Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Amsterdam 5-sterren

Apollolaan 138, Amsterdam Oud-Zuid, 1077 BG Amsterdam, Nederland

#209 van de 448 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1194 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    5,0
    Ontbijt was top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Binnenbar niet open 's avonds en te koud en ongezellig om buiten te zitten. Kamers zijn echt aan renovatie toe. Vasttapijt op de kamer vinden wij heel vies. En het behang mag ook dringend vervangen worden. Ongezellig douchen in een badkuip. Bij de naam "Hilton" hotel toch iets meer verwacht.

    Ontbijt was top. Veilige parking. Rustige ligging.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,7
    .... het bed in het Hilton is geen aanrader voor een goede nachtrust
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het kingsize bed was erg kort. Waarschijnlijk 2 meter lang. Bij uitchecken dit gemeld als klacht. Medewerker deed voorkomen dat zij dit nog nooit eerder had gehoord. Het voldeed aan de 'internationale maat' kreeg ik te horen. De internationale maat is voor mij geen reden. Mijn bezwaar werd volledig van tafel geveegd. Ik ben daar zeer ontstemd over !! Hilton heeft geen goede beurt gemaakt !!

    De rust, verzorgde kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Kamer voldoet aan de verwachtingen, rustige ligging op...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Vasttapijt in de kamer en een gordijn aan de douche zijn in deze tijden toch wat voorbijgestreefd. Prijzen aan de hoge kant, maar dat is de algemene trend in grootsteden zoals Amsterdam.

    Kamer voldoet aan de verwachtingen, rustige ligging op wandelafstand van het centrum, bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime keuze in de bar (ook de betere Belgische bieren :-) )

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    5,8
    Volgende keer naar een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben op 1 dag twee keer nieuwe kaarten moeten halen bij de balie om in de ligt en onze kamer te kunnen komen waaronder 1 keer om 11:00 uur s' avonds. De tv deed het niet. Je moet douchen in bad. Wifi is ook erg slecht. Bij het ontbijt de broodjes waren heel erg taai, was zeker niet vers, we waren er rond 8:00 uur. Dit is alles voor 274 per nacht, ik had echt meer van het Hilton verwacht, volgende keer probeer ik het hotel aan de andere kant van de weg. Heb dit ook allemaal bij de balie gemeld, kreeg alleen excuses aangeboden.

    De kamer was heel schoon. Het uitzicht was erg mooi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Hilton prachtig maar duur... is het de prijs waard?
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezien de prijs zou ik meer faciliteiten zoals een zwembad verwachten. En niet douchen in een bad maar een aparte mooie douche.

    De kamers zijn mooi en schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    6,7
    matig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Plus Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ben nog bezig met terugvorderen van teveel in rekening gebrachte kosten. Ondanks mijn verzoek om een herberekening moest ik die betalen. Was genant ten opzichte van mijn partners.

    Bediening was goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    Aangenaam
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redicul om een bedrag voor een wifi connectie te vragen Dit is uit de tijd en om zo een Hilton Honers inschrijving af the dwingen is zeer onvriendelijk .

    Het Personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    6,7
    Amsterdam is een hele leuke toffe stad ;-)
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs vonden wij hoog dus hadden ook hoge verwachtingen van de kamer, tot onze spijt was de kamer gewoon, we hebben al in betere kamers gelogeerd voor een veel mindere prijs

    Het ontbijt was lekker niets op aan te merken, het personeel heel vriendelijk en behulpzaam dat was dit in orde

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,7
    Deze Hilton is mij toch tegengevallen , ongeacht de prijs van euro 177, 65 + alle extra`s
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Zonder enige informatie moest ik 35 euro betaling voor de parking , exact voor het hotel , van een nacht.Op het parking ticket geen info , geen info op de parking en portier en receptie gaven ook geen info. De uitleg die wij kregen was belachelijk : de parking is gemeente grond.Daar heeft de klant niets mee te maken ! Voor mij is dit een principe zaak. Raam aan de voorkant van de kamer was zeer vuil en wij keken uit op een zwart dak, 1e verdieping. De inrichting en kleur van de kamer is niet meer van deze tijd : donker bruin. Een cola light uit het koelkastje kost 7,50 euro en plat water(klein) 6,50 euro !???? Ik heb veel gereisd en ik kan dit best betalen , maar dit is allemaal te gek van woorden.

    Aankomst hal is zeer gezellig. Ontbijt was prima en de zaal was gezellig. Op de 10e verdieping is een gezellig restaurant.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    10
    We hebben het reuze naar onze zin gehad, we komen hier terug.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles was uitstekend, mooie kamer, lekkere bedden, Prachtig uitzicht over Amsterdam.

    het ontbijt was heerlijk, zeer uitgebreid, steeds goed aangevuld en koffie en jus d'orange werd aan tafel geserveerd. het was een feestelijk ontbijt !! we hebben niet in het Hilton gedineerd, waren elders uitgenodigd.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,2
    Zijn er nu voor de vijfde maal en is altijd goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Niets veel tegen

    Uitstekend ontbijt, vriendelijke bediening en accuraat Centrale ligging in Amsterdam Zuid op loopafstand naar museumplein en centrum, rustige kamers met alle noodzakelijke faciliteiten. Jammer dat de koffiebar bij de ingang meestal dicht is.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    6,7
    ontbijt en bar waren perfect, in het weekend is het hier...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grand Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    uitzicht; toch nog een beetje stappen naar de dichtstbijzijnde tramhalte, dit kwam ook door werken in de straat van de eerste lijn die je normaal tegenkomt

    ontbijt en bar waren perfect, in het weekend is het hier rustig, vermits het eerder een zakenhotel is

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,2
    Prettig
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 2 nachten

    Een toiletborstel in de badkamer ontbrak en een douchegordijn in het bad is niet fijn en niet meer van deze tijd.

    Het ontbijt was prima behalve het gekookte ei. Niet zacht, maar vloeibaar.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    5,8
    eenmalig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Plus Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Ik was in Amsterdam voor een conferentie die plaats vond in de Hilton Airport, ik had de fout gemaakt door Hilton Apollolaan te boeken, ik heb dan gebeld met booking.com en Hilton Airport, voor hen was het geen problem om hotel om te zetten van Apolloaan naar Airport maar bij de Hilton Apollolaan wilden ze dit niet doen. Ik vind dit persoonlijk zeer klantonvriendelijk en het bewijst dat niet de klant centraal staat maar alleen maar een korte termijn winstbejag. Het is dan ook de laatste keer dat ooit nog in een Hilton hotel zal logeren

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Hilton Amsterdam
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor 1 nacht is hoog (240 euro), voor later uitchecken betaal je nog eens 100 euro extra (ivm marathon was dat wel fijn geweest).

    De kamer en het uitzicht vanaf 9

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    5,4
    Prijs kwaliteit niet goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 4 nachten

    Van Hilton Amsterdam had ik wel meer verwacht. Kamers zijn dringend aan opfrisbeurt nodig. Vast tapijt lijkt mij niet zo proper. Airconditioning maakte heel veel lawaai. Wij wilden 's avonds nog iets drinken in de bar, maar was gesloten. Het terras was wel open, maar koud om te zitten. Dus ongezellig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,3
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen WiFi op de kamer, ook al had ik het gevraagd aan de receptie. Daar hadden ze mij verteld dat als ik mijn e-mailadres opgaf en Hilton Member werd, het wel gratis zou zijn. Werkt dus niet.

    Kamer was proper, meer dan ruim genoeg. Minibar en theehoekje zijn heel gezellig. Ontbijt was zeker in orde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Heerlijk uitgebreid ontbijt met veel verse producten.
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werking lift met behulp van pas was bij inchecken niet uitgelegd.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt met veel verse producten. Uitstekende bediening. Mooie mogelijkheid om met boot aan te leggen. We hebben van daaruit een prachtige boot tocht naar Ouderkerk aan de Amstel gemaakt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Adequate service in een duur hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De snelheid bij de lunch was op een verder vrij leeg terras veel te traag, het ontbijt was bijzonder druk, er was een feestje in de tuin dat 's middags -dat dan wel- in onze kamer erg goed hoorbaar was. En tja, voor een nachtje slapen, parkeren, twee ontbijtjes en twee lunches waren we meer dan €400 kwijt. De prijs/kwaliteitsverhouding was niet hoog.

    Het hotel is ruim, er is vrij veel personeel, de kamers zijn groot, het ontbijt is in orde, parkeren is prima, de plek is aardig, het sanitair is adequaat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    Een verrassing voor mijn zus
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Zie boven ...... Het is jammer .....

    De kamer kun je wel verwachten van de Hilton concerns. Het ontbijt was goed, een heel aardige man (die in de bediening werkt) die gelijk met ons een praatje maakt net alsof wij daar al dagen verbleef. Hier zou ik nog heel graag terug willen komen. Enkel een klein minpunt is bij de receptie, men gaat ervan uit dat mensen die daar inchecken ook allemaal engels spreken, maar dat vind ik. Maar voor de rest vind ik heel fijn om mijn nacht door te brengen in het Hilton Hotel, het was nl. een verrassing voor mijn zus. Het is jammer dat na mijn diner ik op het terras nog een kopje koffie wilde nemen, dat het niet kon omdat zij de machine al heb schoongemaakt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    5,8
    Goed verblijf maar zijn wat ons betreft echt wel verbeter punten.
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrijwel al het personeel en alle informatie is in het engels. Sommigen van het personeel kunnen geen eens nederlands. Best vervelend bij een uitje in eigen land. Nu kunnen we ons redelijk redden met engels maar toch vind ik het erg hinderlijk als je in je eigen land geen eens begrepen wordt in je eigen taal door het personeel. Verder waren de bedden erg hard en kwamen we beide terug van een weekend weg met rug en nek pijn door de harde matrassen.

    Het hotel was netjes en ontbijt was goed. Kamers zijn prima en de badkamer is netjes en schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    6,7
    Matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik was mijn MacBook oplader vergeten in de kamer bij uitchecken. Ik heb hiervoor gebeld en zou teruggebeld worden nadat gecheckt was of deze was gevonden, maar dit is niet gebeurd. En de oplader heb ik dus niet terug gekregen. Het ontbijt vond ik ook erg standaard en niet meer van deze tijd met vele bewustere en gezonde alternatieven.

    Vriendelijkheid van personeel en schone kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    6,7
    Goed hotel dichttbij het concertgebouw
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de prijs-kwaliteit niet in verhouding. De kamer was goed maar wel gedateerd. Het eten en drinken is in verhouding erg duur.

    Goed ontbijt. Mooi uitzicht op de gracht

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    6,7
    Ontvangst aan balie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren is heel erg duur: 35 EUR/dag. Afruimen tijdens ontbijt is vrij opdringerig. Werden constant in het Engels aangesproken. Op zich geen probleem maar als ze horen dat je Nederlands spreekt zou je toch verwachten dat ze je in het Nederlands antwoorden.

    Ontvangst aan balie. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,8
    Heerlijk hotel met vriendelijk personeel op een mooie locatie in Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was al een aantal weken voor aankomst een bedrag van mijn creditcard gehaald. Daarnaast kwam de prijs niet overeen met de prijs die booking mij had doorgegeven. Bij navraag hierover werd de prijs meteen aangepast en het bedrag teruggestort. Ook hoefden wij geen parkeerkosten te betalen als tegemoetkoming omdat het was misgegaan. Dat konden wij erg waarderen. Al met al dus goed opgelost.

    Wij hebben een heerlijk verblijf gehad; een pima kamer met een heerlijk bed/ douche en een prachtig uitzicht over Amsterdam. Het ontbijt was een feestje en het personeel was erg vriendelijk. Parkeergelegenheid voor de deur. Kortom wij komen graag nog eens terug.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Plus Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 3 personen boeken en een 2 persoons kamer krijgen met een stretcher...slecht geslapen met de ijzeren vering in het matras... Het enige wat me bij is gebleven zijn de sorry hier en sorry daar

    De portiers waren heel behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,1
    Hilton
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd niet gestrooid ondanks alle sneeuw. Het was nogal een glijbaan. De minibar werd berekend enkel omdat ik deze had geopend om deze te bekijken. Vreemde gang van zaken. Achteraf de kosten voor het parkeren was ook zonde. Die kreeg ik pas te horen bij het uitchecken.

    Personeel was erg behulpzaam. Werd alleen steeds in het Engels benaderd. Wat vreemd voelt in eigen land. Maar snap het door de hoeveelheid buitenlandse gasten. Het ontbijt was ook zeer goed geregeld. Wederom een pluim voor het vriendelijke personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    4,6
    Ondermaats
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi op de kamer was betalend, personeel kwam erg ingestudeerd over, alsof we met robots te maken hadden. Hotel is aan een opknapbeurt toe, het interieur is oud, de badkamer was niet goed afgewerkt en voor deze prijs hadden we iets meer luxe en exclusiviteit verwacht dan het douchegordijntje met de bloemetjes op. Ontbijt hebben we niet genomen vanwege de prijs, het fantastische uitzicht over het kanaal was niet bepaald indrukwekkend. Prijs/kwaliteit een flop, we gaan nooit meer terug.

    De bedden waren goed, kamer was proper.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    8,3
    Goed internationaal hotel, dat drijft op oude waarden
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Om half tien werd er gevraagd of de kamer schoongemaakt kon worden, terwijl wij aan het aankleden en douchen waren. Wij hebben dit als zeer onaangenaam ervaren. Gezien de vele recensies mbt dit onderwerp heeft men dit aspect bij housekeeping niet op orde.

    Het ontbijt is uitstekend, compleet en er wordt overal voor gezorgd.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    6,7
    Voor een 5 sterren hotel hadden wij ons er meer van voorgesteld.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is gedateerd, douchgordijn.., poederkoffie op de kamer.. te dun dekbed.., verkreukelde vitrage... ventilatiesysteem maak veel lawaai..( lauwe ) koffie uit een kan bij ontbijt.. standaard in het engels aangesproken.. als je uit de lift komt op de verdieping ruikt het niet echt fris.., € 10.00 voor een wijntje.. in de bar, en € 35.00 parkeerkosten.

    De locatie van het hotel is mooi, vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    6,7
    De moeite waard voor de rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het afzuigsysteem maakte veel lawaai na een nachtelijk bezoek aan het toilet..Wij kregen het apparaat voor geen mogelijkheid uit. Wij hebben deze nacht dus maar 3 uur geslapen...

    De kamer was nog niet klaar dus kregen wij een upgrade naar de zelfde soort kamer maar dan een paar etages hoger met een prachtig uitzicht! Geweldig! Het personeel was erg behulpzaam. Aan de balie een taxi vragen..binnen 2 minuten was die er!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    6,3
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bijna geen personeel te vinden, die gewoon Nederlands spreekt. Verschrikkelijke muziek in een overigens prachtige bar. Ook tijdens het ontbijt verschrikkelijke muziek. Wanstaltig hoog bedrag moeten betalen voor parkeren. Van 17.00 - 12.00 u volgende dag 35 euro ! Belachelijk. En ga zo maar door. Eens maar nooit meer dit hotel.

    Ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,8
    Comfortabele klasse
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vind food & beverage over hele linie aan de prijzige kant.

    Mooie en comfortabele kamers met goed bed, servicegericht en uiterst vriendelijk personeel!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    9,6
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.prima hotel, voor kort verblijf

    Kamers zijn goed in orde, Schoon, Kamer aan water, heel rustig. Mooi uitzicht, Dicht bij winkels en musea.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,2
    Mooi hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijke bedden en douche!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koude koffie! Tot twee keer toe. Gemeld en nieuwe gekregen, maar die was ook koud. Bij de derde kop was de koffie warm en te drinken. Maar hebben wel eens lekkerder koffie gehad. 2 personen van ons gezelschap hadden cappuccino besteld, dit duurde heel erg lang voordat het kwam. Bijna op het einde van ons ontbijt. Maar bediening deed er alles aan om de het "op te lossen", dus over het personeel geen negatieve opmerkingen.

    Het bed was heerlijk, maar ook de douche!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    10
    Verwennerij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is supervriendelijk, heerlijk verwend met Roberto's ontbijt met zicht op het water! Ook de kamer was aan de waterkant met panoramazicht over de stad, super!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    5,4
    Goede locatie, verouderd, matig restaurant en te kleine kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimere kamers, beter restaurant.

    Kamers klein tov prijs, eten duurde lang. Was matig, verkeerd gekregen en miest wachten. Geen enkele compensatie, terwijl wij te laat aan kwamen in het concertgebouw.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    5,0
    totaal uit proportie i z prijs / kwaliteit verhouding - dan ook nog E 35,00 P geld voor avond parker
    • Zakenreis
    • Stel
    • King Executive Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles / vreselijk vond ik het voor 350,00 per nacht

    AC werkte niet / ook niet na reparatie. Ook heeft badkamer nog een douche gordijn anno 1975 ! en druppelt de douche en zit er geen druk op de douche. Kamer is donker en depressief

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    5,4
    De 5 sterren niet waard
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was verschrikkelijk. Roerei was prut en niet gaar. Uitcheck was om 12u. Er zijn 3x mensen de kamer ingekomen terwijl wij sliepen!

    De bedden waren heerlijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad

    Locatie; comfort; kamer; ontbijt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    5,8
    Slecht geslapen, en dat is toch waar het om gaat
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Bed was echt te hard, airco maakt heel veel herrie en er was een lekkage bij de wastafel (sifon hing los, water liep over je voeten).

    Prima ontbijt!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    7,5
    het was leuk maar niet wow
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Vond de Badkamer vrij klein voor de prijs per nacht.

    Prachtig uitzicht vanuit de kamer over Amsterdam. Zalig zo wakker worden !

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    9,6
    Heerlijke bed, lekkere kussens.
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke bed, lekkere kussens. Goed Italiaans restaurant Roberto’s.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf voor citytrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie, de bedden en de sfeer zijn fantastisch!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    6,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer viel tegen, behang en vloer van de kamer kan beter

    Accomodatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Verblijf Hilton Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Buiten prettig verblijf, ook meteen goed geholpen bij plotseling ziekenhuisbezoek, in het weekend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    10
    Geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ons verblijf veel te snel voorbij gevlogen is

    De gastvrijheid en de prachtige tuin Met zicht op het water.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,2
    tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    dat de deur van de slaapkamer binnenkant niet proper was

    ontbijt was geweldig uitgebreid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Top
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel , nette kamer, goed eten. Voor ons een 10 zeker om nog een keer terug tegaan

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    Lokatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Grand Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi niet erg sterk op de 9e verdieping.

    Prima kamer, aangenaam verblijf en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    4,2
    personeel in hotel totaal niet geintreseerd jammer
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Plus Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruikt muf ...receptie duurt veel te lang slechte service

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een bad met douchegordijn is echt niet hygiënisch en onaangenaam!

    Het ontbijt, de rustige omgeving, vlakbij tramstop

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    10
    Super gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer druk

    Ligging en kamers zijn top

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Fantastisch ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Fantastisch ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    10
    Prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,8
    kamer mag opgeknapt
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    kamer mag opgeknapt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,6
    Geweldig!
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet. Ruime, comfortabele en schone kamer. Goede kussens en prima matras. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,6
    Goed hotel met heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Plus Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Vriendelijk personeel. Super ontbijt. Mooie ruime en schone kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    6,3
    vriendelijke ontvangst
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    voor een hotel van deze allure verdienen de kamers een opfrissing

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    8,3
    mooi sfeervol hotel met goede service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    mooi sfeervol hotel met goede service

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    9,6
    super goed hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Leuke sauna en stoomcabine. zeer verzorgde kamers en badkamers.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,8
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop

    De service

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    6,7
    Teleurstellend
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check out was een ramp met zeer onvriendelijk personeel

    Hotelbar erg gezellig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,2
    Aangename verrassing voor verjaardag!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijtbuffet. Alles top verzorgd. Veel keuze, supervers.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    10
    Prettig , om naar terug te verlangen .
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was prima , personeel vriendelijk , kamer prettig , mooi uitzicht .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    9,2
    Eezn heel fijne vakantie in Amsterdam .Het hotel is heel centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De parking was heel duur

    Heel verzorgd ontbijt en mooie nette kamers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    2,9
    Prijs kwaliteit zeeer ondermaads oudbollig en slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Plus Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit zeeer ondermaads oudbollig en slecht Nooit zo slecht in een hotel geweest

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Top
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De tuin

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    goed.
    • Stel
    • King Executive Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstraling is wat gedateerd, kan wat eigen tijdser

    Prima ontbijt. Prettig personeel. Hotel is wel een beetje gedateerd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,7
    Vergane glorie; vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Grand Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Dringend aan renovering toe.

    Goed personeel, dat wel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,8
    Voor mij het no.1 hotel in Amsterdam
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Niets !

    Diner op het terras met family was perfect in elk opzicht vooral de uitstekende service en de kwailteit van de maaltijd !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,3
    Te moeten betalen voor de parkng voor zo'n dure booking.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Koninklijke Executive Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te moeten betalen voor de parkng voor zo'n dure booking. Beetje te krappe badkamer boor een royal suite

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,6
    Een geweldig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schoenpoetsgerief en geen melkvervangers (soja...) bij het ontbijt, geen bananen Personeel spreekt geen Nederlands

    Heel vriendelijk personeel!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    Ontbijt en service van personeel
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor parkeren

    Ontbijt en service van personeel

    Verbleven in maart 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: