Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hampshire Hotel - Savoy Rotterdam 4-sterren

Hoogstraat 81, 3011 PJ Rotterdam, Nederland

#37 van de 58 hotels in Rotterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1642 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    Prima hotel in Rotterdam en dichtbij Erasmus MC ziekenhuis.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tocht uit de ramen was heel erg. De werkzaamheden en het boren sochtends vroeg was zeker een dikke min punt (snap het wel dat iets gerepareerd moet worden, maar een latere tijdstip was beter geweest).

    Prima hotel in Rotterdam en dichtbij Erasmus MC ziekenhuis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    5,0
    Op loopafstand van kunstmarkt Blaak, station, en winkels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de badkamer! die was erg klein. De toiletpot was vies en de douchecabine was ook vies. Het ontbijt was matig. Door springende, rennende en schreeuwende kinderen boven ons hoofd erg vroeg gewekt.

    De Kamer was netjes. Groot genoeg. Het bed was goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,8
    Een gezellig en betaalbaar verblijf in het centrum van Rotterdam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De medewerkers aan de balie waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam! Ook aan het ontbijt was er een gemoedelijke sfeer maar werd je toch correct en vlot voortgeholpen. Het ontbijt was ook erg lekker!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Genoten van de omgeving
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Dekbedden

    Kamer was goed, bedden ook. Dekbed vonden wij te zwaar en stijf. Badkamer wat krap. Locatie 5*, alles in Rotterdam te belopen, befietsen of met openbaar vervoer te bereiken. Veel keus aan restaurantjes en cafeetjes. Pas op! De fietsers letten nergens op (in de meeste gevallen). Voor hen gelden vaak geen stoplichten, en ze rijden vrijwel overal ook tegen de richting in of over het voetpad. Het is dus uitkijken geblazen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Gezellig en uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was wat aan de kleine kant.

    Het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het stadscentrum is op wandelafstand gelegen van het hotel! Het ontbijt is zeker en vast de moeite waard.. voor elk wat wils!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Mooi verblijf maar te kleine badkamer, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - badkamer is veel te klein! - verschoning badkamer en toiletvooreieningen waren niet gebeurd op zaterdag 12 mei

    + Ligging is top + Ontbijt is heel goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Naar verwachtingen een goed verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel heeft geen restaurant

    Ik ben al vaak in dit hotel geweest en steeds valt me de vriendelijkheid van het personeel op. Dit hotel is ook goed gelegen bij de markthal en de Kubuswoningen, de Delftshaven, enz. Een aanrader.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    6,3
    Gemiddeld hotel dat prima is voor een korte nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het zijn zeer eenvoudige kamers. Wij kregen een upgrade en waren heel benieuwd. Toen we de kamer binnen gingen waren we vervolgens meer benieuwd hoe de eigenlijke kamer zou zijn geweest. Wij hadden een zeer simpele kamer met een douche waarvan de wanden defect waren, de muren smoezig etc... Het was allemaal net aan...

    De locatie is heel handig. Midden in het centrum en nabij openbaar vervoer. Je bent snel waar je wil zijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,7
    Heerlijk weekendje Rotterdam gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer bevond zich direct naast het trappenhuis en was daarmee redelijk gehorig. Gelukkig was het 's nachts wel lekker rustig op de trap.

    Het leukst aan het hotel vonden wij de ligging. Binnen 10 minuten lopen een leuk pleintje met restaurantjes, de markthal, het Museumkwartier etc allemaal op loopafstand

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    5,0
    nooit meer in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    afgeleefd hotel & enorm lawaai in het hotel (liften ea....) geen nachtrust mogelijk

    niets van service bij het ontbijt; kamers afgeleefd en enorm lawaaiierig => schande

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Het personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer te klein. Op 13 maart konden we niet meer ontbijten want we kwamen om 10 uur aan, alles was nog aanwezig. Ze hebben toen nog niet opgeruimd

    Het personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,8
    Plezierig verblijf, toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, begreep dat er verbouwd gaat worden. Heel vriendelijk personeel=!

    Kamers 115 was prima, badkamer wat klein en verouderd. Kitranden en badkamerdeur (+rooster) vergeeld en smoezelig. Bedden waren lekker.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,9
    Prima!
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is gedateerd en kan een update gebruiken. Het ontbijt kostte € 12,50 per persoon en hebben wij vanwege de prijs niet genomen.

    Bij aankomst in onze kamer bleek een van de lakens erg vies. We zijn dit gelijk gaan melden en kregen direct een nieuwe kamer. Top! De locatie is goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,9
    Leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de douche wat te klein. Waardoor ik me niet op mijn gemak rustig kon douchen.

    De kamer waar we in sliepen was wel leuk en de bed waar ik in sliep was heel comfortabel kreeg een goede nachtrust. En bij de receptie waren ze heel vriendelijk dus dat was wel goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    5,8
    Dichtbij het centrum.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De grootte van de kamer viel tegen. De badkamer was niet echt schoon. We hebben geen ontbijt genomen want de ontbijtruimte zag er erg ongezellig uit.

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,6
    Geweldige locatie, vriendelijk personeel, zalig ontbijt, een aanrader!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Relax Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een zeer uitgebreid en lekker ontbijt in buffetvorm, een echte aanrader! Het personeel was super vriendelijk, het hotel is enorm goed gelegen, vlot bereikbaar, ruime (betaal)parking op 25 meter en het bed was super comfortabel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    Prima hotel voor een kort verblijf!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn vrij gehorig (spleet onder de deur laat veel geluid van stenen gang en klappende deuren door). WiFi signaal is erg zwak. € 12,50 pp voor redelijk standaard ontbijt buffet is best veel.

    Erg vriendelijk personeel en ruime, schone kamers. In het centrum, alles is op loopafstand.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,6
    We waren bijzonder tevreden over de accommodatie en de ligging ervan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer had gezien de kamergrootte ruimer gekund. Kamer verdient een opfrissing (vooral het zwarte meubilair vertoont sleet). Kwaliteit tv kan beter. De groen flitsende rookmelder stoort in de duisternis.

    Vriendelijk onthaal, zeer ruime kamer (maar kleine badkamer), goede isolatie (geen geluid van buiten, normale hotelgeluiden binnen), lekker ontbijt in een gezellige eetruimte, parking vlakbij Enkele kleine mankementen in de kamer werden spontaan verholpen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,9
    De netheid en gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens ontruimingsalarm niet voldoende geinformeerd. Naar ons idee is personeel ervoor om gasten te informeren en naar buiten te leiden en moet de brandweer gebouw checken. Dit was niet het geval.

    De netheid en gastvrijheid

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,3
    Mijn verblijf voor 1 nachtje was goed.
    • Stel
    • Comfort Relax Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij binnenkomst in de kamer was het een beetje muf. Het raam kon helaas niet open om het effe uit te luchten en met de airco duurt het effe. Uiteindelijk kwam het wel goed dankzij de airco.

    Het ontbijt was erg lekker. Dit was ook het eerste hotel waar bij de gebakken roerei bij het ontbijt gewoon goed gebakken was en niet half rauw zoals ik dat vind. De rest van het ontbijt was ook lekker. Het 2 persoonsbed was ook heel erg groot en fijn om in te liggen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    Prima hotel voor een weekendje Rotterdam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerde kamers, daardoor is de prijs/kwaliteitverhouding niet optimaal meer. Badkamer rook erg muffig.

    Goede ligging, op loopafstand van de Markthal en metro en tram station. Parkeergarage voor het hotel. Goede bedden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    6,7
    Ligging in Rotterdam, gemakkelijk te bereiken en parkeren...
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedatteerde inrichting. Badkamer was erg klein en aan vervanging toe. Snachts erg lawaaierig dit kwam ook omdat onze kamer bij de trap was.

    Ligging in Rotterdam, gemakkelijk te bereiken en parkeren was top.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    4,6
    Het was dat ik uit nood mij moest betrekken in een hotel anders had ik een andere hotel geboekt.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, te kleine tv, kapotte raamrooster, muffe geur in de kamer en geen matrastopper aanwezig waardoor er steeds een grote gleuf ontstond in het midden van het bed en kapotte douchscherm.

    Klantvriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    8,3
    3 sterren waard maar geen 4 sterren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    -de erg kleine badkamer met haardroger die stuk was -Slechts1 produktje in de badkamer -de gordijnen aan het raam die aan de binnenkant vies zijn

    -de ligging van het hotel -de familiekamer waar je makkelijk met 4 personen kan verblijven -de attentie voor mijn verjaardag! -de vriendelijke medewerkers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    3,8
    Eenmalig met kinderen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is superklein, in de kamer stonden 2 bedden elk en toen was de ruimte op.. een gezinskamer met 4 bedden maar verder geen ruimte om te bewegen

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,3
    Uitstekend en op loopafstand van centrum, parkeerplaats en kantoor
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verbeteringen te melden

    Prima gastvrije ontvangst. Uitstekende informatie over restaurants in directe omgeving. Rustige kamer zonder straatgeluiden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,8
    Het ontbijtbuffet was heel uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De douche was niet helemaal proper, er lagen lege bierflesjes onder ons bed van de vorige gasten en die gasten hadden blijkbaar door het raam gerookt ook, want er lagen peuken op de vensterbank buiten en as binnen. De kamer stonk wel niet naar de rook. Voor ons niets om moeilijk over te doen, maar het mag wel worden vermeld.

    Het ontbijtbuffet was heel uitgebreid. Ontbijten kon op zaterdag tot 12u. (Uitslapen!) Het personeel was heel vriendelijk. De ligging van het hotel is geweldig. De markthal was vlakbij. (Eten! Drinken!) Ook andere plaatsen die we bezochten waren gemakkelijk te voet of met de metro te bereiken vanuit het hotel. Uitchecken kon ook tot 12u. (Weeral: uitslapen!) De kamer was gezellig en ondanks het feit dat er veel volk in het hotel was, was het er toch rustig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,9
    Fantastisch
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er hing een vieze geur van urine in de badkamer. Het leek of iemand naast het toilet had geplast en dit niet goed was gepoetst. Heel irritant.

    Ontbijt was heel lekker. Zeer goed bed en hoofdkussen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    10
    Prijs - kwaliteit ok!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden via booking last minute geboekt en vermits we nog een bongobon 'ontbijt met bubbels' hadden hebben we deze geactiveerd. Het ontbijt was zeer goed en de bubbels ook. Voldeed volledig aan onze verwachtingen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Ligging van het hotel is ideaal om te shoppen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De verwarming op de kamer werkte niet echt optimaal.

    Ligging van het hotel is ideaal om te shoppen. Ontbijt was prima, ook de kamer was in orde. Het personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,3
    Was prima in orde
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtzaal was wel wat klein met zoveel gasten.

    Heerlijk geslapen, schone badkamer, vriendelijk personeel. Na een avond Ahoy is dit een prima hotel om te verblijven, gemakkelijk te bereizen met de metro. Parkeren P+R is gratis met gebruik van ov. We komen volgend jaar graag weer na het concert van Waylon, was ook top!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,9
    we hebben het erg naar onze zin gehad , goede locatie dichtbij de markthal en de koopgoot .
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een veel te krappe douche cabine en de badkamer was erg koud .

    De ligging van het hotel. De kamer was prima, het was er schoon en netjes. Ontbijt was heerlijk, personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    5,0
    Alles is er als Hotel. Jammer dat men gasten kaderd volgens subjectieve indrukken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik werd behandeld als drugs-toerist. Nog voor men wou inchecken kreeg ik onmiddellijk papieren te ondertekenen over hun drug beleid. Terwijl andere gasten naast mij aan het incheken waren zonder dat deze documenten werden voorgesteld.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    4,6
    Mijn volgend weekendje Rotterdam zal plaatsvinden in een ander hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was één dame aan de receptie die was zeer vriendelijk. De rest was niet echt aangenaam.

    Onze kamer was zeer klein, koud, oud en de badkamer was super klein en er hing een 'putjes-geur'. Het ontbijt viel helemaal tegen, als wij beneden kwamen zat het volledig vol. We moesten wachten tot er een tafeltje vrij kwam. Er stonden heel veel tafels vol met lege gebruikte borden en kopjes. Bijna alles was op, geen broodjes, geen kopjes geen gebakken ei, geen spek.....Nog nooit meegemaakt. Ik kom hier niet meer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    4,2
    ellendig !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was onmogelijk om te douchen ! Zelfs mijn vriendin van 1.60 had heel veel moeite de douche in te komen. Dit was echt heel belachelijk. Je komt na een lange reis (vliegtuig/auto) en kunt niet douchen. Ik ben 1.88 m, maar niet dik of iets dergelijks. Kon er gewoon niet in. Bij de receptie zeiden ze enkel dat ze bekend waren met dit probleem, maar oplossing waren er niet !!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    5,4
    Goede locatie, te kleine kamers
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn echt te klein. Geen dubbelbed maar een twijfelaar. Het toilet geplakt aan de douche. De douche te klein, je kon je er niet in keren. En de badkamer stonk naar urine.

    Het ontbijt was echt heerlijk. Ook was de bar aangenaam gezellig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    3,3
    Boek hier nooit meer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het wordt tijd dat ze de zaak schilderen en vernieuwen De tv op alle twee kamers deden het niet

    Het ontbijt was goed alleen stond niet alles klaar pas na 7 uur

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    De piepkleine badkamer die hoort bij de familiekamer en de wat versleten en aftandse indruk van deur en spiegel in de badkamer.

    De ligging van het hotel is super. Het personeel is echt vriendelijk. Het ontbijt is zeker prijs-kwaliteit waardig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,2
    Zorgeloos!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    De kamer was leuk versierd met ballonnen omdat ik had verteld dat mijn vriend de dag ervoor jarig was. Daarnaast nog twee flesjes water en chocoladerepen bij binnenkomst, dat maakte ons verblijf nét wat aangenamer! Daarnaast ook heel handig een parkeerkaart ontvangen om de auto in de parkeergarage te parkeren tegen een goedkoper tarief.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,1
    De brandmelders geven een dusdanig intensief irritante...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De brandmelders geven een dusdanig intensief irritante flikkerverlichting dat het zowel met inslapen als bij lichte slaap niet te doen is daar normaal te liggen. Het verlicht voor een milliseconde de gehele kamer!!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    Prima voor een nachtje, maar niets bijzonders.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchecabine is claustrofobisch klein, zoals de hele badkamer. Bed ook aan de smalle kant. Wel prima matrassen. Kluisje was defect. Ontbijt van matige kwaliteit.

    De ligging was prima voor hetgeen waarvoor wij in Rotterdam moesten zijn. Ontvangst bij receptie erg vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,5
    Ondanks dat het uitstekende verblijf, was het uitchecken een enorme afknapper.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij het afrekenen moesten er een ontbijt te veel afgerekend worden. Ik heb zeer vriendelijk en met heel erg veel geduld voor elkaar gekregen dat de rekening werd aangepast. Daardoor was ik bijna te laat bij mijn afspraak.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,8
    Het was verblijf was oké, maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamers, met een bed van 1.40 breed. Te klein voor 2 personen.

    Personeel was vriendelijk, maar meer ook niet. Dit hotel is prima als je op doorreis bent o.i.d., maar je moet niet meer dan standaard verwachten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,2
    Goed ontbijt, nette kamers, schoon, vriendelijk personeel
    • Stel
    • Comfort Relax Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel daadwerkelijk een 2 persoonsbed krijgen als dat is geboekt. En niet 2x een 1 persoonsbed met 1 gezamenlijk laken en dat beschouwen als een 2 persoonsbed

    Goed ontbijt, nette kamers, schoon, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor een paar nachten, heerlijk dichtbij de leuke winkels en Markthal etc
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets.

    Prima kamer, alles zag er netjes uit, airco was alvast aangezet dus de kamer was heerlijk koel toen we binnenkwamen. Lekker ontbijt gehad, keus genoeg, heerlijk roerei.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,7
    We waren in verband met deelname aan de Zomercarnaval .....de 3de jaar op rij in dit hotel
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was het weekend van de Zomercarnaval, Engelse gasten in de kamers waren zooooo luidruchtig, niet normaal ....maar na melding aan de receptie midden in de nacht, kwam daar een eind aan ....receptie heeft dus goed gehandeld achteraf ..

    De locatie was voor ons perfect ivm met de Zomercarnaval waar wij deel aan namen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Ik kom hier geregeld en zal dit met plezier blijven doen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    "Vijverdouche": als je niet oplet staat de hele badkamer onder water.

    Dit hotel is erg goed gelegen en heeft een vriendelijke bediening. Alleen spijtig dat er geen restaurant is (er zijn alleen voorzieningen voor ontbijt). HD tv zou ook leuk zijn. Maar eigenlijk is het er best in orde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,9
    Zeer vriendelijk en alert personeel, dicht bij het centrum,...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Fitness ruimte weggemoffeld in een kelder, prijs-/kwaliteit verhouding (hoge prijzen vanwege North Sea Jazz Festival)(normaliter liggen prijzen beduidend lager)

    Zeer vriendelijk en alert personeel, dicht bij het centrum, prima ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    8,3
    Een prachtig hotel .
    • Stel
    • Comfort Business Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er stond een kast in het halletje , dat maakte het lastig , bij het verlaten van de kamer .

    Een prachtig hotel ,op een goede locatie . Het was er netjes ,alles was er ,zoals zeep in de badkamer , een bureau met schrijfgerei en je kon ook zelf koffie of thee maken , dat hebben niet gedaan ,omdat ik dat eigenlijk niet zo handig vond .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,4
    2 sterren zeker geen 4
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gaf de indruk van een 2 sterren hotel. De douche in het bad die ook nog eens niet goed warm werd, de wc die dicht moest voor hij doorgetrokken kon worden. 2 eenpersoonsbedden aan elkaar terwijl we een 2 persoonsbed hadden bestelt. We mochten niet naar de kamer voor een bepaald tijdstip en super kleine kamer.

    Personele hulp

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    6,3
    Goede locatie maar het hotel viel tegen.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer. De douchecabine was veel en veel te klein. Je kunt je er amper bewegen. Ook de toiletruimte is veel te klein. Het hotel maakt verder de indruk zo langzamerhand weer eens aan een update toe te zijn. De prijs van ruim Euro 200,-- voor deze kamer is veel en veel te hoog. Euro 100,-- zou beter hebben gepast. Ik was scheerspullen vergeten. In de kamergids stond dat dat beschikbaar gesteld kon worden. Men kon mij wel een scheerapparaatje geven maar scheerzeep was niet beschikbaar.

    De locatie en het ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    3,8
    Locatie was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteit ver onder de maat. Het stonk er, niet schoon, beschadiging aan inventaris en fitness apparatuur. Wij verwachten voor dit geld een fatsoenlijke grote en frisse kamer.

    Locatie was prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Goede locatie, lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was niet op tijd klaar en we moesten ook nog een tijdje wachten op het vooraf bestelde babybedje.

    Lekker ontbijt, vriendelijk personeel, leuke locatie in hippe buurt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,9
    Prima hotel op goede locatie, uitstekend als verblijf...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was erg klein, wij zijn beiden slank, als je iets meer gezet bent kun je de douche niet in. Dit stond niet aangegeven bij de reservering!

    Prima hotel op goede locatie, uitstekend als verblijf tijdens North Sea Jazz

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,1
    Een accomodatie volgens de prijs/kwaliteit verhouding waar ruimte is voor verbetering.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snack automaat was stuk. Hygiene badkamer Mn het toilet, misschien voegen van tegelwerk ? Urine geur en er was gerookt op de kamer.

    Het bed ! Ontbijt 👍🏻

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,9
    Maar het ontbijt was weer super. En het personeel was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche en we hadden een groter bed verwacht, wij hadden het idee of we op een eenpersoonskamer verbleven. Het was wel allemaal netjes schoon.

    Wij verbleven in kamer 301, het was een klein bed wel goed matras. De douche was echt te klein. Voor wat forsere personen is het geen doen om te douchen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Goede ligging, fijne service voor weekendtrip met gezin!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein voor een gezin. Ook enigszins gedateerd.

    Het hotel ligt vlakbij cs station blaak, waardoor je alle kanten op kunt. Ontbijt aten wij in de Markthal. Genoeg leuke tentjes in de buurt. Familiekamer was goed, met stapelbed voor de kinderen en eigen balkon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Prima hotel, voldeed aan verwachtingen.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer OK, tikje krappe ruimte voor toilet. Bij binnenkomst rook kamer muf, zou gelucht mogen worden.

    Uitstekend ontbijt, centraal gelegen, voorzieningen volgens beschrijving, geen echte minpunten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    De ligging is erg goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was in onze kamer erg klein. Zelfs een slank persoon had weinig ruimte .

    De ligging is erg goed!! Ontbijt was prima, vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Ligging, dusdanig goed dat ik ondanks de minpunten wel weer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer was erg krap. Kamer was wat gedateerd met deprimerende kunst aan de muur.

    Ligging, dusdanig goed dat ik ondanks de minpunten wel weer hier naar toe zou gaan.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    Gezellig, maar klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De douche is wel klein. Net "groot" genoeg om je te draaien en shampoo of iets dergelijks te nemen, maar daar blijft het bij. De badkamer in het algemeen was niet echt groot. Ook hadden wij net een kamer aan de trap en liften, waardoor we 's nachts soms wel wakker werden door lawaai van andere gasten. Misschien is het een idee voor het hotel om de kamers die daar vlak bij liggen, toch beter te isoleren. [We waren er wel net het weekend na Koningsdag, dus dat kan ook een hoop te maken hebben met het lawaai 's nachts.]

    Het personeel was heel vriendelijk, zowel bij aankomst, vertrek als elke keer dat we het hotel binnen of buiten gingen. Het hotel ligt ook vlakbij de Centrale Bibliotheek, de Markthal (echt een must voor iedereen!), de Kubushuisjes (je ziet ze onmiddellijk als je bij de Markthal bent) en de winkelstraten. Boekenliefhebbers: ga zeker eens op zoek naar Donner! Met andere woorden: de locatie van het hotel is perfect. De bedden hadden zalige matrassen en ook de kussens vonden we allebei perfect - wat niet vaak voorvalt aangezien mijn partner normaal elke keer een tweede kussen neemt / vraagt en deze keer dus niet. Genoeg opbergplaats voor onze kleren, mogelijkheid om het raam open te zetten zodat het kon verluchten en een kluisje om onze belangrijkere bezittingen - die we niet wilden meesleuren, zoals sleutels e.d. - in te bewaren.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,9
    Het hotel is super gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als de mensen 's avonds nog hun tanden wilden poetsen ofzo, kregen we rare geluiden te horen uit de buizen bij het toedraaien van de kranen.

    Het hotel is super gelegen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    9,2
    Weekendje Rotterdam verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was minimaal en wat gedateerd. De bedden zijn goed alleen wat zacht.

    Prima uitvalsbasis in het centrum om Rotterdam te voet te verkennen, parkeergarage t.o. hotel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,5
    Perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Rotterdam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is toereikend en schoon, maar wel erg klein.

    We hadden een kamer op de 7e etage aan de kant voor de Hoogstraat. Deze kamer had een geweldig dakterras. Helaas was het weer niet goed genoeg om daar op te zitten, maar op warmere dagen, na een dagje Rotterdam, is het vast heerlijk bijkomen. Het bed sliep heerlijk en het kussen was lekker dik.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    5,4
    Beetje tegenvaller;-)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Hygiëne en comfort: kamer 1 op 4 dagen niet schoongemaakt. Zeepdispenser niet aangevuld. Bedcomfort echt niet goed. Badkamer meermaals slecht schoongemaakt. Lift geblokkeerd door schoonmaakpersoneel.

    Uitstekende ligging en gastvrij onthaal.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,5
    Al jaren een prettig goed hotel in het centrum van Rotterdam met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijtruimte zou wat groter mogen zodat je niet hoeft te wachten tot er een tafel vrij is. Maar goed, dit is geen ramp wanneer je vrij bent en de tijd hebt. Het wordt pas vervelden als je dringende afspraken heb. Verder alles goed geregeld.

    Het feit dat het in het centrum ligt is super.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,1
    verzorgd ontbijt met lekkere koffie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Relax Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    het bed was doorgelegen en lag dus niet erg comfortabel. erg dikke hoofdkussens ook. geluidsisolatie naar andere kamers toe, is ook voor verbetering vatbaar.

    verzorgd ontbijt met lekkere koffie. prima onthaal aan receptie.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    5,4
    Prima locatie, basic kamer is echt te klein.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer kleine badkamer, waar je bij het haren wassen of omdraaien tegen de glazen douchedeur of muur aan stond. Mag nodig geverfd/onderhoud gepleegd worden. Veel lawaai in kamer aan trappenhuis.

    Vriendelijke staff, goede locatie dicht bij de markthallen waar je fantastisch kunt eten (Vapiano).

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    6,7
    Het was oke.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douches wisselen heel erg van warm naar koud. Niet fijn! En erg jammer dat we zeer vroeg geboekt hebben en dan een kamer in het lawaaierige trappenhuis krijgen.

    Fijne lokatie zo vlakbij markthal.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    8,8
    Ontbijt zeer uitgebreid en goed verzorgd, uitstekende...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meerdere malen in de nacht wakker geworden van startende apparaten/machines , weet niet precies waar het vanaf kwam. In elk geval niet van buiten maar in of boven onze kamer.

    Ontbijt zeer uitgebreid en goed verzorgd, uitstekende ligging qua markthal en metro/Ahoy

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    4,6
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij inchecken moesten we nog allerlei gegevens doorgeven. Omdat we via Bookings. com hadden geboekt hebben wij geweigerd om wééralle gegevens in te vullen. Onze gegevens waren immers al bekend. Bovendien hadden we haast bij inchecken. Toen wij s nachts om half twee terug kwamen in hotel bleek onze keycard voor de kamer geblokkeerd omdat we het incheck formulier nog moesten invullen. Belachelijk! Hotel is zeer gedateerd.

    Normaal ontbijt niks bijzonders

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    5,0
    Kleine, ouderwetse en benauwde kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden aangeven dat we niet gestoord wilden worden (er waren geen bordjes), dus het personeel kwam 2 keer vroeg in de ochtend binnenwalsen. En dat terwijl we diezelfde dag sowieso zouden uitchecken. Zeer frustrerend.

    De locatie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,6
    Erg leuk en relaxed weekend. Goed hotel, prima prijs/kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Douchekop moest je in de hand vasthouden, maar zij zijn momenteel kamers aan het renoveren dus dat gaat vast goedkomen.

    Leuk en behulpzaam personeel, erg vriendelijk. Ligging hotel perfect. Goed ontbijt. Wij vonden dit hotel voor herhaling vatbaar! En Rotterdam ook!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    5,8
    vriendelijke mensen,kleine kamer, opletten bij ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de douche ingang was te klein voor iemand van mijn postuur. Kaas en vleeswaren van het ontbijt gingen al gauw verkleuren. de kaas lag er zweterig en met gekrulde randen bij. Misschien iets kleinere porties neerleggen bij het begin van het ontbijt.

    ontvangst uitermate vriendelijke. vriendelijk en behulpzame medewerkers

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    9,2
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren werkzaamheden in het hotel waar er niets van op de site stond. Met een baby is dat niet zo handig dat er heel veel lawaai was.

    Het ontbijt was heel lekker en de mogelijkheid van het bad op feb kamer.

    Verbleven in januari 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hampshire Hotel - Savoy Rotterdam

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: