...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Je kan geen raam open zetten om frisse lucht binnen te krijgen.

    Voor zakelijk is het handig dat het hotel makkelijk te bereiken is vanaf de snelweg. Handig is dat er restaurants in de buurt zijn en een bioscoop.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Fijn hotel om vakantie mee af te sluiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Altijd leuk om de vakantie af te sluiten in dit hotel. Fijn hotel, waar de motor veilig geparkeerd mag worden in het stadion van Roda. En waar je bij Happy Italy goedkoop en lekker kan eten. Daarna de avond in stijl afgesloten met een goeie film afgesloten in bioscoop Vue. En dit allemaal op loopafstand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,2
    Een goed doorgangshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De informatie aan de receptie was nogal chaotisch. Wij spreken dezelfde taal, maar dat drong niet echt door...

    Het aanbod van winkels en andere accommodaties waren in overvloed in de omgeving aanwezig. Indien men wil kan men er dag en avond zonder verveling doorbrengen. De kamer was eenvoudig, nieuw en alles was goed. Men kan het restaurant van het hotel kiezen of het uitstekende Italiaanse restaurant. Wij hebben geen ontbijt genomen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Prima hotel om te slapen maar niet om langer te verblijven dan 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kwamen aan in het donker. Dan is het wel even zoeken en ziet de directe omgeving er niet prettig uit: een bedrijventerrein

    Uitzicht vanaf de skybox in het voetbalstadion. Sleutel daarvan is gratis op te vragen bij de receptie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    Heerlijk uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Sauna viel heel snel weer uit, emmer en lepel zijn aan vernieuwing toe.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Mooie, grote en nette kamers. Motor kan gestald achter het Hotel in het stadium.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    kort maar perfect
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen idee

    Wij hadden maar 1 overnachting geboekt maar wij hebben geen negatiefs kunnen vinden als je ze al zoeken wilt. Bed, t.v., fohn,, douche het was gewoon allemaal prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,2
    Prima plaats voor één of meer overnachtingen in Limburg
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was goed maar niet meer dan dat.

    Prima ruime schone kamer op makkelijk te bereiken locatie. Vriendelijk personeel en gratis parkeren en dat alles tegen een prima prijs.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,8
    Ruime, schone kamer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat extra's zoals bodylotion op de badkamer was prettig geweest. Het hotel ligt bij het stadion, niet direct in het centrum.

    Ruime kamer, koffie en thee voorziening op de kamer. Goede bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    Super verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aangezien we Limburgs Mooiste op het programma hadden waren we blij verrast dat we onze fietsen veilig konden stallen! Ontbijt was top, zelfs extra bananen voor de fietsers van Limburgs Mooiste!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,2
    Subliem hotel met een uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Met het weer wat wij hadden liever een terrasje... maar ja ik begrijp ook dat dat hier onmogelijk is ivm de ligging.

    We werden geupgrade naar een suite, wat een service. Vriendelijk personeel met een zeer gastvrije handreiking. Ook de bar en het restaurant erg verrassend met een heerlijke keuken. Een uitstekende service voor de renfietsen ivm Limburgs Mooiste. Zelfs de tijden van het ontbijt werden aangepast aan de vroege fietsers.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    7,5
    UITGEBREID ONTBIJT.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    DE TEMPERATUUR IN DE KAMER WAS VEEL TE LAAG EN NIET REGELBAAR. PAS NA INTERPELATIE AAN DE BALIE KON DE TEMPERATUUR (CENTRAAL) WORDEN VERHOOGD (REDEN : WE ZIJN EEN ECO-HOTEL...??)

    UITGEBREID ONTBIJT. TWEEMAAL IN HET RESTAURANT GEGETEN EN DAT WAS ZEER GOED. VRIENDELIJKE BEDIENING.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ruimte was klein toen er de tweede dag een grote groep ook tegelijkertijd aan het ontbijten was. Lange rijen voor de koffie, geen vrije tafeltjes

    Ruime kamer/ schoon, veel licht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,3
    Goed hotel in en rondom Kerkrade / Heerlen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Goed hotel in en rondom Kerkrade / Heerlen. Faciliteiten goed onderhouden en voor ieder wat wils. Vanuit het hotel is men snel op de snelweg en kan zo de keuze maken tussen Maastricht, Aken of het heuvellandschap.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    5,0
    heel enthousiast vooraf, heel ontgoocheld achteraf !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Maaltijden : veel te weinig plaatsen Diner veel te lang moeten wachten vooraleer het eten opgediend werd(we hadden nochtans op aanraden van receptie, lang genoeg gewacht alvoor naar restaurant te gaan) - geen fijne keuken - personeel loopt zenuwachtig rond - geen rustige sfeer, niet door het vele publiek maar waarschijnlijk loopt het in de keuken niet rond; Ontbijt : koffiemachine enkel 1 stuk waardoor er een lange wachtrij is voor je aan je koffietje raakt (en dan voor een tweede!!!!!) - als je dan zelf je eitje wil bakken moet je tussen die rij gaan staan - chaotisch en net zoals bij diner : je raakt zelf gestresseerd door te weinig plaatsen en de drukte daardoor : DUS MAALTIJDEN DAAR NEMEN ZEKER GEEN AANRADER Badartikelen zeker geen verwennerij : douche en shampoo te duwen uit 1 tube, geen verwennerijen zoals een bodylotion. Geen ontspanning maar eerder stressy dus vinden we : zeker niet boeken als verblijf voor meerdere vakantiedagen, eerder als zakenverblijf. Slapen en weg !

    onthaal aan de receptie : vriendelijk en correct

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,0
    ruime kamer en ligging van het hotel bij gaia zoo en monde...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    meer glimlach aan de balie en personeel verdieping zou aangenamer zijn

    ruime kamer en ligging van het hotel bij gaia zoo en monde verde / onthaal bij ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,5
    Heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Als je fietsen wil huren moet je dit 24 uur van tevoren doen en das jammer. We dachten dat het hotel dichter bij het centrum zou liggen.

    Heerlijk ontbijt. Mooie ruime kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,5
    De kamers keurig verzorgd en goede bedden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De boeking die ik gedaan had niet goed was overgekomen. De oplossing hierop was wel heel goed, gekregen wat ik geboekt had.

    De kamers keurig verzorgd en goede bedden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    7,9
    goed, gezellig en (na 5 jaar) vertrouwd
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de prullenbakjes op de kamer waren erg klein, waardoor je genoodzaakt bent je afval er naast te zetten. bediening van airco/verwarming niet geheel duidelijk

    prima bedden, vriendelijk personeel, goed ontbijt, goede parkeervoorziening

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    7,5
    De mogelijkheid om direct bij binnenkomst een tafel te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om in de kamer een raam open te doen.

    De mogelijkheid om direct bij binnenkomst een tafel te kunnen reserves in het restaurant en de maaltijd.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,9
    3 schitterende dagen Limburg met prachtig weer en veel genoten en gezien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    rond 16.00 uur baklucht op kamer (310), niet prettig en ook je kleren gaan ruiken, 1e dag gemeld en er is gespoten met een spray, 2e dag wederom baklucht. Jammer, verder uitstekend.

    prima locatie, erg verzorgd ontbijt en mooie kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    6,3
    locatie en de kamers
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    benadering van personeel, ik had ontbijt bij aankomst bijgeboekt, ik werd in het restaurant tegen mij gezegd dat het niet zo was , ik voelde me me voor paal gezet, ik naar de receptie om verhaal te halen en bleek dat het al door was gegeven dat het betaald was , ik was erg boos dat uw personeel niet naar mij toe was gekomen om te zeggen dat hij fout zat ,een exuses was wel op zijn plaats geweest Ik vond het een zeer kwalijke zaak en had een andere behandeling verwacht , ikke weleens vaker in hotels maar dit heb ik nooit meegemaakt

    locatie en de kamers

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    9,2
    Prima verblijf als uitvalsbasis om de omgeving te verkennen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Directe omgeving van het hotel is niet direct inspirerend te noemen.

    Mooie kamer, prima verzorgd. Vrije parkeerplekken bij het hotel. Dicht bij de snelweg. Alhoewel op soort van industrieterrein genoeg eetgelegenheid bij het hotel. Prima ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    8,3
    Fantastisch ontbijt en ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Klein beetje last gehad van mensen in de gang (ik zat vlakbij de lift) en het uitzicht op een grote parkeerplaats is niet echt mooi, maar dat weegt zeker niet op tegen de kamers!

    De kamer was zeer ruim, er was geen geluidsoverlast van buiten. Ontbijt was out-of-this-world, heel uitgebreid en je kon zelfs je eigen ei bakken, naast het 'normale' Engelse roerei, worstjes, witte bonen in tomatensaus & spek. Voor een Nederlandse die in het buitenland woont, is het heel leuk om een selectie van De Ruyter beleg terug te zien! Heel vriendelijk personeel aan receptie en in de ontbijtruimte. Ruime parkeerplaats aan de voorkant

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,9
    Top.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen raam open kan. De douche maakte een raar geluid op beide kamers en wisselde heel snel met warm en koud. De afzuiging in de badkamer (207) deed het niet.

    Ontbijt was super. Bedden werden door 1 echtpaar als te zacht met een kuil bevonden (kamer 208), ander stel (kamer 207) vond de bedden prima. Lekker geluidsstil. Personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,5
    Schone kamer, fijn bed en een prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen raam open kon op de kamer. Bij het uitchecken kwamen we erachter dat dit wel had gekund als je een upgrade van de kamer had genomen van 15 euro. Raar dat dit niet gewoon standaard kan.

    Schone kamer, fijn bed en een prima ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    10
    Perfecte service!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!

    Service! Luisteren naar de gast. Ik ben gehandicapt en ben daarom bedlegerig. Ik mocht een uur eerder inchecken zodat ik op tijd mijn morfine kon nemen en langer kon rusten. Dat is de reden dat ik met mijn zoontje toch naar Roda JC kon!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,1
    Kamers waren keurig, ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken ging erg traag. Er stonden diverse gasten te wachten, de balie was door 2 man personeel bemand, maar de gasten werden maar door 1 persoon geholpen. Misschien was er een goede reden voor, maar dit kwam zeer onvriendelijk over.

    Kamers waren keurig, ontbijt was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Top hotel voor een verblijf in Zuid-Limburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is gelegen op het terrein van Roda JC en er zijn diverse winkels in de buurt (Burger King, Happy Italy, Vue Bioscoop, Albert Heijn XL, dit kan soms op bepaalde momenten zorgen voor TOPdrukte (voor ons niet van toepassing) maar zou iets voor een bezoeker als minpunt gezien kunnen worden.

    uitgebreid en goed! ontbijt. Je kunt zelfs je eigen spiegeleitje bakken. Ruime keuze aan beleg, brood,etc. Ruime kamer (€85,-), groot en comfortabel bed. Vriendelijk personeel Gratis Wifi

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    5,0
    O.a. Geen simpele preventieve veiligheidsvoorziening aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen gehandicapten parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats slechte toegankelijkheid voor mindervaliden naar het hotel. Zeer hoge opstap traptrede Slechte kussens. Heb zelf een goedkoop kussen gekocht, wat beter was dan van het hotel. ''Badkamer'' : Geen rekening houdend met veiligheid, ook niet voor mensen die immobiel zijn en fysieke beperkingen hebben. Geen handgrepen, geen anti slip, geen haken voor kleding, geen plaats voor toiletspullen etc. in douche. Slechte, zeer slechte ventilatie. Ramen kunnen niet open en ook zijn er geen roosters aanwezig.

    1 x gedineerd, eten was goed op ''bevroren'' carpaccio na. Vriendelijk personeel. Het ontbijt was goed, miste wel oude kaas. Verder voldoende variatie aan belegkeuze Verse jus d'orange . Koffie was lekker.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,1
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De sportruimte daar Mogen wel echte apparaten komen te staan

    De geweldige kamer Suite 3.23

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    10
    Alles was gewoon super
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was gewoon super

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,5
    Doelmatig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte badkamer en inrichting kamer

    De ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    Fijn hotel met goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hulpvaardig personeel dat klantgericht is.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,9
    Prima en herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtruimte was klein in relatie tot het aantal gebruikers

    Kamer was prima in orde en schoon

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    10
    prima hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Telkens wanneer ik in Heerlen/Kerkrade ben kies ik dit hotel uit.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    10
    Fantastisch Hotel. Prima ontbijt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het Hotel zelf en het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Prima hotel met vriendelijke receptie en een goed restaurant.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Verlenging van de kamer op de laatste dag tot ca. 15.00 uur was moeilijk te realiseren.

    Aico in de kamer bij een buitentemperatuur van ca. 35 Gr.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    korte stop, vrienden gezien, daarna door naar vakantieadres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen opmerkingen

    prima ontbijt,

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,6
    Zeer ruime en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets kunnen ontdekken wat tegenviel.

    Zeer ruime en schone kamer. Prima ontbijt en diner. Ruime parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,8
    Prima, net hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Openbare parkeerplaats (ivm bus met gereedschap ed, iets minder veilig gevoel)

    Koele, nette, stille kamer en goede bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Altijd goed!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zelf eitjes kunnen bakken is gelijk een 10 voor mij!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,8
    Uitstekend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi op de kamer viel tegen en te lang moeten wachten op mijn diner.

    De kamer was prima, ontbijt was goed verzorgd

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,2
    Uitstekend hotel voor een kort verblijf
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk bed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Exclusief ontbijt gezien de kamerprijs

    Schoon en ruim, nachtportier

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,1
    Ruime kamer, goed ontbijt, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niet 100% goed schoongemaakt in onze kamer.

    Ruime kamer, goed ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Erg centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Erg centraal gelegen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,7
    goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ligging op industriegebied, geen plek voor (race)fiets

    goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm op de kamer.

    Gehele entourage voor ons doel zeer geschikt.

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: