Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over De Heek 3-sterren

Hekerweg 5, 6301 RJ Valkenburg, Nederland

#18 van de 54 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 311 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    10
    Heerlijk en rustig op 15 minuten lopen van het centrum van Valkenburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijke ontvangst. Mooie wandeling gekregen bij de receptie. Heerlijke bedden en superschone kamer compleet met koelkast, waterkoker en senseo, en een buitenzitje. Ook het ontbijt was prima. We komen graag terug.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    10
    Ik kom zeker terug is de moeite waard
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mag uitgebreider, vind wel zo standard

    Brandschoon kamer super tevreden, gastvrij, omgeving is prima alles ligt centraal 2min centraal station en centrum alles naar wens

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    9,6
    Goede locatie, schone kamer, prima bedden en een kitchenette...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie, schone kamer, prima bedden en een kitchenette, kortom en prima locatie die wij zeker vaker gaan bezoeken. Een wandeling van ongeveer 20 minuten vaan centrum Valkenburg zal misschien niet iedereen prettig vinden of kunnen, voor ons was het een heerlijke avondwandeling.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    9,6
    Heerlijk kunnen ontspannen na het werk, wij kregen een...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk kunnen ontspannen na het werk, wij kregen een upgrade toen wij aankwamen. Dat is een mooie bonus. Vriendelijk en behulpzaam ontvangst. en een super mooie omgeving.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf in goed hotel met vriendelijk ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    In directe zin eigenlijk niets.

    De kamer was volledig gerenoveerd. Prima badkamer. Het ontbijt was goed. Dichtbij het centrum van Valkenburg en prima uitgangspunt voor heerlijke fietstochten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zou het niet Weten.

    Uitgebreid ontbijt. Schone kamer wel eenvoudig, maar wordt binnenkort vernieuwd. Vriendelijke gastheer/dame. Op loopafstand van Valkenburg. Gratis parkeren. Gratis wifi.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    5,8
    fietsen in het limburgslandschap
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Goed ontbijt. Kamers netjes weinig comfort. Aanbieding is iets misleidend. Prijs was excl. ontbijt. Hierdoor is de actieaanbieding misleidend. Tevens in de beschrijving is het nu een motel, hotel of B&B. Ook prijs kwaliteitverhouding is in onbalans. In mijn ogen te duur voor dat wat geboden wordt. In de uitvoering zoals geboden had er wel wat meer koffie etc op de kamer mogen zijn. Daar wij zelf een B&B runnen meen ik met bovenstaande opmerkingen suggesties ter verbetering te doen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    10
    Buitengewoon relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was prima

    Goede locatie, vriendelijke gastheer! Ruime kamers, kortom alles was zoals je mocht verwachten. Hebben daar een mooi verblijf gehad. Gaan we zeker meer doen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    10
    Motel de Heek
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    De sfeer, de gezelligheid van de mensen, de kamer en de heeeerlijke douche! Ook de omgeving is mooi gelegen. Vanuit het motel is het met de auto heel makkelijk om naar verschillende plaatsen te gaan.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,6
    Heerlijk rustig, 20 minuutjes wandelen naar het centrum van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk rustig, 20 minuutjes wandelen naar het centrum van Valkenburg. De appartementen waren heerlijk koel, ondanks de warme dagen. Vriendelijk personeel, en een OK ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het is redelijk gehorig, vooral via de badkamer. Zelf niet echt last van gehad, maar voor lichte slapers misschien niet echt fijn.

    Behulpzame eigenaars en personeel. De accomodatie was erg schoon en er werd elke dag de mogelijkheid gegeven tot nieuwe handdoeken, servies en een schoonmaakbeurt. Ontbijt is bij te boeken en voldoet aan alle eisen. Ideale uitvalsbasis om Valkenburg en omgeving te bezoeken. De kamer zelf is simpel, maar er is zowel plaats om binnen en buiten te zitten en de bedden zijn erg goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vrij warm op de kamer. Er is geen airco of ventilator (was 30+ overdag).

    Alles eigenlijk. Heel vriendelijk personeel. Keurig ontbijt. Schone mooie kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    Prima kamer, alles wat je nodig hebt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Prima kamer, alles wat je nodig hebt. Fijn dat er ook een koelkast is van een goed formaat ipv zo'n minibar die je in veel hotels ziet. Nu konden we echt wat blikjes, flessen e.d. kwijt. Senseo-apparaat aanwezig, top! Wij hadden een wat luxere kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Perfect hotel! Een hotel om zeker terug te keren!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Heerlijk bed en douche! Koelkastje, koffie en thee, prachtige tv met vele zenders. Kortom, het ontbrak ons aan niets! We voelden ons echt thuis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    5,8
    vliegen met de lange vleugels in de kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Trap naar de eerste verdieping. Omhoog met de koffer. Voor de mensen op leeftijd is het beter om de kamer te hebben op de begane grond. Of de lift plaatsen naar de eerste verdieping.

    Nee

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,6
    Leuk verblijf in Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje Spartaanse kamer, gordijnen laten heel wat licht door. De trap is een beetje steil.

    Heel ruime kamer, zelfs 2 grote televisies: een in elk deel van de kamer. Heel grote badkamer. Vriendelijk personeel dat een keurig ontbijt voor weinig geld toverde. Het hotel was rustig gelegen en toch dichtbij Valkenburg. Ruime parking (gratis). Ook mogelijkheid om fietsen te stallen. Elke kamer beschikte ook over een mini terras met tafeltje en stoeltjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hele ruime en schone kamer met aparte zithoek met tv. Ook tv op slaapkamer. Heel fijn dat er een koelkast op de kamer is zodat we koud drinken mee konden nemen tijdens fietstocht. Grote, schone badkamer. Vriendelijke eigenaar. Goed ontbijt en gemoedelijke sfeer. Wij komen zeker nog een keer terug!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,1
    Het hotel ligt vlakbij Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De basic kamer die we hadden was wel ruim, maar komt wel wat deprimerend over. De douceruimte stelt niet veel voor, maar was wel schoon. Over de bedden waren onze meningen verdeeld van redelijk tot goed. Voldoende voor een nacht.Het ontbijt voldeed aan de verwachtingen.

    Het hotel ligt vlakbij Valkenburg

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Prima motel aan de rand van Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen wij hier waren was het erg warm (25-30 graden) hierdoor was de temperatuur in de kamer ook erg benauwd, we misten toch wel iets van ventilatie (airco of propellor).

    Prima ontbijt, heerlijke bedden, vriendelijk personeel en locatie ook prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,2
    Deze keer had ik de budgetkamer, en die was ook uitstekend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Met de hitte van de afgelopen dagen is het jammer dat het mooie zwembad in de hoger gelegen tuin niet wordt gebruikt.

    Deze keer had ik de budgetkamer, en die was ook uitstekend. Bed is uitstekend. Fijn pluspunt is dat je een koelkast op de kamer hebt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Heerlijk even weg lekker genieten bij de Heek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Geweldige locatie dicht bij centrum Valkenburg, super plaatst om te verblijven met heerlijke kamers en douche. Personeel erg vriendelijk en heerlijk ontbijt. Kortom wij komen zeker terug!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Goed bevallen vooral als je fietsen hebt.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen jammer dat je 's middags of 's avonds niet ff een afzakkertje aan de bar kan halen. We konden wel drinken e.d. bestellen in in de koelkast doen. Maar wij vinden het altijd gezellig om in contact te komen met andere gasten dat kon jammer genoeg niet. Wij weten niet waarom dat niet kan ze een leuke ontbijtzaal en buiten een terrasje dus ik denk dat het wel mogelijk is.

    Het ontbijt was klein maar heerlijk. Vooral goede koffie!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Prettig verblijf, fijn personeel en goede locatie; aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij onze kamer hoorde je de buren in de badkamer praten en ook duidelijk de douche wanneer deze gebruikt werd.

    Heerlijk ruime kamer, goede thermostaat douchekraan. Bedden waren comfortabel. Personeel vriendelijk. Fijne locatie om auto bij te parkeren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is gedateerd en aan een opknapbeurt toe. Was een beetje muf.

    Fijn zitje buiten. Motel ligt niet aan een drukke weg. Parkeren voor de deur. Goede bedden. Prachtige en duidelijke wandelroutes vanaf het hotel. Zitje op de kamer. Prima ontbijt. Koelkast en waterkoker op de kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    10
    Heel fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst werden we naar de kamer gebracht wat vrij uitzonderlijk is omdat meestal de weg gewezen word en je er zelf naartoe moet. De kamer was zeer schoon en er zat een ruime badkamer bij met een regendouche. Ook was er een klein koelkastje aanwezig op de kamer met de mogelijkheid om deze te laten vullen. Het ontbijt was lekker en genoeg keuze. De omgeving is prachtig en het centrum van Valkenburg is goed aan te lopen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    9,2
    Voldeed aan mijn verwachtingen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    N.V.T.

    Prijs kwaliteit was goed, voor mij zijn er vier zaken belangrijk. 1/ goed bed 2/ kamer schoon 3/ goede krachtige douche 4/ televisie. De Heek voldeed aan al deze verwachtingen. Heb gelijk weer voor mijn volgende werkbezoek geboekt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    5,8
    Zeer eenvoudig maar daar is de prijs ook naar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer die wij hadden was echt uit het jaar kruik, dik over het behang heen geverfde muren. Een badkamer waar een douche was, was erg smal en echt zwaar verouderd. In het "keukentje" hingen dikke stofnesten aan het plafon.

    De bedden waren schoon, de tv werkte en de wifi ook.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    10
    Gastvrij!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijk, ontvangst, prachtige kamers, net helemaal opgeknapt, heerlijk ontbijt. En het was er stil en dat vinden wij fijn. We hebben twee nachten bijgeboekt om ook nog een heerlijk vrij weekend daar te genieten. Wij reageren beiden gevoelig op wifi dus voor ons hoeft er geen gratis wifi te zijn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,9
    Prima kwaliteit-prijs voor een weekeinde of midweek weg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets. De afstand naar het centrum is prima te belopen

    Leuk en vriendelijk ontvangst door de familie. De kamers waren zelfs beter dan verwacht (Kamer 2) en het ontbijt was ook prima. Gewoon een goede prijs-kwaliteit verhouding. Te voet is Valkenburg ca. 17 a 20 minuten lopen en met de auto in enkele minuten. Prima voor een weekeinde of midweek weg!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    NIETS! Behalve dat we heel graag langer hadden willen blijven.

    Het ontvangst was al geweldig met gelijk duidelijke uitleg dat de dag erna het openbaar vervoer ging staken en er werden alternatieven verteld die eigenlijk veel beter waren. De kamer was super mooi en rook fris. Zelfs een koelkast op de kamer met een waterkoker erbij en een theedoek zodat je de vuile bekers zelf kon omspoelen. Bij het ontbijt werd voor mijn schoonzus netjes alles apart neergezet ivm een glutenallergie. Ze hadden voor haar een heerlijk glutenvrij ontbijt klaarstaan. De kamer was toen we terug kwamen schoongemaakt (daar versta ik de bedden opgemaakt en de doucheruimte droog gemaakt) We hadden voorgesteld dat dit niet hoefde maar dat hoorde erbij en vond het normaal om te doen. Super! Goede uitleg voor onze uitjes en ook het uitprinten van een wandelroute voor ons was geen moeite. Al met al een geweldige aanrader om hier naartoe te gaan. Wij gaan zeker nog een keer hier naartoe terug!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    10
    Zeer goed verblijf voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was perfect centraal om zuid Limburg te ontdekken. De budgetkamer was nog steeds comfortabel en de douche was erg lekker. De kamer was ook schoon en werd elke dag weer netjes schoongemaakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,3
    Fijne dagen gehad in een goedverzorgde, moderne locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen, voldeed aan de verwachtingen; 't is een motel geen hotel.

    Super schoon, prima badkamer; regendouche! Kleinschalig, persoonlijke aandacht, klantvriendelijk.Gezellige ontbijtruimte, lekker gegeten. Mooie ligging. Koop hier je kaartjes voor Thermae 2000, 10 euro korting!! Heel gezellig en sfeervol in Valkenburg en Maastricht tussen Kerst en Oud & Nieuw, heerlijke dagen gehad!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    Mooi hotel. Voor ons een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    De kamer was heel ruim en heeft een hele mooie badkamer. Verder was het ontbijt heerlijk en uitgebreid. Met een korte wandeling waren we zo in het centrum van Valkenburg.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    7,5
    Top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wegens mijn lengte (2,02m) waren de eenpersoons bedden te klein voor mij! Comfort was goed, dus was meer een luxeprobleempje! Verder niks op aan te merken!

    Service was top! Aardig en gastvrij personeel en mooie accomodatie! Douche was top en alles zag er keurig netjes en schoon uit!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,5
    Personeel is zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Persoonlijk zou ik de kamers net iets meer kleur geven dat het net iets warme aanvoelt. Het is allemaal heel wit en dit geeft weinig karakter aan de kamer. Parking is er genoeg, maar aan de zijkant van het hotel kan het krap zijn. Ontbijt kan ook net iets uitgebreider. En een zeker punt waar moet aan gewerkt worden zijn de zitplaatsen bij het ontbijt. Je zit veel te dicht tegen elkaar, waardoor je een refter gevoel krijgt. Ik kon horen wat ze 3 tafels verder aan het vertellen waren.

    Personeel is zeer vriendelijk. Het heeft een enorm mooi uitzicht. En het is er toch kalm en rustig. Propere kamers met het comfort dat je nodig hebt. Zeker en vast niet slecht. En een positief punt is dat het vlak bij het centrum is.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    3,8
    Basic
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede bedden. Verder was alles erg basic,gehorige kamer,nauwelijks servies goed, beetje armoedig alles behoorlijk ver weg van centrum Valkenburg,ontbijt erg sober

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    8,3
    Mooi verblijf vlakbij Valkenburg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, kamers buitenom, geen fijne buitentrap. Iets te ver om te voet naar Valkenburg te gaan.

    Schoon, ruim, netjes, mooie slaap en badkamer. Prima vers ontbijt (voldoende keuze en continue aangevuld). Gratis parkeren bij accomodatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,1
    Leuke plek net buiten Valkenburg.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is qua prijs/kwaliteit verhouding erg duur.

    Locatie was prima, met auto 5-10 min. rijden naar centrum Valkenburg. Kamer simpel, was de budget kamer dus ook niet meer verwacht. Alles was wel echt oud. Badkamer was ijskoud, helaas geen verwarming daar. Personeel was vriendelijk. Omdat ik al vroeg weg moest voor werk, werd geregeld dat ik al eerder kon ontbijten ipv de normale start tijd van 8:00 voor ontbijt, dit was erg fijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,5
    Heerlijk ontspannen en prachtig weer genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    sanitaire voorzieningen en mooie kamer prima ontbijt en gratis parkeren Heerlijk net buiten centrum lekker rustig en leuke wandeling naar centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,8
    We hebben genoten van de rust. Lekker even de drukke verplichtingen om je heen ver weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons was het goed. Je kon niet binnendoor naar het ontbijt. Buiten op balkon zit je niet alleen. Maar voor ons prima.

    Ontbijt was niet heel uitgebreid maar zeker genoeg en goed. Kamer was schoon en netjes. Vriendelijke mensen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    10
    voor herhaling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    niks

    het ontbijt was goed geregeld elke ochtend vers brood en afbak broodjes en een gekookt eitje en voldoende beleg en alles werd goed aangevuld koffie,thee,melk,yugurt,sinasappelsap

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    Het uitzicht vanaf het terrasje was prachtig. De kamer lekker ruim en voorzien van een keteltje. De douche uitstekend . Het voldeed aan al onze eisen. Een aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Toplocatie!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Voor het 7e jaar op rij een prima locatie voor onze wandel- (Heuvelland-4-daagse) en fietsactiviteiten. Fijne ontvangst en goede verzorging tijdens het verblijf!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    Prima verblijf om terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets vroeger ontbijt en iets meer keuze van beleg was fijn geweest maar geen noodzaak.

    Kamer en douche heel schoon en praktisch ingericht, fijn dat er een waterkoker en koelkast voorzien zijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    zeer aangenaam weekend gehad. Valkenburg is een geweldige plaats om te vertoeven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niet zo'n heel stille omgeving. de trap naar de kamers op de 1ste verdieping is vrij lawaaierig. redelijk wat verkeer op de hekerweg. misschien ook iets meer afwisseling brengen in het ontbijt?

    de vriendelijkheid, gastvrijheid. Over het algemeen vrij tevreden over het hotel. enkele kleine minpuntjes aanpakken en het is een super locatie net buiten het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,9
    Dichtbij het dorp (15-20 minuten lopen, 5-10 minuten rijden).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De "landelinke geur" van de boerderij om de hiek was niet fijn. Het was handig geweest als er een kitchinette/magnetron aanwezig was naast de koelkast. De regela komen nogal streng iver, vooral in het mailtje die we een paar dagen voor ons verblijf ontvingen: "...Wij vragen uw medewerking bij het volgende: In verband met schoonmaak- en andere werkzaamheden verzoeken wij u rekening te houden met onze inchecktijden zoals die op uw bevestiging vermeld staan; tussen 14.00-19.00 uur. Buiten deze tijden is het hotel gesloten! Mocht u toch buiten deze openingstijden willen komen dan vragen wij u dit vooraf aan te geven, er zal dan namelijk iemand op u moeten wachten (er kunnen dan extra kosten aan verbonden zijn). Er is op dit moment ook nog een mogelijkheid om een grotere kamer met bad te boeken à € 8,00 p.p.p.n. Mocht u hiervan gebruik willen maken laat dit tijdig weten!..."

    Dichtbij het dorp (15-20 minuten lopen, 5-10 minuten rijden). Mooie grote kamer met koeljast en ruime badkamer. Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    Geweldig verblijf gehad.
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was gedateerd. Maar word aan gewerkt. Hebben een nieuwe kamer gezien. Super mooi geworden. Onze kamer was verder super dus dit is zeker geen klacht

    Gastvrijheid. Kleinschalig super gezellig. En lekker je eigen dingen doen. Staan altijd voorbije klaar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    6,9
    Ontbijt was simpel maar oké.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Openingstijden.

    Ontbijt was simpel maar oké.De accommodaties netjes en schoon.Jammer dat je er overdag niet terecht kunt voor een kopje koffie of iets dergelijks.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    Ruime kamer, goed bed, ruime gratis parkeergelegenheid, goed...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen.

    Ruime kamer, goed bed, ruime gratis parkeergelegenheid, goed ontbijt, prima ligging / rustig gelegen hotel aan een doorgaande verkeersweg om uitstapjes te maken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    In de badkamer misten we een plek om de handdoeken te laten drogen. Er hangt een klein rekje in de douche, maar als de ander doucht zul je de handdoek dus op de wastafel moeten leggen. Geen ramp, wel een gemis! Verder vonden wij het niet fijn om twee 1 persoonsbedden te hebben, maar dit was vooraf bekend bij het boeken. Bedden erg small. En verschuiven snel op de vloer. Verder niets te klagen!

    De locatie t.o.v. het centrum van valkenburg is uitstekend. Nét erbuiten, waardoor je gratis kunt parkeren (bij de accomodatie). Maar prima voor een lekkere wandeling er naartoe (15 a 20 minuutjes op het gemak lopen). Met de auto ook zo in Maastricht en Aken. De kamer was groot zat met zijn 2en. Een eigen voordeur. Ontbijt ook van alles wat!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden een glazen deur en ramen aan de straatkant waar iedereen langs liep en wij daardoor overdag minder privecy hadden. De ramen iets meer afplakken had al een heleboel gescheeld.

    De kamers waren prima. Compact maar van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,8
    De kamer was perfect schoon, het bed goed. Prima prijs-/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was prima en heel gevarieerd. Voortdurend toezicht, waardoor desgewenst meteen aangevuld kon worden. Fantastische koffie-, cappuccino-, thee machine.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    Ontbijt was eenvoudig, maar de kwaliteit van het beleg was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een extra tafel of bureau zou wel fijn zijn, omdat er nu slechts een klein tafeltje stond.

    Ontbijt was eenvoudig, maar de kwaliteit van het beleg was zeer goed. Beleg werd goed aangevuld. Mooie kamer en badkamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,9
    Gastvrij ontvangst.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Klein minpuntje. Ontbijt begint pas om 08.30. Wij gaven aan al om 08.15 weg te moeten. Helaas geen oplossing geboden. (maar eerlijk is eerlijk.. ook niet om een oplossing gevraagd). Uitchecken was ook niet mogelijk om 08.15. In het weekend pas om 08.30 iemand aanwezig. Hebben de sleutel in de kamer achter gelaten. Maar ook hier... niet gevraagd hoe te handelen. Wellicht was alles wel mogelijk geweest als wij het besproken hadden. AL met al wel super weekend gehad!

    Gastvrij ontvangst. Meneer is wat langer gebleven omdat wij wat later aankwamen. Erg blij met eigen opgang en koelkast op de kamer!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    8,3
    ontspanning
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ondanks onze late aankomst werden we (na telefonisch doorgeven van aankomsttijd) warm verwelkomt. de eigenaar was al ter plaatse om ons op te vangen en nam uitgebreid de tijd om ons wegwijs te maken. prima service!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    8,3
    Rustig overnachten in Zuid-Limburg, geen poespas, waar voor je geld.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien wat modernere dingen aan de muur. Verder prima, wel wat gedateerd (voor langere tijd zou gehorigheid misschien hebben gestoord), maar zo vriendelijk dat het niet gaf. Andere gasten waren ook prettig rustig volk.

    Fantastisch ontbijt, makkelijk parkeren, rustig hoekje, mooie omgeving, goede prijs. Hele ruime kamers. Uitstekende plek voor wandelen of fietsen, gewoon lekker je eigen gang gaan. Lekker schoon was alles ook en een uitstekende service. Prettig korte afstand tot veel mooie en interessante plekken. Maastricht was een kwartier.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,5
    goed verblijf
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    er had wel een zakje thee/ koffie op de kamer mogen liggen. Wel kopjes en waterkoker aanwezig.

    prima kamer, met ontbijt. Goede prijs - kwaliteit. We hadden iets vergeten en via post.nl service in samenwerking met hotel snel geregeld om het terug te krijgen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    9,2
    Heerlijkheid in de Heek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er stond wel een waterkoker en kopjes op de kamer, maar geen eigen mogelijkheid om koffie te maken, zoals op de site verteld. Het zou fijn zijn als er buiten extra dekens, ook extra kussens op de kamer beschikbaar zouden zijn.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Fijn bed en douche. Netjes. Mooie kunststof kozijnen/deur. Vriendelijk personeel. Rustig gelegen. Parkeermogelijkheid direct bij de kamers. Mooie tv met uitgebreid aanbod zenders. Fijne, ruime opbergkast.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,5
    Betaalbaar, prima verzorgd motel voor een paar nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was simpel maar goed. De motelkamer was netjes en n prima badkamer, alles was schoon. Afstand centrum 1,5 km. Goed aan te lopen. Veel parkeerruimte.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    9,2
    Alles wat nodig is voor een goed verblijf in een rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was gewoon goed, ruim voldoende en variatie. De kamer was gewoon goed, alles wat nodig was voor een goed verblijf was aanwezig. Ruim voldoende parkeergelegenheid.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    9,2
    Goede hotel zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    De trap naar boven was eng zeker toen het gevroren had waren de trapleuningen glad.

    Het ontbijt was goed, brood was vers. Kamer was eenvoudig en schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,9
    goed hotel zonder poespas
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is wel gehorig. kon onze "boven buren" horen als ze liepen of onder de douche gingen. Maar stoorde ons verder niet.

    kleinschalig. Goed ontbijt met voldoende keus en verse broodjes. kamers zijn recent vernieuwd. Mooie nieuwe toilet/doucheruimte en met een aparte regen douche

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,6
    Gezellig motel met alle nodige faciliteiten en lekker...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellig motel met alle nodige faciliteiten en lekker ontbijtje dat regelmatig aangevuld werd .vernieuwde en nette kamers. Wij komen volgend jaar zeker terug

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Prima om te slapen, douchen en ontbijten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Grote Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een bb hotel , dit was niet duidelijk toen ik de boeking deed, hierdoor kon je geen gebruik maken van avondfaciliteiten en dat vonden wij jammer,het personeel was niet echt spraakzaam

    Het ontbijt was prijs kwaliteit prima Kamers waren schoon en goede bedden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    7,1
    Prima hotel om als uitvalbasis te gebruiken om uid-Limburg te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De trap naar de kamers had iets minder stijl mogen zijn waardoor het makkelijker is om met bagage in de hand daar gebruik van te maken. Zeker voor de wat oudere medemens.

    De kamers zijn ruim van opzet met goede bedden ook geschikt voor lange mensen. Het ontbijt buffet was goed en ziet er elke keer weer zeer verzorgd uit.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    8,3
    3 heerlijke dagen in Valkenburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was sober maar wel vers. Er had in de keuken nog wel een combimagnetron mogen staan, dan was het helemaal compleet geweest.

    We hadden een luxe, grote kamer. De gescheiden zitkamer/keuken en slaapkamer hiervan zijn ideaal. Je kunt het in de slaapkamer lekker koel houden. De koffie en thee faciliteiten, aanrechtje met gootsteen en eigen koelkast waren ook top. De eigen ingang was makkelijk en ook het eigen terrasje voor de deur was ideaal, 's middags lekker in de zon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    10
    Een prettig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Mooi Motel met gelegenheid voor ontbijt in een mooie schone ruime kamer. eigen opgang, prachtige omgeving vriendelijk personeel!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    10
    ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets !

    prijs/kwaliteit verhouding prima, goede taxi verbinding met centrum a' €10

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg netjes en schoon.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    9,0
    prima
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    jammer dat er voor het ontbijt een vaste tijd staat.

    ontbijt was prima

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    8,8
    Fijn verblijf in De Heek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig ontbijt.

    Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    9,2
    De gastvrijheid van de eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid van de eigenaar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen

    Vooral de ligging en hotelkamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    Prima motel op een hele mooie lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was heel erg basic

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,2
    Prima motel op ideale locatie gerund door zeer vriendelijke familie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het was heel gezellig, fijn kleinschalig, direct contact met het ‘management’

    Verbleven in september 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: