Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus Hotel Haarhuis 4-sterren

Stationsplein 1, 6811 KG Arnhem, Nederland

#10 van de 16 hotels in Arnhem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2331 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,2
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbekleding restaurant en sommige gangen kan een opfrissingsbeurt gebruiken.

    Uitgebreid ontbijt dat al vanaf 6.30 Hr kan genuttigd worden. Prima bedden, WiFi en verhouding prijs-kwaliteit. Ligging tegenover treinstation. We waren hier voor een wandelvakantie door de Veluwe. Prima uitvalsbasis gezien het uitgebreid aanbod OV.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,8
    Tegenvallende service en matige kamer.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel in restaurant en bar waren plichtmatig, hadden meer oog voor elkaar dan voor de klanten, ondanks dat het niet druk was. De kamer was ongelukkig ingericht, met bv. een tv aan de zijkant van het bed. Badkamer: douchegedeelte van het bad was gevaarlijk glad. het zakdoekjesdosje onbereikbaar weggewerkt. Ik zal dit hotel niet aanbevelen.

    Ontbijt was redelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,6
    Een uitstekende overnachting gehad op een perfecte ligging
    • Stel
    • Superior Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aangezien de kamer pal boven een uitgang van een tunnel bevindt, is het verkeer 's avonds duidelijk hoorbaar.

    Wij hadden een kamer op de 5e verdieping, onlangs gerenoveerd en deze was voorzien van oa sauna en een dakterras. Een heerlijke kamer!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,8
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Praktische locatie bij het station. Klassiek hotel. Vriendelijke en behulpzame (bij het stallen van de fietsen) nachtportier. Uitgebreid en goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,7
    Redelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gunstige ligging bij het station. Wij hadden een kleine kamer onder het dak. Het was er erg warm en door de ligging van de kamer viel er nauwelijks te ventileren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    8,8
    Het aardige personeel en de ligging aan het bos
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. In de meeste hotels is het tegenwoordig beter met goede muesli en biologische producten en de plakjes kaas en vleeswaren lagen open en bloot met vliegen er op

    Het aardige personeel en de ligging aan het bos

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    6,7
    Smoezelige kamer met een grandioos ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een ronduit smoezelige kamer met een niet schoongemaakte badkamer en een vieze handdoek. Daar heb ik melding van gemaakt maar werd nogal laconiek op gereageerd.

    Ontbijt en de bedden waren perfect

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    Genieten in mooi, klantvriendelijk hotel op fantastische locatie
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Het vegetarische gerecht wat we bestelden in het restaurantgedeelte viel ons heel erg tegen, we hebben dit direct gemeld. De borden werden opgehaald en we kregen een alternatief. Top geregeld! Vooral omdat later alleen het alternatief op de rekening stond en niet het oorspronkelijk bestelde gerecht. Heel klantvriendelijk gereageerd op onze teleurstelling. Compliment!

    De locatie van dit hotel is top! Op loopafstand van centrum Arnhem, tegenover station, tegenover bioscoop, kortom super! Auto parkeren kan vlakbij in parkeergarage. Ontvangst in hotel was vriendelijk en vlot. We kregen een mooie kamer met heerlijke bedden en kussens. Het ontbijt was ook echt heel goed. Kortom: we hebben genoten van dit verblijf en komen zeker nog eens terug!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de liftdeur traag was. En het fruit niet van kwaliteit was, zag er niet mooi uit. Geen smeerkaas, pate of kuipjes jam. De sinaasappels moest je zelf snijden en persen, er stond geen kan vers klaar. Waren nog aan tafel en de borden en bestek werd al voor je neus weggehaald.

    Hotel mooi centraal gelegen. Alles op loopafstand. Mooie kamer. Alles aanwezig. Bed prima!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Een heerlijk gastvrij verblijf waarbij ieder voor je klaar stond!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen tuin bij was, maar gelukkig zijn er in Arnhem genoeg parken!

    De kamer was ruim, met airco, reuze bij het tropische weer toen wij er waren! Goede bedden, lekker bad en de kamer werd iedere dag goed verzorgd. Alle mensen die er werkten waren reuze behulpzaam.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    6,3
    Zakelijk
    • Zakenreis
    • Groep
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs kwaliteit verhouding niet helemaal in balans. De badkamer was niet geheel schoon en op een kamer werkte de airco niet. Het airco probleem kon niet verholpen worden dus een andere kamer gekregen. Deze kamer was groter maar had geen airco, deze kamer was wel koeler.

    Het ontbijt en personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,5
    Prima vermaakt en mooie omgeving als je van fietsen en historie (WW2) houdt..
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Restaurant heeft beperkte keuze aan hoofdgerechten. Eten was op zich wel prima van kwaliteit. Gehorige kamers, je kan bv het gesprek tussen je buren volgen als je in bed ligt. Fiets moet je stallen beneden achter de personele ruimtes, je kijkt dus zo de koelcel in als die bv openstaat.

    Ontbijt was uitstekend. Vooral het Engels ontbijt, en dat mis je nog wel eens in andere hotels.. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, Relaxe chillcorners nabij de receptie. Bedden slapen lekker en kamers zijn goed ingericht.. WIFI bereik uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    ca va
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Na herboeking nog een verkeerde kamer met tapijt. Ik had eentje zonder gevraagd wegens allergie. Gelukkig was de themakamer van jaren 50 vrij. Goed opgelost aan balie. Slecht opgelost door een zekere Renee na telefonisch contact en wilde zelfs toen geen bevestiging doorsturen. Wel toen een bevestiging gekregen van booking.com. Allemaal bizar en slecht georganiseerd.

    ontbijt lekker en verzorgd en genoeg

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,2
    Fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enige puntje, is dat de badkamer niet heel erg veel privacy biedt.

    Erg mooie, frisse kamer. Fantastisch ontbijt. Perfecte locatie voor een citytripje Antwerpen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    prima prijs kwaliteit
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    eenvoudige badkamer, maar voldeed wel

    redelijke prijs voor een overnachting met ontbijt. ik had de budget 1 persoons kamer. niet erg groot maar voor een nachtje prima. alles was er, kluisje, mini buro met koffiezet mogelijkheid, tv en 1 persoonsbed. helaas geen bad, maar wel een douche met toilet. beetje oud, maar alles was schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,8
    Erg fijn verblijf in hartje Arnhem
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein puntje: we waren met een groep van 20 en er zou een tafel gereserveerd zijn. Dit was niet het geval, waardoor we een half uur moesten wachten tot we konden ontbijten.

    Heerlijk ruime kamer met een comfortabel bed. Het ontbijt was fantastisch: alles vers en ruime keuze. Het personeel heeft ons goed geholpen en was heel vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    10
    Rustig en luxe verblijf midden in Arnhem
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer comfortabel. Een heerlijk bed, ligbad en luxe badkamer. Een zeer rustige ligging, waardoor je nauwelijks merkt midden in de stad te verblijven. Ook het ontbijt was zeer goed verzorgd. We hebben erg van ons verblijf genoten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Een goed hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat in het hotel het 100 jarig jubileum gevierd werd. Je kon in de avonduren nergens gebruik van maken.

    De accommodatie bevindt zich aan de overkant van het station, dat vond ik erg prettig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Locatie is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was wat chaotisch georganiseerd, en de badkamer lichtknop zit op een onhandige plek.

    Locatie is erg goed. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. En ook de kamer en het bed zijn uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Vriendelijk, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, alles wat tiptop in orde. Het was erg druk bij het ontbijt maar er kwam direct iemand het tafeltje schoonmaken dus geen klachten daarover!

    Vriendelijk, behulpzaam personeel. We kregen een upgrade naar een superior room, super! Erg mooie kamer en luxe grote badkamer, top! Heerlijke bedden, goede douche; zou er zo weer geen gaan!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    6,7
    De ligging in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te klein bad, kon er net in zitten, maar daar hield ook mee op. Als ik wilde liggen zaten mijn schouders in de knel en staken mijn benen over de rand tegen de muur.

    De ligging in het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Prima hotel met zeer centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan de warme kant.

    Zeer centrale ligging tegenover centraal station. Op paar minuten loopafstand van centrum/Korenmarkt. Zeer geluiddichte kamers met de ramen dicht. Wel aan de warme kant. Prima boxspring bedden. Mooie badkamer. Vriendelijk personeel. Royaal ontbijtbuffet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    We hebben een heerlijk weekend gehad bij Haarhuis in Arnhem, voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel me een beetje tegen. Ik vond dat er te veel ongezonde producten werden aangeboden, o.a. te veel zoetigheden.

    De kamer was uitstekend: bed en badkamer waren beide van uitstekende kwaliteit!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Ontspanning!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is wel nood aan het vernieuwen van de kamers. We hadden ons een iets luxuezere badkamer voorgesteld voor de junior suit. Maar al bij al heel proper onderhouden!!

    Lekker eten in perron 5! Super vriendelijk personeel!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Op loopafstand van Centraal Station en Korenmarkt. Schone, ruime kamers tegen een nette prijs. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Privé parking.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    Ons verblijf met de vrienden was helemaal goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed. Het meest zijn ons de medewerkers van het Hotel Haarhuis bevallen., heel vriendelijk, spontaan en behulpzaam. Service in een woord geweldig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,9
    Prima locatie tegenover het station in Arnhem.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opletten voor rolstoelgebruikers. Er zijn veel op -en afstapjes in de gangen naar de kamers. Informeer daar naar.

    Prima locatie tegenover het station van Arnhem, dus met de trein komen. Je zit meteen in het bruisende hart van Arnhem. Prima kamer en heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. Ook in de kamers aan de voorkant kun je rustig slapen. Kamers voorzien van airco en kluisje.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,8
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was bijzonder warm. Verwarming stond uit maar de verwarmingsbuizen waren wel gloeiend heet. Dit aangegeven bij de receptie. We hebben met het raam open geslapen.

    De ontvangst was hartelijk, en hartje centrum natuurlijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Gewoon even er lekker tussen uit met de pasen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt 2e Paasdag !! Oude kaiserbroodjes taai en klef en dat was ook zo met de croissants. Hebben dit al meerdere keren meegemaakt tijdens ons verblijf met pasen en het ook toen gemeld. Erg jammer en dat voor zo'n hotel !

    1e Paasdag was het ontbijt voortreffelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,9
    Was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ruimte wat ongezellig en de cappuccino was lauw.

    Dat we totAal geen last hadden van het Omgevingsgeluid. Het bed lag ook heerlijk ook de hoofdkussens

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,2
    Prima hotel op perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat ik miste was een klein afvalbakje op tafel bij het ontbijt, voor je theezakje, eischillen e.d. Ontbijt was verder heerlijk!

    Ik had gezien de locatie (tegenover station) verwacht dat mogelijk last zouden hebben van geluidsoverlast, maar we hebben niets gehoord. Bedden waren prima!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    5,8
    Het is dat we zelf goed gehumeurd waren dus, na extra betaling helemaal top.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik dacht dat alke kamers daar ruim waren op de gang leek het wel een gevangenis, maar na extra betaalt te hebben kregen we een grote mooie kamer. Op het nieuwe gedeelte.

    Na extra betaalt te hebben kregen we een kamer met meer comfor.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,6
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietwat oubollige uitstraling, maar niet storend.

    De kamer troffen wij schoon en netjes aan. Top verzorgd en geluiden van buitenaf waren gedemd. De vrouw van de receptie was met inchecken erg vriendelijk. Het was precies zoals op de foto’s tijdens het boeken te zien is.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,9
    Ik koos het hotel uitsluitend vanwege de ligging tegenover...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging is tevens een nadeel.

    Ik koos het hotel uitsluitend vanwege de ligging tegenover het station: ik moest de volgende ochtend een internationale trein halen om 7.30 uur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Prima. Zijn tevreden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had melding gedaan wbt hygiëne toilet.Is meteen opgelost. Keurig. Kan gebeuren maar jammer dat het heeft plaats gevonden. Voor ons mocht de ruit van slaapkamer naar badkamer meer geblindeerd

    Heerlijk bed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,7
    Op het incident met dat personeelslid na een prima verblijf. Helaas is dat hetgeen blijft hangen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hebben een zeer slechte ervaring opgedaan met een dwaas personeelslid wat het nodig vond om ons op zeer ongepaste en asosiale wijze aan te spreken/schreeuwen op gedrag wat niet van toepassing was. Dreigen dat we buiten konden gaan slapen en meer van die onzin. Een enorme domper op ons gezellige weekend. Zeer ongepast.

    Prima kamers, schoon en op steenworpafstand van het centrum van Arnhem

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,5
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie ligt dicht bij het centrum. Het personeel is zeer klantvriendelijk. Het ontbijt was super. Zeker een aanrader om naar Hotel Haarhuis te gaan.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Prima basic hotel voor weekendje Arnhem op loopafstand van de binnenstad en horeca.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel tegenover het station (geen last van) en perfect gelegen tov de stad. Hele basic kamer maar voldoende voor kort verblijf. Prijs kwaliteit verhouding erg goed. Prima plek voor weekendje arnhem. Buiten hotel ontbeten in erg leuk ontbijtrestaurant Babo. Op loopafstand van de binnenstad en heel veel leuke horeca. Parkeergelegenheid bij het hotel. Niet veel plekken, maar bij het station is vast ook nog wel een parkeergarage.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, zowel aan der balie als in restaurant.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had een zogeheten budgetkamer, maar gerafelde vitrage is wel erg droevig.

    Vriendelijk personeel, zowel aan der balie als in restaurant. Uitstekende ligging voor treinreizigers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,9
    Een overheerlijke carnavalsvakantie voor onszelf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    badkamer. Erg koud en toilet papier hing op een onhandige plaats.

    De ligging was super. Van het hotel uit gemakkelijk te voet de stad verkennen. En met het openbaar vervoer aan de overkant de omgeving verkennen. Heel vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt en een gezellig restaurant voor heerlijke lunch en diner.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,8
    Super verblijf, zal het zeker aanbevelen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote van de kamer. Wij hadden de superior kamer, maar vond de prijs iets te hoog. Verder alles top!

    Mooie schone kamer, goed en uitgebreid ontbijt en aardig/behulpzaam personeel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,8
    Mooie locatie met gedateerde uitstraling, alles na de receptie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, vieze tapijten (vlekken) gedateerde kamers, gangen met gevangenisachtige uitstraling (deuren) zeep en shampoofles leeg, pas tijdens douchen opgemerkt, aangegeven bij receptie, tv zenders stopten, volgens receptie bekend fenomeen bij sommige zenders

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    9,6
    Prima hotel op loopafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zaterdagnacht, toch wat overlast van het uitgaanspubliek buiten, ondanks kenmerk 'Geluiddicht' van de kamer. Parkeren in de openbare parkeergarage onder het station.

    Een uitgebreid ontbijtbuffet. Prima kamer, heerlijk bed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,1
    Ligging perfect, moeder die er een nachtje uit gaan willen graag lang en warm douchen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas deed onze tv het niet goed. Sprong steeds op C1 module. En het water van de douche/bad werd niet warm genoeg. Dit was voor ons echt een groot minpunt.

    Perfecte ligging! Ontbijt was zeer uitgebreid en werdt tijdig aangevuld.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    9,6
    Het ontbijt was inderdaad heerlijk en ook de bar/lounge...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De deur tussen kamer en badkamer kraakt behoorlijk. m.n. 's nachts vervelend. En het raam 's nachts open was geen optie vanwege straatlawaai.

    Het ontbijt was inderdaad heerlijk en ook de bar/lounge waren gezellig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    8,3
    Het was een heerlijk verblijf in een fijn hotel met prima service en attent personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De parkeerkosten zijn aan de hoge kant. Als je in de parkeergarage parkeert en net voor 12 uur 's nachts aan komt en tot 10 uur de volgende ochtend parkeert, moet je meer dan 15 euro betalen. We waren ruim 2 dagen in Arnhem en moesten 48 euro betalen. Misschien een idee om aan te geven waar je goedkoper parkeert op welke loopafstand?

    Het ontbijt was zeer bijzonder en enorm uitgebreid. Heerlijk vers brood en een paar warme gerechten. Ik zou werkelijk niet weten, wat ik hierbij mis. Er was zelfs prosecco.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,8
    prima verblijf voor korte duur.
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de 1 persoonskamer is wel erg klein en de gang daar met de zware deuren vond ik lijken op een gevangenisgang.

    snelle opvolging op technische vraag. ontbijt was prima. Hotel is prima centraal gelegen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,7
    op zich mopper ik iet
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    gedateerd hotel

    Hotel wat gedateerd, maar voor een nacht wel ok. Het ontbijt op zich was prima, maar de ontbijtzaal was ook echt een weinig sfeervolle zaal.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,1
    Prima kamer op een toplocatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift was kapot of werd vernieuwd en het koffieapparaat in de ontbijtzaal werkte niet goed.

    Toplocatie, dichtbij het station. De de budgetkamer is klein maar netjes. Voldoet aan alles wat je mag verwachten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    9,6
    Zeer comfortabel hotel waar je je als gast welkom voelt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit is een uitstekend hotel. Het is precies wat je verwacht in deze prijsklasse. Wij hadden een superior kamer en het was zeer comfortabel, ruim en schoon. De bedden zijn uitstekend. Het personeel is zeer attent, vriendelijk en behulpzaam. De lobby is gezellig en smaakvol ingericht. Dit hotel draait met aandacht en liefde, heel fijn. Het ontbijt is ook zeer goed. Als feedback zou ik nog het lichtplan willen aansnijden. Wij hadden weinig ramen en het was vrij donker in de kamer ondanks de lampen. Wij komen hier nog wel eens terug.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    5,8
    Ontbijt was prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs en een 4 sterrenhotel verwachtte ik wel een betere kamer. Uit de deurpost was het kettingslot gesloopt met de gaten nog in de post. Deuren waren beschadigd en er was een klein tafeltje met 2 plastic stoelen voor het bureau gepropt. Overal in het hotel hingen rook en drugsgebruik verbod. Daar laatste impliceert dat ze daar kennelijk veel last van hebben gehad. Geeft mij geen fijn gevoel als gast.

    Ontbijt was prima. Bed was comfortabel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,3
    Prima centraal gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren is prijzig. Bij het hotel klein parkeerterreintje waar dezelfde prijs berekend wordt als in de parkeergarages.

    De ligging in het centrum van Arnhem. Maar toch geen last van verkeersdrukte.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,9
    Goede uitvalsbasis om Arnhem te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn wat aan de smalle kant voor twee personen, maar prima als het wordt gebruikt als uitvalsbasis om de stad te verkennen.

    Fijne locatie in het centrum met een fantastisch ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,9
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van de 4 muren, was diegene met de meeste ramen het geluid dichtst. We sliepen aan de straatkant, nagenoeg geen geluid van de bussen en auto's. Gesprekken op de gang kon je letterlijk mee luisteren.

    Ruim bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De slot op de deur en het systeem tot het aandoen van de lampen zijn oud. Niet alle zenders op de tv deden het.

    Ontbijt was overtreffelijk. Geen geluidsoverlast, van zowel binnen als buiten. Ideaal!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Goed , net en degelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel had net wat meer sfeer mogen hebben. Ook parkeren was niet ideaal.

    Zeer nette kamers, goed ingericht en ruim zat. Goed hotel, maar geen toppertje...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,3
    Mooi hotel in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker. De kamer netjes en een heerlijk bed. Niet groot, maar wel ruim genoeg om lekker van te genieten. Zeker voor een avondje weg in Arnhem is dit ideaal.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    Heerlijk ontbijt en heel tevreden over het personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer kwam niet overeen met wat Booking.com aangeeft op de bevestigingsmail. In tegenstelling met wat zij hadden aangegeven, queensize bed, moesten we het stellen met 2 enkele bedden.

    Heerlijk ontbijt en heel tevreden over het personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,9
    Top hotel comfort qau bedden viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort kamer en dan geen vast 2 persoons bed. Mooi gerenoveerd maar de bedden verwacht je een twee persoons bed en geen losse 1 persoons bedden en zeker niet voor een comfort kamer. Jaar geleden ook geweest in dit hotel toen upgrade gehad naar de luxe kamer was perfect voor toen 2 nachten nu 1 nacht en gezien de bedden maar goed ook! (Helaas want het hotel is perfect)!

    Locatie/ personeel top

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,8
    Netjes en goede locatie, maar erg saai en oubollig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel komt op de foto's mooier over dan in het echt. De kamers zijn erg standaard en sfeerloos, het komt allemaal vrij oubollig over. De gang naar onze kamer had meer weg van een gevangenis dan van een hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,6
    Comfortabel, goede locatie en prima ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als ik dan toch iets zou moeten noemen dan is het dat de badkamer erg mooi is maar wel in het midden van de kamer staat en voor groot gedeelte van glas is. Op het toilet kun je dus gewoon je kamergenoot zien en vice versa... :-)

    Wij hadden de geluidsdichte superieur kamer. Fantastisch. Inderdaad muisstil, ruim, schoon en met Nespresso koffiemachine. Locatie perfect. Alles gemakkelijk aan te lopen en openbaar vervoer voor de deur. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf, goed hotel en een levendige stad
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik heb niet echt een minpunt kunnen ontdekken, wel staat er regelmatig een bus voor de deur die bij het hotel hoort die het zicht vanuit de Lobby ontneemt, maar het was Kerst toen ik er was dus denk dat het buiten de feestdagen erg meevalt

    Mooi hotel op een gunstige lokatie in Arnhem.Uitgebreid en gezond ontbijt.Mooie kamer( comfort).Zelfs aan straatkant is van geluidsoverlast geen sprake, natuurlijk niet geheel stil want Arnhem leeft :)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,1
    Hotel dichtbij het centrum.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerde kamer en badkamer. Ontbijtbuffet (zoals het werd gepresenteerd) viel mij tegen.

    Locatie is goed, dichtbij station en centrum. Kamers zijn ruim. Koffie en theefaciliteiten op de kamer. Personeel achter de balie is vriendelijk en gastvrij.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,3
    Prima, leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    koffie uit apparaat eetzaal lauw. Er wordt niet genoeg bijgevuld, zuivel weinig, vaak lege flessen. Wij hadden een comfortkamer geboekt met 2 losse bedden, bij aankomst sleutel ontvangen, helaas was de kamer niet schoongemaakt, vuile handdoeken in de badkamer, 2pers bed ipv losse bedden.Om een andere kamer gevraagd, jongen vd receptie gaf aan dat deze kamer ook 2persbed had, maar er konden wel 2 aparte dekbedden gegeven worden. In de kamer aangekomen blijkt dat het gewoon 2 losse bedden zijn, heb zelf met de toevallig aanwezige housekeeping geregeld dat de bedden apart opgemaakt konden worden Gelukkig van 4e verdieping naar de 2e.Kamer was prima, jammer dat receptie niet weet dat de bedden apart zijn en ook zo kunnen worden opgemaakt.

    comfortkamer prima, locatie perfect, uitstekende isolatie ramen, je hoort helemaal niets van het verkeer. Leuke bar met een vriendelijke barkeeper.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    9,2
    Hadden voor een Kerstconcert een overnachting geboekt.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vond wel jammer dat fruitpers in ontbijtruimte nogal herrie maakte. Op kamer miste ik een koelkastje en jammer dat raam niet makkelijk open bleef staan. Maar verder waren mijn zus en ik zeer tervreden

    Ontbijt was goed. Matras was prima en kamer zag er goed verzorgd uit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,5
    Wij hebben genoten!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vrij donker in de kamer ‘sAvonds. De lampen gaven niet echt veel licht.

    De kamer die wij hadden lag op de hoek, heel stil aan het eind van de gang. Heerlijk rustig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hebben een upgrade genomen, deze kamer was uitstekend met gezellig uitzicht! Het ontbijt heerlijk, goed gevarieerd, een klein minpuntje: de tafels zouden wat sneller afgeruimd kunnen worden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer aan de voorkant van het hotel, erg lawaaierig door verkeer (tunnel, bussen, trein, auto's). Glazen wand van de badkamer laat veel zien, niet handig voor privacy en licht aan in badkamer 's nachts is jammer voor de partner want die wordt dan ook wakker.

    Groede bedden, grote kamer, vriendelijk personeel, fijn ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    dat de tafels niet gedekt zijn bij het ontbijt dat je met je...
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    dat de tafels niet gedekt zijn bij het ontbijt dat je met je bord een plaats moet gaan zoeken. heel veel 4 persoonstafels die bezet zijn met 2 personen het is volgens mij een kleine moeite om die uit elkaar te schuiven. en thee en koffie in kartonnen bekers vinden wij ook een groot minpunt. dit verwacht je bij een 2 of 3 sterren restaurant maar niet bij een 4. ook geen afvalbakjes op de tafels. op het ontbijt zelf was niets aan te merken ruime keuze.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,1
    De ligging is perfect!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor parkeren is te zot voor worden. Als je €150 per nacht betaald mag je minstens verwachten dat je gratis kan parkeren. De parkeerplaats is erg krap en je loopt een groot risico op krassen en deuken. Het ontbijt op de kamer viel ons ook tegen. De transportkar was te ranzig om aan te raken. Weinig diversiteit.

    De ligging is perfect!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,3
    Het diner was heerlijk. Ontbijt ook oké.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was erg koud op de kamer. Best kleine kamer.

    Kamer was op de 4e etage, was erg koud. Kreeg het niet warm. Parkeren achter het hotel kon ik niet vinden in het donker, en ik ken de weg niet uiteraard. Stond aan de overkant op -3 in de garage.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    10
    IK WIL NOG EEN KEER!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik ergens over mag zeuren: de sinaasappelpers was een onding. Maar goed, dan heb ik echt moeten zoeken naar iets wat me tegen viel.

    Serieus: alles! De ligging is perfect, dr kamer was top (upgrade gekregen...SUPER BEDANKT!!), personeel is super vriendelijk en het ontbijt was gewoon goed (verse zalm, scrambled eggs, verse jus, op verzoek heerlijk glitenbrij brood, etc).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    6,3
    Teleurstellend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik boekte een vrij prijzige eenpersoonskamer. Op de recensies las ik over enorm fijne bedden en een mooie douche, et cetera. Echter, was van dit alles op mijn kamer geen sprake. Enorm kleine kamer met een klein eenpersoonsbed. In de douche stond je gewoon op de koude badkamervloer met enkel een gordijntje die je dicht kon doen. Deze kamer was het geld wat ik ervoor betaalde niet waard en ik raad mensen die alleen reizen dan ook aan een tweepersoons kamer te boeken, aangezien die wel mooi schijnen te zijn.

    Het ontbijt was vrij uitgebreid en lekker.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    10
    Om in Sinterklaas stijl te praten: Heerlijk weekendje was gekomen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, het was perfect.

    We zijn al eerder in Arnhem geweest, maar dit hotel overtrof alles. Het was in een woord fantastisch. Attent en aardig personeel. Er was rust in het hotel, je kon de tijd nemen om te ontbijten (heerlijk trouwens, vooral de verse zalm), het diner was goed en zitten in de foyer was heerlijk. Vooral het uitzicht op de drukte van het station was prachtig. Onze kamer keek er ook opuit en we hoorden niets. We kregen ongevraagd 2 kamers naast elkaar en er werd niets voor berekend. Alles wat we wilden bezoeken lag voor ons op loopafstand, kerstmarkt in de Eusebiuskerk, natuur markt in Sonsbeek. Ook hebben we gewoon met de stadsbus een deel van de stad bekeken en we kwamen weer terug op het station, zo kon de auto blijven staan. Gezellige stad om te winkelen met genoeg horeca om te genieten van warme chocomelk. Het was een koud weekend.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Prima voor een nachtje
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg warm en het raam opendoen was geen optie omdat het buiten min 1 was. Verder zijn de kamers ongezellig verlicht.

    Fijne bedden en een nette badkamer.

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: