Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landhuis Hotel de Herikerberg 4-sterren

Goorseweg 58, 7475 BE Markelo, Nederland

#5 van de 11 hotels in Markelo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 338 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    6,7
    Avondeten goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt aan drukke weg. Ontbijt mag uitgebreider. Badkamers dringend aan vervanging toe. Bij diner ontbrak tafellaken oid.

    Avondeten goed. Lokatie mooi. Vriendelijk personeel. Goede prijs.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,7
    Renovatie en Restyling
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er heel gehorig, op de gang dichtslaande deuren, op de kamer lawaai door afzuiging keuken, en pratende gasten op het terras. De inrichting van de kamer was gedateerd en niet authentiek. Op de badkamer slechts een wastafel, en een lekkende wc. De landhuisstijl was verdwenen door de bij elkaar geraapte spullen. Heel jammer! Het ontbijt was voldoende maar wel rommelig. Niet genoeg voorbereide tafels. Geen vers fruit en jam.

    De ligging en de goede bedden. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt en diner. Gemoedelijke sfeer en luxe ambiance. Prima kamers . Zeer schoon. Wat hebben we het weer goed gehad in dit hotel. Voor iedereen een aanrader!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    10
    Prima hotel , prima service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Het ontbijt was heel goed , de service in het hotel is heel goed .Gelijk een keurige uitleg over fietsroutes en wandelroutes bij aankomst , mijn vrouw had hoofdpijn en de dame van het ontbijt gaf uit eigen handtas een ibuprofen . Deze dame verdient echt een dikke pluim . Diner was ook perfect .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    10
    een verademing.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets; alles was picobello!

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel en een schitterende locatie! Onze kamer lag aan de (rustige) achterkant van het hotel. We gaan hier zeker nog eens heen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,1
    TE VREDEN MET DE LIGING GOED ONTBIJT KAMER TE VEEL LAWAAI VAN DERDE.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    KAMER BENEDEN ONGELOOFLIJK GELUID HOREND, DEUREN KLAPPEN, PRATEN VAN ANDERE KAMERS GOED ,TE HOREN EN VRIJEN MAAR HET BESTE MET EEN DEMPER OP

    Super ontbijt ruime kamer makkelijk parkeren.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers mogen nog wel een up date Vloer van de badkamer erg glad na het douchen Kit laag onderzijde douche is aan vervanging toe Bedden/ matrassen schuiven gauw uit elkaar

    Vriendelijk personeel Ontbijt prima Klein, rustig hotel lekker bij de bossen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    Top verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was perfect! Voor onze kleine man was er ook een speelplaats, super fijn! Personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. Kamer was schoon, badkamer was ok. We hebben genoten van ons verblijf!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Kort maar krachtig: naar onze maatstaf waren alle onderdeel...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons was het af!!!!

    Kort maar krachtig: naar onze maatstaf waren alle onderdeel uitstekend. De rust tijdens het ontbijt en het uitzicht op de tuin en het bos, gaven daar een extra dimensie aan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    10
    De Vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De gehuurde fietsen E Bike waren erg vies . De route fiets knooppunt kaarten van de standdaard kloppen niet . Volgens de v v v .

    De Vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,6
    De service is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen sirco op de slaapkamer aaneezig. Gekukkig kon het raam worden opengezet. Verder vetgat men de welkomsdrank voor de Genius gast.

    De service is goed. Zeer vtiendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Pima verblijf goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel bevindt zich dicht langs de weg en dus kamers aan de voorzijde wat lawaaierig. Geen airco.

    Ruime kamer en badkamer, wel enigszins oubollig. Heerlijk terras, en een prima keuken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    10
    Fijne vakantie en zéker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Helemaal niets!

    Prachtig hotel op een eveneens prachtige locatie. De kamer was uitstekend, het eten en ontbijt waren voortreffelijk. Het personeel uiterst vriendelijk en voorkomend. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Fijn weekeinde gehad in prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het diner had mijn partner lever en dat was niet mals, dat hebben we gezegd en de kok vond ook al dat het een dik stuk was. Maar volgens ons moet je het dan niet verkopen en/ of niet in rekening brengen. De lunch en mijn diner waren voortreffelijk dus een beetje jammer.

    Heerlijk ontbijt, mooie ligging fijn terras en mooie tuin

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Mooi gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers erg simpel. Koffie- en theefaciliteiten ontbraken. Geen spiegel, behalve in de badkamer. Geen douchescherm, waardoor de badkamer erg nat werd. De dekbeddden waren veel te dun, leek wel een laken. Te zacht bed. Eindnota klopte niet, er stonden 4 gerechten op die door anderen genuttigd waren.

    Prima ontbijt, parkeren mogelijk bij accomodatie, mooi terras . Bagage kon bewaakt achtergelaten worden, omdat we te vroeg waren voor het inchecken. Mooie fietsroutes beschikbaar, ook op maat gemaakt was mogelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Heerlijke tussendoor vakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren veel ouderen maar begrijpelijk want er is goed te fietsen in de omgeving.

    Heerlijke kamer,goed ontbijt, vriendelijk personeel en we hadden het super getroffen met het weer!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Prachtig midden in het bos gelegen, van alle gemakken...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ouderwetse uitstraling maar tegelijkertijd wel sfeervol. Net iets te weinig parkeerplaatsen.

    Prachtig midden in het bos gelegen, van alle gemakken voorzien. Ruime kamer met uitzicht op de tuin.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Voor rust en ontspanning is dit Hotel aan te bevelen.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt verliep wat rommelig. Geen gedekte tafel bij binnenkomst (9.30 u) Veelvuldig om aanvulling vragen........

    Ontvangst en service vanuit het restaurant waren erg goed!!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,7
    Prima voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ramen vd kamer waren vies en de huurfietsen niet optimaal. Wifi op kamer deed het niet, wel bij receptie.

    Prima locatie en ruime kamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,2
    Leuke locatie met goed eten en een mooie kamer. We hebben meteen weer geboekt !
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De kamer was prachtig, en het uitzicht fantastisch. We hebben lekker gedineerd en ontbeten. Het personeel is goed opgeleid en zeer vriendelijk. Ze denken mee !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    5,8
    Het ontbijt viel tegen, niet zoals we gewend zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer geen schimmel.

    Het ontbijt viel tegen, niet zoals we gewend zijn. Cappuccino moest ik 2,50 voor betalen. De badkamer was behoorlijk veel schimmel. Dat vind ik verschrikkelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,6
    Verblijf was in alle opzichten zeer comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Televisie was oud en tamelijk klein beeld. Bovendien was de televisie niet storingsvrij. De kleine spiegel in de badkamer hing veel te hoog, daardoor niet te gebruiken als opmaakspiegel. Graag meer ophang mogelijkheden voor de handdoek.

    Ontbijt, zoals het hoort. Niets was vergeten. Diner uit de kunst.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,6
    Een heerlijke nacht in een goed verzorgd hotel met een goed uitgebreid ontbijt.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is vrij gehorig en vind het jammer dat je niet even een thee of koffie kan zetten op je kamer. Waterkoker en zakjes zijn genoeg.

    De warme sfeer die er in het hotel heerst, en de mooie grote kamers!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,5
    Goed hotel, met een gezellig restaurant!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het uitchecken werd er totaal niets over de ervaring tijdens het verblijf gevraagd. Er werd eigenlijk gewoon helemaal niets gevraagd of gezegd. De rekening werd uitgeprint en na betaling zei de medewerker nog ‘fijne dag’. Dat dit achteraf de eigenaar bleek te zijn geweest vind ik helemaal bijzonder...

    Goede en hartelijke ontvangst door een van de medewerkers uit de bediening! Lekker ontbijt en een gezellig restaurant!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,8
    Ruime kamer gehad met zitje.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben alleen een nagerecht genuttigd maar die bestond voor driekwart uit koffieschuim met één enkel bolletje ijs. Daar werd wel de hoofdprijs voor gevraagd.

    Ruime kamer gehad met zitje. Badkamer met bad en douche

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    5,8
    Wij vonden de omgeving geweldig .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zaaien kamer . En wij vonden jammer dat er geen koffie in de kamer was . Voor al s ochtend

    Ontbijt is goed . Maar de kamer vonden wij zaai mooie groene muur maar de rest vonden wij donker . En in de bad kamer de w c rol zat los van de muur . Niet netjes

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    8,3
    Wij hebben erg genoten van de omgeving, lekker gewandeld, komen zeker nog een keer terug om te fiets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden wat last van de centrale verwarming, maakte wat lawaai.

    Het ontbijt was prima, dinee uitstekend , mag wel iets minder zout maar dat is persoonlijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,6
    Gastvrij personeel ..1dame wat kort door de bocht in haar reacties maar goed bedoeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ijskoud vanwege de buitenmuur..laatste kamer. Maar we kregen andere. Wij vinden.boxspringbedden hoirt zachtere toplaag op maar dat is nergens alleen thuis. Wel jammer mn man sliep er slecht door.

    De lokatie geen landschapsvervuiling direkt wandelen in diverse richtingen vanaf hotel. Zelfs in guur winterweer was t mooi.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    6,3
    Het gordijn was te smal, waardoor er een opening van een...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het gordijn was te smal, waardoor er een opening van een halve meter open bleef. Door de aanwezigheid van een buitenlamp was mijn kamer de hele nacht verlicht. Ik heb daardoor slecht geslapen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    Goed vermaakt in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was voldoende maar ik miste het broodrooster appels bananen sinasappels en honing pot of voor een 4 sterren hotel kan pancakes dan wel of niet zelf te bakken. Je kunt het zelfs nog uitbreiden met meer smaken yogert. Maar eten was van goede kwaliteit .

    Kamer was lekker ruim, maar wel een kleine TV. De accommodatie was lekker ruim met lees tafel e.d. sommige stoelen of banken moeten wel een kleine ingreep op de zitting.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,1
    Prima hotel voor een of twee nachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in de badkamer, houten leuningen van de stoelen in de eetzaal voelden niet Schoon.

    Rustige uitstraling zowel binnen als buiten, ruime , de kok doet zijn werk uitstekend.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,5
    Ondanks het sombere weer hebben wij ons kostelijk vermaakt zowel in Markelo als in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het geheel is wel aan een opknapbeurt toe. Badkamer zou graag nieuwe kitranden willen hebben. Koeling maakt behoorlijk herrie tijdens het eten. Een kleinere zou wel kunnen volstaan.

    Een gezellige sfeer met vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    6,3
    Op de incidenten na oke
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer verwacht met bad, er was alleen douche. Bij boeking stond toch duidelijk een bad. Zondagochtend een wat oudere personeelslid vrouw. Was bot Wij zaten per ongeluk aan gereserveerde tafel, hadden wij niet verwacht, we zijn tenslotte hotelgasten. Wij.moesten al onze ontbijtspullen naar een andere tafel brengen. Wij voelden ons onheus behandeld, ons plezier was verhaald. Wij voelden alle ogen van andere gasten op ons gericht. Het had, ook gekund om de verderop vrije tafel voor vier te dekken. Dan hadden wij met een goede gevoel huiswaarts kunnen keren. Ook bij het afrekenen bij dezelfde persoon geen excuus.

    Kamer geweldig! mooi uitzicht op het bos, ontbijt goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    Fijn vertoeven en lekker eten.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik al iets moet noemen, dan graag meer verse producten bij het ontbijtbuffet.

    Ruime hotelkamer. Gemoedelijke sfeer. Heerlijk eten en gezellig nazitten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,3
    Prijs kwaliteitverhouding is uitstekend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer, vieze vloermat van plastic achter het verwarmingselement zag er vies uit en de wc had een nare geur.

    De kamer was ruim, en schoon. Ik heb goed geslapen geen last van kamers naast mij.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,9
    Vriendelijk personeel en het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje oubollig hotel. Kamer en badkamer ouderwets. Wel netjes onderhouden.

    Vriendelijk personeel en het restaurant. Prima plek om te fietsen, MTB of te wandelen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    9,2
    de rustige omgeving was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer had een erg diep zitbad. de douche was open met als gevolg dat bij gebruik de ruimt nat spetterd. de toiletzitting was los en daardoor scheef.

    de rustige omgeving was geweldig. top restaurant! mooie kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    5,0
    verloren tijd en geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    "kamer mert tuinzicht" bleek kamer met uitzicht op veel vuiligheid en lawaai.... opmerking hotel was: hier de rekening (100%) en betalen

    dat we vervroegd naar huis gingen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    5,8
    niet goed bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer is wel aan een opknap beurt toe de badkamer best wel oud en beetje achterstallig onderhoud! slechte bedden! mochten echt niet eerder dan 15 uur op de kamer (we waren daar om 14.15) wilde de volgende dag naar huis ivm ziekte vriendin, totaal geen coulance van het hotel uit helaas... dus hier komen we zeker niet meer.....

    zag er van buiten mooi uit met mooi rietgedekt dak mooi buitenterras en mooi tuin.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,4
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer was niet schoon, stofwebben aan het plafond en muren. veel vieze vlekken op het behang en grote gaten in de muren. En de kamer rook niet fris. Inloopdouche veel te klein, hele badkamer wordt nat. Jammer dat er 's morgen geen warm gekookt eitje bij het ontbijt was alleen maar koud. Ontbijt was verder voldoende en lekker. Wij hadden een comfortkamer daar zet ik mijn vraagtekens bij. Personeel was erg vriendelijk. Badhanddoeken met gaten, dat verwacht ik niet in een 4 sterren hotel. Veel te weinig kledinghangers.

    De locatie.Mooie omgeving.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Prima naar ons zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was schoon maar toe aan wat onderhoud. Het water uit de kraan van de wastafel spoot alle kanten uit en het badkamerrekje kon niet gebruikt worden. Jammer dat na het douchen het tot aan het toilet drijfnat was. Tip: een vloertrekker neerzetten.

    Het ontbijt was prima. Het diner was uitstekend

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Voor herhaling uiterst vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Alles wat een landelijk hotel aantrekkelijk maakt was aanwezig. Uitstekende kamer, sfeervolle ambiance en, uiterst belangrijk, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Bovendien was wat uit de keuken kwam eveneens van uitstekende kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    heerlijk hotel om uit te rusten en te relaxen. de bediening was fantastisch en zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    we hadden graag gezien dat er wat meer betaalbaar eten zou zijn dan hadden we zeker vaker gegeten in het hotel.

    de kamer was prima .hadden alleen last van verkeer van aangrenzende weg. het ontbijt was prima en heerlijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,8
    Mooi Hotel maar binnen kan er veel verbeterd worden om de 4 sterrenstatus te behouden!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    De hygiëne in de badkamer. # 1 Die rook onfris maar een vriendelijke receptioniste kwam meteen met schoonmaakspullen. In de douche zat veel zwarte schimmelaanslag die niet werd weggepoetst de volgende dag waardoor het zich opstapelde. Niets wat met chloor en een borstel opgelost kon worden. Ik heb de douche niet gebruikt omdat die zwarte aanslag ook om het grote afvoerputje zat en je daar met je voeten op moest staan. Vanwege diabetes loop ik gemakkelijk infecties op.... Ook verschillende kapotte lederen banken bij de bar waar je je benen kunt openhalen omdat ze zo scherp zijn.

    Ontbijt was prima, maar ik miste wel een broodrooster..... De grote kamer was fris en schoon. Vriendelijke jonge receptioniste

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,1
    Prijs / kwaliteit OK
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De uitstraling van de kamer. Niet erg 'vrolijk' Ik vind dat vier sterren voor dit hotel wat 'overrated' is

    Badkamer was ruim en voorzien van douche en bad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,9
    Het verblijf was plezierig.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen thee of koffievoorziening op de kamer.

    Ontbijt was goed verzorgd. De kamer was behoorlijk groot en kwalitatief goed. Hotel staat in een mooie omgeving en heeft achter een mooie tuin met groot terras.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Bij het ontbijt was voldoende keus.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren prima, alléén vloerbedekking in de slaapkamers zou niet mijn keuze zijn.

    Bij het ontbijt was voldoende keus. Het personeel is vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    bijkomen in een oase van rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs was aan de stevige kant maar dat wisten we vooruit het was daardoor minder lux dan we hadden verwacht maar wel erg schoon.

    De ligging van het hotel de rust die er heerste, en vriendelijk personeel maakte het verblijf erg aangenaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,5
    uitstekend adres voor onderweg
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets eigenlijk. In het verleden veel overlast van dichtslaande deuren maar dat was nu aanmerkelijk minder. Hufters hou je altijd die de deur dicht laten slaan. Wel overal een briefje op de deur om dit vooral niet te doen. Helpt wel ies

    prima kamer, ruim en netjes. Koelkastje is een pré. Badkamer ruim en gelukkig met aparte douche. Hier nog even een steun aan de muur voor de veiligheid, zou goed zijn. restaurant is goed, relatief kleine kaart maar dat is meestal een voordeel. Goed gegeten. Geen sterren maar dat hoeft ook niet. Druk bezet restaurant werd bemand met twee mensen in de bediening. Geen stress, ging hun geweldig af. Dame in de bediening vriendelijk en efficiënt. Top.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,5
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Uitleg van de huisregels m.b.t. eten en consumpties. Op de laatste avond werd gevraagd om een handtekening voor wat we genuttigd hadden.

    Ontbijt was heerlijk. De kamer was goed, beetje donker. Mag wel een restyle ondergaan, b.v. harde vloer en lichtere kleuren. Voldeed wel aan onze verwachting, waren hier al een keer eerder geweest.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    9,6
    De kamers waren schoon en het ontbijt prima met geweldige...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamers waren schoon en het ontbijt prima met geweldige koffie . De badkamer iets gedateerd, maar alles was aanwezig. Totaal plaatje prima. Mooie aankleding bij binnenkomst erg smaakvol.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,8
    vriendelijk personeel + ontbijt
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    slechte bedden; matrassen doorgezakt; sanitair was bij aankomst niet schoon; rommel onder bedden (bijv. beschermstrip inlegkruisje en stof); op diverse plaatsen spinrag

    vriendelijk personeel + ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,5
    Een mooie bestemming voor een alleszins redelijke prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Navenant de 'sjieke' uitstraling van het hotel was de kamer enigszins gedateerd en was het ontbijt alles behalve verrassend, doch kwalitatief goed.

    De ligging, in de mooie loofbossen boven op de Herikerberg, is schitterend! Het uitzicht via het terras op de hoteltuin is rustgevend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,8
    Op de warmte in de kamer na was het zeer uitstekend vertoeven in het Herikerberg hotel
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat er geen airco op de kamer was, er stond wel een ventilator maar dat is het net niet. De kamer was zeer warm en dat is voor de nacht geen succes, daarom niet goed geslapen dat was jammer.

    De kamer was prima en keurig schoon, het ontbijt was goed en het diner was verrukkelijk. de omgeving prachtig. van uit het hotel kun je zo een wandelroute volgen en heerlijk fietsen. Bij het hotel een heerlijk terras waar je je echt in de natuur waant. Alles met elkaar was het prima vertoeven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    6,3
    Ontbijt goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren wat vroeg, en uit beleefdheid melden we ons. Daar werd nogal bot op gerageerd. Geen welkom,maar jullie kunnen er pas on drie uur in!!! . En dat wisten we wel. Na fietsen wel ( door iemand anders) netjes en beleefd welkom geheten. Ook bij het weggaan ronduit geen manieren. Eerste en laatste keer sorry.

    Ontbijt goed. Kamer goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,6
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ligging. Prachtige ruime kamer met mooi uitzicht. Ontbijt goed verzorgd. Prima prijs - kwaliteitsverhouding. Prachtige fiets- en wandelomgeving. Een aanrader.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,5
    Nvt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Ik boek zoveel mogelijk hotels die Amex accepteren. Dit stond ook de site van Bookings. Maar helaas dit bleek niet zo te zijn. Ze accepteerde Amex niet. Negatieve info van Bookings dus.

    De atmosfeer en het personeel. Plus de eenvoudige maar nette menukaart

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,6
    Heel vriendelijk personeel, fijn terras, mooie ruime...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtbuffet prima maar niet byzonder. De bedden zijn wat aan de harde kant en de vloer van de hotelkamer vond ik nogal kil.

    Heel vriendelijk personeel, fijn terras, mooie ruime hotelkamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,5
    Prima maar het overtreft onze klantverwachting zeker niet.
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De drukke weg langs het hotel. Het hotel is "opgeleukt' maar is gedateerd.

    De kamer was goed maar gedateerd. Het restaurant was goed. We hebben lekker gegeten. Het ontbijtbuffet was meer dan voldoende en prima verzorgd. Een prima locatie om een nachtje te overnachten en dit te combineren met wandelen in de omgeving.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    7,1
    Wij zouden hier niet meer naar toe gaan.Wel mooie omgeving! Maar voor ons veel te weinig mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg klassieke inrichting. En er waren bijna geen andere bezoekers dus dat viel ons erg tegen. Een saaie boel!

    Het ontbijt was normaal, niet uitzonderlijk goed. Maar misschien kwam dit ook vanwege kleine aantal bezoekers. De kamer was wel netjes schoon!En het personeel was ook vriendelijk!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Een prettig en goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In een Twents hotel verwacht je bij het ontbijt krentenwegge in plaats van gewoon krentenbrood.

    (Economy) tweepersoonskamer is eenvoudig, maar functioneel en schoon, met goede bedden. In het restaurant (bistro) kun je prima eten voor een redelijke prijs (het driegangenmenu van de kok). Personeel is top. Kortom, een goed hotel, waar je met plezier verblijft.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    8,3
    Genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb geen verbeterpunten. Sterker nog: zojuist opnieuw een verblijf geboekt!

    Het karakteristieke hotel ligt in een mooie, bosrijke omgeving. De kamer was erg ruim, schoon en sfeervol. In het restaurant kan 's avonds een drankje worden genuttigd in één van de gezellige zithoekjes. Het ontbijt was prima!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    5,4
    mooie omgeving, goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    verassingsmenu genomen bij diner. vond het niet echt verassend, tomatensoep, kippenpoot (die niet gaar was) en wel een lekker toetje crème brulee. Douche liep niet goed af. badkamer vol met water en bijna overstroming naar de kamer. Kamer basic, maar functioneel.

    mooie omgeving, goed ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,8
    Prima verblijf, gezellige lounge.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De vooraf broodjes waren nog bevroren, dat was niet zo attent. Patatschaaltje voor 6 personen wel heel erg karig, jammer dat je daar dan altijd om moet vragen. Lijkt mij geen goede bezuiniging.

    Mooie kamer, goed ontbijt, lekker avondeten. goede bedden, mooie badkamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    9,6
    Er even in alle rust met zen tweetjes van genieten in de natuur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten

    Voor ons een te zachte matras en dekbed te dun voor het winterseizoen, mijn vrouw had het een beetje te koud, en er waren geen extra dekens of zo beschikbaar op de kamer. We hadden gepland om 4 nachten te blijven, maar wegens griep van mijn echtgenote zijn wij na de 2 de nacht al moeten terugkeren naar België, omdat het in Nederland blijkbaar niet zo evident is om in het weekeinde een huisarts/apotheker te vinden om medische hulp te krijgen. Leve Belgie op dat gebied. We hadden graag nog wat langer gebleven.

    Fantastisch uitgebreid, verzorgd en lekker ontbijt. Gezellige bar/ontspanningsruimte. 's avonds lekker dineren in aangenaam en gezellig restaurant. Midden in de natuur, uitstekende ligging. Uitvalsbasis om te wandelen, fietsen en paardrijden.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,1
    Wij hebben vaker in dit hotel gelogeerd.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer en badkamer waren veel te koud. We hadden de radiatoren helemaal open gedraaid, maar zij waren nauwelijks warm. Ook werd ons niet verteld toen we een tafel voor het diner reserveerde dat er een vast menu was vanwege sluiting de week daarna.

    Wij hebben vaker in dit hotel gelogeerd. Het personeel is ontzettend vriendelijk, en behulpzaam. Goed ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    8,3
    Uitstekend hotel!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer had geen gripmatje waardoor het wel gevaarlijke situaties kan opleveren.

    De kamer was in topconditie, De bar gaf een extra twents karakter. De omgeving is echt prachtig met een rustgevend gevoel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,1
    prima hotel, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bar gesloten na 23.00 uur, als je naar theater bent geweest kun je niet in het hotel nog een borrel drinken. Matige lunchkaart

    Lekker uitgebreid ontbijt (Personeel op vrijdag zeer aardig en handige tips.) Ruime kamer en ruime badkamer, fijn een aparte douche naast het bad

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    10
    Het was perfect, de sfeer , heel huiselijk, mooi,knus ,en...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was perfect, de sfeer , heel huiselijk, mooi,knus ,en ontbijt heerlijk. Wij komen veel in hotels voor ons werk, maar deze stak er echt bovenuit, vonden het erg jammer dat we zo laat aankwamen , hadden er graag langere tijd doorgebracht.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    6,7
    Plezierig
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    alle kamerdeuren maken bij sluiten een klap. maakte het zeer onrustig. Geen voorzieningen zoals fietspomp, opladen ebike, schoonspuiten atb na tocht.

    Ligging rustig bij bosrand fietsenstalling

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    4,6
    Slecht personeel, niet vrolijk en konden niet reageren als...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht personeel, niet vrolijk en konden niet reageren als we iets zeiden. Badkamer vloer was zo glad dat zowel ik als mijn vriend vielen. Aan de receptie gemeld, maar geen enkele terugkoppeling. Somber ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    Herfstweekendje wandelen in Twente
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was ruim en comfortabel, jammer van de sfeerloze verlichting.

    Goed restaurant, gemoedelijke sfeer en een prima locatie als je van wandelen houdt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    8,3
    We hebben het naar onze zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afzuiginstallatie in de badkamer is erg lawaaierig en loopt, met korte onderbrekingen de hele dag, van 7-23. Dat zou anders moeten, vind ik.

    Goed ontbijt en lekker eten in het restaurant, aardig personeel. Ruime kamers.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    10
    Geweldig verblijf met voldoende toeristische mogelijkheden in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets, ontbijtbuffet was wel wat eenvoudig, maar er was zeker voldoende keus en de kwaliteit was prima.

    Kwaliteit van het diner, vriendelijkheid en flexibiliteit van het personeel. De totale entourage en sfeer van het hotel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,2
    Prima hotel op een prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Men doet niet aan reserveren wat inhield dat we niet de bedoelde plaatsen hadden.

    Het hotel comfort en de ligging cq fietsomgeving.

    Verbleven in september 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: