Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mezzo Restaurant & Kamers

Hooglandseweg 6, 7047 CN Braamt, Nederland

#1 van de 2 hotels in Braamt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 108 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    7,9
    Prachtige locatie, avondeten zeer goed en de bediening zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Doorgezakte bedden en gehorige kamers.

    Het ontbijt was heerlijk maar ik vroeg om een extra kaiserbolletje, die kreeg ik niet want je mocht er maar 1 per persoon. Beetje zielig vond ik dit.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    10
    gewoon prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Het gewoon allemaal prima, de ontvangst, de kamers, de uitleg van de gastvrouw bij de keuze van het diner. De kwaliteit van het eten, de kok verdient een ster, en de bediening alles gewoon zeer goed. We konden op onze vraag zonder problemen vroeger ontbijten, ook dat was goed verzorgt. Prijs/Kwaliteit was prima dus zonder meer een aanrader. mvgr p.wille

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    10
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    We zijn vriendelijk ontvangen. De bediening was prima. Hebben alleen gedineerd en een terrasje gepakt. Het eten was verrukkelijk complimenten voor de kok.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    10
    Heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Heerlijk ontbijt. Goed verzorgd. Uitstekende bediening. Restaurant was geweldig. Super lekker gegeten. Verrassingsmenu een aanrader. Ook weer een uitstekende bediening. Op zaterdagmorgen vroeg ging het brandalarm af. Gelukkig loos alarm. Als compensatie kregen we korting op het ontbijt. Dat was een leuke verrassing. Hotel en restaurant is een aanrader. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,6
    Onverwacht pareltje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Er was oog voor details, zoals b.v. slippers, badjas, ventilator, hor, twee wastafels etc. De kamer en badkamer waren super schoon en heerlijk ruim. Super prijs/prestatie verhouding. Niet echt luxe, maar we heel goed verzorgd. Het eten in het restaurant is ook een aanrader!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,3
    Heerlijk pleisterplaats voor wandelaars en fietsers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt aan een doorgaande weg met vrij wat autoverkeeer, maar daar is niets aan te doen. Het ontbijt was de vorige keer bijzonderder met vers voorjaarsfruit e.d.

    Fantastisch restaurant met altijd weer overtuigend verrassingsmenu en prima wijnen. Mooi ontbijt. Goede ligging. Prima kamer met lekkere douche.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het weer maar dat is niet beinvloedbaar

    Bijzonder hartelijke ontvangst en verblijf. Restaurant uitstekend. Menu en bijpassende wijnen overtroffen de verwachting.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    10
    Gezellig hotel met vriendelijk personeel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietwat gehorige kamers. Je hoort mensen in de kamer naast je praten. Idem dito voor de gang. Ontbijt was prima van kwaliteit, eitje, jus, etc Ik geef echter de voorkeur aan een buffetje met iets meer keuze ipv broodjes en beleg aan tafel. Vers fruit kan ik ook waarderen, was er helaas niet. Zeepdispenser in de kamer hangt in de douchecabine, niet naast de wastafel en naast de bedden zijn geen lichtknoppen noch bedlampjes, maar meer tips dan zulke kleine futiliteiten zou ik niet kunnen geven. Het hele bedrijf is echter zeer verzorgd en bovenstaande feedback deed niets af aan aan de zeer positieve beleving in Mezzo. Wij hebben een goed verblijf gehad.

    Gezellige kamers, uitmuntend personeel. Prima sanitair, kamer en restaurant erg gezellig ingericht en het personeel is oprecht geïnteresseerd en uiterst vriendelijk. Landelijke omgeving. Wij hebben totaal geen last gehad van de weg waaraan het bedrijf ligt. Kamers met zicht op de weilanden aan één kant en zicht op de bosrand aan de andere kant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,1
    We hebben lol gehad met ons zessen
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij binnenkomst in het restaurant werd genoemd, dat 1 van de 6 personen een allergie heeft voor knoflook. In alles zit knoflook was het antwoord. Dan gaan we weer was van ons het antwoord. We hadden dat direct bij de boeking moeten noemen😭

    Ontbijt voortreffelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk verblijf en verukkelijk gegeten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra bed op de kamer vond ik wat duur (€30) en het was ook nog een heel goedkoop bedje met een heel slechte matras. (Avond ervoor had ik in ander hotel voor 15€ op een heerlijk opklapbed geslapen)

    Superaardige bediening Mooie kamers en heerlijk eten in restaurant

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,7
    Wij hebben ons echt gast gevoeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kmr. Aan gehorige doorgaande weg, bedden wat aan de slappe kant. Badkmr. Gedateerd.slpkmr. Verlichting te weinig.

    Bediening was prima, heerlijk gegeten, interieur restaurant erg fijn.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Top hotel / restaurant direct aan LAW pieterpad gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Fijne kamer, hotel ligt aan de route van het Pieterpad, echt heel lekker gegeten. Koffie, thee en water op de kamer, prima badkamer, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,2
    het waren oudere kamers maar wel mooi ingericht en ruim, de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    het waren oudere kamers maar wel mooi ingericht en ruim, de badkamer was zeer ruim met mooie producten van rituals, op de kamer was er ook een nespresso apparaat, het personeel was zeer vriendelijk, het ontbijt werd aan tafel opgediend en was zeer persoonlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Inspiratie opdoen voor kookhobbyisten in een prachtige natuuromgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De matras was nogal zacht en een van de schermerlampen gaf geen licht door een defecte stekkerdoos.

    We hadden een ruime kamer met mooie wand decoratie en veel licht; het uitzicht over de bossen was prachtig en de nachten waren rustig met een sterrenhemel. De maaltijden zijn een reden op zich om naar Mezzo te gaan. Zowel de dagmenu's als het Italiaanse 5 gangen diner waren zeer smakelijk en inspirerend. Ook het ontbijt is aan te bevelen. De omgeving is prachtig we hebben uren gewandeld, maar ook voor fietsers is veel te beleven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Prima kamer, groot genoeg, perfect schoon, ook de badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamer, groot genoeg, perfect schoon, ook de badkamer. Het personeel wat we gezien en gesproken hebben is allemaal even behulpzaam, lief en beleefd. We hadden verder geen ontbijt dus dat kan ik niet beoordelen, maar gezien de staat en de inrichting van de restaurant kan het niet anders dan dat dit ook prima in order is. Als we nog een keer in de buurt (moeten) zijn is Mezzo ZEKER een optie...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,5
    Uitstekend restaurant, kamers jammer genoeg wat minder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matrassen vertonen kuilvorming en kraakte bij elke beweging in onze kamer. Gehorige kamers. kamers bevinden zich op de eerste verdieping, er is geen lift aanwezig.

    Uitstekend restaurant en prima ontbijt. Ontbijt wordt keurig geserveerd met vers brood en beleg. Verse jus d'orange en koffie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    Echte gastvrijheid en heerlijk eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de kamer hoor je het verkeer van de naastgelegen weg vrij goed.

    De bejegening van het personeel. Zeer vriendelijk en servicegericht. Je voelt je er zeer welkom. En natuurlijk het lekkere eten dat met zorg en expertise voor je wordt gemaakt, dat proef je direct.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    De kamer was ruim, de badkamer is goed ingericht en de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Beetje gehorige kamer vanwege dunne scheidingswanden en verkeerslawaai van de weg. Omdat we met tien personen waren konden we alleen kiezen voor een verrassingsmenu, wat op zichzelf al een beetje vreemd is. Vervolgens moesten we toch drie kwartier wachten tussen gang 2 en 3 en vooraf werd geen melding gemaakt van toch redelijk opmerkelijke ingrediënten als rauw kalfsvlees. Snelle uitleg bij alles wat werd geserveerd, maar geen informatie over de huiswijn die werd uitgeschonken. Een restaurant dat zichzelf blijkbaar erg bijzonder vindt en ook stevige prijzen rekent, maar op het terrein van klantbenadering kan de eigenaar nog wel wat leren. Daarmee viel het verblijf toch wat tegen.

    De kamer was ruim, de badkamer is goed ingericht en de omgeving is mooi om te wandelen en te fietsen. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd en is uitstekend.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    Chique restaurant, fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De lucht (schoonmaakmiddelen?) in het etablissement was minder aangenaam.

    Prima ontbijt, fantastische bediening, alles op maat. We kwamen niets tekort.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    8,3
    Gastvrije ontvangst en heerlijk eten (ook al kwamen we vrij laat aan)
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotelkamer enigszins gedateerd en gehorig. Niettemin: uiteindelijk goed geslapen.

    Het gemak: heerlijk eten in het restaurant en daarna boven slapen, in het hotelgedeelte

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    8,8
    Zeer gastvrije ontvangst op een prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Zeer gastvrije ontvangst op een prachtige locatie. Kamer eenvoudig maar sfeervol. Ontbijt uitgebreid en ter plaatse bereid.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    9,2
    Prima plek om te logeren en dineren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was redelijk gedateerd, maar schoon.

    We hebben een prima verblijf gehad bij Mezzo en heerlijk gegeten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    10
    Niets
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,2
    Geweldig eten, prettige eigenaren, vriendelijke omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig eten, prettige eigenaren, vriendelijke omgeving. Ze hebben echt plezier in de onderneming en dat stralen ze uit. Oog voor detail.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,5
    Heerlijk ontbijt !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Heerlijk ontbijt !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    9,2
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Een voortreffelijk diner, zeer gastvrij

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    9,6
    Hele goede keuken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tuin is aan opknapbeurt toe. Staat niet in verhouding tot eten en de rest vd zaak.

    Hele goede keuken!!! Aardig personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,8
    Heerlijke b&b tijdens onze fietsvakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt. Toplocatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,8
    Zeer vriendelijk ontvangst.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk ontvangst. Behulpzaam. Lekker terras. Prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,3
    Prijs kwaliteit/verhouding klopt niet
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mij viel het tegen dat er geen airco was. De jongeman die ik de dag van te voren aan de lijn had was niet echt behulpzaam.

    Het luxe ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gezellige kamer met ruime badkamer met rituals miniaturen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,3
    Lekker eten in rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer, mooie omgeving, heerlijk diner 's avonds

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,6
    Zeer mooie, nette kamer, zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Niet van toepassing

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    We voelden ons zeer relaxt en op ons gemak.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De persoonlijke aandacht van het personeel en gastvrijheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    prettig verblijf, het bijbehorend restaurant is fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets op aan te merken.

    Gezellige ruime kamer, schoon, goede bedden, prima badkamer. Helemaal goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,2
    Mooie, schone kamer met prima voorzieningen en heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Last van de drukke weg aan de voorzijde, ook met de ramen van de kamer dicht.

    Mooie, schone kamer met prima voorzieningen en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    heerlijk ontbijt!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Trof de badkamer niet helemaal schoon aan, maar dat is meteen opgelost.

    heerlijk ontbijt!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het geluid van de provinciale weg langs het hotel kan als storend ervaren worden.

    Beide avonden een verrassingsdiner: fantastisch

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, diner, kamer, alles was perfect.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Zeer goed, vooral het eten, wat wij net verwacht hadden.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat er geen hangkast op de kamer was

    Het ontbijt was uitstekend

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lunchpakket (v.s. prijs)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    Heerlijk dineren met een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Accommodatie is prima, hoewel deze enigszins is gedateerd. Kamers zijn wel wat gehorig.

    Heerlijk diner en uitstekend ontbijt. Vriendelijke mensen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    8,8
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Deur klappert als ergens anders iemand een deur open maakt.

    allemaal erg netjes!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    8,5
    prima ontvangst, heel lekker eten , aanradertje
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door het vele verkeer zijn de slaapkamers aan de voorzijde onrustig.

    het eten is bijzonder goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,5
    Prima verblijf met een zeer vriendelijk personeel. Het eten was perfect, komen we zeker voor terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg langs het hotel

    Het eten

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,2
    Fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ‘s Avonds wat koud op de kamer

    Het geweldige restaurant

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    fijn verblijf met heerlijk eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Leuke ontvangst; prima ontbijt en FANTASTISCH ETEN! Echt een aanrader.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,6
    in een woord uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de ambiance en het heerlijke eten

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    matrassen waren te zacht

    hartelijke ontvangst en bediening

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,5
    Prima tussenstop voor de doorreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig doordat we boven de keuken sliepen.

    De ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,2
    In één woord: heerlijk! Sfeervol hotel en geweldig restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Het restaurant was top!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Fijn,voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer gastvrije ontvangst gehad,het mag de gast aan niets ontbreken. Nette schone kamer en hygiënische badkamer. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Douche defect
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche defect

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,9
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Zeer goed restaurant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Prima/ uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Teveel vlees, afwisseling met vis was beter

    Locatie en tuin; buiten gegeten tot 24 uur; goede wijnen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    Prima uitvalsbasis voor het verkennen van de Achterhoek en meer specifiek het Montferland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hartelijk ontvangen, lekker gegeten, prima kamer, goed ontbijt en als het mooi weer is kun je er heerlijk buiten zitten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Prima locatie om vandaar uit te gaan wandelen/fietsen.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We vonden de bedden wat zacht.

    Ontbijt is heel erg goed (prijs zeker waard). Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    10
    fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldige locatie, fijne kamers, fantastisch ontbijt en heel vriendelijk personeel. In een woord een aanrader!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    9,6
    Vroeg ontbijt (7:00) op zaterdagochtend was helaas niet...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vroeg ontbijt (7:00) op zaterdagochtend was helaas niet mogelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,6
    wij gaan er dit jaar nogmaals naar toe, maar dan langer!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    relaxte sfeer, uitstekende kamers, goede prijs/kwaliteit

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,8
    Fantastische keuken en zeer vriendelijke bediening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    7,5
    Prijsverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijsverhouding

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    10
    Het was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv

    Alles was goed verzorgt heerlijk onbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,9
    Heerlijk restaurant aanwezig
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen nachtlampje bij het bed. Om nog even te lezen moesten we een schemerlamp verplaatsen van de ene naar de andere kant van de kamer...

    Heerlijk restaurant aanwezig

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    8,3
    Heerlijk gegeten in het restaurant, ook ontbijt was heel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer gehorige kamer, kamer was wat minder luxe (onderhouden) dan je op basis van de foto's verwacht. Wel schoon.

    Heerlijk gegeten in het restaurant, ook ontbijt was heel goed verzorgd. Lekkere bedden.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,9
    De keuken is zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dieetwensen wordt rekening mee gehouden maar afwijkingen van de kaart zijn onmogelijk. We wilden ivm een dieet bij de borrel brood bestellen voor 1 persoon de rest nam iets anders. Dat was onmogelijk. Dat kon als 'bijgerecht' alleen op zondag. Bij het diner diezelfde avond werd gewoon brood geserveerd. Het was er dus wel maar kon als borrelgrecht niet worden besteld. Terwijl wij aan vleesplankjes, noten en kaas zaten waren alleen de olijven een optie voor degene met het dieet.

    De keuken is zeer goed! Hoge kwaliteit en verfijnd.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,2
    Wij hebben er heerlijk gegeten ,en geslapen Mijn partner was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben er heerlijk gegeten ,en geslapen Mijn partner was jarig en werd 65 bij het ontbijt ontving zij een kaart met felicitatie en een fles wijn.Buiten deze verrassing hadden we ook een heerlijk ontbijt.Bijzonder aardig en voorkomend personeel,mooie locatie vlak bij het Pieterspad .Wij komen zeker terug.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,5
    diner was geweldig, de kamer en ligbad heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ontvangst. we hadden graag een vraag gehad over onze wandeltocht etc. niet direct de praktische hotel zaken.

    diner was geweldig, de kamer en ligbad heerlijk. ontbijt gewoon.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    8,8
    Goed hotel op fantastische lokatie in directe omgeving van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed hotel op fantastische lokatie in directe omgeving van wandelgebied(en) , met zeer gastvrij en ervaring rijk personeel en een TOP restaurant ( STER waardig) 7-gangen menu was fantastisch ! Voor herhaling vatbaar !

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,2
    Vriendelijk personeel, fijne hotelkamer met Rituals...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel, fijne hotelkamer met Rituals producten. Heerlijk gegeten in het restaurant, jammer dat we gebonden waren aan de tijd, we hadden wel de hele avond in het restaurant willen zitten met een verrassingsmenu. Wij komen nog een keer terug, om ons te laten verwennen! Wat wij ook heel leuk vonden is dat het ontbijt aan tafel geserveerd werd.

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    5,0
    De bonbons en de nootjes laat op de avond.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Sliepen aan de voorkant: geluidsoverlast belemmerde (goed) slapen. Kinderbed was beroerd. Echt geen € 35,00 waard. Ontbijt was niet inclusief; kwam nog € 10,00 bij voor het ontbijt. In vergelijking tot een aantal jaren geleden (althans in onze herinnering) was het ontbijt behoorlijk uitgekleed. Toen een paradepaardje, nu doorsnee.

    De bonbons en de nootjes laat op de avond. Bitterballen was niet meer mogelijk omdat de frituurpan (reeds) was uitgezet.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    9,6
    Geweldig goed restaurant, heerlijke maaltijden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is eenvoudig, wel persoonlijk klaargemaakt.

    Geweldig goed restaurant, heerlijke maaltijden. Enthousiaste bediening Goede uitval voor het Pieterpad

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,9
    Restaurant uitmuntend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt was vrij simpel. Geen zuivel en geen fruit. Sommige personeelsleden zelf ongemakkelijk bij luxe van accomodatie.

    Restaurant uitmuntend. Service en vriendelijkheid van vast personeel was top. Extra's zoals koffie op kamer.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    10
    De kamer uitstekend dinners waren super
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op mijn samsung tabtet had ik geen wiffi

    De kamer uitstekend dinners waren super het personeel zeer vriendelijk en attent wij voelde ons in de watten gelegd

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,2
    Wat een geweldig restaurant is Mezzo!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat een geweldig restaurant is Mezzo! Het verdient een ster. Wij waren ontzettend enthousiast. Niet alleen over het eten, maar ook over de bediening (heel correct en vriendelijk) en het oog voor detail. Een servetring om een mooi linnen servet bijvoorbeeld. Prachtig wit tafellinnen. Verzilverd bestek. Een krukje voor de dames om hun handtas op te zetten. Je krijgt in alle opzichten waar voor je geld.

Er zijn ook 29 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: