Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Tulip L'Escaut Terneuzen 4-sterren

Scheldekade 65, 4531 EJ Terneuzen, Nederland

#1 van de 7 hotels in Terneuzen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 615 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    Perfecte locatie voor een weekendje Mathildedag.nl
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas veel lawaai 's nachts in de straat - zeker als je met raam open wil slapen. Zal wel typisch Terneuzen zijn?

    Heerlijke bedden, goed ontbijt, vriendelijk personeel - 's morgens heerlijk wakker worden met het geluid van de zee en de meeuwen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    5,8
    Uitzicht op de Westerschelde was mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg heet en als je de airco aan deed was het steenkoud. Tv. Had geen goede verbinding sneeuwerig en het beeld was klein. Personeel spreekt je in het Engels aan in het restaurant en kan geen woord Nederlands.

    Het uitzicht was erg mooi en het ontbijt was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,8
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Spijtig dat het restaurant van het hotel de avond toen wij er verbleven niet open was.

    Mooi uitzicht op de Westerschelde - ruime kamer - goede airco - geluidsdichte kamer - zeer goede ligging - lekker ontbijt - vriendelijk personeel - kamers waren heel netjes

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    5,0
    Vergane glorie en slecht restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is vergane glorie. Dat is jammer. Het restaurant was erg slecht. Maar wel erg prijzig!! Wijn die steeds in hetzelfde glas werd ingeschonken en steeds over het glas heen. Eten was zeer matig. Receptioniste bij aankomst was zeer ijzig. Geen enkele vriendelijkheid of iets in de vorm van een warm welkom. Kamers hebben een opknapbeurt nodig. Lampen zaten onder het stof. Dat was vooral goed te zien toen zij brandden. Ligging is prachtig!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    Mooie centrale ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco/licht maakte veel lawaai, terwijl airco echt wel nodig was omdat de kamer bijna de hele dag in se zon lag

    Mooie centrale ligging t.o.v. fietsroutes en overige horeca

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    We waren in zijn geheel wel erg tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden meer verwacht van het ontbijt. Geen fruityoghurt en weinig keus brood, weinig vers fruit geen vers fruitsap

    de airco en toffe kamers Restaurant vonden we heel goed. zeer vriendelijk onthaal

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    prachtig uitzicht; heerlijk verzorgt verblijf .
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    ik weet het niet !

    Het ontbijt was prima en er was allerlei soorten brood . Persoonlijk miste ik kwark maar daarvoor heb ik heerlijke crackers gegeten met haver en lijnzaad . i.v.b. met mijn gevoelige darmen.. Tussentijd werd alles schoongemaakt goed verzorgd!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    De kamer was prima bedden waren goed het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was prima bedden waren goed het ontbijt was goed. Het ligt tegen het centrum en toch rustig. In de omgeving kun je mooie fiets of wandeltochten maken . Komen zeker nog eens terug

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,0
    Nachtbewaker was zeer vriendelijk en top.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan de receptie was niet vriendelijk en te direct. Zo en niet anders. Voor 4 sterren is het hotel te oud en hebben ze niets meer vernieuwd. Dit is te merken aan de lavabo die aan het roesten is, te kleine doucheruimte in het bad. Te steile trap naar het eerste verdiep waarvan verschillende treden zijn doorgezakt....

    Nachtbewaker was zeer vriendelijk en top. Idem voor het personeel aan de ontbijttafel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    goed voor een kort verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs is redelijk hoog voor wat je krijgt. Maar met de schaarste in Terneuzen is er duidelijk markt voor.

    locatie is gewoon super voor de stad Terneuzen. Hotel voldoet verder aan de verwachtingen. Ontbijt is standaard maar goed. De kamers schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    Ik zag pas na het boeken dat het hotel niet...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Gezien het aantal gasten-op-leeftijd verbaasde me dat er geen toiletverhoger was. De tioletten zijn erg laag.

    Ik zag pas na het boeken dat het hotel niet rolstoelvriendelijk, dus ook niet rolatorvriendelijk is, maar de dame aan de balie dacht fijn met mij mee (we kregen een kamer naast de lift) en was erg behulpzaam. Bij vertrek was iemand beschikbaar om de rollator naar buiten te brengen zodat ik mijn moeder kon ondersteunen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,9
    Goed geslapen, lekker en divers ontbijt
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Iets verouderd interieur op onze kamer. Dit zou wel een moderner jasje kunnen krijgen

    erg ruime keuze bij het ontbijt, zelfs glutenvrije crackers! Bedden liggen supergoed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,3
    Prima verblijf in Terneuzen, voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    De douchebak is wat aan de kleine kant en had een douchegordijn! Dit is een minpuntje. ( kamer 4) Verder oké!

    Ontzettend fijn bed! Super! Behulpzaam personeel. Fijn dat er ook een restaurant bij is waar we heel lekker hebben gedineerd. Kamer was schoon en naar verwachting. Goede ligging nabij de Westerschelde en ook niet te ver van de binnenstad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    Leuk hotel. Zeker ook voor leuke fietstochten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was in het bad. Niet handig. Het dorp Terneuzen is wel toe aan een update. Veel leegstand van winkels.

    Keurig netjes hotel. Prima kamer en Goed ontbijtbuffet . Ruimte om fietsen te stallen. Parkeergarage òp 50 meter van hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Het verblijf was fantastisch en aardig personeel.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    n.v.t.

    Goed ontbijt schone kamer en een uitstekend uitzicht over de Westerschelde en de sluizen naar Kanaal van Gent naar Terneuzen. Terneuzen heeft een leuk centrum met veel leuke terrassen. we hebben ons niet verveeld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is gedateerd en nodig aan een opknapbeurt toe. Personeel in ontbijtzaal was vriendelijk en behulpzaam maar met te weinig personen en ongeorganiseeerd. Ontbijt werd niet goed en tijdig bijgevuld waardoor de nodige zaken telkens op waren. Ze hadden de tijd niet om de tafels af te ruimen wat weer leidde tot zoekende gasten naar een vrije, schone tafel.

    Locatie aan de Schelde

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    We hebben ervan genoten juist jammer van het slechte weer maar daar kunnen jullie niets aan doen hé.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer kon beter. Liever een inloopdouche en vooral een tafeltje of rekje om je toiletzakken te zetten, daar was nogthans plaats voor!!! De koffie viel ook tegen bij het ontbijt, niet te drinken, veel te sterk en met melk lust ik dat niet.

    Het ontbijt was lekker, kamer goed. Het eten in het restaurant was ook zeer lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    4,6
    het zoveelste slechte alternatief in Terneuzen. t'wordt tijd voor wat nieuws hier.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Je kunt het restaurant wel upgraden maar het blijft vergane glorie. Zeer gehorig. Houten plafonds dus je moet hopen dat er niemand boven je zit. dat was bij mij helaas niet zo (stamp stamp). douchen in een bad met een douchegordijn dat tegen je aankomt. geen airco, vloerbedekking bobbelt. het is gewoon niet meer van deze tijd en dan is de prijs simpelweg te hoog. Dat maak je met een mooie locatie aan de westerschelde gewoon niet goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    hotel in Terneuzen met prima ligging en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    badkamer bad met klein schermpje om te douchen oudere mensen geraken moeilijk in en uit het bad zou deze dringend aanoassen naar inloopdouche Ontbijt had meer keuze verwacht voor deze dagprijs is maar basic

    vriendelijk en behulpzaam personeel en de ligging van het hotel overal dichtbij

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    4,2
    Het was vooral te duur.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Preis kwaliteitverhouding slecht. Ligt kapot. Praia bleef gelijk. Personeel zeer hand. Kon dus niet helpen. Trappenhuis ongeschikt

    Mooi uizicht, dicht in het centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    4,2
    Ontbijt oké, de rest slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zeer gehorig, kamer erg veroudert. Als iemand in de kamer er naast zich omdraait kraakt het door het hele hotel... vergaande glorie...

    Ontbijt was prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    Goed hotel met goede prijs/kwaliteits verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    de douche in het bad is wat achterhaald en onhandig. Mag best wel eens een douchecabine of inloopdouche. Restaurant konden we niet terecht i.v.m. party.

    goede bedden, degelijk ontbijtbuffet, airco aanwezig, ramen die open kunnen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    10
    geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    douchen in bad.

    Hele nette kamers, super schoon. Zeer vriendelijk personeel! Goed restaurant erbij en heerlijk ontbijt in de morgen. Wat wil een mens nog meer!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    fantastisch verblijf wij willen niet eens naar huis gaan alles is centraal om te vinden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het restaurant waren er geen drank menu kaart tenminste dat hebben wij niet aangeboden gekregen. Verder was het eten super.

    Ontbijt was lekker. Alleen de Orange jus was minder smaakt wat waterig. Verder hebben wij niets te klagen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,1
    Lekker ontbijt en locatie dicht tegen de haven en het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het bad was het haar van de vorige gebruiker nog aanwezig. Echt vies. Daarnaast zat er een grote dikke zwarte spin op de kamer.

    Lekker ontbijt en locatie dicht tegen de haven en het theater.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    6,7
    Voldoende voor een kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerde accommodatie (krakende trappen en vloeren). Badkamer gedateerd, kan schoner (kalkaanslag), kunststof van wastafelblad laat los van ouderdom. Geuren uit de (afwas)keuken ruik je door het hele hotel. Beeldkwaliteit van de TV is matig. Met de huidige staat van het hotel is de prijs te hoog.

    Goed bereikbaar (vlak bij parkeergarage die niet duur is). Prima ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,6
    Een goed verzorgd hotel met zeer vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    we kregen een upgrade naar de Scheldekant. We hebben genoten van het uitzicht. We hadden een ruime kamer. De badkamer is gedateerd, maar alles was prima schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Een zeer aangenaam verblijf voor een weekendje weg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Televisie wat verouderd, afstandsbedienig werkte niet.....

    Mooie kamer. Héél lekker onbijt! En het restaurant zeker een aanrader! Hotel goed centraal gelegen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,1
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de prijs had ik meer comfort verwacht: kunt alleen in bad douchen, erg kleine tv, te weinig ontbijttafels

    Vriendelijk personeel, goed restaurant (alhoewel wel wat prijzig), mooie locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,5
    Ons geboden prijs zeer goed, locatie perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Als er lage bezettingsgraad is, kamers zo ver mogelijk uit elkaar laten bezetten (ook boven elkaar). Maar dat zal voor schoonmaak niet het meest efficiënt zijn.

    Ontvingen een sympathieke upgrade naar kamer met zeezicht. Ons verzoek om stille kamer kwam echter helaas niet uit. Kamer 305 bleek gevoelig voor burengeluiden en vooral voor zwaar bromgeluid uit naastgelegen technische ruimte.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,8
    Soepelheid van personel en aandacht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook behoorlijk naar rook van sigaretten, kregen andere kamer aangeboden. Maar het hoort zo niet. Is rookvrij, kennelijk geen toezicht.

    Soepelheid van personel en aandacht. Prachtig uitzicht. Kamers netjes opgeknapt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,1
    Nog niet in het hotel geweest maar eerder wel eens en was...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Wilde mijn kamer annuleren maar had per ongeluk een kamer zonder annulering geboekt (Booking.com selecteert deze automatisch als goedkoopste) maar dit was absoluut niet mogelijk. Ook niet na het aangeven dat we op een ander moment terug zouden komen. Uiteindelijk om kunnen boeken naar een ander weekend. Erg jammer, dit heeft zeker invloed op een eventuele terugkeer naar het hotel.

    Nog niet in het hotel geweest maar eerder wel eens en was redelijk bevallen. Niet veel te doen in het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,4
    het uitzicht en het personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    hadden van een deluxekamer iets meer verwacht:verouderde badkamer,kleine tv,geen kleine verrassing zoals vermeld op de site....ontbijt basic.

    het uitzicht en het personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enig "minpuntje": de ruime badkamer is mogelijk aan enige renovatie toe. Was wel netjes en schoon.

    Ontbijt uitstekend, kranten aanwezig. Kamers goed, zeer ruim, grote bedden. Kamers netjes en schoon. Heerlijk terras. Normale consumtie-prijzen. Hotel tussen centrum en kust, ideaal. Prima informatie van baliepersoneel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Prima hotel voor een weekendje Zeeland!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was enigszins gedateerd. Scheuren in de tegels. Alles was wel schoon.

    Uitstekende locatie, uitzicht op zee. Heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel. Ook het bed was heerlijk!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,4
    2 dagen geweest meer als zat.echt groot daar is het niet.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Qua prijs voor de kamers vind ik dan weer wel wat duurder ondanks het oud eruitziet!

    Ouderwetse interieurs,kamers mogen zeker wel vernieuwd worden.Oude douche en oudbollig ingerichte tegels uit jaren 60 schuren in de muur.Daar integen lagen de bedden dan weer wel comfortabel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf met uitzicht op de Westerschelde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Geen (overdekte) fietsenstalling. De fietsen konden wel achter een hek naast het hotel worden gezet, dat 's avonds werd afgesloten. Gelukkig regende het niet tijdens ons verblijf.

    Vriendelijkheid van het personeel! Werkelijk voortreffelijk. Lekker eten en drinken op het terras. En een fluisterstille airco op de kamer!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    zie bovenstaand e opmerkingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Door de ligging van de kamer was het er erg warm! Door de gordijnen dicht te houden en de airco aan is dit enigszins te compenseren. Maar het wordt er daardoor niet gezelliger op. Waarom geen markiezen aangebracht, dit zou ook de uitstraling van het hotel ten goede komen en de kamers blijven koeler.

    Goede kamer maar wel gehorig! Goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,8
    Het hotel is geen toppertje. Niet wat je van een Golden Tulip mag/kan verwachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Wat tegen viel begon al bij aankomst. Parkeren kan in een parkeergarage op 50 mtr van het hotel. Dit is alleen betaald parkeren. Dit is niet echt gastvrij. Wij hadden bedden op de eerste etage. In die van mijn vrouw zat een kuil waardoor ze slecht geslapen heeft. Wat er met die van mij aan de hand was weet ik niet, maar ik kon sochtends mijn nek bijna niet bewegen. Zeer slecht geslapen. De bovenbuurman kan je letterlijk volgen waar hij loopt in zijn kamer: het is ergerlijk gehorig. Het kluisje in de kamer deed het niet. Een error lampje en batterij lampje bleef branden. Dit heeft ons doen besluiten het bij 1 nacht te houden en de tweede nacht te annuleren. Het hotel bood ons een andere kamer aan op de bovenste verdieping. Hier was geen bovenbuurman die lawaai kon maken en de bedden waren prima. Goed geslapen de tweede nacht.

    De locatie was prima. Vlak bij het strand en verschillende waterwegen. Ontbijt goed, niets bijzonders. Vriendelijk personeel, niets mis mee.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    We hebben genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    De douche in de kamer, te flauwe waterstraal. We hebben 4 nachten in dezelfde lakens moeten slapen, hadden toch graag gehad dat ze eenmaal ververst zouden geweest zijn.

    personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Een uitstekend restaurant, heel verzorgd en super lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Een aanrader !!!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Niets negatiefs aan te merken !!

    Heerlijk ontbijt,alles erop en eraan-zelfs vers gesneden ananas -aardbeien enz Vriendelijkheid van het personeel ,zowel in het hotel als in het restaurant !!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    Ontbijt was goed, genoeg keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bediening op het terras het duurde erg lang, en toen er iemand kwam om de rest van de bestellingen op te nemen werden wij genegeerd.

    Ontbijt was goed, genoeg keuze. De bedden lagen ook prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Goed verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Alleen betaald parkeren in de omgeving. Op de website van booking.com staat dat je vanaf 14.00u mag inchecken. Wij werden aan de balie verzocht om ergens laat in de middag (liefst na 15.00u) terug te komen om in te checken, omdat de kamer nog niet schoon was. Onze kamer was best gehorig, we hoorden de buurman plassen en ook zijn tv hoorden we best goed. Er is geen sprake van een strand. Wij vonden de kamer best warm, ondanks de airco.

    Het bed is geweldig! Het ontbijt is keurig verzorgd en ruim voldoende. Vriendelijke personeel over het algemeen. Goede locatie, je loopt zo het centrum in. Voldoende eetgelegenheden in de buurt. Leuk centrum, ruime keuzes aan winkels, horeca etc. Schone kamer. Prima uitzicht (aan de voorkant van het hotel) op de haven en de Westerschelde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,1
    Prima verblijf ( voor enkele nachten)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam kon op slaapkamer niet open in de nacht omdat gordijn niet dicht gaat ( wel een airco aanwezig) maar was meer voor wat frisse lucht. WiFi viel regelmatig weg op de kamer. Iets te zachte bedden ( wel luxe en grote bedden).

    Vriendelijk personeel. Dichtbij het centrum/eetgelegenheden en de dijk met de zee. Parkeren ging makkelijk kan op de dijk of ondergronds parkeergarage ( betalen bij beiden).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,7
    Goed voor één nacht.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geboekt voor 2 personen, maar slechts handdoekenset voor 1 persoon. Zeer luidruchtige airco (kamer 203) die zelfs wanneer die uitgeschakeld is 's nachts blijft 'brommen'. Heel simpel ontbijt, 4-sterren onwaardig. Zelfs geen vers fruitsap of lokale producten.

    Zeer goede ligging, vlak bij centrum en Westerschelde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,8
    Toen we aankwamen hadden we een hele aardige receptioniste...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel niets tegen.!

    Toen we aankwamen hadden we een hele aardige receptioniste en dat geeft gelijk al een goede indruk.! Verder was alles lekker schoon en de ontbijtzaal zag er uitnodigend uit en de dame die het ontbijt verzorgde deed dat met bezieling en had feeling voor haar werk. Het ontbijt was ook erg netjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,3
    Boten-liefhebber?? Zeker boeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Er was een bromtoon wat elke 10 minuten klonk, ook midden in de nacht. Ik kon hier doorheen slapen, maar mijn vriendin had daar wat moeite mee. De bedden waren naar ons idee te zacht. Maar dat is net wat je gewend bent.

    Lekker ontbijt, vriendelijke bediening. En echt super dichtbij de sluizen. Verder een lekker rustig hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Er was niets wat ons tegenviel.

    Het was voor ons geweldig om een dagje tot rust te komen,het ontbijt was heerlijk en uitermate netjes opgesteld met gastvrije bediening.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,9
    we hebben ontzettend genoten van het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden het verwisselen van de handdoeken verwacht, maar we weten niet of dit hier het beleid is.

    Het ontbijt was uitstekend. De kamer met zeezicht was grandioos

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,9
    Prima hotel op super locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    -Grote ruime kamers -ruime badkamer -vriendelijk personeel -prima ontbijt -super locatie -parkeer garage op minder dan 1 minuut en heel goedkoop -bedden slapen heerlijk -geen last van uitgaansleven

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,9
    Fantastisch hotel qua ligging en service
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was wel gehorig, ving alle geluiden van boven op.

    De locatie was uitstekend. Heel centraal gelegen. De kamer was ruim, met uitbouw. Goed ontbijt en vriendelijk, behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Kleinigheidjes die wij aan de receptie hebben doorgegeven.

    Prima ontbijt. Uitstekende ligging. Vriendelijk personeel. Prima bed. Prachtig uitzicht ( althans richting Westerschelde )

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    9,6
    De ligging is echt geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren. Bij het havenhoofd of een straat verderop. Neem de parkeer garage voor de deur.

    De ligging is echt geweldig. Neem zeker een kamer aan de Westerschelde kant.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,2
    ontbijt was goed, bv theekeuze matig als ik iets vroeg van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    kamer kon veel beter, zeer verouderd en niks van open ramen met mooi uitzicht

    ontbijt was goed, bv theekeuze matig als ik iets vroeg van soort kon het er bijna niet van af.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    10
    Ontspannend, rustgevend en voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Het ontbijt was heerlijk met voldoende keuze, ook op het einde van de tijd ow te ontbijten was er voldoende brood, beleg, fruit enz.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    5,8
    Locatie, hygiene en bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een zachte, maar continue brom waarneembaar van installaties De kamergrootte was niet in verhouding met de hoge prijs Het wifi systeem had een te beperkte snelheid: uploaden van foto's en video's naar een server nam te veel tijd.

    Locatie, hygiene en bed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    6,3
    dikwijls geweest .maar nu tegen gevallen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind het raar dat je altijd met kredietkaart moet betalen .kunnen ze niet ineens het bedrag opvragen via maestrokaart.ik ben naar churchillhotel geweest daar dichtbij.en ook met jullie geboekt en daar ging het wel met maestro

    De kamers met zicht op het waterwel goed en mooi.maar wenig te doen in hotel.het ontbijt is middelmatig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,9
    Heel goed en heel slecht!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    DE kraan in de badkamer van het bad en douche veeeeel te zuinig afgesteld. Geen vrouw kan haar haar wassen met dat straaltje. Schimmel in diverse voegnaden v d tegels i d badkamer. Dit kan beide echt niet en zeker niet voor de prijs!

    DE plek en het p[ersoneel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,8
    Fijn om te wandelen en om te winkelen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst nog wat lawaai vanwege werken aan de badkamers.

    Zeer lekker ontbijt, heel vriendelijk personeel! In het restaurant kon je ook zalig lunchen en dineren. De kamer is groot met een geweldig uitzicht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,3
    centraal in Terneuzen
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Wel heb ik het idee dat de bedden beter tegen de andere wand gezet hadden kunnen worden dus t.o. waar ze nu stonden. Nu keek je nl. Op de Dow industrie terwijl als de bedden aan de andere kant hadden gestaan dan was er alléén zicht op het water geweest.

    Uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel, locatie vlakbij de Westerschelde, stad.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    8,3
    We hebben het goed gehad
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Het parkeren. Op werkdagen moet je op de openbare parkeerplaatsen steeds zorgen dat je op tijd de parkeermeter bijvult

    Het uitzicht vanuit het raam op de Westerschelde was boeiend

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    9,6
    Feels like home away from home.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    De dame aan de receptie was bijzonder hartelijk en vriendelijk voor mijn kleindochter, wat ik erg op prijs stelde.... ook op dat moment prachtige kerstdecoratie !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,9
    uiterst vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    stopcontacten leken niet goed te werken, GSM opladen is niet gelukt. We hebben niet gevraagd wat het probleem was wegens maar 1 overnachting

    uiterst vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,7
    Goede bedden en verzorgt ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst was nogal kortaf. Dame achter de balie had denk ik haar dag niet. Is een gedateerd hotel. Wel schoon maar enigszins achterhaald.

    Goede bedden en verzorgt ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    6,3
    Mooie ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerd. Eenvoudig ontbijt (voor de prijs) Je kunt vlak bij parkeren maar het is een beetje knullig dat het hotel dat niet financieel compenseert.

    Mooie ligging.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,8
    ligging, dicht tegen het restaurant waar we geboekt hadden ,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    kamer staat beschreven als luxe tweepersoonskamer en de prijs is er dan ook naar .Maar was naar mijn mening niet zijn prijs waardig. Ontbijt was gewoon , maar ook niet meer dan dat . Vers fruitsap is een must . De tafel voor het ontbijt moet je zelf dekken.

    ligging, dicht tegen het restaurant waar we geboekt hadden , uitzicht op de zee

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    6,7
    Rustig hotel, goede bedden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers mogen weleens gemoderniseerd worden. Die bloemetjes gordijnen en rode vloerbedekking zijn niet meer van deze tijd.

    Rustig hotel, goede bedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,1
    Was alleen om te overnachten in het centrum. Zie beoordeling hierboven.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Atmosfeer in de kamer.

    Het ontbijt was goed. De kamer minder. het uitzicht was geweldig, maar de kamer bedompt. Airco te koud, want op bed gericht. Het raam kon open, maar was niet voldoende.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    6,7
    Weekendje Terneuzen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanwege de wind moest het raam wel dicht. Dan is het snel benauwd op de kamer en de airco is geen optie, want die maakt nog meer geluid dan het verkeer en de wind samen. Redelijk ontbijt: bacon en roerei koud omdat de rechaud niet verwarmd was.

    Kamer op de 2e etage met uitzicht op de Schelde. In een woord: goed. Centraal gelegen dus alles goed bereikbaar. Goed bed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,1
    Goed verzorgd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer moet nodig gemoderniseerd worden,douchen alleen mogelijk in bad achter een glazen wandje van 50 cm.

    Het ontbijt was ruim voldoende en netjes verzorgd. Medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    8,3
    Terneuzen is een verrassend leuke plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer gelegenheid is voor verbetering vatbaar, hotel heeft geen eigen parking

    Snelle bediening (maaltijd) nadat we tegen half negen 's avonds aankwamen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    6,3
    goed hotel maar bepaalde personeelsleden moeten eens een spiegel voor gehouden worden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    in plaats van badkuip een douche vooral als je wat ouder wordt en mijn man heeft een nieuwe heup kan moeilijk alleen in en uit stappen de ontbijt dame was nadrukkelijk aanwezig mee neurieen met de radio die aanstond met de deurtjes slaan al aan het opruimen van de glazen (om ongv. 8.30 uur ) brood moest je zelf snijden het ontbijt viel ons erg tegen dan zijn wij beter gewent

    de eerste dame a/d balie stond ons keurig te woord en handelde alles keurig af de tweede dame die zich ook achter de balie bevond kwam nog al bitserig over. lekkere bedden kamer was goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,1
    goed voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkt ontbijt geen vers fruitsap mag wat meer variatie zijn hotel ontbreekt aan sfeer kamers zijn vrij troosteloos

    Vriendelijke ontvangst rustige ligging Voldoende openbare parking in de omgeving

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    8,3
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Het toezicht op het ontbijt, gedurig aan staat er iemand op wacht, is dit om smokkelaars te betrappen of om tijdig te kunnen bijvullen. Indien het dit laatste is kan het best wat anoniemer. Vervelend als ze op je vingers zitten te kijken toch zeker op deze stuurse wijze.

    Vriendelijke ontvangst Goed ontbijt Mooie kamer Proper hotel Je krijgt echt waar voor je geld.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,6
    volgende keer weer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Ach, het uitzicht vanuit de kamer met landzicht was niet spectaculair.

    Vriendelijk en hartelijk personeel in comfortabel hotel, charmante eigenaresse, lekker eten in La Vie, prima bedden. Terneuzen en Golden Tulip waren een positieve verrassing.

    Verbleven in augustus 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: