Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Tulip Hotel Central 4-sterren

Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX Den Bosch, Nederland

#11 van de 21 hotels in Den Bosch

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1641 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    10
    Prima hotel met fijne centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Fijne schone kamer, vriendelijk personeel en een perfecte locatie aan de markt, supercentraal! En erg fijn dat je tegen een laag tarief je auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    7,9
    Goede bedden
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting. Bruin druk tapijt in kamer en tegen de muur ???? Knalrode muren is ook niet meer van deze tijd. Ook de gang was lelijk qua stoffering. De lift liet lang op zich wachten, de gasten, stuk of 6 bij de lift op de 2 de verdieping, konden de trap niet vinden, je verwacht het trappenhuis naast de liftschacht maar daar zitie dus niet.

    Goede bedden

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    10
    Ons verblijf was buitengewoon prettig en zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel ons niets tegen! Waarom 2 of 3 zinnen schrijven, als we aan het woord "niets" bij wijze van antwoord op de vraag genoeg hebben? Niets viel ons tegen!!

    Ontbijt top. Kamer heel goed. Personeel heel vriendelijk en professioneel. Parkeerfaciliteit aanwezig en zeer betaalbaar. Gezellige bar. Locatie midden in het centrum.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    10
    We hebben het erg naar ons zin gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    geen minpunten

    Het ontbijt was perfect met zeer vriendelijk personeel ... en een groot plus punt is de airco op de kamer. we zijn zeer tevreden op deze locatie . Echt een aanrader.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    5,4
    Niet best!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extreem warm in de kamer door laag staande zon, airco stond geblokkeerd op ventileren en kon dus niet koelen. Kamers en gangen moeten nodig gerenoveerd worden.

    Lolatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,6
    Helemaal top!
    • Groep
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer zelf is rumoerig (buiten de kamer staan airco's te loeien). De kamer zelf is wat klein en laag (plafond). Voor een "low budget" niet echt heel goedkoop, prijs-kwaliteit zit hier niet helemaal op gewenste niveau. Kortom, qua locatie een topper, de budget kamer is iets minder mooi maar zeker niet slecht.

    Locatie en de badkamer zijn helemaal top.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    9,6
    Heel goed en midden in het centrum
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn maar 1 nacht geweest dus dat is moeilijk te zeggen. Op de site bij booking.com staan niet de juiste afmetingen van het 2 persoonsbed. Dit moet het hotel juist aanleveren.

    Een hele fijne douche en goede bedden. Ook het ontbijt was top

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,1
    Ruimte voor verbetering.
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner is ons behoorlijk tegengevallen, de oesters lagen op een ongekoelde (ijs) ondergrond en waren dus te warm en petit. De kabeljauw was in de kern koud. Nadat ik zei dat er ruimte was voor verbetering werd niet gereageerd. Jammer 🙄

    Het personeel was vriendelijk en correct.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Geweldige locatie in centrum van het mooie Den Bosch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geweldige locatie in centrum van het mooie Den Bosch. Waren voor de 5e keer in dit hotel. Twee minpuntjes: 1) Nogal prijzig 2) Douchen in een badkuip altijd weer een (riskante) uitdaging. Wordt tijd voor een "gewone" douchecabine (geldt voor bijna alle hotels).

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,6
    Het was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele mooie kamer de junior suite. Alleen lag er een kleed op het bed wat erg oudbollig oogde als hier iets ander kleed voor wordt gebruikt oogt het veel mooier.

    Zeer vriendelijk personeel wat de tijd voor je neemt. Nette kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    9,2
    Heerlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is toch best hoog voor wat je krijgt, maar dat is in de hele stad zo en locatie is wel echt super!

    Fijn hotel midden in het centrum. Ontbijt is prima, niet bijzonder. Heerlijke bedden, leuke dagen gehad. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,8
    Perfecte lokatie en heerlijk ruime bedden en leuk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minder was dat we op de zesde etage zaten en als je het raam open deed kon je er zo uitvallen omdat er geen rek ofzo voor het raam zat. Niet aan te raden met kinderen als je even in de badkamer bent ofzo.

    Perfecte lokatie en heerlijk ruime bedden en leuk personeel!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,1
    Comfortabel hotel midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn erg donker ingericht en dat geldt voor het hele hotel. Hoewel het met zorg is ingericht, maakt het een vrij zakelijke en wat gedateerde indruk.

    Prima ontbijt met alles wat je maar zou kunnen wensen, de parkeergarage naast hotel, vriendelijk personeel. De ligging midden in de stad is perfect.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,9
    Hartje centrum!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn zeer rumoerig (geluid van buiten) en de entree aan de zijkant is zonde...het hotel is zo mooi en dan moet je ergens aan de zijkant naar binnen, beetje vaag straatje.

    Centrale ligging midden in het hart van Den Bosch is wel echt top! Uitstekende airco op de kamer! Prima parkeerfaciliteit!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,8
    Als vanouds weer prima!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik heb wel de indruk dat je wel de iets mindere kamers krijgt als je niet rechtstreeks via het hotel boekt. Kamers aan de binnenzijde hebben enigszins last van de luchtbehandelingsunits op het binnenplein. Overigens niet heel hinderlijk i.v.m. het monotone geluid.

    Als vanouds was het ontbijt meer dan uitstekend. De locatie midden in het centrum is prima. De eigen parkeergarage is een plus. Airco was in deze tijd een zegen. Goed te controleren. Zeer vriendelijke en adequate medewerkers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    10
    Perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij het ontbijt miste ik wat verschillende koffiekoekjes en zelfbediening in koffie en thee. Maar dat is zeer persoonlijk.

    Super locatie, mooie kamer en lekker ontbijt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,2
    Perfect, ga zeker nog een keer terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi was minder, ik had slechte verbinding o.a met Skype.

    ontbijt was zeer goed, mooie kamer met airco, prijs/kwaliteit was goed. Heerlijk gegeten in restaurant en vriendelijk personeel. Ligging van hotel is perfect, in het centrum en aan de markt, alles op loopafstand. Ga zeker nog een keer naar Den Bosch en dan kies ik weer voor dit Hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,5
    Perfecte ligging, grote kamer, goed ontbijt. Verbeter punt is gordijnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Qua hygiëne kon het beter. Vocht en weer plekken in de badkamer. Verder wel schoon. De studio had geen gordijnen of verduistering mogelijkheden. Matras rechtop tegen het raam en strand handdoek voldeden, maar kan niet de bedoeling zijn.

    Ontbijt was Super, kamer zeer ruim.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,3
    Den Bosch is een leuke stad!
    • Stel
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vloerbedekking in een hotelkamer is niet de beste keus ivm hygiene. Kleine badkamer.

    Ontbijt was heerlijk. Prachtige ontbijtkelder en restaurant. vriendelijk personeel. Parkeren (naast gelegen) was goed geregeld voor 13.75 euro per dag/nacht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,3
    Leuk voor een weekendje!
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We dachten dat de ingang grensde aan de Markt maar dat bleek niet, we moesten even omlopen. Geen ramp, maar had wel leuk geweest.

    De locatie is top zo midden in de stad, de parkeergelegenheid bij de naastgelegen Qpark parkeergarage is ook erg fijn en handig. Gereduceerd bedrag voor hotelgasten. De bedden slapen heerlijk. Ook handig dat je een 1 persoonskamer kan boeken als je met 3 personen bent.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    Een prima verblijf
    • Stel
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben tevreden.

    Het hotel bewust gekozen omdat het 10 minuten lopen is vanaf het station. Hotel ligt centraal in de oude binnenstad, alles goed op loopafstand. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    Geweldig genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verduisteringsgordijnen konden niet helemaal dicht vanwege lambrisering aan 1 muur.

    Mooi hotel midden in het centrum, nette hotelkamer met zeer ruim tweepersoonsbed. Verder was de kamer van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    leuk, gezellig hotel in hartje van de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    op zondag morgen 7.30 waren er al bouw of breek werkzaamheden in het gebouw ernaast. en dat was zeker niet prettig om zo wakker te worden in een hotel. dat was echt wel balen. voor de rest een leuk mooi hotel

    de locatie van het hotel, de gastvrijheid, leuke mensen, de stad zelf

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,3
    Niet wat ik verwacht voor die prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hele kleine kamers, ook wat gedateerd en een sterke en aanwezige geur in de kamer. Geen vieze geur maar een soort luchtverfrisser of iets dergelijks.

    De ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    4,6
    Zeer teleurstellend.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zie boven

    Helaas geen ontbijt gehad omdat men zei dat we dit niet betaald zouden hebben. Bij thuiskomst gecheked. Uiteraard wel betaald. Dus dat geld probeer ik nu terug te krijgen. Verder voor de prijs een wel hele kleine simpele kamer. Douchen in een bad. De lift deed het niet dus we moesten met de bagage 4 verdiepingen met de trap omhoog. Voor een reumapatiënt niet fijn!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Goed hotel op een mooie locatie
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tsja echt tegenvallen was het niet, maar 1 kant van het bed was het matras niet heel goed meer. Ik ben gewoon aande andere kant gaan liggen en er was niets aan de hand.

    Kamer was netjes schoon en zag er verzorgt uit, de airconditioning werkt super goed en was fijn op deze warme dag.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,6
    Uitstekend verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mensen die per sé met de trap willen is het soms even zoeken, maar met de lift is alles goed bereikbaar.

    De ligging en het parkeren midden in de stad. Het zag er erg netjes en schoon uit. Uitzicht op de stad was ook zeer mooi.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,8
    De vriendelijkheid van het personeel is ieder jaar weer zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb een gruwelijke hekel aan douchegordijnen en helaas zijn die hier ook aanwezig.

    De vriendelijkheid van het personeel is ieder jaar weer zeer goed!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,9
    korte citytrip en voor dat doel ideale locatie direct op de markt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Matras iets aan de harde kant. TV schakelt erg langzaam (niet heel belangrijk maar toch)

    ideale locatie midden in centrum Den Bosch. Renovatie eetruimte maar alternatieve ruimte was prima. Goed ontbijt. Kamers in orde.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Hele nette compacte kamer, fijne badkamer, en lekker bed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hele nette compacte kamer, fijne badkamer, en lekker bed. Wat we fijn vonden dat het bed niet uit 2 losse matrassen bestond (dit omdat we ook denk ik een compacte 2 persoonskamer hadden geboekt. Heerlijk ontbijt. Kortom lekker gezellig weekendje weg gehad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    5,4
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zakken er door! Je betaald te veel voor een kamer! Persoonlijk zou er voor deze prijs een ontbijt bij inbegrepen mogen zijn! je betaald voor de locatie

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,5
    de kamer was goed ingericht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de badkamer was niet echt schoon. aandachtspunt. Ik tilde de wc-bril op en zag dat het niet echt schoon was. de handdoeken lagen rommelig. alsof er al iemand geweest was. Dat was het enige maar voor mij wel super belangrijk. hygiene

    de kamer was goed ingericht. ruim van alle gemakken voorzien. Goed geslapen. Geen geluidsoverlast of iets dergelijks

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,5
    Mooi hotel super locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg warm en voelde stoffig aan. Onze allergie alarm ging vol aan. Daarnaast had best wel de parkeerkosten in de kamerprijs kunnen zitten.

    Schitterende locatie. Erg vriendelijk en gastvrij personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    prima hotel en een leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    zie boven

    ontbijt was geweldig kamer goed douche wat minder want dat moet in het bad parkeer garage aan de achter kant is ook niet prettig maar al met al prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Geweldig Hotel in een leuke stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    We hebben een fantastisch 3 daags verblijf gehad in Hotel Central. Het hotel ligt midden in de stad. Het personeel is erg vriendelijk, attent en behulpzaam. Uitstekend verzorgd ontbijt ,zeer gevarieerd. De kamers waren schoon en erg netjes. We konden onze fietsen gratis stallen in een overdekte en beveiligde parkeerplaats tegenover het hotel. Kortom Hotel Central is zeker een aanrader. Den Bosch is een erg gezellig stad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    We hebben genoten.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Betere bewegwijzering naar de kamers en garage.We

    Het beeld met de vogels aan de achter kant maakte het uitzicht goed. Het ontbijt was zeer goed verzorgd en het personeel was beleefd en vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    De kroketten waren bevroren en de bediening heeft de tafels...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kroketten waren bevroren en de bediening heeft de tafels niet gedekt zoals het hoort. Ook ' s avonds laat aan de bar.....moesten we onze drankjes zelf halen....bediening kwam niet niet vragen of we nog niets wilde bestellen....

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Locatie top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking in de gangen doet echt pijn aan je ogen.. kamer was prima maar erg warm en airco werkte niet.

    Locatie top! Service prima, ontvangst niets op aan te merken. Parkeren uitstekend, goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    Prima verblijf .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtprijs kan goedkoper,mischien.te veel keus is fijn maar je kan nooit op wat je voor het ontbijt betaald .

    Het was prima .groot ontbijt ..vriendelijk personeel .tijd tot uitchecken tot 12 uur is top .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Kamer was prima, check-in uitstekend net als het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was niet echt comfortabel, en de waterdruk in de badkamer was matig

    Kamer was prima, check-in uitstekend net als het ontbijt. Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Erg vriendelijke en gezellige mensen, veel te zien dus erg genoten!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik wist dat ik een kleine kamer had maar voor de prijs die ik heb betaald was hij wel heel erg klein en ook nog eens een waardeloos uitzicht we keken tegen een ander gebouw aan en als je naar beneden keek dan keek je op het dak van de bar/restaurant!!! Al met al voor één nachtje met ontbijt voor dat bedrag een kleine kamer met geen uitzicht is dat erg veel geld!!!

    Het ontbijt was heel goed en het personeel heel aardig en behulpzaam net als het personeel van de bar en de nachtportier!!! De mensen van de receptie ook erg aardig en heel behulpzaam met vragen over uitstapjes in 's-Hertogenbosch!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,6
    Heerlijk relaxed weekend in een mooie interessante stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat je niet bij de receptie een boottocht kon boeken, dit moest je nu zelf online doen.

    Het ontbijt was heerlijk en in overvloed, het personeel heel vriendelijk en konden je van alles wat er in de te doen was uitleggen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,2
    heerlijk weekendje weg in bruisende stad, verblijf in fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    op de foto op booking.com zie je ze kant van het hotel wat aan de markt grenst maar dat is niet de hoofdingang. Die zit aan de zijkant wat een beetje verwarrend is.

    ontbijt was prima, veel keus en alles mooi gepresenteerd. Zelfs als je nog iets anders wilde dan er aangeboden werd, werd het voor je gemaakt. Vriendelijke bediening en alles keurig. Locatie van het hotel is perfect, hartje centrum. Hotel kamer was mooi ruim en schoon. Werkelijk enorm grote bedden (2 naast elkaar). Van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,3
    Locatie perfect voor een overnachting in de binnenstad van Den Bosch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer beetje gedateerd, kamer ook erg warm, airconditioning functioneerde niet goed. Kamer erg duur voor de geboden kwaliteit.

    Ontbijt erg goed, locatie is perfect zo in het centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,9
    Bridgen in den Bosch en gelijk leuk weekend van gemaakt! Gezellige stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets, we waren tevreden

    we wilden ergens in het centrum overnachten. De kleine kamer viel best mee, we hebben wel kleiner meegemaakt. Heerlijk bed. Lekker kopje koffie op de kamer om wakker te worden. Mooie toilet en douche!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Gedenkwaardig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers erg warm, ontbijtzaal daarentegen steenkoud (truitje aan!).

    Omdat er bij de boeking iets verkeerd gegaan was, was de kamer die we kregen niet juist. Na overleg is dit door sophie, chantal en collega fantastisch opgelost met een upgrade! Omdat dit een verjaardagsverrassing voor mijn man betrof, was het weekend onvergetelijk. We hebben genoten! volgend jaar graag weer. Het ontbijt is niet goedkoop maar wel heel erg zalig met alles wat je zou willen eten/drinken. Maar de vriendelijkheid van alle medewerkers is datgene waarvoor wij terug zouden komen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Tot in de puntjes verzorgd en aandacht voor details
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch het lawaai van het uitgaansleven van de markt maar daar was al aan gedacht door oordoppen

    Prachtig aan de grote markt en aandacht voor alle details.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,9
    Heerlijk gelogeerd op de perfecte locatie in s'Hertogen Bosch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was zeer uitgebreid, er was voor elk wat wils. De locatie van het hotel is perfect, alles zit dichtbij. De bedden waren heerlijk ruim. En op je kamer was alles wat je nodig hebt te vinden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Tevreden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is te duur en daarom heb ik ergens anders geontbijt.

    Leuk om een washandje te vinden in de badkamer. Daisy en Sofie (balie) waren heel vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Je voelt je welkom in dit comfortabele hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Aan de straatkant van het hotel begint men de vrijdagnacht om 2 uur met het opstellen van de marktkramen. Door dat lawaai moeten de ramen dicht om te kunnen slapen. Dan zou het beter zijn om een airco te hebben die tot 16 graden verkoeld.

    Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zeer ruime en mooie kamers. Grote en goede bedden. Ideale ligging. Parking vlakbij.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht kon beter, maar minder belang aan gehecht, is maar om te overnachten.

    Aangenaam en mooi hotel, lekker ontbijt en goed,restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    4,2
    is te groot ,service niet 100% ,verbeter punten ,ga eens collega,s bezoeken !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    afspraken niet nagekomen ,maar gemeld bij het afrekenen ,korting gekregen op ontbijt s morgens wel correct geholpen met deze klacht!maar prijs kwaliteit kan beter!!!

    ontbijt was super,maar lokatie kelder niet goed geen raampje te vinden . en kamer niet volgens afspraak zoals geboekt!. s morgens vroeg gemeld van deze meneer wel ontbijt niet hoeven te betalen ! dit was wel correct!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    9,2
    Het Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het uitchecken wist de receptiedame niet dat ik via booking.com al voor het ontbijt betaald had. Met een screenshot van paypal kon ik het wel aantonen, maar heel handig was het niet.

    Het Personeel Het gevoel van Luxe

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Goede plek met goed ontbijt en zeer goed personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Afwerking van de kamer kan beter. En ok, ik kom er niet om TV te kijken maar als ik dat toch even wil doen zou het fijn zijn als dat een beetje vlot en goed en duidelijk werkt. En bed blijft wellicht persoonlijk maar kon iets beter naar mijn idee.

    Het vriendelijke personeel! Al is een hotel nog zo mooi, als het personeel niet hulpvaardig of vriendelijk is is de hele beleving waardeloos. Goed voor elkaar, vriendelijk en hulpvaardig en gemotiveerd!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Het personeel is zeer vriendelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer meubelen en de vloerbedekking waren stoffig. De wastafel in de badkamer liep niet goed door. Het in en uit het bad stappen was lastig door de brede rand naast het bad.

    De ligging direct aan het marktplein

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,1
    Hotel goed, kamerligging slecht ivm geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie dat aan plein gelegen horeca tot twee uur snachts muziek hard aan heeft staan (logisch dat in een binnenstad meer geluiden zijn als bv markt en verkeer) zodat er van slapen niet veel kwam, betere informatie bij boeking gewenst.

    Ontbijt, ligging, service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    10
    Comfortabel hotel midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het water uit de douche was afwisselend warm en dan weer koud.

    Locatie was geweldig, midden in het centrum. Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage, speciaal van het hotel. Service was erg goed want ik kon vroeg inchecken. Kamer was ruim, met grote bedden. Ontbijt was erg uitgebreid en lekker.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    8,8
    Prima verblijf op mooie lokatie tegen goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douchen moest staand in het bad. Prefereer toch echt een aparte douchecel.

    Uitstekende locatie in centrum. Makkelijk parkeren bij hotel. Zeer vriendelijk baliepersoneel met zeer veel tijd voor mensen. Fijn om fietsen te kunnen huren.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Leuk weekeinde in Den Bosch op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Het sanitair. De badkamer was klein en had geen aparte douche (niet geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn), maar in het bad. Toilet was apart, maar zat in een soort kast (krap). Het bed had een slecht matras.

    De ligging van het hotel is perfect. Het ontbijt was goed, maar niet in verhouding tot de prijs.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Ok maar slecht geslapen vanwege klapperende deuren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De hele nacht was er een deur aan het klapperen. Toen wij aangaven hierdoor amper geslapen te hebben werd het probleem beaamd maar verder niets tegenover gesteld.

    Mooie locatie, goede prijs

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    8,8
    Ontbijt was perfect, meer als voldoende (zelfs poffertjes en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was perfect, meer als voldoende (zelfs poffertjes en bouillon) Kamer prima, was ook fijn dat er verduisterende gordijnen hingen zodat het net als thuis pikdonker wordt in de kamer. Bed ook heerlijk op geslapen. En wat een service dat we op zondag de echte Bossche bollen bij de receptie konden krijgen. Zo konden we thuiskomen. Perfecte ligging en dit boeken we zeker nog een keer als we weer naar Den Bosch gaan. Midden op het martplein en je loopt zo de stad en/of de gezellige straatjes met restaurant en kroegjes in.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Het was top!
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie van het hotel is super! Midden in het centrum dus alles op loopafstand. Parkeren tegen gereduceerd tarief in de garage van het hotel keurige kamers en vriendelijk personeel. Kortom niks te klagen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,5
    Acceptabel, niet geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting op kamer, leeslampjes waren wat slap waardoor ze niet goed gericht konden worden. 2 x geen warm water in de ochtend om te douchen. De serre in de brasserie was erg winderig, niet gezellig zitten in de avond of je moest een dikke trui aan.

    Locatie was geweldig midden in centrum met gereduceerd parkeer tarief.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,2
    De betrokkenheid en gastvrijheid van de medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn dekbed was echt heet. Synthetische rommel

    De betrokkenheid en gastvrijheid van de medewerkers. Zeldzaam leuke mensen. Met veel passie en humor. En de verkoop van de befaamde Bosse Bol, hoewel de Bosse bol gewoon een lekkere moorkop is.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,8
    Top locatie, klassiek hotel met idem service, like !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een van de twee bedden lag wat schuin

    De locatie midden op de grote markt van den bosh, te gek. Voor maar 14 euro je auto in de garage naast he hotel. Lekkere zachte bedden, minibar.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,5
    Prima hotel met zeer behulpzaam personeel, jammer van de nachtrust en de kleine kaart.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Zie boven

    Ontbijt was prima verzorgd, evenals de kamers. Alleen jammer dat we gedurende de nacht werden wakker getrommeld door het opbouwen van de markt, rond drie uur

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,9
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douchekop was kapot. Bij het uitchecken hebben we dat gemeld aan de receptie en als vergoeding hoefden we de parking niet te betalen.

    Het ontbijt was heerlijk en erg uitgebreid. Het personeel was super vriendelijk en gedienstig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    4,2
    Dure tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer douchkop werkte niet, het was niet schoon , veel dingen kapot en het was vreselijk warm ondanks de buiten temperatuur.

    Locatie is super midden in de stad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    altijd fijn om in gezellig Den Bosch te zijn!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hebben slecht geslapen. de bedden te kort en geen fijne matras of kussens. we slapen normaal beide overal, maar helaas hier veel wakker gelegen. toch al wel vaker in hotel centraal geslapen. misschien andere verdieping met betere bedden?!

    geweldig ontbijt! locatie is natuurlijk ook helemaal top! we komen zeker weer terug!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,5
    Fijn weekend gehad, aardig personeel enmooi weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop slechte straal, ontbijt € 18,50 pp niet bijgeboekt: veel te duur!

    Locatie prachtig. Kamer was vlgs personeel niet in orde, daardoor kregen we een upgrade: goed geregeld

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,6
    Fijn dat je pas voor twaalf uur hoeft uit te checken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er niet een goedkope variant voor het ontbijt wordt aangeboden. Met een broodje en koffie heb ik al een prima start van de dag. Dan is €18,50 wel erg duur!

    Fijn dat je pas voor twaalf uur hoeft uit te checken!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,9
    Mooi hotel op een top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamer, badkamer en toilet gescheiden van elkaar. Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Op zondag tot half 12 ontbijten. Locatie kan niet beter, echt midden in het centrum en geen geluidsoverlast.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    10
    Perfect hotel voor de carnaval ! Volgend jaar weer !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een aangepast menu in het hotel. Op zich perfect. Alleen was het aantal zitplaatsen zeer beperkt en de bediening kon het niet aan. Porties zouden groter kunnen.

    We waren er met het carnavalsweekend. Wat me het meest beviel, was dat je tot 12 uur kon ontbijten ! Perfect !!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    8,3
    Ik had en extra kleine kamer geboekt, dus ik had een heel...
    • Groep
    • Extra Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt heb ik niet geboekt, omdat ik dat veel te duur vond. € 18,50 pppn.

    Ik had en extra kleine kamer geboekt, dus ik had een heel klein kamertje verwacht, maar dat viel dus alles mee. Ik vond het een normale kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    8,3
    Er even heerlijk tussenuit met mijn partner
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Interieur is misschien wat 'oubollig'. 's Nachts te warm op de kamer, ondanks dat de verwarming niet aanstond. Meerdere hotelgasten hebben dit gemeld de volgende ochtend.

    Perfecte ligging, goede deal met Q-park parkeergarage, goede kamer en uitstekend 'te uitgebreid' ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Golden Tulip Hotel Central

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: