Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Noord-Holland
  4. Hotelbeoordelingen Amsterdam
  5. Beoordelingen van Quentin Golden Bear Hotel

Beoordelingen over Quentin Golden Bear Hotel 2-sterren

Kerkstraat 37, Amsterdam Centrum, 1017 GB Amsterdam, Nederland

#406 van de 445 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1177 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    5,7

  • Personeel

    6,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,6

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    3,3
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het perdoneel spreekt geen nederlands,heeel veeel lawaai,zowel van buitenaf,ligt naasy cofeeshop als ninnen,we lagen in de kelderkamer.weiger kamer 30 als die u aangeboden wordt.tv 6podten niks nedetlandstalig,wifi lukte niet

    De lugging is een goede vertrekbasis

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    3,3
    Ondermaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen plaats voor bagage, (wij hadden 2 trekrugzakken mee) als we ons zakken zetten konden we niet meer uit het bed, de kamer zonder te klauteren! VUILLLLL (stof hangde overal) Vieze gordijnen. Tv marcheerde maar was niet naar te kijken wegens ruis! Geen Vlaamse geen Nederlandse posten De trap naar de kamer was levensgevaarlijk en immens stijl! De receptioniste sprak me aan in het Engels en kon geen Nederlands Lichten naast het bed die niet werkten! dat was de deluxe kamer????? Het was gloeiend heet op de kamer. Het toilet liep constant door. Ik kom hier nooit meer terug! Had ik het geweten! Ik voelde me gelijk een sardientje in het blik!

    De locatie was midden in het centrum aan de Prinsengracht! Vlak bij een tramstation!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    3,3
    Het hotel is heel erg smerig , vieze vloerbedekking op...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is heel erg smerig , vieze vloerbedekking op trappen en gang , vieze smerige muren . Hotel ruikt muf . Zaten in kamer 35 bovenste verdieping . Kamer was heel klein . Rook muf ,muren erg smerig,badkamer heel klein en stonk naar vocht en er zat schimmel op muur en vloer. Kozijn van raam is rot en niet onderhouden. Het is oud en versleten .Halve gordijntjes hingen er, vitrage ontbrak rails hing er wel , prijs kwaliteit is heel slecht . Wij hebben 252 euro zonder ontbijt betaald voor de kamer en voor die prijs mag je wel verwachten dat het netjes en goed was . Maar helaas. Dat dit in deze tijd nog kan onbegrijpelijk . Personeel niet erg vriendelijk. Wij zullen dit hotel ook niet aanraden aan andere .En booking . Com misschien eens een bezoek gaan brengen of jullie dit hotel nog wel aan willen blijven bieden .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    7,5
    Het zalige bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was wel koud Op de tv geen een zender in het nederlands Gevaarlijke trap

    Het zalige bed We mochten al op de kamer vroeger dan verwacht Lekker ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,2
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder steile trappen naar de 3e verdieping met goor tapijt erop. Studenten als receptionist die je wazig aankijken bij een klacht. De kamer was minuscuul klein. Vieze vlek op de sprei. En de badkamer (ook mini) stonk dag en nacht naar riolering.

    De kamer was redelijk stil, geen overlast van de weg. Inrichting redelijk nieuw

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    5,8
    Kan beter!
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gevaarlijke trap, kamers worden online beter gepresenteerd of in werkelijkheid, haardroger aan vernieuwing toe Voor 1 nacht oké, langer zou ik er niet kunnen verblijven. De vriendelijkheid en behulpzaamheid kan beter bij het personeel..

    Perfecte ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    4,6
    Eerder voor jeugd of rugzaktoerist
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Foto's van "deluxe tweepersoonskamer" komen niet overeen met de werkelijkheid. Heel moeilijk bereikbaar. Niet aan te raden in geval van: slecht te been, mensen die groot zijn of claustrofobisch. De kamer had vloerbekleding en was anders beschreven in de details.

    Behulpzaam en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    3,8
    OK voor één nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was echt heel basic. Voor het geld dat je betaalt voor het ontbijt kan je beter ergens anders gaan ontbijten, zeker als je maar één of twee nachten blijft. De kamer was niet super proper. Toen ik de handdoek open deed zat er nog een prop haar in. Op de muren zaten ook vlekken.

    De locatie was super.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    3,3
    Veel geld en helemaal niet waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles had beter gekund Kamer was heel klein Schimmel op muren Veel lawaai Gevaarlijke vuile trap Personeel spreekt geen Nederlands in Nederland ?!?! Brand alarm in vroege ochtend zonder brand 184€ voor een kamer waar je niet kan bewegen tenzij je op bed gaat zitten En tv werkte ook niet tenzij je die paar posten wil zien met storing op !!! Enz....

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    4,6
    Nooit meer , smerig , onhygiënisch , lawaaierig , onvriendelijk....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan er slapen van 1:30 tot 5:30 snachts, voor de rest ben je er wakker gehouden van de tram, het lawaai in de straat en het glasophaal iedere morgen omstreeks 5:45!!! Kamer staat stijf , is muffig en plakt van de vuiligheid. Personeel antwoordt vooral met ja en nee , wel supervriendelijke dame. Ontbijt is vooral het goedkoopste wat te vinden is in de supermarkt. Croissants uit zakken, wit product yoghurt, wit product fruitsap...kzou geen boterham durven in de rooster te plaatsen... De kamer plakt van boven tot onder...ter info wij boekten een luxe kamer...ja man ,,,nooit meer!!!

    Ligging, super

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    6,7
    goede kamer in midden van centrum maar niet voor iedereen toegankelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er is een zeer gevaarlijke trap om naar boven te gaan. Dit is niet gemakkelijk om de trap te gebruiken zeer niet met koffer. Het personeel kan niet allemaal Nederlands. Ze zijn vriendelijk maar niet echt behulpzaam. We hebben één nacht veel lawaai gehad van het lawaai buiten.

    De badkamer was mooi verzorgd. De kamer was goed gepoetst. Bedden lagen comfortabel. Ligging is zeer goed. Ligt in het midden van het centrum dus alles is te voet zeer goed bereikbaar maar ook de tram ligt op nog geen minuut afstand lopen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    5,4
    Goede ligging , verder een teleurstelling en veel te duur!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Levensgevaarlijke steile trap , matig ontbijt geserveerd aan de receptie. Heel kleine kamer met vuil tapijt (badkamer was wel proper ) Personeel sprak geen Nederlands en dat in de hoofdstad van Nederland! Veel te duur voor wat het was!

    De ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    6,3
    Locatie is oké, prijstechnisch te hoog.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs die ik betaalde voor een kamer met ontbijt viel mij erg tegen. Kleine kamer en het ontbijt werd in de lobby gegeven. Erg krap met elkaar. En eigenlijk vond ik het ook asociaal dat ik geholpen werd in het Engels.

    Locatie was top, dichtbij het centrum.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2018

    7,5
    Locatie en Bed
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting en kamer op 3e verdieping met hele steile trap

    Locatie en Bed

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2018

    8,8
    Uitstekend hotel! Voor een kleine prijs zit je in hartje Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    WC buiten de kamer.

    Uitstekende locatie, pal in het centrum. Goede prijs/kwaliteit-verhouding.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    6,7
    .ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    - gemeenschappelijke badkamer ( en toilet ) op de tweede verdieping . - normale prijs ( ik had wel korting ) is te hoog

    .ligging van het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    4,6
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer en Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een vieze sok om de rookdetector

    Lekker in het centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,1
    Goede locatie, mooie schone badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg steile trap, met bagage kan dit problemen geven

    Goede locatie, mooie schone badkamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    5,4
    Hele steilen trappen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele steilen trappen. Geen lift. Prijs kwaliteit verhouding duur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    4,6
    Locatie ok, voor de rest zijn prijs niet waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort op de kamer. Geen kast. Alleen buitenlandse tv zenders. Het ontbijt zeer pover. Verschrikkelijke trap.

    Badkamer was ok. Goed bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    5,4
    Goeie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel tegen. Veel trappen, geen lift

    Goeie locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    3,8
    HORROR HOTEL
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies, haren in bed Fotos matchen totaal niet met werkelijkheid

    Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duur voor de kwaliteit die je krijgt

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,0
    te doen...en daar is alles mee gezegd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    onderhoud kamer en hotel. kleine kamer en erg gehorig

    badkamer en locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,1
    prima locatie voor kort verblijf
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Sober ingericht. Enige mate van geluidsoverlast

    centraal gelegen in centrum. Prima kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,1
    Prima eenvoudig hotel voor leuke prijs en goede locatie .
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer en hele stijle smalle trap

    Goede locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,3
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn welkom en nette kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    4,6
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer en erg veel geluidsoverlast

    locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    Geen Nederlandse zenders op tv.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Nederlandse zenders op tv. Verder alles prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,0
    Niet aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt Engelstalig personeel bij inchekken Super gevaarlijke trappen om met de valies omhoog te gaan

    De ligging en het bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,3
    Locatie, lage prijs, ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid

    Locatie, lage prijs, ruime kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,5
    Zeer aangenaam verblijf in een gunstig gelegen hotel!
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamertemperatuur was 's nachts erg hoog.

    Zeer gunstig gelegen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    5,8
    Trap naar de kamers is niet heel comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trap naar de kamers is niet heel comfortabel. Plafond badkamer erg laag en weinig waterdruk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,5
    Geen Nederlandse zenders op de televisie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Nederlandse zenders op de televisie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    7,9
    Keurig netjes hotel op prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn geen Nederlandse zenders op de TV.

    De locatie is geweldig!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    4,6
    Het bed en het was proper
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ontbijtplaats was aan de incheckbalie heeeeeeel klein ,de trap was levens gevaarlijk en wij moesten 2 verdiepen hoog 1 ste kamer was oke maar de 2de kamer was en kruiphol zou ik nooit aan iemand aanraden en veel te duur

    Het bed en het was proper

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    4,2
    Het bed was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was niet om over naar huis te schrijven, oud brood, croissants niet lekker. Op de TV alles de tekst in het Spaans weergegeven. geen enkele Nederlandse zender.We gaan nooit meer boeken bij Quentin Golden Beer Hotels.

    Het bed was goed.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    3,8
    Locatie was ideaal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    - Gedeelte faciliteiten die ook nog eens heel slecht waren. Niet schoon, van werkelijk niets voorzien, geen handdoeken, etc. Geen wastafel, maar fonteintje in de toilet om je tanden te poetsen... - Kamer was groot, maar behalve een bed niets fatsoenlijks (2x oude stoel en een oude TV) - 2 van de 4 lampen was defect - Wifi kon je op, als je daarna de rest van je leven gespamd wil worden met reclame (inloggen met email of facebook) -

    Locatie was ideaal Brede inchecktijden

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,5
    Kamer schoon en viel reuze mee, wat ruimte betreft.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Entree is ook direkt de ontbijt ruimte, dus veel in en uitloop.

    Kamer schoon en viel reuze mee, wat ruimte betreft. Ontbijt eenvoudig, maar alles aanwezig en vers !

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    6,3
    Ligging in het centrum, alles op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hygiene kon beter (er lag een flink stofpluis op de vloer). Onze kamer had geen enkele bergruimte alleen een kapstok aan de muur.

    Ligging in het centrum, alles op loopafstand

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    7,1
    Fijne locatie op steenworp van Leidseplein en Paradiso.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We konden geen ontbijt bestellen om dat een grote groep had gereserveerd en de ruimte erg beperkt was.

    Fijne locatie op steenworp van Leidseplein en Paradiso. Onze kamer lag aan de achterzijde. Niets gemerkt van drukte in de stad (uitgaanspubliek, verkeer)

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    5,8
    De plek en de douche
    • Stel

    Ongezellig, steriel, niks aan de muur. Personeel dat alleen Russisch en Engels spreekt. Lampen die stuk zijn in de kamer. Baliemevrouw weet er van maar er gebeurt niks. De oude gezellige ontbijtkamer is verdwenen. Nu bij de balie en half in de vensterbank. Superongezellig. Geen ei. Het bed was zacht (doorgelegen?)

    De plek en de douche

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    7,1
    Hotel is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Amsterdam is qua hotels extreem duur. Gevaarlijke steile trappen.

    Hotel is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vlakbij de bezienswaardigheden, theater en musea. Rustige kamer aan achterzijde, echter ik verbleef er 1 nacht en doordeweeks.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,1
    Op loopafstand van grachten, Leidseplein en niet ver van...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Minder geschikt voor langer verblijf, we hadden een piepklein kamertje. Ontbijt is minimaal.

    Op loopafstand van grachten, Leidseplein en niet ver van Centraal Station. Totaal geen geluidsoverlast. Goede bedden!

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,1
    Prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij wilden een rustige kamer. Dat kregen wij ook en derde verdieping was op zich ook geen probleem maar hadden wel problemen met de trappen. Erg steil en gevaarlijk bij calamiteiten.

    Prima kamer. badkamer aan de kleine, lage kant. Goed in het centrum. Vlakbij openbaar vervoer. Ontbijt simpel maar voldoende.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,5
    De locatie was perfect midden in het centrum bij het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het sjouwen van je spullen om bij je kamer te komen. We moesten 2 hele steile trappen op dat was best zwaar. Ook ben ik niet zo'n fan van een gedeelde badkamer en toilet maar voor de prijs die we betaalden is het acceptabel en gelukkig was alles netjes schoon.

    De locatie was perfect midden in het centrum bij het Leidseplein, de kamer was groot en netjes. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    7,5
    Voor de aanbiedingsprijs was dit hotel voor één nacht prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wel gedeelde badkamer en wc twee verdiepingen hoger. Steile trap. Kleine kamer.

    Voor de aanbiedingsprijs was dit hotel voor één nacht prima. Eenvoudig, maar redelijk schoon en warm genoeg.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    3,8
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai 24 uur per dag: schreeuwend uitgaanspubliek, trams, vuilnisophaal, leveranciers. Geen fatsoenlijke tv-programma's (maar een paar zenders, geen Nederlandse): jammer als je nog wat wil zien over SAIL, waar je overdag geweest bent. De kamer was wel ruim, de bedden redelijk, maar er zat een gat in mijn overigens papierdunne, versleten laken. Wel nieuwe gekregen. Muffe geur in badkamer. Gevaarlijk steile trappen. Prijs ruim 150 euro per nacht zwaar overdreven.

    Centrale ligging

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    5,8
    Kamer is keurig en badkamer is klein maar functioneel en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is ronduit karig en zeker geen 10 euro waard. Kamer heeft geen airco en is warm. Raam open geeft veel lawaai van buurtcafe/coffeeshop tot in de vroege uurtjes. Steile trappen en volkomen ongeschikt voor minder validen.

    Kamer is keurig en badkamer is klein maar functioneel en goede douche. Ook is gratis Wifi aanwezig. Hotel ligt in centrum dicht bij relevante tram- en bus aansluitingen.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,9
    Centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Omdat het midden in het centrum ligt, heb je veel lawaai buiten. Het wordt niet stil 's nachts. Het ontbreekt in de badkamer wel aan een prullenbak, haken om iets op te hangen of plankje om iets neer te leggen. (kamer 12)

    Centrale ligging. Schone (beetje oude) kamer.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    7,9
    super hotel goeie bedden alles zag er netjes uit
    • Vakantiereis
    • Stel

    om te ontbijten zou ik het niet aanraden kwa ruimte . is voor bij de receptie en je kunt er amper bewegen maar verder een prima hotel

    super hotel goeie bedden alles zag er netjes uit

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    5,4
    bedden en locatie zijn zeker goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer 12 eerste nacht gehad die volledig rook naar riolering, erg vies was!!!!!! Erg gehorig aan voorzijde. Na klacht bij manager kregen we een nieuwe kamer aan de achterzijde met een vernieuwde badkamer en dat maakte veel goed!!. ontbijt is goed maar simpel

    bedden en locatie zijn zeker goed. Personeel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    5,8
    Badkamer was vrijwel nieuw en schoon, slaapkamer was schoon...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De trap omhoog is heel erg smal, je moet goed te been zijn om hier omhoog of omlaag te komen. Tv geen Nederlandse zenders.

    Badkamer was vrijwel nieuw en schoon, slaapkamer was schoon maar erg klein. Je moet hier slechts komen om te slapen.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,5
    Dit hotel ligt midden in het centrum, bij de Leidsestraat.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De trap is heel erg stijl. Voor mij geen probleem, maar voor ouderen wellicht wel.

    Dit hotel ligt midden in het centrum, bij de Leidsestraat. De kamer en badkamer waren veel mooier dan ik bij dit budget op deze locatie had verwacht.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    3,3
    Het bed lag lekker
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen aparte ruimte om te ontbijten, dit was bij de receptie. er hing een brief op de deur dat we met open raam en badkamer deur moesten douchen anders ging alarm af.

    Het bed lag lekker

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    2,5
    doordat er een gast zat te roken in zijn kamer werden we...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    doordat er een gast zat te roken in zijn kamer werden we midden in de nacht allemaal op straat gezet door het brandalarm! Van slapen kwam dus niets meer in huis. Toen ik de volgende ochtend vroeg of er een compensatie tegenover zo'n gedrag stond kreeg ik als antwoord dat ik niet over de juiste attitude beschikte!!!

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    6,3
    Nette/vrij nieuwe badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was slecht schoon gemaakt, er lag afval achter het gordijn. Kamer was kleiner dan verwacht, konden net om het bed heen lopen. In de beschrijving van de kamer staat dat ze zijn voorzien van strijkfaciliteiten en een ventilator, deze hebben wij niet gezien. Ook de kledingkast en haardroger ontbrak, we hadden alleen een soort van kapstok in de kamer. In de beschrijving van de kamer staat dat er vloerbedekking op de grond ligt, maar dit was een soort van laminaat.

    Nette/vrij nieuwe badkamer. Bed ligt prima. Grote flatscreen. Vriendelijke ontvangst. Super locatie midden in het centrum. Met pasje makkelijk de kamer en het hotel op elk tijdstip binnen komen. Kamer was aangenaam warm bij aankomst.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    6,7
    T ziet er niet uit maar daar kom je niet voor.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    wc op andere verdieping

    T ziet er niet uit maar daar kom je niet voor. Tis schoon, heeft vriendelijk personeel en centraler kan het bijna niet. Voor 34 euro een kort slaapje is best ok.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    Locatie en fijne kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vloerbedekking op de trappen en gangen is aan vernieuwing toe.

    Locatie en fijne kamer

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    5,8
    Geen airco, geen frisse lucht zeer benauwde kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen airco, geen frisse lucht zeer benauwde kamers. Ik had een kamer aan de voorkant en daar is het zeer rumoerig...

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,2
    Vriendelijk personeel, keurige en nette locatie middenin de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niks!

    Vriendelijk personeel, keurige en nette locatie middenin de stad. Mijn complimenten!

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    7,5
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ruimte voor het ontbijt is veel te klein!

    Locatie.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    5,4
    de locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    nederlands sprekende receptie. ontbijt viel tegen.

    de locatie.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,5
    De locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel stijle smalle trap naar de kamer. Eenvoudig ontbijt. Wel voldoende.

    De locatie is super. Mooie kamer met badkamer. Zag er netjes uit.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    8,8
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Stijle trappen.geluidsisolatie tussen de verschillende kamers

    Ligging. Vriendelijk en behulpzaam personeel.verzorgd ontbijt

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    5,0
    Niets,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen plaats om te ontbijten alhoewel we er voor betaald hadden. Te veel lawaai ( kan niet anders met enkel glas inde ramen)

    Niets,

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,5
    Prima schone kamer, luxe douche en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima schone kamer, luxe douche en badkamer. Super locatie in het centrum van Amsterdam!

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    7,5
    Kleine kamer, maar schoon en in hartje centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine kamer, maar schoon en in hartje centrum.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    4,6
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontzettend kleine kamers en geen enkele nederlandse tv zender..

    Ligging.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    7,9
    Locatie is prima!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vrij gehorig ( binnenshuis )

    Locatie is prima!

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    4,2
    locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    erg gevaarlijke trappen sanitair op andere verdieping lawaai

    locatie

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    6,7
    Hygiëne
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bereikbaarheid ( van het personeel )

    Hygiëne

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    4,2
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedeelde douche, wc. Hotelmanager stapte ongevraagd de kamer binnen omdat we 10 minuten later dan uitchecktijd nog op de kamer waren.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    6,7
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    trappen

    de ligging

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    6,7
    de stilte en de rust
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    voor wc en douche een verdieping hoger te moeten

    de stilte en de rust

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Quentin Golden Bear Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: