Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Restaurant Het Roode Hert 2-sterren

Hoofdstraat 235, 1611 AG Bovenkarspel, Nederland

#2 van de 3 hotels in Bovenkarspel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 375 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,9
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de badkamer miste ik haakjes voor de badhanddoeken: er was alleen een handdoekrekje voor de kleine handdoeken.

    Ontbijt aan tafel: gelukkig géén buffet!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    6,7
    Goed geslapen en ontbeten
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan dat niet zeggen,daar was mijn verblijf tekort voor.

    Het interieur is geweldig,veel antiek echt of je terug in de tijd gaat.Ik ben echt een half uur rondgelopen om het prachtige interieur te bekijken!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Lekker geslapen en ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons geen probleem. Maar voor mensen die slecht ter been zijn; De trap naar boven.

    Een hotel met een geschiedenis, met oude uitgesneden deuren en kozijnen. Het is een prima hotel, met vriendelijke mensen. Het ontbijt was goed, je wordt aan tafel bediend, met brood en diverse soorten zoet en vlees beleg, gekookt eitje, thee, koffie, sinaasappelsap. Op onze kamer stond een klein bureautje dat was wel handig, de badkamer was klein maar fijn. Bedden waren goed. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Parkeren kun je aan de zijkant van het hotel. Een kleine 3 kwartier lopen van Enkhuizen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Leuk romantisch hotelletje, oud maar heel gezellig!!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was super klein, moeilijk als je bagage bij hebt.

    Heerlijk ontbijt, kamers super netjes maar extra klein. Zeer vriendelijke mensen die ontzettend van hondjes houden. Bij diner kreeg ons hondje een apart bordje met vlees en potje drinken. Nog nooit mee gemaakt, super lief.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Wij komen terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers waren te klein voor een zitje / fauteuil.

    De kamers waren basic, schoon, rustig, een goed bed en een goede douche. Het personeel was hartelijk en behulpzaam. Het restaurant was zonder meer aan te bevelen, heel lekker gegeten! Deze locatie is mooi voor mensen die niet op zoek zijn naar een standaard hotel met een doorsnee inrichting.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    Eigen sleutel van de voordeur.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming was onvoldoende voor echt koude dagen. Douche scherm daar kan je bijna niet langs. Ontbijt goed verzorgd maar geen buffet.

    Eigen sleutel van de voordeur. Gunstige ligging tov Hoorn. Eigen parkeerplaats. Goeie bedden. Warme douche. Tv op kamer. Ontbijt tot 10.00.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,5
    Prima prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima prijs kwaliteit verhouding. Smalle bedden, goede marassen, lekker geslapen. Lekkere douche. Geen luxe, voor onze doeleinden helemaal goed. Lekkere koffie en goed ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    6,3
    Comfortabel bed, ruime kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg gedateerd, maar wel schoon. Kamer naast mij werd verbouwd. Nadat ik tot snachts had gewerkt wilde ik uitslapen, maar doordat het erg gehorig is werd ik wakker van schoonmaak/bouwwerkzaamheden.

    Comfortabel bed, ruime kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,9
    Ik kom graag weer eens terug in Het Roode hert- kwaliteit en prijs zijn prima.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was wel goed ietwat karig - een zeer klein eitje, 2 zeer dunne plakjes kaas, 3-4 lapjes vleesbeleg, in plaats van sneetjes brood zouden kadetjes beter zijn. Het zou vervolgens belangrijk zijn, als het personeel drankjes liet kiezen vanuit de kaart waarop de prijzen staan. De 2 wiskeys kwamen tot mijn grote schrik op € 18 uit toen ik moest afrekenen. Het warm water liet erg lang op zich wachten, maar kwam uiteindelijkwel.

    Het personeel was vriendelijk, de atmosfeer in het restaurant genoeglijk/gezellig wat de kontakten onder aanwezige klanten bevordert. Kamer/badkamer waren goed/keurig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,6
    We hebben het prima naar ons zin gehad! Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zo te zien was de badkamer vernieuwd. De kamers zijn ook wel toe aan een opknapbeurt, maar dat zal ongetwijfeld ook een keer gebeuren. Alle was lekker schoon, erg belangrijk! Het ontbijt was prima! Ruim voldoende, lekker! Het personeel is allervriendelijkst!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    3,3
    Niet aan te raden, wij gaan er in ieder geval nooit meer heen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was volgeboekt, het wildmenu waar wij ons op verheugd hadden was niet mogelijk. &Quot;Met hotelgasten konden ze allemaal geen rekening houden", werd geroepen. Kamer was erg krap, slechte zeer smalle bedden met een pruts-pijn-in-de-nek-kussentje. 'S-Nachts zeer veel geluidsoverlast van buren en in ons geval ook van geklapper van ramen en deuren door de wind. Het duurde 7 minuten voordat het douchewater op temperatuur was, tijdens douchen varieerde de temperatuur tussen ijskoud en kokend heet (erg link voor kinderen). Ontbijt bestond uit mandje smakeloze boterhammen (net uit de vriezer want ze waren nog nat), hagelslag was zo oud dat het wit uitgeslagen was, de thermoskannen koffie was vies en koud. Na het eten én bij het uitchecken werd niet gevraagd hoe wij het hadden gehad, want dan had ik deze beoordeling daar ter plekke gegeven. Mocht je er toch intrappen; je kan lekker eten bij Kim van Café Bistro "de Buren", 1,3 km richting het water.

    Eigenlijk niets.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Voor de prijs een heel acceptabel verblijf.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mijn gerecht de ossehaas was prima, maar mijn vrouw was niet 100% gelukkig met de vis en schaaldierenschotel.

    Bij aankomst krijg je een voucher voor korting bij het diner. Dat was een aangename verrassing. Tevens de ontvangst voor het diner bij de open haard is absoluut een pluspunt. Ontbijt was prima, kamer wat aan de kleine kant, maar voor 1 nachtje prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,1
    Klein maar douche te klein.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ingang naar inloopdouche( 30 cm) te smal, mijn echtgenoot kon niet douchen.We verbleven maar 1 nacht anders andere kamer gevraagd.Mevrouw gezegd zou de enige badkamer zijn , die zo'n smale inloop had !Niet geschikt voor dikkere en zwangere mensen. Jammer verder was het prima, schoon en lekker ontbijt..

    Klein maar douche te klein.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Wij hebben genoten van ons verblijf in het hotel en komen zeker nogmaals terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding Restaurant
    • Verbleef 2 nachten

    We kregen de eerste gerenoveerde kamer en zag er netjes uit. Een zeer vriendelijke bediening, ondanks de grote drukte in het restaurant. De diners waren goed verzorgd en erg lekker. Het ontbijt was eenvoudig maar voldoende. Wij hebben 3 dagen genoten, met dank aan de eigenaars !!!.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,1
    ik vertel aan vrienden wat het hotel te bieden heeft .Heeeeel goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    het bed is aan de smalle kant voor zwaardere mensen , de matrassen zijn vervangen en van betere kwaliteit , de badkamers zijn uitstekend vernieuwd .

    het ontbijt was prima en verzorgd , en het avondeten is telkens een plezier te beleven .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,9
    Was het te kort voor
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerking in verhouding met de prijs

    Ondanks dat we 's avonds na 21.00 uur aankwamen en de keuken dus gesloten was, hebben zij ons toch nog een heerlijke salade met brood aan kunnen bieden. Wij hadden die dag 100 km gefietst en waren erg blij dat we toch nog bij hun konden eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,3
    ondanks het armoedige aanzicht van de kamer was het een prima hotel voor een nachtje logeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer maakt een rommelige, armoedige indruk. Kast zonder deur met een te kort gordijn ervoor. Verschoten gordijnen voor de ramen. Duidelijk oude boxspring bedden onder het opgemaakte matras. gebladderde verwarming.

    het ontbijt was prima. De mensen waren vriendelijk en de badkamer leek nieuw en zag er keurig uit. De parkeergelegenheid was ook goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    goed.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niet echt iets tegengevallen.

    Het ontbijt was prima, de kamer was voor 1 nacht ook oke,jammer dat het uitzicht op het naastgelegen dak van de buren is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Niets . We hebben er wel niet het avond eten genomen omdat we met een grote groep kinderen ergens anders waren . Maar voor iets te drinken was het wel gezellig .

    Het ontbijt was goed alleen spijtig dat men de hele week hetzelfde reserveerde . We reisde met 2 pers . De kamer was oud en klein maar het was proper en we hadden een leuk uitzicht in de tuintjes van de buren en een watertje . De hotel uitbaatster en het overige personeel was heel vriendelijk ,als je iets vroeg kreeg je altijd wel een antwoordje en onze fietsen mochten we er binnen stallen wat heel fijn was. Een haardroger zou wel mogen aanwezig zijn en wat dezelfde kleerhangers want dat was van alles een beetje en niet gemakkelijk .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,8
    Fantastisch restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was wat klein Trap naar 1e etage moeilijk te lopen zeker met koffer maar personeel hielp ons bij aankomst prima.

    Fantastisch restaurant Prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Leuke basis voor fietstocht IJsselmeer omgeving Enkhuizen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk viel er niets tegen maar een paar kleine opmerkingen: Het beddegoed was erg warm. De heer in de bediening was niet onvriendelijk maar kwam op mij nogal afgemeten over. Een rekje in de douche zou het comfort verhogen en voor warm water moet je even geduld hebben.

    Het was een klassiek ontbijt inclusief service aan tafel door een bijzonder (klant) vriendelijke en leuke mevrouw. Voor een hotel uit circa 1593 (!) waren de hotelkamers eenvoudig maar gerenoveerd, schoon en goed te ventileren. De kleine badkamer inclusief toilet was duidelijk van deze tijd. Het restaurantgedeelte was sfeervol voor liefhebbers van een klassiek interieur. Het diner was ok. De ligging ten opzichte van Enkhuizen was zeer gunstig inclusief een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Je kunt vanaf half 7 (!) tot 10 uur ontbijten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    Vriendelijk ontvangst en bediening
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer vrij klein en bedden eveneens zeer smal Kamers zijn echt wel aan een opfrisbeurt toe (vast tapijt vervangen door bvb laminaat nieuwe overgordijnen en een beetje verfraaien

    Ontbijt was zeer keurig en uitgebreid en werd aan tafel geserveerd Diner 's avonds was voortreffelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Prima hotel, eenvoud in een mooie historische omlijsting
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker ontbijt, kraakheldere kamer en sanitair. Ook met 3 honden was ik welkom. Kamers eenvoudig maar functioneel ingericht. Het restaurant is echt mooi en historisch.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    5,0
    Achterhaald hotel met uitstekende bediening en restaurant.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer (4) was echt niet van deze tijd. TV had geen ontvangst, vloerbedekking is stuk en vies, wanden zien er niet uit, badkamer is echt achterhaald, badplug ging niet open, douchen niet mogelijk tenzij je dat zittend in bad wil doen. Slecht luchtklimaat in kamer en badkamer. Echt niet acceptabel om in te verblijven.

    Het ontbijt was goed, het restaurant en de medewerkers waren uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,5
    Goed en minder goed in één hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Lange smalle kamer die best wat verf kon gebruiken, wel mooie nieuwe badkamer

    Uitstekend ontbijt, Goede service. Kamer was minder dan de rest van het hotel ook al was de badkamer prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Goede prijs/kwaliteitverhouding, Aanbevelingswaardig (behalve als je slecht ter been bent).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding Restaurant
    • Verbleef 4 nachten

    Niet kunnen wandelen is ons probleem, (maar leuke wandelmogelijkheden voldoende gezien). Problemen door ontbreken van lift (was van te voren bekend). De trap was echter ongemakkelijk en (voor ons) riskant. Indien gewenst was het personeel steeds direct behulpzaam. Kamer was redelijk aan de eisen van deze tijd aangepast. Mag gerenoveerd worden. De tempertuur op de kamer was goed. (buiten ook, maar hoe het zou zijn bij een hittegolf als vorige week, laat zich raden. Het uitzicht ? (men kan een eindje naar links de omgeving zien) Drankjes waren goed, maar wij hebben geen koffie gedronken, dus geen oordeel.

    Ontbijt en diner (verrassing van de kok) bij ons arrangement tot volle tevredenheid, Vriendelijke bediening en behulpzaamheid van het personeel eveneens tot volle tevredenheid Sfeervol (ouder) hotel met karakter . Veel bezienswaardigs (oude stadjes) in directe omgeving.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    Kamer niet bijzonder, wel goed bed en propere badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer niet bijzonder, wel goed bed en propere badkamer. Als je slaapt zijn je ogen dicht en zie je de kamer niet meer ;-) Restaurant in hotel top ! Personeel vakkundig en vriendelijk. Aanrader als je geen luxe kamer verwacht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    9,6
    Prima acommodatie voor weinig geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Viel niet tegen maar het is een eenvoudige ingerichte kamer.

    De prijs-kwaliteit verhouding is prima. Als je dat afzet tegen de accommodatie en zijn faciliteiten was alles uitstekend voor elkaar.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    Aardig.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren schoon, maar kunnen wel een "kleine" update gebruiken. (zie boven). Ontbijt was goed, maar geen spektakel. Een warm, iets zachter gekookt eitje zou nog lekkerder zijn. Voor de prijs van de overnachting zou je van het ontbijt iets meer verwachten.

    Personeel was vriendelijk. De badkamer was prima, net opgeknapt waarschijnlijk. De kamers waren matig, gordijnen verschoten, vloerbedekking niet schoon. Bedden waren goed, maar erg smal. Gehorig door de gang die langs de kamers loopt, klapdeur klapt echt. Ontbijt was aardig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    perfecte uitvalsbasis voor een trip in Noord-Holland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De hotelkamer is vrij basic, maar de bedden zijn goed en de badkamer is recent gerenoveerd. Het restaurant is geweldig. We hebben heerlijk gegeten en zijn in de watten gelegd door het personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    Mijn verblijf was voor mijn hobby dat op zeer korte afstand gelegen was.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Mij viel niets tegen alleen het gebouw is een beetje gedateerd maar zeker wel knus.

    Ontbeit is uitstekend de kamers een beetje klein maar prima schoon en mooi sanitair. Prima bedden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,5
    prima plek
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er waren alleen eenpersoonsbedden, geen kingsize. de kamers zijn eenvoudig en niet in de fantastische sfeer van het hotel

    de oudhollandsche sfeer van het restaurant is prachtig. ontbijt prima. aardige medewerkers. zeer betaalbaar!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    6,3
    Sober kleinschalig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De trap

    Het was een sober hotel maar dit wisten we alleen vinden we persoonlijk de trap niet geschikt voor oudere mensen die slecht te been zijn (draaitrap kleine treden met bekleding) Voor de rest hebben we sober ontbijt maar voldoende gehad.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    7,5
    Fijn masr verveloos
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud. Hotel gedeelte hebben echt een opknapbeurt nodig. Likje verf zou al een veel beter zicht zijn.

    Prima service en vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,5
    Prima voor een nachtje!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    sobere kamer, maar dat kan je verwachten voor deze prijs. Wel erg netjes en schoon!

    Prima ontbijtje, goed gedineerd. Kamer sober maar de douche netjes gerenoveerd!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    5,8
    Uiterst sober maar de prijs is er ook naar.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn op zich voldoende ruim. Maar er is sinds de jaren zestig niets meerin geinvesteerd. Erg jammer dat ook totaal niets is gedaan om kamer beetje sfeervol te maken.

    Entree van voormalige oude cafe is leuk. Omgeving is ook trip waard.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    9,6
    Bezoek van Familie en vrienden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Helaas het weer viel wat tegen, maar daar kun je niets aan veranderen.

    De kamer was schoon en degelijk, de badkamer was vernieuwd uitstekend. Het ontbijt was sober , maar ruim voldoende Terwijl het diner uitstekend was.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    9,6
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles goed ! doch als u een gloednieuw hotel verwacht gaat het um niet worden. Het is een prachtig honderden jaren oud goed onderhouden gebouw. Prachtig! 10 uur uit tjekken is wat aan de vroege kant.

    Kamers sober en eenvoudig, schoon, en goede bedden !! Het restaurant van het hotel was geweldig, zeer hoge en verse kwaliteit. Ook de opkamer om even een sigaretje binnen te roken was zeer welkom. Ontbijt ook uitstekend en relaxed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    6,7
    Wat diversiteit betreft was het ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De gast vrouw bij het ontbijt was gejaagd, niet echt vrolijk. We moesten perse aan een bepaalde tafel gaan zitten omdat die gedekt was. Er volgden meer mensen na ons dus moesten alsnog tafels bij gedekt worden. Dit gaf niet echt een welkom gevoel. Ze rende steeds heen en weer, te druk voor 1 persoon. Dan ontbijt je niet echt prettig omdat je dat zit te aanschouwen..

    Wat diversiteit betreft was het ontbijt prima

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Basic hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 1 persoonsbedden tegen elkaar die snel van elkaar schoven. Kamer is erg klein, wij hadden dit verwacht. De kamer zelf had schoner gekund.

    Badkamer zag er modern uit. Ontbijt was basic met brood,zoet en hartig beleg en een eitje. Eigen sleutel om hotel savonds en snachts binnen te komen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,3
    Geweldig zeker een aanrader ook met honden
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tijd om te ontbijten een uurtje verlengen eventueel

    Locatie was top ze waren zeer vriendelijk mooi oud hotel en de hondjes waren zeer welkom prijskwaliteit prima

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    5,0
    de kamer was kleiner dan verwacht meubilair was oud douche...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er was in het restaurant een 3 gangen diner voor 19 euro werd boven in de kamer aangeprezen maar konden we die avond niet krijgen het plaatje is te klijn voor een ander restaurant dus hebben heel duur moeten dineren

    de kamer was kleiner dan verwacht meubilair was oud douche was wel pas vernieuwt maar de vaste glazen want kon je nauwelijks door om bij de douche te komen

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    6,7
    Sober, maar wel relaxed en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was erg ongezellig, hing niks aan de muur, erg kaal. Matras erg zacht, waardoor ik de volgende morgen rugpijn had. Ontbijt was sober en niet bijzonder

    Mensen waren vriendelijk. Kon mijn fiets opladen in de voorraadkamer. Mijn tas werd naar mijn kamer gedragen. Lekker avondgegeten. Badkamer was prima en tv ook.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    5,4
    ik ging voor rust en dat had ik
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer mist tafel waar je wat op kan zetten .douchen was onhandig onder schuine wand Na flinke regenbui rioollucht in badkamer

    Ontbijt was goed. Personeel vriendelijk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,9
    Heerlijk weer eens echt genoten van ouderwetse hotellierschap, wat anders als die moderne leghokken
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zijn zelf bredere bedden gewend,

    Vriendelijke ontvangst, eenvoudige nette kamer met mooi douche/toilette. Heerlijk gegeten in het restaurant 's avonds van mooie 3-gangen keuze diner. Lekker compleet Hollands ontbijt, eitje 2xkaas 3xham en diverse zoetigheden ect.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,1
    Goede prijs-kwaliteit, goede uitvalsbasis voor bezoek aan Enkhuizen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de prijs moet je geen al te hoge eisen stellen, maar het comfort kon wel iets beter. De trap is steil en de bedden zijn erg smal. En op kamer 2 was de douche erg krap. Je moet jezelf door een smalle opening van plm. 25 cm wringen om daar te komen. Bij mij paste dat net, bij mensen met een corpulent postuur gaat dat niet lukken.

    Vriendelijk personeel en het restaurant was onverwacht goed. Wij hadden gevraagd om een vegetarisch alternatief en daar hadden ze echt werk van gemaakt. In Bovenkarspel is niet veel te beleven, maar het station is op loopafstand en Enkhuizen en Hoorn zijn vlakbij. Ook met de auto goed bereikbaar. Prijs kwaliteit is in orde. Wij hebben iets meer dan 50 euro betaald voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Alle alternatieven in de buurt waren minimaal 50% duurder.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    7,1
    Prima voor die prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie tegelvloer inloopdouche spekglad als er water op komt. Trapleuning te kort, wat lastige trap veel lastiger maakt.

    Prima restaurant, parkeerruimte, rustig, aardige mensen. Handige uitvalsbasis voor de regio. Bekijk ook het haventje!

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,2
    Prima, netjes en schoon , net gerenoveerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ongedwongen sfeer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    Voor herhaling zeker vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt. Flexibiliteit en gastvrijheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,5
    De kamer was echt prima en schoon!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was wel heel eenvoudig. Weinig keus.

    De kamer was echt prima en schoon!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,1
    Matig ontbijt
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sobere kamer

    Bedden waren lekker

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,6
    Was er met kleinzoon van 6 jaar , die vond het ook helemaal fantastisch
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchemat voor uitglijden

    Zeer vriendelijk personeel en goed ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    6,7
    Dicht bij Enkhuizen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, geen buffetvorm

    Dicht bij Enkhuizen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    2,5
    + eten was heerlijk, personeel vriendelijk
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - kleine kamers en erg gehorig

    + eten was heerlijk, personeel vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    personeel
    • Stel
    • Aanbieding Restaurant
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kleine kamer /badkamer

    personeel antiek

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,8
    voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein, maar dat paste bij de prijs. Alles wat nodig was, was present!

    Vriendelijk personeel; prima ontbijt; goedkope kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Gastvrij
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was voortreffelijkweten we niet

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke mensen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Prijs klopt wat je krijgt
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste een prullebak op de slaapkamer

    Prijs klopt wat je krijgt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    vriendelijke bediening in een modaal hotel
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    kamer erg modaal

    uitstekend ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Praktisch voor zakelijke overnachting.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,3
    In verhouding met de prijs wel oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muffige gang. Douchen in een bad vind ik eng bij het uitstappen

    Goed bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,7
    Matig, maar nog goed te doen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was zeer slecht, badkamers zijn te klein

    Het oude pand, het personeel en de rust

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    10
    Gewoon uitstekend
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Voor deze prijs was het allemaal wel ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je gebruik maakte vd douche stond het al snel blank , dat was waardeloos.

    Kamer was prima, ontbijt ook

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,2
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles prima

    prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,5
    De toegang naar de douche, dus de opening, was erg smal
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toegang naar de douche, dus de opening, was erg smal

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,1
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer aan de kleine kant

    De keuken

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding Restaurant
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden. Deze waren te smal en je had het gevoel er van af te vallen.

    Het diner inbegrepen in halfpension

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Prima
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Trekker om doucheruimte droog te maken ontbrak.

    Gerenoveerde kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Wàt een Walhalla!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer en vriendelijkheid van alle medewerk(st)ers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    8,8
    De douche was lekker warm en ik heb heerlijk in het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was erg koud

    De douche was lekker warm en ik heb heerlijk in het restaurant gegeten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,5
    prima hotel voor een kortverblijf
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de trap naar de kamers/ geen pantalonhangers in de kast

    de rust en delocatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,3
    Voldoet aan de verwachtingen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na het douchen, water in de badkamer.

    Gastvrijheid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,2
    super
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nee hoor kon best allemaal zo

    het was allemaal super

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: