Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Drenthe
  4. Hotelbeoordelingen Westerbork
  5. Beoordelingen van Hotel-Restaurant Ruyghe Venne

Beoordelingen over Hotel-Restaurant Ruyghe Venne 4-sterren

Beilerstraat 24a, 9431 TA Westerbork, Nederland

#5 van de 5 hotels in Westerbork

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 13 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 9 december 2018

    7,5
    Voor ons komt deze locatie volgend jaar weer in aanmerking voor een overnachting.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer zou iets schoner kunnen. In de doucheruimte was kalk zichtbaar en de voegen zien er niet schoon uit. De deur naar het balkon in de slaapkamer sluit niet goed of is niet goed passend. Je kunt zelfs door een kier naar buiten kijken. Gevolg dat het zeer tochtig was, de vitrages zag je volop bewegen door de tocht. Aangezien wij alleen slapen en dus toch de gordijnen dicht hebben hadden we er niet expliciet last van. Dit zou wel zo zijn als je overdag ook wat op de kamer zou verblijven.

    Het is voor ons doel een goede accommodatie. Wij blijven alleen slapen en vertrekken al redelijk vroeg in de ochtend. De ontvangst is zowel vorig jaar als dit jaar een warm welkom geweest. Zeer vriendelijke receptiemedewerkers. Het is ook een rustige accommodatie met voldoende parkeergelegenheid.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2018

    7,9
    1 nacht met 2
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas deed het bubbelbad het niet en kwamen we daar te laat achter. Verder had de badkamerhygiene beter gekund (met name bij rubbers/randjes)

    De superior kamer is echt enorm, met alles erop en eraan. Ook het ontbijt (hoewel prijzig pp) was erg goed.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2018

    7,1
    Redelijk
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden koffie met appeltaart besteld , We hadden koffie allang op , kwamen ze nog met gebak. Beetje jammer. Wat van gezegd en toen kregen we het tweede kopje gratis

    De verwarming op de kamer deed het niet.We kregen heel snel een andere kamer

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    8,3
    Zowel het ontbijt als de kamers waren prima.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De dekbedden zijn in de zomer erg warm. Een dunne zomerdeken zou prettig zijn. Verder hadden we 2 keer problemen met het pasje. Een keer zelfs iemand uit bed moeten bellen omdat we niet naar binnen konden 's nachts. Beetje jammer. Gelukkig was er vrij snel iemand ter plekke om ons te helpen.

    Zowel het ontbijt als de kamers waren prima. De ligging van het hotel is prachtig. Het personeel is erg vriendelijk. Wij zijn erg tevreden over het hotal.we hebben het naar ons zin gehad.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2018

    7,5
    goed
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was prima.

    Ontbijt was goed, slaapkamers prima.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    7,9
    goede kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    dat ik niet kon af zegen

    goede kamer

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2018

    10
    Niets
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2018

    8,3
    Uitstekend ontbijt met volop keuze.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekend ontbijt met volop keuze. Ruime goedverzorgde kamers

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    9,2
    Kort, maar prima verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    8,3
    Mooie omgeving en rustig.
    • Stel

    Niet noemenswaardig.

    Mooie omgeving en rustig. Goed ontbijt en bedden. Mijn vrouw was haar gouden oorbel kwijt en ze hebben ons gebeld dat ze hebben gevonden en opgestuurd. Top.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,7
    Onbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorige kamer. De buren zaten in bad en dat was goed te horen. Om half 8 gewekt want er was iemand die de deur heel vaak dicht gooide.ik ben glutenvrij dus kreeg ik glutenvrij brood. Het brood was wel droog.

    Onbijt was prima. Hadden glutenvrij brood.Veel keuze. Mooie locatie. Prima kamer.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,1
    Fijne plek, net iets buiten het dorp.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant was haar geld niet waard. Personeel en keuken kregen het niet voor elkaar om warm eten op tafel te zetten en we hebben ook lang moeten wachten tussen de gangen door.

    Fijne plek, net iets buiten het dorp. We hadden een kamer op de begane grond met terras. Ruime badkamer. Fietsen te huur in het hotel (wel jammer dat je voor een hele dag moet betalen terwijl we ze pas smiddags om 15.00 uur hebben gevraagd).

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    4,6
    Het beddengoed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Internet viel elke 3 minuten uit, in het bad. lagen haren van de vorige gast. en werd me gelijk bij het inchecken gevraagd om te betalen vooruit. Dat is misschien wat ik het ergste vond, het wantrouw naar de klant toe.

    Het beddengoed

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,8
    Ontbijt is goed, personeel is uiterst vriendelijk, enige is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is goed, personeel is uiterst vriendelijk, enige is dat het Hotel hier en daar een likje verf zou kunnen gebruiken. Maar de prijs/kwaliteitsverhouding is dik in orde! Heerlijk rustige omgeving.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,9
    Omdat het erg stil was in het hotel was er geen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omdat het erg stil was in het hotel was er geen ontbijtbuffet en kregen wij, met veel aandacht van het personeel,het ontbijt aan tafel geserveerd. Wij hebben hier al vaker overnacht, ook deze keer is het ons weer goed bevallen.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    9,2
    De stijl was sfeervol met bv een brandende haard in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De stijl was sfeervol met bv een brandende haard in de lounge. Kamer was ruim en prima ingericht.Ontbijt zeer uitgebreid en in totaal meer dan voortreffelijk.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    7,9
    Prima ligging, rustige omgeving, goeie keuken, lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was erg gehorig. Je kon letterlijk horen wat de buren tegen elkaar zeiden. Doordat zij echter op tijd naar bed gingen, hebben wij verder prima geslapen. De deur van de kamer kon je niet zachtjes dicht doen, dit ging echt met een hard geluid, wat niet prettig is als wij of de buren laat thuis komen.

    Prima ligging, rustige omgeving, goeie keuken, lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    7,5
    Rustige ligging, mooie entree.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vloerbedekking heeft wat vlekken. De stoeltjes op de kamer zitten niet echt comfortabel.

    Rustige ligging, mooie entree. Prima ontbijtbuffet, lekkere koffie, mooie ontbijtzaal. Vriendelijk personeel.Kamer is ruim. Ramen kunnen open.

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    7,1
    Lekkere bedden, prettige temperatuur in de kamer en in het...
    • Stel

    We moesten vrij lang wachten op personeel bij het inchecken. Het 'welkomstverhaal' werd nogal 'afgeraffeld'. Bij ontbijtbuffet enorm gerommel met bestek en serviesgoed. Erg onrustig, jammer.

    Lekkere bedden, prettige temperatuur in de kamer en in het hotel. Fijn dat er een aparte nachtingang was, niet ver van onze kamer. Wij hadden een familiefeestje op een locatie in de buurt, en waren pas laat terug in het hotel.

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    7,1
    De matrassen dienen echt vervangen te worden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matrassen dienen echt vervangen te worden.!verder op de boeking bevestiging een flatscreen ,daarvoor in de plaats een old-school t.v ,(dit was niet zo heel belangrijk ,want we waren er toch niet)

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    4,2
    Rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hele kleine kamer voor veel geld. Lamp kapot. Bed doorgezakt.veel licht in de kamer Door kier in de deur.veel geluid van buren en keuken waar we recht boven lagen

    Rustige locatie

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    6,3
    Mooie lokatie vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiëne badkamer, stond nog badschuim van vorige gast. Bedden zacht en als je op de rand lag rolde je hierdoor makkelijk uit bed

    Mooie lokatie vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    5,4
    Het eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hele kleine kamer, waar je nauwelijks je bagage kwijt kon. Veel geluidsoverlast! Deur naar toilet kon niet helemaal dicht. Hele smalle stijle trap naar kamer. Vooraf betalen.

    Het eten

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    6,7
    Locatie en omgeving prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer slappe bedden, eten diner slecht en hygiene kamer liet te wensen over. Fiets route kaartje (lijkt me service) kost € 3. Midde

    Locatie en omgeving prima. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    De locatie was echt super en ook de overdekte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat ik een beetje jammer vond was dat er weinig personeel rond liep tijdens het ontbijt dir tafels afruimen, tafels dekken voor de wat latere ontbijters en aanvullen.

    De locatie was echt super en ook de overdekte fietsenstalling en gratis parkeren.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    5,8
    Personeel is vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vloerbedekking vol vlekken. geen stopcontact om te scheren op de badkamer. Een stopcontact op slaapkamer stuk. Zeer traag internet.

    Personeel is vriendelijk. Bedden waren prima.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,5
    Rust en ruimte
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij vonden de achtergrond muziek hinderlijk, zeker met het ontbijt stond het te hard en ook denk ik dat instrumentaal meer geschikt is voor de gemiddelde leeftijd die aanwezig was.

    Rust en ruimte

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    7,1
    mooie kamer met terras met schitterend uitzicht, heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas was de badkamer en dan vooral de douche/deur echt aan vervanging toe. Dit was niet schoon, ook veel stof in badkamerdeur

    mooie kamer met terras met schitterend uitzicht, heerlijk.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    7,9
    kamers goed en ontbijt weten wij niet!
    • Vakantiereis
    • Stel

    televiesie te oud !

    kamers goed en ontbijt weten wij niet!

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    Rustig gelegen, alles in orde
    • Stel

    De maaltijd was aan de matige kant. Dat was het allemaal net niet...

    Rustig gelegen, alles in orde

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,3
    De service van het personeel was top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De service van het personeel was top!

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    7,5
    Het ontbijt was lekker ,Kamers waren gezellig , s nachts...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij ontbijt keuze ,mss plaats voorzien om je bord neer tezetten ,

    Het ontbijt was lekker ,Kamers waren gezellig , s nachts zeer stil

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    10
    Het was gewoon goed helemaal top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was gewoon goed helemaal top

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    8,3
    Superiorkamer met terras, whirlpool en stoomcabine.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Superiorkamer met terras, whirlpool en stoomcabine. Dat was geweldig. Ontbijt op de kamer was uitgebreid en goed.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,1
    Lekker ontbijt en goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Aankleding van de kamers wat gedateerd.

    Lekker ontbijt en goede bedden. Vriendelijke medewerkers.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    10
    ontbijt was heerlijk bedden iets te zacht
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt was heerlijk bedden iets te zacht

  • Beoordeeld op: 10 februari 2016

    7,1
    Restaurant met haardvuur
    • Stel

    Terras bij de kamer

    Restaurant met haardvuur Ontbijt

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    8,3
    Rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lunchpakket drankje: houdbaarheidsdatum was verlopen.

    Rustig. Vriendelijk personeel en comfortabele kamer.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    6,5
    Bedden waren zacht uitgedrukt verschrikkelijk hebben hele...
    • Stel

    Bedden waren zacht uitgedrukt verschrikkelijk hebben hele nacjt niet geslapen bedden helemaal doorgezakt

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    10
    Mooie lokatie, goed hotel, vriendelijke ontvangst en een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Mooie lokatie, goed hotel, vriendelijke ontvangst en een uitstekend ontbijt! Wij komen terug.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    Schoon en comfortabel hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is wel toe aan modernisering.

    Schoon en comfortabel hotel. Ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,5
    De behulpzaam en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche cabine is aan renovatie toe

    De behulpzaam en vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    9,6
    Locatie en heerlijke eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie en heerlijke eten

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    9,6
    De prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    De prachtige locatie

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    9,2
    de rust in het hotel zowel als in de omgeving
    • Stel

    de rust in het hotel zowel als in de omgeving

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    9,2
    de hartelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    de hartelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    10
    Super netjies.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super netjies. Vriendelijke personeel. Heerlijk eten

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    7,9
    Rustig gelegen ,& stil s' nachts en dichtbij t...
    • Vakantiereis
    • Stel

    hebben geen slechte opmerking ,

    Rustig gelegen ,& stil s' nachts en dichtbij t centrum .

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    6,3
    prachtige omgeving,rustig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte ontvangst op 4 september,robot dame.Nogal genant eigenlijk.Slechte bedden,zijn aan vervanging toe.

    prachtige omgeving,rustig hotel.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,5
    Nette goede goed kamer & rustig om te slapen
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine detail ,douchekop spoot tever en t was nat buiten de douche

    Nette goede goed kamer & rustig om te slapen

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,9
    Super ontbijt en bed wasl zeer goed
    • Zakenreis
    • Stel

    Badkamertje

    Super ontbijt en bed wasl zeer goed

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,1
    Alles netjes en verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs-kwaliteitverhouding en gratis wifi van 4 x 15 min.

    Alles netjes en verzorgd.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,8
    Een heerlijk hotel, ruim opgezet in een schitterende...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een heerlijk hotel, ruim opgezet in een schitterende ongeving.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    4,2
    Niks.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles.

    Niks.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,7
    geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    hotel is wat somber

    geweldig ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    3,3
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kleine kamer Storende geluiden van koelinstallatie en van ruziënde stellen middernacht Badkamer niet schoongemaakt

    Niets

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    6,3
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    de grote van de kamer en badkamer

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    6,7
    Rust en een goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rust en een goed bed.

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    5,4
    de omgeving en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiene in de badkamer en het bed

    de omgeving en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    6,3
    De ligging en de bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vriendelijkheid van het personeel

    De ligging en de bedden

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    De heerlijke bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er viel niets tegen, maar ik vind de open badkamer in kamer 28 niet prettig.

    De heerlijke bedden

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    5,4
    -versleten tapijten
    • Vakantiereis
    • Groep

    -versleten tapijten -kabel van een nog te plaatsen rookmelder hingen vanaf het plafond in de kamer - het hotel is gedateerd

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    Fraaie ligging en fantastisch ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verouderd type TV, slechte werking afstandsbediening

    Fraaie ligging en fantastisch ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,8
    Rustig verblijf in een mooie omgeving
    • Individuele reiziger

    Rustig verblijf in een mooie omgeving

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    10
    De ligging (rustig), ruime kamer, overdekte fietsenstalling...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Internet was op de kamer niet goed bereikbaar, viel steeds weg.

    De ligging (rustig), ruime kamer, overdekte fietsenstalling aanwezig

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    6,3
    Kamer zag er niet uit zoals op de foto.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer zag er niet uit zoals op de foto. Ik deed de deur open en ik kon meteen mijn bed in.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    het ontbijt was super
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt was super

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    8,3
    De vriendelijke ontvangst en de heerlijke bedden!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, alles was in orde!

    De vriendelijke ontvangst en de heerlijke bedden!

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    9,6
    Rustige en ontspannen atmosfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige en ontspannen atmosfeer

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    6,3
    Dat het schoon is
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het oud is

    Dat het schoon is

  • Beoordeeld op: 29 april 2015

    7,9
    accomodatie prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer niet echt warm te krijgen

    accomodatie prima

  • Beoordeeld op: 27 april 2015

    7,9
    Ruime comfortabele kamer, moderne badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime comfortabele kamer, moderne badkamer. landelijk gelegen

  • Beoordeeld op: 17 april 2015

    7,5
    personeel was top.
    • Individuele reiziger

    wel erg kleine tv

    personeel was top. ondanks dat dat de 1 persoon kamer niet groot was wel goed bed en netjes

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    8,8
    Goede service, uitstekend restaurant en fantastisch ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goede service, uitstekend restaurant en fantastisch ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,5
    De beeldkwaliteit (tv) was niet geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De beeldkwaliteit (tv) was niet geweldig. Vloerbedekking!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: