Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Heynen 3-sterren

Broekhem 40, 6301 HJ Valkenburg, Nederland

#12 van de 52 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 366 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,2
    Een ontspannen en goed verzorgd verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrit van de grote parkeerplaats is krap.

    Het uitgebreide en lekkere ontbijt werd vriendelijk geserveerd. De kamers waren ruim en gezellig. Grote badkamer met goede handdoeken. Het bed was goed en lang, prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,7
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ja slecht informatie ontbijt niks goed aan kamer wel keiproper gelieve in vervolg mededelen geschikt of ongeschikt voor invalide , eigenlijk zou ik mijn geld moeten terug krijgen zo een hel voor een invalide persoon

    Ja vindt gewoon dat ge moet mededelen geschikt voor mindervaliden voor mij was een hel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    6,7
    Voor familiebezoek met een korte vakantie een prima verblijf.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was prima, de kamer aan de achterkant was (bij de terugkomst van andere gasten in de nacht) te lawaaierig. Je kunt niet om het bed heen, wat lastig is om dan de ramen te bereiken. Geen goede hoofdkussens. Uitstekende douche, ruimte badkamer aan de kleine kant, maar functioneert prima. Ontbijt is uitgebreid echter het brood is niet vers, dat is jammer. Heel variërend, jus d'orange is iets minder, eieren zijn te hard, vruchten-yoghurt bezit 22% suiker en er is géén cappuccino! Minder variërend, betere kwaliteit zou hier een uitkomst zijn. Frisdrank, geen cola zero, cola light of een rivelladrankje helaas. Vriendelijke mensen, echter niet kunnen betalen in een hotel/pension met pin is niet meer van deze tijd. Je moet dan best ver naar een pinautomaat, dat is lastig als ook het verkeer nog eens druk is. Garage voor het stallen van de fietsen en ook parkeerplaats voor je auto is zeker een voordeel. Vr. Groet fam. van Hellemond.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,9
    goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt erg ouderwets(mandjes brood en schaaltjes beleg) maar was prima voor de prijs die je ervoor betaald.

    eenvoudig maar schone kamers voor een nette prijs op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    goede prijs-kwaliteitverhouding en goede uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer had geen airco of ventilator, in de zomer zou het hier te warm zijn. Het ontbijt was op zich prima (ruim voldoende), maar sober. Geen bolletjes/broodjes, maar boterhammen en 4 dagen achter elkaar (bijna) hetzelfde. Een haarföhn op de kamer zou een goede aanvulling zijn. Ook de shampoo en zeep was wat karig. Na gebruik van de glazen zijn er geen schone glazen neergezet.

    Vriendelijke mensen. Ruime en schone kamer aan de achterzijde (rustig) en ook de badkamer was zeer schoon. Onze motoren konden in de garage geparkeerd worden. In nog geen 10 min. wandelen sta je in het centrum van Valkenburg. Het hotel beschikte ook over eigen parkeerplaatsen voor de gasten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    DE ONTBIJT WAS GOED EN WE WERDEN GOED ONTVANGEN.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    DE ONTBIJT WAS GOED EN WE WERDEN GOED ONTVANGEN. EN ZE HEBBEN ONS VERTELT WAT ER ALLEMAAL IN DE BUURT TE DOEN WAS EN HOE WE DAT DE BESTE KONDEN DOEN . EN DAAROM HEBBEN WE DE AUTO LATEN STAAN EN MET DE OV GEREIST EN VEEL GEWANDELT.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat we laat terug waren hebben we het ontbijt gemist en was de gastvrijheid niet al te fijn bij uitchecken! Echter ons probleem maar hadden gehoopt op meer zuid Limburgse vriendelijkheid!

    Fijn dat we de vrijheid hadden om laat nog gebruik te kunnen maken van faciliteiten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,8
    Prijs kwaliteit dik in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed en voldoende , maar een koffiekoek of een croissant zou het helemaal top maken .

    Mooie nette kamers . Vriendelijke uitbaters . Goede gratis parking.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    10
    Toplocatie als je in Zuid-Limburg wilt gaan wandelen of fietsen: Aanrader!!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit hotel is niet meer het nieuwste maar is gewoon een perfecte uitvalsbasis om te gebruiken als je naar Zuid-Limburg gaat voor een fiets- of wandeltocht. Alles is om de hoek, je kunt je auto gratis parkeren op een zeer ruime parkeerplaats achter het pand en loopt zo naar de trein, bus of het centrum van Valkenburg. Als je een super-de-luxe hotel zoekt dan zit je hier verkeerd maar dat moet je ook niet verwachten voor dit bedrag. Echt een aanrader!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    gewoon goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    misschien bij ontbijt gebakken spekjes of crousants maar alles was ruim voldoende

    we hadden mooie kamer lekker ruim hadden hondje bij ons dus lekker beneden ,alles goed verzorgd voor mevr gluten vrij ontbijt was prima voor elkaar ,alles super schoon ,vriendelijke eigenaren

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    9,2
    Heerlijk kerstweekendje Valkenburg gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets. Prima hotel.

    Ontbijt was prima voor elkaar. Heerlijk geslapen. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Al met al een aanrader voor een weekendje Valkenburg.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    8,8
    Heerlijke dagen gehad in Valkenburg met de kerstsfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is mij niets tegen gevallen.

    Het hotel was goed bereikbaar en je kon de auto gemakkelijk achterom parkeren op de eigen parkeerplaats. Kamer was prima en groot genoeg. Kamer en badkamer waren zeer schoon. Het ontbijt was super goed verzorgd. Hoteleigenaren waren zeer vriendelijk en gaven tips wat te doen in de omgeving. 10 minuten lopen was je midden in het centrum en openbaar vervoer(trein). Wij hebben een fijne korte vakantie gehad en mochten we weer eens overnachten in Valkenburg dan vooral in dit Hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    Het was aangenaam en prettig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen

    Het ontbijt was prima, 3 vleeswaren maak er 4 van . Hygiene uitstekend, verzorgde kamer. Gastheer en gastvrouw zeer vriendelijk.niets viel tegen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    9,6
    Een fijn familiehotel met goede verzorging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets.

    De kamer was comfortabel en zeer netjes en SUPER SCHOON, de kamer was heerlijk ruim, dus geen benauwd en opgesloten gevoel. Alles was aanwezig en er was zelfs een redelijk grote t.v. aanwezig. Ontbijt werd aan tafel geserveerd en was zeer royaal. Eigenaars waren erg vriendelijk en belangstellend. Voor herhaling vatbaar 👍

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    7,5
    Een paar heerlijke dagen gehad in Valkenburg en Maastricht, beiden in Kerstsfeer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor ons was het prima!

    De kamers waren prima voor een paar overnachtingen. Heerlijke grote douche! Geen enkel minpunt. Prijs/kwaliteit verhouding: een aanrader. Zeer royaal ontbijt, we dachten dat we een dagje in de mijnen of in de bouw moesten werken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    6,3
    Valkenburg is absoluut de moeite, helaas waren we door de slechte bedden allesbehalve uitgerust.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was basic: je kreeg ongevraagd een hard gekookt ei (kan ook gevraagd worden of je dit wenst - allergie?), verder kregen we 1 snee salami, 1 snee boterhamworst en 1 kleine snee hesp en dit voor 2 personen is een beetje op het randje, brood en beschuit, geen pistolets of croissants op zondag, wel veel confituur-, choco-, pindakaasvlootjes. Maar wat helaas echt tegenviel waren de bedden, véél te zacht en aan vervanging toe. Je ziet als het ware een hele put in de matrassen, we zijn beide met rug- en nekpijn opgestaan. Dat heeft op het weekend toch een domper gezet. Het hotel was net een sauna, overal stond de verwarming op het hoogst, helemaal niet aangenaam. In de slaapkamer en badkamer konden we dit gelukkig af zetten.

    Een goede douche, propere badkamer. De kamer en het hotel zijn netjes onderhouden, niets op aan te merken. De mooie kerstversiering geeft ook een gezellige sfeer. Veel info beschikbaar over de activiteiten in de buurt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,9
    we hebben ontspannen gelogeerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    er had iets meer dagelijkse variatie in het boterhambeleg (vleeswaren) mogen zijn en misschien in het weekend een croissantje.

    dat het hotel gerund werd door vriendelijke mensen met rust en netheid hoog in het vaandel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,8
    Bed was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte parkeergelegenheid. Verouderde inrichting. Onze kamer had slecht uitzicht. Geen waterkoker. Niet voor mensen die slecht ter been zijn.

    Bed was goed. Ontbijt redelijk. Kamer was schoon. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,1
    De kamer was in orde zo ook de badkamer .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was simpel , wel variatie in brood maar geen pistolet of croissant . De koffie was ook niet warm , de thee wel .

    De kamer was in orde zo ook de badkamer . de bediening was vriendelijk .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Prima voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De luide muziek uit de kamer naast ons De rook die onze kamer in kwam door mensen die beneden buiten rookten zorgde ervoor dat we het raam moesten sluiten Geen terras waar men iets kan drinken.

    Prima ontbijt vriendelijke hoteleigenaren Ruime prima kamer met goede bedden en prima badkamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,8
    eenvoudig hotel voor 1 nacht prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    sfeer en entourage van het hotel was een beetje oudbollig.

    ontbijt was eenvoudig, wel goed, aan tafel geserveerd, geen broodjes maar boterhammen heerlijke tuin achter het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    Prijs en kwaliteit waren in perfecte verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets het was gewoon prima, naar het centrum is ruim 10 minuten lopen, dus als je slecht ter been bent niet de beste optie. Voor alle andere mensen een perfecte en voordelige oplossing. Ik zou zeker weer boeken

    Prijs en kwaliteit waren in perfecte verhouding. Alles was eenvoudig maar goed en perfect schoon. De dame die het ontbijt verzorgde was vriendelijk en een extra potje koffie was geen enkel probleem

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,8
    Prima prijs/ kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    koffie/ thee faciliteiten op de kamer. ontbijt basic, maar wel meer dan voldoende.

    vriendelijke eigenaren. mogelijkheid gratis parkeren. prijs/ kwaliteit verhouding

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,3
    Gastvrij, vriendelijk en zeer attent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niet echt geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, er zijn veel trappen maar er is geen lift.

    Gastvrij, vriendelijk en zeer attent. Inrichting is wel wat gedateerd, maar goed onderhouden, schoon en netjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    6,3
    Eenvoudig maar voor de prijs niet te klagen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wat verder van het centrum af. Dus dat was tien minuten lopen!

    Het ontbijt was eenvoudig maar meer dan voldoende. De kamers prima. Er was geen lift in het gebouw. Dit kon ik niet uit de gegevens terugvinden voordat ik geboekt had. Voldoende informatie gekregen wat er in de omgeving te doen is!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    10
    Zeer vriendelijk ruim en schoon hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt werd opgediend i.p.v een buffet dat vond ik minder omdat er zoveel op tafel werd gezet dat je wel met 4 personen had kunnen ontbijten. Er was zoveel keuzes in verschillende brood soorten beschuit en yoghurt plus een ei het was overweldigend.

    Een zeer ruime kamer en alles zeer netjes en schoon. Het verblijf doet niet onder aan een 3 sterren hotel. Is zeer aan te raden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,5
    Leuk hotel,met een vriendelijke gastvrouw/man,en een prima prijs kwaliteitsverhouding.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was een beetje te vroeg,maar dat is eigenlijk het enige wat tegen viel.

    vriendelijk personeel,en de ligging was prima,omdat we dagelijks naar het station moesten lopen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Goed voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eénpersoonskamer was wel heel klein. Wel netjes en gerenoveerd. Geen barretje. Maar tegenover zit wel een bar van een ander hotel.

    Net ontbijt, geserveerd aan tafel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,3
    Goede locatie, matig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was matig, vooral gezien mijn vriendin glutenvrij eet. Daar waren weinig opties voor en er werd niet heel veel mee gedacht. De eigenaresse had wel glutenvrij brood gekocht, maar gaf zelf aan dat dit niet lekker was en het was dan ook keihard. Verder ook niets vers. Het hele hotel kwam een beetje stoffig/oubollig over, maar wellicht passend bij de prijs.

    Goede locatie, voldoende parkeerruimte, betrokken personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    6,3
    Mag meer sfeer, ga met de tijd mee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt viel toch wel tegen. In een ontbijtbuffet kun je meer en gevarieerder aanbieden. Dit kunnen dan ook versere producten zijn. Ook door de klassieke muziek gaf dit geen fijne sfeer. Ook een oud hotel kun je met leuke details een vrolijke sfeer geven. Met een kleine aanpassing, een soort overkapping en een gezellig zitje kun je de tuin ook meer sfeer geven.

    Het was een rustige accommodatie. Binnen loopafstand van het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    Zeer uitgebreid ontbijt met de keuze per persoon uit...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De matrassen op de bedden zijn voor mij persoonlijk te zacht Er is behalve het raam open zetten geen mogelijkheid om de kamer te koelen.

    Zeer uitgebreid ontbijt met de keuze per persoon uit kannetje koffie of thee. Vriendelijke mensen en een kamer die groot genoeg is!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    Vriendelijke eigenaren, parkeergelegenheid en mogelijkheid...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden een kamer aan de straatkant en hadden daardoor last van het vele verkeer. Volgende keer boeken we een kamer aan de achterzijde.

    Vriendelijke eigenaren, parkeergelegenheid en mogelijkheid om onze fietsen veilig op te bergen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    9,2
    Prima prijs/kwaliteit verhouding (we hadden een aanbieding!)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten met onze bagage wel een aantal trappen op!

    Prima uitgangspunt voor wandelingen in het mooie Limburgse landschap! Je kunt te voet naar het centrum! Bij slecht weer zijn er ook genoeg mogelijkheden om je te vermaken. De kamers zien er zeer netjes uit de bedden waren goed de eigenaren vriendelijk!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    Fijn hotel voor goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer aan straatkant. Het ligt aan een drukke weg, met open raam veel geluid. Steile trappen naar boven, voor ons totaal geen probleem, maar kan voor anderen lastig zijn.

    Het hotel ligt op loopafstand van het centrum, vriendelijk personeel, prima kamer met mooie badkamer, lekker ontbijt, uitgebreid ontbijt, wifi op kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,8
    was super op het bed na
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het bed

    ontbijt was lekker gewoon eenvoudig en de Kammer ook zag er netjes uit alleen het bed vonden we niet echt lekker was zacht en wiebelig badkamer zacht er ook netje en schoon uit net als de kamer zelf handdoekjes werden elke dag verschoont dus alles wat goed op het bed na

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    6,7
    Prima accomodatie voor een scherpe prijs. Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We misten een croissantje bij het ontbijt

    Het was een zeer nette, ruime kamer aan de rustige kant. Dus geen lawaai van auto's. De bedden waren goed. De douche was erg netjes, schoon en ruim.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    Is goed bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen lift, je moet met de trap. Dus niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

    Ontbijt was royaal. Om tien uur kregen we ook nog gratis koffie omdat dat over was van het ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,6
    Mooie schone kamer met goed ontbijt, aanrader voor bezoek Valkenburg !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets.

    Kamer zeer schoon, tuinkamer gekregen omdat ik een scootmobiel bij me had, zodat ik deze hierin kon zetten en opladen, zeer goed meegedacht door hoteleigenaar. Ik had hiervoor telefonisch contact opgenomen paar dagen van tevoren ( wel zo handig ) .

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    8,3
    EEN GOED AAN TE RADEN FAMILIEHOTEL
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    als ik iets moet zeggen,het ontbijt was goed,er was zoet en hartig beleg.Alleen miste ik misschien een croissantje en een pistoleetje,We kregen boterhammen,beschuit meer dan genoeg..en een hard gekookt eitje.Koffie..thee zoveel je maar wil, voor de rest geen minpunten.Ik zal zekers niet wegblijven omdat ik iets bij het ontbijt heb gemist,dit is puur persoonlijk

    Ik had op voorand geinformeerd of we vroeger mochten aankomen,en onze auto al op de parking mochten zetten,en dat was super,dan konden we vroeger naar het centrum gaan.En onze kamer kregen we ook al toegewezen,dus dik in orde voor ons.Het was heel warm op de kamer, maar gewoon aan de knop vd verwarming draaien he,meer moet je niet doen.We hadden kamer 12,een grote,nette kamer met ruime badkamer.Voor ons was dit hotel qua prijs,vriendelijkheid en netheid dik ok hoor een aanrader.Wil je echt luxe en chiqueheid dan kies je iets andersHet hotel is 10 min stappen van het centrum,heel goed te doen.Dit hotel is alleen maar voor mensen die goed te been zijn,er zijn binnen wel wat trappen te doen naar de kamers;Wij gaan zekers terug

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    8,3
    Keurig familiehotel, eigen parking, aardige eigenaren, goede prijs kwaliteit
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was niet heel uitgebreid maar voor de prijs was het meer dan voldoende

    Keurig familiehotel typisch voor de streek, lichtelijk ouderwets ingericht maar comfortabel. Erg vriendelijke mensen die het hotel runnen. 1p kamer was beetje krap maar van alle gemakken voorzien. Keurig schoon sanitair. Flatscreen tv. Goede wifi. prive parking achter het hotel. kortom goede prijs/kwaliteit.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    10
    Een fantastisch weekend in een uitstekend hotel!! Een echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen idee, misschien wifi op de kamer. Maar daar vertoef je niet zoveel.

    Het was geweldig goed!! Uitstekend ontbijt, zeer vriendelijke uitbaters en het hotel heeft zeer goede ligging. De kamer en badkamer waren erg netjes en de bedden hebben goede matrassen!!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    8,8
    Heel gezellig, kleinschalig familiehotel.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er is parking voorzien. Tip: plannetje op de internetmelding voorzien zodat je er direct bij kunt bij aankomst.

    Heel gezellig, kleinschalig familiehotel. Super vriendelijke eigenaars. Nette, ruime kamer aan de kant van de tuin, praktisch als je een huisdier mee hebt. Ontbijt is ruim voldoende en wordt aan tafel geserveerd.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    7,1
    Goede prijs kwaliteit ruime kamer goed ontbijt mis fruit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden Rugpijn na een nacht Wat hardere matras zou een must zijn zijn aan vernieuwing toe !!! Geen lift

    Goede prijs kwaliteit stuk vers fruit voor elke gast is een must voor de toekomst Vriendelijk onthaal super Parking aan het hotel Zeer proper

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Goede verblijft
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden waren een beetje zacht en de kussen heel zacht. Een kwestie van smaakt.

    Heel aangenaam verblijft. Vriendelijke personeel. Heel schoon dat voor ons heel belangrijk is. Onze hond was ook heel welkom.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    No nonsense hotel op loopafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig, bedden okay, alleen kussens kunnen iets beter.

    Vriendelijke eigenaren, op loopafstand van het centrum, gratis parkeergelegenheid en erg schone kamer en badkamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,2
    Prima hotel. Ideaal voor een fietstripje.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed, alleen het geserveerde brood was niet geheel vers. Minstens een dag oud. Tip: verse afbakbroodjes.

    Degelijk hotel. Schone kamers. Vriendelijk personeel. Fietsen konden in de garage. Gratis parkeren op eigen terrein. Goedkoop. Aanrader.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,9
    Rustig hotel, keurig en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rustig hotel, keurig en schoon. Wel wat gedateerd qua inrichting. Ligt op de route van het Pieterpad en is niet duur. Prima ontbijtje. Eigenaar heeft geen pinautomaat dus contact betalen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,3
    Prima plek voor een prima prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen mogelijkheid om fijn op terras te zitten. De 4plastic stoeltjes nodigen niet uit.

    Keurig nette kamer. Vriendelijk behulpzaam personeel. Prima ontbijt. Goede parkeergelegenheid. Voor een kort verblijf heb je niet meer nodig. Super uitvalbasis. Centrum en station vlakbij.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    7,1
    Eigenaren waren erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel ligt aan een drukke weg, waar ook 's nachts nog veel verkeer rijdt. Bedden waren erg zacht. Verder is het ontbijt genoeg, maar qua variatie onvoldoende (alleen boterhammen met verschillende soorten beleg). Vreemd dat je alleen contant kunt betalen.

    Eigenaren waren erg vriendelijk. We kwamen om een weekend te fietsen en fijn was dat we de fietsen in de garage konden zetten. Gratis parkeerplek bij het hotel, wel 1 auto per kamer, maar anders is er gratis parkeergelegenheid op loopafstand. Qua prijs-kwaliteit prima in orde

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    9,2
    Heel fijn hotel op een ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was erg warm op de kamer. Misschien kan een ventilator uitkomst bieden.

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Dat we een ontbijtpakket meekregen omdat het ontbijt te laat was voor ons, was helemaal top en prima verzorgd!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    9,2
    Moet zeker nogmaals terug
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht vanuit mijn kamer was er niet echt maar ik kwam voor het wandelen en daar is mogelijkheid genoeg voor

    Ontvangst en verblijf zeer vriendelijke eigenaren. Kamer en wc/ douche keurig netjes en schoon. Ontbijt ruim voldoende brood ed. Parkeren achter het hotel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,1
    Ging voor het fietsen dus prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Meer ruimte op de kamer en 2 verdieping e.v.t arco. Er was ook geen gezellige ruimte om buiten te zitten.

    Het ontbijt was goed. Kamer was op de 2 verdieping klein en erg warm. Kamer was. wel heel goed schoon

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    6,7
    Prettig verblijf in wat gedateerd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden wat zacht, (veren matras wat oud...) naar onze smaak. Ook zijn ze erg smal. Kamer doet wat gedateerd aan, en douchedeur viel spontaan uit de rails...herhaaldelijk.... Handdoeken beetje dun en aan vervanging toe. De (lange) gang naar de kamer ruikt wat muffig...

    Goed en smakelijk ontbijt, 'brood' in grote mand geserveerd...hoewel wellicht een 'buffet style' iets 'moderner' was geweest...nu wordt er denk te veel weggegooid. Rustige en zeer ruime kamer. (# 14) Vriendelijk personeel en eigen parkeer gelegenheid achter het hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    6,7
    Eenvoudig hotel vlakbij hartje Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Warme kamer zonder airco, verouderd/saai interieur, erg lawaaiige straat

    Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Eenvoudig, maar prima ontbijt. En alles was erg schoon.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    6,7
    Niet slecht, maar ook niet bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco, erg warm op de kamer. De gehele rekening contant moeten voldoen: erg uit de tijd. We waren vergeten dat we toeristenbelasting moesten betalen, we hadden nu bijna te weinig geld ... Ontbijt is ook niet echt geweldig: vooral heel veel boterhammen.

    Schoon. Goede Wifi. Goede douche.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,2
    Goede keus voor een kort verblijf in Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De netheid van de accommodatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,3
    Redelijk tot goed tevreden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wel wat gedateerd Hotel, niet echt een zitje/terras

    Schoon Familie Hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    Goed hotel - goede prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijke mensen bij de bediening - familiehotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    Zij was een dienende gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco. Geen gezellige zitjes. Geen fantasie bij het ontbijt.

    Zij was een dienende gastvrouw.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,9
    Oud brood bij het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud brood bij het ontbijt. Verder alles prima geregeld

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verkoeling

    Douche en toilet voortreffelijk en schoon. Kamer goed, alleen jammer met de warmte geen verkoeling

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,7
    prima kamers en goede ligging alleen ontbijt mag beter
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het ontbijt.Droog brood .Erg simpel

    de ligging was prima en kamer ruim en schoon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,2
    Prima verblijf. Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Matras bed

    Goed ontbijt, Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,8
    Gastvrijheid personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed mocht iets minder kraken maar ach

    Gastvrijheid personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Alles keurig netjes.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles keurig netjes. Aardige eigenaren waren heel vriendelijk.keurige kamers goed ontbijt.we waren hier voor pinkpop

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gevarieerd ontbijt, en iets minder

    Alles was prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Relaxed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is basic maar voldoende. Zeer schone kamers en vriendelijke eigenaren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    prima prijs/kwaliteitsverhouding, op loopafstand van centrum, gratis parkeren, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, prima prijs/kwaliteitsverhouding

    Gratis parkeren

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    Alles schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar centrum viel toch wat tegen

    Alles schoon en netjes

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    heerlijk rustig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen minpunten

    vriendelijke bediening,schoon,

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    heerlijk ontspannen in een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was wat sober, wel genoeg maar geen broodjes of croisant

    De kamer was erg goed en schoon!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke bedden. Goed ontbijt en bovenal vriendelijke mensen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Saai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Geen lift en te weinig trapleuningen en een kapstok op de kamer.

    Eentonig ontbijt geen afwisseling nooit eens een lekker broodje. De kamer was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,3
    Prima bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Gezellig huiselijk hotel.Vriendelijke mensen.Prima locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Parkeren bij hotel zeer schone kamers en een zeer net ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Parkeren bij hotel zeer schone kamers en een zeer net ontbijt

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: