Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Het Wapen van Elst 3-sterren

Dorpsstraat 28, 6661 EL Elst, Nederland

#4 van de 4 hotels in Elst

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1050 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,5
    mooi hotel , heel gunstig gelegen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bediening was savonds op terras slecht op elkaar ingespeeld waardoor er veel fout ging.

    vriendelijke begroeting door gastvrouw heerlijke kamer en goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,2
    We waren hier voor een paar wandelingen in de omgeving en zijn blij dit hotel gevonden te hebben.
    • Stel
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed viel ons wat tegen (ietsje te zacht) MAAR dit is natuurlijk een erg persoonlijk gevoel.

    De kamers waren niet te modern maar daarentegen werkelijk van zo goed als alles voorzien. Er was een ventilator, föhn, koelkast, stopcontacten met een USB-aansluiting. Dit verwacht je in eerste instantie niet maar het is een meer dan complete kamer. Daarnaast is er een prima parkeerplaats bij het hotel aanwezig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,2
    Prettig verblijf,rustige omgeving ondanks ligging midden in het dorp.
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeerplaats ben ik niet zo over te spreken.Weinig plaats en de vakken best onduidelijk waardoor sommige mensen hun auto op hun manier neerzetten.Je moet soms best goed manoeuvreren om je auto weer er uit te rijden zonder "schade" te rijden bij de overige geparkeerde auto's. Niet goed aangegeven aan de voorkant dat en waar je je auto moet parkeren,aan de achterkant dus...…. En hoe je er dient te komen.Want de parkeerplaats ligt aan een 1-richtingsweg en je kunt dus maar 1 rijrichting volgen...….

    Ik vond het ontbijt uitstekend en de service heel goed.Behulpzaam en attent personeel,snel geholpen. De kamer vond ik heel goed,lekker eenvoudig en qua prijs best goedkoop. Het personeel was/is bereid om alle vragen te beantwoorden en nam tijd voor je. Duidelijke communicatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,0
    Gezellig hotel, heel vriendelijk behulpzaam personeel.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grond in de kamer was echt vuil. Niet prettig om op sokken of blote voeten te lopen.

    De gezelligheid en dat we na t concert nog iets konden eten en drinken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    6,7
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm op de kamer zonder airco, bij raam open hoorde ik de vriezer vd keuken blazen (door de oordoppen heen). Maar prima voor 1 nachtje

    Lekker eten aan terras

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,9
    Leuke hotel op leuke locatie, zeker als je niet zo van hotelketens houdt.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warmte blijft erg hangen in de kamers, vrij veel omgevingsgeluid, kerkklok, terras. Maar op zich goed te doen, alleen minder geschikt voor lichte slapers.

    Erg vriendelijke mensen, eten op terras was prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Gezellig terras.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en badkamer. De kamer was erg warm en deze kamer had geen airco. Raam kon open maar dan geluid van apparaten onder je raam.

    Gezellig terras. Inrichting van de kamer. Prima gegeten. Niet bijzonder maar prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Buurmannen on tour
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik er maar 1 nachtje verbleef

    Het vriendelijke personeel dat deze ene avond/nacht/ochtend in dit keurige hotel, Ons gezelschap prima verzorgd heeft. Ook het ontbijtje was prima en ruim voldoende.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    9,2
    Ik wil zeker terug naar Elst-mooie stad,leuke sfeer
    • Stel
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Eten in restaurant

    Ontbijt heerlijk maar niet duidelijk dat er een mooi,licht en ruime zaal was met buffet ontbijt.Dus wij hebben moeten vragen. eten in restaurant was niet zo goed-het was erg druk en dat was mischiens de rede,maar het eten was overcooked and presentatie matig.!,Portie vis erg klein en uitgedroogd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    6,7
    Wij vonden de prijs-kwaliteit-verhouding absoluut niet kloppen, veel te duur voor het aangebodene.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijtzaal is erg 'krap' ingedeeld. Door gebrek aan ruimte, stond alles heel dicht op elkaar . Gaf een rommelige indruk.

    Het diner was erg lekker en het personeel ook heel erg aardig en betrokken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    10
    Super leuk hotel, een echte aanrader.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer, dit was meer een box vanuit een mobilhome geplaatst op de kamer. Alles was netjes en ook aanwezig, maar helaas niet praktisch voor mensen met net een maatje meer. Maar doordat de rest alles voor 200% in orde was, hebben we dit klein obstakel er met plezier bijgenomen.

    de vriendelijke ontvangst door de receptioniste en de super goede info over openbaar vervoer en op alles wat we ook maar vroegen had ze een oplossing of zocht er eentje. het jeugdig personeel van het restaurant en terras supervriendelijk. Heerlijk ontbijt en de kamer was ook heel mooi, alles was aanwezig. Het reserveren van een tafel op terras was ook een pluspunt. Openbaar vervoer op wandelafstand,met de trein op 7 min. in Arnhem centrum en Gerle Drome ook makkelijk te bereikbaar vanuit het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Prima hotel op een leuke lokatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betreft een groot al wat ouder pand. Meerdere kamers zijn wat omslachtig te bereiken. Is niet erg handig met bagage.

    Ruime kamer, mooie moderne badkamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    de service was optimaal en contact met personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de ventilator in douche deed het niet naar behoren, dat was het enige min puntje, maar omdat we er maar 1 dag waren, doe je daar niet moeilijk over.

    de service was optimaal en contact met personeel. vriendelijk en gastvrij mooie kamer met balkon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,5
    Fijne uitvalsbasis voor Nijmegen en Arnhem.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was vrij klein.

    Het was een goed ontbijt. In het restaurant valt lekker te eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie locatie om naar Arnhem of Nijmegen te gaan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Misschien de parkeerplek voor de fietsen. Was in een feestzaal in het gebouw. Moest door 2 deuren met dranger. Was dus ietwat moeizaam!

    Ontbijt was meer dan uitstekend, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, goede keuken

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Voldeed aan de verwachtingen en prijsstelling.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer warm op de kamer wat zelfs de ventilator niet kon verhelpen. Klein douchehoekje met halve deurtjes en zeer gladde badkamertegels.

    Onverwacht heerlijk compleet ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    4,6
    Waardeloos
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1. begon al dat de kamerdeur niet geactiveerd was. 2. Slaapkamer van 4 x 3 meter waar een twee persoonsbed in stond en een bureau met stoel. Erg klein!!! 3. Badkamer van 2 bij 1 meter waar een wc, douche met deuren die niet geheel gesloten konden worden en waar een wastafel ingepropt was. Je kon je amper keren/afdrogen!!! 4. Was vies benauwd toen ik binnen kwam en heb gelijk het raam open gezet maar de rest van de avond werd het niet echt koel. 5. Hele grote, vieze, geelachtige vlek in de lampenkap! 6. De douchekop hing op half 6, de houder was lam waardoor ik mezelf naar een sportieve dag met de douchekop in de hand kon douchen.

    Ontbijt was perfect dat was helaas het enige positieve!!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een plastic matras beschermer is (zeker bij zomers weer) niet handig. Badkamer net even te krap (met name zit comfort toilet)

    Ontvangst, faciliteiten en kamer prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    Hotel met vriendelijke mensen op goede plaats.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De standaard kamer was niet groot. De douche levensgevaarlijk klein. Wel knap hoe op de milimeter het sanitair zijn plaats had gevonden.

    Mensen super vriendelijk en belangstellend. Ontbijt perfect, Locatie midden in het centrum heel mooi . Gezellig terras met levendig uitzicht. Lekkere gerechten op restaurantkaart.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Het was in een woord geweldig.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks. Alleen maar positief over alles.

    Een over heerlijk ontbijt. Veel keuze. Mooi kamers en zeer vriendeljjk personeel die hard werken. Mooie omgeving. Ook heerlijk om te dineren en niet duur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,8
    Kamer niet zo groot, maar erg goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet allemaal even benaderbaar.

    Kamer niet zo groot, maar erg goede faciliteiten/inventaris. Verder ruime keuze in ontbijt. Restaurant ook uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Goed aankomst en vertrekpunt
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer was erg warm. Was wel,wat klein maar in verhouding tot prijs goed.

    Ontbijt was uitstekend. Bediening was ook goed. Gezellig restaurant en terras.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,2
    Het was een prima verblijf, we komen zekerweer terug
    • Stel
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou het niet weten zonder in zeuren te vervallen.

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, prima restaurant met goede kaart, gezellig terras midden in Elst en een ontbijt om voor terug te komen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    fijn ontspannen, gemoedelijk personeel. Voelden ons op onze plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zie boven

    Ontbijt en eten is heerlijk. In de badkamer zit alleen de toilethouder op een nare plaats. Je stoot je arm er tegenaan. Waarschijnlijk kunt hem beter verwijderen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Was er tevreden over.
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat we niet vroeg konden ontbijten en het lunchpakket de gehele nacht al klaar lag buiten de koeling.

    Nog lekker op terras kunnen zitten en heerlijk geslapen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    De vriendelijkheid van het personeel, grote parkeerplaats en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het krakende bed (kamer 116 klein, maar fijn) bij zo'n overvloedig ontbijt miste ik de vers geperste sinaasappelsap😊en de décafe koffie😊

    De vriendelijkheid van het personeel, grote parkeerplaats en grote ruimte voor de fietsen, grote tv, het overvloedige ontbijt zelfs gele vla en bruin/gele vla om maar iets te noemen (kan wel iets minder😁)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,8
    klein maar fijn! (had de basic kamer)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was elke paar minuten een soort geluidje te horen waarschijnlijk in de waterafvoer of iets dergelijks. Niet heel hard en uiteindelijk doorheen geslapen, maar daar zat iets niet helemaal lekker. (ik ben erg gevoelig voor geluid moet ik er eerlijkheidshalve bij zeggen)

    Zeer compleet ontbijt!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    4,6
    Voor een "tussenstop" naar een volgend adres niet erg relaxed.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Benauwde kamer met beperkte mogelijkheid tot frisse lucht. Kleine badkamer en weinig bewegingsvrijheid voor douchen Geen glazen op de wastafel en het toiletemmertje was niet geleegd. Bed erg krap met slecht matras.

    Ontbijt was in alle opzichten prima! Zeer gevarieerd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    10
    Top.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is goed, kamer met balkon, schoon en keurig, 3e verdieping met lift bereikbaar. Onze e-bike hadden een mooi plekje, ook om op te laden. Arnhem en Nijmegen goed bereikbaar en heerlijk om te fietsen.Het terras zat elke avond vol heel gezellig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    Vriendelijkheid
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid van de sanitaire/ riolering. Keurige nieuwe kamers in een bestaand gebouw. Mogelijk is isolatie riolering nodig

    Vriendelijkheid en ruime parkeerplaats

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,4
    de kamer gaf een domper op ons verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer was erg klein en niet om in te verblijven. douche , toilet en wastafel ruimte heel krap en na het douchen niet te gebruiken. 2 persoons binnenveringmatras niet prettig.

    ontbijt goed voorzien personeel vriendelijk en behulpzaam goed diner.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,5
    Prima gezellig hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De moltons op het bed zijn plastic/nylon en dat slaapt verschrikkelijk en is erg zweterig. Het zou fijn zijn als er gewone koffie/thee kopjes op de kamer staan ipv plastic bekertjes.

    Gratis parkeren, gezellig hotel, schone kamer en fijn dat je koffie kunt zetten op je kamer of een kopje thee! Keurig ontbijt met voldoende keuze.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,2
    Prima verblijf op fijne locatie, zeker een aanrader.
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klapdeurtjes van douche sluiten niet aan waardoor hele badkamer nat kan worden.

    Prijs/kwaliteit, soepele in- en uitcheck, kamer was gewoon erg netjes en schoon!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    9,2
    Prima hotel!
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er 2 1persoonsbedden stonden ipv 1 2persoonsbed (had aangegeven graag een 2persoonsbed te hebben;) )

    Vriendelijk personeel, s avonds gezellig avondje beneden gehad. Erg goed verblijf gehad. 1 van de betere waar we geweest zijn.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    8,3
    Vriendelijk personeel van een leuk gezellig hotel / restaurant
    • Stel
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het aantal trappen dat wij op en af moesten om bij de 2de etage achterin te komen. Wel lift aanwezig, maar konden daar alleen tot de eerste verdieping gebruik van maken vanwege de typische indeling van de etages (split level)

    Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was prima, genoeg keus zoals uit heerlijk brood / broodjes en beleg en wat lekkere zoetigheden. Kamer niet ruim, maar wel mooi en schoon. De ligging van het hotel ten opzichte van de straat en het centrum was ideaal.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,6
    we hebben genoten !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    1 kamer (de grootste)had een koffie-apparaat en waterkoker de andere 2 niet .

    een gezellig ingericht restaurant. beetje bruin café- achtig in een modern jasje. zowel ontbijt als het diner voortreffelijk meer als voldoende. personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    9,2
    Goed hotel, vriendelijk personeel, uitstekend voor oa een zakelijk bezoek.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De verwarming op de kamer was uit, maar dit was een uitzondering en had niet mogen gebeuren volgens het hotel.

    Vriendelijke ontvangst, upgrade naar comfort kamer met koffie en thee faciliteiten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,9
    Schone kamer, gratis parkeren achter het hotel, leuke...
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beschermhoes in bed, op zich hygiënisch maar wel zweterig

    Schone kamer, gratis parkeren achter het hotel, leuke gelegenheid aanwezig om te eten of om wat te drinken

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mijn kamer lag boven de nachtingang / rokersplek en dat leverde geluidsoverlast op als ik het raam op een kier had staan.

    Prima ontbijt. Vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,8
    Prima hotel in "centrum" Elst
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerplaats achter het hotel had beter aangegeven kunnen zijn. Verder was alles prima.

    We hadden een gewone kamer geboekt. We kregen een hele ruime kamer omdat het rustig was. Goede service en aardig personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,6
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig (er was wel een feest gaande onder ons volgens mij, maar het was zaterdagavond dus dat is zeer ok!)

    Kamwrs waren heerlijk, vriendin en ik konden ons even helemaal onttrekken van de drukte efc

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,2
    boven verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje smalle gangen boven en krakende vloeren, kamers wel helemaal vernieuwd.

    Upgrade kamer was top, parkeerschijf vanaf negen uur prima. Geluid viel mee, ondanks oordoppen op de baskamer?

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    4,2
    Het was een slechte verblijf omdat ik erg onvriendelijk ben ontvangen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was onvriendelijk. De man achter de balie bleef opdringerig doen over waarom ik geen ontbijt erbij heb gekozen. En geïrriteerd zei hij: 'Nu heb je geen ontbijt gekozen, straks kies je nog een kamer zonder bed.' Het bed kraakte ook erg veel en is zeker aan vervanging toe. Ik kom hier nooit meer terug en ik raad het ook niemand aan.

    De kamers waren schoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,9
    Prettig verblijf en ook gastvrij en gezellig verblijven voor iemand alleen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoewel alles aanwezig was en ook schoon, was de kamer klein en de badkamer krap. Uiteraard moet dit wel tegen de schappelijke prijs worden bezien.

    Zeer vriendelijk personeel, gezellige bar/restaurant met erg gemoedelijke sfeer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    8,8
    Gezellig hotel met prima prijs/kwaliteit verhouding
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen glas of beker aanwezig in de (bad)kamer.

    Wij verbleven één nacht in dit hotel i.v.m. het concert van de Rolling Stones in GelreDome. Bij aankomst was er wat verwarring aangezien onze booking niet in het bookingssysteem van het hotel terecht was gekomen. Gelukkig waren er nog kamers beschikbaar en was e.e.a. toch nog snel geregeld en kregen we de sleutels van onze kamers. De eenpersoonskamer was prima en van vrijwel alle gemakken voorzien. Fijn bed. De sfeer in het hotel was gezellig mede door de aanwezigheid van de vele concertgangers. Het personeel is leuk en uitermate vriendelijk. We hebben ‘s avonds prima gedineerd in het restaurant van het hotel en ‘s morgens genoten van het uitgebreide ontbijtbuffet met veel lekkers. Het hotel is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid en beschikt over een groot terras.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,2
    Prima accommodatie.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De lift was een beetje 'dodgy'.

    Ik vond het prima. Heb echt waarde voor mijn geld gekregen. Heel lekkere bed EN veel licht in de kamer (komt niet zo vaak voor in hotel kamers).

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren uitstekend, keurig verzorgd. Ontbijt was echt super goed verzorgd. Verse fruitsappen, heerlijke koffie en een heel uitgebreid buffet.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    5,8
    Erg aardig personeel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een oud hotel dus vrij smalle nauwe gangen. Veel trappen om bij je kamer te komen. Er verblijven arbeidsmigranten in het hotel die tussen 5.30 / 6.30 uur hard praten van het parkeerterrein vertrekken.

    Erg aardig personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is erg klein. Na t douchen was de hele badkamer nat.

    Locatie was goed, we waren met een grote groep. Kleine kamers, maar prima voor een nacht. Uitstekend ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    Erg prettig, we gaan zeker nog een keer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was heeeeel klein!!!

    Zeer vriendelijk personeel. Hartelijk ontvangen. Ontbijt goed. Lekkere bedden. Schoon. Hotel staat aan een leuke winkelstraat.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,1
    voldoende, alleen kamer veel tegen.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamertemperatuur was tropisch, dit heeft de nachtrust verstoort. de tolietvoorziening in de badkamer was onlogisch ingedeeld. haalde mij open aan de closetrol wegens de krappe doucheruimte.

    uitstekend bed, leuk dorp en de omgeving

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    5,0
    Goed geslapen maar mag het iets meer zijn voor die prijs?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Via een smalle trap omhoog, een kleintrappetje omloog, even doorlopen bereikten wij onze kamer. Een super klein hokje. De kast leek groter dan de douche met toilet. Je moest de douchedeur opzij duwen om fatsoenlijk gebruike te kunnen maken van het toilet. het geklettervan de keukengeluiden waren goed hoorbaar. In verhouding hebben we veel te veel betaald. Een Etap Budget kamer biedt meer ruimte.

    Het restaurant. We hebben heerlijk op het terras in de winkelstraat gegeten en wehebben goed geslapen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    het was goped
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bij het dineer was er maar voor 5 personen 2 schaaltjes gebakken schijfjes die een beetje taai waren terwijl de avond daar voor voor iedere bestelling er een schaaltje was we hebben dat gemeld , maar geen reactie gekregen doe er Uw voordeel mee

    het onbijt was prima de kamers waren prima de douch was prima de bediening was prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,8
    voor 1 of 2 nachten redelijk hotel.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer heel erg klein. Slaapkamer ook niet ruim. Koffie uit koffieapparaat zou cappuccino moeten zijn. Helaas lijkt het niet op de cappuccino die in Italië wordt gedronken . Misschien verkeerde bonen? En voor een fles water om mee te nemen naar de kamer wordt 4,50 euro gerekend??

    ontbijt zeer uitgebreid. rustige kamer, goede bedden. prima parkeergelegenheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    hebben ons lekker laten verwennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    er is eigelijk niets wat tegenviel

    het ontbijt was prima alles voldoende Personeel alleraardigst en behulpzaam Kamers groot en netjes Bedden prima Mooie locatie Gezellige bar en restaurant Kwamen met groep en kon geregeld worden dat diner in schalen op tafels gezet werd zodat iedereen kon pakken wat die lusten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Een gezellig, sfeervol hotel
    • Stel
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De mevrouw achter de receptie is zo spontaan dat je je meteen welkom voelt. Het hotel ligt midden in een winkelstraat en daarom oogt het meteen heel gezellig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,8
    Topper
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was iets aande kleine kant maar voldoende voor ons

    Een prima hotel wat aan onze verwachtingen heeft voldaan. Een mooie kamer, zeer vriendelijk personeel en een goed ontbijt. Het bed was ook zeer goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    heerlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het geluid vanaf de straat was erg aanwezig. Er lagen wel oordopjes, maar dit was niet afdoende.

    Zeer uitgebreid ontbijt en alles even lekker en vers! Ruime kamer en een zeer luxe badkamer met bubbelbad en douche. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We hadden een comfortkamer gereserveerd, maar kregen een luxe!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,2
    Fantastisch, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamer was niet groot, maar van alle gemakken voorzien. Voor 1 nacht was het prima. Het ontbijt was zeer uitgebreid en erg lekker.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,1
    gezellig hotel, is ons prima bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de kamer was wel erg klein evenals de badkamer warm eten van de lunchkaart was niet echt lekker

    het ontbijt was goed verzorgd, uitgebreid en lekker het terras was heel gezellig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Eenvoudige schone kamer met prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Geen koelkastje (/mini bar) op de kamer, geen koffie- theezet mogelijkheden. Drankjes uit het restaurant mee naar je kamer nemen was geen probleem.

    Prima bedden, eenvoudige kamer, maar wel schoon en netjes, gevarieerd ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,3
    Vriendelijk personeel, goed/gezellig terras en goed...
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was gelegen aan de achterzijde, boven de achteruitgang en de keuken, dus nogal rumoerig. Het was een tamelijk kleine kamer met een kleine badkamer. Kamers zijn erg gehorig.

    Vriendelijk personeel, goed/gezellig terras en goed ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Een geweldig leuk hotel met een heel persoonlijke ontvangst. We komen zeker nog eens terug.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer (standaard) was erg klein, maar alles is wel aanwezig. We hadden een kamer aan de voorzijde. Daardoor erg veel last van geluid van het terras beneden. Oordopjes lagen op de kamer, dus dit probleem zal bekend zijn.

    De locatie is geweldig. Heel vriendelijke ontvangst. Ruime parkeer gelegenheid. Bijzonder authentiek hotel met een, relaxte, huiselijke sfeer. En een heerlijk, uitgebreid, ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    2 goede overnachtingen gehad...en goed voor wat ons doel was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    toilet/douche cabine....was overigens volkomen netjes, echter wat aan de kleine kant.

    Goed ontbijt....uitstekende service... Ook 's avonds is er goed te eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,9
    Prettige verblijf voor kort verblijf.
    • Stel
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was voor ons wat aan de zachte kant.

    Vriendelijke mensen, eenvoudig hotel met een uitstekend ontbijt. Voldoende parkeerruimte op eigen terrein. Ligging in de dorpsstraat met heerlijk buitenterras met winkels dichtbij. Prettige sfeer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Een warme nacht in het dorp van de markten
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer op de tweede etage erg warm. De badkamer klein en de lift niet meer van deze tijd. Beneden was het vrij oud en aan een opknapbeurt toe. Boven was de onderhoudstoestand uitstekend. Op het terras buiten voelden we ons niet op ons gemak, mensen bijna zij-aan-zij. Weinig privacy daar. Daarom hebben we binnen gegeten. Dat was prima.

    Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. De locatie en de parkeermogelijkheden prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Gezellige locatie, goed van eten en drinken . Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als ik meer had betaald had ik beter, en grotere kamer gehad. Kleine badkamer /wc. kleine slaapkamer.

    HET FIJNE WAS VRIENDELIJK WOORD VAN GASTVROUW EN HAAR PERSONEEL. ontbijt WAS PRIMA, de ligging ook perfect. De kamer die wij hadden geboekt was de kleinste en goedkoopste, dit in het vervolg niet meer. Hebben andere kamer gezien , was waar voor je geld. Maar je kunt niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    uitstekend, zo lief ontvangen
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de kamer was perfect voor 1 avond en het ontbijt heerlijk. Het personeel is zo aardig. echt geweldig. Als wij in de buurt zijn gaan we zeker opnieuw naar Wapen van Elst.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Elst ligt heel handig voor een fietsvakantie,in de Betuwe.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Elst ligt heel handig voor een fietsvakantie,in de Betuwe.tussen Arnhem en Nijmegen en op weg van Brabant naar de Veluwe of Achterhoek om eens wat te noemen.Heel vriendelijk personeel/eigenares.Ik kreeg een upgrade naar een heel ruime,mooie 2 persoons kamer(voor mij alleen).De fiets kon veilig worden gestald in de zaal bij het hotel.Heb heerlijk gedineerd,het ontbijtbuffet was royaal en van alles voorzien.Ik ben hier al eens eerder geweest,was toen ook al zeer tevreden en ik zal hier vast nog wel weer eens terugkomen .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Prima voor 1 nacht
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was heel klein. Maar voor 1 nacht acceptabel. Badkamer wel erg krab. Toilet moest heel lang vullen dus lang geluid.

    Ligging ontbijt en vriendelijkheidbadk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Fietsen rond Elst (Gld.)
    • Individuele reiziger
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk verkeer in de straat voor het hotel. De terras geluiden dringen goed hoorbaar door in de kamers.

    Centraal gelegen in Elst. Direct buiten Elst meteen in landelijk gebied met mogelijkheden voor mooie fietstochten. De Waal en Rijn zijn vlakbij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,8
    Matig. Zie review en foto's van Angele de Roos. (partner)
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer en badkamer erg klein. Voldeed totaal niet aan de omschrijving van Booking.com. Ontbijt was matig, geen fruitsalade en oud brood

    Locatie is prima, middenin Elst

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Prima verblijf, op de deuren en het bed na
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het dicht slaan van de hotelkamerdeuren was bijzonder hinderlijk vooral s'nachts. Mijn man heeft prima geslapen voor mij was het matras te slap. Heb last van mijn rug.

    Het eten was super, alles was zeer smakelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel in een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Ruime Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Tja , als ik dan toch een minpuntje mag delen: aantal traptreden naar onze kamer door smalle gangen ,Tis te doen maar niet prettig

    ontbijt prima , kamer niet al te groot maaar compleet ,zoals in de omscrijving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Hotel erg tevreden over behalve kamer niet
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wel heel klein, te klein. Vond de badkamer zelfs een beetje gevaarlijk. Bed was ook niet top..kraken bij omdraaien dat hadden de buren ook en matras te zacht.

    Zeer vriendelijk personeel, eten en ontbijt was heel goed. Gezellig terras en binnen ook gezellig

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Het Wapen van Elst

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: