Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over HCR de Kroon 3-sterren

Voorstraat 17, 4491 EV Wissenkerke, Nederland

#1 van de 3 hotels in Wissenkerke

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 211 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    We hebben erg genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat er in het dorpje verder niets was.

    Gezelligheid, zeer vriendelijk personeel. Kamer was erg netjes en schoon en het ontbijt was netjes verzorgd en voldoende. Je kon er lekker dineren met ruime keus en goede prijs.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,3
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Geen Daglicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede schone eenvoudige kamers, met uitstekend personeel en een uitzonderlijke kok. Ontzettend goed en lekker en veel gegeten! 👍🏻👍🏻. Tevens geeft men je het gevoel van gastvrijheid. Aan de bar wordt je gauw opgenomen, alsof je er al jaren komt. Een uitstekende tijd door gebracht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    8,8
    wel voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer, wel compleet. TV erg hoog weggedrukt, boven op de kast.

    klantvriendelijk personeel, bed goed, ontbijt redelijk maar eenvoudig. Fijne douche met voldoende ruimte. Het diner was meer dan voortreffelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    7,1
    We hebben goed geslapen en lekker gegeten. Het personeel was vriendelijk. Een goed verblijf.
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stoelen in het eetgedeelte. Het waren harde keukenstoelen. Ik kreeg last van mijn rug. Kussentjes of lekkere zachte stoelen zorgen ervoor dat je lekker ontspannen eet.

    Het was heerlijk rustig en het diner was ook lekker.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    10
    Verwenning van aankomst tot vertrek!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets.

    Kamers zeer netjes, comfortabel met alles erop en eraan! Zoals voorgesteld op de site! Hartelijke ontvangst en prima bediening. Geen klachten. Lekker avondeten en ontbijt, echt een aanrader.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    10
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Geen Daglicht
    • Verbleef 3 nachten

    Ik vind het een prima hotel en ben er al een paar keer geweest. Aangezien ik gelukkig nog goed ter been ben heb ik er niet op gelet of de accommodatie rolstoelvriendelijk is. Zelf zoek ik nog niet naar een lift.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,2
    Zeer prettig verblijf voor een weekeind in Zeeland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen.

    Vriendelijk personeel, goed openbaar parkeren bij de locatie. Goede mogelijkheid om de fietsen binnen te stallen met faciliteiten voor klein onderhoud, top! Een fijn verblijf, aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Gezellig, rustig en fietsminnend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Daar de kamer langs straatkant gelegen is, is er om het uur het klokkengelui te horen van het kerkje gelegen aan de overkant. Ontbijt niet in buffetvorm (wel een persoonlijke mening). Enkel een hard gekookt eitje, geen keuze van eitje met spek, spiegelei of zacht gekookt enz... In het dorpje zelf enkel een supermarkt en een snackbar maar verder geen andere winkels.

    Kamer netjes en goed verzorgd. Daar het hotel ook aangeschreven staat als fietscafé een ideale gelegenheid voor fietsers, in de nabijheid van aangeduide fietsroutes (folder met fietsroutes gratis beschikbaar in hotel). Er is ook de mogelijkheid om de fiets(en) te stallen in een afgesloten overdekte ruimte (met de mogelijkheid tot het opladen v/d batterijen voor elektrische fietsen). Aangename en vlotte bediening, grote keuze uit maaltijden en dranken. Uitstekend ontbijt met variatie van soorten brood en koeken,yoghurt, vers geperst fruitsap, keuze uit confituren honig enz.., geserveerd aan tafel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,7
    het ontbijt moest eigenlijk anders nu krijg je vanalles voor...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt moest eigenlijk anders nu krijg je vanalles voor gezet en kon je zelf niks kiezen je krijgt een mandje met brood voorgezet ik vind het fijner als je zelf kunt kiezen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    Goed geslapen na heerlijke maaltijd en genoten van het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift,dus onze vriendin die moeilijk loopt, was het wat lastiger. In dorp niets te beleven,maar om te fietsen ws prima of als uitvalsbasis .

    Vriendelijk personeel. Een van ons was niet lekker en het eten werd aangepast. Kamer was ruim. Mooie prijs voor deze kamer. Heerlijk eten en mooi ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    Goed verzorgde, rustig gelegen uitvalbasis voor het maken van fietstochten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is ons niks tegengevallen.

    Kamer was prima en schoon en ruim. Ontbijt was prima verzorgd. Het personeel was erg vrindelijk. Er hing een gemoedelijke sfeer. Locatie van het hotel was een prima uitvalsbasis voor het maken van fietstochten. Er was ook een afsluitbare fietsenstalling bij het hotel. Het café was erg gezellig en had een zeer uitgebreide bierkaart. Het restaurant was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    9,2
    Het Hotel, we komen hier al 3 jaar.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het Hotel, we komen hier al 3 jaar.. Personeel is vriendelijk.De kamers zijn goed en schoon. Het eten ontbijt en eventueel lunch en Diner zijn Prima. Er is een afsluitbare fietsen stalling met stroom om e-bikes op te laden.. Zo kan ik nog wel door gaan.. Het is een prima accomodatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,1
    Prima, degelijk en gastvrij hotel
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de Mixed Grill in het restaurant erg tegenvallen. Het was één van de duurdere gerechten op de kaart maar ik was niet echt onder de indruk. Enkele uren na het eten voelde ik het eten nog in de maag. Daarnaast vind ik de locatie per fiets toch op redelijke afstand van de mooie plekken in Zeeland.

    Het ontbijt was erg lekker en de staff erg vriendelijk!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,3
    Prima adresje voor een kort verblijf, vriendelijk personeel, prima eten!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor mij als ochtendmens viel er niks op aan te merken, maar ik kan me voorstellen dat, als je een uitslaper bent, de kerkklokken op zondagmorgen je wat tegen kunnen vallen. :-) Die beginnen om half 10 te beieren, maar toen was ik al op weg naar het strand. De kamers zijn wel wat gehorig.

    Het ontbijt was prima, de kamer was eenvoudig, maar schoon. Het personeel vond ik erg vriendelijk. Ik ben maar 1 nachtje geweest, dus ik kan er verder niet zoveel over zeggen. Maar tijdens mijn korte verblijf heb ik het prima naar mijn zin gehad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,8
    Een beetje thuiskomen in het land van mijn jeugd.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was enigszins gehorig (maar wij zijn thuis aan stilte gewend).

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, alle comfort aanwezig, heerlijk ontbijt, parkeren voor de deur, gezellig ingericht restaurant, heel oud en goed onderhouden gebouw en 's avonds even lekker kletsen aan de bar. Keus uit heel veel biersoorten en een lekkere huiswijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    Goed verzorgde kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is tevens dorpskroeg. Heel gezellig, en daar hoef je geen last van te hebben echter tijdens ons verblijf was er een muziekcafé. Ook dat was gezellig maar de harde muziek ging ver na 24 uur door en daardoor was er behoorlijk geluidsoverlast op de kamer. Niet zo handig om te combineren met een hotel.

    Goed verzorgde kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Oke
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 persoonsbed wel heel smal en voor mij veel te zacht, entree door een knetterdruk cafe-restaurant, kon het raam op de bovenste etage niet openzetten, door de etenslucht van de keuken, hangt af van de wind.

    Het is schoon en netjes, de prijs voor wat het is, is prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    9,6
    een aanrader!
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bij aankomst moesten wij door een tamelijk vol cafe lopen, daarna werden we echter direct voortreffelijk geholpen

    ontbijt was prima voldoende parkeerruimte (gratis) mooie ligging als uitvalsbasis goed bereikbaar vriendelijke mensen

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,6
    Genieten van Zeeuwse gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Geen Daglicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Even snel een hapje willen eten, wat dan een uur duurt. De tomatensoep kwam snel, maar heel lang wachten op de tosti.

    De kleinschaligheid, het gemoedelijke

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    5,8
    teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was een terras een de voorkant en wij hadden een kamer daar precies boven. De muziek ging door tot 2 uur s-nacht. Dit was eens maar nooit meer.

    Het ontbijt was simpel. De kamers waren gehorig,

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,3
    Prettig hotel, in lief dorp op loopafstand van Oosterschelde
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Receptie is gewoon bij de bar, is niet meteen helemaal duidelijk, maar iedereen kan het je vertellen, dus niet echt een probleem.

    Mensen waren vriendelijk en gastvrij, no nonsens, fijne kamers, eten was goed! Lekker terras. Ik had m'n schoenen vergeten en daar belden ze meteen over, heel attent.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    Alles was aanwezig op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kon anders georganiseerd worden , zat als klant ook blijkbaar aan een tafel die niet gedekt was voor mij, was alleen, terwijl de zaal leeg was...

    Alles was aanwezig op de kamer. Netjes

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,6
    is voor iedereen een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets, alles was goed misschien een verbeterpuntje er zou een lift kunnen zijn voor de mindere ter been zijnde mensen

    hartelijkheid van uitbater tot personeel orde en netheid

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,5
    Prima individueel ontbijt / geen buffet;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen plaats op eigen terrein is om 2 motorfietsen te parkeren; wel ruim voldoende openbare parkeergelegenheid.

    Prima individueel ontbijt / geen buffet; heerlijk gedineerd. Prettige kamer, goed verzorgd.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,5
    Leuk hotel voor een redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het terras was tot laat luidruchtig met gasten, wanneer je met je raam open slaapt is dat daardoor niet prettig

    kamers prima, goed restaurant met verrassende menukaart

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    voor de prijs en hotel is het een prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het matras te zacht en het was zeer warm in de kamer dat weekend.

    Het ontbijt/avondeten en het was schoon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    9,2
    Prima verblijf, schone kamer, goede badkamer, uiterst...
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima verblijf, schone kamer, goede badkamer, uiterst vriendelijk en behulpzame medewerkers, zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    Mooie kamer,fiets garage,uitstekend restaurant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie kamer,fiets garage,uitstekend restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,9
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt. Gezellige sfeer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,5
    het was inorde
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    het was inorde

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,6
    het ontbijt was uitgebreid, dat was fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was uitgebreid, dat was fijn

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,1
    Vriendelijk personeel / goed voor kortverblijf, op...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid op kamer van buiten uit, !

    Vriendelijk personeel / goed voor kortverblijf, op verkenning van prachtige omgeving Zeeland

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    Geschikt voor een kort verblijf, rustig gelegn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco op de kamers,geen verduistering.

    Goed en compleet ontbijt,heerlijk zelf gebakken brood Rustig gelegen, mooi terras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    10
    Prima. Plek om te onthouden als ik weer in de buurt onderdak zoek.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goed, uitgebreid ontbijt. Ook prima diner. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Het werd super flexibel op mijn late aankomst reageert.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het werd super flexibel op mijn late aankomst reageert. Zoals afgesproken vond ik mijn kamersleutel. Erg fijn!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Prima en niet duur verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk was alles prima

    De gezellige kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    best te vreden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen komentaar

    Het eten was gewoon zeer goed en de biertjes ook je voelt je er gouw thuis daar gezellig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,2
    geweldig weekend gehad
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    geweldige ontvangst en het bier/spijs arrangement erg aan te bevelen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    8,3
    goed verzorgd en correct behandeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Alle zaken keurig op orde.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    Nette leuke locatie met goed eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras

    Gezellig en schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,0
    prijs kwaliteit verhouding was niet goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    gehorigheid kamers onderling. buren kon ik bijna verstaan

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    10
    Zeer goed
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Personeel heel erg vriendelijk en rustige locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    Prettig verblijf in een familiair hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn gehorig

    Prijs-kwaliteit

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Top
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijk en zeer goed verzorgt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    10
    Top verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Eten en vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    Kamers schoon en prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers schoon en prima ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    TRAPPEN WAS VOOR ONS MOEILIJK DAAR IK GEHANDICAPT BEN
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    TRAPPEN WAS VOOR ONS MOEILIJK DAAR IK GEHANDICAPT BEN

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rust en ruimte

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het optreden van het live bandje was zeer leuk. Vriendelijk personeel en kamers waren piekfijn in orde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    Goed voor een nacht
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs accomodatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    De kamer was veel te warm.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was veel te warm. Geen airco

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Goed basishotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Zeer sober

    Aardig personeel. Fantastich diner

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,8
    2dagen fietsen en golf in zeeland
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed voor.mij persoonlijk veel te zacht, maar dat kan aan mij liggen.

    De vriendelijkheid en de geweldige ambiance

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afzuiging onder venster

    De keuken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    eerste nacht veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    eerste nacht veel lawaai

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    prima ruime douche.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    trap naar 2 de moeilijk voor oudere mensen

    prima ruime douche.grote kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,8
    Leuk en gezellig. Goed eten en drinken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Geen Daglicht
    • Verbleef 1 nacht

    Geen raam in kamer,maar was bij boeking bekend.

    Goed Ontbijt. Vriendelijke bediening. Leuke ligging in klein dorp vlakbij Kamperland.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    het was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Geen Daglicht
    • Verbleef 2 nachten

    Behulpzame medewerkers, goed ontbijt en eten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    3,8
    weinig en weinig keus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Geen Daglicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    Voor herhaling
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tournedos die we hadden besteld hadden iets groter mogen zijn

    Een mooie grote ruime kamer en netjes

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Geslaagd
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Geen Daglicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur van de keuken op de kamer. Al hoewel het lekker rook.

    Gastvrijheid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    7,5
    Heerlijk rustig
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Geen Daglicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk rustig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    8
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers

    Prima

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    9,6
    In orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trap naar boven

    Bruin cafe

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,5
    Ik ben er al eerder geweest en dit was niet de laatste keer, ik vind het er hardstikke leuk.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Het ontbijt was fantastisch (heel veel en lekker). 's Avonds heb ik ook gegeten en dat was ook heerlijk en genoeg.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,5
    Prima verblijf voor een paar dagen. Centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De verwarming stond uit tijdens het ontbijt?

    Het eten was prima. Vriendelijke mensen, en snelle bediening.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    10
    het was allemaal heel goed verzorgd
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Geen Daglicht
    • Verbleef 1 nacht

    het was allemaal heel goed verzorgd

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,3
    Prijs/kwaliteit:: Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuilbakje in de badkamer was niet geleegd... weinig opbergruimte

    Lieve mensen,, gezellige sfeer,, Zalige hoofdkussens,, rustige buurt,, lekker eten!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    7,5
    de kamer was in orde, de avondmaaltijd was voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het assortiment van brood bij het ontbijt vond ik niet zo lekker

    de kamer was in orde, de avondmaaltijd was voortreffelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    9,2
    Heerlijk diner.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk diner.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,3
    Voor herhaling vatbaar... Zeker 3 sterren waard!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NvT

    Bereikbaarheid/ Ontvangst/ Personeel & gastvriendelijkheid!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,5
    We hebben een aangename tijd gehad in Hotel de Kroon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima bed, gemoedelijke sfeer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    8,8
    Gezellig overnachten in Zeeland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hartelijk onthaal en oprecht vriendelijke bediening. Kleinschalig en puur. Gelegen in een heerlijk rustig sluimerend dorpje. Interessante bierkaart!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,9
    Top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur in kamer muf

    Aardig personeel

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van HCR de Kroon

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: