Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over West Side Inn Amsterdam 3-sterren

Voorburgstraat 250, Slotervaart, 1059 VD Amsterdam, Nederland

#398 van de 449 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 7577 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    6,2

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    6,7
    Goed geslapen, personeel is vriendelijk en behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Had gevraagd om glutenvrij ontbijt, men dacht dat glutenvrij betekende dat ik geen melk, mag!! Voor mij een onveilige situatie, ik word heel erg ziek van gluten, niet van melk. Ontbijt voor de anderen was overigens heel goed. Badkamer stroomde snel vol water tijdens douchen

    goede bedden, stille kamers

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    7,5
    Prima hotel voor een nette prijs
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel zit in een grote verbouwing dus ik kan dat niet goed beoordelen. Wij hebben een schijntje betaald voor de hotelkamer en dat was verder uitstekend!

    De badkamer was prettig en het bed lag heerlijk!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    6,7
    Prijs/kwaliteit is goed, vooral als je in een gerenoveerde gang ligt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De meeste gangen zijn gerenoveerd, sommige echter niet. Ik lag in een oude gang, die heel lelijk en onafgewerkt was. De gang stonk bovendien. Als je in een nieuwe gang ligt zit je goed. De badkamer was ook erg klein, en als je een douche had genomen stond ze helemaal onder water.

    De nieuw gerenoveerde receptie is heel mooi, de ligging is goed (1 tram weg van het centrum). De kamer zelf was oke.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    4,2
    Eens maar nooit weer.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer bevond zich op de begane grond. Enkele meters bij ons vandaan werd middenin de nacht de was van het hotel opgehaald. Dat gebeurde in karren die veel lawaai maakten en dat hield ook zo nog niet weer op. Schandalig gewoon. We hebben geen oog meer dicht gedaan en adviseren u met klem dit hotel te mijden als u een goede nacht wilt slapen.

    Ligging was in ons geval prima,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    5,0
    Zoals op de foto 's zag het er belangen niet zo mooi uit...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zoals op de foto 's zag het er belangen niet zo mooi uit geen fatsoeneijke zetel en geen tv en de trapjes op en af. De viese petrol geur in de boot

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    3,8
    Dat we gelukkig op een nieuwe kamer hadden .
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er zo werd verbouwd . Het was net een bouwput . Moet op de boeking site hebben gestaan maar heb daar niks over gelezen ! En werd elke dag stoned van de mensen die bij de ingang van het hotel zaten te blowen de hele dag door .

    Dat we gelukkig op een nieuwe kamer hadden . Waar nog wel wat aan miste . Een douche deur of douche gordijn alles werd heel nat met douchen . En geen vitrage voor de ramen dus als je de gordijnen open doet zag iedereen je gelijk zitten ( vooral de bouwvakkers )

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    4,2
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Schandalige behandeling. Na de betaling van het verblijf hebben we een kamer gekregen waar geen elektriciteit was. Een nieuwe kamer zoeken duurde lang en men liet ons in het ongewisse of er een oplossing zou komen. Slechts 2 personeelsleden in de avonduren is duidelijk te weinig als er een probleem is. Ze slaagden er niet in het probleem op te lossen. Pas na 02.00 's nachts hebben we een afschuwelijk stinkende, muffe en smerige kamer gekregen waarvan het raam niet open kon. Vooral de stank was niet te harden. Deze kamer bevond zich in een gang van het hotel die vernieuwd werd. Om 07.00 uur werden we wakker geklopt door een oorverdovend lawaai van de verbouwingswerken (boren en kloppen vlak boven de kamer en in de gang). Het kabaal stopte niet meer. In feite hebben we letterlijk geen hotelkamer gekregen. In een dergelijke kamer wil ik nooit meer verblijven, zelfs niet gratis. Dit was de allerslechtste ervaring ooit. De volgende nacht sliepen we in het vernieuwde deel van het hotel. Die kamer was in orde, maar niet echt proper. Het personeel was globaal genomen wel vriendelijk. Wie hier een kamer heeft geboekt, weigert best te betalen voor men de zekerheid heeft dat er een kamer in het vernieuwde deel van het hotel is toegekend.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,1
    bij selectie op Booking.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bij selectie op Booking.com speciaal met parking geselecteerd, maar stond echter niet bij dat deze nog een bijkomende kost had dus niet transparant van Bookind.com

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    9,6
    Goede dienstverlening, vriendelijk personeel, propere kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de lounge tochtte het verschrikkelijk. Daar zitten was niet plezierig, zeker niet als wij ondertussen een snack uit de keuken gebruikten. Spijtig genoeg wordt (ook in de stad) je eerst in het Engels aangesproken. Nederlands is een prachtige taal, ik prefereer eerst in het Nederlands aangesproken te worden.

    Het ontbijt was echt lekker en gevarieerd.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    5,4
    Gebroken tegels, kapotte muren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ze waren aan het verbouwen, en wij kregen een kamer war alles daar omheen nog kapot was. Ontbijt is volledig 'engels' (bacon, eiren, bonen...). Kost 10 euro, heel weinig opties voor vegetarische mensen. Ver van het center, en duur voor wat ze bieden.

    Bedden waren lekker om op te slapen. Heerlijke water bij de receptie. Wij konden onze koffers in de bagageruimte achter laten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    5,8
    Voor ons helaas niet voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoewel het personeel vriendelijk was,viel de kamer erg tegen.Het hotel is aan het verbouwen.Op de site stond dat het een nieuw hotel was.Het is gedeeltelijk klaar.Onze kamer was in het oude gedeelte.We hebben niet gedoucht omdat de tegels en vloer beschimmeld waren.De douche had nog een plastic douchegordijn,wat ook aan vervanging toe was.In de deur zat een gat,kapotte prullenbak,en afgebladderde muur in de kamer self.Dit hadden we niet verwacht.Er was geen andere kamer op dat moment beschikbaar. Het nieuwe gedeelte zag er wel mooi uit.We hebben hier gewoon pech mee gehad,omdat dat deel waar wij zaten,nog niet onder handen genomen was.Het grote raam kon ook niet open,omdat het dichtgetimmerd was.

    De flexibiliteit van het inchecken.We kwamen veel later aan.Toen dit gemeld was,was dit geen enkel probleem.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,5
    Een goed verblijf dat beantwoordde aan het doel waarvoor ik kwam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was pico bello, maar op de badkamer miste ik goede gelegenheid om handdoeken weg te hangen.

    Soepelheid & vriendelijkheid & behulpzaamheid van personeel bij regelen van kleine praktische zaken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    5,4
    Er wordt verbouwd momenteel, geen water in de middag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt verbouwd momenteel, geen water in de middag En wij dachten dat het plafond naar beneden kwam door het verbouwen Was vlak naast en boven ons

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    6,7
    Voor 1 nacht prima! Maar na de verbouwing waarschijnlijk beter.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden blijkbaar pech dat we een "oude" kamer kregen (nog niet vernieuwd) met uitzicht op de bouwplaats waar in grote containers de bedden al lagen waar wij nog op sliepen haha.....de kamer was niet fijn, oud en echt aan vernieuwing toe. De nwe kamers zijn volgens mij prachtig!!

    Ontbijt was prima en het personeel was erg aardig en behulpzaam. Vanaf locatie makkelijk met de tram naar binnenstad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    Kamers nieuw en erg comfortabel, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het terras met al die wiet rokende mensen, de geur trok door de hele lobby heen. Vonden wij als gezin met kleine kinderen niet erg leuk. Daar moeten ze wat aan doen als je mij vraagt.

    Kamers nieuw en erg comfortabel, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,1
    We hebben een heerlijk verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De buurt waarin het hotel staat , is een wat mindere buurt. Veel verslaafde liepen daar rond. Vooral s'nachts geeft dat een onprettig gevoel.

    het ontbijt was prima. Een service van hotel , vond ik , was dat de auto mocht blijven staan tot na 15.00uur , ipv 12.00uur

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    5,8
    Viel zeer tegen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv werkte niet en dat was ook niet te verhelpen. Daarna onbeschofte behandeling oudere receptionist.

    S morgens vriendelijke behandeling door receptioniste en gratis ontbijt als vergoeding geen tv

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,9
    Prima verblijf! Ligt centraal.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze uitzicht (hotel kamer) was helaas minder maar voor 1 nacht was het prima. Verder vonden wij de uitstraling van het hotel (lobby) en met alle respect de doelgroep minder leuk.

    Onze kamer was prima, lekker ruim en schoon. Het personeel vonden wij erg vriendelijk, zij hebben de tijd genomen om ons een route uit te leggen. Verder ligt het hotel centraal, winkelcentrum is om de hoek echt ideaal.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,8
    Heerlijke kamer, fijn bed en de luxe van een airco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was bij leeg gebouw waar gespuis rondliep. Hier moest je langs om bij de tram te komen. Kan hotel natuurlijk niets aan doen maar was confronterend oor onze jonge dochter.

    Heerlijke kamer, fijn bed en de luxe van een airco. Erg prettig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    6,7
    Het personeel is top!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    bij het boeken was er nergens vermeld dat er renovatiewerken bezig zijn. het hotel is met hekken omringd en ligt er wat weggestopt bij. ook binnen waren tijdens weekdagen werken aan de gang.

    Het personeel is top! (onthaal & bar). perfecte rustige ligging.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    De vernieuwde kamers waren/zijn super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ‘bouwwerf’ waar we in toe kwamen , hadden we niet verwacht. Maar uiteraard is dit maar tijdelijk! Het wordt een heel mooi hotel eenmaal klaar!

    De vernieuwde kamers waren/zijn super!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,1
    De gezellige lobby.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afwerking van het gebouw was nog niet voltooid. Voetafdrukken, verfspatten, blote vloer. Dit geeft geen rust. De kamer was snikheet, bij een buitentemperatuur van 17 graden, zelfs met het raam open

    De gezellige lobby.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    5,0
    Triestig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ja er zijn renovatiewerken bezig heb ik volle begrip voor , maar wij kregen het oude deel nog en daar was niets van verbouwing bezig aan de binnenkant . Het trok op niets . Onze kamer was alles behalve proper . Schimmel in de douche op de muur en een tapijt die zijn mooiste jaren al heeft gezien ... . De plinten kwamen los met de bijkomende Hygiëne . Ik heb geen oog dicht gedaan . De lakens stonken en de kamer zelf ook , de gang nog meer . Je kon heel de nacht het water horen lopen wanneer mensen een bezoekje naar de wc brachten . Zonder mijn moeder was ik al lang het schip in . Er waren stellingen voor de ruit maar zoals ik daarnet al zei daar heb ik alle begrip voor . Dit hotel zal ik nooit meer boeken . Er zijn zoveel prachtige hotels in Amsterdam maar deze is er momenteel geen van .

    Om eerlijk te zijn niets .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    4,6
    Teleurstelling.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst een kamer gekregen waarbij de ramen dicht gespijkerd waren en er een ongelooflijke stank uit de badkamer kwam kamer bevond zich op de begaande grond.

    Behulpzaam personeel. Bij probleem kamer een andere toegewezen gekregen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    4,2
    Kamers waren smerig, beddegoed kapot, geen airco, geen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren smerig, beddegoed kapot, geen airco, geen mogelijkheid om ramen op te zetten en daar een hor voor te zetten, wanden smerig, plafond stuk. Kortom, totaal niet aan te bevelen!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,1
    Hotel is prima
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Géén airco, zeker op een warme dag als deze is het verschrikkelijk warm op de kamer. Ook de wietlucht van het roken buiten kon je op de gang en in de kamers ruiken.

    Hotel is prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    5,0
    Tegenvallend
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel zat col in de verbouwing, Dit was niet bij ons bekend. De kamer die wij hadden moest denk ik ook nog worden verbouwd en nieuwe meubels worden geplaatst.. Het bed en de badkamer waren zwaar onder de maat.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,1
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen buitenraam op de kamer. Het hotel wordt momenteel gerenoveerd en dat brengt wat geluidshinder met zich mee.

    De kamer was nieuw en mooi, maar aan de kleine kant.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    2,9
    Bedden waren ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco in de kamer, geen ruit die open kon dus kamer was een sauna. Personeel was zeer klantonvriendelijk. Renovatie van het hotel zorgt voor veel hinder en vuil. Hotel is gelegen in een onaangename buurt, geen buurt om 's avonds alleen rond te lopen.

    Bedden waren ok.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,1
    Op zich goed. Maar zal het niet meer voor een tweede keer boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat de kamer op het zuiden ligt, veel te warm. Ook s'nachts. Alleen een ventilator om de kamer af te laten koelen.

    Ontbijt was goed. Restaurant was er niet. Waarschijnlijk door de verbouwing . Dus moesten buiten het hotel op zoek naar een restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    3,8
    Oud en smerig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en kamer smerig en oud. Douchestang zat los en zat geen rooster op het putje en de vloer was zeer glad. Geen stopcontacten bij bed en de vitrages hingen half los voor de ramen.

    Niks. We zaten in een zeer oude kamer met zeer slechte facaliteiten. Was oud en muf.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    4,6
    Geen airco, bloedhete kamer. Alleen een ventilatortje. Geslapen met raam open en lekgestoken door mu
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, bloedhete kamer. Alleen een ventilatortje. Geslapen met raam open en lekgestoken door muggen. Geen minibar of koelkast om tenminste een koud drankje te bewaren. Geen waterkoker.

    Niks

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    6,3
    prima basis voor een bezoek aan Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel en kamers worden gerenoveerd. Hier hadden we overigens geen last van. Douche / toilet leek nog niet helemaal klaar. Relatief ver van het centrum. Betalen voor parkeren op het terrein van het hotel is niet goed. Iets verderop bij het olympisch stadion kun je al voor 1 euro per dag parkeren.

    Schone nette kamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,2
    Heerlijk verbleven, goed ontbijt, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel bouwpersoneel, maar die waren vriendelijk en had je eigenlijk geen last van. Wel hadden we dit van te voor liever geweten.

    De kamers waren helemaal nieuw! En de bedden waren zo heerlijk!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    3,3
    Nachtmerrie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles. De kamers waren vies. Overal in de gangen waren ze bezig met bouwen. De bouwvakkers besloten om in de kamer naast ons om 07.00 in de ochtend te beginnen met boren. Je kon niet eens koffie krijgen als je geen munten had, pinnen niet mogelijk volgens receptioniste. Al met al geen positieve ervaring gehad en veelste veel geld betaald voor wat we kregen. Zo een type kamer zou nog geen eens voor €50 per nacht verhuurd moeten worden laat staan €115!!!!!!

    Niks! Er is niks bevallen, het hotel ziet er niet uit. Het leek wel of we in een aflevering zaten van help mijn man is Klusser.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    3,3
    Nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was oud, vies, smoezelig, veel dingen stuk, het stonk. Het hotel was in verbouw dat wist ik, maar het valt wel tegen als de schilder om 8.00 's morgens mijn kozijn aan het schuren is. Slecht!! Verder achteraf betalen voor parkeren, staat nergens ook niet bij booking.com!

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    Als alles vernieuwd is een mooi hotel met goede ligging,iets...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen eerst een kamer die nog niet vernieuwd was. Raam ging niet open en geen airconditioning. Na vermelding aan de receptie een andere vernieuwde kamer gekregen.

    Als alles vernieuwd is een mooi hotel met goede ligging,iets uit het centrum maar gemakkelijk te bereiken met de tram.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    Super hotel voor een nachtje stappen in Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluid van water door de leidingen was de hele nacht te horen, omgeving was door verbouwingen erg onaantrekkelijk.

    Gezellig in de lobby, bedden lagen heerlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,7
    Goed hotel met een matig ontbijt
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg slecht.geen koppen.geen bestek,veel te weing personeel.geen afgeruimde tafels.koffie noodgedwongen uit soepkom gedronken.enz.iedereen was daar ontevreden over.klacht bij receptie neergelegd en verklaarde dat het druk was.werd niet erg serieus genomen.helaas was dit een groot minpunt.

    De nieuwe kamers waren mooi en goede bedden.als de renovatie helemaal klaar is is het zeker een mooi hotel.en misschien wel gezien de prijs een 2e keer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    4,2
    Oude niet-gerenoveerde kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude niet-gerenoveerde kamer. Geen frisse lucht. Veel verf afgebladderd. Erg slecht. Veel bouwactiviteiten. Bouwvakkers kijken de kamer binnen. Na vijf dagen nog geen reactie van manager op mijn ingediende klacht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt in een donkere, toch wat vieze zaal. Veel te warm op de kamer, raam kan klein stukje open maar toen kregen we de rook en wietlucht van het terras naar binnen. Temperatuur was minimaal 22 graden binnen, niet geschikt om te slapen, gevolg met hoofdpijn wakker worden.

    Personeel bij de receptie was zeer vriendelijk en goed op de hoogte. Konden onze vragen prima beantwoorden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,5
    Aangenaam
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Veel jeugd, wiet geur was te reuken tot aan de receptie. Van de verbouwingen hebben wij geen last gehad, omdat we vroeg moesten vertrekken voor het werk.

    Was een fijne keuze van brood, ei/spek, fruit, cornflakes. Verse koffie. Fuitsap is niet vers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    3,8
    slecht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    erg veel geluidsoverlast door de renovatiewerkzaamheden, alles aangeduid in het engels terwijl we gewoon in nederland zijn, telefoon en airco die het niet doet, slechte handdoeken, vieze vlekken op sierkussen, tot 3x gestoord door roomservice dat we niet uitgecheckt hadden terwijl we eerder op de kamer mochten tegen betaling. Geen extra deken in de kast. gelukkig had ik nog een warm vest bij me. Voor ons geen 2e keer!

    het matras en hoofdkussen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    2,9
    Onze vakantie is verpest in de eerste nacht verblijf in deze hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamer was vies en te veel oud

    De kamer was afschuwelijk vies. De hotel was aan het verbouwen en rommolig. De oude kamer nummer 341 met heel slechte situatie lijkt helemaal niet wat ik op de website van booking.com gezien en geboekt. Ik heb foto’s gemaakt van de kamer en wil ik graag aan jullie doorsturen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    6,3
    Prijs/ kwaliteit zijn niet in verhouding!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze vloerbedekking op de kamer. Oude matras. Gebouw zonder enige uitstraling; verbouwing. Prijs/kwaliteit niet in verhouding!

    Vriendelijke service bij de receptie. Prima ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    3,3
    Niks
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Voor zo een prijs verwacht je toch iets en wij kregen niks! Verbouwingen ok. Maar kamers verhuren aan zo een prijs waar de ramen zijn dichtgetimmerd, het plafond los hangt. Neen , afschuwelijk.

    Niks

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    3,8
    Lawaai
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaai, gehorig, verbouwing. Geef dat dan van tevoren aan, of geef korting aan wie hier per ongeluk verzeild geraakt is. Duidelijk niet bedoeld voor mensen die een nachtje willen slapen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    6,7
    We wisten bij voorbaat dat er renovatiewerken bezig waren...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We wisten bij voorbaat dat er renovatiewerken bezig waren zodat er inderdaad vanaf 7.30 u wel lawaai in de kamers te horen was. Ook ontbraken er een paar basis elementen in de badkamer. Het ontbijt was ok. Hopelijk verloopt de restauratie vlug zodat de klanten tevreden kunnen terugkeren want ook de ligging + parkeergelegenheid is ok.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    5,8
    Geen aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude inrichting en gehorig. WiFi is onbeveiligd. Niet veilig te gebruiken omdat VPN geblokkeerd wordt. Waarom gratis maken en toch filteren?

    Kamer en bedden zijn ruim

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    6,3
    Matig tot redelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel wordt grondig verbouwd - relatief weinig hinder, maar weinig comfortable uitstraling

    prijs/kwaliteit; goed bereikbaar en (betaalde) parkeermogelijk bij hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    3,8
    Eenmalig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service / parkeergelegenheid / rust / gehorigheid / hygiëne op de kamer / niet werkende TV en WIFI enz

    De hygiëne op de douche viel me relatief mee in vergelijking met de rest van de kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    4,2
    Een ramp
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de berichtgeving van ‘renovatie aan faciliteiten’ bleek ter plaatste het hotel in een totale bouwput te zijn veranderd. Overig boiwmateriaal, vuil en troep. Bouwvakkers die rondlopen en gebruik maken van hotel toiletten, gangen ingepakt in wapperend en klapperend folie. Echt belachelijks dat t hotel open is tijdens dit soort activiteiten. Personeel doet niets met melden van klachten. Kamer verder zwaar verouderd en matig schoon. Kortom: regelrechte afrader op alle vlakken.

    Locatie tov het centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,9
    Net Wat Je nodig hebt als je een tripje naar Amsterdam maakt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele ruime badkamer maar jammer genoeg geen haakjes om handdoek of kleding op te hangen.

    De kamer was ruim en goed. Ook veel kapstokken in de kleerkast. Super vriendelijk personeel. Ze verdienen een dikke pluim

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    5,4
    Teleurgesteld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebouw was onder constructie en dus vuil en lawaaierig. De muren zijn dun en je hoort dus alles. De roereieren in het restaurant waren precies niet vers gebakken. Jammer. De kamers waren oud. Misschien zal het wel beteren eens het hele hotel klaar is.

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,1
    De metro was dichtbij gelegen en de kamer was proper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren bouwwerken aan de gang aan de buitenkant van het hotel. Als je vanuit het raam van onze kamer keek zag je de stelling staan. De werkmannen begonnen al om 8uur ‘s morgens te boren waardoor we wakker werden. Heel vervelend.

    De metro was dichtbij gelegen en de kamer was proper. De bedden waren ook goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,8
    Ideaal voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi had iets beter gekund alsook de tv ( Belgische kanalen werkten niet )

    Ontbijt was zeer goed en de maaltijden die werden aangeboden in het restaurant zijn uitstekend . De kamers zijn ruim en heel proper .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    6,3
    De kamer was naar omstandigheden goed, maar de grote verbouwing is wel erg voelbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was VEEL TE WEINIG personeel in de ontbijtzaal. Hoe kunnen 2 mensen nu een stuk of 80 mensen tegelijk bedienen??? Ze renden zich rot maar konden het onmogelijk aan. Bezuinig niet op personeel!!! Het maakt een slechte indruk.

    Verblijven in een hotel dat zo verbouwd wordt, brengt toch wel veel ongemakkelijkheden met zich mee. Arbeiders die in de weg lopen en geluiden maken dat je je minder een hotelgast voelt. Maar de werkzaamheden waren ook aangekondigd en de prijs erdoor verlaagd, dus ik wil er niet te veel over klagen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    5,0
    Op zich voldoende, maar voor een kort verblijf verwacht je iets meer netheid (luxe).
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Uitzicht, de kamer vloertapijt vuil, gordijnen kapot, vuilbakje badkamer was roest, er waren bouwwerken bezig. Tijdens het ontbijt was de warme melk op, wij vroegen nieuwe en het antwoordt was nee, een 15 tal minuten later vraagt een andere klant hetzelfde en die krijgt het wel van de dienster.

    Ontbijt was prijs kwaliteit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    2,5
    Verschrikkelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een bouwval.... Heb nog nooit zoiets meegemaakt! IJskoud in de gangen, je moest je jas aan...overal stof en rotzooi... steigers ...dit hotel moet gesloten worden!! Niet verantwoord ook.

    Niks....verschrikkelijk!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    6,3
    Mijn verblijf was ok voor één nacht.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was wel schoon, maar de douchestraal was absoluut onvoldoende. Bovendien was de douchekop lam en moest je die vasthouden om te douchen. Ander punt van aandacht zijn de kussens. Deze zijn veel te dik. Je houdt een nekhernia over als je hier op slaapt. Helaas was er geen keuze voor een dunner kussen. Ik heb de kussensloop om een klein sierkussen gedaan en daar op geslapen. Het gehele hotel wordt verbouwd, maar daar heb ik geen last van gehad

    De kamer was ok, netjes en schoon. Ook de badkamer was schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,1
    Praktisch in orde
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Nog een oude douche zonder mengkraan. Het is een budget toeristen hotel met hier en daar wat weetlucht. De lobby lijkt wat op een hostel maar dat past prima bij deze prijsklasse

    Gratis parkeren naast het hotel. Prima locatie, dicht bij B-Amsterdam. Klein winkelcentrum om de hoek. Dicht bij de ring.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    2,9
    Waardeloos. Over 10 jaar zal de wijk en het hotel wel klaar zijn., hoop ik.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wietlucht bij de ingang van het hotel. Rolstoeltoegankelojk, maar je kunt niet in de ontbijtzaal komen; halve trap naar beneden. De kamer was vies. Geen stankafsluiter in de douche. Het uitzicht: blinde grijze muur met aircoblokken, andere kant uitzicht op sloopterrein. Het hotel was zelf ook een grote bouwput. Onvoorstelbaar dat het zo ver heeft moeten komen voordat er gerenoveerd wordt. Nog meer onvoorstelbaar dat je een jong gezin met gehandicapte zoon met droge ogen deze kamer liet huren. Bij Booking.com.com stond hier niets over vermeld. Wel op de website van West side in zelf.

    De afstand tot het VU was kort.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,3
    Mooie prijs en leuke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtzaal was voor oudere gasten moeilijk bereikbaar maar kan natuurlijk te maken hebben met verbouwing.

    Uiteraard waren we bekend met werkzaamheden in dit hotel. Het is een hotel voor jong en oud en ondanks zijn verbouwing is het beslist geen uitgeleefd gebouw. Personeel is kundig en vriendelijk. Ontbijt is zijn geld zeker waard en meer dan genoeg keuze.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    4,6
    De locatie dicht bij het olympisch stadion
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles. Ze zijn aan het verbouwen en de kamers die nog in de oude staat zijn zijn ronduit slecht. De bedden hebben diepe kuilen, de badkamer is dramatisch en de kamer zit vol met vlekken in de gordijnen, vloerbedekking enzovoort. De prijs-kwaliteit verhouding is ver te zoeken.

    De locatie dicht bij het olympisch stadion

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    3,8
    Je zit midden op een bouwterrein, zonder enig comfort en dat toch tegen Amsterdamse topprijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dit hotel was één grote teleurstelling. Er staat 'er worden kamers verbouwd en de overlast wordt beperkt', wat de understatement van het jaar is. Het is één grote renovatie, waarbij je tussen de steigers naar je kamerdeur moet. Veel herrie, ook zonder verbouwingsgeluiden gehorig. Onder onze kamer stonden 4 ventilatoren waardoor het heel de nacht klonk alsof er een vrachtwagen voor de deur stond te draaien. Slechte bedden, maar 80cm breed en je voelt alle veren. Parkeren wordt aangeboden (betaald) maar 80% van de parkeerplaats staat vol met busje van werklieden. Zeer teleurgesteld in dit hotel en de prijs die ze durven vragen is schandalig. Je zit midden op een bouwterrein, zonder enig comfort en dat toch tegen Amsterdamse topprijs.

    Het ontbijt was oké maar niet meer waard dan de 10 euro die ze er voor rekenen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    Ontbijt zeer goed, personeel heel vriendelijk.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt zeer goed, personeel heel vriendelijk. Ondanks de grote verbeteringswerken aan het hotel geen last ervan (tijdens de dag waren we er wel niet, enkel 's avonds en 's morgens) Leuk dat men 's avonds nog iets kan eten/drinken aan de snackbar

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    5,8
    Schone kamer, vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is aan het renoveren, ‘s nachts veel lawaai en werklui wat in/om het hotel heen loopt. Bij aankomst was het wel even schrikken, buitenkant hotel ziet er uit als een bouwval.

    Schone kamer, vriendelijk personeel. Weinig faciliteiten, je kunt er goed eten voor een redelijke prijs. Inchecken kan al na 15.00 en uitchecken kan tot 12.00 de volgende morgen, dit is wel fijn!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    5,0
    ontbijt was goed ,maar voor het moment geen aanrader veel...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heb ik reeds verteld hierboven

    ontbijt was goed ,maar voor het moment geen aanrader veel hinder door verbouwing en hierdoor ijzig koud in ontbijtzaal en de zaal is zeer oud bollig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    6,3
    Hotel zit midden in een renovatie dus daar heb je wat overlast van maar dat weet je van te voren.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn zeer gehorig evenals de bezoekers. Bed matrassen zijn echt aan vervanging toe, ze zijn te zacht en rollen alle kanten op. 24 Uur later nog rugpijn.

    Prima ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    4,0
    Nette kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Desinformatie bij de parkeerregeling, constructiewerken aan het hotel waardoor er veel geluidsoverlast was. Personeel niet al te vriendelijk. Hoogst uitzonderlijk dat ik een negatieve recensie schrijf maar dit was gewoon erg teleurstellend

    Nette kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    5,0
    Heel jammer dat er niet gecommuniceerd werd over de verbouwing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel wordt op dit moment gerenoveerd. Van 07u s'ochtends konden wij niet meer slapen door het vele lawaai. Dit werd ons niet meegeteld bij check in of boeking. De ontbijt zal was in de kelder (door de verbouwing) het was er koud om te ontbijten. De douche kop zat een lek in, en bleef niet hangen aan de staander.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    6,7
    Afstand tot Schiphol of centrum Amsterdam is best goed, dus zeker voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verbouwing jaagde ons een beetje weg, hotel verder goed als doorreis plek.

    Ontbijt is goed, kamers in simpele maar goede staat, jammer van de verbouwing die nu gaande is, gratis ontbijt voor de overlast had het een zeer goed hotel gemaakt, nu gewoon goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    4,6
    Door receptie geattendeerd op gratis P voor de deur (ipv de...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gebouw (intern/extern) duidelijk merkbaar in de renovatie. Bij ingang en ontvangst geen gezellige uitstraling/gevoel. Badkamertje klein, oud en afgetakeld. Rumoerige gasten in andere kamers

    Door receptie geattendeerd op gratis P voor de deur (ipv de € 12,50 met meer loopafstand naar ingang).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    4,2
    Ruk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Drama, zeer onvriendelijk personeel bij het ontbijt, kon geen Nederlands. Kamers verder onder de maat, ze zijn aan het verbouwen maar ze zijn al failliet voor het klaar is schat ik.

    Er was een bar in de "lobby" waar je de hele nacht drinken kon halen en de pizza's en ander eten daar was prima. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Had volgens mij ook weinig met de rest van het hotel te maken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    6,7
    Verbouwing is storend.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze zijn aan het verbouwen wat de nodige overlast geeft. Smorgens om kwart voor acht beginnen ze te boren en te timmeren. Het ingerichte gedeelte om een hapje te eten en of te drinken s avonds is in de hal bij de receptie waar het behoorlijk tocht. Dit is niet prettig.

    Makkelijk bereikbaar in de buurt waar ik afspraken had

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van West Side Inn Amsterdam

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: