Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Marriott Hotel The Hague 4-sterren

Johan de Wittlaan 30, 2517 JR Den Haag, Nederland

#22 van de 39 hotels in Den Haag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2203 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,1
    adequate accomodatie. Erg goed geslapen
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    inchecken en vooral de organisatie daarvan ontbijt op zondagochtend: het was zeer druk en het hotel was hier absoluut niet op voorbereid. Voorbeeld: 2 langzame koffiezetapparaten (!!). Marriott onwaardig

    bereikbaarheid Goede bedden en prima douche

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    7,1
    zakelijk in orde, maar verder niets bijzonders
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de muizen dus..

    Schokkend was dat bij de naborrel bij zitjes in bar/receptie constant muizen rond ons heen liepen. We hebben er drie geteld in een half uur. Personeel erop gewezen, maar die reageerden verschillend, de een: klopt, we zetten wel eens vallen, een ander zegt daarentegen 'nooit eerder gezien'.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,2
    Het uitzicht naar de zee vanuit onze kamer op de 8e etage.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is niet echt passend bij de prijs €19,50 pp. Dan verwacht ik iets meer exclusiviteit.

    Het uitzicht naar de zee vanuit onze kamer op de 8e etage. Zeer schoon hotel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    6,7
    Prima hotel voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet altijd even vriendelijk. Bij aankomst werden wel heel vriendelijk ontvangen, maar bij vertrek stukken minder. Bij de vraag om de baggage even te bewaren werd nog goed gereageerd. Toen we daarna nog 2 dingen uit onze koffers wilde pakken, werd er chagrijnig gereageerd. Parkeren bij het hotel voor €19 per dag is nou niet zo klantvriendelijk. Zeker als je kijkt naar de locatie van het hotel (niet centraal in het centrum dus). Wij hebben hier dan hier ook helaas geen gebruik van gemaakt.

    Kamers waren erg netjes en schoon. Goede locatie vlak bij het openbaar vervoer. Verder was het leuk dat je fietsen bij het hotel kon huren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,2
    Heel comfortabel en precies wat we wilden (met het mooie uitzicht als geweldig extraatje)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn gegevens waren met die van iemand anders verwisseld, dat gaf wat verwarring bij binnenkomst, wel snel opgelost en dus geen oponthoud.

    Geweldig uitzicht, prettige kamer met goede bedden en hele fijne (regen)douche, lekker en zeer uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel en in een rustige buurt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Jammer van slaapbank
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slaapbank van de familiesuit was niet comfortabel. Ik had verwacht dat het minder zou zijn dan het hoofdbed. Maar ben op helft van de nacht gaan slapen op de sofa.

    De badkamer was zeer schoon. Verder vond ik de faciliteiten en parkeerplaats een zeer grote plus

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was op dag 1 iets minder, maar op dag 2 prima. waarschijnlijk had het ontbijt op dag 1 te maken met een onervaren werknemer.

    De kamer was uitstekend en het personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,2
    Weekendje weg
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie was beetje slap in het restaurant en koffie en toebehoren op de kamers had meer gemogen.

    Kamer, ontvangst waren prima. Schone kamers, fijne bedden en alles was schoon en netjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik word in Nederland graag in het nederlands aangesproken....

    super ontbijt. vriendelijk en hulpvaardig personeel Je fietst makkelijk naar het centrum van Den Haag en naar Scheveningen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Hoge servicestandaard en comfortabel verblijf.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk en beleefd personeel, mooie en comfortabele kamer. Wat minieme details rondom roomservice en de checkout die wat aandacht behoeven maar niets ernstigs.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,7
    De kamer zelf was goed
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt,veel tafels niet afgeruimt ,bestek zelf halen bij een personeelslid aan de barweinig vers fruit,verschillende etenswaren moeten zoeken,jammer qua prijs verblijf en ontbijt hebben we duur betaald130, voor een nacht en ontbijt jammer zal er niet meer boeken.

    De kamer zelf was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Op booking staat dat reservering voor parking niet...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op booking staat dat reservering voor parking niet noodzakelijk is. Toen ik er aankwam was de parking volzet! Ik moest helemaal ergens anders parkeren en een stukje wandelen met mijn koffers in mijn handen! Als ik dit had geweten had ik deze hotel niet geboekt!! Ik wam er speciaal aan voor de parking! Nadat ik op receptie de meisjes heb aangesproken hebben ze toch de slagboom opengedaan en heb ik mijn auto ergens geparkeerd dat niet voorzien was als parking.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,2
    Uitstekend voor een korte city trip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeerplaats vol.......maar parkeergelegenheid 5 minuten lopen.

    Gemakkelijk hotel, Marriot Level! Prachtige kamer, schoon, Vriendelijk en adequaat personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,8
    De ligging
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het ontbijt 46 euro p. p Het parkeren 20 euro per dag Roomservice gebeld om kwart over tien werd om kwart over elf gebeld dat die dag geen roomservice was op een zaterdag!!

    De ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,2
    Proper en mooie kamers vriendelijk personeel goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles ok perfect in orde

    Proper en mooie kamers vriendelijk personeel goede verbinding met stad en strand men kan er 24 op 24 eten ook op de kamer en bijzonder lekker één aanrader

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt vonden we een beetje rommelig. Omdat het één lange hal is, loopt iedereen door elkaar heen en tegen de richting in. Ik wist op een gegeven moment niet meer waar ik moest staan. De omgeving van het hotel was erg zakelijk met een drukke weg voor het hotel. Volgende keer blijf ik toch liever wat meer in centrum of bij het strand.

    Het bed was heel erg lekker. Heb aan een stuk door geslapen. Aardig personeel tijdens het in- en uitchecken en het ontbijt was erg lekker.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het inchecken bij Bob was al een feestje om mee te beginnen, alles tot in de puntjes geregeld! Suite, parkeerkaart, taxi, ontbijt niets was te veel. Heerlijke kamer, super fijne badkamer en lekker bed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,2
    Super goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service was super goed en alles zag er netjes uit. Ook de locatie was goed omdat het hotel precies tussen de stad en Scheveningen in ligt. Wij komen zeker nog een keer terug

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    5,8
    De kamer is OK, aan de organisatie van het hotel is veel te verbeteren.
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dure parkeergelegenheid. Keuze en kwaliteit van het ontbijt, gezien de prijs ervan. Met op de site aangegeven wensen was geen rekening gehouden, wel stond ongevraagd een kinderbedje op de kamer ingeklemd tussen bed en bank. Een deel van het personeel sprak geen Nederlands. Ingewikkelde en onduidelijke administratieve organisatie, vooral rond het ontbijt.

    De bedden, het sanitair en het opbergmeubel in de kamer zijn goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    Viel wat tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal benauwd, mensen zaten kort op elkaar! Vleeswaren stonden warm. Yoghurt was warm. Eten in de bar niet goed. Vlees rauw, had medium besteld. Bij uitchecken vroegen ze niet eens hoe het verblijf was!

    Heerlijk bed en mooie kamer! Fietsverhuur!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    Kamer was prima maar zeker niet bedrag waard onder andere...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren niet gratis slechte zaak .

    Kamer was prima maar zeker niet bedrag waard onder andere omdat je niet gratis kan parkeren slechte zaak . 275 euro voor 2 nachten plus 2 keer 19,50 parkeren was een prijzig weekend en dat had ik er geen ontbijt bij.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer had een ligbad en geen douche. De deurdrangers van de deuren naar de gang staan veel te strak afgesteld waardoor er veel knallen zijn ook uiteraard s nachts wanneer iemand weggaat. echt heel hard. Restaurant was bij de bar, kaart was niet bijzonder, toevallig hoorden wij dat je ook pizza kon eten(stond niet op de kaart) en die hebben wij dan maar genomen. Parking zou gratis moeten zijn bij zo n duur hotel. Personeel was prima tot de dame bij uitchecken, die kon wel wat vriendelijker zijn.

    kamer was verder prima en bedden ook. Personeel was prima tot de dame bij uitchecken, die kon wel wat vriendelijker zijn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,3
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De haardroger was kwalitatief uitstekend, echter er was géén stopcontact in de badkamer dus moest ik in de kamer mijn haar drogen, echter de draad van de haardroger was dan weer net iets te kort om ermee voor de spiegel komen te staan.

    De upgrade naar een executive room op de 8e verdieping

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    3,3
    De locatie naast het Omniversum.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We ons één jarig huwelijk vieren en daarvoor moesten we €412,- betalen. Prijzen fluctueren gaf men aan. Bij het raadplegen van de website van het Marriott bleek dat de kamer veel goedkoper was, namelijk €112,- We moesten dus bijna 4x de normale prijs betalen. We dachten dat het via Booking.com het gegarandeerd de laagste prijs was. Bij aankomst bleek dat we ook nog eens €20,- per dag betalen om de auto op het hoteterrein te mogen plaatsen, iets dat je ook nergens terugvindt op de Booking.com Onze kamer De Luxe was niet meer beschikbaar waarop we een upgrade kregen naar een van de duurdere kamers, deze kamer viel behoorlijk tegen. Een kleine badkamer met een klein badje/douche combinatie, nog geen bronwater en niks in de minibar en een goedkoop formica meubel die je aan de Leenbakker doet denken. Het ontbijt in een soort van kantine en was een grote chaos, een zeer slecht bereid buffet waar zo goed als niks meer over was behalve wat niet fris uitziende overblijfselen welke volgens Marriott toch een waarde vertegenwoordigen van €25,-. oftewel €50,- voor wat lauw roerei en wat overgebleven uit elkaar getrokken plakjes kaas. Het zag er ronduit smerig uit. Zitten tijdens het ontbijt was eveneens niet mogelijk omdat het hotel was overbooked met overwegend schreeuwende islamitische families welke door het hele hotel rondhingen. De irritatie over de bazaarsfeer was ook op de gezichten van andere bezoekers af te lezen. Na het zien van het belachelijk geprijsde ontbijt en de gehele atmosfeer in het hotel waren we genoodzaakt ons weekend samen af te breken. De bedrijfsleider was alles behalve behulpzaam en bracht ons ook nog eens €180,- in rekening voor een kort verblijf van één nacht zonder ontbijt. Marriott is ons 100% tegengevallen en mag zich absoluut geen vier sterren hotel noemen. Bastion is dan nog beter, dat is niet overdreven. Marriott schaam je

    De locatie naast het Omniversum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    6,3
    Voor een betere prijs zou ik overwegen nog eens te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De veiligheid! Iedereen kan het hotel in/uit zonder zich te moeten melden o.i.d. Daarnaast viel op de kamer het bad tegen (erg klein) en in de ontbijtruimte was het intens warm. Wij waren dan ook blij dat we geen ontbijt hadden, maar had zelf wel iets wat ontdooid moest worden, vandaar dat ik mij in deze ruimte bevond. Wat tevens erg tegenviel, was dat de wekkerradio nog ingesteld stond van de vorige bewoner van onze kamer. Fijn om tijdens een romantisch weekend wakker gemaakt te worden om 6 uur. Wel kregen we, als excuses, twee gratis fietsen aangeboden. Dit vonden we erg attent en het problem met de wekkerradio is door het personeel alsnog opgelost. Toch nog een dagje kunnen uitslapen.

    De locatie, zonder twijfel. Met het openbaar vervoer of met de fiets naar centrum of strand is bijzonder goed geregeld! Het zit eigenlijk overall vlakbij, zelfs de mogelijkheid om gratis te parkeren (Omgeving sportlaan) op goed bereik van het OV.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    Mooi uitzicht vanafverd.7.ri.Kijkduin ondergaande zon,daarna diverse kleurschakeringen.alles klopte.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Hebben geen ontbijt gebruikt, zijn matige ontbijt eters, alleen kofie en muessli met ëen sinasppel. Was ok. Het uitzicht vanaf floor 7, ook het complex van architect DUDOK, gem. Museum, Omniversum en Museon. Zo dicht in de buurt. Zeker bezoeken, is een aanrader. De rust.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Kluis werkt niet, geen badjassen, slechts 1 paar slippers, douche cap wordt niet vernieuwd, wifi-code pas na contact met de receptie. Uitgedroogde broodjes bij het ontbijt, geen super ontbijt voor deze prijs. De prijs-kwaliteit verhouding: 491.60 euro voor twee nachten voor 2 personen. Veel te veel geld!

    Het bed. De ligging, verhuur fietsen. geen geluid van de gangen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Het Marriott Hotel voldoet aan alle verwachtingen wanneer je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het Marriott Hotel voldoet aan alle verwachtingen wanneer je op zoek bent naar een comfortabel, modern verblijf met een uitstekende service en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,5
    Geweldig luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij inchecken gratis parkern voor 30 minuten, maar na de 30 minuten, moet er gelijk Euro 4,= betaald worden. Na 2 minuten dus al. Pas dud op.

    Perfect en uitgebreid ontbijt. Klasse. Kamers zijn erg netjes met heerlijke bedden en kussens.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    Mooi verblijf, lekkere douche, prima buurt voor wandelen en fietsen (te huur bij hotel)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    maar wel erg dunne, niet verse jus ! dat viel tegen ... ook de reserveringsysteem is niet geheel waterdicht, telefonisch in de ochtend van aankomst nog contact gehad, was allemaal geregeld, kom je aan op je kamer, is het NIET geregeld, maar daarna wel weer prima opgelost, maar je verwacht dit niet ...

    Ontbijt is best goed, ook genoeg variatie, maar reken er op : behoorlijk druk !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Absolute aanrader met een geweldige ligging en fantastische kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten redelijk lang wachten bij de check in en check out. Een eerste begroeting bleef lang uit.

    Luxe hotel met mooie ruime kamers met mooi uitzicht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Luxe verblijf in Den Haag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Voorzieningen in de kamer (flatscreen, waterkoker, föhn etc.) Zeer comfortabel bed. Uitgebreid ontbijtbuffet, centrale ligging en bereikbaarheid. Zeer schone kamer. Personeel top !!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,0
    goed, Menu voorgerechten in de bar en restaurant zou uitgebreider mogen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Conractpunten electriciteit hadden beter gekund. Ik kreeg een lamme arm om de fohn naar de spiegel te kunnen halen in de gang

    Ontbijt is echt veel te duur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Prima verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergelegenheid is beperkt. Wel uitval naar verderop gelegen parkeergarage tegen hetzelfde tarief. Tarief is wel aan de hoge kant

    Mooie kamer. Netjes en schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    zee in de verte gezien, kamer functioneel , personeel vriendelijk.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt is duur, jammer, daarom niet genomen

    we konden er al wat eerder in, dat was fijn om uit te rusten voor we naar een feest gingen. we kregen ook twee sleutels mee, ook prettig ivm feest.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,8
    Duur voor weinig...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb €279 betaald voor 1 nacht ! Het was een héél standaardkamer, 2 aparte bedden tegen elkaar geschoven. De volgende ochtend, kostte dezelfde kamer nog maar €90. Dit vind ik toch zwaar overdreven

    Locatie is goed. Goede parkeergelegenheid. Bar is netjes en gezellig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,8
    Goed hotel met uitstekend restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Communicatie; hadden bij boeken om transfer gevraagd vanaf de AirPort; dit bleek niet mogelijk. Bij aankomst in hotel bleek dat er tóch vervoer wad geregeld door hotel; wij hadden echter al taxi besteld.

    Goed hotel; we waren er één nacht, lokatie was goed, prima restaurant, personeel behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,1
    tijdens ontbijt was de bediening matig, (bij sommigen) ze...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    tijdens ontbijt was de bediening matig, (bij sommigen) ze deden de tafels af en gooide de resten op de grond... de lampen hingen scheef, al met al hoort dit niet in zulk hotel...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    Prima hotel, met goede faciliteiten en uitstekende ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    - Kamer was voor een 4-sterrenhotel wat aan de kleine kant; - Ontbijt was niet inbegrepen en daar werd € 25,50 per persoon voor gevraagd, terwijl het een min of meer standaard ontbijtbuffet betrof. Dit was echt veel te duur! - Parkeren op het hotelterrein kost maar liefst € 19,50 per dag, ook niet bij prijs inbegrepen; - huur van fietsen is 12,50 per dag per fiets, dat is ook aan de stevige kant; - al met al is het prijsverschil tussen wat Booking aanbiedt (€ 224 voor twee nachten) en wat je uiteindelijk moet afrekenen (€ 384,50 voor twee nachten + parkeren + ontbijt) te groot.

    Locatie is perfect, dichtbij strand en stad, personeel vriendelijk, behulpzaam en attent.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,1
    Een getroubleerd verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Dat we tweemaal tijdens ons verblijf van 4 dagen en 4 nachten 2 keer voor een onnodig brandalarm van de zevende verdieping naar beneden moesten lopen, waar niemand als eerstverantwoordelijke initiatieven nam om behoorlijk uitleg over het onderhavige geval te geven en ook niets voor deze minprestatie ter geruststelling aan de gedupeerden aanbood.

    De ligging van het hotel t.o.v. de stad en het strand en de royale kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,3
    Heb genoten wel net te kleine kamer, medewerkers aardig alleen praten ze alleen engels. Verder goed
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te klein voor een prijs van 120, het sou net wat goedkoper mogen verder mogen de medewerkers wel nederlands praten want je moet engels praten vaak als je iets wou.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    10
    Een heel mooi weekend, prettig servicegericht personeel en een mooie schone kamer met badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De dekbedden waren erg warm. Synthetisch?

    De kamer was perfect. Uitzicht heel erg mooi. Tramhalte vlakbij op loopafstand dus je was zo in het city-center. Mooie musea op 3 minuten loopafstand. GEWELDIG.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    4,6
    triete ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de koffie die niet aanwezig was op de kamer en ondrinkbaar bij het ontbijt ontbijt was erg karig "want zondag en weinig personeel" ik betaalde voor de parking maar kreeg geen uitrij bon dus moest dan heksentoeren uithalen om buiten te raken ondanks het bewijs dat i, betaald had

    aan het hotel ;alleeen het bed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    Mooi hotel , Jammer van die parkeerplaats
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik als gast van het hotel parkeergeld moet betalen om mijn auto te parkeren tijdens mijn verblijf dat vindt ik ronduit belachelijk .

    De mooie en luxe kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    10
    geweldige accomodatie een aanrader
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De gekookte eieren waren teveel doorgekookt dat ze groen waren. Helaas niet meer te eten. Ik wou graag een beetje jus de 'Orange, maar er waren geen glazen meer heel erg jammer!

    Het ontbijt was heerlijk. Zeer gastvrij. Lekker geluid dempte vloerbedekking, hoor je geen rollende koffers door de gang heerlijk stil

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    eigenlijk niks, hooguit de prijs van het ontbijt maar dat hebben we dus ook niet gedaan. Viel niet echt tegen, op dit niveau is het zeker niet teveel maar wij vinden het te duur navenant onze kleine magen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,9
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wachttijden bij het in- en uitchecken.

    Prima ontbijt. We kregen onmiddellijk een andere kamer toen bleek dat de wastafel op onze kamer lekte. Dat werd keurig opgelost.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Fijn
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind het niet prettig om Engels te moeten praten tegen een aantal medewerkers in een hotel in Nederland. Overigens waren alle medewerkers vriendelijk

    Heerlijke relaxte sfeer in het hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    10
    Danielle de receptionist was erg behulpzaam en aardig.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Danielle de receptionist was erg behulpzaam en aardig. Goed hotel met goede standaard. Lounge area ziet er erg goed uit. Goede bedden en mooie gerenoveerde kamer. Echt een aanrader. Prijs/kwaliteit voor de kamer is goed. Bewust gekozen voor een hotel en geen B&B

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    De kamers zijn perfect. De locatie is ook goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiestudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dame aan de receptie was een vrij stugge tante en ze sprak geen Nederlands.

    Ontbijt was perfect. Alleen jammer dat al het personeel geen Nederlands spreekt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,8
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Keuze roomservice food is zeer matig en was deels niet beschikbaar. Mag niet voorkomen. Uitgebreidere kaart is absoluut een must. Roomservice niet beschikbaar voor gerechten van de restaurantkaart.

    Ontbijt prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    10
    Geweldige verjaardag gehad in Den Haag!!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio
    • Verbleef 1 nacht

    niet zo veel, wat ver van het centrum, maar met tram heel goed te doen. 1 tip, een andere badkamerdeur, sloot niet goed en beter met geheel matglas.

    de traktatie voor mijn verjaardag, een drankje met bitterballen, echt heel leuk. Ontbijt hebben we niet gedaan, prijs een beetje hoog als je geen grote ontbijter bent. Verder super vriendelijk personeel, echt geweldig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Fijn hotel met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen min punten

    Zeer vriendelijk personeel echt uitmuntend..goed ontbijt en restaurant voor diner was ook erg goed kamers zeer schoon wij hebben een prima verblijf gehad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,9
    Vriendelijke service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Airco - alhoewel nieuw - knopjes niet helemaal duidelijk..

    Vriendelijke service. Onthaal bij aankomst, koffie in de lobby 's ochtends werd netjes gebracht. Vriendelijke bediening aan de bar 's middags.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,2
    Héél relaxed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Wij waren heel erg onder de indruk van de vriendelijkheid én behulpzaamheid van al het personnel waar we mee te maken hebben gehad. Dat was sublieme klasse!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,5
    Geen ontbijt gehad veel te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals ik al schreef de muziek was te hard. En het ontbijt te duur.

    Geen ontbijt gehad veel te duur. En de muziek bij de bar was te hard om relaxt te converseren.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,1
    - Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiestudio
    • Verbleef 1 nacht

    - Een goedgevulde koelkast was prettig geweest. - Drinken komen brengen omdat je koelkast leeg staat kost 7euro extra - We sliepen in een familiestudio, waarbij de slaapbank niet optimaal ligt door de ijzeren veren in of onder de matras. - Er lag niet voor iedereen badjassen en slippers klaar

    - Ontbijt was prima - Schone badkamer / slaapkamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    6,3
    Dissapointing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het viel ons erg tegen dat er 19.50 euro werd gevraagd voor in-house parking voor de gasten van het hotel. Dit is niet goed vermeld op de booking.com site. Je kan pas zien dat er kosten aan het parkeren zijn verbonden als je de icon parkeren aan toets. Alle andere icons aanwezig op de site hebben geen verwijzing. Wij werden door de parking kosten onaangenaam verrast, moe van een reis. Niet leuk dat je dat dan onverwachts op je dak krijgt. Verder was het vervelend om steeds uit de parking plaats te komen. Kaart gekregen die kon worden gebruikt werkte niet, en was precies dezelfde kaart die we steeds kregen als we binnen kwamen. Dat veroorzaakte verwarring waarbij we vaak weer de auto terug moesten parkeren om om hulp te vragen. Daarbij kwamen nog de kosten voor een ontbijt van bijna 20 Euro. Het ontbijt was minimaal en onder de maat. Zeker geen 20 euro waard!

    Het meest beviel ons de schoonheid van de kamer en de bedden, die waren erg goed en comfortabel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    10
    héél ontspannend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!

    Uitzicht op t gemeentemuseum en de zee in de verte, ontbijt is luxe (glutenvrije opties zijn karig), locatie qua bus en tram perfect. Personeel is absoluut top.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Prima hotel voor het doel waarvoor we hebben geboekt.
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de douche moet in je in een bad staan. En dan sta je met de voeten in de ronding van de boden en de achterzijde van het bad om onder de waterstraal te kunnen staan. Dat is heel vervelend omdat je steeds dreigt weg te glijden. Douche aan lange zijde plaatsen meer naar het midden zou dat verhelpen.

    Goede ligging m.b.t. doel van overnachting. Namelijk Forum theater bezoek. Mooi uitzicht op 9de etage. Goed ontbijtbuffet!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,5
    Iedere dag moest ik naar beneden om kamerkaart weer werkzaam te krijgen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was te druk. Twee koffiemachines waren stuk. Te weinig personeel. Alles moest aangevuld worden. Geen borden , geen yoghurt, geen eieren

    Verse honing

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Redelijk verblijf, Marriott zou beter moeten kunnen gezien hun uitstraling en beloften
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was lekker, maar er waren steeds producten op, werden niet tijdig aangevuld. Koffiemachine: waarom staan er niet meer? En koffie liep op enig moment slecht door, mensen moesten heel lang wachten en de koffie smaakte niet lekker meer.

    De bedden waren goed en prachtig uitzicht

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    3,3
    Meer verwacht voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kreeg niet de kamer die ik had geboekt omdat ze allemaal bezet waren "Hoe kan dat terwijl ik tijdens het boeken wel verkrijgbaar waren, kamer was niet opgeruimed "verband met dat het niet de kamer was waarvoor ik betaalde". Geen bad ookal werdt het wel opgenoemd.

    ja, het eten was wel lekker.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    We zijn voor de tweede maal op rij weeral helemaal tevreden. We komen zeker terug. Tot dan 😉
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het water na het spoelen van het toilet duurde lang en maakte veel lawaai.

    Het hotel is zeer goed gelegen. Zodra je ginder bent heb je geen wagen meer nodig. Het ontbijt is in vorm van een buffet...er is gewoon alles. Het hotelpersoneel is ook zeer vriendelijk. Een aanrader.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,0
    Personeel vriendelijk,bedden goed, badkamer vies, rommelige en geen schone ontbijttafels.
    • Groep
    • Familiestudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn drie vriendinnen die af en toe zonder onze mannen een weekendje of een dagje uit gaan. We hadden een familiekamer gereserveerd. De bank in deze kamer was erg vies. Een crèmekleurige die vol vlekken zat. De glazen schuifdeur naar de badkamer zat vol witte spetters en ging steeds uit de rail. De badkamervloer was vies en de badkamer stonk naar beschimmelde handdoeken. De deksel van het putje in de inloopdouche zat los en schoof steeds weg en de handdouche kon niet opgehangen worden omdat het haakje er af was. Je kon hem alleen op de grond leggen. Voordat we naar het forumtheater gingen die avond aten wilden we nog een klein hapje eten in het restaurant/annex bar. Omdat we een late uitgebreide lunch hadden genoten in den Haag was onze trek niet groot. We zagen op de kaart bij het kindermenu een eenvoudige spaghetti met gehaktballetjes in een rode saus staan. Omdat onze trek dus niet groot was bestelden we die ook. Dat kon gelukkig. Hij stond niet op de gewone kaart. We bestelden 1 Caesar salade voor ons drieën omdat dat een groot bord sla betrof. (de salade was €13) en verder een sapje en twee glazen zoete witte wijn waarbij men ons een chardonnay aanraadde??? Met de zoete wijn is het nog goedgekomen. De rekening was €91!?De kinderspagetti kostte ons €63. €21 per persoon. Niet te geloven! Omdat we volwassenen waren.... Geen prijs/kwaliteitsverhouding voor dit gerecht. Wij zijn echt niet te beroerd om geld uit te geven, maar dit sloeg alles. Er waren drie tafeltjes bezet en wij moesten bovendien 45 minuten wachten. Bij het ontbijt bleken de tafels slecht of niet afgeruimd te zijn. We vonden uiteindelijk een vieze lege tafel. Aanvullen gebeurde zeer traag. Als gasten klaar waren bleven de tafels lang met vieze borden en kopjes staan. Het zag er daardoor niet echt gezellig uit. Drie man personeel is erg weinig voor een grote kille eetzaal.

    Het bed lag lekker. Zelfs het extra bed in de familiekamer was te doen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Zeer net en moderne kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging was qua loopafstand naar den haag centrum toch iets verder dan we aanvankelijk dachten (35 min.) uitchecken om 12:00, alleen komen de schoonmaak medewerkers al om negen uur op de deuren kloppen. Gelieve voortaan aan de klanten aangeven dat het kaartje aan de klink gehangen moet worden om dit te voorkomen.

    Zeer net en moderne kamers. Voorzien van veel faciliteiten. Zeer schone kamers, een heerlijk groot bed en goede ruime kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    5,8
    Slapeloze nacht
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie kamer slecht. ‘s Nachts veel last van wind tegen klapperend metaal bij nooduitgang. Om ongeveer 02.30 uur een andere kamer gevraagd en gekregen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,5
    We hebben het heerlijk gehad.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed. Daar zat een plastic hoes op het matras met daaroverheen het laken, en dat maakte het bed broeierig. Echt jammer, want verder vonden we het een heerlijke kamer en fijn beddengoed.

    Op loopafstand van het theater waar wij naar een voorstelling wilden! En dat we binnen een half uur een heerlijke salade konden eten bij de bar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    8,8
    Een nachtje Den Haag
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlawaai. Een openstaand raam (denken we) die heel de nacht op ritme van de wind open en toe sloeg.

    Vriendelijk personeel. Goeie locatie. Lekker ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,3
    Goed hotel, maar kan beter voor die prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zachte laag over de martassen getrokken. Veel te zacht. Ik heb de laag eraf gehaald, daarna goed geslapen. Te warme kamer. De airco trekt het niet.

    Parkeren (betaald)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    5,4
    Ik ben met iPad case in de kamer vergeten 2 keer gebeld na...
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben met iPad case in de kamer vergeten 2 keer gebeld na het hotel zouden contact met mij opnemen zodra ze de housekeeping hadden gesproken. Nooit meer wat gehoord terwijl ik er 100% zeker van ben dat ik het in de kamer ben vergeten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Een heerlijk weekend gehad naar volle tevredenheid.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet deed er lang over om weer vol te lopen en de douche straal is niet krachtig. Komt dat omdat we op de negende verdieping logeerde? Ook duurde het soms lang voordat er een lift was.

    Prachtig net hotel. In de omgeving van Musea en World Forum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,5
    Kamers netjes
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is voldoende maar lang niet zo goed als de collega hotels in de buurt of wat je voor deze prijsklasse zou mogen verwachten

    Kamers netjes goede liften leuk uitzicht

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    9,2
    Super hotel voor een weekendje naar zee met de hond!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren erg duur en niet super veel plek. Er lag vloerbekleding in de kamer. Deze zag er schoon uit, maar met huisdieren vind ik dat niet helemaal hygiënisch.

    Mooie, moderne en zuivere kamers. Ook ruim genoeg samen met een hond. Op 10 minuten rijden van het strand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    EERLIJKE GEDREVEN ZELFSTANDIG WERKENDE MAN MET EEN 24/7 MENTALITEIT
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Dat de Bar om half 2 `snachts al dicht was, maar dat er een vriendelijke jongeman ons alsnog hielp met wat drankjes en hapjes.

    De mogelijkheid om fietsen te huren en zo Den Haag te verkennen. Geweldig.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Marriott Hotel The Hague

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: