Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Rotterdam 5-sterren

Weena 10, 3012 CM Rotterdam, Nederland

#16 van de 61 hotels in Rotterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1377 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 november 2018

    9,2
    Ik beveel deze B&B van harte aan!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Dat ik apart moest betalen voor Wifi, vond ik echt niet oké. Tenslotte betaal je toch een stevige prijs, daar mag Wifi inbegrepen zijn, ook voor niet-Hilton leden.

    Kraaknette kamers, prima ontbijt, heerlijke maaltijden in het restaurant, met aandacht voor mijn dieet. De bediening was overal erg vriendelijk.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2018

    9,6
    Fijn hotel met veel luxe en zeer vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De lift is aan de binnenzijde wat gedateerd en de Cardreader is buiten werking en zit er amateuristisch in.

    Prettige ontvangst, vriendelijke personeel, goede prijs kwaliteit verhouding en comfortabele goed verzorgde kamer.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2018

    8,3
    Goed hotel in Rotterdam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Zeker geen 5 sterren hotel. Investeringen zijn noodzakelijk. Zeer prijzige drankjes in de bar.

    Faciliteiten en personeel prima, ontbijt heel goed. Locatie ook uitstekend

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    6,7
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Van een 5-sterren hotel verwacht je meer klasse en betere dienstverlening. Bij het inchecken gaat het mis (verkeerde kamer en sleutel), de grootte van een kamer in een 5 sterren hotel is matig, WIFI moet bij betaald worden als je iets meer wil dan alleen e-mailen, bar gaat om 24.00 uur dicht op zaterdag (ga maar verderop wat drinken als u dat wilt), er zitten vliegjes in mijn drankje en het heeft al met al niet de klasse die je veracht bij het merk Hilton.

    De locatie is prima. Het hotel ziet er verzorgd uit en het personeel is super vriendelijk. De hal is prima verzorgd.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    9,6
    Midden in het centrum met letterlijk alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed iets kleiner dan verwacht en vrij hard, kussens weer te zacht, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De omschrijving was 'geluiddicht', maar het thuiskomen van andere gasten en de geluiden van straat waren ondanks een verblijf op de 10e verdieping nog goed te horen.

    Midden in het centrum met letterlijk alles op loopafstand. Goed ontbijtbuffet. Bagageopslag op vertrekdag.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2018

    7,1
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kamer en algemene indruk is een sterk verouderd hotel!!! graag een borstel op de wc van de hotel kamer iets meer doen aan ruimte buiten bij de bar dus iets van warmte heaters en etc

    bar personeel was super evenals het personeel van het ontbijt waren super!!!!!!! en ook receptie helemaal top locatie ook! misschien iets meer doen aan buiten ruimte

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    8,8
    Luxe, maar minder dan verwacht.
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gordijnen waren kapot waardoor en ‘s nachts en ‘s morgens vroeg licht naar binnen kwam. We betaalden extra voor de hoger gelegen kamer (kamer 819), maar keken tegen de Decathlon aan en zagen niets van het “mooie uitzicht over de stad”. Als laatste was er een constant gebrom in de kamer wat erg hinderlijk was.

    Erg luxe hotel. Valid parking is even duur als zelf parkeren in de garage, dus doen! Beste locatie in het centrum, genoeg restaurants in de buurt. En Rotterdam is een echt leuke stad om te winkelen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, verouderd Bed, superhard Geen douchegel of shampoo aanwezig: 2 x moeten gaan vragen aan receptie Hotel ziet er op foto veel mooier uit dan ik werkelijkheid

    Locatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    5,8
    Locatie, fijne douche, valet parking
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs; vrij prijzig hotel. De bedden zijn erg hard. Personeel kwam ‘s ochtends om 8.00 zomaar de kamer binnen. Het kloppen leek bij de buren te zijn dus wij reageerden niet, lagen bovendien nog half te slapen en je verwacht het niet. Schrok heel erg toen de deur open ging. Receptie kon later alleen melden dat ze waarschijnlijk in het systeem de melding hadden gezien ‘guest is leaving’, maar wij hadden juist geen specifieke vertrektijd doorgegeven. Heel onprettige ervaring, zomaar binnenkomen. Kennelijk MOET je hier wel je do not disturb bordje ophangen en de deur op slot doen. Maar dan nog, dit doe je toch niet!? Weer wat geleerd.

    Locatie, fijne douche, valet parking

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    5,8
    Betalen voor Wi-FI is niet meer van deze tijden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Betalen voor Wi-FI is niet meer van deze tijden. Bij het inchecken was ons gezegd dat WIFI ging aangerekend worden maar simpelweg terug afgetrokken bij het uitchecken. Het heeft mij bij het uitchecken veel teveel moeite gekost om die belofte ingelost te krijgen. Heel zwak van Hilton.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    toppie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    vroeger kon ik films kijken op de kamer ik keek altijd the flight met denzel washington nu kan dat niet meer / dat is het enige wat ik jammer vond / de rest was top maar ik ga altijd alleen naar hilton want is top

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    5,8
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne Badkamer , omgevingsgeluiden ( buiten) , WiFi bij te betalen . Stadstaksen extra te betalen . Geen parkingplaats meer . Dat hoort niet in een Hilton hotel .

    Ontbijt en personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    10
    Heerlijk onthaasten in ROTTERDAM
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima...ruim assortiment en je mag zelf zeggen hoe je je gebakken ei wil hebben. De ligging is perfect!!! Uitgaansgelegenheden op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,1
    Een hotel waar je lekker kunt relaxen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze stank kwam uit het doucheputje. Dus douchedeur dichtgehouden.

    Het ontbijt is gevarieerd en heerlijk. We kregen zelfs verse gember thee tijdens het ontbijt. Complimenten voor alle medewerkers achter de bar en ontbijtbuffet. Ze zijn heel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    3,3
    diep teleurgesteld
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik wilde inchecken om 0.00uur in de avond dus kreeg een nachtportier die aangaf dat ik niet in het systeem zou staan. na de volgende balie te zijn verwezen heeft het ruim een half uur geduurd om aan te tonen dat ik uberhaupt een kamer heb kunnen krijgen. mijn gegevens zouden niet bekend zijn. ik moest tot aan mijn bankafschrift laten zien dat ik ook echt betaald heb. uiteindelijk toverde de beste man een uitgeprinte kaart uit een bak met daarop mijn naam erop. alsnog moest ik mijn bankafschrift laten zien. de kamer was prima, maar de service is niet hilton waardig, na een lange dag werken wil je gewoon zsm naar je kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,0
    Het fijne bed, het uitgebreide ontbijt en de vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne en service

    Het fijne bed, het uitgebreide ontbijt en de vriendelijke dame aanwezig tijdens het ontbijt hebben het verblijf gered van een 'slechte' review.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,2
    Heerlijk gehad
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Allemaal tegelijk ontbijten daar kan het hotel niets aan doen op zondagochtend

    Heerlijk rustige kamer vriendelijk personeel en heerlijke koffie bij de bar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    Op het slapen na geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras was erg hard waardoor we slecht hebben gefloten. Bij het uitchecken werd ons verteld dat we een topper hadden kunnen vragen. Het was handig geweest als wij het eerder hadden geweten

    Het was erg schoon en de medewerkers erg vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    Locatie is waar je het voor boekt.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer en vooral badkamer. Ontbijt is standaard.

    Locatie is de prijs waar je voor betaald. Verder is ontbijt standaard, gelijkwaardig aan andere 4-sterren hotels en badkamer is zeer klein.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Zeer gastvrije en behulpzame medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gastvrije en behulpzame medewerkers. Ultra centrale locatie. Junior Suite op 6e etage heeft subliem uitzicht vanaf enorme vensterbank, kamer ruim en erg comfortabel. Badkamer groot, regendouche geweldig. Toegang tot executive lounge maakte het verblijf af.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,3
    Goede uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en kamer goed. De lobby had geen sfeer. Hotelbar had een barjongen die grof in de mond was (Zei tegen collega; ik ga even een peuk roken hoor, ben er ff klaar mee). Ook was de tafel niet sschoon en kreeg ik een koffiettray met resten van de vorige gast(gebruikt suikerzakje). Verder heeft er 2 dagen een leeg colablikje op een haltafel op de 6e verdieping gestaan (staat er misschien nog).

    Ontbijt en kamer goed. Plus toplocatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine ouderwetse kamers. Kleine badkamer. Veel dingen ontbraken op kamer. Geen koffiekopjes geen douchegel.niet voor herhaling vatbaar

    Zeer vriendelyk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onder her bed was het niet zo proper...maar dat is dan ook het enige minpuntje!!

    Personeel zeer vriendelijk,ontbijd in lounge had iets uitgebreider gemogen...vers fruitsap had leuk geweest...vers fruitsla...kaasassortiment...maar was heel netjes verzorgd hoor!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,0
    Matig en niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Er kon geen raam open en er was geen gezellig terras om een drankje te drinken. Beperkt roomservice menu en het eten was bij levering koud en zoutloos. dienblad heeft de hele nacht en ochtend op de gang gestaan. Bij het uitchecken stond het er nog. Beperkte inhoud van de minibar en beperkt aanbod van tv zenders

    Locatie is super.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    We hadden er meer van verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is klein, badkamer ook. Er lag stof in de de vensterbank en achter de luidspreker. Niet automatisch WiFi. In vergelijking met andere hotels in dit segment viel het tegen.

    Service was prima. Alsmede de locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn maar 2 liften in het hotel waardoor het soms wat wachten is.

    Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Qua ligging is dit een ideaal hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    alles zeer top vanaf de ontvangt receptie tot portier...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alles zeer top vanaf de ontvangt receptie tot portier kamermeisjes en bediening bij het ontbijt.en natuurlijk de rest van de staf.was leuk om weer op mijn oude arbeidsplaats te kommen. grazie di tutto

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    Heb gereisd samen met mijn dochter en beiden vonden het uitstekend.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zou ik niet weten

    De kamer was prima. De ontvangst was ook goed en de bediening in het restaurant was ook prima. Het ontbijt was uitgebreid en ruim voldoende keuze.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,9
    Prachtige centrale ligging in een bruisende stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was wat klein

    Centrale ligging van het hotel. Vriendelijk personeel met zeer positieve uitschieters Mooie kamer - goed bed - lekker ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,6
    Superluxe verblijf in een prachtig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De junior suite was geweldig met een heel goed bed en een mooie zithoek en een grote luxe badkamer. De executive lounge met zijn gratis hapjes en drankjes was ook geweldig alsmede het voortreffelijke ontbijt. Het personeel was zeer vriendelijk en gedienstig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    Geweldig
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb een overnachting in dit hotel geboekt als cadeau voor het 25 jarig huwelijk van mijn ouders. Ze zijn ontzettend spontaan en vriendelijk geholpen. Ze hebben een heerlijk weekend gehad!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,9
    Mijn verblijf in de hotel was goed, super schoon, aardige mensen in de receptie, en goede locatie.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik ging naar een evenement in de hotel, de personeel van de hotel in het evenement werkten gestrest. Het was niet genoeg cookies, of hapjes in de pauze.

    de kammer schoon, personeel van het hotel aardige mensen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,9
    de locatie en de kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de badkamer is erg klein. Liever een goeie inloop douch dan een bad. Douchen in bad is erg krap. De zacht gekookte eieren waren koud. De rest perfect.

    de locatie en de kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,1
    Prima kamers, centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel tegen, meer van verwacht voor 17,50 pp. Voor €227,00 incl ontbijt verwacht ik meer voor deze prijs. Inchecken onpersoonlijk, geen warm welkom.

    Schone mooie kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    5,8
    De locatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persnoneel bij het inchecken; meneer achter de balie vertelde ons niet hoe wij de lift moesten bedienen en waar onze kamer was. En hebben €25 voor een diepvries pizza betaald die niet te eten was.

    De locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    Ik zou dit hotel vooral om de plek zeker aanraden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zijn met oud en nieuw blijven slapen. Het enige wat wel echt een tegenvaller was, dat was het ontbijt op 1 januari. De dag ervoor was het ontbijt in het 'normale' restaurant waar je bij binnenkomst netjes een plek kreeg toegewezen, de bediening was goed en het ontbijt was heerlijk. Op 1 januari was het ontbijt ineens ergens anders. Géén schone tafels. Je moest bij anderen aan tafel gaan zitten omdat er te weinig plekken waren. en alle tafels stonden vol met vieze borden en glazen en géén schoon bestek te bekennen. Dit was wel een domper. Waarom dit zo was dat was ook niet duidelijk, het kwam op ons over alsof dit een 'nood'oplossing was.

    Vooral de locatie is een fantastisch pluspunt. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Kamers waren netjes en schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    9,6
    Super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is aan de dure kant.

    De locatie was top, vlak aan het centrum en de kamer, junior suite was groot genoeg en zeer proper. Personeel zeer behulpzaam en voldoende eten en drinken in de executive lounge. We komen zeker terug.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    5,8
    Bij volgend concert / bezoek Rotterdam kiezen we voor ander hotel
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid erg slecht, valet parking zat vol, hierdoor parkeren in publieke parkeergarage, met name toen we ‘s avonds terugkwamen na concert louche figuren in garage en omgeving hotel, voelde unheimisch. Kamer was prima maar niet wat we er van verwacht hadden, erg basic. Helaas ook geen wellness mogelijkheden in hotel

    Ontbijt was prima. Personeel vriendelijk bij check in en check out. Prettige uitcheck tijd. Kamer was schoon, lekkere douche

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,5
    Fijn luxe nachtje in prima kamer/suite.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Bed is hard, maar dat is een kwestie van voorkeur. Op verzoek had er een zachte topper op gekund, maaar we bleven maar 1 nacht. Bed voor 3de persoon was vergeten. Werd echter snel opgelost.

    Prima kamer. Keurig personeel. Bij suite is gebruik executive lounge inbegrepen voor een drankje, hapje in alle rust.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Heel geslaagd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel mooi hotel ,mooie kamers en grootte badkamer ( wij hadden een juniorkamer),heel uitgebreid ontbijt,zeer vriendelijk personeel.Tevens restaurant Joelia is een aanrader,wel niet zo goedkoop maar super lekker

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    9,6
    wij gaan zeker terug, Rotterdam is het bezoeken waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    ligging van de kamer, naast lift (drukke lift)

    kamer was zeer praktisch ingericht , zeer mooie inloopdouche midden in het centrum, dus dicht bij winkels en restaurants

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,1
    Goed ,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 2 nachten

    Voor een luxe kamer niet speciaal. één cupzetel voor twee personen !!!!!???.Badkamer klein.Enkel koffie en thee gratis.

    Goede ligging , vriendelijke personeel,lekker eten,proper,geen straatlawaai (10é verdiep).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,7
    het ontbijt was goed maar niet bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ,beetje jammer dat toen we terug kwamen van het vuurwerk ca 0:30 uur de bar al ging sluiten en er niet eens meer een koffie achtig iets te krijgen was.( irish koffie had ivm kou wel lekker geweest) personeel niet echt aandacht voor de gasten . hilton is een beetje vergane glorie vrees ik

    het ontbijt was goed maar niet bijzonder

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    8,8
    Helaas viel het na 24 uur tegen; we konden nog niet even lekker nazitten/ borrelen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Waarom konden wij na het bezoeken van het vuurwerk op de Erasmusbrug niet vervolgens in het hotel iets drinken? Deuren waren dicht maar Het was niet druk. Hadden wij de boeking moeten upgraden?

    De incheck door Nour was prima en helder. Zij geef spontaan en open tips om de stad te verkennen. Wij zijn wandelaars en hebben haar tips (lopend en wandelend) bezocht. Er was helaas tekort tijd om alles te zien.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,6
    Zalig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 1 nacht

    Begint te verouderen en mag dan ook stilaan gerenoveerd worden.

    Hotel zeer goed bereikbaar met een parking ernaast. Een heel uitgebreid en lekker ontbijtbuffet. Personeel was heel behulpzaam en vriendelijk Ook zeer ruime kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Prima net hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Douchen in een bad blijft een verschrikking...... Badkamer is dan ook klein. Ontbijt prijs/kwaliteit of eigenlijk assortiment is niet bijzonder. Ga lekker in de stad ontbijten. Zou de rekening per e-mail ontvangen, maar heb deze niet ontvangen. Jammer als je iets beloofd, de volgende keer dan toch maar uitprinten op papier.....

    Nette kamer en vriendelijk personeel. Hotel ligt mooi midden in het centrum. Ontbijt prima, maar niet het geld waard.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,3
    Goed hotel, geen vijf sterren maar wel netjes en heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet luxueus genoeg, eerder gewoon. Een bar in dergelijk hotel dient bijvoorbeeld niet te worden gesloten rond middernacht, zelfs niet op oudejaar!

    Het hotel is naar mijn mening geen vijf sterren waard maar eerder vier.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    prima verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De lift - te lang wachten bij de lift - 2 liften zijn te weinig als het hotel vol zit. De trap was niet te vinden. Hoe gaat dat in geval van calamiteiten?

    Prima ontbijtbuffet en schone kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Mooi hotel, maar gevoelsmatig teveel betaald vanwege hun slordigheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet ingericht op drie personen maar op twee, tweede dag was de kamer niet schoongemaakt. Kwam slordig over en had ik niet verwacht.

    Ruime kamer, locatie, ontbijt en vriendelijkheid personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,8
    volgende keer ander hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De Junior suite bevatte een bed met een houten plank als bodem, twee hele slappe kussens en een dunne deken waaronder we het ook zonder airco koud hadden, de rain douche gaf alleen een slap straaltje water en de roomservice klopte al om 8.15 uur op de deur om te kamer te doen. Dit was geen 5 sterren en volgende keer een ander hotel in Rotterdam

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,9
    Ontbijt was niet echt in kerstsfeer.
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was niet echt in kerstsfeer. kerstmutsjes gedragen door personeel. mwa. gevraagd om zalm en kerstbrood. Bleek er wel te zijn, maar niet neergelegd?

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    9,2
    Top!!
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - het was onze huwelijksnacht en de kamer was daarom sfeervol aangekleed. - zeer luxe badkamer. - heerlijk ontbijtbuffet! - goede service bij de receptie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    6,7
    Te duur
    • Zakenreis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens waren echt beroerd. De pasjes voor lift en kamer werkte vaak niet en de prijs alles bij elkaar zoals parkeren drankjes en ontbijt veelste duur

    Dicht bij het centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    mooi hotel, gunstig gelegen in het centrum
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    barman was aan het stofzuigen rond 10 uur s avonds en er stond niemand achter de bar om een drankje te voorzien. Dit nodigt niet uit en we zijn dan ook weer weg gegaan.

    de kamer is zeer smaakvol ingericht ! prima ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,8
    Heerlijk
    • Groep
    • Onderling Verbonden Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets... alleen. Verbaasden het ons dat we niets warms bij de borrel konden bestellen rond 2330... omdat de keuken al dicht was...(wat natuurlijk achter af beter voor was🤣🤣)

    We bezochten een voorstelling in het oude Luxor en deze korte afstand was TOP. Samen met mijn moeder en 2 broers... enig de familie kamer met 4 volwassenen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    5,4
    Oké, niet geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne van de kamer, zelfs na klachten heeft de housekeeping niet onze opmerkingen opgelost. Volgens mij is diegene die de controle uitvoert hierin absoluut niet kritisch genoeg.

    De klantvriendelijkheid van het personeel bij ontvangst en in de lounge.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    6,0
    Nooit meer naar het Hilton!!!!
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het King Size bed was echt keihard en de kussens waren rommel! Ontbijt was 25,00 per persoon maar alles behalve bijzonder, eerder gemiddeld te noemen!!! Geen ontbijt wat je verwachten van een Hilton met 5 sterren én de prijs van 25,00 p.p. Kamers waren klein, geen zakjes in de prullenbak dus smerige prullenbakken! We hebben met 2 personen 2x moeten douchen met 1 klein flesje douchegel en shampoo, bovendien de badjas gemist! De kalkresten rondom douche waren erg vies. Kortom, echt een ENORME tegenvaller met een behoorlijke prijskaart.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,0
    Superhotel op toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat bijna iedereen in de ontbijtruimte je in het Engels aanspreekt; ook al antwoord je in het Nederlands, toch volharden ze in het Engels ...

    Vriendelijk personeel dat ons hielp bij het zoeken van een restaurant. Lekker, uitgebreid ontbijtbuffet. Mooie verzorgde kamer, kleine badkamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    9,2
    Een heerlijk hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen gratis Wi-Fi aanwezig op je hotelkamer. Wij hebben dit als een gemis ervaren. De kussens van het bed waren voor ons veel te hard. Daardoor niet al te best geslapen.

    Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is uitgebreid en heerlijk vers. De locatie is ideaal. Dicht bij openbaar vervoer en het centrum van Rotterdam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    10
    Heel goed
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eetzaal voor ontbijt viel me wat tegen

    Vriendelijk personeel, Mooie kamer met een uitstekend bed, Onbijt was goed ,Bij aankomst werd gevraagd of je auto in garage van hotel wil parkeren,ja dus geen probleem personeel zet hem er in en haalt hem bij vertrek er weer netjes uit de garage en zet hem voor de ingang van hotel .Uiteraard moet je garage betalen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    4,6
    Was blij dat het maar 1 nacht was
    • Groep
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een luxe kamer was het best wel klein en de douche viel ook tegen klein en het matras was zeer hard ben er geradbraakt vanaf gekomen .

    Ontbijt was zeer goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het parkeren is zeer prijzig. 30 euro per dag. wij hebben de auto op een p+r gezet vlak buiten de stad. koste 7 minuten om terug te komen met de metro.

    de locatie van het hilton is geweldig. je bent meteen inde stad als je buiten komt en de metro is vlak naast de deur

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    6,3
    Viel tegen met wat ik er van verwacht had
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    TV werkte niet goed. Aangegeven maar de volgende dag was dit nog hetzelfde. Werd ook niet meer naar gevraagd. Had aangegeven dat het ons 40-jarig huwelijk was. Niets mee gedaan. Erg jammer! Had iets speciaals verwacht van het Hilton. Zeker gezien de prijs maar heb betere en ruimere kamers gehad voor veel minder geld.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,9
    Je kreeg het gevoel dat je echt welkom was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 1 nacht

    Je verwacht natuurlijk wel wat van het Hilton. Het was dan ook teleurstellend om een relatief mager ontbijt te krijgen. We hadden echt veel betere ervaringen bij veel minder goed aangeschreven hotels die ook nog eens een stuk goedkoper waren. En 's nachts hoorden we de gasten van 1 verdieping hoger praten en lopen. Het was dus best gehorig. De liften die waren ook heel bijzonder. Je moest je kaart eerst laten scannen voordat je een etage kon kiezen. Het was bijzonder vervelend als je kaarten het dan niet meer doen!

    Je kreeg het gevoel dat je echt welkom was. Het personeel was (soms een beetje overdreven) vriendelijk. Iedereen was wel heel aardig en attent.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,8
    Onduidelijk, maar verder leuk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat mij tegenviel was de informatie die je kreeg bij het inchecken, er werd weinig verteld over faciliteiten of uitcheck mogelijkheden en ook was de prijs hoger uitgevallen als we in eerst instantie dachten, dat is ook best wel slordig.

    De kamers waren geweldig netjes en goed schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Functioneel en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 2 nachten

    Zeker voor een Executive kamer vonden wij de badkamer erg krap bemeten. Geen dubbele wastafel, het toiletpapier zat zodanig aan de muur bevestigd dat je er niet bij kon, etc. Wel een prima douche, die was dan weer erg ruim zelfs. De hotelbar is ook niet echt gezellig, maar er zijn genoeg alternatieven in de directe omgeving. Het ontbijt was prima maar ook weer niet bijzonder, eerder 4 sterren dan 5.

    Mooi hotel op een prima locatie in hartje Rotterdam, attent personeel, wat overigens van een hotel van deze standing verwacht mag worden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk relax weekendje Rotterdam. Zeer aan te bevelen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer - Hoge Verdieping
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel tegen, zouden wij geen gebruik meer van maken als we er weer zouden logeren!

    Fijn hotel, centraal gelegen. Het personeel krijgt van ons een 10! Hier komen we zeker weer terug!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    10
    we zitten nog altijd in nederland.
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    we zitten nog altijd in nederland. waarom de klantekaart in het restaurant roots dan in het engels en niet in twee talen, was vrij onduidelijk voor een belg die geen engels verstaat

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Prima verblijf in mooi hotel, echter ontbijt viel wat tegen qua service!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van 1 kamer beddengoed niet schoon (ter compensatie ontbijt aangeboden gekregen) Echter was het personeel in de ontbijtzaal langzaam en niet echt klantvriendelijk!!!

    Mooie moderne kamers, hotel heeft goede ligging!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,7
    De locatie dichtbij het centrum was perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamertemperatuur was zelfs na het uitschakelen van de airco erg fris. Harde bedden! Het bijgeboekte ontbijt was niet heel bijzonder of uitgebreid en het was lastig om koffie of thee bij het ontbijt te krijgen.

    De locatie dichtbij het centrum was perfect.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Goed hotel met alle gemakken
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergarage is naast het hotel maar wel een beetje een bende. Deze is niet van het Hilton zelf maar wel de garage die veel mensen zullen gebruiken.

    Locatie is erg goed en het hotel is van alle gemakken voorzien

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Onderling Verbonden Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee dagen Rotterdam hebben mij 53 euro gekost aan parkeertickets. Dat geld geef ik liever uit aan de plaatselijke horeca

    Kwaliteit hotel top en vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Ontbijtbuffet heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De reservering op mijn creditcard voor de borg van de kamer was niet verwijderd na check-out. Na contact met customer service is dit alsnog goed opgelost (na ruim 2 weken). Dat kan ik toch waarderen want de meeste bedrijven zeggen dat je dan maar moet wachten tot de reservering automatisch vervalt (en dat kan ruim 4 weken duren ...)

    Ontbijtbuffet heerlijk. Centrale locatie dicht bij metro, perfect om Rotterdam te ontdekken. Mooie kamers ook, alles zoals je mag verwachten van Hilton

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,6
    Mooi Rotterdam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie van het hotel was perfect. Vanuit de trein liepen we er zo naar toe. Vanuit het hotel liepen we daarna zo Rotterdam door. De kamer was mooi, zoals te verwachten van een Hotel met zoveel sterren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    personeel erg vriendelijk;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt tegenvallend op dit niveau; dus nog steeds wel goed, maar dat is t dan ook...We aten ontbijt in executive lounge.

    personeel erg vriendelijk; kamer was prima;

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hilton Rotterdam

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: