Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Tulip Keyser Breda Centre 4-sterren

Keizerstraat 5, 4811 HL Breda, Nederland

#8 van de 26 hotels in Breda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 560 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Bij aankomst vertelde de receptioniste dat we de auto , die we aan de overkant op de parkeerplaats neergezet hadden , beter konden verplaatsen naar de parkeergarage ivm mogelijk vandalisme . Bovendien nog goedkope stalling . Prima advies.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    buiten de meer prijs van het ontbijt een zeer goed weekend gehad ,een prima hotel
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt geboekt bij booking.com aan 19 euro per persoon ,terwijl het ontbijt in het hotel kon geboekt worden aan 10 euro verschil dat wij meer betaald hebben =9 euro x 6 personen x 2 dagen = 108 euro hetgeen wij echt schandalig vinden

    de kamers waren geweldig het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    De ligging is optimaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen badjassen. Jammer voor een luxurie kamer.

    De ligging is optimaal. Dicht bij centrum en casino en parking. Je kan via casino heel goedkoop parkeren .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,9
    Locatie echt top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie echt top. Op loopafstand van het centrum. Breda is een erg leuke stad, vriendelijke mensen, heerlijke restaurants en veel te doen. Onze kamer was prima, op de bovenste etage.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,9
    Prima ontbijt, veel keus.
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje oubollig, er 's avonds eten zouden we niet gauw doen. Is ook niet nodig want restaurants voldoende in het centrum.

    Prima ontbijt, veel keus. Om de hoek van het centrum met parkeerplaats aan de overkant. Perfect voor een dagje Breda.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,8
    Prima hotel, dichtbij centrum.
    • Groep
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Je loopt vanuit hotel zo de winkelstraten in, ideaal dat je de auto niet nodig hebt. Parkeren aan de overzijde van het hotel. Goed ontvangst bij aankomst.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,2
    prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt... tegen 10.00 waren er geen croissants meer, de yoghurt was op en alles viel tegen. 10 minuten later werden er een paar dingen bijgevuld maar dit was op dat moment niet zo!

    vriendelijk personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    9,6
    Mooi hotel!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Snachts wat geluidsoverlast van mensen die op elkaars kamerdeur klopten midden in de nacht. Er was een groep mensen.

    Mooi hotel! En prima kamer en sanitair. Niets op aan te merken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    goed maar duur.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij betaalden net geen 180€ voor een tweepersoonskamer zonder ontbijt .Dat vonden wij toch wel veel geld om te slapen.Weliswaar in mooie kamer maar nu ook weer niet om van omver te vallen. Op andere citytrips in Nederland kregen we voor die prijs even mooie kamers ontbijt inbegrepen.

    Wij hebben deze keer geen ontbijt genomen wegens toch wel heel duur.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    5,4
    handig locatie maar sfeerloos bijgebouw
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer in apart bijgebouw, toilet niet goed schoongemaakt, uitzicht van kamer op rookplek personeel

    Ligging ten opzichte van centrum, ruime parkeer mogelijkheden (parkeerplaats onbewaakt en parkeergarage), lekkere bedden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Wauw wat een bed!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat me erg tegen viel!! Dat het geluid van de tv erg hard moest in de badkamer. Dit kwam door het bubbelen van de jacuzzi daardoor was de tv niet verstaanbaar. Luxe probleem.😃

    Ontbijt was top. Ik had de bruid suite. Erg mooie kamer met apparte wc en de badkamer met regen douche en met een bubbeltjes bad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben voor een comfort kamer 163 euro betaald, voor die kamer prijs heb je geen kast (haak met hangers) geen koelkastje, veel te smalle bedden, te kleine zeer donkere badkamer, geen toilet artikelen, geen zeep in zeeppompje douche, geen licht in de douche of boven toilet, een wastafel, kleine tot zeer kleine kamer, een fatsoenlijke stoel om op te zitten. Wij stapten uit de lift op de 6de etage en dan kom je in een veeeeel te hete gang (in de zomer) wegens glazen wanden waar de zon rechtstreeks naar binnen schijnt. Wij hebben bij Booking vele en verschillende hotels geboekt, maar nog nooit zo'n slechte prijs kwaliteit verhouding gehad. Dit is geen 4 sterren hotel.

    Personeel is zeer service gericht. Je kan na je check out je bagage nog in een opslag achterlaten zodat je de stad in kan.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,2
    Het hotel is recentelijk opgeknapt en het doet modern aan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt mag iets uitgebreider.

    Het hotel is recentelijk opgeknapt en het doet modern aan. De ligging direct naast het centrum is perfect. Onze kamer was ruim, schoon en licht. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Prima voor een stedentripje!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De bedden waren erg zacht en het was erg lawaaierig op de gang.

    De kamer was schoon, de douche prima en de locatie top. Het restaurant was ook erg goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    Weinig rust i.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Weinig rust i.v.m. met schilders die de hele dag een hoogwerker gebruikten die veel lawaai maakte. Bovendien al die dagen een grote groep bejaarden die nogal duidelijk aanwezig was. Wij hebben daarom ook geen gebruik gemaakt van het restaurant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    De parkeergarage vlak bij het hotel gaat s'avonds dicht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergarage vlak bij het hotel gaat s'avonds dicht en op zondagmorgen pas om 11.00 weer open. Je let er eigenlijk niet op wat de openingstijden zijn. Dat kan het personeel bij de receptie best wel even vragen bij het inchecken of je de auto in de parkeergarage hebt staan dat je er rekening mee moet houden dat die dicht gaat.we wilden vroeg naar huis en dat ging dus niet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,8
    Relaxed verwenweekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    's-Avonds is niet veel te doen in de bar en dus sluiten ze op tijd. Wel begrijpelijk aangezien je zo in het centrum van Breda bent.

    Ruime kamers, hele mooie badkamer. Goed ontbijt. Iemand van ons gezelschap heeft glutenallergie. Kreeg lekker glutenvrij brood apart aan tafel gebracht. Perfecte ligging. Bij aankomst kregen we meteen een paar goeie tips aan de ontvangstbalie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    6,7
    ruime kamer
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    veel gedonder met de betaling-personeel klopte gegevens verkeerd in; resultaat ik heb veel te veel betaald, en ben nog steeds bezig het teveel betaalde terug te krijgen

    ruime kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets kunnen vinden wat tegenviel

    Vriendelijk personeel. Heerlijk, uitgebreid ontbijt. Comfortabele bedden en een uitstekende locatie wat betreft winkels, restaurants en de gezellige terassen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijtbuffet werd niet recht evenredig aangevuld met de toename van het aantal gebruikers. M.a.w. als het wat drukker werd, was er van vele zaken niets meer in de aanbieding.

    Op minder dan 5 minuten ben je in de autovrije binnenstad.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Heerlijk ontbijt, mooie kamer, vriendelijk personeeel
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De upgrade naar een suite was leuk maar de ligging ervan aan de straatkant bezorgde weinig, goede nachtrust

    Heerlijk ontbijt, mooie kamer, vriendelijk personeeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,6
    Geweldig hotel voor een short-stay (en langer)
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vind ik dat het ontbijt inbegrepen zou moeten zijn. Ik ben een kleine eter en dan vind ik de prijs voor het ontbijt niet in verhouding.

    De Keyser valt nooit tegen, maar ditmaal had ik een (gratis) upgrade waardoor mijn verblijf nog beter werd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,7
    Ontbijt incl? Excl?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De communicatie inzake prijs mét ontbijt. Tijdens mijn boeking had ik de indruk dat ontbijt in de prijs was inbegrepen, dat bleek niet het geval, ontbijt kostte maar liefst 22eur per persoon extra!

    De kamer was dik in orde.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    8,8
    Prima gelegen voor stadsbezoek, net hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was niet zo groot. Hotel is niet speciaal sfeervol, maar een prima uitvalsbasis voor bezoek aan de stad.

    Goede locatie om de stad te bezoeken. Goed geholpen en geadviseerd door medewerkers receptie. Kamer eenvoudig maar netjes. Nette badkamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    10
    Geweldig hotel, echt Top!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een kleinigheid, rooklucht in de lobby.

    Eigenlijk was alles Top, kamer, badkamer alles was pas vernieuwd lekker een balkondeur, voor frisse lucht. Hotel ligt heel centraal in het centrum dicht bij parkeergarage 10 euro p.dag. Heerlijk uitgebreid ontbijt, zeker voor herhaling vatbaar!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    8,3
    Ik kreeg onverwacht een grotere kamer dan ik geboekt had!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat er voor het ontbijt nog 19 euro betaald moest worden. Bovenop de al niet heel goedkope kamer, was dit wel veel. Ontbijt was overigens prima, maar wel wat duur.

    Ik kreeg onverwacht een grotere kamer dan ik geboekt had!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,6
    Heerlijk hotel op een goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het ontbijt, 19 euro vonden wij teveel.

    We kregen een rustige kamer, waar we van tevoren om hadden gevraagd en die bleek ook nog eens erg ruim te zijn. De ligging van het hotel is super: vlakbij het centrum maar in een rustige omgeving. De dames van de receptie waren erg vriendelijk, één receptioniste hielp ons bij het vinden van een goed vegetarisch vriendelijk restaurant waar we erg lekker hebben gegeten. Ontbijt was uitgebreid maar toch net iets te duur voor de prijs/kwaliteit. Maar verder een top hotel!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    8,3
    Super locatie, nette kamer en comfortabel bed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt werd niet op tijd aangevuld (er was veel op) en het assortiment was niet echt uitgebreid.

    De locatie is super, midden in het centrum, dichtbij parkeergarage

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Afgezien van de tegenvaller met het gesloten restaurant was het verblijf prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn niet geinformeerd dat het restaurant op oudjaarsavond gesloten zou zijn. Er werd gezegd dat wij een mail zouden hebben gekregen. Maar dat is niet gebeurd.

    De kamers en het ontbijt waren prima.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    Check in check out
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs. Alles was op 31 december gesloten na 18:00 uur in de stad......teleurstellend als je van plan was om te bowlen en te poolen, dus als een hotel dit ook weet, en dat weten zij, dan zou de prijs voor de goedkoopste kamer van 138 euro een stuk minder kunnen. Tevens had ik betaald met bankpas bij inchecken en de volgende dag bleek dit niet geregistreerd te staan als betaling bij de receptie. Niet goed dus, zo verlies je klanten.......met andere woorden, men wilde dat ik weer ging betalen....uiteraard geweigerd. Dus hou je bonnetje goed bij de hand.

    De kamer was okee. Prima.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,2
    Prima keuze.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was een zootje. Er was geen zitruimte voor iedereen, het was aanschuiven aan elk deel van het buffet. Ik vermoed dat men niet had voorzien dat iedereen plots laat wilde ontbijten; kan me niet voorstellen dat dit altijd zo is. Er was ook veel variatie qua eten, maar dit maakte de rommelige indruk nog sterker. Ik zou eerder gaan voor een iets kleinere keuze qua aanbod maar dan georganiseerder gepresenteerd.

    Heel verzorgde kamers, goede ligging net buiten het centrum waardoor weinig geluidshinder van o.a. uitgangsleven. Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,1
    Rondje Breda
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gangen naar kamers armoedig versleten tapijt. Veel te druk bij het ontbijt, zelf geen zitplek in eerste instantie

    Kamer prima in orde, badkamer ok! Entree hotel netjes!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    6,3
    Voor een suite zeer sober ingericht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Voor een suite zeer sober ingericht slechts 1 kussen en geen extra in de kast , ontbijt was beide malen chaotisch , andere tijden misschien noodzakelijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    9,6
    Prima en vooral comfortabele locatie en vlakbij het centrum. Ca. 5 min. Lopen.
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra' s vis de website waren niet verwerkt. Ontbijt moest daardoor alsnog geregeld worden.

    Zeer fraaie comfortabele kamer. Mooie badkamer met bad en douche.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    10
    Lekker geslapen in een erg gezellige stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn in het hotel niets tegen gekomen wat beter kon, de kerstmarkt in het centrum viel wat tegen , maar de gezellige sfeer en lichtjes in de stad maakte het weer goed.

    Mooie ruime kamer en heerlijk uitgebreid ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,8
    Kamers geweldig!
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens waren hard maar dat is een persoonlijke opvatting. Voor de rest alles prima

    Kamers geweldig! Ontbijt was goed maar de prijs-kwaliteit verhouding niet. Te duur voor wat je krijgt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    10
    Zeer aangenaam!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Luxe Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parking aan het hotel maar de theater parking op 100m is een veilig, aangenaam en zeker niet duur alternatief (10 eur per dag)

    Heel mooi en lekker ontbijtbuffet, zeer vriendelijk personeel, leuk gelegen...

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    7,5
    Wat mij het meest beviel was de keuken.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat mij het meest beviel was de keuken. Wij hebben pulled porc gegeten. Die was precies zoals het hoort. Super lekker. Het personeel is ook erg aardig.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    9,2
    Ik kom zeker terug!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te ver lopen van en naar de badkamer. Je moest een meterslange wand omlopen om van "bureau" naar badkamer te lopen. Op zich geen ramp maar wanneer je gehaast bent kan dit storend zijn.

    Goed ingericht!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,8
    We komen zeker terug maar dan vragen we om een kamer op de hoogste verdieping.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel blijkt heel gehorig te zijn. Wij moeste de volgende ochtend vroeg op. De bovenburen arriveerden om 01.00 en vertrokken om 05.30. Er werd op hakken gelopen op de linoleumvloer rondom het bed en dat hebben we goed gehoord.

    Wij komen vaker in dit hotel. Het is er als thuis komen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,1
    Prima hotel en een uitstekend restaurant!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren is een beetje problematisch, naast de hotel overnachting moet er ook nog een keer 15.= voor het parkeren betaald worden, gratis parkeren is op grote afstand mogelijk zonder toezicht.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,6
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor het verblijf is toch wel aan de hoge kant.159 euro voor 1 nacht. Ontbijt voor 19 euro p.p. is aan de hoge kant.

    Vriendelijkheid personeel. Schoon. Goed eten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    9,2
    Zalig verblijf ,dicht bij centrum en parking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine tip :vuilbakje bij wastafel. Toch wel wat prijzig

    Het ontbijt was bijzonder uitgebreid,maar dat mag ook wel voor die prijs.de kamer is heel net en luchtig,veel lichtinval.goede locatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    8,8
    Comfortabel verblijf, uitstekend verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Graag betere verlichting in de badkamer; die was heel stijlvol maar wel een beetje donker.

    Een fijne ervaring - de kamer was mooi, rustig en comfortabel. (We hadden om een kamer aan de achterkant gevraagd - het Bredase nachtleven is op zaterdag nogal rumoerig, wisten we van de vorige keer.) We sliepen op de 6e etage en hadden een schitterend uitzicht. En het ontbijt was wederom geweldig, voor elk wat wils.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,9
    Prima geregeld, vlotte ontvangst, snelle check out.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet duidelijk of het ontbijt inbegrepen was. Ik ging er van uit van wel maar dat bleek niet zo te zijn. Dat Mag wat duidelijker zijn bij het boeken.

    Prima geregeld, vlotte ontvangst, snelle check out. Een upgrade naar een suite gekregen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,9
    Heerlijk hotel super locatie mooie ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Suite
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer was ruim, badkamer prima (tv in badkamer staat wel heel leuk maar je kunt niks zien als je in bad ligt, maar muziek is ook gezellig) bedden zijn super, ontbijt heerlijk, was erg druk en rumoerig ivm met bruiloft We hebben op de gang gegeten was prima oplossing De auto achter het hotel in parkeergarage prima oplossing. Top locatie Hotel ligt vrij rustig en 2 minuten verder is het centrum En het terras is heerlijk voor je bakkie koffie s'ochtends

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    8,8
    Topweekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was bij het ontbijt een massa volk, moeilijk om een vrije plaats te vinden en de tafel was dan ook nog niet afgeruimd.

    Het ontbijt was lekker en gevarieerd. De kamer zeer netjes en heel goed geïsoleerd. Geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten. Parking dichtbij, overdekt en niet erg duur. Ideale ligging van het hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,3
    Comfort in hartje stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    verlichting op kamer functioneerde niet goed

    Heerlijk ontbijt en leuk zitten plus fijne locatie in hartje stad. Daarnaast geen stadsgeluiden in de kamer: lekker rustig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,9
    De locatie was top en zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden de suite voor ruim €300,- per nacht en dat viel niet mee. Ook het ontbijt was vrij eenvoudig.

    De locatie was top en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,8
    centraal gelegen, vriendelijk, schoon hotel dat prima uitgangspunt is voor stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam kon niet open waardoor het wat benauwd was. Na melding bij receptie werd dit opgepakt. Een gedeelte van hotel is niet intern verbonden met hoofdgebouw dus buitenom lopen als je wilt ontbijten.

    Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Schone ruime kamers, goede locatie tov centrum, uitgebreid ontbijt buffet, prima bar en klein zonnig terras.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,1
    Verblijf was goed, receptioniste rampzalig => noemde ons leugenaars!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De receptioniste (een mooie jonge brunette) had ons meegedeeld dat het ontbijt indien op voorhand gereserveerd 11 euro was. Omdat we die prijs zeer redelijk vonden hadden we toegezegd. Helaas had de receptioniste deze reservatie niet doorgegeven en toen we wilden gaan ontbijten wilden ze daar 19 euro voor aanrekenen. Nadat we de situatie hadden uitgelegd, zeiden ze: geen probleem we regelen dat wel. Maar bij het uitchecken bleek dat ze de 19 euro pp toch hadden aangerekend. Toen we de receptioniste erover aanspraken ontkende ze in alle talen dat ze aan ons 11euro vermeld had! Ten eerste wil dat zeggen dat ze ons leugenaars noemt, wat ik al onacceptabel vind en ten tweede maakt iedereen fouten, maar als je ze niet kan toegeven, maakt dat je echt geen goed persoon. Wees maar zeker dat we nog een gepeperde brief gaan schrijven naar de verantwoordelijke!

    Over het algemeen waren we zeer tevreden

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,6
    Golden TULIP is een schot in de ROOS.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Het is een klasse hotel. En gewoon gezellig. Perfecte kamers - personeel - ontbijt. Gewoon Brabants - Bourgondisch - Breda-achtig. Voor herhaling vatbaar,en dan een hele week.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    6,7
    Goed maar prijzig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteitsverhouding. Als wij dan wat meer betalen verwacht je ook iets extra's. Een van de medewerkers aan de bar had er niet zoveel zin in. En het ontbijt kosten nog eens extra €19. Dat hebben wij niet gedaan.

    Kamers mooi/netjes en schoon. Locatie was goed. Parkeergelegenheden. Gratis koffie s'morgens ondanks wij geen ontbijt hadden gekozen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,3
    Prachtige kamer, heerlijke airco.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs was wel een beetje hoog als je het met de grootte van de kamer vergelijkt.

    Prachtige kamer, heerlijke airco. Vriendelijk personeel. Ondanks dat ik geen creditcard garantie had afgegeven kon ik toch gewoon op de kamerrekening drinken en eten bestellen bij de bar. Geweldige service!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,5
    Prima, schoon, aardig personeel en op loopafstand van het centrum (maar ook niet meer dan dat)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat duur voor 'comfort-klasse' en ligging net buiten het centrum. Voor deze prijs zou je misschien meer faciliteiten, originelere inrichting en/of betere ligging verwachten. Een bijzonder thema-hotel midden in het centrum was maar twee tientjes duurder..

    Alles prima, zoals je van een GT hotel verwacht.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,9
    Kort aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel heeft zelf geen parkingfaciliteiten. Geen koelkastje op de kamer.

    Zeer goede ligging, kortbij het centrum. Gemakkelijk bereikbaar met de auto. Vriendelijk onthaal en verzorgd ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,9
    Goed hotel, gunstig gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    betere informatie mbt parkeergarage dichtbij deze bleek niet alleen snachts gesloten maar ook zondag ochtend tot 13:00

    lekker ontbijt en op zondag prima tijd!! niet moeten haasten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,1
    Goed hotel, doch prijzig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers hadden wel comfort maar mogen vernieuwd worden. De badkamer is niet volledig afgesloten van de slaapkamer, waardoor je mee kan 'genieten' van de geurtjes en geluiden op de kamer.

    Het ontbijt is gevarieerd en lekker. De ligging is goed. Het personeel vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    3,8
    Mooi hotel, mooie locatie, maar onjuiste reservatie-informatie op de site van booking.com
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik maakte een reservatie via de website van booking voor een verblijf van 8 personen gedurende het weekend van 15 juli ll. Er werd een reservatie gemaakt van 4 tweepersoonskamers en in het bijzonder 4 x de comfort tweepersoonskamer voor een bedrag van € 77,92 per kamer. Er staat zeer duidelijk vermeld op de website van booking dat de prijzen per kamer gelden. Daarnaast heb ik bij de reservatie aangegeven dat hij een verblijf wenste voor 8 personen. De verbazing van was dan ook zeer groot op het moment dat we bij aankomst in het hotel € 30,00 per kamer diende bij te betalen. Er werd dan medegedeeld dat de reservaties slechts voor 1 persoon per kamer golden en niet voor 2 personen per kamer. Echter, de kamers waren duidelijk voorzien op een verblijf van 2 personen. Deze argumentatie heeft m.a.w. geen enkele grond. Toch werden we verplicht om deze bijdrage te betalen. Een dossier werd reeds geopend bij Testaankoop (Dossiernummer :102320808-00) om dit verder te onderzoeken.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,3
    schoon, netjes/mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt prijs en kwaliteit klopte niet. geen parking bij het hotel of korting bij een bestaande parkeer plek voor klanten v h hotel.

    schoon, netjes/mooi hotel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    10
    een echte aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamerdeuren slaan hard dicht waardoor nachtlawaai van mensen die 's nachts toekomen.

    ruime kamer met veel licht, mooie badkamer, zeer goede bedden. Hygiëne top. zeer lekker ontbijt, zeer vriendelijk personeel. locatie ideaal om centrum Breda te bezoeken

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    8,8
    Bedoeling was tot rust te komen, is perfect gelukt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Misschien een koelkastje op kamer? TV deed het niet op een drietal posten (1,2,3), gemeld op zondagmorgen, niet hersteld?

    Ontbijt perfect, kamer ok, service ok.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    8,3
    breda super leuke stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel bij de Receptie was zeer vriendelijk en dacht mee waar wij onze motors mochten parkeren. Vervolgens mochten we in de garage van het hotel omdat daar nog een klein plekje vrij was. SUPER BEDANKT.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    9,2
    Het hotel ligt juist buiten de drukte van de binnenstad, maar op wandelafstand van alles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er viel ons helemaal niets tegen.

    Het ontbijt is heerlijk en er is zeer veel keuze bij het ontbijt. Ook een aanrader voor mensen met rolstoel (vooraf melden aan hotel).

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    7,1
    Goede uitvalsbasis om Breda te ontdekken, hotelkamer eerder ongezellig, te duur voor geboden comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Geen frigo in kamer, voor chocomelk werd bij het ontbijtbuffet een meerprijs gevraagd

    Ruime kamer (superior), nette ruime badkamer. Hotel dicht bij centrum

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,6
    Wij hebben topdagen gehad, zowel in het hotel als in Breda zelf!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles was perfect!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    Het was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    5,4
    Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt, maar kamer viel tegen :-(
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer in algemeen

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,3
    Aangenaam, een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    geen minibar

    Lekker ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,2
    Zeer ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt toch wel prijzig als je dit apart moet bijboeken.

    Zeer ruime kamer. Goede ligging, kortbij centrum Ontbijtbuffet zeer ruim van keuze.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Erg genoten van dit hotel het is echt een aanrader😁
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal perfect maar als ik iets moet noemen is het de benauwdheid in de wandelgangen

    De kamer was geweldig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Minibar

    Top ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Rustige kamers vlakbij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige kamers vlakbij centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,6
    Netheid en supervriendelijke mensen
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kameruitzicht

    Netheid en supervriendelijke mensen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    6,7
    geen bijzonderheden
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was erg warm

    geen bijzonderheden

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Golden Tulip Keyser Breda Centre

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: