Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Pension de Harmonie 3-sterren

Voorhaven 94, 1135 BT Edam, Nederland

#5 van de 5 hotels in Edam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 379 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    6,7
    Prima, als je geen waarde hecht aan luxe
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het pension ligt aan de achterkant van de Harmonie, waar je eerst langs de uitgang van de "keuken" komt. Een beetje viezig, smoezelig. Het appartement is op zich netjes, maar volledig scheef, waardoor je niet echt lekker ligt en bijvoorbeeld de stoel steeds omviel. Het ontbijt is buitengewoon eenvoudig. Voor toeristen niet echt een aanrader.

    Prima locatie. Edam is een prachtig dorpje en de Harmonie ligt midden in het centrum. De Harmonie is zelf een heel mooi oud café, waar muziek een grote rol speelt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    Het was helemaal super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ligging aan het water en vlak bij het centrum. Vriendelijk personeel en een goed ontbijt. Zeker de moeite waard en we komen zeker een keertje terug.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    Mooi gelegen hotelletje, gastvrij en op rustige plek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mag iets meer gevarieerd..

    Ruime kamer met keukenfaciliteiten, in leuk pandje aan het water in Edam, lekker rustig en mooi gelegen, was goed vertoeven na een dagje fietsen. Kleinschalig dus wat persoonlijker dan grote hotels

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,3
    Il raad dit hôtel t’en zeerste af aan fietsers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze fietsen waren aan mekaar vast geketend...ze werden niettemin hardhandig verplaatst, waardoor meerdere onderdelen kapot waren. We kregen 30 euro terug voor een nieuw spatbord. Desondanks merkten we de volgende dag dat er nog meer niet ok was aan onze fietsen....uit eigen zak nog eens 160 euro bij een réparateur moeten ophoesten. il ben een globe-trotter...dit ils echter de eerste Keer dat zoiets gerbeurt...de andere fietsen lagen ook onhandig her en der tegen de muur. De prijs van de kamer was veeeel te duur. Er werd geprofiteerd van de omstandigheden

    Het ontbijt was heel lekker.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    Gezellig en vriendelijke mensen .
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien iets meer variëteit in ontbijtkeuze maar voor mij was het voldoende . Viel me niet tegen , integendeel .

    Gezellige buurt . Het oude Edam komt volop tot zijn recht . Volgend jaar ben ik er terug . Zeker weten .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Leuke omgeving in pittoresk Edam. De pret moet je altijd zelf maken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg zakelijke ontvangst. Sleutel afgegeven, kwam op mij over of men niet zo zeer op ons zat te wachten. Niet wat ik van een B&B gewend ben.

    Lekker bed. Prima ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,4
    Entree had een eigen voordeur vanaf de straat bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer was zo klein dat de deur niet dicht ging omdat die tegen het bed kwam. Ontbijt was in cafe.

    Entree had een eigen voordeur vanaf de straat bereikbaar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Mooie lokatie in historisch centrum van Edam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een 4 persoonskamer met een keukentje. De kamers zijn bereikbaar via een trap aan de buitenzijde van het café. Het ontbijt was in het café en prima in orde. Het enige wat wij misten waren vers gebakken broodjes maar verder was er voldoende keus in o.a. brood, beleg, yoghurt en fruit. De lokatie ligt prachtig aan het water in het historisch centrum van Edam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Prijs-kwaliteit verhouding meer dan uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst was hartelijk. Studio was zeer schoon en van alle gemakken voorzien zoals keuken, koelkast, TV. Badkamer was prima met ligbad. Meer dan genoeg kussens en dekens. Parkeren in de buurt allemaal gratis. Geen geluidsoverlast van het naburig café. Gewoon goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    Gezellig en vredevol overnachten in Edam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer en muren zijn niet zo geluidsdicht als opgegeven. Muziek van onder het café is duidelijk hoorbaar. Ook geluid van buren. Let op: er zijn meerdere mogelijkheden om aan het hotel te geraken. Rij niet over het brugje van 1m80 breed. GPS stuurt iedereen over het brugje, is niet aan te raden.

    Flexibel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker ontbijt. Snelle respons op mails.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,1
    Het beantwoordde geheel aan mijn verwachting.
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In mijn geval niets; het was op een maandag en rustig in het café

    Ontbijt uitstekend. De kamer bereik je buitenom via trappen. Dat vond ik minder. Het Café / muziekgebouw is echt prachtig en historisch oud .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    We vonden het een prima locatie met als verassing het keukenblok met kooktoestel.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stoelen bij de tafel op kamer 3

    Kamer is voor een overachting voldoende. Langer verblijf is het te klein en worden er twee makkelijke stoeltjes gemist. Tip: Vervang de twee kleine houten stoelen met biezen zitting voor twee makkelijke eetkamer stoelen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    6,7
    Prijs kwaliteit viel het mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging. Mijn auto is te groot om daar te kunnen rijden. De bruggen waren te smal. Was zeer druk. Was juist jaarlijkse vrijmarkt.

    Prijs kwaliteit viel het mee. Was niet slecht maar ook niet meer. Wel mooi authentiek stadje.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,7
    Gastvriendelijke locatie met enkele verrassingen, maar evengoed een prima overnachting gehad.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De check-in was in een kroeg, waardoor we eerst dachten op de verkeerde locatie te zijn. De route via de poort achterom naar de kamer was ook enigszins 'verrassend'.

    De kamer was groot en prima voor een gezin. Ook het ontbijt was goed voor een bed & breakfast.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    super en voor herhaling vatbaar
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    super tevreden, een grote spiegel op de kamer zou fijn zijn.

    Edam is een hele mooie plaats!Hotel de harmonie heeft een warme gezeligge uitstraling. Super knusse gezellige kamer met prima bedden en een fijne douche. Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten zowel het avond eten als het ontbijt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prima voor dit geld!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje karig ontbijt, geen gekookt eitje, alleen maar jong belegen kaas en 2 soorten vleeswaren. Wel lekker verse broodjes . Gewoon lekker maar wel simpel ontbijt. Lekker veel keuze in tapbiertjes. Kamers zijn ook niet echt luxe, maar gewoon goed, schoon, er is een ventilator, handig want het is er snel warm. Alleen weet ik niet of elk echtpaar een twee persoonsmatras met gekraak prettig zullen vinden. Ik was alleen en vond het allemaal prima. Geen negatieve opmerkingen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    op de verstoorde nachtrust na een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nachtrust werd verstoord door muziek tot ongeveer halftwee 's nachts. De jam was aangekondigd, stopte keurig na 22u. Maar nadien bleef er muziek uit het café komen.

    Gezellige lokatie, kamers via een buitentrap, kleine maar comfortabele kamers met de nodige voorzieningen. Buffetontbijt in het café was zoals het hoorde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,8
    Fijne locatie en aardig personeel met goede eenvoudige kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was omdat er al veel mensen waren geweest niet veel meer op de menukaart voor diner

    De kamer was veel ruimer dan verwacht en de bedden lagen heerlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    5,8
    Voor één nacht voldoende.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij binnenkomst een ongeïnteresseerde persoon die ons ontving. Accomodatie is ongeschikt voor iemand die slecht ter been is. We moesten buitenom twee trappen op om bij de kamer te komen. Bovendien waren de treden van hout, die glad waren door de regen. Matig ontbijt; er werd geen thee geserveerd. Alleen koffie.

    Ligging is prima: aan een rustige gracht en op loopafstand van het centrum. Het ontbijt was zeer eenvoudig. Kamer netjes en heel schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    8,3
    Kort verblijf in pension
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zaterdagavond kwamen wij aan bij het pension. Na een hartelijke ontvangst hebben we ons geinstalleerd in de ruime kamer. Het was fijn dat we nog tostis konden krijgen die netjes naar onze kamer werd gebracht. Het is een cafe met daarbij nog een kamer. Het leek erop dat er maar 1 ruime kamer was. In die ene kamer hebben we met 2 volwassenen en 2 kinderen in geslapen in 1 x 2 pers.bed en 2 x 1 persoonsbed. Wij waren blij verrast met de keuken bij de kamer. Er was dus gelegenheid om te koken dat hebben wij niet gedaan. We hebben wel genoten van een paar kopjes thee dankzij de waterkoker en de theezakjes die er stonden. In de ochtend stond er een lekker ontbijtbuffet met ruime keuze. Helaas hadden we geen tijd om een tochtje te maken op een fluisterboot die bij het hotel staan. We hebben dus nog wat te doen als we weer eens terug gaan!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    5,8
    Het ontbijt was goed behalve een tip misschien wat vers...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna geen wifi, Door de wind was de buitendeur aan het kloppen.

    Het ontbijt was goed behalve een tip misschien wat vers fruit aanbieden. Het nostalgisch café is wel leuk. Voor de rest was er aan alles gedacht op de kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    6,7
    Goede prijs/kwaliteit, maar hou er rekening mee dat de nachtrust nogal minimaal kan zijn.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement zit dus vast aan de bar van de eigenaar en het raam van de slaapkamer aan de voorzijde isoleerde totaal niet, waardoor we pas 's nachts om 3 uur in slaap vielen wegens het geluidsoverlast van de bar en de bezoekers. Er was blijkbaar een feestje, maar dat was ons niet gemeld, terwijl gezegd wordt dat dit van tevoren wordt mede gedeeld.

    Het was een leuk appartement met genoeg ruimte voor ons viertjes. Prijs/kwaliteit verhouding is goed met een basis, maar goed ontbijt. Eigenaar heeft speciaal voor ons het ontbijt eerder gedaan, aangezien we vroeg weg moesten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,9
    Eenvoudige accommodatie voor prima prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op zich geen minpunten. Alleen de trap naar boven is niet voor iedereen geschikt. Ik ben zelf slecht ter been en had moeite met naar boven lopen, over buiten en het regende dus de trap was nat.

    Ontbijt was prima verzorgd, niet overdadig maar goed! Kamer was ruim.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    4,2
    Goed geslapen, ontbijt oké. Prijs kwaliteitsverhouding slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bovenverdieping app. Zeer slecht afgewerkt. In Harmonizaal naast eettafel radiator vol met heeeel veel stof. Maanden niet gepoetst!

    Ontbijt was standaard maar oke

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,8
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stoelen kon je niet goed op zitten.

    Ruime kamer. Schoon en netjes

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    8,3
    Prima voor 1 nacht op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vroeger kunnen ontbijten met een iets vriendelijker meneer.

    De bedden en de kamer prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,5
    De prijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De prijs!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    8,3
    prima hotel met vriendelijk en informeel personeel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn hotel met cafe aan rustige gracht. Prettige lichte kamer en goed ontbijt in gezellig authentiek cafe. Vriendelijk voor hond ook.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,9
    geslaagd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was goed en de kamers netjes (goede prijs -kwaliteit )

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    geweldig
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een zeer riante kamer met een mooie badkamer. Het ontbijt was lekker en het personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,1
    Mooie lokaties!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is wat verouderd.

    Mooie lokaties!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,7
    Parkeren
    • Groep
    • Grote Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    6,3
    De kamer op zich was prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zit een café onder hier werd tot 22:30 geoefend door een koor.

    De kamer op zich was prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,3
    TOP!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Instellen van de temperatuur van de douche en deze was gebarsten.

    Super kamer en mooie zit beneden! Echt top!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,5
    Prijs/kwaliteit super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er koud bij aankomst

    Het was eigelijk een appartement met keuken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Niets mis mee
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was voortreffelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,1
    het was leuk en gezellig
    • Met huisdier
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik had wat spek en ei verwacht bij het ontbijt

    het was gezellig alleen we hadden moeite met de scheve toestand van kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Nette kamers/studio’s, goed schoon gemaakt
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was wat eenvoudig

    Nette kamers/studio’s, goed schoon gemaakt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    Waren alleen daar om te overnachten plus ontbijt en dat was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs kwaliteit dik in orde

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    6,7
    was prima en vooral dat honden hier welkom zijn ,houd rekening mee dat je wel een grote trap op moet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    achterstallig onderhoud kamers verhelpen

    eenvoudige kamers en ontbijt was eenvoudig maar prima en brood lekker vers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,8
    Fijne locatie met veel faciliteiten in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Fijn appartement met 2 slaapkamers en keukenblok + woonkamer waardoor het meer gevoel van een huis dan hotel was.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    We waren op doorreis en waren best verrast door de eenvoud...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren op doorreis en waren best verrast door de eenvoud die toch goed was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,3
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de bedden.

    de locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    Heerlijk weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,3
    Gezellig dorps
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche straal was zacht

    Super prima ontbijt leuke locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,1
    De matrassen van de bedden
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen van de bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,8
    VOor ons doel was dit een prima verblijf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets waar ze al druk mee aan het werk zijn

    Het ontbijt was heerlijk en een gezellige en knusse accommedatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,3
    prima accommodatie voor een nachtje weg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was prima en gezellig in het café.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    Wij wilden eigenlijk naar Volendam,
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij wilden eigenlijk naar Volendam, dit was een hele goede optie, lekker dichtbij ;)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    8,3
    Prima prijs/kwaliteitsverhouding
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen.

    Goed verzorgd ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,8
    Mooi gelegen, ruime kamer met huiskamer en keuken zelfs.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi gelegen, ruime kamer met huiskamer en keuken zelfs. Wij hebben met 11 man daar geslapen en was top!!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    8,0
    Leuke lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat we niet konden eten die avond in het hotel.

    Goed Nederlands ontbijt. Hotel geboekt met 2 kinderen maar kregen een leuk huisje. Fantastisch!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,8
    Prettig verblijf in een leuke, sfeervolle accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer en een sfeervol bruin café eronder, waar het ontbijt was. Je kon zo het centrum van Edam inlopen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    9,6
    Alles
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Alles

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,1
    De kamer was ruim maar eenvoudig ingericht.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was ruim maar eenvoudig ingericht. De prijs / kwaliteit is ruim voldoende.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    6,3
    De kwaliteit van de bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kwaliteit van de bedden

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,8
    Gezellig en knus.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gezellig en knus. Alles was aanwezig . Heerlijk bed . Zeker een keer terug

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,8
    mooie plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer had wat spinrag

    mooie plek aan de gracht. lekker rustig. goed ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    10
    Een gezellige studio.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets !

    Een gezellige studio.voor een schappelijke prijs. Zeer gezellige zaak naast de deur van de eigenaar waar je van een zeer lekker ontbijt genieten kan. Gezellig dorpje waar je s avonds lekker eten kan.

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    8,3
    Locatie, aarige eigenaar en alles wat je nodig bent was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Helaas niet alles even schoon. Miste haakjes om bv de jassen op te hangen en in de douche voor de handdoeken.

    Locatie, aarige eigenaar en alles wat je nodig bent was aanwezig

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,3
    Ipv een 4 persoons kamer boven het café,kregen we een klein...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Duidelijk dat we de studio niet gereserveerd hadden, want het huisje schreeuwde om een stofdoek en ragebol.

    Ipv een 4 persoons kamer boven het café,kregen we een klein appartement (studio) naast het café. Dit ivm eventuele overlast van het feestje 's avonds. Goede service, want we hebben amper iets gehoord!

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,3
    Leuk en gezellig appartementje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Magnetron/combi-oven mag wel eens een schoonmaakbeurt hebben

    Leuk en gezellig appartementje. Voldeed prima aan onze behoeften. Lekkere bedden rustige omgeving.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    6,7
    Er was een concert onder het hotel daardoor mochten we in...
    • Zakenreis
    • Groep

    De bedden waren erg zacht en doorgezakt maar dar blijft persoonlijke smaak.

    Er was een concert onder het hotel daardoor mochten we in het naastgelegen apartement ivm eventuele geluidsoverlast dat was een prima service.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,5
    De rust en omgeving en het heerlijke bed,vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de wifi verbinding deed het niet, was zeer traag

    De rust en omgeving en het heerlijke bed,vriendelijk ontvangst en lekker ontbijt.Alles lekker schoon. Het café was erg grappig,gezellig en nostalgisch ingericht

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,5
    Het dorpse gebeuren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat pas va de do. gelegenheid is om t eten, maar er is een goede Italiaan id buurt.

    Het dorpse gebeuren. 's Avonds was het dorpskoor aan het repeteren id kroeg en t klonk goed!

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    5,4
    het ontbijt was top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De Douche liep slecht door, moesten steeds wachten tot water gezakt was. Stoelen waren een ramp...zowel buiten op terras als op de kamer,,,durfde er niet op te gaan zitten.Bedienig/klantvriendelijkheid was echt slecht! mensen die buiten op terras zaten moesten lang wachten tot de bediening kwam..en we gingen het zelf maar halen.

    het ontbijt was top! en saté was heerlijk!

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    8,3
    Alles in de ruimte aanwezig.
    • Zakenreis
    • Stel

    Alles in de ruimte aanwezig. Vriendelijke ontvangst en vriendelijke mensen bij het ontbijt

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    7,1
    het ontbijt kon beter was wat jammer
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt kon beter was wat jammer

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    Ontbijt was goed, keuzes genoeg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel erg gehoorzaam.

    Ontbijt was goed, keuzes genoeg. De kamer goed schoon en netjes.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,5
    rustige kamer en goed ontbijt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets!

    rustige kamer en goed ontbijt!

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    6,7
    de kamer was proper .
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was via een moeilijke en gevaarlijke buitentemperatuur te bereiken

    de kamer was proper . Het ontbijt viel tegen.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,8
    Het was een leuke sfeervolle kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt had iets uitgebreider gemogen. We misten de bacon and eggs.

    Het was een leuke sfeervolle kamer. Prettig dat de bedden in 1 ruimte zijn.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,8
    De perfecte locatie in de binnenstad
    • Vakantiereis
    • Stel

    De perfecte locatie in de binnenstad

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    8,3
    mooie ruime kamer - niet de grote luxe maar alles wat we...
    • Vakantiereis
    • Stel

    mooie ruime kamer - niet de grote luxe maar alles wat we nodig hadden was aanwezig

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    9,2
    Het was een leuke locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was een leuke locatie! Lieve mensen, goede bedden! En een prima ontbijt!

Er zijn ook 48 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: