Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over St. Martenslane Maastricht 3-sterren

Sint Maartenslaan 6, Wijck, 6221 AX Maastricht, Nederland

#18 van de 51 hotels in Maastricht

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 945 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,6
    Heerlijk hotel met leuk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Af en toe een beetje herrie door asociale auto’s, maar het viel gelukkig mee

    Goede locatie, dicht bij het station. De sfeer is erg gezellig en de volgende keer neem ik zeker een goudvis op m’n kamer! Het personeel was ook erg behulpzaam en vriendelijk. Helaas wel het nachtmutsje gemist.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    6,7
    Grote ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn pas laat toegekomen (21u) en hadden een parking nodig. Ze hebben de parking gepromoot aan de kant van het hotel met prijskaartje van 22€ maar er niet bij gemeld dat we om 11 u al moesten vertrekken ... Hun antwoord was dat we de mail maar beter hadden moeten bekijken en dat we dan maar moeten bijbetalen .wij zijn dan naar parking De Kolonel geweest en we konden daar voor 13€ 24 u staan . Onze start van de de dag was zo in mineur begonnen ...

    Grote ruime kamer. Bij aankomst vriendelijk ontvangst. Gratis welkomsoepje en slaapmutsje

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,5
    Ruime schone plezierige kamers en bijzonder hulpvaardig en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig kamer aan de straatkant. Airco maakte zo,,n bromgeluid dat we hem.uit moesten doen. Ramen open was niet te doen vanwege de straatgeluiden

    Ruime schone plezierige kamers en bijzonder hulpvaardig en vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Individuele reiziger
    • Extra Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kritiekpunten

    Erg ruime kamer die van alle gemakken was voorzien (vb. goed bed, bad en thee- en koffievoorziening) Kortom alles aanwezig voor een aangenaam verblijf)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Perfecte locatie! Rustige buurt om te overnachten maar toch op wandelafstand van het bruisende centrum. Ruime en hygiënische kamers, vriendelijk personeel,...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    Prima verblijf in een hotel op loopafstand van het station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de voorkant aan een redelijk drukke straat waar bussen doorheen rijden, hiervan geluidsoverlast. Een volgende keer zou ik een kamer aan de achterkant vragen.

    Vriendelijk welkom met een kopje soep. Heerlijke ruime kamer. Koelkastje, magnetron en waterkoker aanwezig, alsmede borden, bestek, bekers en glazen. Fruit in de hal van het hotel! Verstopping in de wasbak werd snel verholpen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchestraal is te zwak, haren wassen raad ik niet aan. En een vloermatje voor de badkamer ontbreekt.

    De behulpzame medewerkers, locatie, mooie ruime kamer met klein keukentje, goede bedden en gratis soep en slaapmutsje!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    prima verblijf, m.u.v. van de parkeerplek.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    parkeerplaatsen. Voor 22,5 kan je een parkeerplek reserveren. in een garage die erg krap bemeten is. Blijkt dat de P&R van het station op nog geen 50 meter afstand ligt. Hier kan je op veel ruimere plekken voor 13 euro per dag staan. Door het Hotel wordt hier niets over gezegd. Das jammer, heel erg jammer.

    een ruime kamer die sober maar netjes was.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,8
    Gezellig hotel met leuke design elementen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren mag wat goedkoper

    Grote kamer, prima WiFi en vriendelijk personeel. Het ontbijt is erg lekker. Verder was het leuk dat ze bordspelletjes en boeken te leen hebben.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,7
    Prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne kon beter, kamer 240 was wel opgeruimd en redelijk schoon maar de hoeken en randen waren stoffig en er lagen restjes in het bed van eten van de vorige gast.

    Grootte van de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,1
    Fijn verblijf, zou er zeker terugkeren en dan het townhouse zelf eens proberen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Miezerig douchestraaltje en opbergruimte voor kleding waardeloos. Vond ook de toeristentax een groot bedrag.

    Locatie was fijn, geografisch gezien, ontbijt aan de overkant bij Townhouse heerlijk en met name die locatie heel bijzonder. Knus en kunstzinnig, leuk dat je slaapmutsje kon komen halen of kopje soep s middags. En voor de liefhebbers een vis te logeren ;-)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf in een origineel hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    € 9,-- p/n voor het babybedje erg krakende deur (naast babybedje)

    Wat een verademing dit hotel met haar originele designelementen! De ruimte beneden en de kamer nog mooier en leuker dan op de foto's. Ook super dat we een upgrade naar de familiekamer hadden gekregen zonder bij te hoeven betalen. Fijn (ivm ons zoontje van 2) dat er een klein koelkastje, magnetron en waterkoker aanwezig was. Het ontbijt was erg lekker met kwalitatief goede producten. Heerlijk verblijf dus!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Genoten van de geweldige gastvrijheid en vriendelijkheid en heerlijk gegeten bij Les Marolles!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Extra Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ruime kamers en laminaat I.p.v. vloerbedekking! En een heerlijk ontbijt met ruime sortering en allerlei extra’s wat tussentijds aangeboden werd. Een ondergewaardeerd restaurant Les Marolles (Rechstraat) verdient meer aanbeveling. Voortreffelijk gegeten daar!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,2
    Super. Het is duidelijk dat de Randstad nog veel te leren heeft van het gastvrije Maastricht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lagen nogal dunnen dekbedden, maar ook dat was met een half uurtje opgelost doordat er dikkere dekbedden werden gebracht.

    Zeldzaam fijne ontvangst. Heel fijn om in het centrum van Maastricht je auto veilig in een afgesloten parkeergarage te kunnen zetten. En ook bij vertrek alleen maar service en gastvrijheid.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    10
    Aangenaam verblijf, het hotel was zoals werd aangekondigd, zelfs beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijke ontvangst, en het ontbrak de heel ruime kamer aan niks, alle comfort aanwezig. ‘s Ochtends genoten van een uitgebreid ontbijt dat heel vlot werd aangevuld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,9
    Unieke setting met de grote ruimte beneden, kamers leuk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk.

    Unieke setting met de grote ruimte beneden, kamers leuk ingericht, we hadden een goudvis te logeren, erg leuk. Personeel allemaal top! We komen zeker terug.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    6,3
    Prima hotel op goede plek maar duur voor het gebodene.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was klein voor een familiekamer. Het bad was te klein om in te liggen en bedoeld om in te douchen. Slecht geschikt voor minder validen.

    Ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,6
    Eenvoud op een bedje van luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enkel het bad is wat aan de kleine kant voor een persoon van gemiddelde lengte.

    Het hotel, waar geen personeel aanwezig, maar toch altijd bereikbaar is, ligt zeer dichtbij het station en op wandelafstand van het centrum van de stad. Onze kamer was zeer ruim en basic, maar toch deed het industriële design me een beetje baden in luxe. Het zachte bed was zeer groot, de aanwezige airco/verwarming zeer handig. Een hotel waar ik zeer graag naar terugkeer!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,5
    Kamers waren zoals altijd schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik kom hier al jaren met Carnaval met vrienden. De kamers worden steeds duurder. Het huidige prijsniveau was na afloop onderwerp van gesprek. In de groep gaan er stemmen op om volgend jaar verder te kijken.

    Kamers waren zoals altijd schoon. Ontvangst was vriendelijk en correct.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was nog niet klaar bij aankomst. Veel nachtlawaai van bende jongeren dat ook in het hotel verbleef. Melding van gemaakt bij vertrek aan receptie. Parkeergarage van hotel was volzet.

    Grote ruime kamer met apparte badkamer en kitchenette.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    8,3
    Een leuk hotel, voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douche over het bad was well wat klein en had geen krachtige straal. De weg die langs het pand loopt geeft wel wat lawaai. Als je daar last van hebt moet je misschien een kamer vragen die aan de achterkant licht. Wij vonden het geen groot probleem.

    De kamers waren lekker groot. Alles mooi schoon, de inrichting is erg leuk. Het hotel is 5 minuten van het station en 5 minuten naar de stad. Dit was heel handig voor ons. Het onbijt was heerlijk en het personeel was altijd vriendelijk en attent.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,3
    geslaagd
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De waterdruk in de douche.

    locatie in het gezellige Wyck is super. Veel goede restaurants in de directe omgeving. Hotel heeft goede bedden en een ruim kamer die origineel is ingericht. Ontbijt is in een gezellige ruimte en prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    8,8
    Fijn hotel in de mooiste wijk van Maastricht met alle winkels en restaurants op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is jammer dat de mooie en originele inrichting al slijtage vertoont. Verder viel er helemaal niks tegen.

    Het vriendelijke personeel. Toen bij aankomst in het hotel bleek dat onze kamer niet in orde was kregen we direct een andere kamer aangeboden. Na het avondeten stond er op onze kamer een fles wijn klaar met de excuses van het hotel. Super service!! We hebben heerlijk geslapen op de ruime kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    8,8
    Ontbijt, ruime kamers, gastvrijheid personeel
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Paar kleine dingen: Vervelende drangers op zware deuren (brandveiligheid keuze?) Goede midnightsnack gemist in de chips en snoepautomaat, lekkere nootjes of kaas? Liefst nog iets warms bij het slaapmutsje...

    Ontbijt, ruime kamers, gastvrijheid personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,8
    Ontbijt ok maar druk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was niet klaar (blijkbaar boeking niet doorgekomen)? We hadden een kamer van 3 maar er waren maar handdoeken voor 2 en de vermelde Proseco was ook niet te zien op de kamer.

    Ontbijt ok maar druk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    10
    Zalig !!! Een echte aanrader :) !!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime, kraaknette kamer. Supervriendelijk onthaal. Het ontbijt was zeer lekker en heel gevarieerd. Het personeel aan het ontbijtbuffet/in het restaurant was supervriendelijk. Een echte aanrader !!! Als we opnieuw naar Maastrcht gaan logeren we hier zeker en vast opnieuw !!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    10
    Een super top hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima in orde

    De ontvangst en het zeer vriendelijke personeel Bij aankomst konden we soep en vlaai en cake en koffie of thee pakken zoveel we wilden. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt en ik ga toch regelmatig op reis .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,2
    zeer matig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    familiekamer was zeer sober, voor 4 mensen te weinig ruimte. prijs-kwaliteit was erg slecht(75,-) per nacht en geeneens ontbijt(zou nog 15,50 pp erbij zijn)

    dat het schoon was

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    10
    Komen zeker een keer terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldige kamer, zeer vriendelijke ontvangst, rekening gehouden met onze wensen, Locatie t.o.v station en centrum Maastricht. Kortom geen enkel negatief punt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    10
    We hebben genoten van de vrijheid dat het hotel biedt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De instap in het bad is voor mensen die niet goed ter been zijn lastig en misschien gevaarlijk.

    De kamer was geweldig. Origineel ingericht met ambachtelijke attributen. Mochten onze schoen zetten op sinterklaasavond :-)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,3
    aangenaam, rustig, confortabel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niks

    bijzondere plek. ruime kamer. goed ontbijt (ruime keuze), bar lang open en goede keuzes aan dranken, rust (ondanks locatie bij station). parkeergelegenheid, veilig en overdekt, dichtbij goede restaurants

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was voortreffelijk. De gastvrijheid en ontvangst. Het ontbijt en de service....echt geweldig. De kamer heerlijk ruim . Goeie bedden en mooie badkamer. Een dikke 10.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,5
    basic kamer op goede locatie.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Extra Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeerloze, wat kille kamer in een industrieel aandoend gebouw. Schetterende radio bij de entree. Basic inrichting, 3 bedden in de kamer, waarvan 2 erg hard. Had liever een kamer in het hotel geboekt.

    De locatie t.o.v. het station en het ontbijt in het hotel aan de overkant. Behulpzame staf.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,6
    Genieten!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige is dat als je tot 11u kunt uitchecken, dat housekeeping niet om 10u langs komt voor daily cleaning. Tip hiervoor, geef housekeeping een lijst van Check-outs en laat ze die kamers na 11en doen.

    Prachtige kamer, vooral groot! Mooi ingericht en ideale loopafstand van het centrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    8,8
    Prima prijs kwaliteit met gezellige, persoonlijke opvang in City hotel.
    • Individuele reiziger
    • Extra Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te weinig warme sfeer in de kamer, te sober. Met name het licht, de raambekleding en de aankleding te iel in verhouding met de grootte in de kamer.

    Combinatie met City hotel aan de overkant en de daarbij horende faciliteiten en sfeer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,3
    Aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Lekker ontbijt maar te weinig plaats om gezellig te ontbijten indien er veel gasten in het hotel zijn. Dan moet je plaats nemen op een rijtje aan een lange plank die bevestigd is aan de muur en aldus met zicht op de muur ofwel moet je plaats nemen tussen de andere gasten aan één lange tafel. Privé-parking is op sommige plaatsen zeer nauw om naar buiten te rijden.

    Ruime gezinskamer. Ook de kinderen sliepen elk in een apart bed (geen slaapbank). Zeer vriendelijk onthaal. Nette kamers. Dicht bij het station alsook op wandelafstand van het historisch stadsgedeelte. Gezellige eetgelegenheden in de buurt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,8
    Precies wat ik zocht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als je een bar/restaurant verwacht dat is dit niet de ideale locatie, maar wel als je puur voor een overnachting gaat.

    Het was een ruime kamer en erg stil! De ligging naast centraal is ideaal met een prima loopafstand naar het centrum. Wij hebben geparkeerd bij Centraal station (20 meter afstand), en de kosten zijn 13 euro per 24 uur.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    Fantastische stek, we komen graag terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets behalve het krakende 1 persoons bed (3 persoonskamer).We hebben de matras op de grond neergelegd omdat anders iedereen de hele nacht wakker zou liggen. De bedbank moet of beter worden gemonteerd of vervangen door een normaal bed.

    Ruime kamer, goede sfeer in de huiskamer met leuke inrichting, lekker ontbijt. Wel vrij druk in de ochtend. Leuke wijk en lekker dichtbij de bioscoop.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk huiselijk gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sochtends toch wat lawaai van voorbij gaande bussen. Doe iets aan de rioollucht. Vorige keer ook maar ik dacht dat is een tijdelijk iets

    Kamers waren ruim en leuk ingericht. Ontvangst was heel hartelijk en het voelde als thuiskomen. Ik was hier al eerder geweest dit jaar. Op loopafstand centrum. Leuk dat jullie het eten van fruit stimuleren

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Heerlijke centrale plek in Maastricht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Extra Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in de badkuip zonder antislipmatje en niets om je aan vast te houden, een minimaal douchewandje zodat je op de afvoer moet gaan staan om de badkamer een beetje droog te houden. Ik miste ook een badmatje. De led-douchekop is wel heel leuk! Verder vind ik €15, erg duur voor een ontbijtje.

    Hartelijke receptionisten, ruime slaapkamer met grote spiegel in de entree. Lekker veel ruimte rondom de wasbak in de badkamer. Dagelijks een lekkere gevulde fruitschaal in de lobby; top!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    10
    HET WAS TOPPIE JOPPIE!!!!!!!!!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de vriendelijklheid van het personeel was hartverwarmend!!!!!!!!!!!!!ontbijt perfekt!! kamer meer dan perfekt het gaf ons het thuiskomen gevoel dus GEWELDIG!!!!!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Heerlijk relaxt na lange fietstocht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er ligt bijv. fruit op een schaal wat echt top is, maar geen bestek om bijv kiwi mee te snijden.

    Vriendelijk en gastvrij, welkomstdrankje etc., ruimtelijk, hip, ontbijt top.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,6
    Het was een zeer goed hotel, zeer vriendelijke service, perfecte ligging en uitgebreid ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat we aan de straatkant lagen zijn we in de veel te vroege uurtjes wakker geworden door nachtlawaai, ook rijden er nog bussen vrij laat door de straat.

    het ontbijt was overheerlijk! Een enorm grote keuze.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,1
    Een aardig hotel, maar probeer wel een kamer aan de tuinkant te bemachtigen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had helaas een kamer aan de voorkant van het hotel, wat aan een straat met veel busverkeer is gelegen. Doordat de ramen niet goed geisoleerd zijn, drong er daardoor veel lawaai de kamer in. Ik heb hierdoor minder goed geslapen dan waarop ik had gehoopt.

    De kamers van hotel Sint Martenslane zijn groot, met een goed en comfortabel bed. Ook is het erg fijn dat de kamer voorzien is van een koelkastje. Voor de rest is de kamer fatsoenlijk uitgerust, met een airconditioning en een grote televisie. Ook het fruit wat het hotel haar gasten aanbiedt wordt erg op prijs gesteld. En grappig dat er verschillende oude camera's in de kamer te vinden waren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,2
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was groot en van alle gemakken voorzien. Ontbijt hebben wij buiten het hotel genoten. Accommodatie was schoon en in de gezamenlijke hal stond gratis fruit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    een geweldig bedrijf zorgde voor een geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    een derde bed (slaapbank??) op de kamer kraakte erg

    de locatie, het hotel zelve, het personeel, vooral de gratis attenties zoals een kop soep bij aankomst, een slaapmutsje, gratis fruit: heel goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Vriendelijke en goede accomodatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Extra Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche in bad, geen steun om je vast te pakken. Weinig water uit douchekop.

    Ontbijt goed, beetje rommelig, maar het was erg druk. Vriendelijk personeel. Bij aankomst soep, voor het slapen gaan een borreltje. Bedden prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    daar 'midden in' Maastricht, geen gebruik gemaakt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk bijna alles perfect, maar vreemd genoeg was het douchen in badkuip opmerkelijk onhandig. Erg smal en ook waterdruk uit 'disco' douche was veel te laag om 'lekker' te zijn.

    daar 'midden in' Maastricht, geen gebruik gemaakt van ontbijt hotel. Ondanks naast trein station, was locatie en/of in de kamer met geopende ramen, super stil

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,6
    Een aanrader voor mensen die Maastricht willen bezoeken en Wijck willen proeven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Extra Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is een private parking, maar wel aan de dure kant. In de buurt is parkeergarage de Griend waar het parkeren aanmerkelijk goedkoper is. Maar voor bezoekers die met de trein komen is dat geen probleem en het hotel ligt praktisch naast het station.

    Het was een zeer ruime kamer met een goed bed in een leuke wijk van Maastricht (Wijck). Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Aan de overzijde bij Town House hotel een ruimte waar je kunt zitten en gratis koffie met vlaai of een kop soep kunt nemen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,6
    St. Martenslane, we komen graag terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De deur in het appartement is een beetje zwaar. Het zou handig zijn als deze met een haakje op de "open stand kan blijven staan.

    De ontvangst was allerhartelijkst, met een heerlijk kopje soep. De kamer was nog niet klaar, maar de bagage mocht in depot. Je checkt in in het Townhouse hotel aan de overkant, alle medewerkers beantwoorden vragen vriendelijk, er stond altijd een kopje koffie/thee en fruit klaar. De huiskamer van het Townhouse hotel is zo gezellig ingericht, er liggen leuke tijdschriften/boeken en je kunt spelletjes spelen. De kamer in het St. Martenslane zag er prachtig uit, fijne bedden, heerlijk met een radiomuziekje in de schone badkamer. En dat allemaal in de gezellige wijk Wyck, en alles op loopafstand in het centrum van Maastricht. Het was heerlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    Mooie ruime kamer vlakbij het station
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Extra Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast door langsrijdende bussen, weinig sfeerverlichting, jammer dat er geen stalling was voor de fietsen

    Mooie ruime kamer, lekker groot bed, locatie, hotel heeft een leuk design/stijl, heerlijk luxe en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    Fantastisch verblijf, lekker ontbijt, ruime kamer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Om twee dagen te komen shoppen was dit een uitstekende overnachtingsplaats. Parking nabij (2 min.)in het Q-park van het station, €13/dag. Goedkoper dan in het hotel. Het ontbijt was uitmuntend, alles erop en eraan! We hadden een ruime driepersoonskamer voor 3 volwassenen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    prima verblijf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heerlijk ruime & schone gezinskamer op fijne locatie, met airco. Parkeer garage was vol maar op 50 m afstand bevindt zich P+R een prima vervanger dus ook dat is goed geregeld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,2
    Leuk ontvangst.
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was niet inclusief bij ons maar de zaal zat zo vol dat er geen plek was op dat moment. Buiten de deur gaan eten. We hadden een triple room geboekt echter lag er maar voor 1 persoon handdoeken. Daarnaast erg vreemd dat de badkamer (en toilet) een doorzichtig glas heeft waardoor je iedereen letterlijk ziet zitten....

    Leuk ontvangst. Keurige welkomstbrief op de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,8
    Erg naar de zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Extra Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prullenbakken zijn erg klein.

    Het ontbijt was uitmuntend verzorgd, heel aardig, vriendelijk personeel. De kamer was zeer ruim met alles erop en eraan. Gelegenheid om zelf een hapje eten (magnetron) te maken, koffie en thee was aanwezig zodat men zelf kan zetten. Badkamer klein maar schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    9,6
    Prima plek om Maastricht te verkennen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hoewel er op het ontbijt buffet op zich niks was aan te merken vond ik het niet erg aantrekkelijk. Misschien door hoe het in een hoekje was opgesteld. Ik ben inmiddels wat verwend geraakt, en voor 15 euro verwacht ik wel wat exotisch fruit (geen appels en peren), een alternatief voor melk en meergranenbrood. De cake die werd aangeboden vond ik een leuk idee. Wat top was is de mogelijkheid van take away ontbijt, er waren diverse bakjes en zakjes om wat dingen in mee te nemen.

    De locatie was perfect voor mij. Vlakbij het station, op loopafstand van de bussen en in een toffe hippe wijk met veel restaurantjes en leuke winkeltjes. Inchecken in het hotel doe je aan de overkant van de straat bij Townhouse Hotel, wat heel tof is. Daar kun je ook ontbijten als je wilt en een logeervis (ja echt!) voor op je kamer uitzoeken. De lounge daar is top, de service is top, en je kunt er ook even lekker een boekje lezen. Bij Martenslane zelf is de lounge meer een doorgang naar je kamer, hoewel wel tof ingericht. De snoep/shampoo automaat en het verse fruit zijn leuke details. De kamers zijn lekker ruim. Een beetje aan de kale kant, maar ik hou daar wel van. Leuke details weer. En twee zitbanken en een bureau. Koffie/thee zet apparaat op de kamer, magnetron, koelkast. Top. En, onwijs goede en attente schoonmaakservice. Kortom, erg tevreden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    8,8
    Fijn hotel op een prima plek in Maastricht, goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen parkeerplek beschikbaar terwijl we bij de boeking (maanden voordat we er zouden verblijven) een plek hadden aangevraagd. Beetje onhandig.

    Fijn hotel op een prima plek. Goed bed, uitstekend ontbijt. Inrichting erg leuk, prettige ontvangst.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,2
    fijn verblijf om Maastricht te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    het bed slaapt heerlijk. Prettig dat er een bad is. Heerlijk fruit op de gang en soep bij aankomst. Ook de mogelijkheid om aan de overkant je bagage te stallen. Extra kussen werd snel verzorgd. Fijne plek vlakbij station. Parkeren bij P&R Maastricht Noord was prima. Denk wel met arriva te reizen. Daarmee dus ook in te checken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,5
    Gastvrijheid in leuke wijk met om de hoek treinstation. Ideaal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen de twee bedden op de 4 pers kamer kraakten zo ontzettend. Je kon je niet omdraaien zonder de rest wakker te knaken. Maar dit hebben we gemeld, men zou er iets aan doen.

    Sfeer, soep en choco fontein bij aankomst. Leuk personeel. Mooi ingericht. Ik kom zeker nog eens!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Lekker ruime kamer met fijn groot bed op loopafstand van veel faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste parkeergarage was vol, dame die ons de tweede zou wijzen was kortaf toen ik vroeg of ze het op Google maps wilde laten zien ("zo moeilijk is het niet"). De badkamer leek met oud/vies water te zijn gedweild (vlekkerige strepen) en de douche gaf een zachte straal.

    Super grote en lange bedden. Op 1 dame na was het personeel erg vriendelijk. Fijn dat we gewoon koffie, thee en iets lekkers konden pakken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    8,3
    Uitstekend
    • Individuele reiziger
    • Extra Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Air conditioning bleef ook na uit schakelen nog geruime tijd luidruchtig. 's ochtends al vroeg veel straat- en bouwgeluid (had raam open staan)

    Uitstekend ontbijt, vers fruit gedurende de gehele dag, gratis slaapmutsje

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,5
    Goed hotel in hippe buurt Maastricht, waar hotels sowieso duur zijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden niet top, kinderen klaagde over zere rug, bleek kuil in matras ... Wel goed opgelost ...

    Onbijt uitstkend, eindelijk eens even niet the standaard Continetal - maar lekkere lokale alternatieven

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Goede ligging, propere kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was airco op de kamer maar deze werkte niet. Er stond een ventilator in de plaats, maar deze bood niet genoeg verkoeling

    Goede ligging, propere kamers

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Leuke kamer, goede locatie wel vrij duur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kamer wel vrij duur. Het is een super grote kamer, maar daar heb je weinig aan als je met z'n tweeen bent. Verder was het leuk maar basic. Oploskoffie is niet echt mijn idee van 'een lekker kopje koffie op de kamer'.

    Grote hotelkamer vlakbij het station. Goed bed, basic badkamer. Schoon Ontbijt was lekker

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Fijne accomadatie op loopafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden van de kinderen kraken heel erg. Als ze veel woelen, duurt het een tijd voordat je zelf in slaap kunt vallen. Het leek alsof er een airco op de kamer was, maar we konden geen bediening vinden (is normaliter ook niet echt nodig, maar het was 30 graden toen wij er waren, dus áls dat een airco was, was het fijn geweest om hem aan te zetten; we vonden het niet belangrijk genoeg om het na te vragen).

    Het is een fijne locatie, op loopafstand van het centrum. De kamer is heel ruim, zelfs met 2 kinderen erbij op de kamer. Heel fijn dat de kinderen elk hun eigen bed hebben. Er was een ventilator op de kamer; prettig met de hitte toen wij er waren.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,3
    Prima en schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgens het hotel had we een deel niet betaald terwijll wel alles overgemaakt was

    Vriendelijk ontvangst met soep en 's avonds een slaapmutsje , En een goed ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,1
    Net hotel dichtbij station, ruime kamer, smaakvol ingericht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    1. Lange incheck; personeel drukker met elkaar dan met gasten. 2. Kleine ramen / donkere kamer 3. Kleine ramen lounge / donker 4. Geen uitleg over werking aparte sleutel (in slot laten en tegelijk openen) 5. Geen vuilnisbakken op/bij de receptie of in de eetkamer; kauwgom dan maar onder de tafels plakken ofzo? 6. Kleine kopjes soep, daar drink ik thee uit, geen soep.

    1. Gratis aardbeien met chocola. 2. Gratis fruit.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs voor de parkeergarage is in het weekend wat aan de prijzige kant, maar wel ideaal om midden in het centrum bij het hotel te kunnen parkeren.

    Wij sliepen met 4 vrouwen op een mooie grote kamer. Leuk gerenoveerd pand. Het ontbijt was er heerlijk, veel keuze.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,5
    Dichtbij het station en het centrum, heerlijk rustige...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was prima, maar de ruimte waarin het geserveerd werd was veel te klein voor het aantal mensen dat deze service afnam. Het is niet zo gezellig wanneer je als gezin aan een bar moet zitten met z'n vieren op een rij, krap en starend tegen de muur. Jammer

    Dichtbij het station en het centrum, heerlijk rustige locatie!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    Ontzettend aardig en vriendelijk personeel. Maar erg sobere en ongezellige kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden de kamer erg ongezellig zag er op de foto leuker uit.

    Ontzettend vriendelijk personeel. Erg gezellig bij de receptie om even wat te drinken of te eten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,3
    Leuk, hip, fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs is uiteindelijk best hoog voor een kamer zonder ontbijt die prima is, maar ook wel basic.

    Leuk modern concept, leuke ontvangst, prima om gebruik te maken van Townhouse voor een gezellig drankje en gratis kopje soep. Prima familiekamer voor nachtje met onze kinderen en leuke buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    5,0
    Dit hotel is niet geschikt voor mensen van middelbare leeftijd of ouder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zithoek is niet aanwezig, slechts een laag stoeltje (geschikt voor iemand van 10 jaar). Het derde bed wat als zithoek zou moeten gelden is niet geschikt om op te zitten. het dunne matrasje zakt zover in dat je bovenbenen afknelt door de houten rand. Gratis toiletartikelen niet gezien. Veel vlokkenstof op de tv en onder het bed en ombouw van het bed. Kluishoogte onmogelijk, je moet op de grond gaan zitten om de gebruiksaanwijzing te lezen; de donkere achtergrond met dunne gele letters maakt het zeer moeilijk om te ontcijferen.

    Het bed en het ontbijt was wel goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    6,7
    Prima uitvalsbasis voor een weekend Maastricht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tweepersoonsbed was redelijk, de 2 losse bedden waren nogal hard en ze kraakte behoorlijk. Op een vierpersoonskamer is dat nogal irritant. Verder geen mogelijkheid om met z'n vieren lekker te zitten.

    Een prima locatie voor een weekend Maastricht. Een ruime kamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,1
    Ruime schone kamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We boekten een driepersoonskamer maar het derde bed bleek een harde houten bank met een matrasje erin. Dat was een tegenvaller en zou niet als bed verkocht mogen worden.

    Ruime schone kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    6,7
    Verblijf met vriendinnen in Sint Martenslaene
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig zitplaats bij het ontbijt. Parking is niet per 24u maar tss aankomst en uitchecktijd. In het weekend duurder dan in de week.

    Leuke extra's. Gratis welkomstsoepje en nachtmutsje. Ruime kamers.

    Verbleven in april 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: