Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Oosterhout 4-sterren

Waterlooplein 50, 4901 EN Oosterhout, Nederland

#8 van de 8 hotels in Oosterhout

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 298 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    4,2
    Hte verblijf in het hotel is mij que prijs en kwaliteit erg tegen gevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is al een poosje bezig met het vernieuwen van de kamers. Dat duurt best lang en er zijn nog steeds geen bedlampjes en de elektriciteitsdraadjes komen zo uit de muur. Er is geen spiegel in de kamer en geen make up spiegel in de badkamer. Op de gang lag nog oude vloerbedekking en los daarop een stuk nieuw tapijt. Opgewacht worden voor het ontbijt door personeel met zwarte plastic handschoenen aan waarmee zowel etenswaren als schoonmaakdoekjes worden aangeraakt verdienen geen schoonheidsprijs. Zeer onhygiënisch naar mijn idee. Het ontbijt viel ons que aanbod tegen. Croissantjes en brood hadden een fabriekssmaak.

    de ligging van het hotel en de mogelijkheid van de parkeergarage beviel ons het meest.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    5,4
    De locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je een hotel boekt verwacht je dat je je prettig voelt. Het was een vieze bouwplaats in de gang. Wel nieuwe meubels maar geen lampjes bij het bed. De draden staken er uit. De douche in het bad was beschimmeld.

    De locatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    4,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geheel van prijs en kwaliteit; niet goed onderhouden en nog niet volledig gerenoveerd. Op zich wel interessant hoe wij in Nederland omgaan met kwaliteit en service. In je eigen gang thuis laat je toch ook geen stuk vloerbedekking los in een hoek liggen als er gasten komen?

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    8,8
    Prima overnachting gehad, voor herhaling vatbaar. Jammer van het ontbijt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was prima, genoeg keus. Echter door de drukte pakte je vaak mis en moest je lang wachten tot het aangevuld werd. Aanmelden voor het ontbijt was gewenst. Dus lijkt het mij geen probleem om extra personeel in te zetten om de drukte op te vangen zodat men niet te lang hoefde te wachten. Nu was vaak alles op. Er waren die ochtend veel mensen die klaagde over het ontbijt. Lijkt mij een management probleem.

    Het hotel in met een renovatie bezig. De kamers zien er netjes uit en de badkamer is schoon, echter is deze aan vervanging toe. Maar verder een prima hotel midden in het centrum van Oosterhout.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    10
    Centraal en comfortabel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt vonden we aan de dure kant dus zijn we in het centrum gaan ontbijten. Verder was alles perfect.

    Fijn hotel op een zeer centrale maar toch rustige locatie. Je loopt zo het gezellige centrum van Oosterhout in. Goedkope parkeergarage om de hoek (Basiliek) waarvoor je een uitrijkaart kunt kopen bij de hotelbalie (maar als je daar relatief kort staat, is het goedkoper om zelf te betalen). Goede bedden en comfortabele kamer met koffie- en theefaciliteit. Er waren geen bedlampjes maar dit werd heel snel opgelost door de baliemedewerkster.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,7
    Prima lokatie, maar geen rust!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je hoort constant klappende deuren van medegasten die komen of gaan ook s ochtends vroeg al omdat het ontbijt om 6.30 begint en er staan 2 stoelen op de kamers die hoor je ook constant geschoven worden door de houten vloer! en dat ondanks dat we een kamer hadden op de bovenste verdieping! voor je rust hoef je hier niet te komen die krijg je niet!

    prima bedden en uitstekende lokatie!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    3,8
    Bedcomfort was ok, alleen de lakens niet proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, bad, terras niet proper. Dit hotel is zeker geen 4 sterren waard. Zijn wel in renovatie, maar jullie mogen dit wel vermelden, de foto's gaven ons toch een totaal Vander beeld van dit hotel.

    Bedcomfort was ok, alleen de lakens niet proper

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,7
    Voor een nachtje op doorreis was het oké.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers werden blijkbaar gerenoveerd maar waren nog niet helemaal gereed. Bij ons waren de bedlampjes nog niet aangebracht en staken de draden nog uit de muur. Het raam kon niet helemaal open door een 'te brede gordijnrail/band. Verder vonden wij de inrichting van het restaurant, de bar en de ontbijtzaal heel donker en somber met veel zwart en paars.

    De bedden waren prima en het ontbijt was oké.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,5
    hotel was povertjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren voor de electrische fiets was ellendig Naderhand ook stukken aan de fiets. Niet meer in die garage, maar daarna gewoon buiten bij de deur. Het ontbijt was pover.. Het douchen dat was opletten , omdat de douche in het bad is.

    het ontbijt ging wel. De kamer op zich was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    6,3
    Goed bereikbaar en goede bedden!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het douchescherm sloot niet goed aan op het bad waardoor tijdens heg douchen de badkamer kleddernat werd. Het ontbijt was erg duur € 13 pp voor de kwaliteit.

    Goed bereikbaar en goede bedden!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,3
    Als plaats voor alleen een overnachting prima, met goed ontbijt. receptie schiet helaas te kort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel werk met inchecken, ondanks dat alle gegevens via Booking.com er waren. Dan ook nog vragen of ik wil pinnen terwijl ik creditcard heb opgegeven. Verder zijn ze het hotel aan het opknappen,. De gangen waren net opnieuw gesausd, maar het tapijt in de gang zat onder de verf enandere vlekken. Op zich prima natuurlijk, maar laat de mensen bij ontvangst de gasten informeren dat ze aan het opknappen zijn. Nu krijg je geen goede indruk. Jammer. Prijs/kwaliteitsverhouding is niet goed; te duur.

    Kamer keurig en kompleet, prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Propere ruime kamers, bed was zeer goed.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer had één nadeel. Er staat een ligbad met een douche compartiment maar het bad is vrij hoog, dus oudere mensen gaan problemen hebben met in- en uitstappen. Het ontbijt was goed, maar er werd maar mondjesmaat bijgevuld met gevolg dat je soms even letterlijk op je honger bleef zitten.

    Propere ruime kamers, bed was zeer goed. Propere badkamer Ligging is voortreffelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    6,7
    Prima kamer, nog niet af (geen bedlampjes).Beetje benauwd.Veel gordijnen voor muur, niet goedkoop.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was wel opgeknapt maar nog niet helemaal op orde. Kamer is wat aan de dure kant voor wat je ervoor krijgt.

    Goede niet al te grote kamer. jammer dat de bedlampjes niet aanwezig waren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,5
    matig hotel, geen luxe
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    veel achterstallig onderhoud, de gang boven was nogal een zootje, vieze vloerbedekking en lekkage. TV was uit de 80 er jaren, en met zeer slecht beeld

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,1
    Normaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vind alles heel lelijk en niet goed afgewerkt in de kamer, de kamers mogen een grondige opknapbeurt hebben. Daardoor leek t ook best vies, vooral als je ging douchen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Goed hotel / prijs verhouding met uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de gang lag een rol tapijt , de lampen naast het bed waren afgemonteerd met een kroonsteentje . Bad kamer begint eerste sporen van veroudering te vertonen , maar wel schoon

    Ontbijt was zeer goed , hotel in het midden van Oosterhout

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Vriendelijke receptioniste.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kalkaanslag in de badkamer. Wegens opknappen verf op de vloerbedekking in de gang. Oude televisie op onze kamer met slecht beeld.

    Vriendelijke receptioniste. Rustige plek in het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,8
    Prima overnachting, maar weinig luxe voor behoorlijke prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt verbouwd. Kamers en gangen zijn slechts gedeeltelijk gerenoveerd en niet af. Bijv. Geen bed of leeslamp, oude badkamer

    Het ontbijt was goed en het personeel vriendelijk een behulpzaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    we hebben het naar onze zin gehad, fijn dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren net gerenoveerd, alles schoon en nieuw, modern ingericht. de badkamer was in orde, wel duidelijk ook aan renovatie toe. de gang was nog niet helemaal af, maar daar waren ze nog mee bezig. personeel vriendelijk en correct. ontbijt prima, gebouw is opgedeeld samen met een appartementencomplex voor senioren, wel gezellig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    Prima verblijf, lekkere bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is wat lastig en even zoeken ivm veel plekken alleen voor vergunninghouders.

    Zeer centraal gelegen, perfect om even lekker een terrasje in Oosterhout te pakken of een hapje te gaan eten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Het ontbijt was heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij waren en beetje teleurgesteld van de informaties de wij betreffende onze dagreis naar Amsterdam hebben ontvangen. Aan de receptie zou men toch meer weten over de bus en treintickets. Zo hebben wij een dagkaart voor de bus betaald (voor 4 personen), hoewel de busritten ook in de treintickets ingehouden waren. Als men een dagreis wil maken, zal het ook beter zijn, als men vroeger dan 8 uur kan ontbijten.

    Het ontbijt was heel goed. Alleen de koffiemachine en de sapmachine waren niet zo voordelig, want de tas en het glas stonden zeer diep, zodat het de dranken uit de machine spuitten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Ga zo door!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine tv. Badkamer douchewand aan vervanging toe. Vriendelijk personeel. Mooi ingericht. Mogelijk tot vroeg ontbijt /pakket. Fijne zachte handdoeken zeep en shampoo aanwezig.

    Goede bedden. Mooie bar en restaurant.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Tijdens mijn doorreis hier geslapen, prima hotel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de parkeerplaats, maar als je er eenmaal bent... ben je midden in het centrum... wat dan weer een pluspunt is.

    ik was er alleen om te slapen, maar mijn 1e indruk is.. een net verzorgd hotel met vriendelijk personeel. het ontbijt hebben we overgeslagen, aangezien wij al om 7.15 weg gingen en het ontbijt pas om 8 uur is.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    4,6
    Voor een overnachting ok.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sanitair verouderd. Het hele hotel was wat verouderd. Zeer oude televisie met matige ontvangst. Er werd geschilderd in de gang. Overal lag daardoor rommel op de grond. Ontbijt was beperkt.

    Bed was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    6,3
    Locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde badkamer. Gang werd geverfd waarbij de verf ook op de vloerbedekking lag. Was niet eens de moeite genomen om dingen af te plakken en vloerbedekking te beschermen.

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,3
    Prima, maar te duur.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is te hoog voor wat je ervoor krijgt.. Kleine kamer en badkamer, veel moet opgeknapt worden, parkeren is bewerkelijk.

    Opzich prima hotel, goede bedden, heerlijk geslapen. Ontbijt ondanks beperkte keuze wel goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    8,3
    Volgende kom ik graag weer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Nadeel vind ik dat de kiep-kantelramen maar op een kier open kunnen door de ophanging van de vitrages en gordijnen er pal vòòr zijn bevestigd. De parkeerruimte ook wat beperkt.

    Personeel bijzonder vriendelijk!! Heerlijke, schone en rustige kamer. Heerlijke bedden. Ontbijt eenvoudig maar compleet.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    6,7
    Hoopgevend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Absoluut geen vier sterren hotel! Gehorig door hard dichtslaande deuren (waar de gasten natuurlijk ook wat aan kunnen doen). Geen kluisje op de kamer, géén minibar, maar wel een beeldbuis TV. Kamer was gerenoveerd, maar de badkamer was oud en versleten. . De foto's op Booking wekken helaas een andere indruk. Zal qua inrichting allemaal wel goed komen, maar voorlopig max 3 sterren.

    Goedgemutst personeel dat met de nodige humor werkt. Fraaie bar en restaurant.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afwerking van locatie , geeft een slechte indruk maar hotel is juist goed.

    Locatie en prijs kwaliteit verhouding . Personeel was top en ontbijt perfect

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn opnieuw ingericht. Wat er op zich heel goed uitzien. Maar het is wel door een goedkope klusjesman gedaan. Bedlampjes los, schakelaars /stopcontacten lossig, een toiletpot die scheef hangt.... Jammer, maar we komen volgend jaar gewoon weer hoor!

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    Gezellig weekendje Oosterhout gehad in dit goed verzorgd hotel..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik weet dat er renovaties plaatsvinden, dus ik denk dat wij in een verouderde kamer zaten, dus daar wordt aan gewerkt => geen opmerkingen over! Wat op de gang gebeurd hoor je erg goed in de kamer, verder is t wel goed geluiddicht, we hadden het idee dat we de enige waren, tot we in de ontbijtzaal nog tientallen anderen tegenkwamen ;)

    Ontbijt was fijn, alles was vers aanwezig. Netjes verzorgd.. De ligging is een grote pré, je bent zo in het centrum! Erg vriendelijk personeel! Goede regeling met parkeren, kost €6,00 maar ‘t is nog altijd beter als dat je de normale parkeerkosten zou moeten betalen! We hebben in het restaurant gegeten, leuke sfeer, goedverzorgd en lekker eten..

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,8
    Matig hotel met goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks vernieuwd interieur kamer toch oud gebrekkig sanitair (douche variërend van koud tot bloedheet) Gehele verdieping in verbouwing (afgeplakte muren / vloeren openstaande lege kamers) - terwijl dit vooraf niet is aangegeven. Tot slot ziet het hotel er niet erg gezellig uit van buiten (zelfde gebouw en ingaan als bejaardenhuis)

    Nieuw interieur kamer, locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    5,4
    Goed voor een overnachting, maar zeker niet voor een langer verblijf
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De uitstraling van het hotel lijkt op dat van een verzorgingshuis. Verder is duidelijk dat het hotel betere tijden heeft gekend. Het is wat oubollig en uitgeleefd. Dit geldt ook voor de kamers waar een oud TV-toestel stond zonder teletekst en waarvan de badkamer echt opgeknapt moet worden. De deur was beschadigd, de douchekraan werkt niet goed, roest op het afvalemmertje, etc.

    De bedden lagen heerlijk. Het ontbijt was eenvoudig, maar goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    3,8
    zeer matig tot slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    over het algemeen was de indruk dat we in een doorgangshuis verbleven . ontbijt viel zwaar tegen voor een nieuwjaarsochtend . Zullen hier niet meer terigkomen als er niets veranderd .

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    7,1
    Ruime nette kamer, heel goede en comfortabele bedden en een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ouderwetse TV op de kamer deed het niet en ging het ook niet doen. Door het personeel werd er een nieuwe tv gebracht die het ook niet deed! We kregen daarvoor geen compensatie op de kamerprijs, wel hoefden we de chips (2 zakjes) en twee frisdrankjes als compensatie niet te betalen. Het uitzicht vand e hotelkamer was ook niet heel inspirerend, maar ach....

    Ruime nette kamer, heel goede en comfortabele bedden en een goed ontbijt. vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    8,3
    Goede optie in verband met familiebezoek.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ambiance. Beetje gehorig vanwege dichtslaande deuren. In bad douchen vind ik niet prettig, ik heb liever een inloopdouche.

    Fijne bedden en kussens.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,9
    Prettig verblijf door vriendelijk personeel, een warme sfeervolle omgeving met een prima ontbijt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slijtage van de badkamer door veroudering zoals spiegel, toiletbril en badscherm.

    Het ontbijt, de warme sfeer. Ideale combinatie met een theaterbezoek aan theater De Bussels.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    5,4
    Lokatie goed, ontbijt redelijk, kamer klein.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De temperatuur 's nachts was heel hoog: ondanks dat het raam open stond (gelukkig kon deze open) was het extreem warm om te slapen. De ontbijtzaal was heel donker: donkere vloer, donkere meubelen, donkere wandbekleding. Kwaliteit ontbijt was zoals je mag verwachten.

    De lokatie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,3
    Prima kamer,
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen koelkast aanwezig in de hotelkamer, In omgeving goed opletten niet te parkeren op plaatsen van vergunninghouders verder in nabije omgeving betaald parkeren.

    Prima kamer,

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,0
    Voor een avondje prima te doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    voor een 4-sterrenhotel verwacht je wel een platte televisie, maar hadden een ouderwetse "koelkast" als tv. Daarnaast beschadigingen aan de badkamerdeur, wc-bril en een niet goed werkende douche (was kokend heet)

    Ontbijt was goed en de bedden sliepen lekker! De locatie vlakbij het centrum van Oosterhout was ook ideaal.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,3
    Heeft aan ons doel voldaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de badkamer was enigzinds gedateerd, kapotte verlichting, spiegel was vergane glorie, styl ook, deur van de kamer klemde behoorlijk. Deur naar de badkamer zag er niet uit. Geen parkeervoorziening.

    Ontbijt was prima, kamer ook fijn bed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    Het was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er een betere tv mogen staan met veel films keuze

    Ontbijt was lekker en je kunt meerdere keuzes maken. We voelen ons thuis in die kamer waar we zaten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    3,3
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles had beter gekund.

    Niets beviel. De kamer was vies, oud en veel schade. Gangen stonden vol meubels, natte handdoeken meer dan 24 uur midden in de gang op de grond, bloed aan de muur. We waanden ons in een vergeten Pools hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    5,4
    Redelijk maar reserveer niet nog een keer.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het parkeren van je auto kost geld, erg klantonvriendelijk! Oranje schimmel in de badkamer en dat is slecht voor de gezondheid.

    Het ontbijt was goed, de receptionistes aardig. Het bed was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    6,7
    Uitstekend maar gezien de staat van het hotel redelijk aan de hoge kant geprijsd.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd hotel, locatie dicht bij centrum echter volledige inkijk vanaf de parkeerplaats. Boven hotel zijn ouderenappartenenten gesitueerd. Op foto’s leek alles frisser en moderner dan in het echt.

    Kwaliteit ontbijt was goed, vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,9
    Leuk verblijf in de stad, ook als uitvalsbasis voor de regio.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De afwerking van de verbouwingen, maar dat zal wel in orde gebracht worden omdat men nog volop bezig is met de renovatie.

    Toffe locatie in het centrum van een minder gekende maar toffe stad. Op wandel afstand zijn er veel goede bars en restaurants terug te vinden. Het hotel zijn ze momenteel aan het opknappen. Eens het af zal zijn kom ik met veel plezier terug. Momenteel zijn er nog teveel schoonheidsfoutjes maar ik heb er goed oog op dat de uitbaters dit wel binnen korte tijd in orde zullen brengen. Ondergronds parkeren is tegen betaling mogelijk en net om de hoek. Lekker ontbijt met alles aanwezig wat wenselijk is zonder veel extra's.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,5
    Goed hotel voor een correcte prijs. Zeer vriendelijk personeel !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer beetje oubollig, kon een opfrisbeurt gebruiken, komt niet overeen met de foto's op de website, maar alles was wel proper en in orde.

    Kamer was basic maar ok; Het restaurant (de brasserie Mix) super !! Ook kunnen genieten in de gratis inbegrepen sauna (24/24 toegankelijk). Heerlijk om effe te ontstressen op zakenreis.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,9
    Jaarlijks uitje
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Momenteel zijn ze bezig met verbouwen, geeft geen overlast maar het oogt wat rommelig.

    De locatie op loopafstand centrum, prima hotel met goed ontbijtbuffet. We zijn de afgelopen drie jaar, jaarlijks geweest.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,2
    het was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind het spijtig dat je voor de parking moet betalen voordien kreeg je gratis parkeerticket. Graag had ik ook wat meer badprodukten in badkamer

    Het eten was heel goed en verzorgd

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,6
    Super voor zakelijk!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verlichting badkamer

    Ontbijt was echt prima!! Gewoon lekker. Personeel was echt super! Onwijs aardig en snel! s'avonds op aanraden van collega wezen eten in het restaurant. echt TOP!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    5,8
    de kamer was heel schoon en het hotel ligt vlakbij het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De sfeer in het hotel viel erg tegen. In de lobby was geen sfeer en in het restaurant was het een kille bedoeling. We hebben daar ontbeten en dat was goed maar het ontbreekt aan sfeer. Ik zou het hotel niet aanbevelen aan gezinnen om weg te gaan.

    de kamer was heel schoon en het hotel ligt vlakbij het centrum en openbaar vervoer. Binnen een half uur ben je in Breda. gezellige uitgaansgelegenheid in Oosterhout en een goed winkelaanbod.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    5,8
    Het ontbijt was goed, niet extra bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    handdoeken en lekkende douchekop, die alle kanten opging

    Het ontbijt was goed, niet extra bijzonder. De badkamer en vooral de handdoeken waren in verhouding tot de prijs matig. Zal het hotel niet aanbevelen aan kennissen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,6
    Verrassend comfortabel verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen. Ben erg verrast.

    Zeer comfortabele bedden. Kamers leken helemaal opgeknapt. Restaurant echt heerlijk en nette prijzen. Zeer verrassend goed gegeten. Op 15 minuten van centrumm breda.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    6,3
    Kamer was prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeerplaatsen voor het hotel waren betaald parkeren tot 21.00 uur. Er werd ons een uitrijkaart a 6 euro aangeboden voor de parkeerplaats om de hoek. Er wordt flink verbouwd. Overal liggen nieuwe spullen klaar. De elektronosche opening van je kamerdeur met kaartjes werkte niet meer. Kregen een sleutel mee.

    Kamer was prima in orde. Ook de badkamer. Het ontbijt was lekker en werd steeds aangevuld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Geweldig, fijn, ontspannend, we komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens op de bedden, zijn behoorlijk dik en stevig, tip: doe twee stevige dikke kussens en twee wat minder dik, zodat de klant zelf kan kiezen. Overdekte fietsenstalling zou fijn zijn, nu staan de fietsen direct naast de ingang buiten

    Goede service, zeer goede bedden, vriendelijk personeel, bereid om dingen op te zoeken en eventueel uit te printen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,0
    matig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    gevoel een verzorgingshuis binnen te stappen. Allerlei dozen en matrassen opgeslagen in de gang Badkamer oud, water loopt onder een vies douchescherm de badkamer in. In de ochtend bleken de buren ook gedoucht te hebben....water liep achter de kast zo onze kamer op. TV oud met trillend beeld.

    Twee positieve punten...Super bed en prima ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    7,5
    Locatie midden in centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is basic en algemene ruimten mogen wel een opknapbeurt krijgen

    Locatie midden in centrum

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,9
    Aanrader
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Uitstekende kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    2,9
    heeel slechte kamers , isolatie van een kamer naar andere.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geluid van andere kamers

    heeel slechte kamers , isolatie van een kamer naar andere.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,9
    prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bekleding van de hal naar de kamer toe

    Kamer, bed en bad waren heel goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    4,6
    Wel mooie kamer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer beetje achterstallig onderhoud

    Wel mooie kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,1
    WLAN slecht, moet echt beter!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    WLAN slecht, moet echt beter!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    6,7
    gezien de prijs van de kamer ,redelijk
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer ,stoel wiebelde veel in de kamer, verlichting

    ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stopcontacten en geen airco

    Ligging en parkeerservice

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel voor doorreis, bij mooi weer gezellig centrum met terrassen vlakbij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Prima hotel voor doorreis

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,7
    Simpel hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kwaliteit van de badkamer. Temperatuur in de kamer. Ontbijt erg simpel, weinig keuze.

    Ligging in het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    Het ontbijt was goed, maar aan de dure kant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was goed, maar aan de dure kant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,1
    Ideale ligging... mooie marktplaats binnen handbereik!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan het onthaal!

    Ruimte, netheid!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer verlichting in kamer.

    Ontbijt prima. Kamer prima, alleen misten wij lampjes bij het bed om bijvoorbeeld te kunnen lezen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    4,2
    Cappuchino was lekker
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waarschijnlijk zijn ze aan t verbouwen maar zolang het niet af is is de prijs te hoog

    Cappuchino was lekker

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Zou zeker nog terug gaan voor het stadje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer genoeg geen airco

    Het ontbijt was niet veel maar goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    prima lokatie voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren

    ligging, midden in centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    5,4
    Gedeelde mening
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene liet te wensen over. Glas stukjes in de kamer ook snee opgelopen

    Bed en ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warmte in de kamer

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    3,8
    Geen volgende keer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De oudste TV die er nog bestaat.

    Goed bed

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 - 75