Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Hartlief 3-sterren

Hoofdstraat 83, 9528 PC Buinen, Nederland

#1 van de 2 hotels in Buinen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 186 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    8,3
    Last minut overnachtig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet ik niet

    Vriendelijk personeel, geboekt een uur voor aankomst 22.00 uur en nog konden we dineren. Heerlijk gegeten, goed geslapen en prima ontbijt. Romantische kamers, schone kamer en badkamer. Top

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    10
    Een plek om te genieten!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer, de leuke aankleding van de Ibiza-kamer, dat we 3 slaapkamers hadden met ieder eigen badkamer en alles was zeer schoon, heerlijk zitje met schommelstoel. Genoten!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    5,8
    Makkelijk bereikbare locatie, goed restaurant met fijne...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwaar ( lokaal ) verkeer waarschijnlijk als gevolg van landbouwoogsten. Hotel ligt op kruising. Kleine kamers, te zachte bedden.

    Makkelijk bereikbare locatie, goed restaurant met fijne bediening

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    Formidastisch!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NIETS.

    De prachtige en attente ontvangst,hetvriendelijke personeel die ons moeilijk verstond maar graag tijd vrijmaakten om ons zoveel mogelijk uit te leggen wat er allemaal te bezichtigen was om en rond de verblijfplaats.Zeer vri3ndelijke eigenaar.(wij spreken soms te plat dialect en dat zonder dat we het zelf weten)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,6
    Ruimtelijk appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen op of aanmerkingen. Prima hotel!

    Ruimtelijk appartement. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Zowel het avondeten als het ontbijt was prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    10
    Geweldig ruime familiekamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    We hadden het familie appartement, geweldig, van alle gemakken voorzien, 3 slaapkamers met douche en toilet. Verrassend ingericht, echt Ibiza😃 netjes en schoon. Op de gang was een koffie en thee corner met alles erop en eraan. Goede bedden. Het ontbijt was perfect, continu aangevuld en wilde koffie halen en de eigenaar zag me aankomen en pakte direct de kan en schonk het in. Een service die je niet zo vaak meer ziet. We hebben zaterdagavond gegeten in het onderliggende restaurant Zorro. Was ook perfect. Vanaf hier bezoek gebracht aan wildlands wat vanaf onze woonplaats ver rijden is. Nu hadden we maar 1 x de meer dan 2 uur durende autorit op een dag.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    Ik heb een goed verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het diner kreeg ik de soep heel snel ik moest op het hoofdgerecht lang wachten dat mag de volgende keer beter

    Ik heb heerlijk ontbeten en het diner was ook heerlijk het was wel erg warm in het restaurant maar dat lag aan het warme weer buiten voor de rest heb ik me prima vermaakt en ik hoop volgend jaar weer te komen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    9,2
    Mooie kamers, goed ontbijt en hele vriendelijke service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De faciliteiten voor drinken op de kamer zoals bijvoorbeeld een koelkastje of koffiezetapparaat.

    Mooie kamers, goed ontbijt en hele vriendelijke service.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Super!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    Ontzettend vriendelijk personeel, kamper was super, verder voortreffelijk lekker gegeten in het restaurant. Ook ontbijt was top, zeker gezien de prijs.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    10
    Alles was top.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat is moeilijk ... misschien dan het gemis van een botermes tijdens het ontbijt haha Nee ik zou niets kunnen bedenken wat ons tegen viel.

    Alles was top. De kamers schoon en netjes. Misschien voor sommige aan de kleine kant maar wij vonden het prima. Wat heb je nodig op je kamer als het beneden bij personeel veel gezelliger is ? Het bed ligt lekker. Douche was goed. De sfeer is relaxed. Het terras is zonnig. Om nog maar te zwijgen over de omgeving ! Wauw! Het personeel is zeer vriendelijk. We konden helaas niet blijven eten omdat we andere verplichtingen hadden maar wat we voorbij zagen komen deed ons letterlijk het water in de mond lopen. Ondanks dat we meer dan 140km ervandaan wonen, zal dit niet de laatste keer zijn dat we er waren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Mooie kamer, goede douche, ontzettend vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stoorde ons niet, maar hou rekening met enig geluid vanuit het grote restaurant.

    Mooie kamer, goede douche, ontzettend vriendelijk personeel/eigenaar. Geweldig restaurant, waar vooral de echte carnivoor ruimschoots aan z’n trekken komt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Leuk en gezellig hotel voor familietrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Ibiza lounge was geweldig. 3 kamers met eigen douche/toilet en nog een flinke woonkamer met een klein koelkastje. Op de gang kon koffie en thee worden gehaald. Superleuke hemelvaartsvakantie gehad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    heerlijke plek voor een uitstapje naar Drenthe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het team van dit hotel is bijzonder gastvrij, vriendelijk, sympathiek en klantgericht zonder dat het geforceerd of gedwongen is, kortom: echte mensen mensen die de gasten oprecht een fijn verblijf willen geven

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,2
    Gastvrijheid.
    • Groep
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    Het tapijt had vlekken, en er waren luchtverfrissers die een heel sterke geur verspreiden. Dit was niet prettig en gaf het idee dat het normaliter niet fris rook.

    Gastvrijheid. De koffie- en theehoek vonden wij heel fijn. De traplift was ook heel fijn (voor mijn ouders).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Goede ontvangst, vriendelijk personeel en goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn niet van de laatste tijd, maar prima in orde. Wel goede bedden en dat is belangrijkste !

    Goede ontvangst, vriendelijk personeel en goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    10
    Heb echt even 'vakantie' ervaren, al was het maar voor 1 dag!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tip die ik heb doorgegeven: extra gordijntje voor de lamellen, zodat er 's ochtends geen daglicht de slaapkamer in kan komen.

    Schone en ruime gezinskamer, hartelijk ontvangst, hele fijne sfeer, heerlijk ontbijt met o.a. Spaanse hapjes, uitstekend restaurant met heerlijke tapa's.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,9
    Geweldig
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Geen idee

    Wij waren met 14 mensen, 8 volwassene en 6 kinderen. Het personeel was vriendelijk. Het familie appartement was geweldig en de kinderen vonden het helemaal te gek. Zeker het ontbijt waar ze zomaar van alles konden pakken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,6
    Super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn schoon. Het ontbijt is voldoende en lekker. Je kan heerlijk eten in de avond bij het restaurant van het hotel. Iedereen is erg vriendelijk. Wij hebben een geweldig en gezellig weekend gehad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Wij waren er maar voor 1 nachtje en het was echt alleen om...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren er maar voor 1 nachtje en het was echt alleen om te slapen ivm bezoek naar familie op vakantiepark. Maar wij waren zeer tevreden over de kamers en hygiëne. Zeker aan te bevelen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt, zeker op de eerste ochtend, geen glazen voor de jus d' orange, weinig keus in brood, ik had 2 boterhammen bijna op, toen kwamen er verse broodjes... halverwege ons ontbijt werd gevraagd of we thee wilden, want dat stond niet klaar! eieren waren koud.

    de kamer. op de laatste avond deed de tv het niet, men had het te druk in het restaurant om het te verhelpen, dus geen tv!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    Alles schoon.
    • Zakenreis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen. Accomodatie is wat gedateerd maar in zeer goede staat van onderhoud. Uitstekend overnachtingsadres.

    Alles schoon. Prima bed, heerlijke douche. Medewerkers uiterst vriendelijk en zeer correct.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,9
    Fijn hotel, ruim, gezellig, lekker ontbijt. Jammer dat het zo gehorig is!.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was het zeer gehorig. Tot middernacht stond de muziek in het restaurant onder de kamer hard aan. De handendrogers in het toilet beneden waren heel hard te horen boven. Verder waren de bedden erg zacht.

    De ontvangst was hartelijk, zeer vriendelijke man die ons de kamer wees. De Ibiza lounge was ruim; 3 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Perfect voor ons gezin van 8. Het ontbijt was lekker, werd vlug aangevuld en we hadden een fijne grote gedekte tafel voor 8. Inrichting is over the top maar dat is juist erg leuk voor zo'n nachtje weg.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel voor een of meerdere nachten in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enig klein nadeel voor wat lange mensen is de lengte van het bed.

    Hele vriendelijke eigenaar. Kamers erg mooi. Fijn ook dat er een koffie corner aanwezig is waarbij je ook de mogelijkheid hebt een boek uit de boekenkast te lezen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,6
    Prima kamer, goede bedden.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje gehorig.

    Prima kamer, goede bedden. Heerlijk ontbijt en het hotel heeft een super heerlijk Spaans restaurant. Zeer vriendelijk personeel. Goede sfeer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,9
    Superaardige mensen, uitgebreid en origineel ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Superaardige mensen, uitgebreid en origineel ontbijt! De locatie is beeldig. Wel wat lawaai van drukte in het restaurant, 's avonds. Maar al met al prima plekje met leuke sfeer!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Topweekend!! Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden graag een bad gehad, of iets grotere douchecabine.

    Ontbijt was top, maar het restaurant was UITSTEKEND!!!!!!! Ontzettend vriendelijk personeel :)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    Helemaal geweldig; een echte aanrader!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal geen op- of aanmerkingen; het was perfect!!!

    Wij hadden 2 nachten de Ibiza lounge gehuurd: 3 slaapkamers, 3 badkamers en woonkamer. Super schoon, heel gastvrije eigenaar en heel vriendelijk personeel. 's Ochtends lekker ontbijt en 's avonds heerlijk gegeten in het restaurant!!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    Zeer hartelijk en servicegericht, goed diner en ontbijt. Prima prijs/kwaliteitverhouding.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm onder het schuine dak. Wel complete spaanse beleving 😂 locatie nodigt niet uit voor wandelingetje in de omgeving. Kleine kinderen in de gaten houden, op een hoek gelegen. Maar terras is wel omheind.

    Ibiza familiekamer erg mooi! Ideaal voor familie met 3 slaapkamers. Goede bedden. En ruimte voor kinderbedje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,0
    Ik heb de eerste nacht geen oog dichtgedaan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ik heb de eerste nacht geen oog dichtgedaan. Het hotel is erg gehorig en heeft geen airco. Dat is bij temperaturen boven de 30 graden niet prettig. Daarom heb ik de andere nachten erg anders geboekt. Mijn collega's zijn wel gebleven en konden vanwege de lange werkdagen wel goed slapen, maar snapten mijn probleem wel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    Leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muffige geur in de kamer , deze was overigens wel heel school! Het rook alleen niet fris

    Heerlijk gegeten in het restaurant beneden en ook ontbijt was goed! warm ontvangst en leuke kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    6,3
    Goed bezig en douche, rest te weinig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco was gewone ventilator, met 27 graden buiten nt echt aangenaam. Draadloos internet geen vast bereik of snelle verbinding. Nt meer van deze tijd dus..

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    7,1
    Prima slaapplek voor een aantal dagen Drenthe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verschil in kamers in het hotel van zelfde prijsklasse. Meeste kamers met balkon en meer ruimte, onze kamer (aan de kopse kant van de gang) had dit niet. Staat geen onderscheid bij het boeken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    9,2
    Gastvrij & goed verzorgd!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raamverduistering kon beter.

    Vriendelijke bediening in zowel het hotel als restaurant El Zoro. Kleinschalig hotel met zeer goed verzorgd ontbijt & verse aardbeien!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    Genieten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is wat gehorig, maar dat is dan ook echt het enige. We hebben er niet minder om geslapen of genoten.

    Wij hadden de Ibiza lounge en het was heerlijk! Alles keurig schoon en netjes. Ook het restaurant was super. Heel vriendelijk personeel. We voelden ons erg welkom. Heerlijk gegeten en echt genoten. Eerste keer met onze kinders in een hotel en t was top!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk was alles top, maar als ik dan toch iets moet noemen: de ventilator in de badkamer blijft wel lang doorgaan. En de matrassen waren ietsje te zacht naar mijn smaak

    Wij hadden de familiekamer; eigenlijk een appartement met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Geweldig! Het appartement was lekker ruim en had mooi beschilderde muren. De koffiebar op de gang was ook prima! Het ontbijt de volgende morgen was prima; alles wat je zou mogen verwachten was aanwezig. Het restaurant El Zorro is zeer goed. Uiterst vriendelijk personeel, en de tapas zijn een aanrader.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,8
    Het appartement (met drie slaapkamers en en zitkamer) was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst was er geen personeel aanwezig in het hotel. We konden wel naar binnen, maar er was niemand. We moesten dus wachten. Ook was het was behoorlijk gehorig! We sliepen boven het restaurant en daar was tijdens de eerste avond een feestje en dat hoorde je heel erg. Vervelend!

    Het appartement (met drie slaapkamers en en zitkamer) was ruim. Elke slaapkamer had een eigen badkamer. Heel luxe en nieuw. Op de gang was een koffiecorner gemaakt, zodat je zelf (gratis) koffie of thee kon halen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,9
    De gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer. Was wat klein en is aan modernisering toe

    De gastvrijheid. Erg vriendelijk personeel Ontbijt was simpel maar alles stond op tafel. Voor ieder wat wils

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,6
    Perfecte overnachting
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overnachting met het gezin in de Ibiza lounge. Perfecte kamer. In de ochtend verrast door een heerlijk ontbijt. Zeer aardige gastheer. Dit hotel is een aanrader voor iedereen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Perfect voor familie's
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    Het was s avonds erg druk in het restaurant, gelukkig hadden we gereserveerd, maar moesten evengoed lang wachten. Voor ons niet heel erg, maar met kinderen is dat iets minder. Koffie/thee gelegenheid op de kamer is handiger.

    Het diner en het ontbijt was echt heerlijk. Het appartement was mooi ruim, schoon en mooi ingericht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    heel erg prettig voor herhalingvatbaar
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    het eten was uitstekend, de kamers was heel schoon en goed ingericht. personeel was heel content en bereidwillend. erg gastvrij. beveel het iedereen aan om daar te overnachten en te eten

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    9,6
    Fantastisch!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ik heb diep nagedacht en heb geen klachten kunnen bedenken!

    Supergezellig en uitstekend gegeten! Zeer vriendelijke mensen en je voelt je meteen thuis! Prima kamer!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,9
    Eten was uitgebreid en goed verzorgd!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige familiekamer! 1 Nadeel was de krakende, gehorige vloer van bovenverdieping of naaste verdieping (van personeel/ eigenaar).

    Eten was uitgebreid en goed verzorgd! Mooi ingerichte familiekamer!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    8,8
    erg aardige mensen, familiekamer is een aanrader en het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is wel wat gehorig, maar daar hadden we geen last van (was niet 's nachts)

    erg aardige mensen, familiekamer is een aanrader en het restaurant ook.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    10
    Uitstekend ons verblijf in Hotel Hartlief
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets, alles was geweldig.

    Uitstekend het zag er geweldig uit. Ook de betaling met mijn bankpas van de Rabobank was goed want U was de enige waar ik zo kon betalen ik heb geen visa euro/matercard en maestro. bij andere hotels kon ik niet betalen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,2
    Ibiza lounge
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer geen balkon en af en toe lawaai van restaurant.

    Heerlijk dat als je met meerdere personen gaat, je in een eigen woonkamer en eetkamerkan zitten en niet op je hotelkamer hoeft te hangen en dat er hotel faciliteiten zijn dus opgemaakte bedden handdoeken en schoonmaak.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,1
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn niet geluiddicht, we lagen op bed en hoorde de geluiden uit het restaurant en de keuken.

    Ontbijt was goed, s'avonds in het restaurant gegeten en dat was erg goed!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    10
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    De tv deed het niet, maar dat was niet heel erg. Men heeft er alles aan gedaan om deze weer werkend te krijgen, helaas lukte dat niet op die avond.

    Een heel fijn hotel. Erg vriendelijk personeel en voortreffelijk eten. Ook een fijne lokatie.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    10
    We hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijkheid en eten

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    Toppie Joppie
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt heerlijk erg gezellig en goed restaurant

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    10
    Weg uit de drukte en toch dichtbij musea en natuurgebied
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie lokatie in Drents stil dorp. Kamer met balkon, heel stil. En een uitstekende keuken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    We hebben een prima overnachting gehad. Hartelijk ontvangst en uitstekend ontbijt!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was prima en schoon. Een uitstekend bed. Kamer met balkon. Lekker ontbijt. Het restaurant is aan te raden! Heerlijk gegeten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    Het eten en het personeel waren echt super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten en het personeel waren echt super!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijk personeel. Alles zag er prima verzorgd uit. Heerlijk gegeten in het restaurant.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    De fijne sfeer en mooie, knusse persoonlijke aankleding!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De fijne sfeer en mooie, knusse persoonlijke aankleding!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    9,2
    Personeel was zeer vriendelijk !
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm in de kamer..

    Personeel was zeer vriendelijk ! Kamers zagen er goed uit en een heerlijk ontbijt voor dat geld

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,9
    Gezellige verblijf.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Veel muggen op de kamer.

    Na afloop van festival Grolloo gezellige ontvangst en heerlijke bitterballen gekregen van onze gastheer. Super.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Aangenaam verblijf gehad!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten!

    Heel erg vriendelijk personeel, schone zéér nette kamer. Pluspunt is het restaurant wat in hetzelfde pand zit!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,3
    Mooie rustige omgeving.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Nette kamer, prima ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,6
    Alles naar wens,rust.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets ,was gewoon goed

    Alles was gewoon goed ,en in de juiste verwachtingen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    Top!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel,sfeervolle en zeer schone kamer! Heerlijk gegeten in het restaurant. Chapeau!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Uitstekende service en prima kamer met balkon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als er iemand over de gang loopt, rammelt de deur. Alsof er iemand binnen wil komen

    Vriendelijk ontvangst. Prima kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Top
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke mensen, prima kamers (ook voor hele gezinnen), goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Het personeel en de tapas.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel en de tapas.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,3
    De kamer en badkamer waren erg schoon.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De kamer en badkamer waren erg schoon. Bes=d was prima, goed geslapen. Lekker ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Super!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heerlijk ontbijd. Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,2
    familie kamer was echt SUPER!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    familie kamer was echt SUPER! ontbijt was ook uitstekend .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    het behulpzame en vriendelijke personeel
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamers zijn kklein en basic

    het behulpzame en vriendelijke personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    10
    Lekker en rustig verlopen .super relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks het was goed.

    Het ontbijt was heerlijk vriendelijk personeel wij hebben genoten.het eten was super.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,2
    Top !!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    was goed zo

    De gastvrijheid, aardige ontvangst, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en avondeten, en prima kamers !!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    10
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,3
    Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten in het restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten in het restaurant

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    9,2
    Service met een Spaans tintje!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Service met een smile. Een fantastisch ontbijt, vriendelijke mensen, ik ben als klant super behandeld!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Super accommodatie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bank

    Super handig dat je met een gezin van 5 een appartement tot je beschikking hebt met meerdere slaapkamers en douches

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    10
    Prima
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.vt

    Hotel

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: