Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bij Hen op Ameland 3-sterren

Westerlaan 9, 9161 AN Hollum, Nederland

#19 van de 67 hotels in Hollum

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 490 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    9,6
    Geweldige tijd gehad, zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er hingen veel spinneraggen en stofwebben . Dit was in het hele hotel en restaurant het geval.

    Gezellig ontvangst, heerlijk eten, geweldige leuke kleine kamer waar alle gemakken in aanwezig waren.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    6,3
    Redelijk geprijsd slaapverblijf op een leuke locatie in een oud dorp. Prima voor een enkele nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat donkere kamer met weinig handige ventilatiemogelijkheden ( inbraakgevoelig) en vrij klein. Gehorig. Zelf geen fan van regendouche als er geen handdouche bij zit. Die mis je. Verder in 3 hoeken aan plafond spinnen. Onveilig bedlampje.

    Nette prijs-kwaliteitverhouding. Goed ontbijt, maar niet echt goedkoop

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    7,9
    De sfeer van het dorp en de ligging van Bij Hen, en zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel erg kleine kamers, vooral de kleine slaapkamer. Op de site zie je niet goed hoe klein de kamers echt zijn. Uiteindelijk zijn er onder het bed lades voor de kleding en de badkamer is ruim in verhouding tot de slaapkamer.

    De sfeer van het dorp en de ligging van Bij Hen, en zeer vriendelijk personeel, en een prima keuken met lekkere Kipgerechten.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    7,1
    Vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat we een beetje vreemd vonden was dat na de eerste nacht de dekbedden wel rechtgetrokken waren maar de badkamer niet schoongemaakt was. Ook was men de eerste dag van ons verblijf bij het ontbijt wat slordig, te weinig borden, kopjes en bestek en een hoop vuile vaat op tafel. De tweede dag was een ander personeelslid verantwoordelijk voor het ontbijt en toen was alles uitstekend verzorgd; schone gedekte tafels, voldoende warme(!) eitjes en vers sinaasappelsap :)

    Vriendelijke ontvangst. De kamer was vrij klein maar voor een paar nachtjes prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,1
    Verder een prima verblijf gehad. de tegenpunten had te maken met dat de website en boek voor op
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Voor mij de bedden, kussen. bij aankomst rook de kamer en badkamer sterk naar gloor. Schoonmaak kon beter, dingen vergeten. Veiligheid was nog niet op orde. de vluchtroute was nog niet opgehangen, geen telefoonnummers voor nood b v arts tandarts.

    Vriendelijk personeel . Goed ontbijt. leuke lokatie.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,3
    Hadden de standaard kamer geboekt met 2 personen inclusief...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hadden de standaard kamer geboekt met 2 personen inclusief hond. Kamer en badkamer zagen er netjes, schoon en modern uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,8
    Heerlijk ontspannen sfeertje en super gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij hen is een gezellig, knus hotel, heerlijk als uitvalsbasis voor een weekendje Ameland. Vrolijk en vriendelijk personeel, bedden lagen heerlijk. Ook voor een lekkere lunch kun je hier uitstekend terecht.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,8
    prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    douchekop. Je kan beter een in hoogte verstelbare douchekop monteren dan zo'n groot ding op vast hoogte.

    Goede bedden. Gastvrije ontvangst. Schone kamer en badkamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    5,8
    De locatie was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamer, te warm en benauwd. Klein raam, zonder hor, daardoor veel last van muggen. Harde bedden en kussens, daardoor niet goed geslapen.

    De locatie was goed. Badkamer was mooi! Personeel aardig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    6,3
    Tegenvallende kamer in moo Hollum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer viel tegen wat betreft inrichting. Nogal kaal. Er was een bedlamp kapot, de deurkruk van de buitendeur was los, een klerenhanger was stuk. Deze kleine klachten werden evenwel snel opgepakt en hersteld. Kamer heeft slechts een klein hoog raam en een deur naar de steeg. Dus meer een "cel", geen terras en geen balkon.

    Het ontbijt was niet inbegrepen in de prijs, maar was verder wel oké.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,5
    Kleinschalig en gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het concept van de kip gerechten 'bij hen' is orgineel, maar voor ons als vegetarische eters een wat beperkte menu keuze. Advies: zet er nog een vegetarisch gerecht 'van de week' bij.

    Vriendelijke en prettige ontvangst. Leuk informeel maar correct contact met personeel. Kleinschalig, goed ontbijt. We hadden de 'kleine kamer' gereserveerd en die is ook echt krap, maar prima badkamer en goed geslapen!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    Mooie locatie, maar te kleine kamer voor dat geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te benauwd. Zelfs met raam open. Bedruimt te klein waardoor ik om het bed moest langs de muur.

    Ontbijt is prima. Badkamer was ook ruim voldoende. Gezellige locatie en vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,9
    Prima accommodatie met vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaken had iets better gekund (vegen of stofzuigen en aanvoelen van bijv shampoo) Binnenplaats is toegankelijk voor een andere kamer. Zeker met het warme weer wordt dit af en toe rumoerig maar dat is begrijpelijk

    Mooie accommodatie en daarnaast ook een prima uitrusting van de kamers. Makkelijke in- en uitcheckprocedures.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,3
    Prima uitgeruste badkamer, wel meer aandacht voor schoonmaak...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen horren daardoor veel hinder van muggen. Of alles dicht laten maar daardoor veel te benauwd. Op zich veel keuze bij ontbijtbuffet maar vindt de prijs kwaliteit verhouding niet helemaal kloppen. Miste de zuivel bij het ontbijt. En de tweede dag het fruit.

    Prima uitgeruste badkamer, wel meer aandacht voor schoonmaak in de randen en achter de radiator. Kamer is ruim genoeg. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg warm. Ook snachts was het niet uit te houden.

    De locatie is 5 minuten fietsen van de vuurtoren en het mooiste stukje strand. Aangekomen op het strand is het strandpaviljoen sunset, die uitermate fijn is. Supermarkt ook 5 minuten lopen vanaf accomodatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    6,3
    O.K. voor 1 nacht maar niet langer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De Suite Mini is echt wel heel erg mini. De kamer is eigenlijk maar geschikt voor een eenpersoonsbed, maar er staat tweepersoonsbed. Bij openmaken van de kamerdeur botst deze tegen het bed. Ook de deur van de badkamer kan slechts 40 graden open. Er is slechts 40cm aan de ene kant, en slechts 60cm aan de andere kant van het tweepersoonsbed. Met een valies moet je er niet toekomen. Niet voor mensen met claustrofobie.

    Het ontbijt was uitgebreid en lekker met plaatselijke producten. Mooie en ruime badkamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,2
    Heerlijk rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc en randjes bij de douche waren niet helemaal schoon. De badkamerdeur sloot niet goed en maakte daardoor behoorlijk lawaai.

    Heerlijk rustige locatie Knusse kamer, precies groot genoeg voor twee personen Moderne fijne badkamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,3
    Voor het geld dat we voor de kamer hebben betaald was het een middelmatig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet schoon, er lag nog een fles spa onder het bed, plafond zat onder de doorgeslagen muggen. Geen ventilatie op de kamer en ventileren kon niet omdat er geen hor aanwezig was. Vandaar ook de muggen. De deur op de gang kraakte zo enorm dat normaal uitslapen geen optie was vanwege de deur die elke keer open ging.

    De gastvrijheid van het personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    5,4
    Schone kamer op prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Konden nog geen goede kop koffie drinken in het hotel. Bedden waren wat zacht en we ontvingen alleen zwartwit tv.

    De ligging. Ameland is een prachtig eiland. De kamer was schoon. We vroegen om een extra hoofdkussen en die lagen keurig op ons bed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enigszins beperkte keuze bij ontbijt.

    Zeer klantvriendelijke ontvangst en bejegening. Je bent er welkom. Hotel sinds korte termijn in handen van nieuwe eigenaar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Prima hotel voor een eenvoudige overnachting als je veel buiten bent. Verwacht geen luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Blijkbaar hadden wij de "mini-kamer" geboekt. Deze was ook écht mini. De deuren konden niet eens volledig open. De badkamer daarentegen was prima en niet zo klein als de kamer. Het ontbijt (á €11,50) was vrij summier. Bij de supermarkt op 500m kun je voor dat geld een beter ontbijtje regelen.

    Het hotel ligt op een heerlijke rustige plek in een leuk dorpje. Met het OV (bus) ben je er vanaf de boot in 10 minuten. In het dorpje zijn genoeg faciliteiten aanwezig (supermarkt, restaurant, fietsverhuur en meer).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Goede ligging tov voorzieningen zoals bv de bus,...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het missen van een waterkoker op de kamer. De tweede avond was er geen medewerker meer en dan kun je niet nog even wat thee of koffie krijgen. De eerste avond was er wel iemand.

    Goede ligging tov voorzieningen zoals bv de bus, dorpscentrum en strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,3
    Wij zijn hier vaker geweest. maar als totaal, gaan we dit niet meer doen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt. Ze hebben een super koffie apparaat, maar dan krijg je koffie, uit zo'n tap kan. Eitje was koud. Had heel lang in het koude water gelegen. Afbak broodjes. De vorige uitbater, gaf ons een totaal goede beleving van dinner/slapen/ontbijt. Wat over blijft is het slapen. Dus we gaan op zoek naar een nieuwe goede, leuke totale beleving voor 1 nacht op ameland

    De kamer. met een heerlijk 2 persoons-bubbelbad. Super.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Klein en zeer knus hotel met eigen (kipspecialiteiten)...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan geen nadelen vinden

    Klein en zeer knus hotel met eigen (kipspecialiteiten) restaurant in het mooiste dorp van Ameland. Zeer vriendelijk personeel die altijd klaarstaan voor advies en hulp. Kregen de kamer met groot luxe bubbelbad. Ruim ontbijt met brood, ei en vers beleg. Op 1 km loop je naar wel 3 strandopgangen en de vuurtoren, en op 200 meter is een werkende windmolen waar mosterd en meel gemalen wordt. Ik heb dit hotel gevonden omdat bovenaan stonden in Booking.com, en begrijp nu wel waarom. Zij verdienen dit zeker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Onze eerste kennismaking met Ameland is mede super geweest door ons verblijf bij Hen op Ameland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn zeer gastvrij ontvangen bij Hen op Ameland. De kamer was ruim en schoon. We hadden gekozen voor de comfortkamer met een fantastisch heerlijk ruim bad erin voor 2 personen.. Ontbijt later bijgeboekt. Dat was mij vooraf niet helemaal duidelijk. Er werd prima rekening gehouden met mijn glutenvrij dieet. Erg fijn. 2x hebben we genoten van een heerlijk diner in het restaurant. Reuze vriendelijke kok trouwens!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,8
    Fijne dagen gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets specifieks.

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, het ontbijt was heerlijk en de kamer precies zoals we verwacht hadden: klein, maar fijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,1
    Prima verblijf in een gastvrij hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kamer soberder dan ik had verwacht op basis van de foto’s.

    Dat we de hond mee konden nemen en de gastvriendelijkheid; het koelkastje op de kamer werkte niet, maar gelukkig mochten we ons eten en drinken in de koelkast van het restaurant bewaren!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,3
    Prima locatie, gezellig hotel met strandkamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchekop is vast, persoonlijk zou ernaast een handdouche prettig zijn.

    Prima locatie, gezellig hotel met strandkamer! En andere thema’s. Vriendelijk personeel. Prima bed. Schone kamer. Heerlijk ontbijt!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,9
    Aanrader voor bezoekers van Ameland!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Kamers zijn wat gehorig. - Na elke schoonmaakbeurt lagen er bruinige stofjes/blaadjes op het dekbed.

    - Prima locatie in het centrum van Hollum, op loopafstand van strand, Wad, duinen, bos en vuurtoren. Zeker een aanrader! - Gezellige kleine kamer in een mooi authentiek gebouw, met comfortabel bed en tv. - Mooie en schone privé-badkamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,7
    Locatie en vormgeving restaurant en hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg gehorig; hoesten, pratende buren en het toilet van kamers ernaast was veel te goed te horen.

    Locatie en vormgeving restaurant en hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,6
    Super vriendelijke mensen, héérlijk ontbeten en gegeten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en de fietsen nergens kwijt die waren tegen de grond gesmakt door de straffe wind.

    Super vriendelijke mensen, héérlijk ontbeten en gegeten! Kleine knusse kamer en een goed bed! Van de verwarming heb ik verteld en het dekbed! Voor de rest echt genoten ondanks de barre kou maar dat was ook wel gaaf!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,6
    Heerlijk!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Ruime kamers, hond welkom, uitstekende bedden, heerlijk ontbijt! Gezellig en trendy. Prachtig gelegen, in het prachtige dorpje Hollum en zee op loopafstand. Vlakbij het paardenmonument. Vriendelijk en gastvrij personeel. Gezellig restaurant, heerlijk gegeten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,9
    Goed en mooi hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht

    Half februari 2018 is hotel 1761 nog niet klaar met de "winterslaap". Systemen deden het nog niet goed, ontbijt pas na 09.00u

    De kamer was schoon en uitgebreid.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,5
    Prima verblijf op fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed bestond uit 2 matrassen van ongelijke hoogte. Dat sliep niet zo lekker. En de badkamer is vrij gehorig.

    Middenin Hollum en dus vlakbij de bakker en cafés. Je fietst ook snel naar de vuurtoren en het strand.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,5
    Dat er niemand is als je aankomt en dat je moet bellen om te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt. De eerste dag staat er een glasje jus. Daarna niet meer gezien. De laatste dag was het ontbijt gewoon nog niet gereed om 9 uur. De dame was gewoon te laat begonnen. We kennen het hotel en hoe het gerund werd bij de vorige eigenaar, dit is gewoon iets minder.

    Dat er niemand is als je aankomt en dat je moet bellen om te melden dat je wilt inchecken. Ze weten dat er mensen komen. In mijn beleving hoort er dan iemand aanwezig te zijn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    5,8
    De kamer had 3 ramen, 1 met uitzicht op een schutting, 1 met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer had 3 ramen, 1 met uitzicht op een schutting, 1 met uitzicht op de brandtrap, 1 met uitzicht op een buitendeur van een andere kamer. Kortom nul uitzicht.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,5
    Heerlijk ontspannen. Gastvrij en mooie lokale producten..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellicht een dubbele deur. Overlast vanuit de hotelgang was er soms. Ook het stromend water gaf een onnatuurlijk geluid..

    Producten prima! Personeel goed op elkaar ingespeeld! Vriendelijk en gastvrij..

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Schoon, netjes, goede service, vriendelijk, goed verzorgd ontbijt en lekker gedineerd. Aanrader!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten

    1) het weer (-: 2) gehorig 3) dat wij als gast geen info kregen mbt risico vandalisme jaarwisseling. Plantenbakken en andere losse obstakels van de accommodatie waren voortijdig verwijderd; onze fietsen stonden daar ook. Gelukkig geen schade!

    De locatie. Mooi, leuk dorp; alles redelijk dichtbij.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    Prima, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamerdeur in "butendieks"moet gesmeerd worden, maakt heel veel lawaai in de nacht.

    het ontbijt op zondag met op speciaal verzoek 2 zacht gekookte eitjes ( de "standaard eitjes" waren kei hard. De vers geperste sinaasappels waren van topklasse. we mochten onze fietsen binnen in het hotel stallen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    Fijne kamer, heerlijk ontbijt en nu nog het personeel optimaliseren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bediening niet echt op horeca ingesteld. Tijdens het ontbijt de tafel naast je al gaan schoonmaken met een spuitbus schoonmaakmiddel. Ongeïnteresseerd achter de bar hangen met de handen onder het kin en kauwgum kauwend...

    Prima kamer met een fijne badkamer. Ontbijt was uitstekend. Eigenaar erg vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    9,6
    Erg prettige gemoedelijke sfeer, goede kwaliteit. We komen graag nog een keer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer wel wat gehorig mn. in badkamer

    Ontbijt 10 met griffel, diner top. De gemoedelijke sfeer en de uitstekende gastvrouw en kok, erg vriendelijk. ligging top

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    Zeer prettige sfeer, goed eten, toppie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    -

    Bijzonder aardig personeel, we hadden onze sleutels op de kamer laten liggen. Deze zijn binnen een half uur alsnog door het personeel persoonlijk aan ons nagebracht!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Wij sliepen in de kleine kamer, leuk ingericht met oog voor detail. Klein maar fijn! Badkamer was prima! Alles fris en schoon! Lekker ontbijt. Mooie locatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,9
    Heerlijk genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De 2 persoonskamer: t Dunpanke, is echt te klein voor twee personen, de badkamer is daarentegen wel ruim.

    Hartelijk personeel en prima eten/ ontbijt. Heel ontspannen sfeer, mooi ingericht met beeldmateriaal op de kamers. Bed heerlijk zacht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    Schoon en rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer klein en warm. Met raam open, de geur van de keuken naar binnen. Wel koelkast aanwezig, maar niet werkzaam.

    Schoon en rustig. Toilet en badkamer goed. Vriendelijk personeel. Ontbijt goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    Wisselvallig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Organisatie kon soms wat beter ( bv fruitsap bij ontbijt was op , geen mogelijkheid meer iets te drinken in de avond 21.30u gezien weinig cliënteel vermoedelijk ) Lichte geluids- en geurhinder.

    Goede prijs-kwaliteit verhouding! Lekker diner mogelijk, gezellig ingericht... Ontbijt ook lekker Proper Goede parking

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    goede uitvalbasis voor fietsen en wandelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Meer ophanghaken in de kamer en badkamer aanbrengen. Weinig opbergmogelijkheden oa voor schoenen. Sombere verlichting aan het plafond. Mogelijkheid om je fiets in een overdekte, afgesloten, stalling te plaatsen. Nu kon dat alleen in de gang onder de trap plaats vinden. In drukke tijden is dat geen optie.

    ontbijt was prima in orde

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    10
    Heel ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duidelijkheid over het ontbijt, er was niemand die je vertelde dat je het gewoon mocht pakken of waar ik kon melden dat ik er was.

    De kamer was super, de bedden lagen heerlijk, het bubbelbad was op en top luxe. Lekker ontbijt in de ochtend en ook voor het Diner zit je helemaal goed. Afstand naar het strand is maar een kwartiertje lopen!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    Goed verblijf voor een paar nachtten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden de kleine kamer geboekt,maar deze was echt heel klein,dat viel een beetje tegen.

    Met mijn dochter 2 nachtten in dit hotel geweest,goed bevallen,rustige locatie.Ontbijt was prima,ik heb alleen de sinaasappelsap gemist. Mooie en grote badkamer en prima douche.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,1
    Een prima verblijf voor korte duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is zeer, zeer matig. Met name drinken; koffie/thee uit een kan, geen sap of melk. Brood was rond 10:00 al bijna op en werd niet aangevuld. Prijs/kwaliteitverhouding erg uit balans.

    Het bed sliep heerlijk, erg comfortabel. Badkamer erg ruim, toegang tot klein terras vanuit de kamer was ook prettig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    We hebben een gelijke week gehad. Voelden ons thuis. Het hotel is leuk en gezellig op een leuke loca
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen. 11.50 per persoon en het aanbod was summier. Jus d' Orange stond afgelast klaar en weinig keuze in beleg. Zoet we voldoende aanwezig. Je moest wel vragen of iets aangevuld kon worden. Was dan geen probleem.

    De kamer was aan de krappe kant maar wel modern en netjes ingericht. Warm omdat we een dakkamer hadden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Prima kamers, heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden ingecheckt en een uurtje daarna kwam er iemand een boekje brengen, maar die klopte aan en draaide onmiddellijk de deur van slot en deed deze open. Vond ik niet prettig, schuif dat het boekje onder de deur door.....

    Prima kamers, heerlijk ontbijt. Fijn dat er een mini-bar was op de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,7
    Leuk hotel maar door problemen met afrekenen blijft er een nare nasmaak over.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Een zwaar teleurgestelde gast als resultaat! Rekenen is blijkbaar toch een apart vak dat niet voor alle medewerkers binnen dit hotel is aangeleerd. Prijzen op menu's zijn anders dan op de rekening. Opletten dus! Daarnaast is klantvriendelijkheid ietwat apart. Bij aankomst wordt je hartelijk welkom geheten door de eigenaresse die je met trots alles vertelt over het hotel en die het fijn vindt dat je alles via Booking hebt geregeld. Bij vertrek worden de afspraken die met Booking gemaakt zijn niet nagekomen en krijg je de opmerking dat zij een fout hebben gemaakt bij de aanbieding. Geen melding over vervelend en u krijgt het verschil terug......

    Kamer was erg mooi ingericht en alles was schoon. Gelukkig kregen wij een grote kamer toebedeeld omdat anders de koffers op de gang moesten staan. Geen kastruimte.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    4,6
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    bij aankomst was boeking niet volledig genoteerd (zonder ontbijt ipv met ontbijt) geen kleine ijskast deur van gang naar kamer en kamer naar toilet konden maar half open, want bed stond in de weg. als afzuiging keuken aanstond kon kantelraam niet open, lawaai en keukenluchten personeel, vooral in het weekend had alleen aandacht voor elkaar. Ze hebben 2 kleine kamers echter 2de kleine kamer die te zien is op foto's op de site is wat ruimer zodat daar wel de deuren geheel open kunnen en er ruimte is voor een ijskastje. zo een kamer verwacht je dan ook en niet nog kleiner waar deuren niet geheel open kunnen. bij vertrek werden normale prijzen berekend ipv aanbiedingsprijs en zelfs de correctie is tot nu toe niet correct.

    Ontbijt was goed ligging hotel is rustig bed redelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,2
    Super verblijf voor een mooie prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het babybedje, het matras was kleiner dan het bedje. Nadat we dit opgevuld hadden met handoeken was het prima.

    Lruke sfeer, vriendlijk personeel, goed ontbijt en lunchen of dineren was ook uitstekend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,4
    Prima verblijf in schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet geïnteresseerd en was heel erg met elkaar bezig en had weinig oog voor se gasten. Kamers waren er warm.

    Kamers waren schoon en goede locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig

    Avondeten was heerlijk Prettig dat het (bij onze kamer) mogelijk was om via een achterdeur naar binnen te gaan zodat je niet eerst het hele hotel door moest.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,9
    Prima, maar prijs-kwaiteit verhouding is het toch aan de dure kant vanwege slechte nachtrust.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had de eerste kamer direct naast de toegangsdeur naar het hotel waar alle gasten en personeel door moesten, en deze deur maakte erg veel lawaai bij het open gaan. Dus tot diep in de nacht en vanaf 's ochtendsvroeg voor aanvang van het ontbijt werd ik steeds wakker van het lawaai van de opengaande en sluitende deur. De 1-persoons bedden waren erg smal.

    Bijzonder vriendelijk en gastvrij personeel die mij en mijn medereizigers (die niet in het hotel zouden overnachten) meteen een kopje koffie en thee aanboden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,6
    Vriendelijk personeel, hippe sfeer, lekker ontbijt, jacuzzi...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen badmat, en geen handdoeken.

    Vriendelijk personeel, hippe sfeer, lekker ontbijt, jacuzzi op de kamer, lekker bed en we mochten eerder op de kamer ivm onze kleine meid en haar middag slaapje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    We hebben heerlijke dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was warm en klein,er was geen tafeltje met stoeltjes aanwezig om even aan te zitten

    In het restaurant heerlijk gegeten, de bediening was vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,3
    goed ontbijt, bubbelbad, personeel heel behulpzaam en aardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten

    kamer aan de kleine kant en beetje benauwd , schoonmaak tijdens verblijf hoog nodige, gehorig als gasten 's nachts terugkwamen

    goed ontbijt, bubbelbad, personeel heel behulpzaam en aardig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    lekkere week gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt is het begin van de dag, dus verwacht je een hartelijke ontvangst en een korte uitleg. Niets van dat al, op de vraag is de jus op kwam het antwoord ja. 5 minuten voor het verstrijken van de ontbijttijd werd er al opgeruimd. Jammer, want de rest was dik in orde.

    Kamers prima. Eten goed. Personeel vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Redelijke prijs / kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van boiler onder onze kamer "aan 't Stran", badkamer en vloer niet "echt" schoon.

    De locatie in Hollum, de extra deur op de kamer naar buiten (huisdiervriendelijk)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    Weekend weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De aankleding van het restaurant en terras. De badkamer was ruim en netjes ingericht. En de muren en deur van alle kamers hadden een eigen thema en naam ipv nummer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Knus en gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras niet top Kussen slecht

    Ontbijt goed. Bediening vriendelijk Badkamer een min puntje dat je geen handdoeken kunt ophangen. Bubbelbad super Mooi en gezellig terras

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    8,8
    Een leuk verblijf met gemoedelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein,maar dat wisten we. Om 22.00 uur is er geen gelegenheid meer om een drankje te nuttigen.

    De gemoedelijkheid van het personeel. Mooi terras om te zitten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,3
    Sympathiek hotel, maar wel enkele verbeterpunten.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minibar/koelkast vol aangebroken producten van vorige gasten. Zand/modderspetters in de jacuzzi. Één setje badproducten voor 2 personen voor 3 nachten.

    Vriendelijk personeel. Sympathiek hotelletje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    5,0
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst was niet echt hartelijk, geen uitleg over ontbijt tijden of WiFi. WiFi signaal was overigens traag en lag er na 2 dagen helemaal uit. Kamers zijn erg warm/benauwd. Bij het openen van de deur raak je al het bed. Veel geluiden van de gang ' s nachts maar ook van de schoonmaak. Geen niet storen bordje, dus werden iedere keer gewekt. Ontbijt is in buffet vorm, broodjes zijn vers maar koffie uit een thermoskan vind ik niet oké voor een hotel/restaurant. Jammer! Er is zoveel meer van te maken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,1
    Relaxed, maar de puntjes op de ï kunnen beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijten kan pas vanaf 8.30u. Het hotel heeft hier een gemiste kans laten liggen. De meeste beachvolleyballers moeten tussen 8.45/9.00u op het strand zijn. Als het ontbijt eerder had gekund, hadden hier zeker meer mensen voor gekozen. De fietsen waren niet vooraf geregeld. Uiteindelijk waren de gewone fietsen op en kregen we een mountainbike. Niet dat het veel was maar toch een beetje jammer da t we de extra kosten zelf moesten betalen. Het hotel is heel gehorig en de wifi kan ook beter.

    Mooie kamer in het centrum van Hollum. Vooral het bubbelbad op de badkamer is een waardevolle toevoeging. De bedden zijn prima en slapen heerlijk!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Ameland bootwateren feest. die dag . wij traden op als nieuwendammer shanty koor.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    voor dit type hotel ... geen tegenvallende dingen.

    ontbijt was goed . de inbouw van de badkamer/douche..in geheel polyester af gewerkt. dus ..geen kieren ...naden.. net zo als bestel auto's van vlees levering..... bedrijven....( Hygiëne) geweldig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    Gastvrij, vriendelijk en kindvriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk een weekend weg met mijn dochter van 3. Echt geweldig om te zien hoe ze met haar omgingen, vriendelijk, open en enorm gastvrij, een echte aanrader!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,6
    Knus en schoon hotel. Prima voor een kort verblijf op Ameland.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het slaapkussen was veelste hard. Tip voor de volgende keer: toch maar een iets grotere koffer mee zodat je eigen kussen mee kan.

    Keurige kamer, prima voor een kort verblijf. Badkamer was verrassend ruim en het ontbijt uitstekend. Ontbijt op dag 1 waren de eitjes na t ontbijt klaar maar op dag 2 was er heerlijk suikerbrood erbij.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    5,4
    Matig verblijf gaan we niet meer doen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn te klein we hadden er een bij van 3 bij 3 meter met de deren naar dinnen draaiend dijde klem tegen het bed geen kast om je kleding weg te hangen krap dus voor twee nachten lang zat en met een dakvenster van 60 x80 cm boven je hoofd niet aangenaam

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    heerlijk, relaxed. Zonder zorgen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Had misschien extra jus d'orange bij het ontbijt gekund.

    mooie ruime kamers, brandschoon. Goeie sanitaire voorzieningen, ruime douche. Standaard maar lekker ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,8
    Prettig hotel, zeker als je niet veel op je kamer bent en hem gebruikt om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het enige minpuntje is dat de kamers enigszins gehorig waren (we konden de buurman horen snurken 's nachts)

    Het was een zeer nette en schone kamer (een van de schoonste kamers die wij ooit gehad hebben). Het was een redelijk kleine kamer, maargoed, dat was voor ons niet erg en was ook duidelijk op de foto's te zien. Het bed was hard genoeg, de dekens waren dik en comfortabel. Verder was de douche schoon en de regendouche erg prettig.

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: