Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over WestCord Hotel Schylge 4-sterren

Burgemeester van Heusdenweg 37, 8881 ED West-Terschelling, Nederland

#3 van de 14 hotels in West-Terschelling

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1319 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,8
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat de sauna geld kostte en dat het niet mogelijk was om met badkleding aan de sauna in te gaan

    Fantastisch hotel: mooie ligging, goed ontbijt, goede service en vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    9,6
    Heerlijk , ontspannen en dicht bij het centrum/ haven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer van de "open " wifi wat ik gevaarlijk vind en wanneer ik weer in het pand binnenkwam moest ik mezelf weer aan melden ook viel de wifi nog weleens uit. Er stonden beneden bij de fietsenstalling erg veel fietsen waardoor er bijna geen plaats meer was voor een nieuwe fiets. (waarschijnlijk voorraad van verhuurbedrijf)

    Het uitzicht "zeezijde" en het ontbijt wat heel gevarieerd is. Ook het verhuur van de fietsen ging soepel, we gingen met een fiets naar het centrum waar we deze konden omruilen voor een e-bike.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    8,3
    Heerlijk hotel met supergoed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Heel erg fijn hotel vlakbij de haven, geweldig uitzicht aan de waddenzeekant. Ontbijt is ontzettend lekker. Kamers zijn prima, wel een beetje aan de warme kant.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,6
    Super!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was er tijdens ons verblijf een verbouwing bij de buren aan de gang.

    Prachtig uitzicht, heerlijk uitgebreid ontbijt, geweldige locatie en vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,1
    Mooie kamer, veel faciliteiten in hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanbod in de twee restaurants, te exclusief. 2 van de 4 kussens stonken. Humeurig bar personeel. Ontbijt niet wat wij gewend zijn van 4 sterren. Volle fietskelder

    Mooie kamer, veel faciliteiten in hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    10
    Heel aangenaam hotel ,heel attent vol.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mannelijke fietsen voor mannen kleiner dan 1.70 m zijn veel te groot. Wanneer er enkele kleinere maten zijn Is het voldoende.

    Heel aangenaam hotel ,heel attent vol. Mooie omgeving.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    9,2
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer ondanks dat het niet meer warm was, erg warm

    Ruime kamer en badkamer, schoon en verzorgd . Uitstekende service personeel en vriendelijkheid . Geweldig ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,8
    Prima appartement op loopafstand dorp
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanvulling van het ontbijt rond 09.30 uur. Men kan weten dat het spitsuur is.,alle bakken leeg en duurde vrij lang voordat het aangevuld was. Ontbijt zelf is prima trouwens! De slaapkamers zijn vrij benauwd,geen raam.

    Zeer vriendelijke receptie,ruim en schoonn appartement met een geweldige ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, vooral Betty!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige dingen kunnen wel een opfrisbeurtje gebruiken, zoals de vloerbedekking en de tegels in het zwembad

    Vriendelijk personeel, vooral Betty! Nette nieuwe badkamer en lekkere kussens

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,9
    Volop genoten van De Wadden, in (styling) en buiten het hotel( het uitzicht).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Synthetische dekbedden, kussens vind ik persoonlijk minder lekker slapen.

    Het meest beviel ons het uitzicht. De kamer is niet super de luxe maar wel van alle gemakken voorzien. Ontbijt was royaal.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,1
    Het was schoon en netjes het ontbijt was ook heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten aan de straatkant Veel lawaai door dronken mensen die veel schreeuwen en veel verkeer Wij zaten op de zesde verdieping Was warm op de kamer zodat we de deur van de kamer open moesten doen

    Het was schoon en netjes het ontbijt was ook heel goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,3
    Goed verblijf op een mooie lokatie in West-Terschelling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Voor een prijs van bijna € 200 zijn er wel enkele opmerkingen/aanbevelingen. 1. Tafeltje op het balkon ontbreekt 2. Drinken op de kamer uit een kartonnen bekertje voor een dergelijke prijs ??? 3. Geen airco 4. Schoonmaken van de douche kan beter. Aanslag op het douchscherm was niet schoongemaakt/verwijderd

    Uitstekend ontbijt. Goede enigzins warme kamers. Erg mooie lokatie, tegenover de jachthaven en 7 minuten lopen naar de haven van Terschelling. Erg vriendelijk, voorkomend en attend personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    Is zeker waard om in het hotel nog een keer te verblijven.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Glazen op kamer om uit te drinken i.p.v. kartonnen bekers. Heeft in mijn ogen niets te maken met de "green" vlag/ster.

    Goede kwaliteit en ruime keuze aan ontbijt ingrediënten. Kamer met zeezicht was niet 100% daar wij aan een muurkant zaten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,2
    De kamer met balkon zeezicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden aangegeven dat we om 12. 00 uur zouden aankomen , moesten tot 3 uur wachten op de kamer jammer!!

    De kamer met balkon zeezicht Prachtig gelegen aan de haven

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Een goed uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    geen slechte opmerkingen

    Een goed uitgebreid ontbijt ruime kamers fietsenverhuur en gratis parking achter het hotel badkamer met ligbad en douche vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Géén airconditioning. Er werd een poging gedaan om met ventilatoren op de gang de temperatuur naar beneden te brengen. Wij hadden een kamer dat grensde aan een plat (bitumen) dak en dat was op momenten goed te ruiken (teer lucht)

    Algehele verblijf

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,8
    Het familieappartement zag er prima verzorgd uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat het erg heet was tijdens onze vakantie, vonden we de slaapkamers wel wat te warm. Helaas geen ramen in slaapkamers, dus even raam open zetten voor wat frisse lucht is niet mogelijk.

    Het familieappartement zag er prima verzorgd uit. Heerlijke ruimtes ,mooi breed balkon. Hele hotel erg netjes en mooi. Ontbijt prima verzorgd en tot laatst toe werd alles aangevuld. Mooi terras erbij.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,5
    Prachtige ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het was warm op de kamer geen airco. Er was wel een balkon, maar we durfden deze niet open te zetten s'nachts omdat er muggen zaten. een hordeur zou het probleem oplossen. dan zou het warmteprobleem ook opgelost zijn

    De ligging was geweldig, het ontbijt was rijkelijk en de kamer was mooi ruim en gezellig ingericht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,9
    Fijn hotel ,dicht bij het dorp.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Fijn hotel ,dicht bij het dorp. Erg behulpzaam vriendelijk personeel bij de receptie. We hadden een ruime kamer met mooi uitzicht op de jachthaven. We vonden het erg fijn dat we zelf koffie konden zetten. De kuipjes werden iedere dag bijgevuld. Koelkastje was ook fijn. Heerlijk uitgebreid ontbijt! Ruime fietsenstalling met genoeg oplaadpunten voor elektrische fietsen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,1
    Locatie wadzijde is schitterend, mooi terras, mooi uitzicht.
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie ad van Heusdenweg is nogal een dingetje! Het hotel heeft geen airco en met de ramen open slapen is geen optie! Buren die op het balkon met tablet voetbal kijken... Wat een lawaai! Volgens mij is dit het duurste hotel op Terschelling dus ik zou zeggen airco... opgelost!

    Locatie wadzijde is schitterend, mooi terras, mooi uitzicht. Ontbijt, eten is zeer goed! Bediening mag wel wat vriendelijker in het restaurant! Ontvangst is uitstekend!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,9
    Heerlijke accommodatie op een voortreffelijke lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen airconditioning op de kamer. Te benauwd op warme dagen. Overigens goed opgelost met kwalitatief hoogwaardige tafelfan.

    Service van de receptionistes. Zeer bereidwillig en positief.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Heerlijk tot rust gekomen in een sfeervolle omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik dan iets moet bedenken dan zijn het de gebakken eieren bij het ontbijt, deze kun je volgens mij alleen vers serveren, deze leken wel van plastic. De roereieren daarintegen waren heerlijk.

    Het ontbijt is heerlijk, de ligging aan de waddenzee is uniek en het restaurant heeft een prachtig uitzicht op zee!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Prima hotel en het verblijf is ons uitstekend bevallen. We komen er graag weer terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Lawaai van weg bij kamers aan de landzijde van het hotel. Geen airco.

    Prima kamer, zeer ruime en mooie badkamer, uitgebreid en goed ontbijt, kortom prima hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,9
    Lekker uitrusten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De aankleding van de kamer (zeezicht zijde) en de balkons kan beter. Toen wij er waren was het extreem warm en miste we echt airco op de kamer. De 2de nacht kregen we na zelf vragen een ventilator wat wel hielp.

    De ambiance en het uitzicht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,8
    Prima op de airco na.....dat viel onwijs tegen voor die prijs per nacht!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco in het hele hotel....... niet te doen met die warmte!!! Voor bijna 200 euro per nacht..... geen airco....met alle deuren open geslapen..... was nog niet te doen!!!

    De ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,9
    Heel relaxed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Geen airconditioning!

    Het ontbijt is super en heel uitgebreid. Wij hadden een kamer met uitzicht op de haven. Echt een aanrader. Lekker op je eigen balkonnetje met een boek en een wijntje. Want er is ook een koelkast op de kamer. Locatie is ook echt fantastisch!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    Zonder meer een tophotel op heel fijne locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Klein minpuntje is het kleine balkon zonder privacy.

    Prachtige inrichting met veel fotoos van de natuur van Terschelling. B.v. vlinders, vogels en planten met de naam op de kamerdeuren. Erg mooi en leerzaam. Mooie kamers (wij hadden die met uitzicht op de Wadden). Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en wordt constant bijgevuld. Vriendelijk en attent personeel. Wij konden door het prachtige weer elke ochtend heerlijk buiten op het mooie terras ontbijten. Zonder meer een tophotel!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,6
    Het ontbijt was super, kamers heel schoon een heerlijk hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Vloerbedekking op de kamer vind ik niet prettig. De muziek die afgespeeld wordt in de lounge vond ik vreselijk. Balkon niet fijn.

    Het ontbijt was super, kamers heel schoon een heerlijk hotel met een prachtige ligging. Dakterras voor gasten is fijn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,3
    Luxe verwennerij prachtig modern hotel en heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten aan de kant van een drukke weg met veel verkeer en op de hoogste verdieping was het behoorlijk warm op de kamer.

    De kamer was ruim, luxe schoon en mogelijkheid om koffie of thee te zetten. De aanwezigheid van een klein koelkast was ook heel fijn!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,6
    geweldig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Kamers zijn goed, service geweldig, ontbijtbuffet was goed. Fantastisch personeel. Vorige keer hadden we zeezicht dat was fantastisch, nu niet maar je kunt niet alles hebben.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,1
    Verder prima!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er in de kamer een koelkastje stond maar helaas leeg. Ook verder geen glazen maar kartonnen bekertjes. Past niet in dit hotel. Hebben zelf maar drank gekocht, wijn en water, helaas geen opener en glazen.

    Receptie,ontbijt en diner prima!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,6
    Vanuit hotel diverse evenementen van Oerol bezocht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de 6e etage was de kamer te warm op de dag dat de zon scheen. (Omdat we onder het dak zaten??). Buiten was het niet warmer dan 20 graden. Ligt niet centraal, voor ons geen probleem.

    Overdekte fietsenstalling. Prima ontbijt, ruime kamer. Dichtbij haven. Attent personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plakjes kaas en worst bij ontbijt: beetje knullig , kaas met uitgedroogd randje. Geen vers sinasappelsapje; miste ik. Op de kamer werd niet of slecht gestofzuigd.

    Locatie is top. Kamer met balkon. Goede bedden Diner in restaurant prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,8
    Chic en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte Wi-Fi ontvangt op mijn kamer. Geen airco. Dure restaurant met beperkte keuzes.

    Schone kamer Héérlijke bed Lekker en gevarieerd ontbijt Vriendelijk personeel Gratis parkeren Mooi uitzicht op de jachthaven vanuit de eetzaal.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,9
    We hebben fantastische dagen gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgende keer toch maar een kamer aan zeezijde, maar dat was onze eigen schuld....

    De kamers waren prima en schoon. Het ontbijt perfect. Net personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,5
    Prima. Bij aankomst op vrijdag was er veel drukte. Een bedrijfsuitje waarschijnlijk, maar de volgend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fietsen zoeken in de parkeergarage viel tegen. We kregen sleutels van de receptie mee, maar moesten heel lang zoeken en vonden onze fietsen niet. Toen kregen we andere sleutels en helaas weer niet gevonden. Al met al kostte dat wel een half uur. Uiteindelijk weer andere sleutels en toen vonden we allebei een fiets.

    Ontbijt was heerlijk. Maar we vonden het ontbijt in Seeduyn beter! Daar was het volgens ons uitgebreider en je kon er ook makkelijker bij. In Schylge moet je in de rij staan voor de koffie en loop je elkaar in de weg als je brood etc wilt pakken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,7
    Prima, jammer dat we moe weggingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden hele vervelende schreeuwende dronken onderburen. Dit wel gemeld maar niets van compensatie oid ontvangen Hierdoor zeker 2 uur niet geslapen Gasten onder deze kamer hebben er ook veel last van gehad. Zij riepen op een gegeven moment ook of ze wilden stoppen met blèren

    Ontbijt zalig, personeel doet veel moeite Uitzicht prachtig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,6
    Perfecte locatie op een perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij al die positiviteit van luxe hadden we misschien wat meer luxe in ontbijt verwacht,nu nog wat basic!! (keus)Misschien de laatste stap tot uitmuntend in alles ( Tip)

    Ontvangst ( Jeltje) super, fietsen opladen,uitzicht, koelkast (stond niet op de site). Eigenlijk alles positief!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    4,6
    Vakantie op Terschelling Lokatie is prima. Jammer dat de kamer 6e verdieping bloedheet was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Lokatie is prachtig. Alleen jammer dat men het hotel niet schoonhoud. Er lag nog oude ingevulde info over het hotel van de vorige gast?, 4 dagen geweest geen schone lakens?, stofzuigen heeft men niet van gehoord daar een zwarte pof op de kamer vol met viezigheid en haren. Balkon was heel smerig, het hotel is een beetje afgekloven aan. Men vroeg ook niet hoe was u verblijf??. JAMMER dus een dikke 5

    Lokatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    10
    Fantastisch verblijf helaas geen diner door omstandigheden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Personeel vooral Jeltje die uitstekende eerste hulp bood na fietsval van mijn vrouw en ook de nazorg. Vriendelijkheid en uitstekend ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Prima accomodatie in gezellig West-Terschelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen. Prima accommodatie.

    Goede locatie in het gezellige West-Terschelling waar alle leuke bars en restaurants op fietsafstand liggen. Ruime, schone kamers. De drukke weg aan landzijde is wel wennen. Voor een meerprijs kun je kiezen voor een kamer aan de havenzijde.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    De lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we moesten betalen voor het gebruik van de sauna. Dat wordt vtv niet aangegeven. En we vonden het jammer dat op dommige plekken half dode of droge planten staan. Zoals bv beneden bij het zwembad. Het hotel oogt verder zo luxe, dat zou ik doorvoeren in elk detail. En nieuwe ligstoelen bij het zwembad bv. Gewoon puntjes op de i.

    De lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Weekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    airco op de kamers de nachten zijn ontzettend heet, raam kon niet open omdat we aan de weg kant sliepen teveel herrie. Dat was erg jammer.

    Heel goede kamers lekker fris en schoon goede bedden en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    wat tegenviel was de roerei bij het ontbijt buffet, de roerei dreef bijna in de schaal van het teveel water of melk toevoegen, dit maakt roerei erg slap en niet zo lekker.

    de ruime en erg schone kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    Fantastisch !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien glazen bekers in de badkamer IPV karton

    Het ontbijt was prima. Ik werd verrast door de ontvangst op de kamer ivm.met mijn verjaardag. Onze dochter had alles geregeld en dit doorgegeven. Er was een kaart met ballon en een potje met cranberries. Heel erg attent.ook kamermet zeezicht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,6
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. We kwamen rond 10.00uur dan was er al veel leeg.. broodzakjes, geen zalm of scrambeled eggs meer...

    De locatie was top. Heerlijk op het terras ontbeten, prachtig uitzicht over de wadden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,5
    Over de hele linie zeker tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed maar zeker niet verrassend. Gebakken spiegelei op een hete plaat, scrumbbled egg in vocht, drie soorten kaas zonder echte smaak. Jammer, dát kan echt beter: vers afsnijden, persoonlijke vraag hoe je je eitje wilt en dan bakken: is echt veel beter! En dan: koffie en theefaciliteiten worden aangeboden maar dit betekent slechts een summier aanbod. Drie koffie capsules per dag voor twee personen (wil je meer, dan bijkopen voor € 0,50 per capsule) vind ik geen echte service!

    Ruime, lichte kamer en badkamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,3
    Fijn, knus hotel met aan de voorkant mooi uitzicht over de jachthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wat me ietwat tegenviel was de schade aan de hoeken van het bed, net als de beschadigingen aan de tafels bij de lounge, tegen de eetzaal aan. Ook vond ik de kamer net iets te warm hoewel we de balkondeur open hadden gezet maar dat is mijn eigen ervaring. Het bed was aan de zachte kant maar ook dat is persoonlijk.

    Ontbijt was prima, net als vriendelijkheid personeel en de mogelijkheid om beneden in het hotel de fietsen te stallen. Kamer was netjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    10
    Meer dan tevreden verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    zag pas achteraf dat een arrangement veel voordeliger voor ons zou zijn geweest

    Lokatie kamer: prachtig uitzicht en geen geluidshinder buren; uitstekend ontbijt en ideale auto-parkeergelegenheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Aanrader!! Heerlijk hotel op toplocatie op een mooi eiland
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De behandeling voor mijn vrouw in de pedicuresalon viel tegen. De overigens vriendelijke medewerkster had nauwelijks apparatuur beschikbaar om de behandeling uit te voeren. Dat was jammer.

    Rustig gelegen hotel op 15 minuten lopen van de ferry terminal. Centrum van West-Terschelling op 10 minuten lopen. Bushalte voor de deur. Vanuit de eetzaal/restaurant en terras heb je prachtig uitzicht over de jachthaven van West-Terschelling en de Waddenzee. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Sfeer is netjes maar toch gemoedelijk. Kamer was ruim en netjes schoon. Ontbijt is zonder poespas maar prima verzorgd met verse producten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf, zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het schoonmaken van de kamer, haren in het bad en douche, die niet werden opgeruimd. Kamer werd niet gezogen.

    Heel vriendelijk personeel, een fantastische ligging, veel mogelijkheden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Fijn hotel, mooie locatie op loopafstand van dorp op het prachtige eiland Terschelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van de airco wat vooral op het balkon en het dakterras erg storend aanwezig is in deze, doorgaans zo rustgevende, omgeving.

    Kamer met fraai uitzicht op de haven en het wad, goed verzorgd ontbijtbuffet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Retraite op Terschelling en doelen behaald mede door het confort van Schylge
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hetbis jammer dat gebruik van de sauna, hoewel slechts 8 euro, geld moet kosten. Ik betaal liever wat meer voor de kamer. Nu heb ik het gevoel dat ik niet alles krijg voor mij geld. En ik mis een soortschooltje. Beetje sportief materiel aanbieden zou een plus zijn.

    Ontbijt is top. Prima variatie. Kamers super schoon en ruim. Top badkamer. En hotel is modern en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,3
    Het waren een paar heerlijke dagen, zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ze kwamen om de kamer schoon te maken toen wij gingen douchen. Daarna zijn ze niet meer teruggeweest.

    Geweldige kamer, erg goed ontbijt, heel aardig personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    perfect! Heerlijk weekend weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Ze mogen langzamerhand wel de kamers wat moderner, iets luxer maken. Bijv: zitje in de kamer. Lekker bed, te gek uitzicht, maar luxere badkamer had nog fijner geweest. En een leuk zitje op het balkon zou nog leuker zijn, met het te gekke uitzicht. Door de drukte is het ontbijt niet altijd even fijn. Teveel mensen in een te kleine ruimte om het eten te pakken. Maar er werd ontzettend hard gewerkt door de keukenstaf.

    Ontzettend vriendelijke en behulpzaam personeel, ondanks de drukte. Heerlijk gegeten in het restaurant. Gezellige bediening, met kennis. Super leuke avond gehad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ons betreft waren er geen tegenvallers.

    1 Locatie, uitzicht op de haven en waddenzee. 2 Gastvrijheid, bejegening was vriendelijk en voorkomend zowel receptie als andere betrokkenen. 3 Kamer maakte een goed verzorgde nette indruk. 4 Het was mogelijk de kamer goed te ventileren. Voor ons een dikke plus omdat we hotelkamers doorgaans veel te warm vinden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,2
    Comfortabel hotel op goede locatie op Terschelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Mooie ruime kamer met goed bed en fijne moderne badkamer. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel oogt van de buitenkant wat somber en ongezellig, maar ligt verder wel op een fijne locatie op Terschelling. Verder een goed en zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    9,6
    Prima hotel op prachtig eiland!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten aan de voorkant,dus straatzijde. Het was een doorgaande weg, waardoor er meer lawaai was..

    Prachtige ontbijtzaal met uitzicht op het wad. Heerlijk en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Prachtig gelegen locatie, zeer vriendelijk personeel, mooie inrichting en sfeervol.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is geen sport faciliteit. Ontbijt: wat extra yoghurt toevoegingen, bessen, frambozen zou lekker zijn Ook een extra koffie machine is op drukke dagen geen overbodige luxe. Handdoeken bij het zwembad heb ik niet gevonden. Geluidsoverlast aan de straatkant, wil je het raam open laten in de nacht. Bar kan nog iets sfeervoller qua verlichting/muziek.

    Prima ontbijt, lekker landbrood, croissants en roerei. Alles lekker vers! Heerlijk uitzicht naar het Wad. Fietsen te huur bij het hotel, heel handig. En de bagageservice naar de boot is top. Het terras (dat bij alleen echt goed weer open is) is hemels. Ontbijt kan daar dan ook genomen worden. Goed restaurant! Zou zeker bij Schylge terugkomen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Het ontbijt was op de za.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was op de za.ochtend een slagveld. d.w.z. op een goed moment was alles leeg, dit werd uiteindelijk wel aangevuld, maar een hotel met 4* moet dit kunnen organiseren. Op de kamer lag een afgeknipte nagel van de vorige gast, 2 housekeepers op aangesproken die beloofden het op te ruimen en 's-avonds lag het er nog.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,5
    Prima verblijf en snel in centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden helaas geen kamer aan zee kant. Alleen tegen extra betaling. Brood bij ontbijt was lekker , maar misschien als tip: brood dat je zelf kon snijden per dag variëren.

    Ligging hotel was mooi

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Voortreffelijk genieten aan het Wad
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Iets meer informatie bij inchecken (hoe laat en waar is het ontbijt, hoe laat uitchecken, bagageservice etc)

    Heerlijk ontbijt met voortreffelijk uitzicht over het Wad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,8
    Heerlijke kamer, mooi uitzicht in een gadateerd hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel zelf. Het is gedateerd. Prijs Ten opzichte van uitstraling en sercice valt zeaar tegen. Veel Meer onder de maat dan andere westcord hotels

    De kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,2
    Fantastisch!!
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Klein minpuntje; Er ontbrak een föhn In de douchecabine zaten veel kalk plekken op de ramen en kraan. Tip staat netter als ze glimmen!

    Uitstekende kamers met goede bedden verlichting en hygiëne. Uitstekend ontbijt Gunstige ligging Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel Kamer was versierd op verjaardag en tafel met uitzicht op de haven tijdens ontbijt met prosecco; zeer attent!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,1
    Ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het restaurant zo duur is. Een driegangen menu, alleen per tafel te bestellen en voor 19.30 uur, is het enige en het goedkoopste dat je kunt bestellen. Voor 32 euro. Met een drankje erbij ben je zo'n 100 euro kwijt met 2 personen. Als het goedkoper zou zijn hadden wij zeker iedere avond hier gegeten. De accomodatie en het personeel is prima. Nu hebben we een restaurant in het dorp uitgekozen,we hebben daar prima maar veel goedkoper gegeten. Wij kiezen bewust een hotel met restaurant, zodat je 's avonds niet meer weg hoeft. Dat viel hier tegen.

    Terras aan zeezijde. De kamer was prima. Goede faciliteiten voor koffie en thee.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,9
    Smaakt naar meer! We komen zeker nog een keer terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het uitzicht. Het bleek dat het mooie uitzicht over het wad alleen bij de duurdere kamers was. Dat was me bij het boeken niet duidelijk.

    Het ontbijt was absoluut top!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,8
    Prachtig uitzicht over zee vanaf het terras en het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden zijn wat hard en de losse bedden tegen elkaar hebben een vervelende stang op schouderhoogte. Losse dekbedden heeft niet mijn voorkeur. De kamers aan de landzijde liggen dicht tegen de weg, daar wordt hard gereden en dat is duidelijk hoorbaar. De koelingsinstallatie maakt veel geluid, de kamer naast deze installatie is hierdoor niet rustig (het hotel heeft mij verplaatst naar een betere en rustigere kamer, keuirg en zonder problemen).

    Prachtig uitzicht over zee vanaf het terras en het restaurant (ook met het ontbijt). Bijzonder prettig is de parkeerkelder, waar je de fiets kunt stallen en zodoende droog (helaas hadden we ook een beetje regen) naar de lift binnendoor naar je kamer kunt lopen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    Omdat het weer ook meewerkte hebben wij een prima verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de kamer aan de achterzijde van het hotel lag Was rumoerig met auto’s voor de vroege boot en ‘avonds de terugkerende jeugd uit het dorp Wij dachten dat we een kamer aan de voorzijde hadden geboekt

    De kamer in zijn totaliteit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,9
    Zeer vriendelijk personeel. Keurig, schoon hotel, wel iets gedateerd op een aantal punten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De koffiemachines bij het ontbijt waren erg vies (vooral ook het deel waar de koffiebonen in zitten). De kamer vond ik best prijzig voor het comfort dat je hebt. Ons was voor 50 euro extra per nacht de familie suite verkocht (dag van tevoren). Voor dat geld hadden we zeezicht wat mooi was en de kamer bood wel meer vierkante meters maar geen luxe, was standaard. Ik vond dan ook 500 euro best veel voor die 3 nachten, ook in relatie tot deel van het seizoen en ook omdat het hier en daar wat verouderd was. Wat platen in het systeem plafond die los zaten. De bedden vind ik ook niet zo van deze tijd, smal en laag. En de slaapkamer was erg klein/wat benauwd. En onze kamers waren na de tweede nacht niet gedaan. Werd wel alsnog netjes opgelost.

    Over het geheel maakte het hotel een nette verzorgde indruk. Schoon en vriendelijk personeel en een erg uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    Gewoon geweldig.......Héérlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles oké

    Komen elk jaar 1 of 2 keer. Echt super hotel. Het eten diner bediening en de keuken echt voortreffelijk ....subliem....nergens anders kun je zoooo héérlijk eten. Top keuken. Tot de volgende keer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    Een goede aanvulling op dit mooie eiland
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trapje in zwembad voir mensen die slecht ter been zijn niet hsndig. Wellicht bredere glooiende trap?

    Heerlijk ontbijt mooi uitzicht in restaurant. Heerlijk diner

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,5
    Het uitzicht over zee vanuit de kamer en het restaurant...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    T interieur kan beneden bij receptie en t restaurant wel n beetje aangepast worden aan de nieuwe tijd. De koffie uit de machine tijdens t ontbijt vonden wij niet lekker. Waarom geen echte gemalen koffie, zou echt verschil maken. Vers fruit niet aasnwezig behalve fruitsla. Verwacht meer variatie. Sauna was prima maar bevindt zich in best kleine ruimte.

    Het uitzicht over zee vanuit de kamer en het restaurant tijdens t ontbijt. Wij hadden n kamer met zeezicht. Echt top! Dichtbij bos, de dellen en het centrum van west terschelling. Heerlijke croissants bij het ontbijt. Lekker zwembad. Goede leenfietsen. Aardig personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    9,2
    Fantastisch verblijf, echt een luxe cadeautje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Het restaurant van het hotel (voor het diner) is nogal chic, dat was niet helemaal onze stijl. Maar zoals gezegd: dorp met vele restaurants op loopafstand!

    Echt een fantastisch verblijf gehad. Ruime kamer met zeezicht (de meerprijs waard!), heerlijk ontbijt, superfijn zwembad, vriendelijk personeel, handig dat we fietsen in het hotel konden huren, ligging op loopafstand van het dorp was ook ideaal. Echt geen minpunt te bedenken. Het is niet het goedkoopste hotel dat je kunt vinden, maar het is het beslist waard.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Top locatie met uitzicht op de Waddenzee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt. In een 4 sterren restaurant verwacht je wel iets meer van het ontbijt. De plakken kaas waren niet vers. Jammer dat er niet meer vers fruit was. Ook de theezakjes van Lipton totaal niet milieuvriendelijk!

    De locatie is geweldig een fantastisch uitzicht over de Waddenzee! Personeel heel erg aardig en behulpzaam! Het restaurant is ook erg goed maar wel erg prijzig!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    10
    Heerlijk en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vroegen bij het ontbijt of we een gebakken ei mochten en kregen als antwoord: ‘ Nee dat is niet mogelijk’ Zonder verdere uitleg waarom dat niet mogelijk was.

    De sfeer

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: