Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Crown Hotel Eindhoven (former Hampshire Hotel - Crown Eindhoven) 4-sterren

Vestdijk 14-16, Eindhoven Centrum, 5611 CC Eindhoven, Nederland

#15 van de 28 hotels in Eindhoven

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2510 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,1
    Verder prima verblijf.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt: de ruimte was erg vol, erg druk, matige keus in broodsoorten, prijs kwaliteit ontbijt was matig. De gekookte eieren waren blauw. De doucheslang sprong er steeds vanaf.

    De locatie en het personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,6
    Zeer fijn hotel met zeer goede kamers en ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De liftcapaciteit. Je moest regelmatig best lang wachten op de lift.

    Zeer fijn hotel, in hartje Eindhoven. Wij hadden een familiekamers met 2 énorme bedden, bad, douche en zeer goed werkende airco. Ontbijt was ook heerlijk. Handig dat ze het ontbijt in shifts voor de early birds en de uitslapers doen. De ontbijtzaal is niet heel groot, maar door de 2 shifts voor iedereen plek. Ik zou dit hotel meteen weer boeken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    verder prima ligging t.o.v. de winkels en eet gelegenheden
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor parkeren op eigen terrein en deze was vol, moesten in parkeer garage staan nabij het hotel ook tegen betaling. Wellicht is het handig om dit bij het boeken direct te vermelden ivm het 1 richtingsverkeer. Organisatie tijdens het ontbijt was heel druk ondanks de spreiding met tijden.

    Nvt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de kamer vrij klein was. En de badkamer was erg klein vooral de wc was erg onhandig niet slim in gedeeld

    Het bed was echt heel erg goed. Personeel was erg vriendelijk. Niks om te klagen verder

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,2
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een goed stuk vlees in het restaurant dat helaas ingevroren is geweest. Zonde! Een goed maar overpriced ontbijt; 12,50 zou billijker zijn

    Uitstekend personeel!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Genoten van 3 dagen Eindhoven met een heerlijk hotel.
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ontvangst was heel slecht, onvriendelijk personeel en een hele discussie over het wel of niet betalen van het ontbijt. Moest zelfs laten zien dat ik betaald had via de bank. Kregen uit eindelijk het geld van het ontbijt terug met veel moeite. Geen goed begin van ons weekend. Iedereen kan fouten maken, excuses was wel op zijn plaats geweest.

    Gezellig hotel met prima hotelkamers en een heerlijk ontbijt. Lekker dicht bij het centrum. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,3
    Het was goed. Alleen jammer van t ontbijt.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel ons erg tegen. Er werd bij het inchecken tegen ons gezegd dat het ontbijt tot 11uur was. Wij kwamen rond 10.10 bij het ontbijt aan. We hadden wat te eten gepakt, we gingen zitten en er werd gezegd dat ze gingen opruimen maaaar dat we wel wat konden pakken. Wat erg lastig was als alles werd opgeruimd. Het opruimen ging niet echt subtiel(erg luidruchtig), koffie apparaat werd al schoongemaakt, dus dat konden we ook niet meer nemen. En het eten werd ook weggehaald. We zaten totaal niet op ons gemak te eten. Al het personeel was aan het opruimen. Dit allemaal heeft onze rustige ontbijt beleving niet echt ten goede gedaan en dat vinden we erg jammer

    Kamer was schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    5,0
    Een keer en niet nog eens
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was erg donker en klein en totally overpriced, hotel erg lastig te vinden en konden de bagage niet voor het hotel in/uitladen, volledige bedrag was bovendien al afgeschreven toen we incheckten

    De locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    6,7
    Goede locatie. Faciliteiten matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Konden geen tafel krijgen in het restaurant terwijl maar 2 tafels bezet waren, later was het restaurant nog steeds leeg. Er werd gezegd dat er niks vrij was en we hadden moeten reserveren. Het douchen was lastig in het smalle ligbad en veel te warm. Temperatuur instellen werkte niet.

    Goed ontbijt. Het bed lag goed. Perfecte locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Dikke prima
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nou niets eigenlijk

    Ideaal hotel als je lekker wilt shoppen Je hoef niet als een pakezel rond te lopen Je kan je spullen ( als je veel heb ) even op de kamer zetten en weer opnieuw beginnen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    4,0
    niet best
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er was op de avond van aankomst geen warm water, dat kan gebeuren. Echter, de volgende ochtend nog steeds niet. Een primaire eis voor een hotel is te kunnen douchen! Geen enkele tegenprestatie/ compensatie vanuit het hotel personeel. "we doen er alles aan". Er staat wel iemand te controleren of er betaald is voor ontbijt. Slecht. geef dit gratis als compensatie, laat merken dat je er iets aan doet

    Niet veel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,3
    kleine en gehorige kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het waren kleine en zeer gehorige kamers. De badkuip was volgens mij voor baby's bedoeld, laat hem gewoon weg als er geen plek voor is.

    goede kussens op het bed, de ligging is perfect.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    9,2
    Prima, prachtige locatie dicht bij centrum. Ga zeker nog een keer terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Airco deed het niet . Was een warm weekend dus kamers waren benauwd. Toen we dit meldden bij de receptie heeft het hotel ventilatoren op onze kamers gezet. Prima service!

    Grote, schone, mooie kamers. Ontbijt was prima. Was een uitstekend verblijf

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,4
    Voor ons nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel echt onvriendelijk; handelt zaken af zonder je aan te kijken of te informeren. Enorm veel geluidsoverlast (uitgaansgebied) waardoor je gestoord wordt in de slaap. Ramen kunnen niet open; gelukkig wel airco

    Het ontbijt was normaal, de bedden waren kwalitatief goed, maar niet heel groot. Dit gold ook voor de badkamer. De ligging, als het je daar om gaat, is fantastisch.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het inchecken. Wij kregen het idee dat deze dame geen zin had om in het kort even uit te leggen hoelaat het ontbijt is en waar we onze kamer konden vinden. Uiteindelijk zelf naar gevraagd.

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,9
    De kids vonden het geweldig!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren op de kamer geen ramen die open konden, was er erg warm. Vond dat er weinig lichtinv was! Er is wel een airco, maar die kon het niet koel maken.

    De bedden waren geweldig, heerlijk groot! Ontbijt was heerlijk en een ruime keus. En wat ideaal was dat het hotel midden in het centrum ligt!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Prettig hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de tweede keer dit hotel geboekt. Het is een kleinschalig, maar prima en schoon hotel welke ook nog eens een geweldige ligging heeft. Je loopt het hotel uit, hoek om en je bent in de drukte. Andere faciliteiten als bioscoop et cetera zitten tevens om te hoek. Ontbijt is prima! Voor ieder wat wils. Kamers zijn schoon en dan heb je het bed....nog nooit in zo’n fijn hotel bed geslapen. Keuze uit verschillende kussens welke zorgen voor jouw ideale comfort. Echt top!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Perfecte locatie, minder fijne kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was heel zacht en de kamer was té heet. Er kon geen raam open en de thermostaat die in de kamer hangt werkt niet.

    De locatie was perfect, midden in de stad!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,8
    Voldoende en heerlijk in de stad
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de tv niet in het midden van de kamer was. Waar wij sliepen. Maar is niet wat heel erg was of zo.

    Bedden zijn goed. Kamers alles inoorde. Midddn in het centrum en vlakbij centraal.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Goed hotel, prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan de receptie was nogal koel. Een glimlach of vriendelijk woord kon er niet af.

    Goed hotel, prima ligging. Ontbijt dik ok. Kamer ruim en netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    Prima verblijf gehad met prima faciliteiten
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Natuurlijke lichtinval is minimaal te noemen. Geen onoverkomelijk probleem.

    Kwaliteit van het bed. Normaliter altijd last vd rug, nu heerlijk geslapen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,9
    goed maar erg duur
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat mij enorm stoort is dat er geen raam open kon op de kamer . En dat alles bij je overnachting nog extra geld kost

    Bedden en kamer was perfect badkamer ook goed voor elkaar

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    6,3
    Mooie kamer, slecht bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens het ontbijt waren wij de laatste die toekwamen, en da konden we klaarblijkelijk merken ze waren enorm luidruchtig aan het opkuisen en opruimen, de helft van het brood/de boterkoeken lagen er niet meer... Toen mijn vriend zich neer zette op de bank was die nog helemaal nat van te kuisen net als zijn broek achteraf iets wat niet kan.

    Het was een mooie kamer op een hogere verdieping zoals ik gevraagt had, maar het bed was volledig doorgezakt door vorige loges.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Goed. Super locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig. Logisch in de stad....maar misschien beter waneer er goed geïsoleerd zou zijn.

    Ontbijt erg goed! en personeel van de ontbijtruimte zijn erg vriendelijk . Ligging is fantastisch. Nette kamers. .goede bedden en variatie aan kussens.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Ontbijt was zeer goed, ruime keus en voldoende! Kamer was schoon en had heerlijke bedden! En de ligging van het hotel was geweldig, om de hoek van alle winkels, restaurants en terrassen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Super! Doen we zeker nog eens!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was er geen plaats meer vrij op de parking, dus hebben ondergronds moeten parkeren, dit was €35 om van vrijdagavond tot zondagochtend te staan = extreem duur en ver wandelen!

    Super hotel! Wij zijn een homo koppel en ook zeer dicht bij de gay sauna Tibet in Eindhoven! Ligt ook pal in het centrum, gewoon even de hoek omwandelen en je bent in de winkelstraat

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,9
    goed en aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    voor mij persoonlijk vond ik de WC borstel aan vervanging toe en dat je nog 13.50€ moet bijbetalen voor op de parking te staan vind ik ook veel,maar voor de rest goed gelegen en vriendelijk personeel.

    het ontbijt was heel lekker,ruim de tijd Zondagmorgen vanaf 7u30 tot 11u.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    6,7
    Prima lokatie, slechte bedden.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Echter de bedden, althans het bed waarin ik sliep was extreem slecht. Het bed was doorgezakt en/ of slap, waardoor er in het midden een slaapkuil was ontstaan waarin je eenmaal ingerold moeite moest doen om er weer uit te komen.

    Hotel is netjes, schoon en vriendelijk personeel. Parkeerplaats op loopafstand en geheel afgesloten van het openbaar. Ontbijt is goed, niet speciaal.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Een heerlijk verblijf gehad.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht op een muur en dat de ramen niet open kunnen.

    Onbijt was goed de bedden heel lekker en dat het hotel midden in het centrum staat.. echt top.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Fijn verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was meer dan in orde, ruim, alle comfort was aanwezig en het was netjes. Het ontbijt was tip top! verse producten, ruime keuze, voor ieder wat wils. zo zou ik elke ochtend kunnen opstaan en willen ontbijten! Over de locatie is ook niet heel veel op te merken want die was heel centraal gelegen en dus fijn want veel kan je te voet doen. Over de gehele lijn was dit een heel goed hotel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    9,2
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als we dan toch iets moeten noemen dan maar de iets verouderde badkamer waar je in de badkuip moet staan douchen....

    Top locatie midden in t centrum. Mooie grote kamer (upgrade), vriendelijk personeel en prima ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Geweldig hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verlichting in de badkamer voor vrouwen om je op te maken een vergrootspiegel voor vrouwen op leeftijd. Afvalbakje bij ontbijt.

    De locatie, mooie kamer, goed ontbijt vriendelijk, behulpzaam personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    5,8
    redelijk verblijf voor max. 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamers waren niet wat er op de foto’s stond.. erg klein maar vooral gedateerd en ‘smoezelig’ vieze geurtjes overal, een loshangende tv, heel vies tapijt

    de ligging en goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    6,7
    Heb al betere ervaringen gehad.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Standaardkamer was veel te klein .Uitzicht waardeloos .Badkamer klein . Had als kamer/hotel geen meerwaarde bij ons verblijf .

    Ontbijt was goed .te weinig plaats voor te veel volk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    9,6
    aardig personeel, fantastische bedden, schone kamers,...
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    verschil in ontbijttijden is niet bij de incheck genoemd, daardoor een keer het ontbijt gemist

    aardig personeel, fantastische bedden, schone kamers, heerlijk ontbijt, late check out mogelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,8
    Goeie lokatie! Net hotel
    • Groep
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterdruk douche laag. Ontbijt te duur! 18.'- pp naast je kamerprijs van bijna 100.-pp Weet niet wat ze opdienen maar dat moet een wel lekker ontbijt wezen.

    Vriendelijk personeel Goede lokatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    5,4
    Mwah
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schaamhaar in bed, haren achter de deur van de badkamer. Kreeg wel een andere kamer, dezelfde maar dan schoner. Handdoeken leken niet heel schoon. Zaten gebruikte koffie capsules in het apparaat. Ontbijt was redelijk. Bedden goed. Voor de prijs niet geweldig.

    Locatie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Ontzettend goed en vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een prima hotel maar de inrichting is wel wat outdated

    Ontzettend goed en vriendelijk personeel. Er was goed geluisterd naar mijn wensen en ik had een heerlijke rustige kamer met een uitstekend bed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    9,2
    Heel vriendelijk personeel.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlawaai (Tip: oordopjes ter beschikking stellen)

    Heel vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt. Lekker diner. Parking rechtover hotel. Koffie en thee op de kamer. Alle winkels binnen wandelafstand.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    9,6
    Goed hotel met perfecte locatie
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft een eigen parkeerplaats, maar die was vol. We konden naar een andere parkeer garage, maar daardoor waren we wel 28 euro kwijt voor parkeren, dat was zeker een nadeel. Ook vond ik het ontbijt van 18.50 zeer prijzig.

    Het hotel heeft echt een top locatie Je zit in het centrum van Eindhoven. De stad leeft ook erg want er zijn veel mensen op straat. Het personeel is zeer vriendelijk. De kamer is erg mooi, het bed ligt erg lekker en het bad is super.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,8
    Wij komen zeker terug !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De tv (flatscreen) had zeker iets groter mogen zijn en het bad. Voor de rest was de kamer zeer proper en groot genoeg. Zalig Bed overigens.

    Het ontbijt was gewoon top. Bij aankomst zijn we fijn ontvangen geweest door de zéér vriendelijke mensen van de receptie. Echt een aanrader!!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,5
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst wilden wij graag via het hotel boeken. Echter zouden wij de volle prijs moeten betalen als wij niet via booking zouden boeken. Dat viel ons tegen van het hotel en was positief voor booking. Het scheelde 40 euro voor 2 nachten

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    5,8
    Goede locatie midden in de stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was het zeer heet op de kamer, het was niet mogelijk om het raam open te zetten. Door middel van de airco werd het wel cooler alleen mijn voorkeur gaat uit naar frisse lucht.

    Goede locatie midden in de stad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Praktisch en voldoende; schoon en prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het vreselijk dat het raam niet open kon en de frisse lucht alleen via de airconditioning te regelen was.

    De ligging was prima, het perspneel aardig en klantvriendelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    6,7
    Perfecte ligging en heel goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer matige badkamer, erg klein douchescherm waardoor halve badkamer nat wordt en doucheruimte zeer beperkt (alleen geschikt voor erg kleine mensen), slecht toilet. Duur parkeren

    Perfecte ligging en heel goed ontbijt. Mooie ruime kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was vrij donker, doordat er slechts 1 smal raam inzat. Bedden waren vrij kort

    Nette frisse familiekamer. Deze kamer was vrij groot. Vlak bij station, winkels en restaurants. Ontbijt was goed. Diverse soorten broodjes,cereals en yoghurt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,9
    De kamers waren ruim en goed schoongemaakt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was veel mis communicatie over het ontbijt. We waren met z'n 2en en dachten eerst dat er maar 1 van ons ging ontbijten. Er werd gezegd dat het kon tot half 12 maar om 11 uur kregen we te horen dat we gauw wat moesten pakken omdat ze wouden opruimen. Wat betreft communicatie is er ruimte voor verbetering.

    De kamers waren ruim en goed schoongemaakt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,5
    Fijne weekendbreak!
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ramen in de kamers kunnen niet open. Dat is echt wel em gemis. We misten de frisse lucht.

    Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt. Prima bedden.. pal naast het centrum. Aan de ene kant winkels aan de andere kant restaurants en bioscoop.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks negatiefs

    Supergrote fijne kamer, heerlijk bed, geen last van geluiden. Fijn personeel, heerlijk ontbijt, echt in het centrum. Volgende keer Eindhoven zeker weer dit hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,9
    Prima hotel voor die prijs en top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein en gedateerd. Er stond op booking.com dat er een bad in zat, maar het was bijna geen bad te noemen.. zo klein!! dat was het enige minpunt..

    De locatie was top en de kamer was netjes! Ook heerlijk ontbijt gehad!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Eindhoven een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De medewerkster aan de check-in balie leek niet goed te weten waar ze mee bezig was en het duurde ook heel lang. De check-out bij een collega verliep wel vlot.

    Superlocatie!Mooie kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    9,6
    Heerlijk ontbijt en superlekkere bedden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren was een beetje prijzig. €13,50 voor 1 nacht en voor €7,50 mocht hij de volgende dag ook nog blijven staan.

    Heerlijk ontbijt en superlekkere bedden!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,9
    Prima bed, rustige kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn vrij klein. Douche met weinig water. Kamers zijn stuk beter dan de entree van het hotel doet vermoeden.

    Prima bed, rustige kamer. Personeel was zeer vriendelijke, ook al heel vroeg in de ochtend! Midden in het centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,5
    Geweldige locatie, in het centrum en 2 verschillende...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen mogelijkheid om een dag te werken vanuit het hotel. Tot 12.00 uur vanuit de kamer.

    Geweldige locatie, in het centrum en 2 verschillende bioscopen in de buurt. Uitchecken pas om 12.00 uur.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,5
    Het was voor mij zeker geslaagd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de parking wel wat duur, maar het was wel gemakkelijk zo dicht bij het hotel. Bij de boeking werd er niet doorgegeven dat de parking nog apart te betalen viel.

    Het ontbijt is zeer goed, de kamer was proper en met de nodige comfort

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,5
    We hebben genoten van Eindhoven: gezellige stad om te wandelen, te shoppen, lekker te eten...
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tijdens ons verblijf was er 1 lift defect, het wachten op de andere lift duurde wel even.

    We zijn goed onthaald en geholpen aan de receptie. De kamer was prima... het bed en de kussens waren heel goed!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    5,0
    Zeer matig hotel wat absoluut geen 4 sterren waardig is.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn oncomfortabel, de kamer is klein. Het is geen ‘design’ hotel zoals aangegeven. De parkeer gelegheid kost 13,50 maar je kan gewoon afrijden zonder dit te betalen, dus betaal dit niet want het hek opent vanzelf.

    Niets.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    Relaxed en ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed bestond uit 2 bedden. Hierdoor is er een 'kuil' ontstaan in het midden. 's Nachts rolden we dus allebei naar het midden. Ondanks dat, erg goed geslapen en heerlijk ontspannen wakker geworden.

    Het hotel is zo goed als midden in de stad. Op loopafstand van het station. De ligging is erg fijn.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    Super..!!
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Gebruik van de suite gemaakt voor onze huwelijksnacht.. De ruimte was groot en prima uitgerust. heerlijk kunnen genieten in het bubbelbad. Tevens nog een presentje ontvangen in de vorm van een doos Merci met een mooie kaart. Al met al genoten...!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    9,6
    Niet al te grote maar gezellige kamer met alle nodige...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat een grote vertraging op het verwisselen van tv zender.

    Niet al te grote maar gezellige kamer met alle nodige voorzieningen. Mooi verzorgd ontbijtbuffetje.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    6,7
    Leuk hotel dichtbij de winkeltjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen waterkoker of koffiezet op de kamer. Wij waren daar van donderdag op vrijdag en op donderdagavond is het daar studentendag met het gevolg dat er tot 3u 's nachts heel veel lawaai was.

    Lekker ontbijtbuffet, ruime standaardkamer met badkamer, zalig om te gaan shoppen.....de winkels bevinden zich achter het hoekje, voldoende en ruime afgesloten parkeergelegenheid recht tegenover het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,3
    Uiteindelijk hebben we in een Executive room overnacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uiteindelijk hebben we in een Executive room overnacht. In een gewone kamer was geen ruimte voor een babybedje. Het hotel is wat aan de prijzige kant voor even een simpele overnachting, maar de parkeergelegenheid was erg fijn, en het hotel ligt ideaal midden in het centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,3
    Fijne overnachting, ideale uitvalsbasis voor een dagje shoppen in Eindhoven!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne in de badkamer was iets minder; nagellak strepen in bad nog aanwezig.

    Parking was ideaal; onthaal receptie was zéér vriendelijk en uitleg over kamer en ontbijt zeer duidelijk. Ontbijt was zeer goed, lekker; er was voldoende aanwezig en ruime keuze. Kussens op bed waren zéér goed!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,8
    Perfecte kamer/hotel op een perfecte locatie van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer. Had liever 1 goede douche gehad dan een douche en bad in 1. Ik ben aardig lang en vind het gevaarlijk glad in zo'n bad.

    De moderne luxe kamer. En de locatie helemaal! Perfecte plek!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    genieten
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen geluidsoverlast ondanks dat t hotel midden in het centrum is gelegen. De bedden lagen heerlijk, de kamer was schoon en het ontbijt uitgebreid en vers. We konden op een veilige manier onze bagage achterlaten bij het uitchecken wat erg prettig maar ook safe aanvoelde.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    Goed voor 2 nachtjes niet langer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt , geen minibar zelfs geen flesje water op de kamer. Wel te krijgen aan receptie voor 1 euro ! Sommige receptionisten niet zo vriendelijk ! Kleine kamer + badkamer.

    Het goede bed en de locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,1
    Toffe stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst werd ons veel meer aangerekend voor de kamer. Zelfs bij voorlegging van onze reservatiepapier was er nog discussie. Ondanks het feit dat we ontbijt bijbetaald hadden begon terug een discussie dat we niet betaald hadden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,1
    Ideaal voor een overnachting als je naar de Effenaar gaat
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op de 4e verdieping, toch nog tamelijk veel geluid van de straatzijde als je een slechte slaper bent. Toilet in de badkamer was niet doorgespoeld toen we incheckten, waarschijnlijk een vergetelheid maar toch niet aangenaam. We misten een minibar in de kamer (superior twin)

    Mooie gerenoveerde kamers, comfortabele bedden, goed werkende airco, lekker uitgebreid ontbijtbuffet, parkeergelegenheid recht tov hotel Early check-in gevraagd omwille van gezondheidsproblemen, was geen enkel probleem

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb graag 's morgens frisse lucht in de slaapkamer en het raam kon niet open...

    Heerlijk, uitgebreid ontbijt! Zalige bedden en supervriendelijk personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,9
    Goed hotel prima ligging voor treinreizigers
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm op de kamer er kon geen raam open airco maakt veel lawaai dus s nachts uit moeten zetten De matrassen verschuiven

    De centrale ligging Goed bereikbaar per trein Ideaal verblijf tijdens DDW

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    5,4
    Kort, een nacht. Prima, maar niet ontbeten omdat dit €18,50 per persoon kost, gelukkig elders wel mo
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijkheid. Elke verzoek, elke wens kostte geld: een flesje water in een bak op de balie gepresenteerd: kost een euro. En meer van dat soort dingen.

    De ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,2
    Top!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De airco werkte niet...

    Prima ontbijt en prachtige, ruime kamer met 2 badkamers waarvan één met heerlijk bubbelbad. Dank voor de gratis upgrade naar deze kamer!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,5
    Helaas is er een verkeerde boeking gemaakt ( schuld van onze...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas is er een verkeerde boeking gemaakt ( schuld van onze kant) en stond ik de 24 voor de balie ipv van de geboekte 23 Resultaat hotel vol moest na veel zoeken (dutch design In eindhoven) nog kamer huren Ik heb wel een no sleeping formulier ontvangen waarmee het hotel bevestigde dat ik er niet geslapen heb.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,9
    Prima verblijf tijdens evenement. Lekker dicht bij de horecagelegenheden op de Markt.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Droge lucht (airco), waardoor ik s'nachts wakker werd. Geen koffie/theefaciliteiten op de kamer.

    Geen geluidsoverlast, ondanks dat het hotel midden in de stad staat.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,3
    Goed hotel midden in Eindhoven met zorgzaam en prettig personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Temperatuur en rookgeur in eerste kamer.

    Helaas eerste nacht overlast van rokende gasten (roken is eigenlijk verboden). Dankzij alert en attent personeel kreeg ik een andere en mooiere kamer.

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: